DC Univerzumban játszódó FRPG


 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az Első lépések-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Latest topics
» Társalgó
Wayne kastély I_icon_minitimePént. Nov. 16, 2018 5:38 pm by Demolition Captain

» Diego Crown
Wayne kastély I_icon_minitimeCsüt. Júl. 02, 2015 10:54 pm by Diego Crown

» Rekviem
Wayne kastély I_icon_minitimeSzer. Júl. 01, 2015 8:09 pm by Madárijesztő

» A Robinson park
Wayne kastély I_icon_minitimeVas. Jún. 21, 2015 5:50 pm by Andrew Ramirez

» Csokit vagy csalunk!
Wayne kastély I_icon_minitimeVas. Jún. 21, 2015 4:52 pm by Andrew Ramirez

» Jess Kayle - A Sárkány Gyermeke
Wayne kastély I_icon_minitimeKedd Jún. 16, 2015 11:15 pm by Jess Kayle

» Jess Kayle
Wayne kastély I_icon_minitimeVas. Jún. 14, 2015 4:35 pm by Jess Kayle

» Amecchi Előtörténet
Wayne kastély I_icon_minitimeKedd Jún. 09, 2015 6:24 am by Madárijesztő

» Orvosi igazolások
Wayne kastély I_icon_minitimeKedd Jún. 02, 2015 9:13 pm by Ra's Al Ghul

» Smallville Állatkert
Wayne kastély I_icon_minitimeSzer. Május 20, 2015 11:13 pm by Cybergyík

Tükör
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span

Share
 

 Wayne kastély

Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next
SzerzőÜzenet
Madárijesztő
Admin
Admin
Madárijesztő

Hozzászólások száma : 1325
Join date : 2011. Feb. 21.
Age : 28

Wayne kastély Empty
TémanyitásTárgy: Wayne kastély   Wayne kastély I_icon_minitimeKedd Feb. 12, 2013 1:28 pm

Wayne kastély Wollaton_hall_1880s

A Wayne család otthona, egy hatalmas kastély rengeteg szobával és még több folyosóval. Maga a luxus és gazdagság ágya. Jelenleg Bruce Wayne és komornyikja Alfréd lakik itt, valamint azok személyek akik a Batman család tagjai és tudják ki lakozik Batman maszkja mögött.

_________________
"How many more bones will you crush? How many lives will you destroy in the pursuit of what you call justice? You are the product of everything you fear: violence, darkness, helplessness. All that remains is for you to watch, as I drag your beloved Gotham into oblivion."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://dcuniversefrpg.hungarianforum.net
Madárijesztő
Admin
Admin
Madárijesztő

Hozzászólások száma : 1325
Join date : 2011. Feb. 21.
Age : 28

Wayne kastély Empty
TémanyitásTárgy: Re: Wayne kastély   Wayne kastély I_icon_minitimeCsüt. Feb. 14, 2013 8:11 pm

Denevérakták: A maszkok mögött

Már messzi-messzi távolságról is jól látni, hogy a birtokon hatalmas, fényűző ünnepség zajlik. Az egész birtok ki van világítva, majdnem olyan mint egy nagy karácsonyfa. Luxus táltosparipákon érkeznek a gazdag vendégek. Politikusok, színészek, cégvezetők, nyomozók... Gotham összes olyan lakosa, melyeknek nevét olyanok is jól ismerik, kik nem örülnek annak, hogy lélegeznek. De ha csak Gothamből érkeztek volna nevezetes személyek. Metropolisból és Star City-ből is érkeztek, hogy Bruce Wayne álarcosbálján részt vegyenek. Az autók megállnak a főbejárat előtt, ahonnan két lépcső vezet felfelé, az első emeletre, ahol zajlik az egész mulatság. Ahogy kiszállnak a kocsikból a vendégek, azonnal különféle fotósok, riporterek kommentálják, ki érkezett, kivel érkezett, hogy néz ki...Egyszerűen csak végzik dolgukat s örülnek, hogy ők is itt lehetnek. A főkapunál fegyveres biztonsági őrök állnak, ügyelnek arra, hogy csak a meghívottak lépjenek a birtok területére. A főbejáratnál is őrök állnak, minden vendégnek fémdetektoron kell keresztül mennie s a hölgyek kézitáskáikat is átszkennelik. Fő a biztonság, s Bruce nem igazán spórolt ezen. Megannyi öltönyös őr ácsorog mint a kastély azon részein, ahol a nyilvánosság közlekedhet, úgy maga a birtok kinti részének néhány pontján is. A fő bejárattól jobbra minden látogató betekintést kap a főhelyiségbe, ahol az egész bál zajlik. Élő zenekar játszik egy kellemes keringőre alkalmas zenét, több vendég táncol, a maradék vagy kisebb-nagyobb csoportba állva beszélget a politikáról, gazdaságról vagy csak épp pletykálnak. A falaknál svédasztalok, az egyszerű falatkáktól kezdve a legdrágább és legkülönlegesebb ételekig, italokig. Nem hiányoznak a látványos sütemények sem. Bruce nem feledkezett meg a gyerekekről sem. A kastély mögött egy nagy jégpályát csináltatott, ahol tudnak korcsolyázni, valamint hóembert építeni, esetleg hógolyózni, vagy csak úgy csintalankodni egy kicsit. Bent egy külön teremben mindenféle játékkal tudják lefoglalni magukat azok, akik nem szeretnek táncolni vagy kint játszani a hidegben. Táncpadokkal, a legmodernebb virtuális játékokkal lepte meg őket, melyeket többen tudnak egyszerre játszani, ami közben mozognak és szórakoznak. A kastélyt betölti a gyerekek nevetése, vidámsága, az a fajta ártatlanság, melyet csak ők hordozhatnak bizonyos ideig. Sok gyerek mégis a hírességek körül sürögnek-forognak, ki-ki maga idolja körül, hogy fényképekkel, autogramokkal és beszélgetéssel boldogítsák gyerekkorukat. Sokan kihasználják a kastély hatalmasságát és bújócskáznak, fogócskáznak, felfedezik a hely titkait, melyeket csak ők képesek leleplezni.

_________________
"How many more bones will you crush? How many lives will you destroy in the pursuit of what you call justice? You are the product of everything you fear: violence, darkness, helplessness. All that remains is for you to watch, as I drag your beloved Gotham into oblivion."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://dcuniversefrpg.hungarianforum.net
Penny Danvolt
Civil
Civil
Penny Danvolt

Hozzászólások száma : 313
Join date : 2012. Aug. 09.
Age : 16

Wayne kastély Empty
TémanyitásTárgy: Re: Wayne kastély   Wayne kastély I_icon_minitimeCsüt. Feb. 14, 2013 10:24 pm

A jelmezem: http://www.gigaweb.com/files/productsimages/BS_C/18773.jpg
Ha valaki nem értené, ez egy jelmez, Hordika Vakamáról. Azonban, eléggé eltér a figura kinézetétől.

Jelenleg kint vagyok, a jégkorcsolya pályánál. Figyelmen kívűl hagyom a tél hidegét. A pálcát nekitámasztom a falnak, majd körülnézek. Úgy látom, hogy senki nem figyel. Erőmet használva, kis hógolyókat emelek fel, majd egy adott pontba hajítom azokat.
- Talán ez a kis célbalövészet segít a gyakorlásban.
Még 10 hógolyó repül át a korcsolya pálya felett, majd abbahagyom. Nem hiányzik a múltkori szédülés és fejfájás.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Andrew Ramirez
Törvényen kívüli
Törvényen kívüli
Andrew Ramirez

Hozzászólások száma : 413
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 23
Tartózkodási hely : Gotham

Wayne kastély Empty
TémanyitásTárgy: Re: Wayne kastély   Wayne kastély I_icon_minitimePént. Feb. 15, 2013 5:42 pm

Utolsó akciómon megégett a jobb karom, szerencsére maga a felszerelésem tűzálló így a testem többi része nem szenvedett sülést. Nagyon örülök ennek, mert már régen szerettem volna egy olyan sebet, ami hosszabb ideig megmarad, valahogy jó érzés. Napokban érkezett egy meghívó a céghez Bruce Wayne jótékonysági estjére, elvileg én vagyok a tulajdonos, még ha ezt nem is szeretem hangoztatni, szóval muszáj megjelennem. Már mindent előkészítettem, megnéztem pár James Bond filmet, hogy képben legyek hogyan zajlik egy ilyen esemény, megvettem a kellékeket. Úgy érzem egész jól felkészültem. Bár nem az én világom az ilyen szintű társaság, mégis most megpróbálom kivitelezni ezt a kis küldetést.
Limuzinnal érkezek a kastély elé, mivel feleslegesnek tartom egy luxusjármű megvételét, ezért csak egy hétre kibéreltem a járgányt, sofőrrel együtt. Méreg drága öltönyt vettem, hozzá egy kevlárbetétes fekete cipőt, a legdrágábbat amit találtam, meg egy omega órát is beszereztem. Számomra szokatlan viseletben lazán besétálok kastélyba, közben egy számot dúdolgatok.
~ Lehet nem egyedül kellett volna jönnöm. Ahogy láttam mindenki hoz magával másvalakit, többnyire nőket. De hát mivel veszik rá őket? Külön fizetnek érte vagy csak barátok? És egyáltalán minek jönnek kettesével? Felesleges. Áhh mindegy. Nem értem én őket.
Beérve körülnézek, hogy mi minden van itt, semmi érdekes ez egyértelmű. Csak a gazdagság áramlik mindenhonnan. Emlékszem volt olyan osztálytársam akinek a szülei hasonlóan gazdagok voltak... nagyképűek voltak nagyon. Nem szeretnék hozzájuk hasonlítani. Szemem végül a videojátékokon és a kisgyerekeken akad meg. Egyelőre csak némán figyelem őket, nem csinálok semmi különöset.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Manipulator
Huligán
Huligán
Manipulator

Hozzászólások száma : 188
Join date : 2011. Feb. 27.

Wayne kastély Empty
TémanyitásTárgy: Re: Wayne kastély   Wayne kastély I_icon_minitimeSzomb. Feb. 16, 2013 8:35 pm

Egy csodás fekete, kétszemélyes sportautó gurul be a Wayne birtokra. Megáll a lépcső előtt és a sofőrülésről kiszáll Marius Woodson. Fekete öltönyt, fekete inget, vérvörös nyakkendőt, fekete szövetnadrágot és fekete lakcipőt visel, arcán pedig az elengedhetetlen fekete maszk, ami csak a száját nem takarja. Átsétál a kocsi másik oldalára és kinyitja az ajtót. Kezét nyújtja, egy kecses, női kéz karol bele a férfiba, majd kibújik a kocsiból egy csodálatos női láb, utána a másik is, végül pedig megjelenik a nő akihez a gyönyörük lábak tartoznak. Fekete estélyi ruhát visel, színben élik a férfiéhoz, arcán pedig ugyan olyan maszk van, mint a partnerének, hosszú, aranyszőke haja pedig kibontva lóg a hátára. Hamar elkezdenek csattogni a vakuk a furcsa pár megjelenésének köszönhetően. Miután a slusszkulcs az egyik parkolófiú kezébe kerül, aki elviszi leparkolni a járműt, a pár elindul a kastély felé. Könnyed léptekkel mennek végig az úton, egy szót sem szólnak, de még csak nem is mosolyognak. Két szigorú, fekete maszkos alak, akik a Woodson Biotechet képviselik. Nemsokára beérnek az épületbe, ahol már nem zargatja őket az újságírók és fotósok rengetege, csakis az környék legvagyonosabb emberei vannak itt, és persze a gyerekek.

Marius a partnerével, Ashley Jeffersonnal könnyedén lépked az emberek között. Megállnak egy idős, őszülő férfi és a felesége mellett.
- Jó estét, Mr. Nardrock! Örülök, hogy ismét láthatom. Mrs. Nardrock, maga még mindig gyönyörű. Hogy vannak? - mosolyog rájuk a férfi, mivel úgy néz ki igencsak csodálkoznak, még hozzáteszi. - Marius Woodson vagyok. Sokszor megfeledkezem róla, hogy a maszk miatt nem lehet engem megismerni.
Közben Ashley bájosan mosolyog, karjaival átfonja a férfi jobb karját és szorosan hozzábújik, persze csak úgy, hogy ne tűnjön fel senkinek.


Wayne kastély Storm-in-the-Air-Dress
Ashley ruhája
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://filozz.sosblog.com/
Kevin Chase
Alvilági alak
Alvilági alak
Kevin Chase

Hozzászólások száma : 296
Join date : 2011. Dec. 04.

Wayne kastély Empty
TémanyitásTárgy: Re: Wayne kastély   Wayne kastély I_icon_minitimeSzomb. Feb. 16, 2013 11:05 pm

Bár nem vagyok a felső tízezer tagja, sőt, olyan távol állok tőlük, hogy arra szó sincs, ám mint a GYRE hadnagya, elvárják tőlem, hogy tiszteletemet tegyem ezen a puccos bulin. A szokásos menetrend szerint érkezem, rendőrautóval, aminek a tetején némán forognak a lámpák, fényt teremtve az éjszakában, még akkor is, ha már eleve az udvar fényei elnyomják, és szinte nappali fényességet adnak. A kísérőim után kiszállok a kocsiból, és a megszokott rendőrségi ünnepélyre szabott uniformis helyett egy átlagos öltönyt vettem fel, ami ránézésre is bő egy, másfél számmal nagyobb, akár csak az ing. Legalábbis az ujjaik. Erre a karjaimon található két bizb@sz miatt volt szükség, egyébként képtelen lennék elrejteni, és akkor magyarázkodhatnék, hogy mi az, és miért nem vettem le inkább. A fejemben rögtön el is kezdett lejátszódni a szövegem: "Ja, hogy ez, semmi, csak egy kemény, izomstimuláló drog, amitől a jelenlegi méreteim kétszeresére növök, és olyan agresszív állat leszek, hogy mindenkit kettétépek itt a kúriában." Ez nagyon hülyén nézne ki. Előttem épp el vannak foglalva a sajtósok valaki mással, de a szemfülesebb fajta már engem is megrohamozott, és máris kérdéseket tesznek fel a lezárt, de még a lázaratlan ügyekről is. A szokásos szöveggel lerázom és elhessegetem őket, majd belépek a házba, ahol már javában megy a parti. Épp elindulnék, hogy valami életet leheljek száraz torkomba, mikor két apróság rohan el előttem, és épphogy csek nem mentem nekik.
- Hé, óvatósabban! - szólok utánok, de kételkedem abban, hogy hallották, vagy hogy egyáltalán figyeltek rám, viszont nem tudtam nem mosolyogni rajtuk.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Svarog

Svarog

Hozzászólások száma : 10
Join date : 2012. Nov. 08.

Wayne kastély Empty
TémanyitásTárgy: Re: Wayne kastély   Wayne kastély I_icon_minitimeVas. Feb. 17, 2013 8:34 pm

~ Ezért jó, hogy ilyen furán nézek ki.~ gondolja vidáman Svarog, amikor a fekete limuzin megáll a kastély előtt. A hüllőszerű lény ránézz a mellette ülő Kelly szenátorra, majd kaccsínt egyet.
- Ígérem túl fogja élni a ma estét. Tudom, fájdalmas, hogy nem lehet ott a partin, de köszönöm, hogy odaadta nekem a meghívóját - kacsintott Svarog, majd elvigyorodott. Az idősödő férfi keze és lába ragasztószalaggal van összekötve, ahogy a szája is letapasztva. - De ne bánkódjon tisztelt szenátor, önnek van elég ideje partikra menni. Nos, viszlát.
Svarog kacsintott, majd kipattant a kocsiból, majd odaszólt a nagydarab sofőrnek.
- Kérlek várj itt - mondta nyájasan. - Amint kirohanok a kastélyból, a kezemben egy gyémánttal, akkor azonnal gyere. Izgalmas éjszaka lesz ez a mai.
A biztonsági őrökhöz ér.
- Kelly Wells szenátor - mondta, majd átadta a meghívóját.
- Élethű a jelmeze, minek öltözött be? - kérdezte a másik marcona alak, majd átnyújtotta a meghívott.
- Béka királynak - válaszolta Svarog.
- Tényleg nagyon jól nézz ki.
- Köszönöm - mondta a hüllőszerű lény.
Besétált a terembe. Nem tudta elsőre eldönteni, hogy most ez jótékonysági bál vagy babazsúr. Két gyerek véletlenül nekiment. Svarog hátraugrott, majd elmosolyodott.
- Óvatosan, legközelebb hogy ne jöjjetek nekem - előkapott két tábla csokit, majd odanyújtotta nekik. - Készültem egy kis csínnyel, Bruce Wayne-el úrral már megbeszéltem. Nos keressétek meg a tűzjelzőt és kapcsoljátok be, amint kihozzák a gyémántot. Rendicsek fiúk? Ha megcsináljátok, utána hat tábla csokit kaptok, fejenként. Na áll az alku? - suttogta az árváknak.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tigra
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Tigra

Hozzászólások száma : 284
Join date : 2011. Jun. 11.
Age : 23

Wayne kastély Empty
TémanyitásTárgy: Re: Wayne kastély   Wayne kastély I_icon_minitimeCsüt. Feb. 21, 2013 6:39 pm

Nem tudom, hogy a Tolvajok Fejedelme miként oldja meg az ilyen akciókkal járó problémákat, de végtére is erről szól a munkájuk, szóval értenek hozzá. Hogy a megvívót, amit átadtak nekem, honnan szerezték, kitől, vagy esetleg hamis-e, inkább meg sem kérdeztem. A rajta lévő szöveg szerint engem most éppen Sara Trennesnek hívnak, aki egyenesen Metropolisból érkezett Wayne báljára. És híres divattervező vagyok, hogy a kör teljes legyen. Hm, vajon az igazi Sara Trenns most hol lehet? Mindegy.
Hogy miért pont engem kellett megbízniuk ezzel a feladattal? Van egy tippem, hogy azért, mert a képességeim valamivel alkalmasabbá tesznek rá. De akkor is. Én, mint gyémánttolvaj? Egy jótékonysági bálon? Őszintén szólva, most is lelkiismeret furdalásom van egy kissé a dologtól. De a nagyobb jó érdekében le kell tenni a kisebbekről, győzködöm magam.
A limuzint, amelyben utazom, szintén fogalmam sincs, honnan kerítették. Mondjuk úgy két hete állítólag megfújtak egy limuzint a Gyémánt Kerületből...
Szerencsére a jelmezen nem kellett sokat filózni, milyen legyen.

Wayne kastély Tumblr_ls4uk1Y1Sr1qh7c0bo1_1280
Azért ügyeltek rá a készítői, hogy ne olyan legyen, mint a jelmez, amit jelenleg használunk munka közben, és ennek hála csak egy kevéske gyanút lehetett felfedezni a fickó arcán, akinek a meghívót átnyújtottam.
- Majd kifelé jövet motozzon meg, nincs-e nálam valami, ami nem engem illet! - mondtam vigyorogva, igyekezve játszani a túlzásba vitt macskanő szerepet.
Sikerült megetetnem, látom tetszett neki a szövegem. Bent vagyok. Körülnézek először is, mi hol van, és próbálok az újságokból és tévéből ismerős arcokat felfedezni a tömegben.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Madárijesztő
Admin
Admin
Madárijesztő

Hozzászólások száma : 1325
Join date : 2011. Feb. 21.
Age : 28

Wayne kastély Empty
TémanyitásTárgy: Re: Wayne kastély   Wayne kastély I_icon_minitimeSzomb. Feb. 23, 2013 3:00 pm

Penny Danvolt
A kinti hó sok gyerek örömére bokáig érő, de vannak nagyobb kupacok, melyekben szinte mellkasig is el lehet süppedni. Sok gyerek ezt pont arra használja ki, hogy egymást a hóba dobálják. Senki nem foglalkozik veled, most James is barátaival inkább bent játszik a videojátékokkal, elvégre a gyerekotthonban ilyen lehetősége nem nagyon akad. Ahogy erőd segítségével felemeled a hógolyókat és átdobod őket a jégkorcsolya pályán, némelyik félúton kicsit leesik, így eltalálva egy korcsolyázó tini lányt. Bosszankodva áll meg és néz körbe, de szemével nem téged szúr ki, hanem a közelben hógolyózó fiúkat. Oda is megy hozzájuk.
- Hé! Legalább ne a korcsolyázókba dobáljátok már! - kiált rájuk kicsit mérgesen, a fiúk értetlenül néznek rá.
- De hát mi nem is dobtunk beléd semmit - néznek rá értetlen arccal.
- Ja persze... - mondja a lány, majd ismét visszatér korcsolyázni és beszélgetni a barátnőivel. Lassan kezded érezni, hogy a tél hidegét nem lehet figyelem kívül hagyni sokáig, főleg ha csak a jelmezedben vagy és az sem vastag.
- Heh, tudtam én, hogy nem vagyok hülye amikor a széken meginogtam. És még hogy én használom az erőmet rossz dolgokra. Szép dobás volt - hallod magad mögött az ismerős hangot, ha felé fordulsz megpillantod Naomit, ahogy elegáns meleg kabátban áll már melletted. Arcán gonoszkás vigyor ücsörög.
- Te nem fázol ebben a ... - végig néz rajtad megvetően - idétlen jelmezben? - kérdezi fintorogva, látszik rajta, egyáltalán nem azért jött, hogy most kezdjen el veled barátkozni.

Andrew Ramirez
Tény hogy ez a bál egyáltalán nem a te stílusod, sőt, a sok sznob aki körbevesz téged is csak rádob egy lapáttal. Az embernek ilyenkor két lehetősége van. Csatlakozik a konzolokkal játszó gyerekekhez, akik a legmodernebb játéktechnológiát teszik próbára, vagy esetleg ami már kevésbe érdekes, csatlakozol a sznob társasághoz a nagy teremben. Ahogy ott ácsorogsz és nézelődsz, páran rád pillantanak, de úgy különösebben nem foglalkoznak veled, elvégre csak méregdrága öltönyben vagy, semmi álarc vagy valami, aminek köszönhetően felfigyelnének rád huzamosabb ideig. Kicsit távolabb tőled egy fiatal lány méreget téged érdeklődve olykor, miközben két másik lánnyal beszélget. Két lányon estélyi ruha van, úgy néznek ki mint valami mesebeli hercegnők, de a harmadik lány, aki szemeit rajtad legelteti, igencsak eltér ettől a kettőtől. Elbúcsúzik tőlük egy intéssel, arcán egy kedves mosollyal indul meg feléd.
Wayne kastély Darth%201
- Szia. Egyedül vagy itt? - kérdezi tőled kicsit bizonytalanul, de test tartása teljesen magabiztos, egyik kezét csípőjén pihenteti. Mélykék szemeivel alaposan végigmustrál téged, mint aki nem tudja eldönteni, hogy hova soroljon be.

Marius Woodson és Ashely Jefferson
Mr. Nardrock és felesége érdeklődve néznek rajtad végig mikor megszólítanak téged, valójában nem ismertek fel egyből, csak miután bemutatkozol nekik.
- Mr. Woodson! Igazán örülök, hogy ismét láthatom - kezet fog veled szorosan, mint ahogy azt a nevezetes emberek szokták - Olvastam az újságban, hogy visszatért. Minek köszönhetjük a nagy visszatérését? - kérdezi érdeklődve, közben nem állja meg, hogy Ashleyt ne vegye alaposan szemügyre, kicsit megállva dekoltázsánál, majd ismét rád néz.
- És milyen bájos hölgyemény érkezett önnel - nyújtja kezét hogy Ashely kezére leheljen egy lágy csókot, ha engedi. Mr. Nardrock felesége enyhén szúrós szemekkel néz férjére, és nyilván tenne is egy megjegyzést, ha nem előzné meg őt az egyik pincér.
- Pezsgőt hölgyeim és uraim? - kérdezi illedelmesen, majd lejjebb nyújtja a tálcát, hogy kényelmesen megkínáld magad. Mr. Nardrock és felesége egyáltalán nem haboznak, azonnal megkínálják magukat.

Kevin Chase
A két kisgyerek az elején hirtelen mintha észre se vettek volna, teljesen belemerültek a játékba amit játszanak. Az egyiken házilag készített GYRE-s felszerelés van, kezében egy kis játékpisztoly. A másik fiún szakadt ruhák vannak, arcát egy kendő fedi. Hirtelen megáll a GYRE jelmezes fiú és feléd fordul. Kicsit megretten, szemei kikerekednek mikor végignéz rajtad.
- E...elnézést bácsi! - mondja ámulatba ejtve. Játszó társa szintén hirtelen megáll, mikor észreveszi hogy nem kergeti őt senki. Felétek fordul, hasonló képen néz rád mit társa. Odamegy hozzátok, érdeklődve végigmustrál.
- Magát ismerem. Maga Kevin Chase! - oldalba vágja kicsit könyökével játszó társát, hogy magához térítse - Olvastunk magáról az újságban. Mi is GYRE-sek szeretnénk lenni ha nagyok leszünk. Pont úgy mint maga! - mondja neked büszkén, társa az oldalba vágástól kicsit feleszmél, ismét leszáll a földre.
- Igen! Mi is ugyan úgy rossz embereket fogunk elkapni! Már sokat gyakorlunk erre! - hirtelen kezével társát elkapja a nyakánál hátulról, másik kezével összefogja erősen kezeit, hogy dicsekedjen valamilyen fogással, hogyan szoktátok szerintük leteríteni a bűnözőkét. A két gyerek nem lehet idősebb 9-10 évesnél.

Svarog
A két gyerek akinek nekimentél érdeklődve néznek rád, nagyon tetszik nekik a "jelmezed", ennek köszönhetően elnyerted a figyelmüket. Csendben és főleg figyelmesen hallgatnak végig, mikor csínyről van szó, látszik rajtuk hogy bizony ők ketten nagyon szívesen segítenek neked, akár még ingyen is ment volna a dolog. Mindkettejük arcára gonosz vigyor húzódott, akkor is ha az egyik gyerek elbizonytalanodott.
- De tényleg nem lesz ebből baj? - kérdezte meg tőled, mélyen szemeidbe nézett, tekintete ártatlan volt és aggódó, félt hogy ki fognak ezért kapni.
- Ugyan már Priscilla, ha a bácsi megbeszélte Bruce bácsival akkor csak nem lehet ebből baj - förmedt rá a fiú, majd mint a főnök, ő elvette Priscilla helyett is a csokit. Kezét nyújtotta feléd, hogy egy rázással megpecsételjétek az üzletet.

Cardas
A biztonsági őr, akinek átnyújtottad a meghívót szép nyugodtan végignézett rajtad, látszott rajta, igencsak tetszik neki a jelmezed, akkor is, ha eme tekintetben a gyanakvás is megvolt. Futó mosoly húzódott arcára megjegyzésed iránt.
- Ne aggódjon hölgyem. Majd személyesen kezeskedem ez ügyben - válaszolja kicsit komoly hangon, majd miután beljebb mentél az épületbe, máris egy következő vendéggel foglalatoskodott. Egy nagy elő-folyosón találod magad. Veled szemben hatalmas lépcső vezet fel a másik emeletre, jobbra a nagy terem, ahol a sznobok szórakoznak, balra pedig leginkább a gyerekek tartózkodnak, de nem mondhatni hogy eme két külön "kategória" nem keveredik, elvégre néhány felnőtt sokkal inkább a gyerekekkel foglalkozik, néhány gyerek pedig a nagy teremben beszélget a gazdagok közt. Ahogy nézelődsz, nagyon sok hírességet látsz. Színészek, színésznők, híres riporterek, üzletemberek... Sokakat csak arcról ismersz fel, de vannak akiket meg is tudsz nevezni. Egy fekete maszkos férfi, aki három személy társaságában beszélget, Marius Woodson, a gazdag üzletember, aki nemrég tért vissza a bizniszbe. Tőled nem messze két gyerek beszélget egy néger férfivel, Kevin Chase, a GYRE főhadnagya. Megpillantod James Gordont is, Jeremiah Arkhamot és Harvey Bullockot ahogy beszélgetnek. Mint ahogy te figyeled a vendégeket, sokak közül téged is alaposan megfigyelnek, főleg a hímnemű egyedek, de jelenleg egyiknek sincs annyi vér a pucájában, hogy odamenjen hozzád.

_________________
"How many more bones will you crush? How many lives will you destroy in the pursuit of what you call justice? You are the product of everything you fear: violence, darkness, helplessness. All that remains is for you to watch, as I drag your beloved Gotham into oblivion."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://dcuniversefrpg.hungarianforum.net
Penny Danvolt
Civil
Civil
Penny Danvolt

Hozzászólások száma : 313
Join date : 2012. Aug. 09.
Age : 16

Wayne kastély Empty
TémanyitásTárgy: Re: Wayne kastély   Wayne kastély I_icon_minitimeSzomb. Feb. 23, 2013 3:18 pm

Mikor a hógolyó eltalálja a lányt, egy kis bűntudatot érzek, de nem mehetek oda hozzá: "Szia, épp edzem az erőmet és véletlenül elejtettem egy hógolyot, ami pont rád esett. Kérlek ne haragudj".
- Nem használom rosszra. Ha érdekel, épp gyakorlok. Amióta ott vagyok az árvaházban, az erőmet nagyon ritkán használtam. Gondolom tudod, hogy ez elpuhulást jelent.
Ezután Naomi megjegyzést tesz a jelmezemre.
- Mondd ezt a jelmez készítőjének. Bár amúgyis egy kicsit nehéz lenne olyanra csinálni, mint a figura. - vetem oda. - És te nem fázol egy adag hóval az arcodon?
Felemelek gyorsan egy nagy adag havat és az egészet Naomira zúdítom, ami nekicsapódik az arcának, majd le egészen a derekáig.
- Elegem van belőled. Vegyél illemórákat!
Ezzel otthagyom Naomit, majd fogom a pálcát és elmegyek megkeresni James-t és a barátait, ahol a videójátékok vannak. Útközben levetem a maszkot, amit az övemre akasztok egy tépőzáras kis szíjjal. A pálca cipelgetését elunom és lerakom egy sarokba, ahol nem zavar senkit.
- Vigye, aki akarja.
Végül odaérek Jamesékhez és leülök közéjük.
- Sziasztok.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Andrew Ramirez
Törvényen kívüli
Törvényen kívüli
Andrew Ramirez

Hozzászólások száma : 413
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 23
Tartózkodási hely : Gotham

Wayne kastély Empty
TémanyitásTárgy: Re: Wayne kastély   Wayne kastély I_icon_minitimeSzomb. Feb. 23, 2013 6:26 pm

Egy ideig csak állok és nézem a videojátékkal játszó gyerekeket. Érzem a késztetést, hogy nekem is oda kellene mennem és kipróbálni azokat a játékokat, na igen ezért nem jó függőnek lenni. De tudom azt is, hogy nem szabad ilyesmivel felhívni magamra a figyelmet, teljesen álcázva kell maradnom és csatlakoznom kell a nagyobb társasághoz. Éppen elindulnék mikor egy lány lép oda hozzám és köszön. Egy pillanatra kérdő arckifejezést vetek rá.
~ Az szép jelmez. Darth Vader lányának öltözött? Érdekes jelenség. De vajon mit akarhat tőlem? Még ha rohamosztagosnak lennék öltözve talán...
- Hello. Hát igazából elég sokan vannak a teremben, szóval nem mondhatom, hogy egyedül vagyok. De gondolom ezt te is látod. Akkor miért kérdezted?
Egyáltalán nem értem ennek a kérdésnek az értelmét, mi az, hogy egyedül vagyok-e, nyilvánvalóan nem, még a teremben sem vagyok egyedül. Mindenesetre figyelek a válaszára. Közben azért a tömegen is szétnézek hátha látok valami hírességet vagy ilyesmit.


A hozzászólást Andrew Ramirez összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Márc. 01, 2013 6:06 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kevin Chase
Alvilági alak
Alvilági alak
Kevin Chase

Hozzászólások száma : 296
Join date : 2011. Dec. 04.

Wayne kastély Empty
TémanyitásTárgy: Re: Wayne kastély   Wayne kastély I_icon_minitimeVas. Feb. 24, 2013 10:23 pm

A két kölyök, aki az előbb elszaladt, majdnem fellökve, megállt, és visszajöttek. Ezt már csak abból tudom, hogy megszólít. Mikor meghallom vékonyka hangját, és lenézek rá, kissé meglepődöm, hogy miféle szakadt cuccban van, holott ennek a partinak róluk kéne szólnia. Tudtommal. Szinte csillog a szemük, ahogy beszélnek arról, hogy láttak rólam cikkeket az újságokban.
- Nocsak. Ezek nagyon komoly tervek, és nagyon nagy megpróbáltatások várnak még rátok. - guggolok le hozzájuk, hogy egy szintben legyen a fejünk. Megrázom a fejem, majd a szemükbe nézek.
- Higgyétek el, pont olyan, mint én, nem akartok lenni. - mondom halkan, szinte már suttogva, közben ahogy ezek a szavak elhagyják a számat, a fejemben felderengenek emlékképek az üldözésről, Harley Quinn-ről, akit a Venom miatt önkívületi állapotban üldöztem, és kis híján kicsináltam. Keisha-ról, hogy majdnem megöltem, mikor magunkra omlasztottam azt a mocskos labort. Végül kizárom ezeker az emlék és rémképeket, majd ismét a gyerekekre nézek.
- Legyetek csak szimplán normálisak, és idővel biztos hasznos tagjai lesztek a GYRE kötelékének. Ha kell, és még szolgálatban leszek, akkor kezeskedem értetek. - kicsit elgondolkodom, kattog az agyam. A két kisgyerek szinte hősként tekint rám pedig egy átok vagyok. Bizonyos szemszögből nézve.
- Tudjátok mit? Már most a szárnyaim alá veszlek titeket, és így biztos, hogy a GYRE hasznos tagjai lehettek. - nem tudom mi ütött belém, de ez tűnt a legésszerűbb döntésenk.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Manipulator
Huligán
Huligán
Manipulator

Hozzászólások száma : 188
Join date : 2011. Feb. 27.

Wayne kastély Empty
TémanyitásTárgy: Re: Wayne kastély   Wayne kastély I_icon_minitimeKedd Feb. 26, 2013 9:52 pm

A kézfogás szoros és határozott, Marius is hasonlóan felel, egy leheletnyivel határozottabb is, mint a másik férfié, had érezze, hogy itt most kis is a vezéregyéniség. Persze mindvégig kedélyesen mosolyog, ezt bárki láthatja, hisz száját nem takarja a maszkja. Egy udvarias kérdést is nekiszegeznek, a visszatérésével kapcsolatban. Ez várható volt. Mielőtt még válaszolna, Mr. Nardrock Ashleyt is szemügyre veszi. A bájos hölgy természetesen engedi, hogy a férfi kézen csókolja. Amikor pedig pezsgővel kínálják őket, mind Marius, mind Ashley elvesz egy pohárral. A férfi biccent a pincérnek, majd beszélgetőpartnere felé fordul.
- Olvastam a cikket ami rólam szólt -kezdi mondandóját kedélyesen Marius. - Szerintem azonban nem kéne nagy visszatérésről beszélni, elvégre csak ismét elfoglaltam méltó helyem egy nagyszerű cég élén. A kiváltó ok pedig nem más, mint ami miatt apám is vezette a céget: Egy szebb jövőt szeretnék teremteni Gotham lakosainak. Persze ez nem menne enélkül a csodás hölgy nélkül. Jaj, de modortalan vagyok - emeli fel hirtelen a hangját, csodás színészi játék. - Mr. és Mrs. Nardrock Ashley Jefferson, a legelbűvölőbb és legtalpraesettebb hölgy, akit csak ismerek és hál istennek a titkárnőm.
Ashley udvariasan kezet fog a két emberrel, majd mosolyogva néz Mariusra.
- Mindig túl sok jót mond rólam, pedig csak a cég apró cseprő dolgait intézem, amit egy vezérigazgatónak nincs ideje - mosolyog kacéran Nardrockékra, újabb remek színészi játék.
~Nem is találhattam volna tökéletesebb embert arra, hogy intézze a dolgaimat, mint ez a lány. Azonnal tudja mit kell tennie. A látszat nem törhet meg, soha, semmi szín alatt.~ Gondolja Marius miközben mosolyogva figyeli a szőke szépséget az oldalán, majd Mr. Nardrock felé fordítja a tekintetét.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://filozz.sosblog.com/
Tigra
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Tigra

Hozzászólások száma : 284
Join date : 2011. Jun. 11.
Age : 23

Wayne kastély Empty
TémanyitásTárgy: Re: Wayne kastély   Wayne kastély I_icon_minitimePént. Márc. 01, 2013 5:20 pm

A csudába! Nem kellett volna ennyire kihívó jelmezt készíteni, most egy csomóan meresztik rám a tekintetüket. Egyik szemszögből nézve ez persze nagyon jó érzés, másrészről viszont, ettől sokkal nehezebb lesz a feladatom, mint ahogy kellett volna. De nem szabad látniuk az idegességem, szóval továbbra úgy járok kelek, mint aki azért jött ide, hogy mutogassa magát, végtére is egy divattervező nem ezt tenné?
Először oda megyek, ahol a gazdagok létszáma magasabb a gyerekekénél, és körülnézek. James Gordon is itt van. Ez már bőven elég fenyegetés magában is, de a biztonságiakkal is számolni kell. És még egy dolog van, amit nem szabad elfelejteni: kizárt, hogy csak nekem fáj a fogam a főnyereményre! Erre előre figyelmeztettek, mielőtt elindultam volna.
Értelmetlenül barangolok a vagyonos és híres személyek közt, közben elveszek az egyik asztalról egy pohár itókát, hogy ne legyen túl feltűnő a semmittevésem, és ha valaki engem, vagy a jelmezem venné szemügyre, felveszem vele a szemkontaktust, és rámosolygok, hátha idejön beszélgetni - már csak a "macskanő" szó vonzó hatása miatt is.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Svarog

Svarog

Hozzászólások száma : 10
Join date : 2012. Nov. 08.

Wayne kastély Empty
TémanyitásTárgy: Re: Wayne kastély   Wayne kastély I_icon_minitimeSzomb. Márc. 02, 2013 5:30 pm

- Hát persze, hogy nem lesz baj - mondta Svarog, majd összeborzolta a fiú haját, aztán a lányra mosolygott. - Ez csak egy csíny, a show része.
Svarog kiegyenesedett, majd megrázta a gyerek kezét.
~ Gotham City, egy napon az fog téged elpusztítani, hogy még a gyerekek is kaphatok a rosszaságra~
- Öröm volt veletek üzletet kötni, na nyomás.
Ha a gyerekek elmentek, Svarog beveti magát a tömegbe. Elvesz egy pezsgőpoharat az egyik tálcáról, majd belekortyol, aztán rárakja egy újabb tálcára, a másikról egy szendvicset vesz le, majd majszolni kezdi.
~ Mi tagadás, Mr Wayne tudd bulit szervezni, hát ha még én is meg a kis csatlósaim besegítenek.~
Egy öregúr odabiccentett neki, Svarog pedig bólintott, majd várt. Közben felmérte a termet, a vendégeket, főleg hogy kin, milyen ékszer van...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Madárijesztő
Admin
Admin
Madárijesztő

Hozzászólások száma : 1325
Join date : 2011. Feb. 21.
Age : 28

Wayne kastély Empty
TémanyitásTárgy: Re: Wayne kastély   Wayne kastély I_icon_minitimeVas. Márc. 03, 2013 5:59 pm

Penny Danvolt

- Mit képzelsz te...! - kiált utánad Naomi miután arcába kapta tőled a havat és te faképnél hagyod őt. Bizony ezt nem fogja annyiban hagyni, ezt te is jól tudod, ezért jobb ha mindig résen leszel. Bent kellemesen meleg van, hamar felmelegszel ennek köszönhetően. Sok gyerek rohangál össze-vissza, vagy a videó játékokkal játszanak, nagyon kevés gyerek van aki csak úgy egymagában ácsorog. Észreveszel a sarokban egy rézvörös, göndör hajú lány, aki vastag szemüveget visel. Piroska jelmezben van, ölében a kosarat szorongatja és szomorúan nézi a többi gyereket ahogy játszanak. Senki nem foglalkozik vele, te pedig meglátod Jamest és haverjait, ahogy egy autó versenyzős játékot játszanak, épp James vezeti az autót és a többiek szurkolnak neki, hogy új rekordot csináljon.
- Szia Penny! - veti oda izgatottan James, de nem nagyon foglalkozik veled, elvégre teljes figyelmét a játéknak akarja szentelni. Hirtelen arcodba csapódik egy adag hó, ami nagyon kellemetlen hidegséggel folyik le nyakadra.
- Te pampogsz nekem itt az illemről aztán az én arcomba csapod elsőként a havat?! - hallod Naomi dühös hangját, s valóban ő áll mögötted - Teljesen tönkre tetted a ruhámat! - kiabál s végigmutat ruháján ami csupa teljesen piszkos volt.


Andrew Ramirez
A lány kicsit furán néz rád, mintha egy másik bolygóról érkeztél volna. A válaszod zavarba hozta, majd körbenézett a folyosón ahol ácsorogtok.
- Nem úgy gondolta. Hanem úgy hogy kísérővel jöttél e. Tudod... valami csajjal - próbálkozik magyarázni - Mert ha nem, akkor lehetünk akár együtt is. Persze csak ha szeretnéd - húzza fel a szemöldökét, elég magabiztos és elszánt lánynak néz ki, aki az életben sokra viheti majd.
- Egyébként Suzi vagyok. Te a szüleiddel jöttél vagy szintén valamelyik gyerekotthonból vagy? - kérdezi tőled, kicsit gyanakodva néz rajtad végig, mikor a gyerekotthonos gyerekekről beszél, hangjában enyhe megvetést érezni. Barátnői felé néz, akik halkan suttognak egymás közt valamit és nevetgélnek az egészen.


Kevin Chase
A gyerekek látszólag nem igazán értik, mit értettél az alatt, hogy nem akarnak pontosan olyanok lenni mint te. Végül elkönyvelik magukban hogy ez is amolyan felnőtti okosság akart lenni, amit majd idősebb korukban megértenek. Vagy talán nem. Mikor közölted velük, hogy te majd személyesen kezeskedsz róluk ha még a GYRE tagja leszel, egymásra néztek, majd ismét rád, szemük csak úgy sugárzott, egyáltalán nem akarták elhinni amit mondtál nekik. Abban a hatalmas örömteli pillanatban, hogy nagy idoljuk fog majd kezeskedni a dologról, mindketten egyszerre nyakad körül átkaroltak, majdnem fel is borítottak a lendülettel.
- Köszönjük! Köszönjük! - mondják vidáman. Elengednek téged hogy levegőt kapj.
- És maga már lőtt le embert? - kérdezte ez egyik fiú.
- Sokat szokott tornázni, hogy ilyen izmai vannak? És nehéz volt a bűnözőket elkapni? - kérdezte a másik. Látszott rajtuk hogy olyan könnyen nem szabadulsz meg tőlük.
- Jön velünk GYRE-set játszani? - jön még a kérdés, majd időt adnak neked mindenre válaszolni.


Marius Woodson és Ashley Jefferson
Mrs. Nardrock lágyan gyémánt nyakékére helyezi ujjait, mintha csak véletlen gesztus lenne, de mindenki tudja hogy a nők így hívják fel a figyelmet a drága ékszerre, hogy ezzel is dicsekedjenek.
- Oh Mr. Woodson, itt mindenki Gotham szebb jövőjét szeretné elhozni. Elvégre ez a bál is erről szól. Nem de? - kuncog fel halkan, mintha ezzel valami vicceset mondott volna. Mrs. Nardrock pont az a gazdag nő akit semmi más nem érdekel mint a pénz, pénzt, hírnév és megint csak a pénz.
- Örvendek hogy megismerhetem magát Mrs. Jefferson - kezd bele Mrs. Nardrock, bár hangja koránt sem azt tükrözi, amit mond. Nem tetszik neki Ashley jelenléte, tekintetéből ez látszik. Közben kellemes zenét kezdtek el játszani, s az egyik híres opera énekesnő énekel hozzá. A zene tökéletes a keringőre, Mrs. Nardrock azonnal ki is használja a pillanatot.
- Ó kedves, ez a kedvencem... - kezd bele mézédes hangon, ura már mint a betanult játék feleségébe karol.
- Elnézést Mr. Woodson, de feleségemnek megígértem egy táncot - biccent fejével hogy ideiglenesen elköszönjön, majd elvezette feleségét a táncparkettre.


Cardas
Tested vonzó szépsége és szemeid rabul ejtő pillantásai megannyi férfival találkozik a teremben, mégis, ettől függetlenül mintha senki sem merne odamenni hozzád beszélgetni, vagy épp felkérni egy táncra. Túlságosan vonzó lennél számukra, hogy bátorságot nyerjenek? De ahogy szokás mondani, mindig van valaki, aki lecsap az ingyen húsra. Pont így tett egy férfi is, kinek tekintetével összehozott a sors. Először szép lassan, kényelmesen pásztázott rajtad végig, mintha ruháid alá látna és tetszene neki a látvány. Arcára enyhén pajzán vigyor húzódott, magabiztosan elindult feléd. Tagbaszakadt testalkata, rövid haja és igencsak furcsa tekintete rögvest elárulta, jobb lesz óvatosnak lenni.
Wayne kastély BTAS_Harvey_Bullock
Maga Harvey Bullock szemelt ki magának téged. Mikor odaért hozzád, azonnal illedelmesen kezet nyújtott neked, hogyha elfogadod, lágy csókot nyomjon rá.
- Kellemes estét szép hölgyem. Nem kerülhette el tekintetem, hogy magácsát igencsak egyedül hagyták. Pedig ilyen szép teremtést kár lenne - mondja neked, tekintete eléggé gyanakvó, mintha sejtené, hogy valóban Macskanőnek dolgozol.
- Harvey Bullock a nevem. Kit tisztelhetek magában? - kérdezi érdeklődve, egyenesen szemeidbe néz, mintha azokból próbálná kiolvasni az igazságot.


Svarog
Mikor összeborzolod a fiú haját, kissé idegesen igazgatja azt vissza az eredeti állapotba. Látszik rajta, gyűlöli ha ezt csinálják neki, de a lány csak felnevetett ezen kárörvendően. A két gyerek azért ettől függetlenül igencsak elégedett, elvégre elég sok édességet kapnak csak azért, hogy bekapcsolják a tűzriasztót. Te otthagyod őket, azért még elcsíped a beszélgetésükből az egyezkedést, hogy is valósítsák meg ezt valójában. Egy igazi haditervet kezdenek előkészíteni. Bent a bálteremben nagyon sok vendég van, ahogy nézelődsz, látod hogy a legtöbb nő igencsak drága ékszereket viselnek. Igazi gyémántok, gyöngyök, mindenféle ékkő ami csillog-villog a pompás megvilágításban. Mindegyik csak úgy ordít elmédben, hogy lopd el őket azokról a puha nyakakról, lágy kezekről és szép fülekről, ahol hordják őket. Hirtelen kellemetlen böködést érzel meg a farkadon, mintha valaki a lábával lépkedne rá. Egy kislány nézegeti kíváncsian, le is guggol hozzá, hogy jobban szemügyre vegye hátsódat, olykor ujjával is megböködi, nem tudja eldönteni hogy ez micsoda valójában.
- Szép - szólal meg végül, mintha magának mondaná. A kislány szőke, rövid hajú, alig lehet 3-4 évesnél több. Rózsaszín hercegnős ruhát visel, amin csillogó kövek vannak felvarrva, szint úgy mint a nyakában lógó nyaklánc, és a diadém hajában, ami nyilván koronának szolgál.

_________________
"How many more bones will you crush? How many lives will you destroy in the pursuit of what you call justice? You are the product of everything you fear: violence, darkness, helplessness. All that remains is for you to watch, as I drag your beloved Gotham into oblivion."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://dcuniversefrpg.hungarianforum.net
Penny Danvolt
Civil
Civil
Penny Danvolt

Hozzászólások száma : 313
Join date : 2012. Aug. 09.
Age : 16

Wayne kastély Empty
TémanyitásTárgy: Re: Wayne kastély   Wayne kastély I_icon_minitimeVas. Márc. 03, 2013 6:16 pm

Miután az arcomba kapom a havat, azonnal alaposan le is tisztítom az arcom, majd Naomi rámkiabál. Ijesztő tekintettel nézek rá és bökdösöm az ujammal.
- Figyelj és figyelj jól! Mindenkinek elege van belőled. Állandóan csak bántasz mindenkit és elveszed a tulajdonaikat! Nincs a hülye kabátodnak semmi baja, csak nedves lett... Lehet hogy elpuhult vagyok, de nem félek tőled. Remélem felfogtad, hogy elegünk van belőled...
A mondandóm utolsó mondatát ingerülten morgom oda Naominak, szinte rákiáltva. Ekkor körbenézek. Szerencsére senki nem figyel, csak Jamesék.
- És most hess!
Sikerül úgy meglöknöm Naomit az erőmmel, hogy ne essen el, de a talpán elég távol csússzon tőlünk, majd enyhén nekiütközik egy falnak. Ezután odamegyek a Piroska jelmezes lányhoz és megszólítom.
- Szia. Szeretnél velünk játszani?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Andrew Ramirez
Törvényen kívüli
Törvényen kívüli
Andrew Ramirez

Hozzászólások száma : 413
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 23
Tartózkodási hely : Gotham

Wayne kastély Empty
TémanyitásTárgy: Re: Wayne kastély   Wayne kastély I_icon_minitimeVas. Márc. 03, 2013 7:57 pm

A teljesen értelmetlen kérdésre kapok egy választ, ami meglep, szóval teljesen másra gondolt valójában, mint amit kérdezett, de akkor miért nem azt kérdezte egyből? Nem értem ezt, valahogy bele is zavarodok. Várom Ghost hangját a fejemben, hogy kisegítsen de nem történik semmi, nekem kell valamit kitalálnom.
~ „Mert ha nem, akkor lehetünk akár együtt is. Persze csak ha szeretnéd” Mit szeretnék? Hogy van ez? Fenébe. Overlord, itt Master99 speciális egység, olyan helyzet állt elő, ahol szociális érzékre lenne szükség. Vettem Master megkezdjük a fordítást, nagyjából hét óra van hátra. Na remek, már csak hét óra és kiderül mit is akart kérdezni.
- Nem tudom mit értesz azalatt, hogy lehetünk együtt is. Kicsit zavaros a jelentése a mondatnak, konkrétan nem értem mit akarsz ezzel mondani. De ez az én hibám, általában nem értem az embereket és az emberek sem engem. Így válaszolni se tudok, hogy mit szeretnék.
Kicsit elgondolkozok, azon, hogy óvatosabbnak kell lennem és véletlenül sem szabad olyanról beszélnem ami csak kicsit is gyanús lehet. Mikor valami árvaházat emleget meg szülőket meglepődök.
- Én Andrew Ramirez vagyok, és a HPI Companyt képviselem az estén, ha már én vagyok a tulajdonos. Nincs sok közöm az árvaházhoz. Na és te?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tigra
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Tigra

Hozzászólások száma : 284
Join date : 2011. Jun. 11.
Age : 23

Wayne kastély Empty
TémanyitásTárgy: Re: Wayne kastély   Wayne kastély I_icon_minitimeVas. Márc. 03, 2013 10:09 pm

Sok férfi rám veti a pillantását, de végül, azt hiszem a legtöbb megtántorodik, vagy nem is tudom miért, de nem jön oda hozzám. Ez azért meg is nyugtat valamelyest, mert a legtöbb fickót nem is akarnám magam mellett tudni bizonyos okokból. Egy kettőt azért nem bánnék, de azok is csak hajlandóságot mutatnak rá, de lépni nem lépnek.
Végül azonban valakinek, a nagy számok törvénye alapján, oda kell jönnie hozzám, és ez nem más, mint Bullock. Hallottam már róla, de nem sokat. A Tolvajok Fejedelménél megemlítik párszor. Annyit tudok biztosra róla, hogy zsaru, mégpedig a vérbeli fajtából, ha jól hallottam.
"Ne, pont egy rendőrt fogtam ki!" - fut át a fejemen, de aztán gyorsan visszaveszem előbbi mosolyomat. Mondjuk, lehet, hogy nem épp az rejti majd magában a legnagyobb kihívást, hogy zsaru, erről árulkodik a tekintete.
Mikor odaér hozzám, kinyújtom kesztyűs kezem, mire kapok rá egy csókot. Hogy ez most kellemes volt-e vagy kellemetlen, azt nem tudom eldöntetni, de feláll a hátamon a szőr, szó szerint.
Illedelmesen köszönt engem, megjegyzést tesz a megjelenésemre. A tipikus szövegek. De a szemei gyanakvásról árulkodnak, ami miatt egy csipetnyi félelem fészkelődik belém.
- Önnek is kellemes estét, Mr. Bullock - mondom neki, miközben igyekszem újra felvenni a "bűvös" tekintetem amivel magamhoz sikerült őt csalnom. De lehet, hogy igazából a jelmez volt az, ami idevonzotta, és egyáltalán nem pozitív értelemben.
- Köszönöm, én pedig nem értem, hogy ön mellé miért nem szegődött még senki - felelem, valami bókot igyekezve kibökni.
- Sara Trennes-nek hívnak - felelem. Szerencsére már megtanultam füllenteni. Orvosként a sérülteknek sokszor kell a szemükbe nézve azt mondani, hogy semmi baj nem lesz, miközben nem tudni, hogy ez valóban így lesz-e vagy sem. Szóval ez könnyen megy. - Metropolisból jöttem. - körülnézek egy kicsit, mintha a falakon túli világot csodálnám. - Egészen lenyűgöz a városuk... vagyis, elnézést, nem tudom, hogy ön gothami polgár, vagy esetleg máshonnan érkezett?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Svarog

Svarog

Hozzászólások száma : 10
Join date : 2012. Nov. 08.

Wayne kastély Empty
TémanyitásTárgy: Re: Wayne kastély   Wayne kastély I_icon_minitimeSzomb. Márc. 09, 2013 4:53 pm

~ Azok a gyönyörű ékszerek, bár csak mindet ellopnám. Ohh, olyan üres is a barlangom.~
Végignéz az ékszereken, sóvárog utánuk. Aki viszonozná a nézését, a hüllőember inkább félrenézett. Ekkor valaki rálépett a farkára. Svarog magában felnyögött, majd a háta mögé nézett.
Egy kislány méregette Svarog farkát, és azt mondta rá, hogy szép. Úgy volt öltözve mint egy hercegnő, a koronája is megvolt, valamint a rajta lévő drágakővek.
Svarog megnézte őket, hogy igaziak e.
- Kislány, elhiszem, hogy tetszik a jelmezem, de nagyon drága volt, tehát kérlek. Ne lépj rá.
Miért viselne egy árva ilyen ruhát? Svarog nem tudott rájönni. A kislányhoz fordult, majd leguggolt hozzá. - Mi a neved?
Kérdezte tőle, talán feltudja használni a tervéhez, valahogy... Még elég képlékeny volt, de az ékszertolvaj szeretett improvizálni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Manipulator
Huligán
Huligán
Manipulator

Hozzászólások száma : 188
Join date : 2011. Feb. 27.

Wayne kastély Empty
TémanyitásTárgy: Re: Wayne kastély   Wayne kastély I_icon_minitimeSzomb. Márc. 09, 2013 6:10 pm

Azon amit Mrs. Nardrock mond Marius és Ashley is udvariasan elmosolyodik. Épp válaszolni szeretne, amikor megszólal a kellemes dallam és a másik pár elmegy táncolni.
- Olyan sokáig voltam távol, hogy már el is felejtettem, milyen nehéz udvariaskodni ezekkel az öntelt milliomosokkal és nejeikkel. - mondja Marius Ashleynek, úgy, hogy csak a lány hallja.
- Ugyan Mr. Woodson, remekül csinálja még mindig. - duruzsol kellemesen Ashley.
- Ebben nőttem fel, nem csoda, hogy jól csinálom. Tudja mit kedvesem? Táncoljunk mi is. Akkor legalább nem kell senkinek mosolyognunk.
Marius a táncparketthez vezeti a csinos titkárnőjét és ők is elkezdenek keringőzni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://filozz.sosblog.com/
Kevin Chase
Alvilági alak
Alvilági alak
Kevin Chase

Hozzászólások száma : 296
Join date : 2011. Dec. 04.

Wayne kastély Empty
TémanyitásTárgy: Re: Wayne kastély   Wayne kastély I_icon_minitimeHétf. Márc. 11, 2013 1:26 am

A gyerekek arca csak úgy sugárzott és majdnem fellöktek, mikor a nyakamba ugrottak. A mögöttünk érkező milliomosok furcsán néztek ránk, de végül odébb álltak.
- Sajnos volt már szerencsém hozzá. - válaszoltam arra a kérdésre, hogy lőttem-e már le embert, majd rögtön.
- Igen, az őrsön van egy konditerem, azt rendszeresen igénybeveszi a legtöbb rendőr. - húzódott mosolyra a szám. - Nos, ez attól is függ, hogy épp ki van terítéken. - ködös válaszom remélhetőleg kielégíti a kölkök kíváncsiságát.
- Talán majd később, most sok-sok dúsgazdag ember társaságát vagyok kénytelen élvezni. - borzoltam meg a két kissrác haját, majd elhajtottam őket, hogy játszanak tovább, hisz ez az este róluk szól most. Felálltam, és bevettem magam a felső tízezer soraiba, noha nem kicsit lógtam ki, hisz nem voltam se közismert, se dúsgazdag, de ez az este eddig jól kezdődött.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Madárijesztő
Admin
Admin
Madárijesztő

Hozzászólások száma : 1325
Join date : 2011. Feb. 21.
Age : 28

Wayne kastély Empty
TémanyitásTárgy: Re: Wayne kastély   Wayne kastély I_icon_minitimePént. Márc. 22, 2013 11:45 pm

Penny Danvolt

Naomi hangosan mordul fel, mikor szinte rákiáltva közlöd vele a tényt, amit mindenki tud, de még senki nem merte elmondani neki, mert félnek tőle. Szemei nagyra nyílnak, szinte hitetlenkedve tátja ki száját majd csukja össze, mint aki mondani akarna valamit, de hirtelen nem tud. Bosszankodó, már-már gyűlölködő arccal néz téged a falnak dőlve.
- Nem vagyok holmi tyúk te kis liba, hogy csak úgy egy "hess"-el elküldj engem! - kiált vissza neked, ilyenkor már nem csak Jamesék figyelnek fel rátok, hanem a többi gyerek is rátok néz fél szemmel, bár még nem nagyon foglalkoznak veletek. Esélyt sem ad neked, hogy elmenj, megragad a karodnál és te érzed ahogy keze felforrósodik. Először kellemes melegségnek érzed, majd egyre jobban égetni kezd, de nem annyira hogy nagy fájdalmat okozzon neked ezzel. Inkább csak figyelmeztetésnek szánta.
- Ne merészelj velem így beszélni! - sziszegi neked közelebb hajolva hozzád, hogy csak te halld fenyegető szavait. Mindvégig szemedbe néz és gonoszul vigyorog, azt hiszi, hogy te ettől meg fogsz ijedni.


Andrew Ramirez
Suzi furcsálkodva felhúzza a szemöldökét mikor közlöd vele, nem igazán érted, hogy mit is akar tőled pontosan. Halkan felsóhajt, ahogy összefont kezekkel néz téged, majd barátnői felé pillant szinte gyilkos tekintettel. Azok gyorsan befejezik a kuncogást és inkább elmennek, olyan arckifejezéssel, mintha Suzi lenne az Nagy Úrnő ők pedig csak valami piti talpnyalók akiket bármikor az Erő segítségével elpusztíthat.
- Mindegy, nem fontos. A lényeg hogy nem tartozol azok közé a büdös árvák közé - mondja végül, majd egyszerűen beléd karol és büszkén kihúzza magát.
- Remélem azért táncolni tudsz... Ha nem, ajánlom hogy jól színleld. Mindkettőnk érdekében - jegyezte meg enyhén fenyegető hangon, arcán lehetett látni, nem tűri el, ha valami nincs úgy, ahogy ő akarja. Elkezd vezetni téged a táncparkett felé.
- Én természetesen nem tartozom azok közé a nyomorult árvák közé. Elég szánalmas, hogy nem bírják őket normális családba rakni és ott dekkolnak azokban a szétesett épületekben és a mi hátunkon élősködnek. Az ilyenekből soha nem lesz semmi csak élete végéig élősködő - ossza meg veled gondolatait, egyáltalán nem foglalkozik azzal, hogy téged ez mennyire érdekel vagy sem.


Marius Woodson és Ashley Jefferson
/Kapsz egy szabad kört/

Svarog
A kislány felnéz rád nagy kerek kék szemekkel, olyan mint egy kis ártatlan angyalka aki éppen most szállt le a földre. Fejét bambán oldalra billenti, teljesen magával ragadta a jelmezed, az, hogy mozogsz és beszélsz. Számára olyan vagy mint egy mesebeli sárkány, aki a hercegnőket szokta elrabolni.
- Bocsánat... - böki ki magából végül, egyik ujját ajkai közé véve, mint a csecsemők akik szopni szokták azt. Kicsit ácsorog még ott szerencsétlenül, közelebb hajolva hozzá észreveszed, hogy az ékszerek amiket hord és a csillogó kövek amik fel vannak varrva ruhájára mind olcsó bizsu, nagyon szépen kitisztított egyszerű üveg amin a fény pont úgy törik meg, mintha csak igazi lenne.
- Nana vagyok - mutatkozik be és mint a hercegnők még pukedlizik is neked egyet ügyesen, majd elvigyorodik mint a tejbe tök. Szemeivel téged fürkész, nem nagyon tud hova tenni.


Kevin Chase
- És milyen érzés volt lelőni egy embert? - kérdezte az egyik fiú, szemei szinte felcsillantak az információ hallatán. Mind a ketten közrefogtak téged, karodba csimpaszkodtak mint a majmok, csak hogy kipróbálják mennyire vagy erős. Hiába hajtottad őket el azzal, hogy talán majd később játszol velük, nem fogsz egyhamar megszabadulni a két gyerektől. Elég könnyen elbírod őket, elvégre erős vagy és ők se nehezek. Nagy szerencsédnek köszönheted, hogy nem a venomos szerkezetbe kapaszkodtak a gyerekek, így a titkod még titok marad előttük.
- És ki mindenkit kaptál már el? Mert olvastuk az újságban meg láttuk néha a tv-ben de nem mindig mutatják. Most éppen kit keresnek? Találkozott már Harley Quinnel vagy Eric Bulford-al? Olvastunk róluk is néhányszor hogy nagyon veszélyes Arkhami betegek. De Eric Bulford-ot már sikerült elkapniuk. Hogy találták őt meg? - kérdezik tőled, reménykedve hogy te magad is részt vettél ezen a bizonyos akción. Cseppet sem zavartatják magukat, hogy te most a felnőttekkel szeretnél foglalkozni, számukra jelenleg csak te létezel.


Cardas
Igyekszel bájos tekintetet idézni magadra, pont olyan amivel magadhoz csalogattad szinte akaratlanul. A férfi kissé mintha meginogna magában, mintha nem lenne teljesen biztos abban, hogy miért is jött valójában utánad. Hamar összeszedni látszik magát, tekinteted kissé gyanakvó pillantással viszonozza, de arcáról cseppet sem hervad le az a furcsa mosoly, melyet szinte lehetetlen hova tenni.
- Csak olyan gyönyörű hölgyre vártam mint ön Mrs. Trennes - mondja Bullock és szájában egy kicsit megrágja a fogpiszkálót amit már csak azért tart fogai közt, hogy legyen min rágódnia gondolkodás közben. Szemeivel alaposan végigmustrál téged, még mindig keresi azt az apró jelet ami elárulna téged. Szakmai betegsége, ha valami gyanúsat lát, arról nem akad le addig, amíg utána nem jár. S jelenleg gyanús személynek pont téged fogott ki magának.
- Metropolis egész jó város - válaszolja kurtán, csak hogy hozzá tudjon valamit fűzni - A gothami rendőrséget gyarapítom - mondja neked büszkén és kissé ki is húzza magát. Enyhén körbepillant, mintha keresne valakit, de végül ismét téged néz.
- És milyen munkával foglalkozik Metropolisban, ha szabad kérdeznem?

_________________
"How many more bones will you crush? How many lives will you destroy in the pursuit of what you call justice? You are the product of everything you fear: violence, darkness, helplessness. All that remains is for you to watch, as I drag your beloved Gotham into oblivion."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://dcuniversefrpg.hungarianforum.net
Andrew Ramirez
Törvényen kívüli
Törvényen kívüli
Andrew Ramirez

Hozzászólások száma : 413
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 23
Tartózkodási hely : Gotham

Wayne kastély Empty
TémanyitásTárgy: Re: Wayne kastély   Wayne kastély I_icon_minitimeSzomb. Márc. 23, 2013 12:55 am

Figyelem a lány reakcióit, egyszerűen nem ad túl sok magyarázatot a kérdésemre, csak elküldi a barátnőit a távolból. Utána következik egy megjegyzés az árvákról ami elgondolkoztat.
~ Azok közé a büdös árvák közé? Hmm... pedig én árva vagyok. Na nem a szokványos típus, hanem az aki teljesen önállósította magát. Számomra ez pozitívum nem negatívum...
Nem tudom végiggondolni, mert belém karol és gyakorlatilag elrángat a táncparkett felé, amikor nem is tudok egyáltalán táncolni. Közben még olyan dolgokat vág hozzám, hogy mind a kettőnk érdekében reméli. Érezni nem érzek semmit, de Ghost már kiabál a fejembe, hogy vágjak vissza, vágjak vissza valamit az árvákkal kapcsolatban. Rendben. Kicsit arrébb rántom a kezem, hogy elszakadjak a hölgytől. Majd felé fordulok, arcom átveszi a szokásos enyhen ideges mégis valahogy unott arckifejezést, mutató ujjam pedig egyenesen a lányra szegezem.
- Hehehehe. És ha azt mondom, hogy nekem sem élnek a szüleim már egy ideje? Hmm? Elmondok neked valamit, én ismerlek még akkor is, ha most találkozunk először. Te az a tipikus elkényeztetett apuci egyetlen kislánya vagy. Mindig minden meglesz az életben amit szeretnél és ehhez hozzá is szoksz. És fent a magasban azt hiszed a világ a tiéd is mindenek felett állsz. De elmondok valamit. Ha az egész világ lángokba borul senkit nem fog érdekelni mennyire vagy híres vagy gazdag. Ezek... khm... ezek a büdös árvák, ahogy te mondtad ha önállósítják magukat sokkal nagyobb erőt képviselnek. Aztán felfalják a te fajtádat, ezt hívják természetes kiválasztásnak, bizony ám.
Ugyanazon a hangon beszélek mint akciók közben, lassan közelebb hajolok a lány szemébe nézek, az utolsó mondat után még a szám szélét is megnyalom. Aztán belém hasít a felismerés, ezt nem kellett volna. Az egész szöveg csak elterelés volt és már bal kezemmel, amit nem szegezek a másik felé rég a pisztolyom keresem, szerencsére nincs nálam. Meglepő, megvárom mit reagál.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Penny Danvolt
Civil
Civil
Penny Danvolt

Hozzászólások száma : 313
Join date : 2012. Aug. 09.
Age : 16

Wayne kastély Empty
TémanyitásTárgy: Re: Wayne kastély   Wayne kastély I_icon_minitimeSzomb. Márc. 23, 2013 7:17 am


- ... Befejezi még ma ez a tojás? - kérdezem önmagamtól.
Naomi odajött hozzám és a karomat kezdte el égetni, majd a mondata után, én szólaltam meg.
- Remélem, tudsz látni a sötétben.
Az erőmmel Naomi fejére húzom a kabátot úgy, hogy eltakarja az egész arcát és ellököm magamtól, de úgy, hogy ne essen el és ha el is esne, akkor is csak fenékre. Újból a magányos kislány felé fordulok.
- Ne is törődj vele. Csak egy öntelt tojás.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
Wayne kastély Empty
TémanyitásTárgy: Re: Wayne kastély   Wayne kastély I_icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
Wayne kastély
Vissza az elejére 
1 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Univerzumban játszódó FRPG :: Játéktér :: Gotham város és környéke :: Wayne Birtok-
Ugrás: