DC Univerzumban játszódó FRPG


 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az Első lépések-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Latest topics
» Társalgó
Wayne kastély - Page 2 I_icon_minitimePént. Nov. 16, 2018 5:38 pm by Demolition Captain

» Diego Crown
Wayne kastély - Page 2 I_icon_minitimeCsüt. Júl. 02, 2015 10:54 pm by Diego Crown

» Rekviem
Wayne kastély - Page 2 I_icon_minitimeSzer. Júl. 01, 2015 8:09 pm by Madárijesztő

» A Robinson park
Wayne kastély - Page 2 I_icon_minitimeVas. Jún. 21, 2015 5:50 pm by Andrew Ramirez

» Csokit vagy csalunk!
Wayne kastély - Page 2 I_icon_minitimeVas. Jún. 21, 2015 4:52 pm by Andrew Ramirez

» Jess Kayle - A Sárkány Gyermeke
Wayne kastély - Page 2 I_icon_minitimeKedd Jún. 16, 2015 11:15 pm by Jess Kayle

» Jess Kayle
Wayne kastély - Page 2 I_icon_minitimeVas. Jún. 14, 2015 4:35 pm by Jess Kayle

» Amecchi Előtörténet
Wayne kastély - Page 2 I_icon_minitimeKedd Jún. 09, 2015 6:24 am by Madárijesztő

» Orvosi igazolások
Wayne kastély - Page 2 I_icon_minitimeKedd Jún. 02, 2015 9:13 pm by Ra's Al Ghul

» Smallville Állatkert
Wayne kastély - Page 2 I_icon_minitimeSzer. Május 20, 2015 11:13 pm by Cybergyík

Tükör
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span

Share
 

 Wayne kastély

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next
SzerzőÜzenet
Tigra
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Tigra

Hozzászólások száma : 284
Join date : 2011. Jun. 11.
Age : 23

Wayne kastély - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Wayne kastély   Wayne kastély - Page 2 I_icon_minitimeSzer. Márc. 27, 2013 1:20 pm

A férfi puszta jelenléte is már fenyegetés, de most ráadásul beszélgetésbe is elegyedik velem, amitől úgy érzem, hogy pengeélen táncolok. De ha továbbra is sikerül adnom az idegen csaj szerepét, akkor nem lesz semmi gond.
- Igen, valóban szép város. Napfényes. De nem annyira rejtélyes, mint Gotham... - szerencsére mivel töltöttem egy kis időt ott, tudom, hogy miről beszélek.
- Ó, szóval ön rendőr! Remélem ettől nem kerültem fekete listára, de muszáj volt kipróbálnom ezt a ruhát! Észveszejtő!
- Divattervező vagyok... Szóval egy ilyen álarcosbált nem hagyhattam ki.
Remélem, valamelyest sikerült enyhítenem a gyanakvását.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kevin Chase
Alvilági alak
Alvilági alak
Kevin Chase

Hozzászólások száma : 296
Join date : 2011. Dec. 04.

Wayne kastély - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Wayne kastély   Wayne kastély - Page 2 I_icon_minitimeCsüt. Márc. 28, 2013 3:00 am

A srácok nem tágítottak, és inkább visszatartottak, de egy lépést sem tudtam tenni. Belecsimpaszkodtak a karomba, és attól tartottam, hogy itt a játszma vége, ám elhibázták. Most vannak a hiperaktív korban, amikor hiába húzód ki a dugót a konnektorból, tovább mennek.
- Nos, reméljük sosem juttok el odáig, hogy megtapasztaljátok azt az érzést. - válaszoltam nekik titokzatosan. Semmi kedvem nem volt még ilyen fiatalon beavatni őket ezekbe az "apróságokba". Ezután jött a következő kérdés, és azt követte még több és több. Egyszerre zúdítottak rám mindent, és azt sem tudtam, hogy milyen sorrendben kezdjem a válaszadást, már amire persze tudtam válaszolni.
- Lassabban, lassabban! Így sosem jutunk a végére. - próbáltam csitítani őket, majd visszaidéztem a kérdéseiket, és szépen sorba mentem rajtuk.
- Mint tudjátok, a GYRE inkább kommandó, semmint nyomozó hatóság, így a legtöbb ember, aki elkaptunk, bankrabló, vagy más túszejtő. Kit keresünk? Ez vicces, mindig keresünk valakit, és igen, volt szerencsém Miss Quinn-hez, bár azt meg kell hagyni, hogy nem úgy végződött a dolog, ahogy annak kellett volna. - éles még az emlék, de inkább el is hessegetem, mert amint felrémlettek a képek, rögtön éreztem a Venom hívó szívát.
- Hallottatok már Fang-ról? Most ő van a lista élén. Remekre szabott rablások és egy rendőr szenvedett miatta súlyos sérüléseket. - fejeztem be, remélve, hogy kielégítettem a kiváncsiságukat.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Madárijesztő
Admin
Admin
Madárijesztő

Hozzászólások száma : 1325
Join date : 2011. Feb. 21.
Age : 28

Wayne kastély - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Wayne kastély   Wayne kastély - Page 2 I_icon_minitimeSzomb. Márc. 30, 2013 7:56 pm

Andrew Ramirez
Mikor kitéped magad a lány karjából, eléggé megszeppen, majd arcára inkább a kellemetlen mogorva, már-már mérges arckifejezés kúszik. Pont úgy néz rád, mintha piszok lennél a cipőjén, aminek semmi keresnivalója nincs ott.
- Hát te nem vagy normális - válaszolja neked mérges és undorodó hangon, mikor végighallgat téged. Arca elpirosodik egy kicsit attól ahogy úrrá lesz rajta a harag, de valahogy mégis uralkodik saját magán. Szemeiben látni, elégetne téged a fenébe, ha képes lenne rá. Mély levegőt vesz, csak hogy megnyugodjon.
- Nem vagyok apuci pici lánya, mert csak anyámmal élek, szóval ezt a részt buktad. Az, hogy neked nincsenek szüleid még nem azt jelenti hogy büdös árva vagy, mert nem élősködsz rajtunk, valamint pont az olyan por népet kéne elnyomnunk mint ők, hogy ne rajtuk tetűsködjenek. De nincs kedvem ilyen idiótával foglalkozni mint te. Reméltem jó társaság leszel, de csak egy rakás szerencsétlenség vagy - válaszolja neked nyugodtan, úgy látszik az ilyen viselkedés másokkal szemben rutinos, saját magában keltenie kell az érzést, hogy ő a mindenséges császárnő. Miután befejezte mondandóját és egyszerűen faképnél hagy téged, hogy visszatérjen barátnőihez.


Penny Danvolt
Mikor Naomi fejére próbáltad húzni a kabátot bizony meg kellett erőltetned magad, elvégre ezzel együtt karjait is felhúztad neki egy kicsit. Bár nem sikerült teljesen a fejére húznod, de kibillentetted az egyensúlyából és meg is lepődött, így nyertél már másodperc előnyt és meg tudod lökni úgy, hogy ne kapaszkodjon beléd. A lökésed bár nem volt erős, mégis óvatlan voltál, Naomi mögött a földön ott hevert egy díszlet és ő a lendülettől ahogy hátralépett megcsúszott rajta és a földre esve feje nagyot koppant a padlón. Erre már bizony felfigyeltek a jelenlévők, szint úgy az egyik felügyelő, mely egy másik gyerekotthonból érkezett. Azonnal odament hozzátok.
- Ti meg mit csináltok? - kérdezi mérgesen, rád és Naomira néz, magyarázatot várva tőletek. James és a többi gyerek csendben figyel titeket, várják a fejleményeket.


Tigra
Bullock csendben hallgat téged végig, mit sem lankad szeme, semmilyen részletet nem hagy elszaladni, mintha keresne valami kapaszkodót, valamit amivel leleplezhet téged.
- Szereti a rejtélyes dolgokat Mrs. Trennes? - kérdezi sejtelmesen, már-már tolakodó a viselkedése, de még nem lépett be az intim zónádba.
- Majd meglátjuk. Az attól függ, hogy csodaszép ujjaira mennyi bűncselekmény ragad - válaszolja neked ama megjegyzésre, reméled hogy nem kerülsz a fekete listára. Hirtelen megjelenik egy öltönyös alak, kezét barátságosan Bullock vállára nehezíti.
- Ugyan Harvey, lazíts egy kicsit. Még a végén elijeszted azt a szép hölgyet - nevet fel. A férfi lehet veled egyidős, rövidre vágott fekete haja hátra van zselézve és simára borotvált arca igencsak hozza a "macho" stílust.
- Dennis Zeman - mutatkozik be és nyújtja feléd kezét, szemeiben látni, szívesen megszabadítana téged Bullock társaságától.


Kevin Chase
A két fiú lélegzetelállító tekintettel hallgattak téged, ahogy válaszoltál kérdéseikre, mégis érezhető volt rajtuk, hogy agyukban csak úgy hemzseg a sok kérdés, amit még fel akarnak neked tenni.
- Miért? Talán sikerült megszöknie? Biztos nagyon nehéz volt őt kergetni, elvégre úgy tudom, hogy sok furcsa fegyvere van és nagyon nehéz elkapni. De szerintem majd nemsokára ő is meglesz! - mondja az egyik srác, mikor közlöd hogy Harley-t nem sikerült elkapnod.
- Fangról még nem hallottunk - vallja be a másik fiú - És ő kicsoda? - teszi fel a kérdés érdeklődve. Ahogy beléd voltak csimpaszkodva mint a majmok, most már két lábukon állnak, de karodat még mindig nem engedték el, szép óvatosan próbálnak téged elvezetni a felnőttektől és terelnek a többi gyerek felé. Figyelmedet erről a rengeteg kérdéssel próbálják elterelni.

_________________
"How many more bones will you crush? How many lives will you destroy in the pursuit of what you call justice? You are the product of everything you fear: violence, darkness, helplessness. All that remains is for you to watch, as I drag your beloved Gotham into oblivion."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://dcuniversefrpg.hungarianforum.net
Penny Danvolt
Civil
Civil
Penny Danvolt

Hozzászólások száma : 313
Join date : 2012. Aug. 09.
Age : 16

Wayne kastély - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Wayne kastély   Wayne kastély - Page 2 I_icon_minitimeSzomb. Márc. 30, 2013 8:11 pm

Naomi fejének koppanására megijedek, majd felé fordulva felsegítem. Ekkor szól ránk a felügyelő, a többiek pedig csendben figyelnek minket.
- Véletlenül nekiütköztem és elesett. Remélem nem ütötte meg magát. - válaszolok a felügyelőnek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Andrew Ramirez
Törvényen kívüli
Törvényen kívüli
Andrew Ramirez

Hozzászólások száma : 413
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 23
Tartózkodási hely : Gotham

Wayne kastély - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Wayne kastély   Wayne kastély - Page 2 I_icon_minitimeSzomb. Márc. 30, 2013 11:37 pm

A lány nem a szokásos módon reagál a kis beszédemre, érdekes, valahogy más mint a többi, persze megjegyzi, hogy nem vagyok normális, ami tény hiszen én egy speciális egység vagyok, egyedi felszereléssel és képességekkel. Aztán sok olyan mondat hangzik aminek nagy részét nem értem, az megvan hogy az anyjával él, persze, ő is ugyanúgy elkényeztetheti, akkor viszont a tipikus szigorú határozott anyuka esete lép fel, még rosszab. Ezen kívül az utolsó mondatát is felfogom, heh.
~ Én rakás szerencsétlenség. Meglepő következtetés lenne, azt tekintve hogy amit elértem csak saját erőmből tettem. Lone Wolfe vagyok mégis csak.
- Mondja ezt aki még életében nem ölt embert.
Szólok utána, lehet kicsit hangos de nem baj, annyira azért nem hogy más is felfigyeljen. Ha nincs válasz akkor kicsit elvonulok és elkezdem elemezni a társaságot, hátha van itt valami fontos dolog.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tigra
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Tigra

Hozzászólások száma : 284
Join date : 2011. Jun. 11.
Age : 23

Wayne kastély - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Wayne kastély   Wayne kastély - Page 2 I_icon_minitimeVas. Márc. 31, 2013 11:34 pm

Ó jaj, mi felé haladunk – gondolom.
- Csak ha úgy vélem, a rejtély kulcsa ínyemre volna – felelek neki, próbálva ugyanazt a sejtelmes hangot megütni, amit ő.
- Jelenleg csak egy kesztyű ragad rá, nem több – mondom neki gonosz mosollyal, színlelve azt, hogy egy macskanőt játszok.
És mielőtt folytatódhatna ez a nagyon, de nagyon nem tetsző beszélgetés, végre valaki felbukkan, és a vékony jég, amin táncoltam, most már szilárd padló lesz.
Örömmel fogok kezet az újonnan érkezett férfival. Még ha csak egy pillanatra is vehetem le a figyelmem Bullockról, és szentelhetem másnak, már az is kényelmesebbé teszi az estémet.
- Sara Trennes – mutatkozom be. – Örvendek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Madárijesztő
Admin
Admin
Madárijesztő

Hozzászólások száma : 1325
Join date : 2011. Feb. 21.
Age : 28

Wayne kastély - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Wayne kastély   Wayne kastély - Page 2 I_icon_minitimeCsüt. Ápr. 11, 2013 9:52 pm

Penny Danvolt, Andrew Ramirez, Tigra, Svarog, Manipulator, Kevin Chase

A zene szép lassan elhalkult, ahogy befejezte játékát, az emberek udvariasan megtapsolták s a táncolók egymásnak köszönték a kellemes pillanatot, amit eltöltöttek a tánc mellett. Nem is sokkal utána, a hangszórókból, melyek az egész első szinten el voltak rendezve úgy, hogy ne bántsa jelenlétük az emberi szemet, megszólalt Bruce Wayne hangja, aki a színpadon állt az élő zenekar előtt.
- Tisztelt hölgyek, urak, gyerekek! Örömmel tölt el, hogy ilyen sokan összegyűltünk ezen a pompás estén, mely emlékeztet minket, a gyerekek a jövőnk! Épp ezért oda kell figyelni rájuk, szeretni, óvni és segíteni őket, főleg azokat, kiket sajnálatos módon életük útján szüleik nem tudják végigvezetni. Épp ezért a társadalomnak a kötelessége, hogy ezt legalább megpróbálja helyettük, elvégre senki sem tudja pótolni a melegen dobogó anyai szívet, a szigorú bár, de szerető apai szót. Ezeket a gyerekeket nekünk kell vezetni, hogy felnőtt korukban boldog, elégedett életet élhessenek, hogy azokkal lehessenek egyenrangúak, akik teljes családban nevelkedtek. Épp erre szeretne rámutatni a ma esti bállal is, amin ahogy jól látom, mint a gyerekek, úgy maguk is jól szórakoznak. De elég is a felesleges szóból, ezennel minden gyermeket és minden kedves vendéget meg szeretnék hívni az előadó terembe, mely fent van a második emeleten, ahol együtt megtekinthetjük, milyen fantasztikus előadással készültek a gyerekek! Köszönöm a figyelmet és további jó szórakozást kívánok mindenkinek - fejezi be, majd az emberek nagy tapssal díjazzák Bruce szavait. Az emberek szép lassan kezdenek elindulni a második emeletre, hogy az előadó teremben jó helyet foglaljanak maguknak. A teremben szinte megszámolhatatlan mennyiségű szék van rajta, mindegyiken brossúra pihent, ami az előadással kapcsolatos információkat tartalmazta. Milyen gyerekotthonokból jöttek a gyerekek, kik fognak fellépni, milyen sorrendben, néhány információ a gyerekotthonokról és arról, miért fontos támogatni őket. A teremben már néhány gyerek feszülten ácsorog, készülődnek az előadásra, érkeznek a vendégek, akik helyet foglalnak. A terem végén egy nagy színpad található, pontosan úgy van minden elrendezve mint egy operaházban, leszámítva a privát balkonokat. A székek is úgy vannak elrendezve, hogy mindenki kényelmesen láthasson, s aki hátrébb ül, az sem marad le semmiről, mindent nagy tv-kről fognak közvetíteni. Elöl kamerások állnak, akik épp felszerelésüket állítgatják be, hogy minden működjön.

Penny Danvolt
Naomi nagyon mérgesen feláll és rád néz, már-már neked ugrana, hogy erejét használva elpáholjon, mikor megszólal Bruce Wayne hangja. James izgatottan ragadja meg a karodat és húzni kezd a második emeletre.
- Gyere gyorsan! Mi még fel se vagyunk készülve! - mondja neked közben. Naomi bosszúsan követ benneteket, szorosan a nyomotokban van, elvégre ő neki is van egy saját fellépése, amin énekelni fog. Mindenki tudja, hogy Naominak nagyon szép a hangja és jól is tud táncolni, épp ezért ilyen beképzelt, többnek tartja magát mint amennyit valójában ér. Ha követed James-t felértek a második emeletre, ahol bementek egy nagy előadó terembe.
- Remélem nem rontunk el semmit...! - James nagyon izgatottnak látszik, ahogy elindul a színpad felé. Ahogy látod, a színpad mögé lehet kerülni, nyilván ott készülődnek a többiek is az előadásra.

Andrew Ramirez
A lány már egyáltalán nem foglalkozik veled, teljesen elvesztette az érdeklődését irántad. Ahogy a társaságot mustrálod és próbálsz keresni valami fontos dolgot, rá kell jönnöd, hogy itt minden és mindenki fontos, de nem biztos hogy a te szemszögedből. Meglátod James Gordont, ahogy Lex Luthorral és Bruce Wayne-el beszélget, Kevin Chase-t a GYRE hadnagyot ahogy épp rácsimpaszkodik két gyerek, a távolban Marius Woodsont, ahogy egy gyönyörű nővel táncol éppen, egy macskajelmezes hölgyet, aki két férfi társaságát is élvezi. Az egész társaság sznobokból áll, kevés az olyan ember, akik úgy néznek ki, mintha teljesen véletlenül csöppentek volna ide.

Tigra
Harvey felszortyog egy kcisit Dennis szavaira, majd szó nélkül magatokra hagy végre. A feszült levegő hirtelen feloldódni látszik, Dennis utána néz egy kicsit, majd rád mosolyog bájosan, mégis illedelmesen.
- Milyen elragadó a személyisége. Kevés kell ahhoz, hogy Harvey gyanakvó legyen, de maga mintha megtestesítője lenne. Nézze el neki, eléggé furcsa fickó, de jó ember - látszik rajta hogy még folytatná, de Bruce hangja félbeszakítja. Nyugodtan hallgatja őt végig, majd ő is tapsol, s ismét feléd fordul karját nyújtva.
- Remélem megtisztel a társaságával. Úgy hallottam, nagyon tehetségesek ezek a gyerekek. Néhányat közülük személyesen finanszírozok, hogy tehetségüket csiszolhassák - mondja csak úgy félválból, de érzékelhető, azért mondja, hogy bevágódjon előtted. Ha elfogadod a karját, felvezet téged a terembe és helyet foglal melletted.

_________________
"How many more bones will you crush? How many lives will you destroy in the pursuit of what you call justice? You are the product of everything you fear: violence, darkness, helplessness. All that remains is for you to watch, as I drag your beloved Gotham into oblivion."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://dcuniversefrpg.hungarianforum.net
Andrew Ramirez
Törvényen kívüli
Törvényen kívüli
Andrew Ramirez

Hozzászólások száma : 413
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 23
Tartózkodási hely : Gotham

Wayne kastély - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Wayne kastély   Wayne kastély - Page 2 I_icon_minitimePént. Ápr. 12, 2013 9:09 pm

Szerencsémre a lány már meg sem hallja amit mondok, pedig elég hangosan mondtam, megmenekültem úgy tűnik. Körbetekintve kiszúrok néhány érdekes személyt, például a gyors reagálású erők főnökét, a rendőrfőnököt, magát Waynet és még valakit, Lex Luthort, személyesen jött volna el Metropolisból? Roppant érdekes. Nem tudom vajon mit kereshet itt, de majd erről is információt kell szereznem valahonnan.
~ Metropolisról valahogy mindig a fény és a csillogás jut eszembe. Sokkal monumentálisabb mint Gotham, de sokkal unalmasabb is, túl tiszta, túl egyszerű. Heh. A kommandós parancsnokhoz meg lehet múltkor a raktárnál tudtomon kívül már-már túl közel is voltam, egy harc azért érdekes lett volna. Hehe.
Nem mehetek oda senkihez információt szerezni, azzal megkockáztatnám, hogy rám figyeljenek, én meg inkább a háttérben akarok maradni. Ezért inkább a gondolataimmal vagyok elfoglalva. Mikor érkezik a elhívás szép lassan én is megindulok fölfelé a második emeletre.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Penny Danvolt
Civil
Civil
Penny Danvolt

Hozzászólások száma : 313
Join date : 2012. Aug. 09.
Age : 16

Wayne kastély - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Wayne kastély   Wayne kastély - Page 2 I_icon_minitimeHétf. Ápr. 15, 2013 10:33 am

Mikor Naomi felállt és rámnézett, én szintén mérgesen ránézek. Ezután Mr. Wayne beszéde hangzik el és James húz maga után. Leveszem út közben a karját az enyémről, a mondata előtt.
- Amúgy tudod jól, hogy egy idő után kimerülök. És nemrég néhány hógolyót röptettem, hogy gyakoroljak. Ó és ez a tiéd. - átnyújtok Jamesnek egy 15 centis fekete bűvész pálcát, aminek a két végén fehérfestés van és a ruhám alól vettem ki. - Kifelé menet a korcsolyapályához találtam, a padlón. Nem tudom, hogy került oda.
Ahogy felérünk a második emeletre, a színpad mögé megyek.
-Miket kell felemelnem majd az erőmmel? - kérdezem halkan Jamest.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tigra
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Tigra

Hozzászólások száma : 284
Join date : 2011. Jun. 11.
Age : 23

Wayne kastély - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Wayne kastély   Wayne kastély - Page 2 I_icon_minitimeVas. Ápr. 21, 2013 2:26 pm

Huhh, most, hogy elment Harvey, magával viszi a fenyegetettség érzését is, és én megkönnyebbülök. Olyan volt, mintha pengeélen táncoltam volna. Dennis társasága sokkal megnyugtatóbb.
- Ó, ezt bóknak veszem – válaszolok neki, majd én is Wayne szövegére hegyezem a fülem. Megszólal a hallottakra a lelkiismeretem. Egy ilyen rendezvényen akarom én tényleg kirabolni? De már nincs visszaút, szóval elnyomom a kellemetlen érzést.
- Ezek szerint, ön egy nemes lélek? – kérdem olyan mosollyal, mint akit megnyert magának a szövegével. – Szívesen csatlakozom önhöz – felem, majd elfogadom a kaját.
Hm, most mindenki egy helyen van. Ez azt jelenti, hogy az egész épületben nincs, csak egy helyen tömeg. El kell majd intéznek, hogy valahogy kijussak közülük, és körülnézzek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kevin Chase
Alvilági alak
Alvilági alak
Kevin Chase

Hozzászólások száma : 296
Join date : 2011. Dec. 04.

Wayne kastély - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Wayne kastély   Wayne kastély - Page 2 I_icon_minitimePént. Ápr. 26, 2013 1:03 am

A gyerekek nem engedtek, és tovább vonszoltak egyre beljebb és beljebb a kastély gyomrába.
- Sajnos megszökött. Harley eléggé mozgékony és fürge, ráadásul civilek voltak körös körül, akikre figyelni kellett. - kezdtem bele, mint valami Rémusz bácsi, majd jött a következő kérdés, hogy kicsoda Fang. Nos, elég merész kinézete van, így nem nagyon traktáltam volna a porontyokat egy újabb szörnyeteggel, aki megbújhat az ágy alatt, vagy épp a szekrényben. Épp válaszra nyitottam volna a számat, amikor meghallottam a mentőangyalom hangját. Bruce Wayne épp most állt fel az emelvényre, és kezdett bele a beszédébe.
~ Hála az égnek. - fújtam ki egy kisebb adag levegőt, majd türelmesen, a két kölyökkel a társaságomban végig hallgattuk Mr. Wayne beszédét, majd a tömeggel együtt felvonultunk a második emeletre, ahol a középső sor környékén foglaltam helyet, és amíg elkezdik a műsort a brossúrát tanulmányozom, hogy mire lehet majd számítani.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Manipulator
Huligán
Huligán
Manipulator

Hozzászólások száma : 188
Join date : 2011. Feb. 27.

Wayne kastély - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Wayne kastély   Wayne kastély - Page 2 I_icon_minitimePént. Ápr. 26, 2013 10:17 pm

A tánc kifejezetten jól esik Mariusnak, már nagyon régóta meg kellett tagadja magától az efféle kikapcsolódást, Ashley pedig csodálatos partner. A tánc kellemes, pont olyan, amilyet egy ilyen estélytől elvár az ember. A csodás titkárnő közelebb hajol partneréhez és gyengéden, alig észrevehetően nyakon csókolja.
- Csodálatosan táncol igazgató úr - dorombolja kéjtől fűtött hangon.
- Csak mert a partnerem csodálatos - válaszolja kedvesen a férfi.
Hirtelen megszakad a zene és megszólal Bruce Wayne hangja a hangosbemondóban. Miután a felhívás elhangzott, Marius jobbján Ashleyt vezetve elindul a kijelölt helyszín felé. Mikor odaérnek keresnek egy olyan helyet, ahonnan jól láthatnak és helyet foglalnak.
- Kíváncsi vagyok, mivel rukkolnak elő a kis árvák - mondja a titkárnő.
- Én sokkal inkább arra a gyémántra vagyok kíváncsi, amit a jelenlévők negyede valószínűleg megpróbál majd ellopni - súgja a nőnek Marius, úgy, hogy csak ő hallhassa.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://filozz.sosblog.com/
Madárijesztő
Admin
Admin
Madárijesztő

Hozzászólások száma : 1325
Join date : 2011. Feb. 21.
Age : 28

Wayne kastély - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Wayne kastély   Wayne kastély - Page 2 I_icon_minitimeHétf. Ápr. 29, 2013 11:20 am

Penny Danvolt
James kissé komoran néz rád, mikor említed neki, hogy az erődet ma már használtad arra hogy gyakorolj.
- Hé, miért csináltad?! Tudod jól, hogy így is elég hamar kimerülsz! Te meg a fellépésünk előtt gyakorolsz! Ha miattad nem fog sikerülni a fellépésem akkor vége a barátságunknak! Megeggyeztünk! - mondja neked a színpad mögött, miközben átveszi tőled a varázspálcáját. Elég mérgesnek néz ki, de nem kiabál, inkább halkabban mondja, nehogy más is meghallja. Utolsó kérdésed csak jobban rárakta az olajat a tűzre.
- Mi az hogy mit?! Majdnem minden nap gyakoroltunk! Mi van ma veled?! Naomi kitörölte az agyadat? A golyókat meg a dobozt természetesen! Úgy ahogy gyakoroltuk. Emlékszel? - kérdezi tőled már dühösen. James elég izgatottnak látszik, tudod róla, hogy számára ez a verseny nagyon fontos, elvégre nyerni szeretne.
- Szedd össze magad, Naomi után mi jövünk - mondja neked, majd mérges léptekkel elindul az öltözők felé, hogy felvegye a bűvészi ruháját.


Tigra
Dennis kicsit felnevet, mikor szóvá teszed, hogy ilyen nemes lélek e. Mikor elfogadod karját, nyugodt léptekkel kezd téged vezetni felfelé a lépcsőn.
- Ugyan dehogy. Nem mondanám magamat nemes léleknek. Csak tudom, milyen az árvaházban felnőni. Nagyon sok gyerek mikor eléri a 16 életévet az utcára kerül. A megélhetésükért küzdenek, gyakran szervezett bűnbandákba keverednek és van hogy nem élik meg a következő szülinapjukat. Nagyon kevésnek adatik meg az a lehetőség, mint nekem, hogy valaki befogad és segít talpra állni - magyarázza neked a férfi bájos mosollyal, de nem azzal a tolakodó félével. Miközben beszélt neked, felértetek és helyet foglaltatok majdnem a színpad előtt, hogy kényelmesen lássatok mindent. Először neked kínált helyet, majd ő is leült, a brosúrát tanulmányozza.
- Úgy látszik a Reménysugár Árvaház fog kezdeni. Pillangók nevezetű tánccsoport... hmm... ez érdekes lehet majd - mondja neked Danni és feléd fordítja szintén a brosúrát hogy te is szemügyre vehesd. Egy fekete maszkos férfi és nő mellé sikerült ülnötök, hallottál róla, Marius Woodson egy cég vezetője aki eltűnt, de most ismét visszatért. Elég sok minden van a rovásán, de most valami miatt a rendőrök nem tartóztatják le őt.


Kevin Chase
A két gyerek mit sem tágít, olyanok mint a piócák akik teljesen rád akaszkodtak. Ahogy elindulsz fel a lépcsőn a tömeg után, ők ott csimpaszkodnak még mindig a karodba akaszkodva és követnek téged.
- Láttuk a tv-ben hogy nagyon ügyesen tud mozogni és nagyon gyors. Legalább olyan ügyes mint Macskanő! - mondja az egyik fiú lenyűgözve.
- Macskanővel is találkoztál már? Szerinted ki nyerne a harcban ha Macskanő és Harley Quinn egymás ellen küzdene? De úgy gondolom, hogy fegyverek nélkül... - nem tudta befejezni a mondatot, elvégre barátja egyből izgatottan közbevág.
- De még mindig nem mondtad el ki az a Fang! - hozta fel kicsit komolyabb hangon - Fuh, de még be se mutatkoztunk! Elnézést, csak... csak annyira örülünk hogy a legnagyobb példaképünkkel találkoztunk! A nevem Todd, ő meg Dimitrij - bök fejével Todd barátja felé. Attól függetlenül hogy Dimitrij a másik srác neve, egyáltalán nem érezni hogy orosz vagy európai akcentusa lenne. Beértek a terembe és le is ültök. Todd és Dimitrij két oldaladra ültek, azonnal előkapták a brosúrát.
- Elsőnek a mi árvaházunk fog fellépni. Nem biztos, hogy nagy előny ez, mert ha jól teljesítenek a Pillangó táncosok, akik egyébként baromi jól táncolnak, mások változtathatnak az eredeti fellépésükön hogy űbereljék őket - magyarázza neked Dimitrij.
- Ja - helyesli kurtán Todd.


Andrew Ramirez
Ahogy haladsz felfelé, néhány gyerek fut el melletted a lépcsőn a tömegben, olykor egy-két véletlenül meg is lök, de egyik se kér bocsánatot, nyilván nagyon sietnek. Csupán a gyerekek jelmeze tükrözi vissza, hogy valójában álarcosbálról van szó. A felnőtt vendégek többségén csupán csicsás és drága szemfedő van, vagy netán egy puccos álarc ami félig vagy teljesen arcukat takarja. Ruhájuk viszont egyáltalán nem tükrözik vissza a dolgok, a férfiakon öltöny, a nőkön estélyi ruha van. Ahogy beérsz a nagy terembe, ahol a verseny fog lezajlani, a legtöbb hely már foglalt, az emberek dülöngenek, előre nyomulnak, mindenki a legjobb helyeket akarja elfoglalni, de már csak a leghátsó sorokban található elszórtan üres hely.
- Fene vigye, hogy már csak hátul van hely... - szitkozódik melletted egy talán veled egyidős fiú, akin igencsak igényes, már-már élethű Ghost jelmez van. Hangját a maszk valamelyest torzítja. Két kézzel fogja sniper fegyverét, pont úgy néz ki mint amilyet a rendőrök és GYRE-sek használnak.
- Látsz valahol valami jó helyet? - kérdezi tőled és feléd fordul, majd ha válaszolsz ha nem, felemeli a fegyverét, a távcsőbe nézve mustrálja a vendégeket.


Manipulator
Ashely-vel az oldaladon elfoglaltátok kényelmesen az egyik legjobb helyet, majdnem teljesen elöl ültök. Te oldaladon van még egy üres hely, de Ashely mellé azonnal befurakodott egy számodra ismeretlen férfi, akinek még a szeme is rosszul állt, amilyen rosszindulatúan nézett rád.
- Marius Woodson. Gotham legszerencsésebb személye, és még talán csak nem is tud róla... - kezd bele megvető hangon, majd Ashely-re pillant, de sokkal inkább a dekoltázsát mustrálja egy pillanatig.
- Én a maga helyében meghúznám magam a kis céges épületecskében és örülnék annak hogy a titkárnőm elintézte, hogy a rendőrök ne b*szogasanak azokért a szemétségekért amiket művelt. Ülni az Arkhamban, eltűnni aztán úgy visszatérni mint egy császár... Ilyen titkárnőt nem találni minden lépésen. De úgy látszik maguk tökéletes páros. Bonnie és Clyde... - hördül fel undorodva, majd a brosúrát kezdi el tanulmányozni.

_________________
"How many more bones will you crush? How many lives will you destroy in the pursuit of what you call justice? You are the product of everything you fear: violence, darkness, helplessness. All that remains is for you to watch, as I drag your beloved Gotham into oblivion."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://dcuniversefrpg.hungarianforum.net
Penny Danvolt
Civil
Civil
Penny Danvolt

Hozzászólások száma : 313
Join date : 2012. Aug. 09.
Age : 16

Wayne kastély - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Wayne kastély   Wayne kastély - Page 2 I_icon_minitimeHétf. Ápr. 29, 2013 12:46 pm

Én nem mérgesen nézek rá Jamesre.
- Igazából, csak 5 hógolyó volt és miss én vagyok a világ közepe kabátja. Nem lesz semmi gond. Főleg azért, mert a súlyuk nagyon kicsi. Akkor lenne baj, ha néhány széket akarnál reptetni velem. - mondtam megnyugtatóan. - A kisebb tárgyak, mint például a könyvek, nem jelentenek gondot. Múltkor az ágy azért volt nehéz, mert sokat használtam az erőm.
Ezután kérdez rá, hogy mi van velem.
- Nincsen semmi. Csak jobb rákérdezni, mert azt gondoltam, hogy picit változtattál és a játékban elmerülve, elfelejtettél nekem szólni.
James el is indul átöltözni és én utána lépek.
- Nem lesz semmi baj. - mondtam és megpuszilom Jamest.
Ezután elmegyek átöltözni énis.

A ruhám (a dobozban vannak a golyók Very Happy ) (a hajamon nincs változtatás)
Wayne kastély - Page 2 Szoosz-children-s-clothing-female-child-one-piece-font-b-dress-b-font-font-b-plain

Miután átöltöztem, bal kezembe veszem a dobozt és elhagyom az öltözőt, Jamesre várva. Mikor kijön, mellé lépek.
- Tettem a pálcádba két darab mágnest, még az árvaházban. Ezek meg itt benne könnyű fémgolyók. Ne feledd, hogy a pálcáddal pontosan kövesd a golyókat és a dobozt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Andrew Ramirez
Törvényen kívüli
Törvényen kívüli
Andrew Ramirez

Hozzászólások száma : 413
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 23
Tartózkodási hely : Gotham

Wayne kastély - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Wayne kastély   Wayne kastély - Page 2 I_icon_minitimeSzer. Május 01, 2013 1:28 pm

Felérve látom, hogy már nincs túl sok jó hely, de ez nem is gond, nekem hátul is jó, ha a műsor nem érdekel akkor addig tudok mást csinálni és senki nem lát. Mert őszintén nem nagyon tudnak érdekelni az ilyen rendezvények, nagyon olyanok mint régen az iskolában.
~ Tényleg, ennyi gazdag ember között vajon itt vannak-e Hudson-ék, Kofi meg Levi, már évek óta nem láttam őket. A régi szép idők még amikor kijött a COD6 és megírtuk rá a szabályrendszert. Azóta nem is láttam őket.
Körülnézve ugyan nem láttam őket, de egy Ghost ruhába öltözött srácot igen.
- Negatív Ghost, nem látok jó helyet. Ellenben érdekelne milyen küldetésről van szó? Ha már Modern Warfare jelmez, gondolom elég felkészült vagy.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kevin Chase
Alvilági alak
Alvilági alak
Kevin Chase

Hozzászólások száma : 296
Join date : 2011. Dec. 04.

Wayne kastély - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Wayne kastély   Wayne kastély - Page 2 I_icon_minitimeCsüt. Május 02, 2013 9:49 pm

- Nos, Harley és a Macskanő nem egy kategória, de valóban, mind a ketten elég mozgékonyak és fürgék. Ki nyerne? Ez egy kérdekes kérdés, bár inkább ilyenekre nem tippelnék. Mind a ketten akkor jók, ha a celláikban vannak. - nem voltak bolondok, a srácok ismét felhozták Fang-ot. Nem tudom miféle istenverte kísérlet eredménye az az ember, vagy lény, vagy legyen akár mi is, de túl sok lenne nekik a meglátásom szerint.
- Nos Fang, egy, öhm, ember, akinek a feje helyén egy óriáspók van. - ennél többet sajnos én sem tudok, és nem is terhelném őket, remélem, hogy ennyivel végre megelégszenek.
- Nos, Todd és Dimitrij, a Pillangó táncosok biztos, hogy jól szerepelnek majd, hisz pillangók. - mosolyogtam rájuk és vártam, hogy elkezdődjön az előadás, miközben a két srác is helyet foglalt mellettem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Madárijesztő
Admin
Admin
Madárijesztő

Hozzászólások száma : 1325
Join date : 2011. Feb. 21.
Age : 28

Wayne kastély - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Wayne kastély   Wayne kastély - Page 2 I_icon_minitimeSzer. Május 08, 2013 12:15 pm

Penny Danvolt
James nem válaszolt neked nyugtató szavaidra, de a puszi látszólag kissé kihozta sodrából, akkor is ha még mindig mérgesen ment átöltözni. A fiúk már csak ilyenek. Nem nagyon mutatják ki érzelmeiket, főleg akkor nem, ha egy lányról van szó. James is pont ilyen, ismered már annyira. Ha kedvelne, akkor se vallaná be magának, nem még hogy neked vagy másnak. Látod még ahogy arcáról letörli a puszit amikor eltűnik az egyik öltöző kabinban. Az emberek sürögnek és forognak, néhány felnőtt bohócruhákban rohangálnak fel-le, kezükben ládák vagy bőröndök vannak. A színpad szélén csinos ruhákban már felkészült az egyik csoport, a Pillangók, ők fognak kezdeni. A Saint Anna árvaházból vannak, táncolni fognak. Izgatottan ácsorognak és várnak arra, hogy végre kezdhessenek. Egy bohóc ruhás hölgy áll a színpadra, kezében egy mikrofon, nyilván ő lesz a műsorvezető. Izgatottan várja, hogy felemelkedjen a függöny és elkezdődjön a műsor...

Andrew Ramirez
Ghost megnyom egy gombot a távcső oldalán és egy piros lézerhez hasonló piros pötty jelenik meg az egyik vendég kopasz fején.
- Soha nem lehetünk elég felkészültek - mondja neked komolyan, majd enyhén csalódott sóhajjal leemeli a fegyvert. Testére több gránát és füstbomba van aggatva, oldalán egy-egy kis pisztoly. Az egyik pisztolyt kiveszi tokjából és feléd dobja, valamint az egyik gránáttal és füstbombával is hasonló kép tesz, nem zavarja ha netán tele van a kezed és valamelyiket nem kapod el.
- Készülj fel. Segíthetnél nekem. A társaimat lelőttem mert haszontalanok voltak. Hátráltattak a küldetésben - mondja neked komolyan, hangján érezni, vagy szó szerint lelőtte őket, vagy irdatlanul jó színész. Hangja érzéstelen volt és teljes mértékben hátborzongatóan rideg.
- Elég ha a nézők közé dobod őket majd ha szólok. Manapság túl sok az értéktelen énekes és színész. Rájuk vadászok - ossza meg veled küldetését.

Kevin Chase
Todd és Dimitrij csak úgy lesik minden szavadat, mikor elárulsz nekik ezt-azt Fangról. Látod rajtuk, elképzelésük sincs, hogy nézhet ki egy ember, akinek a fején egy óriás pók van, de ez nem rettenti vissza őket attól, hogy még izgatottabban faggassanak téged.
- Óriás pók?! Azt hogy?! Valami mutáns vagy földön kívüli? - kérdezi izgatottan Todd.
- Lehet beleesett valamilyen radioaktív löttybe vagy ilyesmi aztán attól lett ilyen, vagy egy undorító kísérlet folytán! - magyarázta neki Dimitrij olyan hangon, mintha ezzel megmagyarázná a világ összes különlegességét. A két fiú két oldalról karodba kapaszkodnak ahogy rajtad keresztül társalognak egymással. Túlságosan izgatottak ahhoz, hogy észrevegyék, csak egy aprócska mozdulat válassza el őket attól hogy...
Halk kattanás, érzed ahogy bal karodból elkezd szervezetedbe pumpálódni a Venom szérum. Dimitrij elkapja a kezét, kicsit értetlenül, mégis roppant érdeklődve néz a karodra.
- Ez mi...? - már emeli is fel ruhádnak ujját hogy betekintsen alá és megnézze, minek támaszkodott neki, milyen szerkezetet rejtegetsz te alatta.


Penny Danvolt, Andrew Ramirez, Kevin Chase
Az emberek izgatottan várakoznak helyükön, hogy elkezdődjön a műsor. De még milyen műsor! Fogalmuk sincs arról, mennyi meglepetésben lesz részük. Kinek jobban, kinek kevésbé fog tetszeni. Ahogy felemelkedik a színpadot takaró hatalmas függöny, egy bohóc ruhás hölgy lép előbbre, hogy mindenki jól láthassa őt. Arcán hatalmas vigyor csücsül, szemeiben a szórakozás csillog. Hangos nevetésbe tör ki. A hölgy nem más mint... Harley Quinn.
Wayne kastély - Page 2 Tumblr_m13gvbSQxj1qao7jyo1_500
- Üdvözlök minden kedves vendéget! Az első műsorszám címe: Minden ékszert és tárgyat ami maguknál van adjanak le azokba a szép táskákba amik társaimnál vannak! - mondja nevetve s ekkor lépnek elő a terem mindkét oldaláról bohócmaszkokban és nehéz fegyverekkel a kezükben Harley csatlósai. Némelyik tagbaszakadt hatalmas férfi, de van köztük egy-két vékonyabb nő, akik igencsak mozgékony járást tanúsítanak. A fegyverek széles skálán mozognak. Az egyik erősebb férfinél páncéltörő van, valakinél kis pisztoly, valakinél csak egy kés vagy épp kalapács. Az emberek megszeppenve és ijedten néznek körbe, kezd kitörni a pánik roham.
Ramirez mellett álló Ghost kihasználja ezt a pillanatot és kibiztosítja az egyik füstbombát, amit a közönség közé dob.
- Most! - kiáltja Ramireznek, s ezzel az indulattal dob még egy füstbombát a nézők közé. Az emberek közt kitör a teljes pánik, de nem csak ők, hanem a fegyveres bohócok is megzavarodnak, ahogy a kellemetlen füst kezd felszállni és betölteni az egész helyiséget. Az emberek elkezdenek kifele tolódni a kijáratok felé egymás hegyén hátán, nem törődve azzal, kit döntenek le és taposnak közben agyon.

_________________
"How many more bones will you crush? How many lives will you destroy in the pursuit of what you call justice? You are the product of everything you fear: violence, darkness, helplessness. All that remains is for you to watch, as I drag your beloved Gotham into oblivion."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://dcuniversefrpg.hungarianforum.net
Andrew Ramirez
Törvényen kívüli
Törvényen kívüli
Andrew Ramirez

Hozzászólások száma : 413
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 23
Tartózkodási hely : Gotham

Wayne kastély - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Wayne kastély   Wayne kastély - Page 2 I_icon_minitimeCsüt. Május 09, 2013 10:08 pm

Ghost hamar tájékoztat, igen felkészült, küldetése pedig, hogy szörnyű hangú énekeseket vadász le. Komolyan gondolja. Na ez már tetszik, abszurd elképzelés reális megvalósítást, egyedi. És ez a kulcs, a felém repülő dolgokat ha tudom reflexből elkapom, majd a zsebeimbe helyezem. Leülök és várom a műsor kezdetét, nem kell csak egy percet várni és a függöny felgördül. Na és ki áll ott? Harley Quinn. A bevezetőjén csak mosolygok egy sort. A fegyveres bohócokat teljes nyugalommal nézem, nagyon jó, nagyon tetszik, végre egy kis izgalom, a gazdagoknak is kell néha. Mikor hallom Ghost parancsát eldobom a gránátokat, három felé, bal, jobb, közép. De a helyemről nem mozdulok.
- Gránátok elhajítva Ghost.
Ülök még egy kicsit, majd két kezemmel magam előtt tapsolni kezdek, elég hanyagul nyújtott könyékkel laza ujjakkal verdesem össze a tenyerem, de így is elég hangos, közben szokásos unott arckifejezésem egy mosoly bontja meg. Tapsolok jó pár percig.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Penny Danvolt
Civil
Civil
Penny Danvolt

Hozzászólások száma : 313
Join date : 2012. Aug. 09.
Age : 16

Wayne kastély - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Wayne kastély   Wayne kastély - Page 2 I_icon_minitimePént. Május 10, 2013 2:48 pm

Nem veszem zokon a puszi letörlését. Kicsit érdeklően nézem a bohócruhás felnőtteket, de nem épp az izgalomtól, mert ki nem állhatom a bohócokat. Az is feltűnik, hogy a bőröndöket nem a színpad közelébe pakolják, de úgy gondolom, hogy biztos egy extra, bevezető előadás lesz. Ekkor lép Harley a színpadra és a nevetése egy kicsit zavaró számomra. Harley mondata után egyből a fiú öltözőhöz sietek és dörömbölök az ajtón Jamesnek, azzal a mondattal, hogy baj van, majd megismétlem ugyanezt a lányokkal is. A füst pedig még zavaróbb. Köhögni kezdek, majd kipróbálok valamit. Megemelem a bal kezem és a füstöt úgymond szilárd tárgynak képzelve, megkísérlem odébblökni. Ha a füstöt nem is, de Harleyt, vagy valaki mást biztosan ellök az erőm, mert csukott szemmel tettem, szinte célzás nélkül. Hallottam azt is, ahogy mindenki menekül.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kevin Chase
Alvilági alak
Alvilági alak
Kevin Chase

Hozzászólások száma : 296
Join date : 2011. Dec. 04.

Wayne kastély - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Wayne kastély   Wayne kastély - Page 2 I_icon_minitimeSzomb. Május 11, 2013 2:16 am

A srácok nagyon gyorsan elméleteket szültek arra irányulóan, hogy mi is lehet valójában Fang, és honnan kapta bizarr kinézetét.
- Nem hinném, hogy földön kívüli. Szerintem a földön kívüliek között sincs ennyire bizarr kinézetű faj. - viccelem el a végét, majd póbálnak helyeszkedni, csimpaszkodnak, és ekkor meghallok egy halk kattanást. Egy pillanat sem telik el, a rendszer kapcsol, és a ketyere szépen lassan a szervezetembe pumpálja a drogot.
~ Ezt nagyon nem kellett volna. - fut át utoljára egy épeeszű megjegyzés az agyamon, de rögtön ezután már érzem is, hogy a dühöngés kezdi elönteni az elmém, és az ésszerű viselkedés helyét átveszi egy sokkal ösztönösebb dolog, ami valószínűleg meg van minden emberben. A Venom elkezdi felpumpálni az izmaimat, a pupillám összeszűkül, mikor a két srácra nézek. Nem venném a szívemre, ha pont így érnének véget.
- Fussatok. Bújjatok el jól. - kezdem bele, de jobban leköti őket, hogy megnézzék, mihez értek hozzá.
- Tűnés! ordítok rájuk, majd épp ekkor emelkedik fel a függöny, ami mögül Harley Quinn lép elő több fogdmegjével, nők és férfiak vegyesen. Bohócmaszkot viselnek, és épp azt tervezik, hogy kirabolnak minket.
- Harley Quinn! Van egy lezáratlan ügyünk! - kiáltom felé, hogy jól hallja, mikor az emberek, mint a birka csorda, próbálnak menekülni, egyet-kettőt jómagam sodrok, vagy csapok félre, útban vannak, és akadályoznak. Megállíthatatlan tank módjára, lassan indulok a piros-fekete kockás ruhás nő felé, majd elrugaszkodom, és gyorsítok a tempón, megpróbálom elérni, és csak reménykedem, hogy Todd és Dimitrij épségben kijutottak, vagy jól elrejtőztek, és nincs semmi bajuk. Valahol a teremben füst keletkezik, de hidegen hagy, hőt nem érzek, ezért biztos, hogy nem tűz okozza. Egy dolog jár csak a fejemben: megtörni Harley Quinn-t! Ha a bohóc maszkos emberek közül bárki is utamat állná, a legjobb tudásom, és a tőlem telhető leggyorsabb módon próbálom lefegyverezni, majd egyetlen ütést intézek egy jobb vagy bal horog formájában.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Madárijesztő
Admin
Admin
Madárijesztő

Hozzászólások száma : 1325
Join date : 2011. Feb. 21.
Age : 28

Wayne kastély - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Wayne kastély   Wayne kastély - Page 2 I_icon_minitimeHétf. Május 20, 2013 6:44 pm

Penny Danvolt
Mikor a fiú öltözőhöz siettél és elkezdtél rajta dörömbölni, James idegesen kiáltott ki neked.
- Mi? Milyen baj? Elszakadt a ruhád vagy mi? - kérdezi mogorván, ő még nem tud arról, hogy mi történik odakint, elvégre az öltözők a színpadtól távolabb vannak, egy másik folyosó féleségben, ahova a hangok alig jutnak el. Ugyan ezt megismétled a lányoknak is, de ők már tudják miről van szó, elvégre az összes felnőtt aki ott tartózkodott veletek a színpad mögött, próbálta a gyerekeket egy nagy csoportba terelni, hogy közösen jussanak ki onnan. Ez kisebb-nagyobb sikerrel járt, elvégre a legtöbb gyerek sikongatva rohant ki egy folyosóra, mely az öltözőktől vezetett valamerre a kastély rejtekébe. A füst hatalmas gomolyag ként áradt felétek, kellemetlenül csípte az orrot és a szemet. Mindenki kezét orra elé tartotta, de ez nem nagyon védte meg őket a köhögés elől.
Felemeled kezedet és mikor elképzeled, hogy a füst csak egy tárgy, amit próbálsz magadtól eltaszítani, érzékeled, mintha egy energia löketet bocsájtottál volna ki tenyeredből, a füst azonnal utat nyitott maga előtt. Mivel csukva volt a szemed, ezért nem láttad, merre irányítod. Nagy szerencsédre, vagy balszerencsére, sikerült vele eltalálnod Harley Quinn-t is, akit bár nem löktél le a földre, de szépen megingott lábán, majd feléd fordult. A füst nem hagyott sokáig nyílt utat, nem foszlott szerte, így ismét kezdte lassan elfoglalni helyét. Eközben James is kijött a nagy zajra s mikor meglátta mi történik, megragadta a karodat.
- Menjünk innen! Gyere! - kezdett téged húzni magával a biztonság felé.

Andrew Ramirez
Ghost elégedetten bólint feléd, de nem nagyon kapsz tőle jutalmat vagy dicséretet, úgy látszik részéről már ez is elég sok elismerés volt. Gyorsan egyik zsebéből elővesz egy papírt, mely nincs a legjobb állapotban és átnyújtja neked. A papíron három személy neve és fényképe található. Az első egy férfi, azonnal felismered. Az év egyik legrosszabb színészének volt jelölve, Robert Pattinson, közvetlen alatta egy fiatal lány arca, de a névből rájössz, hogy ez valójában fiú: Justin Bieber. Alatta ismét egy férfi, Uwe Boll. Nem nehéz kitalálni mi köti őket össze.
- 15 perced van kiiktatni őket - adja ki Ghost a parancsot, és már be is vetette magát a tömegbe, hogy saját küldetését végezze.

Kevin Chase
A fiúk teljesen meg vannak rémülve és látszik rajtuk, legszívesebben a közeledben maradnának inkább, hogy megvédd őket, de te tudod, ez most nem lehetséges. Ahogy rájuk ordítasz csak bólintanak és azonnal lehajolnak, hogy nehogy valahonnan ütést kapjanak. Már nem is látod őket, de feltételezhető, hogy elég óvatosak lesznek és vigyáznak majd magukra. Harley Quinn a nagy zűrzavar fölött áll és hangosan nevet, szinte diadalmasan. Ahogy rá ordítasz, egyből rád néz, nem nehéz téged kiszúrni a tömegben, legalább is számára nem.
- Már megint te?! - kiáltja fel a kérdést bosszankodva, de végül széles vigyor húzódik arcára, ahogy megindulsz felé mint egy kolosszus. Az emberei a füstben ezt meglátják, nem is haboznak, egyből főnökük megvédésére sietnek. Legalább is az a egy-kettő, melyek nincsenek elfoglalva az emberek terrorizálásával. Túl gyors vagy, ezért nem érnek be téged azonnal. Látod ahogy Harley hirtelen meginog, majd félig hátra fordul. Egy kislányt és egy kisfiút látsz mögötte, de nem foglalkozik velük, legnagyobb baja most te vagy. Ahogy közeledsz felé, arcán az ijedtség, de végül a mikrofont a kezében elkezdi pörgetni. A mikrofon végén vékony kábel van. Megvárja hogy elég közel érj hozzá, majd a mikrofont feléd hajítja. Érzed ahogy gyorsan nyakad köré tekeredik, maga Harley pedig ahogy odaérsz hozzá egy szaltóval próbál mögéd kerülni és meghúzni a mikrofont hogy fojtson vele.

_________________
"How many more bones will you crush? How many lives will you destroy in the pursuit of what you call justice? You are the product of everything you fear: violence, darkness, helplessness. All that remains is for you to watch, as I drag your beloved Gotham into oblivion."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://dcuniversefrpg.hungarianforum.net
Penny Danvolt
Civil
Civil
Penny Danvolt

Hozzászólások száma : 313
Join date : 2012. Aug. 09.
Age : 16

Wayne kastély - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Wayne kastély   Wayne kastély - Page 2 I_icon_minitimeHétf. Május 20, 2013 7:59 pm

Mikor Harley rámnézett, énis ugyanezt tettem. Nem törődött velem, de valahogy olyan érzésem támadt, hogy tudja, hogy én vagyok a felelős az előbbiért. Ezután a füst megint eltakarta a színpadot, majd James magával húzott.
- Harley Quinn van itt. - mondtam, miközben mentem James után.
Tömören elmesélem neki az előbbi füst meglökéses dolgot.
- És úgy gondolom, hogy rájött, hogy mit tudok.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Andrew Ramirez
Törvényen kívüli
Törvényen kívüli
Andrew Ramirez

Hozzászólások száma : 413
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 23
Tartózkodási hely : Gotham

Wayne kastély - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Wayne kastély   Wayne kastély - Page 2 I_icon_minitimeHétf. Május 20, 2013 9:08 pm

Figyelem a zajló eseményeket, mindenki pánikol és menekül, teljesen értelmetlen, csak egymást tapossák agyon, képtelenek higgadtan gondolkodni. Én teljesen nyugodtan ülök egy helyben, és nem törődnek velem Harley emberei. Ghost gyorsan kioszt egy lapot, amin nevek és képek vannak, felismerem őket egyből, szépen végignézem a listát, majd bólintok Ghostnak. Egyértelmű feladat.
~ Hiba lenne lelepleznem magam, pont arra kellene figyelnem. De a káoszt kihasználva még maradhatok rejtve. Rendben, indulás.
Gyorsan kinézek magamnak egy bohócot, akinek van maszkja, lehetőleg külön legyen a többitől és csak ütőfegyvere legyen. Ha megtaláltam akkor szépen a háta mögül próbálom megkülönböztetni, közben óvatosan elrakom a lapot a zsebembe, stílusosan megállok mögötte majd egy erős jobb horoggal hátulról, a tarkóra mért ütéssel megpróbálom leütni. Ha ez is megvan akkor gyorsan leveszem a maszkját, felhúzom én, elveszem a fegyverét és máris keresem az első célpontot. Justin Bieber. Nem is tudtam, hogy itt van.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tigra
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Tigra

Hozzászólások száma : 284
Join date : 2011. Jun. 11.
Age : 23

Wayne kastély - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Wayne kastély   Wayne kastély - Page 2 I_icon_minitimeHétf. Május 27, 2013 3:37 am

Helyet foglalok Dennissel a színpad előtt, ő pedig megnézi, hogy ki fog elsőként fellépni. Most igazából nekem azzal kéne foglalkoznom, hogy a csudába szerzem meg azt, amiért ide jöttem, de hát most elég feltűnő volna, ha csak úgy eltűnnék. Két-három fellépést megnézek, aztán meglátjuk.
Viszont az első műsorszám nem épp olyan, mint amire számítok. Először azt hiszem, hogy ez valami jó kis tréfa, de mikor megszólal, már biztos vagyok benne, hogy ez az igazi Harley Quinn.
- Te jó Ég! - súgom magam elé.
Felbukkannak a csatlósok is, azok nem maradhatnak el. Na, ebből mi lesz? Hogy keveredek ki belőle? Lefogadom, hogy ezt az incidenst követően minden itt tartózkodót gondosan kihallgatnak majd, és akkor kiderül, hogy nem az vagyok, akinek kiadom maga. Le kell lépnem valahogy!
Ekkor valami füst kezd el terjengeni, amitől mindenki megtébolyodik. Ez jól jöhet. Irány a tömeggel, kifelé. Aztán, ha lesz pár szabad másodpercem, haditervet kovácsolok össze. Remélem, hogy Dennis lemarad, vagy ha nem, akkor teszek róla. Úgy próbálok a tömegben tolakodni, hogy elveszítsen szem elől, és meg tudjak lépni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kevin Chase
Alvilági alak
Alvilági alak
Kevin Chase

Hozzászólások száma : 296
Join date : 2011. Dec. 04.

Wayne kastély - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Wayne kastély   Wayne kastély - Page 2 I_icon_minitimeHétf. Május 27, 2013 9:10 pm

A két srác, mikor rájuk kiabálok, szinte azonnal újtukra mentek, és elbújtak valami biztonságos helyen. Mikor Harley felé fordultam, seperc alatt kiszúrt, és nem nagyon örült nekem.
- Látom még emlékszel. - az emberei, akik kiszúrtak, és nem voltak elfoglalva, épp elég lassúak voltak, és Harley közelébe jutottam. Mögötte gyerekek, akikre nem igazán figyelt, és nem is tétovázott, felém hajította a mikrofont, majd a zsinórját megfogva körbe tekerte a nyakamon, azzal a céllal, hogy megfojt vele. A Venomnak köszönhetően rendelkeztem akkora erővel, hogy ha sikerül elkapnom a kábelt, egy laza mozdulattal ketté tudom tépni, így elkerülve a levegőhiányt, majd Harley-t is megpróbálom elkapni miközben felém ugrik.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
Wayne kastély - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Wayne kastély   Wayne kastély - Page 2 I_icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
Wayne kastély
Vissza az elejére 
2 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Univerzumban játszódó FRPG :: Játéktér :: Gotham város és környéke :: Wayne Birtok-
Ugrás: