DC Univerzumban játszódó FRPG


 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az Első lépések-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Latest topics
» Társalgó
A vidámpark - Page 2 I_icon_minitimePént. Nov. 16, 2018 5:38 pm by Demolition Captain

» Diego Crown
A vidámpark - Page 2 I_icon_minitimeCsüt. Júl. 02, 2015 10:54 pm by Diego Crown

» Rekviem
A vidámpark - Page 2 I_icon_minitimeSzer. Júl. 01, 2015 8:09 pm by Madárijesztő

» A Robinson park
A vidámpark - Page 2 I_icon_minitimeVas. Jún. 21, 2015 5:50 pm by Andrew Ramirez

» Csokit vagy csalunk!
A vidámpark - Page 2 I_icon_minitimeVas. Jún. 21, 2015 4:52 pm by Andrew Ramirez

» Jess Kayle - A Sárkány Gyermeke
A vidámpark - Page 2 I_icon_minitimeKedd Jún. 16, 2015 11:15 pm by Jess Kayle

» Jess Kayle
A vidámpark - Page 2 I_icon_minitimeVas. Jún. 14, 2015 4:35 pm by Jess Kayle

» Amecchi Előtörténet
A vidámpark - Page 2 I_icon_minitimeKedd Jún. 09, 2015 6:24 am by Madárijesztő

» Orvosi igazolások
A vidámpark - Page 2 I_icon_minitimeKedd Jún. 02, 2015 9:13 pm by Ra's Al Ghul

» Smallville Állatkert
A vidámpark - Page 2 I_icon_minitimeSzer. Május 20, 2015 11:13 pm by Cybergyík

Tükör
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span

Share
 

 A vidámpark

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
SzerzőÜzenet
Kurt Bozek / Griff
Alvilági alak
Alvilági alak
Kurt Bozek / Griff

Hozzászólások száma : 359
Join date : 2011. Feb. 22.
Age : 31
Tartózkodási hely : Gotham City

A vidámpark - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A vidámpark   A vidámpark - Page 2 I_icon_minitimeHétf. Május 23, 2011 11:24 pm

Felkönyökölök, majd és körülnézek. Ha nem támad vissza a démon akkor felállok leporolom magam. Odasétálok elé, és kényelmesen megtámaszkodok a bódé oldalán. Végül várom mit is akar tőlem, vagy mit fog csinálni.
Ha támadólag lép fel ellenem, és életveszélyes helyzetbe kerülök akkor átalakulok angyali formámba. Ha nem akkor egy közeli épületnél próbálok fedezéket keresni, vagy biztonságos helyre jutni. Ha megvan akkor körülnézek újfent, és fegyvert keresek a szemmel. Bármi jó lesz, ami keményebb mint egy csont, vagy hegyesebb, mint az ujjaim. Ha van rá esélyem akkor megiramodok felé, és minden erőmet beleadva, megpróbálom elérni, és felfegyverkezve felvenni ellenfelemmel a harcot ha kell.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Madárijesztő
Admin
Admin
Madárijesztő

Hozzászólások száma : 1325
Join date : 2011. Feb. 21.
Age : 28

A vidámpark - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A vidámpark   A vidámpark - Page 2 I_icon_minitimeHétf. Május 30, 2011 11:56 pm

A bizonytalan elhatározásod után még egyet mozdít a csuklóidon barátod és hirtelen levegő mozgást érzel, észlelsz halványan a vörös felé. Nem tudod pontosan az útját meghatározni, de rövid úton elveszti az egyensúlyát az a valami, mielőtt hozzátok érne, de ekkor a férfi előre lép, elkapja a lényt és ahogy hozzá ér, az cafatokra robban, de feléd nem érkezik egy csepp vér se. A robbanás valamiért csak az ellenkező irányba szór alkatrészeket vöriből.

A nagy vörösök Samre szegeződnek.
Elrugaszkodsz és meglepően könnyen megy, bár védekezsére emeli a kezeit a nő azok gyengék és rosszul elhelyzettek, pillanatok alatt földre kényszerűl, fél térddel. Onnan emeli rád az arcát, majd megereszt egy vicsorítást ahogy feléd indul meg.

Kurt először kényelmesen megtámaszkodik. A démon ereszt is rá egy kérdő mosolyt, de vállasz híjján unalmában rámozdul az angyali főhősre, hogy valami reakciót kaphasson.
De ekkor futásnak eredsz fegyvert keresni. A bodék között étfutva hirtelen fények villanak fel, beindul a parkban valami vursli zene, majd meglátod a négy lekötözött alakot, mindegyik egy oszlopnál. Azok közül meg a barátod sétál ki a kezében egy furcsa labdát dobálgatva.

_________________
"How many more bones will you crush? How many lives will you destroy in the pursuit of what you call justice? You are the product of everything you fear: violence, darkness, helplessness. All that remains is for you to watch, as I drag your beloved Gotham into oblivion."


A hozzászólást Joker összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Jún. 01, 2011 10:41 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://dcuniversefrpg.hungarianforum.net
Mammon
Huligán
Huligán
Mammon

Hozzászólások száma : 375
Join date : 2011. Apr. 17.

A vidámpark - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A vidámpark   A vidámpark - Page 2 I_icon_minitimeKedd Május 31, 2011 6:01 am

Kedvem lenne kacagni, és felverni a környéket jókedvemben. Már kezd elborulni az agyam, érzem, ahogy a gyilkolás utáni vágyam a tetőfokára hág. Szívem hevesen kezd verni, és izgalmi állapotba jövök, mikor elképzelem ezt a túlvilági lényt holtan, a kezem között amint kileheli utolsó levegővételét is. Bár nem látni, de maszkom rejtekében hatalmas kaján mosoly az, amit megengedek magamnak. Csonka nyelvem ugrándozni kezd számban, arra várva, hogy megízleljem a liba vérét. Féltérdere van ereszkedve előttem. Pont ez az amit szeretek. A behódoló helyzet. De még nincs vége. Ugyan már! Kelj fel! Talpra! még cicázni szeretnék! Nem is szeretnék... AKAROK! Vicsorítani kezd, de nem hat meg. Inkább csak önelégültebbé tesz. Kezd felmenni benned a pumpa? Remek. Legyen ebben a kivégzésben szenvedély, és ne csak az én részemről. A gyilkolás olyan művészet, amit csak kevesen értenek, de ha egy olyan az áldozatom, aki dühtől van perzselve és győzelmi vággyal fűtve, az olyan hatással van rám, amit le sem tudok írni. Most valahogy teljesen átszellemült dimenziókba juttat a négyszemű tekintete. Most nem arra vagyok kiéhezve, hogy reszkessenek tőlem, és meneküljenek. Ez a lény mást váltott ki belőlem. Megindulok felé, és mikor kellően közel vagyok hozzá támaszkodó kezeit próbálom egy lapos rúgással kivágni alóla. Talán megnyalja a földet. Ha megtörténik, ha nem, még nincs vége. Mozdulatsoromat, egy cigánykerékkel fejezem be, amivel teste fölé pördülök, és még a levegőben eleresztem lendületemet, mire pankrátorokat megszégyenítő mozdulattal csapom neki testem a derekának, könyökömet előtérbe helyezve, hogy talán olyan ütést mérjek rá, ami egy életre megbénítja ezt az tüzes nőt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Emily Bluebell
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Emily Bluebell

Hozzászólások száma : 57
Join date : 2011. Apr. 01.

A vidámpark - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A vidámpark   A vidámpark - Page 2 I_icon_minitimeKedd Május 31, 2011 7:51 pm

Ösztönösen elhajolok, amikor mentorom hozzáér a vörös lényhez, elérve ezzel azt, hogy az az izé egymilliárd darabkára szakadjon. Különös módon felém nem száguld egyetlen vércsepp sem. Meglepetten fölkiáltok, aztán a mohó fénnyel a szememben nem is törődve a férfi felé fordítom arcom.
- Meg tudná mutatni még egyszer az előbbi mozdulatsort? - kérdezem lelkesen, hála annak, hogy az előbb valamit mégiscsak elértem. A Nagyi bizonyára büszke lenne rám! Fogalmam sincs, mi ébredt fel bennem, de afelől kétségem sem lehet, hogy igenis felébredt. Talán a város miatt van, talán a férfi miatt... akinek a nevét még mindig nem tudom. De ez most nem számít. Lényeg, hogy itt van, és felfedi előttem az utam. Az UTAM.
Mindig is kerestem az ösvényeket, hol felbukkantak előttem, hol pedig belevesztek a környezetembe. Eddig sosem volt mellettem senki sem, aki félre söpörhette volna az ágakat, és megfogta volna a kezem, hogy húzzon maga után, megmutatva, merre kell mennem.

Ha megint megragadja a csuklóm, és elmagyarázza a furcsa táncot, akkor örülök a fejemnek, és onnantól kezdve a mosolyt le sem lehet vakarni csodaszép arcocskámról.
Ha nem csinál semmit, még csak nem is szól, akkor neki indulok a parknak, egyenest az óriáskerék irányába.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://mystical-future.forum0.net/
Kurt Bozek / Griff
Alvilági alak
Alvilági alak
Kurt Bozek / Griff

Hozzászólások száma : 359
Join date : 2011. Feb. 22.
Age : 31
Tartózkodási hely : Gotham City

A vidámpark - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A vidámpark   A vidámpark - Page 2 I_icon_minitimeSzer. Jún. 01, 2011 11:21 pm

Megtámad én pedig jobbnak látom felhúzni a nyúlcipőt. Nem tudom milyen képességei vannak, de jobb nem kekeckedni a taggal. Fedezék mögé vetődök, mikor felkapcsolódnak a fények. A démon egy labdával jön utánam, már csak azt kellene kitalálni mi a célja vele. Talán tovább akarja folytatni értelmetlen, és idegesítő játékát, vagy talán ő sem tudja mit akar.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Madárijesztő
Admin
Admin
Madárijesztő

Hozzászólások száma : 1325
Join date : 2011. Feb. 21.
Age : 28

A vidámpark - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A vidámpark   A vidámpark - Page 2 I_icon_minitimePént. Jún. 03, 2011 12:17 am

Sam
A söprés után a felső kettő karja helyére lecsapódik az alsó bal oldali és ököllel támasztja magát ki, egy kis roskadás után. Indulna is tovább, de ekkor jön újabb támadásod, ami elől kicsit bizonytalanul tér ki, így csak összecsapódtok és mind a ketten a földön köttök ki. Közben furcsa fény változásokat tapasztalhatsz, szerte a parkban.

Ems
A kérdésedre a alak kiveszi a frissen meggyújtott cigijét, majd a lényből maradt tócsára néz, vissza rád, mind ezt kérdő arccal.
- Alapanyag nélkül? Nem, határozottan...nem - Mered kicsit el a távolba. Majd az általad is látható fények utóhangjaként, elkezd magán matatni. A fények többnyire szinte biztos, hogy lámpké.

Kurt
Barátod tovább sétál, közted és a négy ember között, majd az egyik alá gurítja a labdáját, mire az felfelé robban egyet, irányított robbanásnak látszik, ahogy a vér vörösre festi járdát. Majd mielőtt nagyon ledöbbennél neked is dob egy ilyen "labdát", de magasabban, ívesen. Deutána csak mosolyog...

_________________
"How many more bones will you crush? How many lives will you destroy in the pursuit of what you call justice? You are the product of everything you fear: violence, darkness, helplessness. All that remains is for you to watch, as I drag your beloved Gotham into oblivion."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://dcuniversefrpg.hungarianforum.net
Kurt Bozek / Griff
Alvilági alak
Alvilági alak
Kurt Bozek / Griff

Hozzászólások száma : 359
Join date : 2011. Feb. 22.
Age : 31
Tartózkodási hely : Gotham City

A vidámpark - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A vidámpark   A vidámpark - Page 2 I_icon_minitimePént. Jún. 03, 2011 2:32 pm

Mint egy őrült kezdek el visszafele rohanni. A páncélom most a legfontosabb, vagy legalább a karmaimat szerezzem meg. Ha már eljött a bódétól megvan az esély, remélem elég gyorsan futok ahhoz, hogy a gránátnak látszó tárgy robbanása ne okozzon bennem komolyabb bajt, és talán elég veszélyes annyira, hogy rohanás közben átalakuljak angyallá.


Ha sikerül akkor a szárnyaim segítségével próbálom fokozni a sebességemet, hogy minél hamarabb érjem el a célom. Ha sikerül akkor a testpáncélt, és a karmokat veszem le először, és egy biztonságos helyet keresek, ahol felölthetem.


Ha a démon nem hagyna elég időt nekem, arra hogy átöltözzek, akkor csak a karmaimat emelem le, és azzal próbálom felvenni a harcot ellene. Távol próbálom magamtól tartani elektromosöklökkel, és közben megszerezni a többi felszerelésemet. Ha sikerül akkor elég távol próbálok kerülni, hogy felöltözhessek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Emily Bluebell
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Emily Bluebell

Hozzászólások száma : 57
Join date : 2011. Apr. 01.

A vidámpark - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A vidámpark   A vidámpark - Page 2 I_icon_minitimePént. Jún. 03, 2011 3:28 pm

- Nem, én nem arra a véres izé kipukkasztására gondoltam. Félre értett - mondom kedvesen. - Én csak az alapsort szeretném megtanulni. Amitől olyan érzésem lett, mintha egy elektromos kapcsolóba nyúltam volna.
Bágyadtan rámosolygok, majd megint kinyitom a szám:
- Mikor megyünk már oda, ahol fel leszek világosítva ezzel az egész hercehurcával kapcsolatban? - hangom fáradt, és kissé megremeg. Tudom, hogy már idegesíthetem a rengeteg buta kérdésemmel és a türelmetlenkedésemmel, de semmi kedvem itt álldogálni egész éjcaka, amikor inkább a meséket hallgatnám, amik az elementális mágiáról szólnak mielőtt elaludnék.
Szörnyen álmos vagyok.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://mystical-future.forum0.net/
Mammon
Huligán
Huligán
Mammon

Hozzászólások száma : 375
Join date : 2011. Apr. 17.

A vidámpark - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A vidámpark   A vidámpark - Page 2 I_icon_minitimePént. Jún. 03, 2011 4:02 pm

Fél-siker megint csak. Lassan de biztosan haladok előre, bár nyugtalanító, hogy én magam is a földre kerültem. Próbálok mihamarabb feltápászkodni, és kicsit távolabb kerülni a négy karú nőtől. Tőle ellentétes irányba próbálok gurulni, és kezeimmel kitolni magamat, majd talpra pattanni. Abban a pillanatban, hogy biztos talajt fogok, át fut agyamon a gondolat a néhány fény villanás érzékelése után, hogy mi van ha több ilyen asszony szövi hálóját. Elvégre ez is így érkezett ide. Annyi baj legyen! Vérre szomjazó mosolyt eresztek, és már lemondok a korábban kiszemelt két zsákmányomról. Most már kezd jobban érdekelni ő démonsága. Na és persze ha hozta a barátait, és a fények annak voltak jelei, akkor ők is. Csak előtte gyorsan ki kéne végezni a mostani partneremet. Ha még időben kelek fel a földről, neki szaladok a remélhetőleg velem ellentétben a földet nyaló barátnőmnek, és gyomorszájon próbálom rúgni. Ha tudom, akár többször is egymás után.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Madárijesztő
Admin
Admin
Madárijesztő

Hozzászólások száma : 1325
Join date : 2011. Feb. 21.
Age : 28

A vidámpark - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A vidámpark   A vidámpark - Page 2 I_icon_minitimeHétf. Jún. 06, 2011 6:51 pm

A gránát elől eszetlen futásba kezd Kurt srác. Faroil a bódénál és bár robbanást nem érzel a sok és a hit, hogy a halál árnyéka vetült rád arra késztet, hogy átalakulj. Mivel nem látod közeledni az alakot bátran öltöd magadra a felszerelésed egy részét, miközben egyre hangosabban elkezded halani a vursli zenét.

// Emily nem tud semmi féle elementális mágiáról//

Egy nagy füst felhő kíséretében, illetve kifújása közben válaszol csak közelsem ifjú barátod, miszterint:
- Kapálózól, koncentrálsz. Csak vigyázz mit célzol, milyen céllal. Igazából rá kéne tudj érezz a dologra. - Magyaráz, miközben a kezeivel is mutogat neked a környéken nézelődve. De a következő kérdésedre vissza fordul feléd, megragadja a csuklód és elkezd húzni a legerősebb fények irányába.
- Több figyelmet kapott a kiválasztott érkezése, mint hittem volna szóval van egy kis kitérő még a csokistejes szundid útjában... - Jegyzi még meg út közben.

Sam forgolódik kicsit, meg szalad és visszatér, egész eredményesen teszi ezt, majd ismét támadni próbál. A rúgása betalál. De a vörös hölgy megragadja a lábait, mielőtt azokat visszahúzná. Két kézzel a lábakat fogja, majd másik két kézzel a vállakért mnyúl és megfejeli Samrt, hogy utána térdre rogyása után őt a földre ejtse. Így enyhén tompul barátnénk, de azért jól van még.

_________________
"How many more bones will you crush? How many lives will you destroy in the pursuit of what you call justice? You are the product of everything you fear: violence, darkness, helplessness. All that remains is for you to watch, as I drag your beloved Gotham into oblivion."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://dcuniversefrpg.hungarianforum.net
Kurt Bozek / Griff
Alvilági alak
Alvilági alak
Kurt Bozek / Griff

Hozzászólások száma : 359
Join date : 2011. Feb. 22.
Age : 31
Tartózkodási hely : Gotham City

A vidámpark - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A vidámpark   A vidámpark - Page 2 I_icon_minitimeKedd Jún. 07, 2011 1:50 pm

Ha még mindig nem találok semmilyen közvetlen veszélyre utaló okot, és van elég időm, akkor felöltöm a többi gúnyámat is, és kilépek a világ színe elé, mint Griff.
Körülnézek nem e látom az eddig is engem szívató démont, és ha igen akkor nagy ívben megpróbálom elkerülni. Fedezékről fedezékre bujdosok, és amennyire csak tudok eltávolodok tőle. Egyáltalán nem foglalkozok a vurslival.
Ha van helyem és időm akkor megpróbálok a park egyik legmagasabb pontjára feljutni, a rajtam lévő felszereléssel remélem sikerülni is fog. Körülnézek a parkban, és megpróbálom felmérni a helyzetet, ki van itt, kikkel kellene vigyáznom, és hogyan is tudnék kijutni ebből a földi pokolból.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mammon
Huligán
Huligán
Mammon

Hozzászólások száma : 375
Join date : 2011. Apr. 17.

A vidámpark - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A vidámpark   A vidámpark - Page 2 I_icon_minitimeSzer. Jún. 08, 2011 1:13 pm

A fejelés amit össze szedek, kellemesen bizsergetni kezd. Lehet a nők mellé pártolok, mert még egy férfi sem okozott ilyet, és nem ért el nálam hasonlót. Hátra lököm magam, kerülve a közeli kapcsolatot démonellátol, és talpra állok reményeim szerint, miközben kezemmel kinyomom magam és biztos talajt fogok. Első fázis folyamatának kivitelezése közben az jár az eszemben, hogy bármennyire is szeretném egy vitrinben látni a szép kis fejét szívem hölgyének, élezem ezt a kis párviadalt. Ha talpon vagyok már, hátrálok, és jöhet a távfutás. Amint felgyorsulok, páros láppal ellököm magamat a földtől, és négykarú mellkasára célzok. Jó lenne leszakítani a tüdejét. Van ennek ilyen? Biztos, elvégre lélegzik. Vagy nem? Minél nagyobb erőt próbálok kifejteni, és gyorsan cselekedni, nehogy megint elkapjon a szuka és forduljon a kocka. Ez a lépés ugyan kétséges, de ha betalál nyert ügyem van.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Emily Bluebell
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Emily Bluebell

Hozzászólások száma : 57
Join date : 2011. Apr. 01.

A vidámpark - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A vidámpark   A vidámpark - Page 2 I_icon_minitimeVas. Jún. 12, 2011 2:44 pm

Igyekszem az agyamba vésni a mozdulatokat. Mielőtt újból megszólalhatnék, a drága ismét elkezd rángatni. Szó nélkül hagyom, ellenben magamban fortyogok tovább. Mégis mit képzel?! Nem vagyok egy rongybaba, amit ide-oda lehet hurcolni anélkül, hogy bármiféle ellenkezés érné a támadót.
- Nem akarok több kitérőt! - kezdek nyavalyogni, de inkább befogom a csőrömet. Ha álmos leszek, vinnyogok, ezt nem tudom megváltoztatni. Ha kialudt és friss vagyok, az önfegyelemmel és az engedelmességgel nincsen problémám, de ilyenkor...
- Az Istenekre, nem vagyok hajlandó továbbmenni! - kiáltom, és kitépem a kezemet az övéből. Durcásan meredek rá, az alváson kívül mást nem akarok csinálni. Miközben makacsul lecövekelem magam, mint egy három éves kis kölyök, szavaimat mérlegelem. "Istenek". Még sosem használtam ezelőtt többesszámot, de ez most természetesen jött. Megrémisztem önmagam.
Ez az este életem legkülönösebbike. Ha egyszer hazamegyek, vissza San Francisco-ba, remélhetőleg elfelejtem... Nem akarok emlékezni erre a különös helyre, erre az emberre itt az idegesítő cigijével együtt, még arra a fura érzésre sem.
Haza akarok menni, és belemászni a pihe-puha ágyacskámba. MOST!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://mystical-future.forum0.net/
Madárijesztő
Admin
Admin
Madárijesztő

Hozzászólások száma : 1325
Join date : 2011. Feb. 21.
Age : 28

A vidámpark - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A vidámpark   A vidámpark - Page 2 I_icon_minitimeHétf. Jún. 13, 2011 1:44 pm

Kurt kényelmesen belekezd az öltözésbe. Nem látja a démont, mindent felölthet, csak artikulálatlan ordítások szakítják meg a cirkuszi muzsikálat, valakik szenvednek. De hősünk utra kellhet a messze távolba, a legmagasabb pont a lassan mozgolódó óriáskerék teteje a közelben. Bár a Griff nem látja a démont végig úgy érzi a kerék felé, hogy figyelik. A bódék között viszont akadély nélkül haladhat egyenlőre.

Samantha naívan újra talpalni akar. De annak ellenére, hogy a kicsit hevesebben kezd lélegezni démonunk a térdelés után, már számít az efajta megmozdulásokra, egyszerűen kitér Sam elől egy oldalra történő lépéssel féltérden és a levegőből a földre taszítjka a néma gyilkost, két kezével.

Pár lépés csak a következő sor bódé ahova kiértek, miközben kiéptek két kisebb játék közül. A sorok között egy szárnyas alakot lthatsz elsurranni, mögötte meg egy másik vörös sétál be a bódék között a vidámpark közepe felé. Közben valahonnan harc zaját hallod, mikor lecövekelsz és kivered a hisztit. Barátod is megáll, kétkedve néz rád vissza, miközben egy utolsó nagyot szippant a cigiből, szinte a felét ezzel eltűntetve, majd az a földre dobja és rátapos.
- Ugye csak szórakozol kislány? - Kérdi sokat mondóan, miközben figyeli a környezeteteket.

Karmester ekkor érkezik meg a bejárat felöl nyomában barátjával.

_________________
"How many more bones will you crush? How many lives will you destroy in the pursuit of what you call justice? You are the product of everything you fear: violence, darkness, helplessness. All that remains is for you to watch, as I drag your beloved Gotham into oblivion."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://dcuniversefrpg.hungarianforum.net
Kurt Bozek / Griff
Alvilági alak
Alvilági alak
Kurt Bozek / Griff

Hozzászólások száma : 359
Join date : 2011. Feb. 22.
Age : 31
Tartózkodási hely : Gotham City

A vidámpark - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A vidámpark   A vidámpark - Page 2 I_icon_minitimeHétf. Jún. 13, 2011 3:02 pm

Teljes erőmből rohanok, de azért minden felé figyelek, talán valami veszély les rám valamelyik sarok mögül. A szárnyaim és elektrokarmaim segítségével, megpróbálok az óriáskerék legmagasabb pontjára feljutni. Ha gond nélkül sikerül, akkor menekülési útvonal után nézek. A vidámpark legközelebbi oldalát nézem ki magamnak, és ha megvan vitorlázó repülésben elkezdem megközelíteni. Persze felülről mindenre megpróbálok figyelni, nem lenne jó ha valaki lesből rám támadna. Ha mégis megtörténne és a támadó közel van, akkor a sikolyomat bekapcsolva ártalmatlanná próbálom tenni, és elektroökleimmel kiütni. Ha netalántán nem sikerülne akkor fedezéket keresek magamnak, és ott megbújok míg fel nem mérem a helyzetet, hogy megtudjam mit is lehetne a legjobb megoldás.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mammon
Huligán
Huligán
Mammon

Hozzászólások száma : 375
Join date : 2011. Apr. 17.

A vidámpark - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A vidámpark   A vidámpark - Page 2 I_icon_minitimeHétf. Jún. 13, 2011 6:08 pm

Ezúttal nem sikerül tervem. Megnyalom a földet, és még is a látszat ellenére jól esett. Rég éreztem azt, mikor valaki kifog rajtam. Az ilyen jóleső fájdalom pedig már hiányzott. Ahogy a betonon fekszek, még fejemet is beleverem egyszer. és csak fura hangon, nevetek a nyelvem hiánya miatt. Próbálok minél gyorsabban felkelni, és amint meg van ökölbe szorult kézzel, széles mosollyal és gyilkolásvágytól fűtött tekintettel indulok. Az ütéseimre felkészülök, és a lehetőség szerint a lehető legtöbbet próbálom kivitelezni a leggyorsabban, többnyire felsőtestét, és arcát célozva. Semmi csel, vagy más furfangos megközelítést nem alkalmazok, mind össze az egyszerű ütések által nyújtott eszközt használom.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
A Karmester
Gaztevő
Gaztevő
A Karmester

Hozzászólások száma : 248
Join date : 2011. Apr. 06.
Age : 24

A vidámpark - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A vidámpark   A vidámpark - Page 2 I_icon_minitimeHétf. Jún. 13, 2011 7:38 pm

A Karmester egyenesen a Vidámparkba futott. Még mindig fényesen ki volt világítva, de az árnyékok sötét helyeket vetettek, ahol gond nélkül elbújhat, de nem ez volt a szándéka. Egyenlőre. Azt gondolta ha már itt van elszórakozik üldözőjével. Mivel a kis barátja a tűzzel játszik, ő a tűz ellen fog játszani. A Vidámparknak teli kell hogy legyen locsoló slaggal, vagy poroltóval az egyik épületben.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Emily Bluebell
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Emily Bluebell

Hozzászólások száma : 57
Join date : 2011. Apr. 01.

A vidámpark - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A vidámpark   A vidámpark - Page 2 I_icon_minitimeSzer. Jún. 15, 2011 7:01 pm

- Természetesen nem! - mondom komolyan, de még mindig nem szabadulok meg a nyűgösségemtől. - Nem vagyok hajlandó továbbmenni addig, amíg nem kapok magyarázatot mindenre! Ki maga? Miért keresett engem? Mi ez az egész?
Szememmel nem eresztem addig a pillantását, amíg ki nem elégíti tudásszomjamat.
- Nem ismer engem, és nem is fog, ha így folytatja! Nem tudja, hogy milyen vagyok! Így hát azt sem tudhatja, hogy hogyan fogok cselekedni! - Legalábbis remélem.
Egy ember ismert csak ki igazán, egyetlenegy. Őt pedig Rebecca Heartsick-nek hívják. De ő otthon maradt, és nem keveredett bele egy ilyen hihetetlen helyzetbe.
Nem veszem észre a közelemben lévő alakokat, most csak a hisztim van, meg ez az idegesítő ember, aki állandóan rángat.

Ha nem mond semmi használhatót, akkor kinyitom megint a szám:
- Szóval viszlát! - mondom kedvesen, szinte már cinikusan, és megfordulok. Nekiindulok a vidámpark kijáratának. Legalábbis amit annak vélek.
- Hazamegyek! - mormolom az orrom alatt.

Ha pedig normális válaszokat kapok, akkor már nem nyafogok, és követem tovább.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://mystical-future.forum0.net/
Madárijesztő
Admin
Admin
Madárijesztő

Hozzászólások száma : 1325
Join date : 2011. Feb. 21.
Age : 28

A vidámpark - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A vidámpark   A vidámpark - Page 2 I_icon_minitimeCsüt. Jún. 16, 2011 1:37 am

Kurt lábai előtt egy hatalmas plüss mackó landol. De mivel hősünk éber látja a veszélyet és kikerülheti, minden fele figyelő sólyom szemeivel. De amíg figyel jobbra balról belefut egy ökölbe ami álltal hasi tájékon ütötte fel a fájdalom fejét hősünk hasfalán, mintha a kockákat morzsolnák és ezzel meg is állította őt a dodgejamnél, nem messsze az óriás keréktől. De a kéz utána hátra is löki, egy kicsit igénybe véve egy másikat is. Az előző barátod láthatod, nincs rajta a kalap, a ruhája részint koszos, részint vér áztatta. Először csak mosolyog rád, egy fél mosollyal, majd kicsit kérdően, komor ábrázatot vág feléd.
- Magyarázatot kérek Mr. Bozek... -

Hörgésekbe torkolott nevetéseket hallatsz és hallhatsz. Hisz hasonló hangokat ad ki ellenfeled is, mikor egymásnak feszültök. Az ütések egy részét viszed csak be maradéktalanul, de továbbiak csúsznak át a védelmén. Sam láthatja, hogy már a végét járja a négy karú nő, de ő is elég viseletesnek érzi magát és ezen az sem segít, hogy az két kezét a feje két oldalára cuppantja, majd ráfejel a néma gyilkos orrára, ami nagy reccsenéssel adja meg magát a vörös homloknak.

Karmester nem mozdul, csak bódék és vidámparki játékok hosszú sorát látja a bejárattól nem messze állva. Illetve a távolban megy a mozgolódás, ezt hallhatja is. Illetve kiszűrhet értelmes beszélgetést is a slagok után fülelés közben.

Emily társa a bajban csak elmorzsol pár káromkodást maga elé vagy varázs szavakat ki tudja, majd valami bólíintás után jegyzi:
- Jól van... - Miközben furcsa energiák mozgolódását érzed valami összeáll a kezében.
- Remélem túléled, fogd! - Szólít fel, majd egy kő féleséget dob feléd, mielőtt elfordulna a sarkon. De abban a pillanatban természet feletti morgások ütik meg a füled. Éhesen morognak a hangok a sötétben és szinte érzed, hogy te kellesz nekik.

_________________
"How many more bones will you crush? How many lives will you destroy in the pursuit of what you call justice? You are the product of everything you fear: violence, darkness, helplessness. All that remains is for you to watch, as I drag your beloved Gotham into oblivion."


A hozzászólást Joker összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Jún. 16, 2011 12:53 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://dcuniversefrpg.hungarianforum.net
A Karmester
Gaztevő
Gaztevő
A Karmester

Hozzászólások száma : 248
Join date : 2011. Apr. 06.
Age : 24

A vidámpark - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A vidámpark   A vidámpark - Page 2 I_icon_minitimeCsüt. Jún. 16, 2011 12:06 pm

A Karmester megállt a bejáratnál és maga elé nézett. A vidámparki játékok és bódék végtelen sora táródott fel előtte. Az embereknek még ez az időpont sem volt késő a szórakozásra. A távolban javába ment az élet, ez a jelenet megmámorította, jobbnál jobb gondolatok jutottak eszébe hogy mit művelhetne itt. Azonban a zene borzalmas volt, hiányzott a...sikoly. A terv újrafogalmazódott benne, és úgy döntött addig nem megy tovább amíg nem látja fölbukkanni üldözőjét. A slag mellett eszébe jutott sok más dolog amit fölhasználhat. Céllövöldék, nehéz vasgolyók, és sok egyéb veszélyes dolog. Látta hogy barátja már közeledik. A Karmester mosolyogva intett neki és befutott a vidámpark sűrűjébe hogy bármilyen eszközt megtaláljon, amit jónak talál ellene, de elsődleges a vizes dolgok és a légpuskák. Reméli valamelyik sátornál talál tűzijátékot és gyújtót.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mammon
Huligán
Huligán
Mammon

Hozzászólások száma : 375
Join date : 2011. Apr. 17.

A vidámpark - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A vidámpark   A vidámpark - Page 2 I_icon_minitimeCsüt. Jún. 16, 2011 12:08 pm

Némelyik ütés célt talál, némelyik nem, bár nem igazán figyelem az eredményt, csak azt, hogy mikor kerül már a földre partnerem. De egy valami tuti. Megragad, és egy fejeléssel eltöri az orromat, ami nagyot reccsen. Érzem, hogy maszkom egyre inkább át nedvesedik a vértől, de nem zavartatom magamat. Bár egy halk felszisszenést teszek a fájdalom miatt, ám talán az adrenalin teszi, vagy más, de jól esett ez is. Kicsit mélyen veszek egy nagy levegőt, és kifújom, mire nem törődve a sérülésemmel folytatom ami egy pillanatra félbe maradt. Megpróbálom elkapni az egyik kezét, ügyelve rá, hogy úgy helyezkedjek, hogy a másik három ne igen kapjon lehetőséget a megkapaszkodásban rajtam, vagy máson. Nehéz lesz, én tudom, de talán össze hozom valahogy. Amint meg van, megpróbálom áthajítani a vállam fölött a szépséget, és egy gyors mozdulattal torkára taposni. Gondolom úgy lélegzik ahogy én, és ha eltaposom, megroncsolom a nyelőcsövét, adja az ég, hogy megfulladjon. Öröm lesz végig nézni ahogy majd kapkod a levegő után és a halállal vív. Minden esetre ha a tervem úgy alakúl, ahogy kell, hátrálok egy keveset a nőtől, nehogy forduljon a kocka.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Emily Bluebell
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Emily Bluebell

Hozzászólások száma : 57
Join date : 2011. Apr. 01.

A vidámpark - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A vidámpark   A vidámpark - Page 2 I_icon_minitimePént. Jún. 17, 2011 12:07 pm

Végre egyedül. A követ a markomba szorítom, szinte már belemélyed a tenyerembe. Jól esik, hogy fáj. Tudom tőle, hogy még ébren vagyok.
A vidámpark kijárata felé haladok, remélve, hogy semmi nem kap el. A jobb kezemet, melyben az újonnan szerzett tárgyat mélyesztem magamba, eléggé mazochista módon, a szívem fölé tartom, hátha így megvédelmez engem az árnyaktól, melyek a sötétségből lesnek rám. Meg-megrezzenek furcsa morgásuktól, de igyekszem elhitetni magammal: ezek csak kutyák. Éhesek, szomjasak, és nincs gazdijuk. Szegénykéim. Sosem volt problémám a kutyákkal, sőt, állandóan könyörögtem egyért, de sosem kaptam meg. Pedig lehetett volna. Xiriának hívták volna. Egy gyönyörű golden retriver. Ha 21 leszek, és végre apám minden ingósága is hivatalosan az enyém lesz, örökbe fogadok egy kutyát. Nem számít, milyen fajtát, csak illjen hozzám.

Arra törekszem, hogy biztonságosan kiérjek a parkból. Ha kell, futok, ha kell, akrobatikus mutatványokat végzek, és ha van elég időm, akkor azt a furcsa áramlást is próbálom alkalmazni, hogy megvédjem magam.
A követ nem dobom el, szorítom a jobb kezemben továbbra is.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://mystical-future.forum0.net/
Kurt Bozek / Griff
Alvilági alak
Alvilági alak
Kurt Bozek / Griff

Hozzászólások száma : 359
Join date : 2011. Feb. 22.
Age : 31
Tartózkodási hely : Gotham City

A vidámpark - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A vidámpark   A vidámpark - Page 2 I_icon_minitimeSzomb. Jún. 18, 2011 11:19 am

Összegörnyedve, hasamat markolva lépek hátra párat, és próbálok erőt venni magamon. A fájdalom nagy, mégse győzhet le egy ilyen pokoli szökevény. Kiegyenesedek, és a kérdésén járatom az agyamat. Hogy az istenbe kérhet bármit is, amikor még semmit se mondott. Ez talán egy újabb őrült Gotham City-ből, csak éppen a jó sarkon fordult be, megkapja ezeket a különleges erőket.
- Fogalmam sincs miről beszél te pokolfajzat, ugyanúgy mint eddig sem tudtam, de most már nem menekülsz előlem. - Szárnyaim segítségével ugrok egy nagyot, és elektoökleimet, elkezdem kilőni a démonra. Egyszerre kettőt, majd egyet-egyet. Mellkasát célzom meg, és az ereszkedésemet, úgy oldom meg hogy elég közel kerüljek a démonhoz, a sikolyom bevetéséhez. Ha sikerül egy jól irányzott fejelés, majd a lézeremmel próbálom átégeti a szemét, egészen az agyáig.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Madárijesztő
Admin
Admin
Madárijesztő

Hozzászólások száma : 1325
Join date : 2011. Feb. 21.
Age : 28

A vidámpark - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A vidámpark   A vidámpark - Page 2 I_icon_minitimeSzer. Jún. 22, 2011 1:51 am

Karmester a reményben, hogy talál valami éghetőt keresni kezdi a vizi és a lég puskák széles családjának tagjait. Az első bódé ami szemet szúr a felfedezőnek egy ajándék halászos. Aminél a vízen úszó kis halakat kell kiemelgetni, gogy megtudjuk mit nyertünk. De a távolból mág nem csak abrátja, egy céllövölde is látszik. Ahogy a jó világítás mellett néha feltűnik egy derék kis medence féle is. Ahova a bohócokat szokás beledobatni, ha eltalálunk egy kis céltáblát.

Sam mivel az emberi lét tulajdonságai határolják nem hajít csak úgy át embereket a feje fölött miután itt ott megkocogtatták már őt is. Nem mintha az előtt embereket dobált volna a másodikra áramszünet idején. De így még annyira se megy, nem mintha a helyezkedés egyszerű lenne a négykar csapatmunkájának kerüléséhez, így az emelés próba után egy olyan maflást kap ami földre teríti. Ahonnan láthatja, hogy a partnere a földet kémlelve próbálja kifújni magát, ahogy két alsó keze a behajlított térdeit támasztja.

Emily gyorsan neki ered a kijárat felé, noha nem igen nézett körül, hogy merre találhatja azt, de ő fut közben ha hátra mer nézni láthatja a mögötte loholó kutyákat. Lassan valószínű beéri, de addig próbálkozhat hősnönk ezzel azza. Minden esetre furcsán nagy mozgást érez a parkban, anélkül, hogy ezt konkrétan látná.

Kurt előtt a két alak kilép a karmok elől, majd amíg azok a helyükre kerülnek ismét hozzá intézi szavait.
- Szegény, kicsi madárka. Hogy össze van zavarodva. - Mosolyog miközben feléd indul meg. A következő támadásoddal egy időben. Az egyik karom el is találja, de nem igazán érdekli, annál fogva ránt a földre téged, illetve csak addig, hogy elég közel érj egy kis adok-kapokhoz. Ő egy rúgással indít a fejed felé, ami csúnya szédülést okoz, majd elenged, hogy tovább folytathassa.
- Nagyon feledékeny ma főnök úr... - Jegyzi meg játékosan, majd leken neked még egyetm mielőtt elmúlhatott volna a szédülés. Közvetlen ezután láthatod első képként, ahogy a véred nyalja az ökléről. Felszakadt kicsit az arcod de nagy bajod nincs. Csak mintha furcsa alkokat és fényeket látnál az óriáskeréknél, továbbá nem messze valami futkározást.

_________________
"How many more bones will you crush? How many lives will you destroy in the pursuit of what you call justice? You are the product of everything you fear: violence, darkness, helplessness. All that remains is for you to watch, as I drag your beloved Gotham into oblivion."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://dcuniversefrpg.hungarianforum.net
A Karmester
Gaztevő
Gaztevő
A Karmester

Hozzászólások száma : 248
Join date : 2011. Apr. 06.
Age : 24

A vidámpark - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A vidámpark   A vidámpark - Page 2 I_icon_minitimeCsüt. Jún. 23, 2011 11:01 am

Szinte majdnem miden itt van ami kellhet. A cél lövölde bódén akad meg a szeme és egy kis medencén, ahová a bohócokat bele bele süllyesztik. De ez nem elég jó. Lehet nem bírnám oda fölcsalogatni hogy levessem oda a medencébe. De a légpuska kapóra jön. Elgondolta hogy kikapja az egyiket, és legalább egy maréknyi golyót próbál kimarkolni. Ha valaki akadékoskodna azt leüti és tovább igyekszik a dodgejamek felé ahol biztosra kell hogy legyen valami tűzoltó slag, amit fölhasználhat a piro ellen.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
A vidámpark - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A vidámpark   A vidámpark - Page 2 I_icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
A vidámpark
Vissza az elejére 
2 / 8 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Univerzumban játszódó FRPG :: Játéktér :: Gotham város és környéke :: Vidámpark-
Ugrás: