DC Univerzumban játszódó FRPG


 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az Első lépések-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Latest topics
» Társalgó
Rettegés és Ideggáz I_icon_minitimePént. Nov. 16, 2018 5:38 pm by Demolition Captain

» Diego Crown
Rettegés és Ideggáz I_icon_minitimeCsüt. Júl. 02, 2015 10:54 pm by Diego Crown

» Rekviem
Rettegés és Ideggáz I_icon_minitimeSzer. Júl. 01, 2015 8:09 pm by Madárijesztő

» A Robinson park
Rettegés és Ideggáz I_icon_minitimeVas. Jún. 21, 2015 5:50 pm by Andrew Ramirez

» Csokit vagy csalunk!
Rettegés és Ideggáz I_icon_minitimeVas. Jún. 21, 2015 4:52 pm by Andrew Ramirez

» Jess Kayle - A Sárkány Gyermeke
Rettegés és Ideggáz I_icon_minitimeKedd Jún. 16, 2015 11:15 pm by Jess Kayle

» Jess Kayle
Rettegés és Ideggáz I_icon_minitimeVas. Jún. 14, 2015 4:35 pm by Jess Kayle

» Amecchi Előtörténet
Rettegés és Ideggáz I_icon_minitimeKedd Jún. 09, 2015 6:24 am by Madárijesztő

» Orvosi igazolások
Rettegés és Ideggáz I_icon_minitimeKedd Jún. 02, 2015 9:13 pm by Ra's Al Ghul

» Smallville Állatkert
Rettegés és Ideggáz I_icon_minitimeSzer. Május 20, 2015 11:13 pm by Cybergyík

Tükör
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span

Share
 

 Rettegés és Ideggáz

Go down 
SzerzőÜzenet
Vendég
VendégRettegés és Ideggáz Empty
TémanyitásTárgy: Rettegés és Ideggáz   Rettegés és Ideggáz I_icon_minitimeVas. Feb. 24, 2013 6:15 pm

Egy újabb kalandit hírdetek ki. Akinek van szabad karaktere, az jöhet minden további nélkül, aki viszont egyéb kalandon van, és itt nem tud részt venni, az a játékos legyárt egy, csak ezen a kalandon használható NJK-t magának, 6 egész kreditből.

Rettegés és Ideggáz Slasher-scarecrow

A városban pletykák kezdenek keringeni, hogy új bűnöző ütötte fel a fejét Gotham-ben. A rendőrségnek egyelőre kevés nyom áll rendelkezésére. Az áldozatok között nincs összefüggés, és sokszor tagbaszakadt, testőr alkatú emberekről van szó. A szemtanúk pedig ezzel szemben egy vékony, törékeny valakit emlegetnek. A kép sehogy sem áll össze, az áldozatok száma pedig nő. Az egyetlen közös pont, hogy az áldozatok mintha szó szerint halálra rémültek volna.

A sor most a játékosokon lesz, így ők lesznek a célpontok, ám lehetőségükben áll felkutatni a tettest. Hát...sok sikert hozzá Very Happy
Vissza az elejére Go down
Joquinn
Civil
Civil
Joquinn

Hozzászólások száma : 68
Join date : 2012. Dec. 25.

Rettegés és Ideggáz Empty
TémanyitásTárgy: Re: Rettegés és Ideggáz   Rettegés és Ideggáz I_icon_minitimeVas. Feb. 24, 2013 6:32 pm

Joquinnal jelentkeznék akkor Very Happy
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
A Karmester
Gaztevő
Gaztevő
A Karmester

Hozzászólások száma : 248
Join date : 2011. Apr. 06.
Age : 24

Rettegés és Ideggáz Empty
TémanyitásTárgy: Re: Rettegés és Ideggáz   Rettegés és Ideggáz I_icon_minitimeKedd Feb. 26, 2013 7:14 pm

Karmesterrel jelentkezem
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Airie
Gaztevő
Gaztevő
Airie

Hozzászólások száma : 327
Join date : 2012. Mar. 06.
Age : 28
Tartózkodási hely : Arkham Intézet

Rettegés és Ideggáz Empty
TémanyitásTárgy: Re: Rettegés és Ideggáz   Rettegés és Ideggáz I_icon_minitimeKedd Feb. 26, 2013 7:23 pm

Airie sem maradhat ki a buliból. Ideje találkozni a nevelőapucival Very Happy
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.gportal.hu/airie
Andrew Ramirez
Törvényen kívüli
Törvényen kívüli
Andrew Ramirez

Hozzászólások száma : 413
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 23
Tartózkodási hely : Gotham

Rettegés és Ideggáz Empty
TémanyitásTárgy: Re: Rettegés és Ideggáz   Rettegés és Ideggáz I_icon_minitimeSzomb. Márc. 02, 2013 12:10 am

Jelentkeznék én is. Egy egyszer használatos NJK-val.

Születési név: Lev Hudson
Egyéb név: Levx, Respawn Levi
Faj: emberfeletti
Nem: férfi
Születési hely, idő: Gotham, 1996 január 11
Kor: 17 év
Magasság: 172 cm
Súly: 65 kg
Hajszín: barna
Bőrszín: fehér
Vércsoport: A+
Egészségi állapot: egészséges
Család:
- Richard Hudson – apa, él
- Dianna Lion – anya, él
- Connor Hudson (Respawn Kofy) – testvér, él
Foglalkozás: hivatalos játékos, dollár milliárdok örököse, magányos kalandor
Oldal: semleges

Előtörténet:
1996 január 11-én Gothamben született, egy lyukas gumi és egy elmarasztalt abortusz eredménye képen. Gyerek kora eseménytelenül telt, külön tanárok és külön nevelők egész hada foglalkozott vele a szülei helyett. Teljes mértékben el lett kényeztetve, saját kis birodalma volt a család birtokain belül, ehhez ő hozzá is szokott. Apai ágon családja már nagyon rég óta, a függetlenségi háború kezdetétől fegyverek kereskedésével és gyártásával foglalkozik, amit magának a kormánynak ad el. Persze ennek hátterében egy szerződés is van, amit az egyik felmenője kötött. A szerződésnek hála nagyon, nagyon gazdagok.
Lev emberfeletti képességeire saját maga döbbent rá, egyszer egy erdei kirándulás során. Éppen egy szikra szirtre mászott fel, mikor a lába megcsúszott, majd métereket esett le, normál embernek csak talán a lába tört volna ki, ő viszont rögtön meghalt. Abban a pillanatban mikor minden elsötétült, hirtelen újra kapott levegőt, látta a fényt. Ott állt a fák között, teljesen meztelenül, egy karcolás sem volt rajta, nem messze magától látta saját élettelen testét. Annyira megijedt, hogy órákra csak a fák között bolyongott és találgatta mi történhetett vele. Végül apja kezdte el őt keresni, mikor rátalált mindent elmondott neki, persze ebből a rutinos Richard Hudson semmit nem hitt el, amíg nem látta Lev hulláját. Onnantól kezdve minden más lett.
Évek teltek el és Lev elkezdett érni, külön iskolába kezdett járni. Egy autó baleset során ismét meghalt, majd nem sokkal utána egy betonelem esett a fejére, később elektromos sokkot kapott, villám is csapott bele, nyakát is törte ki, mérget is ivott már, fejbe is lőtte már magát párszor. De ezek az élmények nem okoztak neki lelki sérülést, lassan megtanulta uralni erejét, és hamarosan már kedvenc tárgyait is magával tudta vinni kedvenc életébe, illetve a feltámadás már nem gyakorolt rá stresszhatást. A halálok számával egyre növekedett az egója, ez annak is köszönhető volt, hogy a nála szegényebb fiatalokat látva megneszelte milyen gazdag is az ő családja valójában, mennyivel is jobb ő náluk. Ez formálta jellemét. Mindenki fölé helyezi saját magát.
Mivel mindent megkapott, amit akart játékos karrierjét egészen fiatalon, tíz évesen kezdte meg, az FPS és RTS műfajban rengeteg szabadidejének hála igen gyorsan feltörekedett. Tizenhat évesen csatlakozott a Respawn nevű klánhoz. Később öccse is beszállt ide. A klán a nemzetközi versenyeken második, harmadik helyet szerzett rendszeresen, Lev pedig hamarosan igen megbecsült taggá vált. Pár évvel később egy bizonyos Master99-al együtt kidolgozott egy speciális szabályrendszert, amit azóta, is sokan használnak a virtuális meccsek alatt. Persze nevéhez híven kidolgozott egy speciális csalást, akárhányszor újra tud éledni egy meccs alatt. A videojátékok nem gyakoroltak rá nagy hatást, mert csak szórakozásként töltött velük időt, viszont a játékoknak hála bekerült egy olyan társaságba, akiknek célja a játék átültetése a valóságba. Az ötlet tetszett neki, Gotham városa tökéletes környezet egy ilyen öncélú szórakozásnak, főleg ha az ember nem tud meghalni. Mivel öccse kezdte kiszorítani őt a virtuális rangjaiból, ezért egyre inkább a valóságos kalandok felé fordult. Már jó pár balhéban része volt Gothamben. Saját magát képezte ki, közelharcra, különféle rúgásokkal és speciális ütésekkel operál. Volt már dolga a maffiával, bandákkal, őrültekkel. Persze jó párszor meghalt és feltámadt, de valahogy mindig a dolgok végére járt, egyfajta speciális nyomozóként. Most egy újabb ügy felderítésén dolgozik.

Jellem:
Van egy sajátos stílusa, ami mindig jellemző rá, legtöbbször ez kisebb megjegyzések formájában mutatkozik meg. Valamikor nagyon nagyképű, gyakran istenként is hivatkozik magára, azt hiszi mindent tudhat és láthat, valamint biztos abban, hogy neki van igazi. Máskor viszont nagyon is reális is tud lenni.

Szakképzettség:
Profi a pénzszórásban, beszél spanyolul, franciául, arabul, angolul. Ért a kézi fegyverekhez, valamint a vadászpuskákhoz. Vannak közelharci ismeretei.

Képesség:
Feltámadás: Miután meghal gyakorlatilag ugyan abban a pillanatban a holtestének közelében valahol feltámad, újraéled, új testben, ami gyakorlatilag a semmiből terem ott. A test teljesen egészséges ugyan olyan, mint az előző a sérülések elszenvedése előtt. Mindenképpen feltámad, akármi történik, még ha közvetlenül utána újra meghal. Természetesen öregszik, vannak testi szükségletei, érzi a fájdalmat, átéli halálát. Képességének hátránya, hogy sokkal jobban sebződik, könnyebben meghal, mint egy normál ember.
„Respawn”: Sok gyakorlás után már nem csak saját teste támad fel, hanem azzal együtt ott terem a testén megszokott ruházata, egy drága ing és egy szövetnadrág, alsónemű, napszemüveg, valamint kedvenc cipője is, tökéletesen hozzá igazítva. Persze ezek a tárgyak is teljesen megújulnak, hiába égtek el korábban.

Felszerelés:
Szokásos ruházata, márkás vörös ing, fekete szövetnadrág, napszemüveg.
Ezen kívül egy speciális cipő, ami egy normál enyhén elegáns olasz cipő kívülről, belülről kevlárbetétes, talpában pedig egy speciális szerkezet van, ami ha a viselő kettőt dobbant erősen, egy tizenöt centiméteres pengét lök ki a talpból, a cipő orránál.
Rettegés és Ideggáz Bladey

Karakter:
Rettegés és Ideggáz -Teen-Wolf-Comic-Con-Panel-teen-wolf-31466929-389-512

Feliratok és emblémák:
Rettegés és Ideggáz HowThe
Rettegés és Ideggáz TheHarderTheyFall
Rettegés és Ideggáz PartingGift
Rettegés és Ideggáz Deadline
Rettegés és Ideggáz DeadMansSwitch
Rettegés és Ideggáz DyingBreath
Rettegés és Ideggáz 6FeetUnder
Rettegés és Ideggáz TheFlasher
Rettegés és Ideggáz LivingDead
Rettegés és Ideggáz PhoenixRising
Rettegés és Ideggáz MartyrTitle
Rettegés és Ideggáz BlingBling
Rettegés és Ideggáz FullForce
Rettegés és Ideggáz TheSpecialist

Kreditek:
Összes: 6
Elköltött: 6
- 1 maga az NJK
- 4 emberfeletti faj
- 1 speciális cipő
Fennmaradó: 0
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kártyás ember
Gaztevő
Gaztevő
Kártyás ember

Hozzászólások száma : 281
Join date : 2011. Aug. 19.

Rettegés és Ideggáz Empty
TémanyitásTárgy: Re: Rettegés és Ideggáz   Rettegés és Ideggáz I_icon_minitimeVas. Márc. 03, 2013 7:03 pm

Ha minden igaz, Kártyás zöld utat kapott erre a kalandra, tehát jelentkeznék vele. Smile
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégRettegés és Ideggáz Empty
TémanyitásTárgy: Re: Rettegés és Ideggáz   Rettegés és Ideggáz I_icon_minitimeVas. Márc. 03, 2013 8:17 pm

Király. Nos, akkor ezt le is zárom, és itt kezdtünk.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
Rettegés és Ideggáz Empty
TémanyitásTárgy: Re: Rettegés és Ideggáz   Rettegés és Ideggáz I_icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
Rettegés és Ideggáz
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Univerzumban játszódó FRPG :: Szabályok, Információk :: Kalandok :: Aktuális Kalandok-
Ugrás: