DC Univerzumban játszódó FRPG


 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az Első lépések-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Latest topics
» Társalgó
A vidámpark - Page 3 I_icon_minitimePént. Nov. 16, 2018 5:38 pm by Demolition Captain

» Diego Crown
A vidámpark - Page 3 I_icon_minitimeCsüt. Júl. 02, 2015 10:54 pm by Diego Crown

» Rekviem
A vidámpark - Page 3 I_icon_minitimeSzer. Júl. 01, 2015 8:09 pm by Madárijesztő

» A Robinson park
A vidámpark - Page 3 I_icon_minitimeVas. Jún. 21, 2015 5:50 pm by Andrew Ramirez

» Csokit vagy csalunk!
A vidámpark - Page 3 I_icon_minitimeVas. Jún. 21, 2015 4:52 pm by Andrew Ramirez

» Jess Kayle - A Sárkány Gyermeke
A vidámpark - Page 3 I_icon_minitimeKedd Jún. 16, 2015 11:15 pm by Jess Kayle

» Jess Kayle
A vidámpark - Page 3 I_icon_minitimeVas. Jún. 14, 2015 4:35 pm by Jess Kayle

» Amecchi Előtörténet
A vidámpark - Page 3 I_icon_minitimeKedd Jún. 09, 2015 6:24 am by Madárijesztő

» Orvosi igazolások
A vidámpark - Page 3 I_icon_minitimeKedd Jún. 02, 2015 9:13 pm by Ra's Al Ghul

» Smallville Állatkert
A vidámpark - Page 3 I_icon_minitimeSzer. Május 20, 2015 11:13 pm by Cybergyík

Tükör
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span

Share
 

 A vidámpark

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
SzerzőÜzenet
Mammon
Huligán
Huligán
Mammon

Hozzászólások száma : 375
Join date : 2011. Apr. 17.

A vidámpark - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A vidámpark   A vidámpark - Page 3 I_icon_minitimeCsüt. Jún. 23, 2011 12:54 pm

Semmi nem akar most össze jönni. Orrom még mindig törve vérzik, ráadásul még egy arcon csapást is kapok. Megtorpanok, és hátrálni kezdek. Mélyen zihálok, sűrűn veszem a levegőt, de még is mosoly csillog maszkom alatt töretlenül. Na ezt már szeretem. Az ilyen harcias szukákat. Pihennem kéne, de hajt a vérem, és nem engedhetem hogy alul maradjak, bár a fájdalom édes íze még mindig hiányzik még a most kapott sebesülések után is. Mennyire sajnálom, hogy nincs nálam egy kés, amivel neki állhatnék megnyúzni a barátnőmet. Jaj, de nagyon bánom. Amint felszívtam magam, és négy-öt levegővétel reményében helyre rázom kimerültségemet, amennyire csak tudom, folytatom amit elkezdtem. Mert ugye félbe maradt valami, amit be kell fejezzek, különben kielégületlenül kell ismét lefeküdnöm ami miatt bosszús tudok lenni. Ha már férfi nem adja meg ami kell, legalább ez a nő elégítsen ki. Had lássam ahogy kihuny szeméből az élet, és én pedig extázisba esek ettől.

Várok, míg nem támad. Most legalább is nem akarok kezdeményezni, majd ha ő meglépi ezt a lépést, megpróbálom elkapni azt a kezét, amivel netalán ütne, vagy azt a lábát, amivel rúgna. Ha elkapom, egy tőlem telhető gyors rántással a megfelelő irányba remélem kiugrasztom a helyéről, és ha a Jó Isten is megsegít, akkor még el is töröm, ha van arra időm, hogy olyan ponton verjek rá a végtagra, ahol ezt a célomat elérhetem. Persze figyelek arra a másik 5 végtagra is. Lehet hogy megcsappantam kicsit, és fáradok, de hajt a tudat, hogy megnézzem ennek a nőnek a belsejét. Mert nem csak a külső, hanem a "belső" is számít.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kurt Bozek / Griff
Alvilági alak
Alvilági alak
Kurt Bozek / Griff

Hozzászólások száma : 359
Join date : 2011. Feb. 22.
Age : 31
Tartózkodási hely : Gotham City

A vidámpark - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A vidámpark   A vidámpark - Page 3 I_icon_minitimeCsüt. Jún. 23, 2011 1:00 pm

A démon elkap és tehetetlenül vergődök a kezei között, míg szét nem veri az arcomat. A karmaimat visszahúzom, és az arcom elé húzom a törhetetlen, golyóálló plexi lemezt, remélem elég lesz, hogy a sisakomat üsse tovább, és ne az arcomat.
Ha megvan akkor újra a sikolyomat veszem elő, talán megzavarja annyira a démont, hogy ne figyeljen hol is van a keze. A lézercsőrömmel megpróbálom levágni, vagy legalábbis használhatatlanná tenni az engem verő öklét. Így talán megúszom a további verést.
Ha megvan akkor megragadom a másik kezét, és teljes energián elektrosokkot adok neki. Ha sikerült akkor megpróbálok kikerülni a kezei közül, és talpon várom a reagálását. Ha támadna akkor szárnyaim segítségével el próbálom kerülni a támadását. Közben félszememet a távoli eseményeken tartom, hátha újabb ellenség kerül a közelembe.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Emily Bluebell
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Emily Bluebell

Hozzászólások száma : 57
Join date : 2011. Apr. 01.

A vidámpark - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A vidámpark   A vidámpark - Page 3 I_icon_minitimeSzomb. Jún. 25, 2011 10:54 am

A morgás egyre hangosabb, és egyre közelebbről hallom. Idegesen hátra fordítom fejemet. Szemem elé bizarr látvány tárul egynéhány furcsa pokolbeli szörnyeteg képében.
Elkezdek futni, amilyen gyorsan csak tudok, illetve beizzítom a hangszálaimat, hogy sikíthassak, ha valami durva dolog történik. Nem jut eszembe semmi hasznos, amivel el tudnám a kis pokolfajzatokat kergetni, azonban futás közben keresek valamit, amit magam elé tarthatok pajzsként, ha rám támadnak. Bármi jó, még egy kuka fedele is. Az érmét közben belecsúsztatom az övtáskámba, majd gondosan behúzom a cipzárt. Így most két szabad kezem van, tehát valami ütőfegyver is kerülhet az egyik markomba. Bot, vasrúd, seprűnyél... Az első dolgot, amit találok felhasználom.
Közben próbálom felmérni, hogy mennyien lehetnek a parkban, tehát jönne-e a segítség, ha elkezdenék ordibálni. Az is lehet, hogy frekvenciámmal sikerül elijeszteni a dögöket.
Majd meglátjuk.

Ha beérnek, de még nincs nálam semmi, akkor segítségért ordibálok, és próbálok szabad kézzel védekezni. Ha beérnek, de már van nálam valami, akkor azzal harcolok. Ha nem érnek be, akkor futok kifele a parkból, továbbra is. Esetleg bele is futhatok valakibe útközben.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://mystical-future.forum0.net/
Madárijesztő
Admin
Admin
Madárijesztő

Hozzászólások száma : 1325
Join date : 2011. Feb. 21.
Age : 28

A vidámpark - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A vidámpark   A vidámpark - Page 3 I_icon_minitimeHétf. Jún. 27, 2011 2:13 am

Karmester egy szimpatikus puskát fel tud kapni a bódén a pultról, de a lövedékeket csak mögötte találhatja meg. De mire kiemelkedik újra hősünk a pult mögött, addigra barátja már azt támasztva nézelődik mindenki fele, mint aki várakozik. Most épp szolidan világít a bőre alól, de azért nem karácsonyfadísz...

Miután kifújta magát Sam legújabb barátnéja rögtön előre kapja a fejét. Kicsit nézelődik, majd Samhez képest balra fordítja a fejét pár pillanatra és csak utána kapja hősnönkre a fejét, feltartja a kezeit és lassan lépdelve indul meg Sam felé. Egyenlőre még nem támad.

Kurt beizzítja a sikoly generátort a maszkja jobb feléből és szintre egyszerre rogyaszt a démon barátjával, ahogy kifejti hatását a sikoly és hirtelen beleszédülnek. A démon a füleihez kap és szokatlan grimaszt ölt eddig derűs arcára, miközben a Griff célozni próbál az öklére, de először a betont kezdi el felhasítani, majd a messzibe távozik egy lézer nyaláb. Pár másodperccel később nyikordulásokat hall az óriáskerék felől. Miközben a távolba koncentrálva a játék környékén fura köpenyes alakokat és egy pár szaladó alakot lát.

Emily kicsit átrendezi a dolgait magát, lehet jól jött volna utazáshoz valami táskát is vinni, de végtére megoldja zsebből egyenlőre. Emelett bár a kutyák lassan beérték volna hirtelen szédülést érez. Pillanatokon belül lassítania kell a tempóján vagy elesik ebben a rohanásban, már az első pár lépés is inkább bucskázás volt mint futólépés. Közben az óriáskerékhez közeledve több furcsa alkot is láthatott, majd egy nagy nyikordulás hangja töri meg lihegések és a vidámpark szimfóniájának érzékeny egyensúlyát.

_________________
"How many more bones will you crush? How many lives will you destroy in the pursuit of what you call justice? You are the product of everything you fear: violence, darkness, helplessness. All that remains is for you to watch, as I drag your beloved Gotham into oblivion."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://dcuniversefrpg.hungarianforum.net
Emily Bluebell
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Emily Bluebell

Hozzászólások száma : 57
Join date : 2011. Apr. 01.

A vidámpark - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A vidámpark   A vidámpark - Page 3 I_icon_minitimeHétf. Jún. 27, 2011 9:10 am

A korcsok a nyakamon vannak. Amint feléjük tekintek, hirtelen csillagok jelennek meg a szemeim előtt. A fejemhez kapom a kezem, de nem múlik el tőle. Tudom, hogy mit kell szédülés esetén csinálni, de azt nem, hogy mit kell szédülés esetén csinálni, ha óriási pokolbéi szörnyetegek vannak a nyakamon, és a véremet - vagy az Istenek tudják, hogy mimet - akarják.
Botlok egyet-kettőt, majd kénytelen vagyok megállni. Még mindig fegyvereket keresek, bármit, ami jó arra, hogy ne belezzenek ki ezek a vadak azonnal, mihelyst utolérnek. Ha kell, magát a földet formálom meg.
- Ostoba, hisz azt sem tudod, hogy mi száguldozik az ereidben! - oltom le magam. Ha tudnám, hogy mire vagyok képes, hogy egyáltalán mihez van köze ennek az egész fura bizsergésnek, azonnal rendet tennék. De nem megy. Elüldöztem azt az embert, aki segíteni próbált.
Nekidőlök egy bódénak, és a tarkómon összekulcsolom a kezem, majd megpróbálom a tenyerembe préselni a fejemet. Ez eddig mindig működött.
Lihegésemet ekkor elnyomja egy hangos nyikorgás.

Ha rendbe jövök, akkor továbbfutok arra, ahonnan ezt a zajt hallottam.
Ha a kutyák beérnek, de nem támadnak, akkor megpróbálom fölidézni magamban a mozdulatokat, és valamit produkálni.
Ha a kutyák beérnek, és támadnak, akkor sikítok. Eszeveszetten.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://mystical-future.forum0.net/
Kurt Bozek / Griff
Alvilági alak
Alvilági alak
Kurt Bozek / Griff

Hozzászólások száma : 359
Join date : 2011. Feb. 22.
Age : 31
Tartózkodási hely : Gotham City

A vidámpark - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A vidámpark   A vidámpark - Page 3 I_icon_minitimeSzer. Jún. 29, 2011 10:37 am

A sikoly bevált. A SIKOLY BEVÁLT. Életemben először, de bevált. Vannak még örömök az életben, és ezt kihasználva még a földön jobb lábamat meglendítem, és teljes erőből térdhajlaton próbálom rúgni az ellenfelemet. Ha sikerül, és netalántán elesik, akkor rágördülök, és karmaimmal a szemébe próbálok fájni. Egy vak démonnal csak könnyebben el tudok bánni.
Ha a rúgással nem érném el a kellő hatást, akkor újra csőrlézeremhez folyamodok, és a vádliját veszem célba. Szétvágott izmokkal, nem tud sem ugrálni sem a semmiből előtűnve szétverni a képemet. A fájdalomról nem is beszélve, igaz a pokolba biztos sokkal rosszabbakat is átélt már.
Ha bármelyik sikerül akkor egy hátra bukfenccel megpróbálok talpra kecmeregni, és elég távol jutni a démontól hogy fel tudjam mérni az adandó helyzetet. Fél szemmel a közeledő alakokat próbálom felmérni, mennyire is lehetnek veszélyesek, van-e náluk fegyver, vagy érzem-e rajtuk a pokoli bűzt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
A Karmester
Gaztevő
Gaztevő
A Karmester

Hozzászólások száma : 248
Join date : 2011. Apr. 06.
Age : 24

A vidámpark - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A vidámpark   A vidámpark - Page 3 I_icon_minitimeSzer. Jún. 29, 2011 10:55 am

A Karmester odament a céllövöldéhez és elvett egy szimpatikus világos barna fegyvert, ami igazán kiemelkedett a többi közül. Látni lehetett hogy nem a legújabb darab, de ezen akadt meg a szeme. Szerencséjére nem akadékoskodott senki, így könnyedén hozzájutott a fegyverhez, de a töltényekért már be kellett másznia. Elvette az egyik kis dobozt, amiben a töltények voltak alul. Míg guggolt, betöltötte fegyverét és fölállt. De ekkor olyan következett amire nem számított. A kis barátja a pultnál támaszkodott, és mindenfele nézelődött. Remélte hogy nem vette észre. Hirtelen reflexből vissza ment rejtekébe. Magához markolta a már töltött fegyvert és mély levegőt vett. Ha észrevette akkor nem vár tovább, megcélozza a fejét és ha összejön akkor tovább veri a fegyverrel míg ki nem fekszik. De ha szerencséje volt, akkor keres egy gyors menekülő utat és már a bódén kívül teszi ugyan ezeket meg.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mammon
Huligán
Huligán
Mammon

Hozzászólások száma : 375
Join date : 2011. Apr. 17.

A vidámpark - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A vidámpark   A vidámpark - Page 3 I_icon_minitimeSzer. Jún. 29, 2011 11:44 am

Hát... fene tudja mit akar ez a bige, de kezd nem tetszeni. Valahová el néz, de én nem követem őt, végig rajta tartom a szemem. Nem fogom elveszíteni a látókörletemből. Felemeli a kezét, és egyenesen irányomba ered lassú léptekkel. Mi az? Feladja? FELADJA? Nem, ez nem így működik! NEM LEHET FELADNI! Ez... ez... ez nem így működik! Ezt nem engedem! Én is megindulok felé, gyorsabb léptekkel, és mikor kellő távolságba kerülök, felugrok, és bal lábamat mellkasomig emelem a levegőben, mire a megfelelő pillanatban egy erőteljes rúgással díjazom a démon tettét. Remélem meglepi a lépésem, és ezzel előnyhöz jutok. Azt hiszi ez a korcs, hogy feladhatja? Hogy megiramodhat? Ne nem! Amibe belekezdtünk azt nem hagyjuk félbe és kötelező jelleggel be kell fejezni. Szeretem elvarrni az elvarratlan szálakat. Szóval ha már miatta nem tudtam zsákmányt ejteni, és megzavarta vadászatomat, akkor legyen benne annyi, hogy kielégíti minden vágyamat. Ma este ugyan is alkotni fogok a beleiből.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Madárijesztő
Admin
Admin
Madárijesztő

Hozzászólások száma : 1325
Join date : 2011. Feb. 21.
Age : 28

A vidámpark - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A vidámpark   A vidámpark - Page 3 I_icon_minitimeSzer. Jún. 29, 2011 11:06 pm

Emily, mivel nem látja támadni a kutyákat az óriáskeréknek fordul és indul is. Így már jól látja a fekete ruhs szerzeteket körben a kerék körül, minde féltérdre erszkedett és lehajtott fejjel tartják tenyerüket a földön, amin egy órási kör veszi körül a játékot és talán egyhe fényt is láthat felőle a lány. Igazán közelről meg kiszúrhatja már a sólyomnak öltözött alakot és elegáns barátját ahogy egymással "játszadoznak".

Kurt kapva kap az alkalmon, rohamot indít szédült barátja felé, de egyikük sincs a toppon így térdhajlat helyett a fejét találja egy gyengébb rúgással szárnyas barátunk, így démon kicsit megdől. De a hátrabukfenc közben Kurt hirtelen remegést érez és így nem igazán talpra, annál inkább oldalára érkezik, ami nem annyira kellemetlen, mint esetlen, már az általa mutatott képet illetően. Közben a távolban így félszemével nézheti a feltápászkodó démont, aki környékén elég megviseltnek tűnik a talaj, míg másik szeme egy kis erőltetés keltette fájdalom közben megmutatja az ifú hölgy helyzetét az óriéskerék mellett.

Karmester hihetetlen gyorsasággal bújik vissza fedezékébe, de barátja céjirányosan jött erre, így mielőtt leérne a démon megragadja a grabancánál és kihajítja a fülke elé, mire Karmester feltápászkodik ő is egy puskáért nyúl a pult mögé.

Sam ismét a levegőbe vágyik, bár nem repülést tervez, csak ahogy eddig is rúgni akar. De barátnéja már felkészült, a pillanatban, hogy Sam elrugaszkodott a démon hirtelen megiramodik, a levegőben pedig Samért nyúl, aki ekkor megkezdené indítani a rúgását, de azzal a lábában a négyszemű neki csapja egy bódénak, amin szépen át is szakad. De mire hősnönk felnéz, az már nincs a bódén kívűl.

_________________
"How many more bones will you crush? How many lives will you destroy in the pursuit of what you call justice? You are the product of everything you fear: violence, darkness, helplessness. All that remains is for you to watch, as I drag your beloved Gotham into oblivion."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://dcuniversefrpg.hungarianforum.net
A Karmester
Gaztevő
Gaztevő
A Karmester

Hozzászólások száma : 248
Join date : 2011. Apr. 06.
Age : 24

A vidámpark - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A vidámpark   A vidámpark - Page 3 I_icon_minitimeSzer. Jún. 29, 2011 11:46 pm

Leguggoltam, de ez nem volt elég, észre vett. Tudta hogy itt vagyok. Grabancomnál fogva rángatott ki a pult elé. Az esés tompa puffanással ért véget. Túlságosan nem fájt, elhanyagolható volt. A fegyver hála Istenek a kezében maradt. Látta ahogy barátja is puskáért nyúl, de a töltényekért be kell mennie. Ennyi idő elég ahhoz hogy jól becélozza a fejét és meghúzza a ravaszt. A torkát vagy fejét oldalról biztosra el kel találni ilyen közelségről. Majd ahogy megpróbálja a földbe verni a puskával. De ha nem sikerülne s a barátja is csak szét akarja verni a puskával, akkor védekezésre használja és ahogy tud fölkel a fekvő helyzetéből.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kurt Bozek / Griff
Alvilági alak
Alvilági alak
Kurt Bozek / Griff

Hozzászólások száma : 359
Join date : 2011. Feb. 22.
Age : 31
Tartózkodási hely : Gotham City

A vidámpark - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A vidámpark   A vidámpark - Page 3 I_icon_minitimePént. Júl. 01, 2011 3:54 pm

Oldalamról négykézlábra állok, és így már tényleg úgy nézhetek ki mint a görög mitológia griffjei. Remélem így már elég biztosan állok, hogy kitisztuljon a fejem. Ha megvan akkor a már remélhetően ne állt lábra démonnak nekirontok. Fejjel kezdem, és a kemény sisakommal próbálok mellkason, vagy ha érzem hogy le is tudom fejelni. Ha sikerült újra a földre küldenem, akkor a csőrlézeremet vetem be, és megpróbálom létfontosságú izmait ketté szelni. Karizmát, vagy éppen a lábán valamelyiket, hogy ne tudja használni tovább.
Ha nem sikerülne lenyomnom, akkor egy szárnycsapással fel akarok emelkedni a levegőbe, utána pedig kezeimen lévő elektokarmokkal. Ha nem találnál el vele a démont, akkor megkapaszkodok velük a betonba, és meghúzatom vele magamat, és szárnyaimmal irányítom magam, hogy talpal érkezzek a démonba.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mammon
Huligán
Huligán
Mammon

Hozzászólások száma : 375
Join date : 2011. Apr. 17.

A vidámpark - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A vidámpark   A vidámpark - Page 3 I_icon_minitimeSzomb. Júl. 02, 2011 10:55 am

Berepülök a bódék közé, és érzem derekam nagyot reccsen. Nehezen tántorgok ki onnan, és dühödten zihálok. Ezt nem tudom elviselni. Ahogy elő jövök, bár látható mennyire megviselt a harc, nem adom fel és folytatni akarom. Maszkom megemelem, és egy véres köpést eresztek az úttestre, majd keresem szememmel a nőt. De sehol nem látom... Elmenekült volna? Aljas! Pásztázni kezdem a környéket, minden felé jár a tekintetem, de sehol nem lelem. Magam mögé is nézek, még az égbe is, de nem látom. Elmenekült volna? Ökölbe szorul a kezem, és bár sajognak testrészeim, főleg most a hátam, de megindulok megkeresni. Nem juthatott messzire...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Emily Bluebell
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Emily Bluebell

Hozzászólások száma : 57
Join date : 2011. Apr. 01.

A vidámpark - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A vidámpark   A vidámpark - Page 3 I_icon_minitimeKedd Júl. 05, 2011 8:35 am

Ahogy megközelítem az óriáskereket, igazán furcsa látvány tárul a szemem elé: a kerék körül alakok támasztják a tenyerüket a földre. Fekete köpönyegüket befogadja az éjszaka. Talán ha jobb kedvem lenne, még nevetnék is rajtuk, de most valahogy úgy vélem, hogy nincs bennük semmi nevetséges.
Hát, egyszer élünk! - gondolom szórakozottan, majd nekiiramodok. A sólyommal nem törődöm, de legalább ha sikítok, azt meghallhatja valaki. Bár nem biztos, hogy a segítségemre siet.
Megközelítem a kört, és megpróbálom felmérni, hogy sötét vagy világos mágiát áraszt-e. Egyelőre csak ennyit teszek, mindezt úgy, hogy lehetőleg ne vegyenek észre, tehát nem állok meg az orruk előtt, próbálok a bódék és egyéb játékok takarásában maradni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://mystical-future.forum0.net/
Madárijesztő
Admin
Admin
Madárijesztő

Hozzászólások száma : 1325
Join date : 2011. Feb. 21.
Age : 28

A vidámpark - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A vidámpark   A vidámpark - Page 3 I_icon_minitimeKedd Júl. 05, 2011 10:46 pm

Karmester a legendás fegyverrel - legyen neve légpuska - fogja és a démont lőné orrba, de látszik, hogy a kis okosnak nem volt gyerekszobája, nem járt céllövöldébe vagy csak soha nem jöt rá miért nem azt találja el ameiket akarja. Így célozva kicsit feltűnő, hogy a lövé valahonnan lepattan. Valószínű valami fa szerkezetről. Az ajándékok alatti pulton koppan is egy plüss tigris. De mire ezt felfoghatná az emberünk a démon kedélyesen ágyékon lendíti a puska tussal, ami hirtelen, hihetetlen fájdalmat okoz, alulról felfelé terjedő félét. De utána a démon úrfi kiváncsian vár, "fülel" a puskára támaszkodva.

Kurt megrohamozza démonát, földre viszi és megfosztja pár izmától és így fekve, elsajnáltan sokat vesztett a karimájából is. Csak azt éátod, hogy kicsit igazít az óriáskerék felöli kezét, hogy arra mutasson és ahogy megáll a mozgásban a beton a kerék körüli karikából egy csíkban felizzik. A vonal eléri a démont, majd egy rövid villanás után a démon részéről minden fényét elveszti. Egy utolsót villan a szemében egy kis pont miközben Kurt tekintetét keresi. De amint az elhal az izzás is visszahúzodik és így válik erősebbé magának a körnek a fénye.

Sam kiténfereg a bódéból, átlép pár plüss állatkán. Majd szembe talákozik a barátnéjával. Kinek kezei a földfelé lógnak, a feje hátra engedve és a furcsa dolog ami csak pár pillanat alatt jut el a tudatodig... Egy kéz nyúlik ki a hasából, véresen, lassan kezd ökölbe szorulni. A nő mögül nem látsz sokat a tolajdonosából, csak, hogy öltönyben van és sötét színű a haja feltehetőleg.

Emily eredendően nem volt takarásban, de a futkározás ellenére nem figyel fel rá egyik sötét alak se. Így rájuk szegezheti pillantását, miközben figyel. A mágiáról nem tud megállapítani sokat, tekintve, hogy neki nem ismerősek az ilyesmik. Csak melegséget érez felőlük, ahogy az izzást is lát a rúnákból és egyéb jelekből. Közben lassan a zsebe felöl hideget érez.

_________________
"How many more bones will you crush? How many lives will you destroy in the pursuit of what you call justice? You are the product of everything you fear: violence, darkness, helplessness. All that remains is for you to watch, as I drag your beloved Gotham into oblivion."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://dcuniversefrpg.hungarianforum.net
Emily Bluebell
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Emily Bluebell

Hozzászólások száma : 57
Join date : 2011. Apr. 01.

A vidámpark - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A vidámpark   A vidámpark - Page 3 I_icon_minitimeSzer. Júl. 06, 2011 10:12 am

Nem igazán érzek semmit a kör felől azon kívül, hogy meleget sugárzik. Ugyanakkor a kis pénzérme lehűl. Gyorsan odanyúlok az övtáskámhoz, és amilyen halkan csak tudom, előveszem az aprócska fémet. Valamilyen késztetés azt súgja, hogy hajítsam bele a körbe, ám én inkább magamnál akarom tartani. Ki tudja, hogy azok ott mire képesek.
Furcsa jelek vibrálnak köröttük, ha lenne merszem, közelebb mennék, és megvizsgálnám őket. De az a helyzet, hogy rettenetesen félek. Képtelen vagyok józanul gondolkozni.
Mindenesetre megpróbálom.

Ha sikerül összefüggést találnom a sólyom ellenfele és a kör között, akkor csak örülök, de még nem csinálok semmit.
Ha nem, akkor csak tovább gondolkozom, és megpróbálom megerőltetni egy kicsit a szürkeállományom. Poirot sosem lesz belőlem, de egy próbát megér.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://mystical-future.forum0.net/
Mammon
Huligán
Huligán
Mammon

Hozzászólások száma : 375
Join date : 2011. Apr. 17.

A vidámpark - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A vidámpark   A vidámpark - Page 3 I_icon_minitimeSzer. Júl. 06, 2011 11:01 am

Vérszemet kapok ismét. Megölték? Ki ölte meg? Ő az enyém volt! Csak állok néhány pillanatig némán, figyelve a nő hasfalát átszakító vértől ittas kezet, majd megindulok. Ő az enyém volt, nem volt joga senkinek sem megölnie. Senkinek! Nem tudom ki ez az alak, de az biztos, hogy ha már ennyire szeret másokat kibelezni, majd megmutatom neki hogyan csinálja ezt egy profi. Kezeim ökölben, és bár még mindig sajognak tagjaim, és eléggé nehézkesen lépek, nem ez lesz az oka annak, hogy megfutamodok. Az éjjeli fényben csak annyit látok, hogy valami öltönyös alak a tettes, de majd lerángatom én róla azt a szép kis hacukát. AMint alkalmam van rá, a démon nőt rárúgom a gyilkosára, talán hanyatt vágódik ez a keselyű, aki az én zsákmányomból lakmározik.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kurt Bozek / Griff
Alvilági alak
Alvilági alak
Kurt Bozek / Griff

Hozzászólások száma : 359
Join date : 2011. Feb. 22.
Age : 31
Tartózkodási hely : Gotham City

A vidámpark - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A vidámpark   A vidámpark - Page 3 I_icon_minitimeCsüt. Júl. 07, 2011 5:38 pm

//Előre is elnézést kérek, de biztos velem van a baj, nem nagyon értettem meg a rám vonatkozó részt, ha hibát vétek, csak miattam van.//

Úgy néz ki nyerésre állok (Legalábbis így vettem ki a dolgot.), a karmaimat a nyakára próbálom kulcsolni, és még egy utolsó sokkot beleeresztek a pokolfajzatba. Ha talán még mindig nem került eszméletlen állapotba, akkor megpróbálom a fejét ütemesen beleverni a betonba, ezt pedig addig csinálni, míg harcképtelen nem lesz. Ha sikeresen teljesítettem, amit akartam akkor lekászálódok róla, és szembenézek a közeledőkkel.
Nem teszek semmilyen támadó mozdulatot, csak nézem mik, vagy kik is a jövevények. Nem lenne jó még egy démonfajzattal összetalálkozni, főleg mert még ezt elintézni sem volt gyomrom, de ami késik nem múlik, és megfog lakolni minden bűnéért, amit a mennyek ellen követett el.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Madárijesztő
Admin
Admin
Madárijesztő

Hozzászólások száma : 1325
Join date : 2011. Feb. 21.
Age : 28

A vidámpark - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A vidámpark   A vidámpark - Page 3 I_icon_minitimeSzomb. Júl. 09, 2011 4:40 pm

A griff ellensége eggyé válik a betonnal és a rúnákkal, így nem csak metaforikus az közös pont, vagy ahogy Emily kereste összefüggés. Más egyebet nem igazán lát, csak mintha egyre erősödne a kibocsájtott fény és hő, már-már kellemetlen onnan ahol ő áll.

Sam nekitámad megmentőjének, aki ugye erre nem számított, feldől a hulláva, ami alól viszont gyorsan mászna is ki. Ekkor ott terem két kis undormány és valamiféle karpereceket akasztanak a menekülő öltönyös csuklóira, azokon rúnák izzanak fel, de mire egyet pisloghatnál ütés éri a tarkód és térdre esel, a világ lassan elsötétül.

Kurt felé most senki nem közeledik és az imént ellenfele beleolvadt a nagy körbe, ami az óriás kerék körül terül el. Így most szusszanhat és nézheti a műsort.

Karmester része a JK hiányában most homályba vész.


//Kalandotok véget ért.//

_________________
"How many more bones will you crush? How many lives will you destroy in the pursuit of what you call justice? You are the product of everything you fear: violence, darkness, helplessness. All that remains is for you to watch, as I drag your beloved Gotham into oblivion."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://dcuniversefrpg.hungarianforum.net
Mammon
Huligán
Huligán
Mammon

Hozzászólások száma : 375
Join date : 2011. Apr. 17.

A vidámpark - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A vidámpark   A vidámpark - Page 3 I_icon_minitimeVas. Júl. 10, 2011 6:52 pm

A rúgásom után némileg lankad ingerültségem, de nem annyit, hogy itt vége legyen. Most kitaposom a belét ennek a mocsoknak, amiért elvette tőlem a trófeát. Indulnék is, csak hogy ismét bővül a kör, két ilyen kis izével... repdeső dagi vasvillás majommal. Na kezd egyre furább lenni itt a dolog. Kap két karberecet az alak, ami izzani kezd, és van egy olyan érzésem, hogy ki kéne maradnom a dologból, de cseberből vödörbe vagy hogy kell mondani... kerültem. Most is el akarják orozni előlem a prédámat. Ez a mai napon a harmadik eset. Egymás után! A nagy fa... Futni kezdek, már amennyire futásnak nevezhető a szétszórt, zihált, csapkodó loholásom ami az elszenvedett sérülések miatt alakult ilyenre, és az egyik kis repdeső izét próbálom telibe ütni, akár Edgar Martinez a csavart labdát. Remélem berepül valamelyik kis bódéba, és bekábul a szarházi népsége, amiért megpróbálja elvenni előlem a kiszemelt célpontomat. Akár talál az ütés, akár nem, másik szabad kezemmel pedig ráfordulásból a kis pajtását próbál a földre csapni. Talán sikerül mind a kettejüket agyon ütni. Vagy nem... na mindjárt meglátom.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kurt Bozek / Griff
Alvilági alak
Alvilági alak
Kurt Bozek / Griff

Hozzászólások száma : 359
Join date : 2011. Feb. 22.
Age : 31
Tartózkodási hely : Gotham City

A vidámpark - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A vidámpark   A vidámpark - Page 3 I_icon_minitimeKedd Júl. 12, 2011 6:11 pm

Csak lihegek és értetlenül nézek ki a fejemből. El sem tudom képzelni mi történhetett, vagy fog, de hogy a démont nem győztem le az biztos. Az egész hely az ők uralmuk alatt lehet, bármi is legyen ez. Nem tehet mást, azonnal el kell tűnnie innen. A feladat ugyanaz, szárnyai felszerelése segítségével a közeli bódék, (ha vannak) vagy házak (ha vannak), vagy bármilyen magasabb helyre (ha van ilyen), ami nem az óriáskerék megpróbálok feljutni. Onnan először körülnézek, biztos mi biztos, ártani nem árthat. Legalábbis remélem. A város fényeit keresem szememmel, ha sikerült, és azonnal el is indulok felé. A szárnyaimmal adom a lendületet magamnak, és úgy vágtatok mint egy megvadult ló.
~ El innen csak minél hamarabb tűnjek el innen. ~ Ennyi jár a fejemben, és nem több.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Madárijesztő
Admin
Admin
Madárijesztő

Hozzászólások száma : 1325
Join date : 2011. Feb. 21.
Age : 28

A vidámpark - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A vidámpark   A vidámpark - Page 3 I_icon_minitimeKedd Júl. 19, 2011 10:36 pm

Kurt kétségbe esetten indul meg az magaslat felé, felkapaszkodik egy játékra és pár perc mászár után az óriás kerék magasságában nézelődhet. Innen pontosan látja a gyéren kivilágított utat a víz felett ami a városba vezet. Jó százötven méterre van innen, keresztül kell vágnia a parkon. De mielőtt neki kezdene látja, hogy két ízzó fénycsík ér össze ék alakban, majd jelek indulnak kétfelé belőlük úgyanolyan formában. Ha visszanéz akkor ez igaz az egész parkra és legnagyobb alakzatként egy csillagot láthat angyalunk, miközben megindul a bejárat felé, de egyenlőre addig jutott, hogy nincs a magaslaton amit annyira vágyott.

Sam meglódul, majd megzuhan és hamar földet ér a két kis ördögfióka között, hangos kacajt hallatnak a nő bukása láttán, a hangjuk magas és a kacajuknak szinte éle van. De a nővel mit sem törődve tovább indulnak. Sam alig érzi a tagjait, a feje tompa és a szemhéjjaira tonnás súlyokat vél nehezedni.

Két inaktív játékosunk szemszöge rejtve marad.

_________________
"How many more bones will you crush? How many lives will you destroy in the pursuit of what you call justice? You are the product of everything you fear: violence, darkness, helplessness. All that remains is for you to watch, as I drag your beloved Gotham into oblivion."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://dcuniversefrpg.hungarianforum.net
Kurt Bozek / Griff
Alvilági alak
Alvilági alak
Kurt Bozek / Griff

Hozzászólások száma : 359
Join date : 2011. Feb. 22.
Age : 31
Tartózkodási hely : Gotham City

A vidámpark - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A vidámpark   A vidámpark - Page 3 I_icon_minitimeKedd Júl. 19, 2011 11:04 pm

Még mindig fogalmam sincs mi történik velem. Ezek a démonok mindent megtesznek, hogy így is maradjon. Bármit is csinálnak jól megy nekik. A tudatlanság felhője még mindig szemem előtt lebeg, így még csak a sarkát sem tudtam megkaparintani, hogy legalább egy biztos pontom legyen, amin elindulhatnék. Erről letehetek. A démon semmit se mondott, és magam se tudtam semmire se rájönni. Nem maradt más hátra, mint a taktikus visszavonulás. Szárnyaimmal ütemes tempóban verdesek, és négykézláb, rohanok kifelé. Talán meg tudom tenni az a távolságot, még mielőtt a végkifejlet végbe menne. Csak százötven méter, csak százötven lépés, így talán még kevesebb is, hogy plusz két égtagot használok. Ha nem sikerülne, akkor megállok, és mindenre felkészülve, harci pózban várom a rám törő eseményeket.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mammon
Huligán
Huligán
Mammon

Hozzászólások száma : 375
Join date : 2011. Apr. 17.

A vidámpark - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A vidámpark   A vidámpark - Page 3 I_icon_minitimeSzer. Júl. 20, 2011 6:13 am

Mennék de nem akar megvalósulni. Nem bírok tovább lépni, úgy érzem a világ megszűnik körülöttem, és tehetetlenül zuhanok a földre. Lassan szemeim is lecsukódnak, alig bírom nyitva tartani azokat, és csak annak a két ördögfikának az irritáló nevetését hallom, amik mondhatni el is altatnak. Rémes egy nap ez a mai. A kiszemeltjeim mindegyike eltűnik, megölik, vagy meglép előlem. Ezek utolsó gondolataim, miután minden elsötétül számomra. Remélem mikor magamhoz térek nem fogok emlékezni egy ilyen kudarcokat halmoz napra...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Madárijesztő
Admin
Admin
Madárijesztő

Hozzászólások száma : 1325
Join date : 2011. Feb. 21.
Age : 28

A vidámpark - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A vidámpark   A vidámpark - Page 3 I_icon_minitimeSzer. Júl. 20, 2011 10:23 am

Kurt eszeveszett vágtába kezd, mint mennyei négylábú szeli a kis utcákat, útközben megannyi veszélyt sejtető fénnyel övezve, az árnyak mosolyognak rá. De kiér a "szakadékból" abban a pillanaban emberfeletti fényesség sugárzik a háta mögül, ahogy kiép a toronyból látott ék sarkából. A hely elcsendesül és már csak lépteid zaját hallod, míg el nem ered az eső... De még elköszön tőled a park ahogy pár villanás sárgás fénybe borítja az esőcseppeket.
Másnap minden olyan távolinak tűnik, mintha csak egy álom lenne, noha tudod, hogy nem az volt. Ha jobban is szeretnéd, hogy az legyen.

Sam másnap reggel ébred egy különösen kedélyes és nagy forgalomnak örvendő Vidámparkban. Mindenki örül és ismerős energiákat érzel magad körül. Mind ezt a gyerekmegörző mellett fekve.

Emilyt a kis golyó a vízhez repítette mikor beindult a rítus, most a mocskos parton sütkérezik felébredve, egy új napra virradt.

A Karmestert a bohócok sátrában ápolgatja pár rettentő cefreszagú öreg borostás bohóc utánzat, de ő nem emlékszik a szökésén kivűl semmire.

_________________
"How many more bones will you crush? How many lives will you destroy in the pursuit of what you call justice? You are the product of everything you fear: violence, darkness, helplessness. All that remains is for you to watch, as I drag your beloved Gotham into oblivion."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://dcuniversefrpg.hungarianforum.net
Mammon
Huligán
Huligán
Mammon

Hozzászólások száma : 375
Join date : 2011. Apr. 17.

A vidámpark - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A vidámpark   A vidámpark - Page 3 I_icon_minitimeSzer. Júl. 20, 2011 4:10 pm

Mire magamhoz térek, egy gyerekmegőrző rácsai között nyitom ki szemeimet. Értetlenül nézek körbe, és a sok ember láttán kicsit megzavarodok. Különös éjszakám volt, az már egyszer biztos. Egy pillanatra megfordul a fejemben, hogy mindezt csak álmodtam esetleg, de abban a pillanatban belém nyilal a gerincemben lévő fájdalom, és az orromból kifolyt alvadt vér íze, amit már maszkom is felfogott, és átázott tőle. Nagy nehezen felküzdöm magam, és mintha mi sem történt volna nézek körül. Keserű szájízzel gondolok bele a történtekbe, hogy mekkora kudarcot is éltem át. Ahelyett, hogy mulattam volna egy jót, csak mindig valaki közbelépett, és megfosztott a zsákmányomtól. Bosszúsan gondolok mind erre, és ökölbe is szorul kezem. Cseppet sem tetszik. Mélyen sóhajtok, és megindulok elhagyva a Vidámparkot. Valószínűleg vissza térek még ide, mert nem fogom ennyiben hagyni. Talán megérdeklődöm a főnöktől, hogy még is mi volt ez az este. Talán ő többet fog tudni mondani, mint amennyit én kinyomozhatnék. Elvégre a démonok csak tudnak egymás ügyleteiről. Szűk a szakma. Miközben elhagyom a gyerek megőrzőt, a néhány pisist felrúgom, fellököm, és élvezem a sírásuk hangját. Legalább ennyi örömöm had legyen, ha már több nem jutott...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
A vidámpark - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A vidámpark   A vidámpark - Page 3 I_icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
A vidámpark
Vissza az elejére 
3 / 8 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Univerzumban játszódó FRPG :: Játéktér :: Gotham város és környéke :: Vidámpark-
Ugrás: