DC Univerzumban játszódó FRPG


 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az Első lépések-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Latest topics
» Társalgó
Wayne kastély - Page 3 I_icon_minitimePént. Nov. 16, 2018 5:38 pm by Demolition Captain

» Diego Crown
Wayne kastély - Page 3 I_icon_minitimeCsüt. Júl. 02, 2015 10:54 pm by Diego Crown

» Rekviem
Wayne kastély - Page 3 I_icon_minitimeSzer. Júl. 01, 2015 8:09 pm by Madárijesztő

» A Robinson park
Wayne kastély - Page 3 I_icon_minitimeVas. Jún. 21, 2015 5:50 pm by Andrew Ramirez

» Csokit vagy csalunk!
Wayne kastély - Page 3 I_icon_minitimeVas. Jún. 21, 2015 4:52 pm by Andrew Ramirez

» Jess Kayle - A Sárkány Gyermeke
Wayne kastély - Page 3 I_icon_minitimeKedd Jún. 16, 2015 11:15 pm by Jess Kayle

» Jess Kayle
Wayne kastély - Page 3 I_icon_minitimeVas. Jún. 14, 2015 4:35 pm by Jess Kayle

» Amecchi Előtörténet
Wayne kastély - Page 3 I_icon_minitimeKedd Jún. 09, 2015 6:24 am by Madárijesztő

» Orvosi igazolások
Wayne kastély - Page 3 I_icon_minitimeKedd Jún. 02, 2015 9:13 pm by Ra's Al Ghul

» Smallville Állatkert
Wayne kastély - Page 3 I_icon_minitimeSzer. Május 20, 2015 11:13 pm by Cybergyík

Tükör
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span

Share
 

 Wayne kastély

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3
SzerzőÜzenet
Madárijesztő
Admin
Admin
Madárijesztő

Hozzászólások száma : 1325
Join date : 2011. Feb. 21.
Age : 28

Wayne kastély - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Wayne kastély   Wayne kastély - Page 3 I_icon_minitimeCsüt. Május 30, 2013 9:10 pm

Penny Danvolt
James ijedten nézett Harley Quinnre miközben téged húzott a többi gyerek után, akik már javarészt rég elhagyták a kulisszákat és öltözőket.
- Az nem jó. De úgy látszik más gondja van most... - mondja miközben nézi ahogy egy hatalmas darab néger férfi Harley elé kerül. Ahogy James húz téged, elhaladtok néhány nagy díszlet mellett és már-már biztonságba kerülnétek, mikor hirtelen az utat elállja egy bohóc maszkos vékony testű nő. Ruhája eléggé hasonló Harley-éhoz, kezében egy nagy felfújhatós kalapácsot tart. Hiába felfújhatós, de elég nagy és ha jobban odacsap vele, könnyel ledönthet téged vagy Jamest a lábáról. Az ajtó mögötte hangosan becsapódik. Az egyik kulissza mögül egy nagy darab férfi tűnik fel, akin szintén bohóc maszk van. Lila nadrág és zöld inget visel, kezében nincs semmi, úgy tűnik ő ökleivel intéz el mindent. Szép lassan közeledik felétek, mindkettőnek egyetlen célja van: elkapni benneteket.

Andrew Ramirez
A kifele tóduló embereket hirtelen visszatartották a befele özönlő biztonsági őrök, akik fegyvereiket megragadva kezdtek szintén vadászni a bohócmaszkosok után. Elhangzott egy dördülés, az emberek felsikoltottak és egyre gyorsabban próbáltak kijutni, nem ügyelve arra, kit döntenek le és taposnak agyon. A füst kezdett kissé szerte foszlani, úgy látszik Ghost gránátjai nem voltak valami hosszan tartóak, de a feladatukat elvégezték. Szemed elé került egy vékony testű bohócmaszkos nő, akinek a kezében szöges baseball ütő volt. Riadtan nézelődött össze-vissza, kissé meglapulva ácsorgott a falnál. Magatartásából egyből kivetted, szökési lehetőség után kutat. Nincs is tőled messze, pont félig neked van háttal. Sikeresen mögé kerülsz, úgy látszik elég figyelmetlen. Mikor emeled az öklöd hogy betaláld a tarkóját, épp akkor fordulna feléd.
- Mi a...?! - nem tudja folytatni a mondatot, öklöd eltalálja az arcát és ledönti lábáról. Nekiesik az egyik széknek, majd lecsúszik le a földre. Nem ütötted ki teljesen, de eléggé annyira, hogy pár percig kábultan a földön nyöszörögjön. Mikor felhúzod a maszkot eléggé büdös és át van izzadva, kissé nagy a fejedre, de azért rajta marad. A maszk gumis, nem csak az arcot, hanem az egész fejet takarja. Szétnézel, de a célpontodat nem látod sehol.

Tigra
Ahogy kitör a pánik, Dennis azonnal megfogja a kezed biztatóan, hogy ő majd itt van neked és megvéd téged. A tömeg megindul és te is vele, Dennis alig bírja tartani a lépést veled, a tolongó emberek egyre jobban lökdösik és tolakodnak elé. Érzed ahogy kezeitek szép lassan és biztosan elszakadnak egymástól.
- Sara! Sara várj meg! Sara! - kiált utánad, de hangja egyre jobban eltompul, ahogy a tömeg szétválaszt benneteket. Kikerülsz a teremből és a tömeg tovább sodor téged le a lépcsőn. Látod ahogy a biztonsági őrök próbálják felverekedni magukat, kisebb-nagyobb sikerrel. Néhány ember nem bírja a tempót és elesik, de a tömeg eltünteti lábai alatt.

Kevin Chase
Ahogy megragadtad a kábelt nem kellett nagy erőfeszítés ahhoz, hogy letépd a nyakadról és így levegőhöz juss, de Harleyt nem sikerült elkapnod, mert pont akkor ugrott át feletted, mikor a kábellal voltál elfoglalva. Láttad ahogy a két gyereket Harley két csatlósa közrefogott. Mögéd kerülő Harley egy szaltóval ismét távolabb került tőled, próbált menekülni. Megérkeztek a biztonsági őrök is, elhangzott az első dörrenés. A füst kezdett lassan szertefoszlani.
- Majd máskor drágám! - vihog fel Harley és még egy szaltóval eltávolodik tőled. A színpadra már felmászott két gorillája, akiknek kezükben bár nem volt fegyver, de izmos és hatalmas testük jelezte hogy nem is kell. Öklüket megropogtatva indultak meg feléd.

_________________
"How many more bones will you crush? How many lives will you destroy in the pursuit of what you call justice? You are the product of everything you fear: violence, darkness, helplessness. All that remains is for you to watch, as I drag your beloved Gotham into oblivion."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://dcuniversefrpg.hungarianforum.net
Penny Danvolt
Civil
Civil
Penny Danvolt

Hozzászólások száma : 313
Join date : 2012. Aug. 09.
Age : 16

Wayne kastély - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Wayne kastély   Wayne kastély - Page 3 I_icon_minitimeCsüt. Május 30, 2013 9:27 pm

Épp válaszolnék Jamesnek és már-már biztonságban is vagyunk, mikor elállja az utunkat a felfújhatós kalapácsú nő és becsapta az ajtót. Oldalra pilantok, kiutat keresve, de csak a közeledő férfit látom és a nő is közelít. Mindketten lassan jönnek.
- Magának adom. - mondom és a nőhöz vágom a dobozt, majd gyorsan meglököm Jamest, rákiáltva. - FUSS!
James akárhogy is dönt, ő jelenleg biztonságban van. De nekem már nem maradt időm elfutni, mert csak a nő figyelmét tereltem el a ládával, a férfiét nem. Csak futólag pillantok ugyan rá, de látom, hogy sebesen felém tart, hogy megfogjon. Megpróbálok mégis elfutni, de az nem kétséges, hogy úgysem sikerül.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Andrew Ramirez
Törvényen kívüli
Törvényen kívüli
Andrew Ramirez

Hozzászólások száma : 413
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 23
Tartózkodási hely : Gotham

Wayne kastély - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Wayne kastély   Wayne kastély - Page 3 I_icon_minitimeSzomb. Jún. 01, 2013 6:04 pm

Sikerül megtalálnom a megfelelő áldozatot, leütöm és megszerzem a maszkját és a fegyverét. Nem szívesen tettem mert nő, de nyilván ártott volna nekem, így ebből nem csinálok problémát. A maszkot felveszem, körülnézek de nem látom a célpontot, mindenképpen vele kellene kezdenem.
~ Rendben, akkor most jöhet a B terv, csak az a lényeg, hogy majd a maszk nálam legyen.
Gyorsan leveszem a maszkot, utána zsebre teszem, leteszem a zsákmányolt fegyvert és után előveszem a pisztolyt, amit még Ghosttól kaptam. Amint ez megvan odarohanok az egyik biztonságihoz.
- Elnézést uram, nem látta Mr. Biebert? Valószínűleg igen nagy veszélyben van az élete. Fontos lenne, hogy megtaláljam, mielőtt késő.
Remélem megadja az irányt és mehetek arra. Ha nem akkor úgy teszek mintha én is egy biztonsági vagy testőr lennék és megindulok lefele a tömegen keresztül, a célszemélyt keresve.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Madárijesztő
Admin
Admin
Madárijesztő

Hozzászólások száma : 1325
Join date : 2011. Feb. 21.
Age : 28

Wayne kastély - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Wayne kastély   Wayne kastély - Page 3 I_icon_minitimeHétf. Jún. 10, 2013 8:28 pm

Penny Danvolt
Mikor a nőhöz vágod a dobozt, ő ösztönösen lendül ütésbe és bár a kalapács nem teljesen elég arra, hogy messzire üsse el a dobozt, egy de egy nagyon jó baseball játékoshoz hasonló mozdulattal elütötte az útból, majd ugyan ilyen mozdulattal visszafele lendítette a kalapácsot épp feléd. Te elég alacsony és ügyes voltál ahhoz, hogy épp időben ugorj el előle, hajszálon múlott hogy ne téged találjon el. Mégis figyelmetlen voltál és miközben kikerülted az ütést, nem vetted észre a mögötted lévő kis díszletet a földön. Érzed ahogy megcsúszol rajta és a földre huppansz. Jamesnek sikerül pár lépést tenni, hogy elszaladjon, de a nagy férfi azonnal utána ered és egy medveölelésben elkapja Jamest hátulról. A nő veszélyesen közeledik feléd, kalapácsát emelve, hogy azzal sújtson le rád. Hiába felfújhatós, hiába nem tudja se beverni vele a fejed vagy bezúzni, de ha fejre kapnád az ütést bizony szépen ki tudna zökkenteni téged.
- Engedj el te gorilla! - kiabál James hangosan és kapálódzik, de egyáltalán nem tud szabadulni.

Andrew Ramirez
Találtál egy biztonságit lent a lépcső lábánál aki próbálta úgy-ahogy korrigálni az embereket akik kifele rohantak az épületből vagy épp össze-vissza mászkáltak hogy barátaikat, gyereküket vagy valaki mást megtaláljanak. A biztonsági őr nem néz rád.
- Tovább emberek! Gyorsak és nyugodtan! A roham rendőrök már úton vannak! - biztatja őket és kezével mutat a kijárat felé.
- Mr. Bieber az elsők közt hagyta el az épületet - mondta neked kurtán és gyorsan - Csak nyugodtan! - kiabálta tovább, nem is foglalkozva veled tovább. Ebben a nagy hangzavarban is hallani, hogy a teremben már néhány fegyver dörrenése is elhangzott.

_________________
"How many more bones will you crush? How many lives will you destroy in the pursuit of what you call justice? You are the product of everything you fear: violence, darkness, helplessness. All that remains is for you to watch, as I drag your beloved Gotham into oblivion."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://dcuniversefrpg.hungarianforum.net
Penny Danvolt
Civil
Civil
Penny Danvolt

Hozzászólások száma : 313
Join date : 2012. Aug. 09.
Age : 16

Wayne kastély - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Wayne kastély   Wayne kastély - Page 3 I_icon_minitimeHétf. Jún. 10, 2013 9:50 pm

Miután elestem és hallottam James kiáltását, azonnal kitalálok valamit, semmit nem törődve az erőm titokban tartásával.
- Remélem sikerül...
Bal kezem a nőre, a jobbot pedig a férfira irányítom. A maradék erőm egy részével megpróbálok egy lökést csinálni, ami ellöki a nőt remélhetőleg biztos távolba, valamint megpróbálom a másik részével széthúzni a férfi kezeit, hogy James kiszabaduljon. És közben próbálok némi erőt megspórolni, hogy James mutatványa sikerüljön majd.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Andrew Ramirez
Törvényen kívüli
Törvényen kívüli
Andrew Ramirez

Hozzászólások száma : 413
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 23
Tartózkodási hely : Gotham

Wayne kastély - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Wayne kastély   Wayne kastély - Page 3 I_icon_minitimeKedd Jún. 11, 2013 10:57 pm

Sikerül találnom egy a célnak megfelelő biztonságit de csak nehezen tudom belőle kiszedni a megfelelő információt, Bieber már nincs az épületben, elsőként hagyta el a helyez.
~ Érdekes, pedig őt szerettem volna elsőként elkapni. Kár. Akkor jöhet a következő.
Gyorsan előkapom ismét a listát és nézegetni kezdem, keresem az arcokat a tömegben, hátha meglátok valakit. Valakinek még itt kell lennie. Ha felismerek egy célpontot akkor azonnal követni is kezdem. Viszont ha senkit nem találok akkor inkább a rendőrök mozgását figyelem meg, milyen taktika alapján merre és hogyan mozognak. Illetve, hogy a GYRE osztagosai-e azok. Lehet jobb lenne még idő előtt távoznom, mielőtt nagy bajba kerülnék. De az nem az én stílusom, ezért inkább abban az esetben ha nem találok célpontot odasétálok az egyik rohamrendőrhöz és megszólítom.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kevin Chase
Alvilági alak
Alvilági alak
Kevin Chase

Hozzászólások száma : 296
Join date : 2011. Dec. 04.

Wayne kastély - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Wayne kastély   Wayne kastély - Page 3 I_icon_minitimeSzer. Jún. 19, 2013 1:34 am

Harley ismét megszökött. Két gorillája ártatlan gyermekeket fogott közre, majd kihasználva az oszló füstöt, a nő lelépett.
~ Az isten verje meg! - bosszankodtam magamban, majd megláttam a színpadon a másik két tagbaszakadt fickót, akik már meg is ropogtatták az öklüket. Harley ismét eltűnt előlem, de itt maradt ez a két alak. Hiába a nagy izomzat, ezzel a cuccal a szervezetemben nem igen vehetik fe la versenyt velem, és érzem, hogy a venom nem fogja hagyni, hogy megkíméljem őket. A színpadon termek, amilyen gyorsan csak lehet.
- Nagyon rossz emberrel kezdtetek ki, és a legeslegrosszabkor. - jegyzem meg nekik, majd a bal oldalinak egy jobb horgot, a jobb oldalinak egy bal horgot viszek be először, természetesen egymás után, hisz keresztbe nem érném el őket. Akár sikerül, akár nem, a közeledő támadások elől elhajolok, kitérek, majd egy újabb kísérlet, hogy egyet legalább kiüssek: elkapom a fejét (ha van haja, akkor abba markolok bele) majd előkészítve a térdemet, beleépítem az arcát a térdembe, végezetül pedig hanyagul odébbhajítom, és a másikra koncentrálok.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Madárijesztő
Admin
Admin
Madárijesztő

Hozzászólások száma : 1325
Join date : 2011. Feb. 21.
Age : 28

Wayne kastély - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Wayne kastély   Wayne kastély - Page 3 I_icon_minitimeSzomb. Jún. 22, 2013 11:06 am

Penny Danvolt
Erődet próbáltad két célpontra is összpontosítani, de egyáltalán nem volt ez könnyű dolog. Érzed, ahogy erőd, mely benned lakozik, mely felett uralkodsz és parancsolsz neki, kezd cserbenhagyni téged. Összeszeded minden erődet, s ahogy a nő kalapácsát emelte s lesújtott vele, hirtelen meglepetten tántorodott hátra. Mintha egy láthatatlan falba ütközött volna. S te pont ebben a pillanatban érezted, ahogy erőd szertefoszlik és elhagy téged. Kimerülten, homlokodon a veríték gyöngyözik.
James hiába ficánkolt a férfi bohóc kezei közt, a hatalmas izmok ellen tehetetlen volt. Úgy látszik, nem jelent gondot a férfi számára tartani egy ilyen kölyköt.
- Maradj vagy kipréselem belőled a lelket is! - kiáltott rá a férfi és hogy hitelesebb legyen, elkezdte szorítani Jamest, aki nem csak látszólag de hallhatólag is kezdte elveszíteni a levegőt.
- Ahhoz lenne egy-két szavam! - hallasz egy reszelős férfi hangot, majd egy fekete árny suhan el a háttérben és a bohóc férfi felkiáltva engedi el Jamest, majd a földre esik. James levegő után kapkod, de látszólag rendben lesz. A bohóc nő a hang irányába néz. Ahogy kezd szertefoszlani a füst, egy fekete alakot ad ki magából, ki nyugodt léptekkel közelít felétek. A bohóc nő mikor meglátja, látszólag remegni kezd. Az alak egyre jobban kirajzolódik, és most már te is látod.
Wayne kastély - Page 3 Batman-dc-comics-14197400-688-1044Wayne kastély - Page 3 Batman-dc-comics-14197400-688-1044
Wayne kastély - Page 3 Batman-dc-comics-14197400-330-500
Megmentőtök nem más, mint a híres Batman!
A bohóc nő próbálta összeszedni magát és nekifutásból igyekezett kalapácsával eltalálni a hős fejét, de túl bizonytalan volt ahhoz, hogy sikeres legyen. Batman kikerülte a támadást és elkapta a nő csuklóját, amit kicsavart és fájdalmasan a földre kényszerítette. Megkötözte őt, szint úgy mint a másik bohóc férfit is, majd odament hozzád.
- Jól vagytok? - kérdezte aggódó hangon és kezét nyújtotta, hogy felsegítsen a földről.
- Jobb ha mindketten biztonságba vonultok. Ez nem nektek való hely most már - adta ki az utasítást komolyan, miközben a pódiumon harcoló három alakot nézte, melyből az egyik, a néger férfi igencsak agresszív volt. 

Andrew Ramirez
Már hallani az érkező rendőrkocsik szirénáját, ahogy megállnak a kastély előtt és a GYRE-sek berontanak. Az emberek már csak kis, 2-3 fős csoportban rohangálnak, hogy minél előbb kijussanak a kastélyból. Legtöbbjük már kint ácsorog, az érkező rendőrök és mentők veszik őket kezelésbe. A GYRE-sek szétszóródnak, hogy biztosítsák a teremet és együttműködve a biztonsági őrökkel összeszedjék a maradék embert akik bent maradtak, hogy biztonságba helyezzék őket. Bár első számú célpontodat nem tudod célba venni, ahogy a listát nézed és keresel az egyre ritkuló emberek közt, megpillantod Robert Pattinsont, ahogy ijedten és tanácstalanul ácsorog a játékterem ajtajánál. Úgy néz ki, nagyon meg van rémülve és fogalma sincs hogy merre menjen vagy mit csináljon. Eddig senki nem vette őt észre rajtad kívül, senki sem foglalkozik vele. Robert a GYRE-seket figyeli csendben, fogalma sincs arról, hogy rá is vadászol. Tökéletes kilátásod van rá, senki sem áll közöttetek.

Kevin Chase
Mikor a bal oldalinak megpróbálsz bevinni egy horgot, ő legalább ugyan olyan képzettnek látszik mint te magad. Öklöd bár elérte a célját, hallod is ahogy felnyög, de egyáltalán nem terítetted őt le ezzel egyből. Vigaszul azért némileg megtántorodott és kizökkentetted a készülő támadásából. Társa viszont egyáltalán nem habozott. Szintén egy horog ütéssel próbálkozik, amit álladra mért, hogy kiüssön. Meg is érzed öklét, mivel oldalról támadt és te nem tudtad időben kikerülni. Állkapcsod egy halk roppanással kimozdul helyéről, de nem éreznéd hogy eltört volna. Meg se rezzentél ettől az ütéstől, elvégre a Venom szérum miatt nem igazán érzed a fájdalmat és az ütés se volt elég ahhoz, hogy egész tested megtántorítsa. Próbálod elkapni a fejét, először nem sikerül, mert elhajol, de másodjára már sikerült az arcába markolnod. Ez kissé meglepte. Öklével próbált bemérni egy ütést, de te már arcát térdedbe építetted. Hallod ahogy törik a csont, majd fejeden egy erős ütést érzel, ami arra kényszerít, hogy elengedd a bohócot. Úgy látszik már észbe kapott a másik is, de az aki épp most ragadtál meg, egyhamar nem fog felállni. Maszkján át látszik a vér, mely egyre jobban terjed. Miután el lett engedve a betört arcú, az a féltérdre hanyatlott fájdalmában. Társa viszont már ismét egy ütést próbált mérni a tarkódra.

_________________
"How many more bones will you crush? How many lives will you destroy in the pursuit of what you call justice? You are the product of everything you fear: violence, darkness, helplessness. All that remains is for you to watch, as I drag your beloved Gotham into oblivion."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://dcuniversefrpg.hungarianforum.net
Penny Danvolt
Civil
Civil
Penny Danvolt

Hozzászólások száma : 313
Join date : 2012. Aug. 09.
Age : 16

Wayne kastély - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Wayne kastély   Wayne kastély - Page 3 I_icon_minitimeVas. Jún. 23, 2013 1:31 pm

Kábultan feküdtem a padlón. Ahogy Batman felsegített, erőtlenül bólintottam neki, majd elindultam James felé, akit Batman mentett meg.
- Jól vagy James? - kérdeztem.
Közben a kijárat felé tántorgok.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kevin Chase
Alvilági alak
Alvilági alak
Kevin Chase

Hozzászólások száma : 296
Join date : 2011. Dec. 04.

Wayne kastély - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Wayne kastély   Wayne kastély - Page 3 I_icon_minitimeVas. Jún. 23, 2013 2:37 pm

Az egyik tagot sikerült elintézni, egy jó darabig el lesz a földön a szálkák megszámolásával. Feltéva, ha látja őket. A másik már keményebb dió. Egy tarkóra mért ütéssel próbálkozik, és bár érzem, hogy a venom kezd kiürülni - a jótékony hatásokat értem ezalatt - az utolsó tartalékokkal még megpróbálok spórolni, már amennyire lehet, és fordulásból keverek le egy hatalmasat a fickónak, nyitott tenyérrel, ahogy azt a jó öreg Bud Spencer is csinálni szokta. Had zengjen a szerencsétlen füle. Akár sikerül, akár nem, a következő egy alulról indított ütés, mely a hasásra céloz, remélve, hogy ezzel összerogyik majd, aztán egyetlen mozdulattal a tarkójánál rásegítve le tudom "dobni" a fejénél fogva, mint egy darab követ, a társa mellé.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Andrew Ramirez
Törvényen kívüli
Törvényen kívüli
Andrew Ramirez

Hozzászólások száma : 413
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 23
Tartózkodási hely : Gotham

Wayne kastély - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Wayne kastély   Wayne kastély - Page 3 I_icon_minitimeVas. Jún. 23, 2013 5:44 pm

Körülnézek és látom, hogy a rendfenntartók már teljes erőkkel megérkeztek, itt nem tudom közvetlenül likvidálni a célpontokat, mert azzal feladnám az álcám. Gondolkozok egy megoldáson és közben meg is pillantom az egyik célpontot. Azonnal odasietek hozzá.
~ Soha nem hazudhatok. Tehát mindent amit mondok igaznak kell lennie, csak az a kérdés, ő, hogy értelmezi.
Ahogy odaérek kihúzom magam, fegyverem felemelem, hogy tisztán lássa majd egyenesen a szemébe nézem és komoly hangon szólalok meg.
- Üdvözletem Mr. Pattinsont, az én nevem Andrew Ramirez. Információim szerint ön rajta van egy listán, amit egy igen veszélyes sorozatgyilkosnak adtak át. Ön egy potenciális célpont. Lehetséges, hogy a rendőrök között is van beépített ember. Az ön érdekében javaslom, hogy minél előbb hagyja el a helyszínt egy félreeső sikátoron keresztül. Kérem kövessen.
Végig koncentrálok, hogy minden rendben menjen. Ha tényleg beválik és komolyan vesz, akkor gyorsan az egyik sikátor felé veszem az irányt és ellenőrzöm is, hogy tiszta-e a terep.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Madárijesztő
Admin
Admin
Madárijesztő

Hozzászólások száma : 1325
Join date : 2011. Feb. 21.
Age : 28

Wayne kastély - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Wayne kastély   Wayne kastély - Page 3 I_icon_minitimePént. Jún. 28, 2013 9:35 pm

Penny Danvolt
Batman még egy kicsit néz benneteket, majd a harcoló három férfi felé fordul, mintha tőlük is meg akarna benneteket védeni. James kicsit erőtlenül állt fel, mellkasát fogta és mélyen vette a levegőt. Mikor odamentél hozzá, csak futólag nézett rád bólintva, majd Batmant nézte nagy csodálattal.
- Biztonságosak a folyosók. Siessetek - mondja nektek Batman, majd elindul a verekedő trió felé. A füst már szinte teljesen szertefoszlott, James még mindig őt nézte. Kis idő után kapott csak észbe, majd utánad indult. Hogy magának és neked is segítsen a járásban, átkarolt téged a karodnál fogva.
- Te jól vagy? Nagyon bátor voltál. Rólam ezt nem igazán lehet mondani... - mondja neked James elszégyenedve. A hosszú folyosó teljesen üres volt, számtalan ajtót láttatok, de a folyosónak mintha nem is lenne vége. Két irányba halad, így döntenetek kell, hogy jobbra, vagy balra indultok el.

Kevin Chase
A pofon hatalmasat csattan és ha csend lenne a nagy teremben, biztos nagyon jól hallotta volna mindenki, de mivel a biztonsági őrök a bohócokkal harcolnak, szinte senkinek sem tűnik fel, kivéve annak, aki kapta. A férfi szépen oldalra tántorgott és arcát fogta, teljes mértékben elhagyta őt az egykori önbizalom. Öklödet hasa felé irányítod, még el is találnád, ha csuklódra nem tekeredne egy vékony zsinór vagy drót, nem tudod biztosan mi lehet az, de egy erőteljes és határozott mozdulattal érzed ahogy valaki vagy valami elrántja ennek segítségével a kezed.
- Elég! Ha nem akarsz az ő szintjükre süllyedni, fejezd be. A GYRE-sek már a lépcsőn vannak. Ideje lelépned, ha nem akarod, hogy leleplezzenek. Veszélyes fegyvert használsz, nem mindenki érti majd meg... - hallasz egy eltorzított férfi hangot magad mögött és ha hátra fordulsz, meglátod Batmant. Hallani már a GYRE-seket a lépcsőről, ami az emeletre vezet, nyilván erre a többi bohóc is felfigyelt s menekülni próbálnak.

Andrew Ramirez
Robert ahogy meglát téged, érdeklődve figyel, de megnyugodni látszik, mikor közeledsz felé, nyilván azt hiszi, hogy te is csak egy biztonsági őr vagy, aki érte jött.
- Vigyen ki innen! Most azonnal! - parancsolja neked szinte hisztériásan és megrémülve, mikor elmondod neki, hogy miért is kerested őt fel.
- Nem érdekel merre! Akár a csatornákon is keresztül de vigyen ki innen! - ismétli magát, majd ahogy elindulsz, ő szorosan követ téged, olykor maga mögé néz, vagy épp körbe, mintha valakit keresne vagy valaki elől bujkálna. A mellék folyosók teljesen üresek és biztonságosnak látszanak.
- Milyen elvetemült őrült vadászna pont rám?! - kérdezi tőled érdeklődve, hangjából leszűrni, hogy választ követel.

_________________
"How many more bones will you crush? How many lives will you destroy in the pursuit of what you call justice? You are the product of everything you fear: violence, darkness, helplessness. All that remains is for you to watch, as I drag your beloved Gotham into oblivion."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://dcuniversefrpg.hungarianforum.net
Andrew Ramirez
Törvényen kívüli
Törvényen kívüli
Andrew Ramirez

Hozzászólások száma : 413
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 23
Tartózkodási hely : Gotham

Wayne kastély - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Wayne kastély   Wayne kastély - Page 3 I_icon_minitimeVas. Jún. 30, 2013 8:30 pm

A célpont miután elmondom neki a tények sorozatát, pánikolva, tehetetlenül kapálózik, pont mint egy csapdába esett állat.
~ Íme az evolúció hiánya, olyan gyenge, annyira tehetetlen, mind lelkileg mind szellemileg, hogy képtelen nyugodt maradni vagy tenni valamit magától. Pedig meg lenne hozzá minden fizikális és mentális képessége. Teljesen rábízza magát a pénzére, hogy azzal emelje magát mások felét és mások szolgálatát vegye igénybe. Az ilyet ki kell irtani, érte nem kár, ahogy annak a lánynak is mondtam még az estén.
Próbálom nyugtatni, megfogom a vállát és a szemébe nézek, hogy összeszedje magát. Miután ez megtörtént az egyik oldalfolyosón vezetem végig.
- Az őrület tág fogalom, de a pszichopaták nem őrültek, képesek felmérni a cselekedeteik következményét és az alapján tervet alkotni. Képességeik lehetővé teszik számukra, hogy minden helyzetben a lehető legjobb teljesítményt nyújtsák, mivel nem értik az emberi érzések nagy részét, ezért figyelmen kívül is hagyják azokat, nincsenek befolyás alatt. Ők a legjobb gyilkosok. Itt Gothamben rengeteg pszichopata van, pénzért pedig bárkit megölnek. Önt is.
Az egyik saroknál, gyorsan előre küldöm, hogy ő menjen előttem és ne fordítva ezután megyek utána, ahogy tudok.
- De tudja nem azok a legveszélyesebbek akik a pénzért cselekszenek, hanem akik látszólag minden racionalitás nélkül teszik ezt. Azok, akik élvezik. Említettem, már hogy sokan őrültnek tartanak?
Ahogy kimondom az utolsó szót máris becélzom a tarkóját és rögtön tüzelek. Ha még mindig én megyek elöl, akkor lendületből megfordulok, a pisztolyt a homlokához szegezem és lövök. Ha megpróbálna elfutni, a mellkasára tüzelek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kevin Chase
Alvilági alak
Alvilági alak
Kevin Chase

Hozzászólások száma : 296
Join date : 2011. Dec. 04.

Wayne kastély - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Wayne kastély   Wayne kastély - Page 3 I_icon_minitimeSzomb. Júl. 06, 2013 7:57 pm

Épp csak lecsaptam a fickót, mikor bevittem volna a végső csapást, mikor egy vékony valami tekeredett a karomra, és félre rántotta a kezem. Mikor odanéztem, az az alak állt előttem, akiről már régóta beszélnek Gotham-ben. Batman. Így hívták őt mindenhol, és most, hogy itt állt előttem, és elmondta, amit akart, egy pillanatig csöndben maradtam.
- Nem ezt akarja maga is? Kisöpörni a városból a mocskot? - kérdeztem tőle. A venom hatása múlni kezdett, így elkezdtem érezni a kiürüléssel járó mellékhatásokat. Kissé szédültem, és kezdett az erőm is elhagyni.
- A cél ugyanaz, az odáig vezető út pedig lényegtelen. - tettem még hozzá, de már csak nagyon halkan sikerült szólnom.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Penny Danvolt
Civil
Civil
Penny Danvolt

Hozzászólások száma : 313
Join date : 2012. Aug. 09.
Age : 16

Wayne kastély - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Wayne kastély   Wayne kastély - Page 3 I_icon_minitimeVas. Júl. 07, 2013 8:41 am

Miután James átkarolt, ránézek erőtlenül.
- Nagyon szédülök... Elértem a napi korlátomat...
Megpillantva az elágazást, Jamesre hagyom a döntést.
- Menjünk arra... amerre te szeretnél...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Madárijesztő
Admin
Admin
Madárijesztő

Hozzászólások száma : 1325
Join date : 2011. Feb. 21.
Age : 28

Wayne kastély - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Wayne kastély   Wayne kastély - Page 3 I_icon_minitimeHétf. Júl. 08, 2013 12:21 pm

Andrew Ramirez
Ahogy vezeted Pattinsot a folyosókon, mintha egyáltalán nem is figyelne arra, amit mondasz nekik az őrültekről. Látszólag túlságosan meg van rémülve és zavarodva ahhoz, hogy észre vegye, most van csak igazán veszélyben. Lassan halad előtted, szinte minden lépésnél megáll, hogy végignézzen a folyosón, nem e követ benneteket valaki, vagy épp fülel, hogy nem e hall valamit, de a folyosó teljesen üres, csupán saját lépteitek vernek zajt. Mintha egy rég elfeledett helyen járnátok, a képek a falakon kissé porosak voltak, néhány apró asztal a fal mentén, melyen nyilván vázák voltak letakarva fehér lepedővel. A falon csüngő képek mind portrék voltak. A ház lakóiról, vagy épp néhány ismert vagy egyáltalán nem ismert történelmi alakokról. Mintha mindegyik szeme rátok lenne tapadva, nagy figyelemmel követve minden lépéseteket.
Mikor elmondtad, hogy téged is sokan őrültnek tartanak, Pattinson érdeklődve fordult feléd.
- Hogy mi...? - pisztoly hangja dörtült el, mint valami végzetes mennydörgés, majd test puffanása a földön. Pattinson vére lassan kezdett szétfolyni a méregdrága szőnyegen, szemeivel mereven maga elé "nézett". A dörrenés szertefoszlik és ismét csendesség honol a folyosón, amely nem tart sokáig. Kinyílik az egyik festmény, mint a Harry Potter filmekben és Ghost áll a titkos folyosóban.
- Ez szép volt. Van még néhány perced. Ha akarod versenyezhetünk. Nekem is még hiányzik két ember - mondja Ghost kissé elismerő hangon, érezni lehetett, hogy a versenyzés gondolata igencsak fel tudná pumpálni az adrenalin szintjét.

/Ha szeretnéd folytatni a vadászatot, magánkalandban megteheted./

Kevin Chase
Batman rád néz, és ha láthatnád az arcát, nyilván a mérges arcát mutatná neked, de így csak a hangjából tudod ezt leszűrni.
- Mindig is lényeges az odáig vezető út. Nem áll jogodban megölni őket. Az igazság elé kell őket állítani, börtönben a helyük! - mondta neked, s pont ekkor estek be a GYRE-sek is a terembe. Azonnal elkezdték munkájukat végezni. Ahogy meglátták őket a bohócok, azok próbáltak menekülni, de nem volta valami sikeresek, pár pillanat alatt mind a földön végezte bilincsben. Addigra Batman is eltűnt a helyszínről, fogalmad sincs merre vagy hogyan. A venom szérum hatása teljesen kifoszlott belőled és te szinte erőtlenül a pódiumon térdelsz, hogy legalább lélegezni tudj nyugodtan. A terem immáron bebiztosítva, a gaztevők elfogva és a vendégek biztonságban vannak.
Te is kaptál orvosi ellátást és a főnököd dicséretben részesít az elfogott bohócokért a színpadon, valamit a másik kettőért a kulisszákban.

Penny Danvolt
- Igen azt gondoltam. De nem baj. Majd pihensz és rendbe jössz. Kapaszkodj belém - mondja neked James bátorító hangon,  majd ő maga is jobban megtart téged, hogy ezzel is segítsen a járásban. A folyosón jobbra és balra néz, tanácstalanul elgondolkodik, hogy merre is kéne menni.
- Menjünk jobbra... - mondja James és elindul veled együtt a folyosó jobb oldali része felé. Ahogy haladok, a képek a falakon mintha mind benneteket néznének. Drága, puha szőnyegen haladtok, amelyen különféle minták vannak. Mentek pár lépést, majd hátatok mögül ismerős hangot hallani.
- Hát itt vagytok! Nem sérültetek meg? - az egyik felügyelőnő volt az, arca teljesen gondterhelt volt. Azonnal hozzátok ment, hogy közelebbről megvizsgáljon.
- Szörnyen néztek ki. Mi történt? - kérdezte, miközben már vezetett benneteket a folyosó másik felére. Úgy néz ki, rossz irányba indultál el először James-el.
Biztonságosan kivezetett benneteket a kastélyból és kaptatok orvosi ellátást, majd gondok nélkül visszajutottatok a többiekkel az árvaházba.

A kaland immáron véget ért, gratulálok minden résztvevőnek aki túlélte és nem esett ki. Jöjjön hát a jutalom:

Andrew Ramirez - 3 kredit
Penny Danvolt - 3 kredit
Kevin Chase - 2 kredit
Tigra - 1 kredit

_________________
"How many more bones will you crush? How many lives will you destroy in the pursuit of what you call justice? You are the product of everything you fear: violence, darkness, helplessness. All that remains is for you to watch, as I drag your beloved Gotham into oblivion."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://dcuniversefrpg.hungarianforum.net
Andrew Ramirez
Törvényen kívüli
Törvényen kívüli
Andrew Ramirez

Hozzászólások száma : 413
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 23
Tartózkodási hely : Gotham

Wayne kastély - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Wayne kastély   Wayne kastély - Page 3 I_icon_minitimeKedd Júl. 09, 2013 2:52 am

Sikerül egy teljesen elhagyatott részre vezetnem az áldozatot és terveim szerint mire befejezem a monológom akkor kap észbe, de már késő. Egy tiszta lövés és  a célpont halottan esik a padlóra. Elégedetten csettintek egyet, majd az egyik régi kép mögül Ghost lép elő és gratulál. Ezután tesz egy ajánlatot versenyre.
~ Remek. Mint a régi szép COD-os időkben, igazi verseny, kihívás. Mégis nekem való ez az est... Kellemes meglepetések ehehehehe.
- Természetesen benne vagyok. Kezdődjön a vadászat!
Ezután gyorsan előveszem még egyszer a listát, átfutom a neveket majd emlékeimben kutatok, hogy melyiket láttam már odakint, ki lehet még itt és ki az aki bár biztos eltűnt. Közben Ghost reakcióját is figyelem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Madárijesztő
Admin
Admin
Madárijesztő

Hozzászólások száma : 1325
Join date : 2011. Feb. 21.
Age : 28

Wayne kastély - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Wayne kastély   Wayne kastély - Page 3 I_icon_minitimeSzer. Júl. 10, 2013 12:33 pm

Ahogy kimondtad hogy benne vagy a játékban, Ghost izgatottan szólalt meg ismét.
- Mivel már páran elhagyták az épületet, fél órára húzom a játékot - mondta, majd futólépésben indult neki a kastély folyosójának. Hiába volt lábán nehéznek tűnő bakancs, léptei hangtalanok voltak. Mozgásából egyből láttad, egyáltalán nem kispályás már ebben. Hihetetlenül edzett, gyors és pontos mozdulatai vannak, mintha már fejből ismerné a terepet. A folyosó végén megáll, félig leguggol és egy kis valamit vesz elő. Nem látod mi az, de utána ismét elrakja. Még egyszer feléd fordul és int, amolyan "sok szerencsét" kívánság kép, majd egy szempillantás alatt el is tűnik. A folyosó ismét kihalt lesz, a kép már maga után gondosan becsukta a titkos folyosót, hogy senki ne tudja használni. A listát pásztázva eszedbe jut, hogy Justin Bieber az elsők közt hagyta el a kastélyt, nyilván már a saját szállásán van. Uwe Boll-t viszont sehol sem láttad.

_________________
"How many more bones will you crush? How many lives will you destroy in the pursuit of what you call justice? You are the product of everything you fear: violence, darkness, helplessness. All that remains is for you to watch, as I drag your beloved Gotham into oblivion."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://dcuniversefrpg.hungarianforum.net
Andrew Ramirez
Törvényen kívüli
Törvényen kívüli
Andrew Ramirez

Hozzászólások száma : 413
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 23
Tartózkodási hely : Gotham

Wayne kastély - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Wayne kastély   Wayne kastély - Page 3 I_icon_minitimeCsüt. Júl. 11, 2013 1:31 am

Látszik Ghost-on, hogy az embervadászat, a játék, az izgalom teljesen magával ragadja, én is őrült vigyort vetek és biccentek, már rég nem volt részem ennyire hozzám illő küldetésben, pedig, amikor ma elindultam nem számítottam semmire, mégis fordulatot vettek az események. Megvárom amíg Ghost távozik és átgondolom a dolgokat.
~ Fél óra, az elég sok idő, az órámon tudom ellenőrizni is. A mozgásán látszik, hogy nagyon felkészült, nagyon professzionális, nagyon gyakorlott. Nem így, nem ilyen minőségben csinálja először, már többször is volt terepen ezelőtt. Érdekes. Egész felkészültnek tűnik, csak kár, hogy Ghost-ot másolja. Lehet csak az én mániám az egyediség, ahogy a nyomok elfedése is.
Körülnézek a terepen, hogy van-e valami feltűnő nyom, kamera ami felvehetett, vértócsa, amibe bele léphetnék, olyan ujjlenyomat ami nem csak a pisztolyon lehet rajta stb... Ha találok ilyet megpróbálom valamilyen módon eltüntetni vagy teljesen tönkretenni. Ezután neki is látok a munkának, egyelőre még nem rohanok, nem lenne értelme.
~ Kezdjük azzal, aki a legnagyobb biztonságban érezheti magát. Az a legnagyobb élvezet. Megmutatni valakinek, hogy a végzet mindenképpen utoléri.
Gondolataim közt kutatok, hogy tudom-e, hallottam-e, láttam-e hírekben vagy TV-ben, olvastam-e interneten, hogy hol is van Justin lakása itt Gotham Cityben. Ha nem járok sikerrel akkor még gyorsan a levetett maszk segítségével átkutatom a hullát, ügyelve nehogy DNS mintát hagyjak, elveszem a telefonját majd továbbra is a maszkkal megpróbálom az interneten, közösségi oldalakon megkeresni a célpont lakásának helyét. Amint megtaláltam a lehető leggyorsabb úton, vagy a bérelt autóval vagy tömegközlekedéssel igyekszem oda jutni. Végső esetben, ha semmilyen információt nem találok, teljesen nyugodtan kisétálok az épületből, mintha mi sem történt volna és elkezdem keresni Uwe Boll-t, vagy bármi mást ami hozzá köthető. Persze a körülöttem lévő rendőrökkel, kommandósokkal nagyon vigyázok, kerülöm őket.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Madárijesztő
Admin
Admin
Madárijesztő

Hozzászólások száma : 1325
Join date : 2011. Feb. 21.
Age : 28

Wayne kastély - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Wayne kastély   Wayne kastély - Page 3 I_icon_minitimeSzomb. Júl. 13, 2013 7:03 pm

Semmilyen kamerát nem látsz a folyosón, és ahogy haladtatok erre a folyosóra, sehol máshol sem láttál, vagy legalább is nem rémlik, hogy szemedbe ütközött volna. Elég ügyesen lépdelsz ahhoz, hogy ne a vérfoltba lépjél bele, ami egyébként is már annyira bele itta magát a szőnyegbe, hogy alig látszik. Emlékezeted szerint Justin Bieber a Gotham Központban található egyik legluxusosabb szállodában bérelt ki szobát, de mikor Pattinson mobilján szörfözöl a neten, azonnal megtudod, hogy jelenleg átszállították őt a Gotham Központi Kórházba egy súlyosabb sérüléssel. Uwe Boll a hírek szerint viszont visszatért az apartmanjába. Nincs konkrétan le írva melyikbe, hogy ezzel védjék személyes biztonságát, csak annyi, hogy Gotham Központjában található. Bérelt kocsidnak köszönhetően második célszemélyed után indulsz. Justin Biebert meglátogatod.

A kaland itt folytatódik: Gotham Központi kórház

_________________
"How many more bones will you crush? How many lives will you destroy in the pursuit of what you call justice? You are the product of everything you fear: violence, darkness, helplessness. All that remains is for you to watch, as I drag your beloved Gotham into oblivion."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://dcuniversefrpg.hungarianforum.net
Ajánlott tartalom
Wayne kastély - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Wayne kastély   Wayne kastély - Page 3 I_icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
Wayne kastély
Vissza az elejére 
3 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Univerzumban játszódó FRPG :: Játéktér :: Gotham város és környéke :: Wayne Birtok-
Ugrás: