DC Univerzumban játszódó FRPG


 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az Első lépések-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Latest topics
» Társalgó
Szer. Jún. 22, 2016 9:41 am by Lois Lane

» Diego Crown
Csüt. Júl. 02, 2015 10:54 pm by Diego Crown

» Rekviem
Szer. Júl. 01, 2015 8:09 pm by Madárijesztő

» A Robinson park
Vas. Jún. 21, 2015 5:50 pm by Andrew Ramirez

» Csokit vagy csalunk!
Vas. Jún. 21, 2015 4:52 pm by Andrew Ramirez

» Jess Kayle - A Sárkány Gyermeke
Kedd Jún. 16, 2015 11:15 pm by Jess Kayle

» Jess Kayle
Vas. Jún. 14, 2015 4:35 pm by Jess Kayle

» Amecchi Előtörténet
Kedd Jún. 09, 2015 6:24 am by Madárijesztő

» Orvosi igazolások
Kedd Jún. 02, 2015 9:13 pm by Ra's Al Ghul

» Smallville Állatkert
Szer. Május 20, 2015 11:13 pm by Cybergyík

Tükör
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span

Share | 
 

 Lylien Odree - IX

Go down 
SzerzőÜzenet
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Lylien Odree - IX   Szer. Márc. 02, 2011 3:01 pm

Születési név: Lylien Odree
Egyéb név: Lyli, IX, Zöldi
Faj: Genetikailag módosult ember
Nem: nő
Születési hely, idő: Gotham, 1994
Kor: 16
Magasság: 167cm
Súly: 160 kg
Hajszín: zöld
Bőrszín: fehér
Vércsoport: B-
Egészségi állapot: ismeretlen
Család: Fraderic Odree (apa, ismeretlen állapot), Syntia Dogen (anya, ismeretlen állapot)
Foglalkozás: ismeretlen
Oldal: rossz

Előtörténet: Lyli születésekor már elkerült a szüleitől. Alig hogy a kórházi ágyban aludt, már egy cég tulajdonává vált. Szülei Gotham egyik szegényebb rétegébe tartoztak, ennek oka volt az, hogy nem tudták volna lányukat felnevelni olyan környezetben amit minden gyermek megérdemel. A cég aki örökbe fogadta, egy fantom cég volt. Nem létezett, hiszen ha tudták volna mivel is foglalkozik eredetileg a valódi arculatuk, talán sosem tudnak maguknak szerezni egy alanyt. Árvák alapítványának adták ki magukat, miközben egy a Gotham külvárosában álló hatalmas vegyszerkutató intézet volt. Lyli ide került, és egyből megbélyegezték, a „IX”-es számmal, mivel ő volt a 9-dik kísérleti alany. Már egészen kiskorától fogva teszteken és kutató kísérleteken esett át. Ártalmatlannak tűnő, de még is fokozottan veszélyes vizsgálatok voltak ezek. Olyan dolgokat néztek meg a gyermeken, mint az emberi bőr reakciója ezzel, meg azzal az anyaggal, és a fájdalominger megszüntetése. Sokszor sírás... fájdalmas kínokat ordító sírás szivárgott ki az épületből, de senki nem hallotta, mert távol esett a várostól. A későbbiekben már csak IX-ként emlegetett lány nevelő szülőket kapott magának, akik dolgozók voltak az intézetnél. Próbálak kialakítani egy hamis képet a kísérlet előtt, ami sikerült is. Így könnyebbé váltak a további vizsgálatok és kísérletek, hiszen a „szülei” végezték el rajta.
Az évekig tartó tesztek, kísérletek, vizsgálatok, megfigyelések gyümölcse az lett, hogy a lány aki akkor alig volt 8 éves, immúnissá vált a gyengébb mérgek ellen, és a betegségekkel szemben, ezezl pedig némileg a fájdalomküszöbe is megnőtt. Áttörő eredményeket értek el a dolgozók rajta, és ő mit sem sejtett a körülötte zajló világról. Hiszen a vállalaton belül az otthon illúzióját állították fel előtte, és a családét. A valóságig megtévesztő volt a kép. Lassan, bevezették őt a krav-maga világába, és a harcművészetre kezdték el tanítani. Mind ezt szintén egy kutatás érdekében. Arra voltak kíváncsiak, hogy néhány mellékes injekcióval kísérve, mennyire fogékony az agya a fizikai tanulásra, illetve az elméleti oktatásra. Mind a kettőt intenzíven alkalmazták nála, de nem sikerült az agyi aktivítás fokozása. Ismét áttöréseket értek el a személyében, de továbbra sem hozták napvilágra az eredményeket, hiszen tudták, a vezetők, hogy komoly lincselés lehet a vége, ha kiderül, hogy mind ezeket a kísérleteket engedély nélkül alkalmazták. Folyamatosan próbálták fejleszteni az alanyt, aki egyre inkább a tökéletességig alakult. Egészen 14 éves koráig, mikor beköszöntött nála a tinédzser korszak. Kicsit későn érő volt, de kérdezősködni kezdett, és kételkedni. Itt ébredt fel benne rengeteg kérdés, és válaszokat akart hallani. Sokszor megkérdőjelezett dolgokat, ezért kezdtek aggódni. Egyre többször ellenkezett, és ez nem tetszett a vezetőségnek. Komoly lépésre szánták el magukat, mikor a lány egyik napról a másikra, megtámadta a rajta elvégző kísérletért felelős kutatót. Több dolgozóban súlyos károkat tett, és elaltatták a lányt. Implantált emlékeket adtak neki, egy idilli családról és minden szép, jó volt a fejében. Majd bérszülőket vettek fel mellé, és Gotham egyik kerületébe helyezték ki őt. Egy újabb kísérlet volt mind ez. Még pedig a való élet hatásaira való reagálási készség kísérlete. Mivel jobb volt kortársainál, és mondhatni minden átlag embernél, a kutatók kíváncsiak voltak, hogy mekkora hatással van mind ez az életben. Folyamatos megfigyelés alatt tartották. A tanárai, szomszédai, barátainak szülei, közérti eladók, mind beépített emberek voltak, akik a lányt figyelték. Mind a mai napig ezt teszik.
A lány mit sem sejt az egészről. Nem tudja ki is ő valójában, mit is tettek vele. Az emlékei hamisak, amikről nem is sejt semmit. 16 évesen 2 éve megfigyelés alatt tartják. Minden a vezetőség tervei szerint megy, hogy a lányból egy napon tökéletes katonát alkossanak. Ugyan is a projekt ezért jött létre. Hogy az Amerikai katonaság számára egy olyan kurzust fejlesszenek ki, ami erősebbé teszi az embereket. A projekt elméleti síkon létezik, mind a mai napig azt hiszik. De a valóság meghazudtolja az egészet, hisz engedély nélkül, de megszületett egy prototípus, aki eddig sikeres alanynak mondható, hiszen a 9-dik próbálkozásra áttörő eredmények születtek.


Jellem: Ellenséges, parancsot teljesítő "gép"

Szakképzettség: A Krav-maga harcművészet magas foku ismerete, pompás atlétikus adottságokkal együtt.

Képesség: Immunis a gyengébb mérgekre, és betegségekre, és kétszerte tanulékonyabb az embernél, ami azzal jár, hogy nagyobb agyi aktivitást mutat.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Lylien Odree - IX   Szer. Márc. 02, 2011 3:06 pm

A nő titokzatos körülmények között eltűnt a betöréses incidens után. Senki sem találta meg, még a GenTech corp fejvadászai sem, akik dollár milliókat öltek bele a IX-es alanyba. Lylien Gotham City útvesztőknek látszó utcáin bújkált. Mindenki és minden elől al akart tűnni, de nem sikerült neki teljes mértékben. A város újra és újra összetűzésbe került vele. Bűnözők, kik könnyed megélhetést kerestek, erőszaktevők, vagy csak unatkozó suhancok, senki sem hagyta békén. Lassan megértette, ebben a világban a gyenge elhull, és csak az erős maradfenn. Erős pedig egyedül nem lehet. Szövetséges kell, egy erős szövetséges, aki mellett kamatoztathatja emberektől kapott képességeit. Újra nyakába vette a várost, de most már volt célja. Nem csak teng-leng az utcákon, felderít szisztematikusan keresi a megfelelő személyt, és ebben senki sem akadályozhatja meg. Akár egy gép, mindent megfigyel, és elraktároz, sok társadalom által elfogadott szervezet, és illegális banda ténykedik a városban, de egyik sem az, amit keres.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Lylien Odree - IX   Szer. Jan. 11, 2012 3:55 pm

A tökéletes személyre a hírekben talált rá. Egy nő kinek szerencsétlenségben volt része, ellene fordultak, felhasználták, de ő bosszút állt. Egyedül akár egy szílfa, erősen, kitartóan. A nőt rabságban tartották indokok miatt, miket nem értett meg. Mondvacsinált okok, melyel csak a kezdetleges tudattal rendelkezők tudnak élni. Őrültnek titulálták, és képességeit átoknak, így hát szabadságra volt szüksége. Szabadságra, ahol kiteljesedhet, és végre az lehet amivé válnia kell. A védőangyallá, amire IX -nek is szüksége van. Sok lehetőséget végigpörgetett magában, de ez az egyetlen egy maradt. Arkham Elmegyógyintézetben tartották fogva. Egy elzárt részen, a legveszélyesebbek között. Az egyik legbiztonságosabbnak hitt cellában. Számítógéprendszert feltörve jutott be, a kamerák tökéletes tervnek köszönhetően, a megfelelő időben kapcsoltak ki, és be. Mire eljutott a celláig, a biztonsági zárak kikapcsoltak. A természet istennője Méregcsók pedig szabad lett. Ekkor törtek rájuk az őrök, harci tudásának, és különleges fiziológiájának köszönhetően még ha nehezen is de túljutottak rajtuk. Ekkor már csak a természet erőit, melyeknek IX teljes ellentéte segítségükre siettek. Növények vették pártfogásba őket, virágok mérgezték az embereket, hogy életet adhassanak gazdájuknak, indák áltak össze, hídat alkottak saját testükből. Így a sziget elmaradt mögöttük, és belevették magukat az újvilág dzsungelébe.

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Lylien Odree - IX   Csüt. Jan. 19, 2012 3:48 pm

A természet segedelmével feljebb léptek a táplálkozási láncon. Méregcsók erejének köszönhetően hamar gyültek a követők, kik hittek a célban. Ezt persze nem mondhatta el magáról IX, de őt más cél vezérelt, ezt pedig tudta természet gyermekei maguk is. Először csak a bosszúért cselekedtek, de végül rá kellett jönniük ez már nem megoldás.
Össze kellett fogni régi ellenségekkel, hogy kivirágozhassanak, és teljessé váljanak. Harcok árán sikerült kipaterolni a város bűnszervezeteit a Robinson Parkból. Így a város tüdejét megszerezve túlléphettek korlátaikon. Ezért pedig csak egy kis áldozatot kellett tenni.
IX beállt egy bandába, aminek nem volt tényleges célja, csak maga a pusztítás. Nem tetszett neki, de nem volt mit tenni. Cselekednie kellett, vagy elbuknak. Hármassarokig küzdötték el magukat Elektrominátorral, és Mammonnal karöltve. Egyik sem az a társ, akit maga mellé kívánhatna az ember, de ez már nem számított. Megostromolták a Gotham Városi Főkapitányságot. Sok áldozatot szedtek, és még több sebesültet hagytak maguk mögött. Kiderült, hogy csak háttértámogatók voltak.
Rébusz kétes üzelmeiről kellett elterelni a figyelmet, ezt pedig meg is tették. Míg egy csapat maszkos szuperhősnek kikiálltott vicc be nem toppant. Leverték a talányok mesterének embereit, és őt is elkapták volna, ha nem ütnek rajtuk. Rövid, ám annál ádázabb csata következett. Letámadták a triót, de Sárkány, Maverick, és Hatred jól küzdöttek. Már éppen felülkerekedtek volna rajta, mikor egy váratlan vendég toppant be, és kikészítette a csapat eszét. Vörös Vadász védelmezőként csapott le, és mikor meglátta Mammont azonnal le is támadta. Senki sem tudott érte tenni semmit, így ketten maradtak. Elektrominátor miatt döntetlen lett a meccs, de nem is számított már. Rébusz megszökött, és IX kimenekítette "társát" és ő is lelépett. Így szerezték meg támogatók segítségével a Robinson Park egészét.

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Lylien Odree - IX   Szer. Jan. 25, 2012 1:41 pm

A rendőrséggel együttműködve lassan, de biztosan otthonná alakították a park egész területét. Minden négyzetcentimétert a fennhatóságuk alá vettek, és mindenről tudtak, ami csak ott van. IX pedig mint mindig, most is külön utakon járt. Saját belátása szerint döntött és alkotta meg saját elszeparált kis birtokát. Még mindig Méregcsók parancsolt neki, és ez így is van jól. Egy családba tartozik, ahol ő a fekete bárány, de mégis hasznos tagja. Nélküle nem értek volna el idáig, és nem is alkothatták volna meg a biztonságos közeget. Egyetlen alvilági banda, vagy maszkos hős sem tudott már kárt okozni, így hát elérték az édent. IX-et néha még visszahívta a fejlett világ, és ennek a csábításnak nem tudott ellenállni. A fejlett technológia a testében élt, semmilyen természetes anyag sem alkotta őt. Így céljának tűzte ki a saját életét. Természetes életet akart létrehozni, csakis mesterséges anyagokból, mint saját maga. Heteket, hónapokat dolgozott rajta, és még mindig oly messze volt a cél, mint amikor elkezdte. Fáradhatatlanul tört előre, és pihenés nélkül alkotja tovább a saját módján a világot.

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Lylien Odree - IX   

Vissza az elejére Go down
 
Lylien Odree - IX
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Univerzumban játszódó FRPG :: Adattár :: Karakterek NJK-i és Mesélői karakterek :: Mesélők karakterei :: Inaktív felhasználók karakterei-
Ugrás: