DC Univerzumban játszódó FRPG


 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az Első lépések-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Latest topics
» Társalgó
Joquinn, az Ördök kis bohóca I_icon_minitimePént. Nov. 16, 2018 5:38 pm by Demolition Captain

» Diego Crown
Joquinn, az Ördök kis bohóca I_icon_minitimeCsüt. Júl. 02, 2015 10:54 pm by Diego Crown

» Rekviem
Joquinn, az Ördök kis bohóca I_icon_minitimeSzer. Júl. 01, 2015 8:09 pm by Madárijesztő

» A Robinson park
Joquinn, az Ördök kis bohóca I_icon_minitimeVas. Jún. 21, 2015 5:50 pm by Andrew Ramirez

» Csokit vagy csalunk!
Joquinn, az Ördök kis bohóca I_icon_minitimeVas. Jún. 21, 2015 4:52 pm by Andrew Ramirez

» Jess Kayle - A Sárkány Gyermeke
Joquinn, az Ördök kis bohóca I_icon_minitimeKedd Jún. 16, 2015 11:15 pm by Jess Kayle

» Jess Kayle
Joquinn, az Ördök kis bohóca I_icon_minitimeVas. Jún. 14, 2015 4:35 pm by Jess Kayle

» Amecchi Előtörténet
Joquinn, az Ördök kis bohóca I_icon_minitimeKedd Jún. 09, 2015 6:24 am by Madárijesztő

» Orvosi igazolások
Joquinn, az Ördök kis bohóca I_icon_minitimeKedd Jún. 02, 2015 9:13 pm by Ra's Al Ghul

» Smallville Állatkert
Joquinn, az Ördök kis bohóca I_icon_minitimeSzer. Május 20, 2015 11:13 pm by Cybergyík

Tükör
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span

Share
 

 Joquinn, az Ördök kis bohóca

Go down 
SzerzőÜzenet
Joquinn
Civil
Civil
Joquinn

Hozzászólások száma : 68
Join date : 2012. Dec. 25.

Joquinn, az Ördök kis bohóca Empty
TémanyitásTárgy: Joquinn, az Ördök kis bohóca   Joquinn, az Ördök kis bohóca I_icon_minitimeKedd Feb. 19, 2013 2:12 pm

Születési név: Katie Rhys
Egyéb név: Joquinn
Faj: ember
Nem: Nő
Születési hely, idő: Gotham, 1996 október 31
Kor: 16
Magasság: 145
Súly: 36
Hajszín: rikítóan piros
Bőrszín: europoid
Vércsoport: A
Egészségi állapot: Fizikailag kitűnő, ami az elméjét illeti kérdéses.
Család: ismeretlen
Foglalkozás: alkalmi megbízások
Oldal: semleges

Előtörténet:
Szüleit sajnos egyáltalán nem ismerte, mivel ahogy megszületett, azonnal az árvaházba került. A papír ami pólyájában volt, csak a születési dátumát és nevét tartalmazta. A Saint Anna gyerekotthonban nevelkedett. A gyerekkora teljesen normális an zajlott. Mindig is hiperaktív, örök mozgó gyerek volt, aki nem ül meg a seggén, az energiája kifogyhatatlannak látszott. Nagy tehetséget mutatott az akrobatika terén, pont ezért is már kis kora óta járt akrobatikus gimnasztikára, hogy energiáját ott töltse le, s hogy tehetségét tovább fejlessze. Ennek köszönhetően igencsak mozgékony, hajlékony és kitartó lett. Semmi másra nem volt hajlandó már összpontosítani, csak hobbijára. Nagyon sok versenyen vett részt, mindig szép helyezéssel, de soha nem került be a nemzetközi döntőbe. Ez viszont egyre csak arra ösztönözze, hogy többet gyakoroljon. Az általános iskolában nem volt a legjobb tanuló, de mindig valahogy átbukdácsolt az egyik évfolyamból a másikba. Barátai nem nagyon voltak az iskolában, de a gyerekotthonban igen. Szüleit soha nem kereste, úgy gondolta, ha lemondtak róla, akkor nincs értelme neki sem érdeklődni irántuk. Úgy vélte egyáltalán nem kell azzal foglalkozni, hogy kik a szülei, sokkal inkább azzal kell foglalkozni, hogy a jövőben ő hol akar kikötni. És ezt ő bizony nagyon jól tudta. Profi akrobata akar lenni, aki világhírű lesz, és mindenki csodálni fogja. Tehetségének köszönhetően néha megjelent róla egy-két cikk a gothami újságban is. Bár nem voltak ezek 5 oldalas újságcikkek, de egy-két fénykép mindig járult hozzá s erre igencsak büszke is volt. Már-már úgy látszott, hogy szép karriert alakul ebből, de rohamosan közeledett a 16-odik születésnapja. Jól tudta, azok a gyerekek, akik 16 évesek lesznek, el kell hagyniuk a gyerekotthont. Igazságtalannak érezte ezt, mivel sok gyereknek ilyenkor nincs hova mennie, egyszerűen kirakják őket az utcára. Még tehetsége sem mentette őt meg ettől a sorstól. Arra hogy felvegyék őt a gimnasztikai közép sulira, tandíjat kellett volna fizetnie, de sajnos nem volt miből. Eljött a nap, amitől mindig is félt. A nevelőnő és az igazgató közölték vele, ideje összepakolni a személyes holmiját és elhagyni az árvaházat.
Mivel nem volt hova mennie, mint oly sok gyerek, ő is kikerült az utcára. Úgy érezte, cserbenhagyták őt azok, akik eddig támogatták. Gothamban nincs is jobb préda a bűnözői bandák számára, mint a frissen kikerült gyerekek az árvaházakból. Neki se tartott két napnál tovább, hogy egy ilyen banda ne rakja rá a kezét. Egy olyan banda vette szárnyai alá, aki Joker keze alá tartozott elvileg. Szintén bohócos arcestéket vagy maszkot hordtak. Pénze már teljesen elfogyott, elvégre szállodára és ételre költötte. A banda vezetője munkát ajánlott neki. Először csak piti munkáról volt szó. Annyi volt a dolga, hogy különböző tárgyakat csempésszen az egyik helyről a másikra. Először lopott ékszerekről volt szó, amiket ha netán ellopnak tőle, még nem vehető nagy veszteségnek. Egy hónapnyi próbaidőben dolgozott a bandánál. Valahogy egyre kevésbé érdekelte, hogy lopott holmiról van szó, elvégre volt hol élnie és volt pénze. Később, mikor látták mennyire ügyes, és jó a gimnasztikában is, beszervezték a lopásokba is. Sajnos maga a gimnasztikai ügyessége nem volt elegendő, így elkezdett foglalkozni a parkour-al is. Alig tartott pár hétbe, máris volt olyan jó, mint az éveken át gyakorló parkour-isták. Saját kinézetét teljesen megváltoztatta. Haját levágta és rikítóan pirosra festette, arcán egy ördögien kinézetű bohóc festéket kezdett viselni. Megkapta a Joquinn becenevet. Az alatt a pár hónap alatt, hogy a bandánál volt, sok ismerősre tett szert. Megannyi kisebb-nagyobb lopásokban, csempészésekben és vandálkodásban vett részt. A rendőrök eddig csak egyszer kapták őt el, de akkor se bizonyítottak rá semmit, így kénytelenek voltak 48 óra fogda után elengedi. Sok kapcsolatának köszönhetően mindig tudja mi történik a városban, attól függetlenül hogy nevezetesebb alvilági szervezetekkel még nem vette fel a kapcsolatot.

Joquinn valahogy keveselte a parkour jellegű lopásokat, valahogy nem volt megelégedve ezzel. Egyik éjszaka tanúja volt, ahogy Batman sok kütyüjének segítségével elfogott egy bűnözőt, s Katie azonnal tudta, hogy mi hiányzik neki. Ha Batman használhat kütyüket, ő miért ne? Kapcsolatait kihasználva megtudta, hogy a Cletus roncstelepen él egy furcsa alak, aki különféle dolgokkal kereskedik. Fel is kereste a roncstelepet, de elég sok erőfeszítésbe került neki, mire megtalálta ott Dr. Poffenberget, s még több időbe, mire meggyőzte őt, hogy adjon el neki egy-két érdekes dolgot. Összes pénze odalett egy olyan pár kesztyűért, mellyel képes lesz megmászni egyszerűbb sima falakat, ugyanis a kesztyűk végén karmok vannak, melyek könnyedén bevájják magukat a téglába és egyéb olyan anyagba, amiből a hétköznapi épületeket szokták építeni. Dr. Poffenberg viszont többet nem volt hajlandó elárulni neki erről. Joquinn-nek nem is kellett, elvégre örült, hogy kezdésnek sikerült ilyet vennie. Azonnal ki is próbálta, miközben visszament bandájának rejtekhelyére, ami a Bűnös kerületben volt. Sokkal gyorsabban tudott így haladni, elvégre mikor nem volt képes átugorni a házak közti rést s zuhanni kezdett, elvég volt karmait a falba vájni s máris fel tudott rajta mászni attól függetlenül, hogy teljesen sima volt.

Mint minden banda, ez is aktívan részt vett a bandaháborúkban, hogy kiterjesszék területüket, nagyobb hatalomra tegyenek szert. Joquinn mikor elérte a Bűnös kerületet, már messziről látta, hogy valami baj van. Arról a helyről, ahol a rejtekhelyük volt, vastag és fekete füstoszlop emelkedett fel a magasba, rengeteg tűzoltó, mentő és rendőr szirénázását lehetett hallani. Közelebb került, s látta, hogy a rejtekhelyük lángba borult. Tudta, hogy valamelyik rivális banda tehette, de fogalma sem volt, hogy ki árulta el őket, elvégre hónapokon keresztül abban élt, hogy ez a banda olyan mint egy család. Soha nem adták ki egymást a rendőröknek mikor elkapták, a hallgatás és a tagadást mindenki betartotta. Egymás seggét védték. Bosszúvágy forrt benne, elvégre elpusztították a családját. Kapcsolatait kihasználva nyomozott az áruló után, de eredménytelenül. Egyik banda se vállalta ezért a felelősséget. Sokan azt állították, baleset volt az egész. Nyomozása során kiderült, hogy a banda melynek része volt egyáltalán nem volt Joker keze alatt. Ez az információ eléggé meglepte, de még mindig hűséges tagja, akkor is ha talán már az egyetlen. A mai napig próbálja kideríteni ki döntötte porba a családját, hogy bosszút állhasson rajta. Egyik bandához sem állt be, de ettől függetlenül elvállalja más bandák megbízásait, hogy legyen pénze.

Jellem:
Igencsak kitartó személy, szereti a kihívást és a nehéz munkát. Sajátos humora van, ami mások számára lehet idegesítő és szánalmas, de őt ez nem nagyon érdekli. Sokat nevet, még a legkomolyabb helyzeteket is humorosan kezeli, mivel jól tudja, nincs mit veszíteni az életében. Érzelmileg senkihez és semmihez sem kötődik, eléggé magának való. Eddig csak saját bandájával volt hajlandó együtt dolgozni, a munkát mindig maga végzi, mert szerinte a társak csak hátráltatják. Gyakran csinál dolgokat csak azért, hogy csináljon valamit. Nagy példaképe lett Joker és Harley Quinn, attól függetlenül még nem kereste fel őket. Különös érdeklődést mutat a különféle érdekes technológiai „kütyük” iránt. A „Valamit valamiért” elvet követi, számára lényegtelen hogy a jó vagy a rossz oldal adja neki a munkát, neki csak az a fontos, hogy legyen mit csinálnia. Képtelen megülni a fenekén. Mivel szereti a kihívást, ezért versenyzős típus.

Szakképzetség:
Mivel akrobatikai gimnasztikára járt és parkour-kodik, az átlag embertől eltérően sokkal gyorsabb reflexekkel rendelkezik, valamint mozgékonyabb és hajlékonyabb is.

Képesség: Nem rendelkezik különös képességekkel.

Joquinn jelenlegi kinézete:
Joquinn, az Ördök kis bohóca 13161_561120157231531_1537942281_n
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégJoquinn, az Ördök kis bohóca Empty
TémanyitásTárgy: Re: Joquinn, az Ördök kis bohóca   Joquinn, az Ördök kis bohóca I_icon_minitimeKedd Feb. 19, 2013 6:28 pm

Nos, elolvastam az előtörid. Ami lényeges, és szükségeltetik, minden benne volt, és remekül volt megoldva. Nem igen tudok mit mondani elfogadom.

Csinálj adatlapot, véss fel 3kreditet, +1-et a törire, és nézz szét, hátha van friss kaland, amire jelentkezhetsz, ha nem, akkor kérhetsz magadnak egy magán kalandot, ahol elindíthatod a karaktered.
Fizetésed: 200$/hét
Vissza az elejére Go down
 
Joquinn, az Ördök kis bohóca
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Univerzumban játszódó FRPG :: Adattár :: Előtörténetek és Adatlapok :: Előtörténetek-
Ugrás: