DC Univerzumban játszódó FRPG


 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az Első lépések-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Latest topics
» Társalgó
A vidámpark - Page 8 I_icon_minitimePént. Nov. 16, 2018 5:38 pm by Demolition Captain

» Diego Crown
A vidámpark - Page 8 I_icon_minitimeCsüt. Júl. 02, 2015 10:54 pm by Diego Crown

» Rekviem
A vidámpark - Page 8 I_icon_minitimeSzer. Júl. 01, 2015 8:09 pm by Madárijesztő

» A Robinson park
A vidámpark - Page 8 I_icon_minitimeVas. Jún. 21, 2015 5:50 pm by Andrew Ramirez

» Csokit vagy csalunk!
A vidámpark - Page 8 I_icon_minitimeVas. Jún. 21, 2015 4:52 pm by Andrew Ramirez

» Jess Kayle - A Sárkány Gyermeke
A vidámpark - Page 8 I_icon_minitimeKedd Jún. 16, 2015 11:15 pm by Jess Kayle

» Jess Kayle
A vidámpark - Page 8 I_icon_minitimeVas. Jún. 14, 2015 4:35 pm by Jess Kayle

» Amecchi Előtörténet
A vidámpark - Page 8 I_icon_minitimeKedd Jún. 09, 2015 6:24 am by Madárijesztő

» Orvosi igazolások
A vidámpark - Page 8 I_icon_minitimeKedd Jún. 02, 2015 9:13 pm by Ra's Al Ghul

» Smallville Állatkert
A vidámpark - Page 8 I_icon_minitimeSzer. Május 20, 2015 11:13 pm by Cybergyík

Tükör
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span

Share
 

 A vidámpark

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
SzerzőÜzenet
Vendég
VendégA vidámpark - Page 8 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A vidámpark   A vidámpark - Page 8 I_icon_minitimeHétf. Júl. 22, 2013 1:37 am

Szemlélődésed nem volt hiába való, bár nem épp erre számítottál. Az egyik legnagyobb "bűn", amit észrevehetsz az annyi volt, hogy egy kissrác lenyúlta az egyik kislány nyalókáját. Egyik gyerek sem volt még tíz éves, csak...gyerekek. Viszont hamarosan kék-piros fényekre lehetsz figyelmes. Rendőrautók közelednek, és ez több dolgot is elindíthat benned, hisz nem sűrűn grasszálnak így rendőrök a vidámparkba.
Vissza az elejére Go down
Keiri
Huligán
Huligán
Keiri

Hozzászólások száma : 17
Join date : 2013. Jul. 09.

A vidámpark - Page 8 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A vidámpark   A vidámpark - Page 8 I_icon_minitimeKedd Júl. 23, 2013 8:50 am

Hiába figyelt, nem sikerült semmi érdemlegeset látnia. Két gyerek összekapott egy nyalókán, de azzal még ő is tisztában van, hogy ezért egyikük sem kerülne a Pokolba, ha meghalna. Figyelmét inkább másra fordítja, ami nem is hiábavaló. Nemsokára rendőrautók közelednek a vidámpark felé. Nem rég van ezen a síkon, de arra már rájött, hogyha ezek a ló nélküli szekerek közelednek, amik kék-piros fényeket bocsátanak ki magukból, akkor valami érdemleges történhetett a környéken. Megvárja, hogy a járművek megállapodjanak és a férfiak, akik azokkal érkezzenek elkezdjenek kiszállni. Ekkor kinéz egy, az eseményekhez, közelebbi pontot, olyat ahonnan ő figyelhet, de őt nem veszik észre, majd kaput nyit a démoni síkra és vissza arra a helyre, amit kinézett. Egyenlőre nem szeretne beavatkozik, hanem próbál rájönni, hogy mi lehet az esemény, ami miatt kijött a rendőrség.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégA vidámpark - Page 8 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A vidámpark   A vidámpark - Page 8 I_icon_minitimeSzer. Aug. 07, 2013 10:10 pm

A rendőrautók megállnak, és négy egyen ruhás száll ki belőlük, majd lassú, biztos léptekkel közlekednek a vidámpark standjai között. Az emberek félre húzódnak, és ez természetes is volna, ám ha jó a szemed, láthatod, hogy nem csak udvariasságból állnak el az útból. A rendőrök megállnak az egyik céllövöldénél, és a stand tulaja kérdőn néz a rendőrökre. Ha közelebb mész, a következő beszélgetést hallhatod:
- Hol a pénz, James? - kérdezte az egyik rendőr.
- Még nincs meg. Mondd meg a Goblinnak, hogy kell még két hét minimum. - szabadkozott a fickó, és hangjából félelem áradt.
- Már a múlkor is kaptál halasztást. Mégis meddig várjunk még? - lépett fel kissé fenyegetőbben a rendőr, majda pultra támaszkodott.
- Nem szeretnéd, hogy a kis családod lássa kárát ennek, ugye? - tette fel az újabb kérdést. A fickó nem válaszolt, csak nyelt egy nagyot és hallgatott.
- A Goblin nem vár tovább, holnapra szedd össze a pénzt, különben jön a megtorlás. - a rendőrök távozni készültek, legalábbis látszólag.
Vissza az elejére Go down
Keiri
Huligán
Huligán
Keiri

Hozzászólások száma : 17
Join date : 2013. Jul. 09.

A vidámpark - Page 8 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A vidámpark   A vidámpark - Page 8 I_icon_minitimeSzomb. Aug. 10, 2013 7:22 pm

Szerencsére sikerül közelebb jutnia a rendőrökhöz, akik az imént érkeztek meg a vidámparkba. A rendőrök kimértem haladnak a standok között, semmiféle akadályba nem ütköznek. Úgy tűnik ezek a kék ruhás figurák a modern idők szamurájai, tisztelet és megbecsülés övezi őket, akárcsak régen a japán harcosokat, legalábbis a démon így gondolja. Egy céllövölde előtt állnak meg, ahol beszélgetésbe keverednek a tulajjal. Úgy tűnik a férfi valamiféle pénzzel tartozik a rendőrök megbízójának, és elég durvának tűnik a helyzet. A démon egyenlőre úgy gondolja, hogy nincs értelme beavatkozni, elvégre semmi súlyos dolog nem történt, sőt úgy tűnik a kék ruhások távozni készülnek. Nem avatkozik be, csak vár, hátha történik valami egyértelmű bűncselekmény. Ha a rendőrök elmennének, akkor óvatosan követi őket, hogy ne lepleződjön le.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégA vidámpark - Page 8 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A vidámpark   A vidámpark - Page 8 I_icon_minitimeHétf. Aug. 12, 2013 9:02 pm

Ha körbekémlelsz, szem elől tévesztve a rendőröket, észreveheted, ahogy a céllövölde tulaja lehúzza a rolót, és bezárja a standját, majd kilép hátul, megkerülve a kocsit a rendőrök után siet, nagyjából öt-hat méterrel lemaradva. Keze a kabátja alól csúszik ki, valamit rejtegethet ott, és jól látszik, hogy valamire készül. Az emberek tömegében elveszve, végig rejtve marad a körbe néző rendőrök elől, és úgy követi őket, mint egy igazi ragadozó a prédáját. Vajon ebből mi fog kisülni? A rendőrök közben elérték a vidámpark bejáratát, és az autóikhoz sietnek, de még mindketten befejezik az imént lopott po-corn-t és kólát.
Vissza az elejére Go down
Keiri
Huligán
Huligán
Keiri

Hozzászólások száma : 17
Join date : 2013. Jul. 09.

A vidámpark - Page 8 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A vidámpark   A vidámpark - Page 8 I_icon_minitimeSzer. Aug. 21, 2013 1:57 pm

A rendőrök hamar elvesznek a tömegben, de helyette van valami sokkal érdekesebb. A férfi, akit az imént fenyegettek meg, sebtében bezár, majd kabát alá csúsztatott kézzel, ragadózóként közeledik a rend őrei felé. A kék ruhás férfiak már elértik a járműveiket, de még megeszik a furcsa ételt, amit papírkosárban tartanak, és emellett nem rég loptak. Egyáltalán nem figyelnek fel a férfira, aki utánuk oson. Nem egyértelmű a boltos szándéka, de figyelemre méltó az biztos. Keiri kinéz egy megfelelő helyet, ahonnan figyelemmel követheti az események minden mozzanatát, de őt nem láthatják meg, majd odateleportál. Kíváncsian figyeli az eseményeket, hátha történik valami komoly bűntett, és végre akcióba léphet.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégA vidámpark - Page 8 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A vidámpark   A vidámpark - Page 8 I_icon_minitimeCsüt. Szept. 05, 2013 9:15 am

Ahogy a férfi eléri a rendőröket, a keze előkerül és egy fegyvert tart a kezében, amit a rendőrre fog, és fenyegetőzni látszik, de a jelenlegi helyedről nem hallod pontosan mit mond. A rendőrök kérdőn néznek a férfira, és a másik is előveszi a fegyverét, majd az árusra szegezi.
- Tedd le! - rivall rá a rendőr az árusra, de nem jön reakció a felszólításra.
- Ha meg is halok, sokakat megmentek itt és a városban, akiket terrorizáltok. Rohadékok! - kiáltja az árus veszettül, majd ujja egyre szorosabbra fogja a ravaszt. Egyetlen dördülés hallatszik, és egy pillanatnyi, feszültséggel teli csend következik. Az árus végül elernyed és mint egy zsák, dől el, majd tompa puffanással érkezik a földre.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
A vidámpark - Page 8 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A vidámpark   A vidámpark - Page 8 I_icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
A vidámpark
Vissza az elejére 
8 / 8 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Univerzumban játszódó FRPG :: Játéktér :: Gotham város és környéke :: Vidámpark-
Ugrás: