DC Univerzumban játszódó FRPG


 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az Első lépések-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Latest topics
» Társalgó
Pént. Nov. 16, 2018 5:38 pm by Demolition Captain

» Diego Crown
Csüt. Júl. 02, 2015 10:54 pm by Diego Crown

» Rekviem
Szer. Júl. 01, 2015 8:09 pm by Madárijesztő

» A Robinson park
Vas. Jún. 21, 2015 5:50 pm by Andrew Ramirez

» Csokit vagy csalunk!
Vas. Jún. 21, 2015 4:52 pm by Andrew Ramirez

» Jess Kayle - A Sárkány Gyermeke
Kedd Jún. 16, 2015 11:15 pm by Jess Kayle

» Jess Kayle
Vas. Jún. 14, 2015 4:35 pm by Jess Kayle

» Amecchi Előtörténet
Kedd Jún. 09, 2015 6:24 am by Madárijesztő

» Orvosi igazolások
Kedd Jún. 02, 2015 9:13 pm by Ra's Al Ghul

» Smallville Állatkert
Szer. Május 20, 2015 11:13 pm by Cybergyík

Tükör
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span

Share | 
 

 Dungeons and Dragons

Go down 
SzerzőÜzenet
Madárijesztő
Admin
Admin
Madárijesztő

Hozzászólások száma : 1325
Join date : 2011. Feb. 21.
Age : 27

TémanyitásTárgy: Dungeons and Dragons   Vas. Ápr. 07, 2013 12:28 pmFaerűn árnyai

Faerűn népe hosszú ideig békességben éltek egymás mellett. Az üzletek virágoztak, az országok egymás közt háborúzás helyett üzleteltek, közös erővel nyomták el a barbár hordák támadásait a messzi északon. Már-már azt lehetett volna hinni, hogy utópia kerekedik fölül. Minden csodásan haladt, addig a napig, amíg furcsa anomáliák nem kezdtek felbukkanni szerte az egész kontinensen. Először csak aprócskák voltak, szinte észrevétlenek. Egy-két kisebb démon a másik síkról, az állatok olykori furcsa viselkedése, még természetes dolognak mondható. De hogy már személyek tűnnek el csak úgy hirtelen? S jelennek meg teljesen más helyen, vagy soha többé nem látják őket? Egész városok burkolódznak láthatatlanságba? Ez bizony már egyáltalán nem természetes dolog! Ki vagy mi állhat eme dolgok mögött? Meddig fajul még ez? Mikor kezd ezzel valaki valamit? Hogyan lehetne ezt megoldani? Ezek ám a nehéz kérdések, melyekre választ kell találni, amíg az egész Faerűn el nem pusztul!

_________________
"How many more bones will you crush? How many lives will you destroy in the pursuit of what you call justice? You are the product of everything you fear: violence, darkness, helplessness. All that remains is for you to watch, as I drag your beloved Gotham into oblivion."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://dcuniversefrpg.hungarianforum.net
Andrew Ramirez
Törvényen kívüli
Törvényen kívüli
Andrew Ramirez

Hozzászólások száma : 413
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 22
Tartózkodási hely : Gotham

TémanyitásTárgy: Re: Dungeons and Dragons   Vas. Ápr. 07, 2013 2:05 pm

Éppen egy fogadóban vagyok, tivornyázó hely ez, igazi keményfiúkkal, nagy részüknek csak viccből elkenném a száját egy jó kis verekedés közben, na persze nem tiszta játékkal, ahhoz nem lenne kedvem. De abból már elég volt múlthéten. Minden jót nem ronthatok el mert olyan a kedvem, gondolni kell más időkre is. Hopp máris az én köröm jön, óvatosan megfogom a lapot ami a kezemben van, majd gyorsan egy szempillantás alatt levágom az asztalra. Ezt a kört is nyertem, végignézek a csalódott arcokon és nagy vigyorral a képemen elveszem a pénzt ami az enyém. Igazából pont ugyanannyi pénzem van mint amennyivel kezdtem, mindig valahogy visszanyerem, na nem azért mert olyan ügyes vagyok, hanem mert segítek magamon, kíváncsi vagyok mikor veszik észre. Az lesz majd igazán jó móka.
Lábammal enyhén arrébb tolom a hátizsákom, abban van a felszerelésem nagy része, kivéve az erszényt amiben a pénzem van, az az oldalamon lóg, jó közel tudni magamhoz, nehogy még megrövidítsenek. A fegyvereimet leadtam a kocsmárosnak, egy ládában őrzi, nehogy véletlenül valami rossz történjen, pedig nem szokott rossz történni, bárki bizonyítja. Hehe, megint én jövök, ismét lerakok egy lapot. Majd körbenézek, most kivételesen vesztettem, nem maradt már jó lapom, de egy arany nem a világvége, majd elcsenek valakitől annyit.

~ Vajon a mai nap is pont olyan szokványos lesz? Na az már nem! Ideje lesz gondolni az estére is. Na nézzük csak. Semmi? Héé... semmi. Nincs senki, se hercegnő, se gonosz királynő, senki. Na azt már nem! Majd később utána járok.
Kezeimet összedörzsölöm, és várom az új laposztást. Jé, megint jó lapokat kapok, micsoda véletlen!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cybergyík
Bűnüldöző
Bűnüldöző
Cybergyík

Hozzászólások száma : 434
Join date : 2011. May. 08.

TémanyitásTárgy: Re: Dungeons and Dragons   Vas. Ápr. 07, 2013 5:32 pm

Lassan sétálok. Nehéz táskám a hátamon mozog miközben enyhén lihegek. Már egy fél napja úton vagyok. Na nem mintha ez baj lenne az utam szinte minden nap ennyi ideig tartott így eléggé nagy állóképességgel rendelkezem. Viszont most kissé fáradtabb vagyok mint előtte. Nem rég összefutottam pár vadállattal és nem volt természetes a viselkedésük. Ezen kívül éreztem valami furcsaságot is. Hallottam a furcsa pletykákat miszerint különös változások történtek a területeken. Egy pár napig nem igazán hittem nekik, de nem ignorálhattam a jeleket. Ritkán találkoztam velük, de elkerülhetetlenül megismerkedtem velük az utazásaim során. Mindenesetre nem akartam a vadak közelébe maradni így futólépésbe váltottam. Persze nem követtek, ha ezt tették volna valószínűleg most sebekből véreznék. Elég nehéz ezzel a hatalmas csomaggal járkálni, de hát én olyan vagyok mint a csiga, magammal hordom a házam. Én vándorló vagyok. Az utamat követem amit a szél mutat. De a tapasztalatok amik körbe vették életem, azt súgta, hogy a jelek egy választásra fog kényszeríteni, talán többre is. A döntések városába értem ahol az út szerte ágazik. Előbb utóbb kijutok belőle, de nem mindegy hogy melyik irányba folytatom az utam.
Most viszont egy állomás tűnik fel a távolban. Egy út menti fogadó a kereskedők támogatója és kiszipojozója. Remélhetőleg nem olyan drága, hogy visszautasítson egy magamfajta utazót. Fajom, és munkásságom nem éppen bizalom gerjesztő, de kétlem, hogy véremet akarnák venni mikor belépek az ajtón. Megálltam az ajtó előtt Vettem egy mély levegőt, majd benyitottam. Hallottam ahogy a beszélgetés megakad. A meleg környezet megérintette a pikkelyeim, és az orromba az alkohol és emlős izzadtság férkőzött. Szépen bementem és mintha ott lenne a helyem, egyszerűen besétáltam, és becsuktam magam mögött az ajtót. Nem fordítottam sok figyelmet a körülöttem lévőkre, álltam a tekintetüket. Éreztem a bizalmatlanságot, a félelmet, de az idő megtanított a türelemre. Az emberek szabályainak megfelelően oldalra elhelyeztem a sámán botomat, a bot szimbólumai villantak egyet mielőtt elvesztették volna mágikus erejük. Nélkülem csak egy egyszerű bot volt semmi több. Nyugodtan oda sétáltam a bárpulthoz.
-Jó estét.-Mondtam halkan, miközben leakasztottam az erszényem az övemről.-Mennyibe kerül egy szoba?-Kérdeztem nyugodtan, miközben feltekintettem a férfira teljes nyugodtsággal. Mondjuk ha nem is adna szobát, valószínűleg kint éjszakáznék a fogadó mellett a sátramban. De egy meleg szoba mégis csak jól esne.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Penny Danvolt
Civil
Civil
Penny Danvolt

Hozzászólások száma : 313
Join date : 2012. Aug. 09.
Age : 16

TémanyitásTárgy: Re: Dungeons and Dragons   Hétf. Ápr. 08, 2013 10:54 am

Csöndesen ülök a pult mögött. Ma még egy vevő sem volt. Pontosabban, már három napja nem volt egy sem. Úgy döntöttem, hogy felmegyek egy kis harapnivalót készíteni, úgyis éhes vagyok. Sütöttem egy kis adag omlettet, majd az asztalnál ülve falatozok belőle, némi kenyeret majszolgatva mellé.
- Ma van harmadik napja, hogy egy vevő sem jött... Mi lehet az oka?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tigra
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Tigra

Hozzászólások száma : 284
Join date : 2011. Jun. 11.
Age : 23

TémanyitásTárgy: Re: Dungeons and Dragons   Hétf. Ápr. 08, 2013 7:38 pm

Az utcán sétálok, körülöttem a legkülönfélébb alakok, mindenki a maga dolga után jár-kel. El tudok vegyülni a sok furcsa teremtmény között. Persze sokan emberek, mégis úgy tűnik a ruhájuk, mocskuk és egész megjelenésük miatt, hogy teljesen más nemzet képviselői mind. Piacidőben ilyen itt az élet. Gazdagok és szegények, írnokok, kalandorok és egyszerű munkások egy kupacban, vásárolnak és alkudoznak. Ilyen vegyes társaságban naná hogy könnyű feltűnés nélkül téblábolni.
Hogy elrejtsem azért valamelyest macskaszerű vonásaimat, egy csuklyás köpenyt öltöttem magamra, így nem fogom biztosan senki érdeklődését felkelteni. Vállamon a hátizsákom, benne pár apróság, mint például kaja, innivaló meg feszítővas. A tőrt az övemen hordom, akár a tolvajszerszámaimat is, ami nem foglal túl sok helyet - ezek jobb, ha mindig kéznél vannak, hátha gyors elő kell venni őket. Az övemet, és annak tartalmát a köpenyem elrejti, nehogy még valakit kíváncsivá tegyenek.
És hogy minek bóklászok én a piacon? Egy: itt annyi kaját lehet összelopkodni, hogy az nem igaz. A feladatnak ennek a része már letudva, mára meg is tömtem magam rendesen. Kettő: ilyenkor a város, község vagy éppen falu rendfenntartói, ha vannak ilyenek, a piacra jönnek, hogy a balhékat megakadályozzák, így az egész helység szabad préda. Lejárnak a piacra ráadásul a gazdagok is. Ami azt jelenti, hogy üres a házuk, legalábbis tőlük. Általában egy környéken egy hetet töltök, hogy megtudjam, kik is a helyi tehetősebb személyek, és hol laknak. És, miután megbizonyosodtam róla, hogy ők nem otthon tartózkodnak, hanem itt a piacon, mehetek hozzájuk gyakorolni a mesterségem, azaz kifosztani őket. Most is ezt a tervet követem, és ha jól látom, két gazdagabb személy, akiknek tudom hol keressem a lakását, itt vannak, távol az ingóságaiktól. Még várok, hogy egy-két keresett arc felbukkanjon, és megyek is dolgozni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Abakura Ryuu
Civil
Civil
Abakura Ryuu

Hozzászólások száma : 113
Join date : 2012. May. 11.
Age : 22
Tartózkodási hely : mindig változó

TémanyitásTárgy: Re: Dungeons and Dragons   Pént. Ápr. 12, 2013 8:36 pm

Lassú léptekkel haladok előre Északnak. Egész jól érzem mostanában magamat. Az állandó friss levegő, és nyugalom teljesen lenyugtat. Vagy már egy álló hete úton vagyok, és élvezem az erdőnyugtató környezetét. Fogalmam sincs, merre járok, csak annyit tudok, hogy távol a városok, faluk gondjaitól. Felkészültem a hosszú utakra, és a rám váró nehézségekre. A Rövid kardom itt lóg a jobb oldalamon, hogyha szükség úgy tartja, előrántsam és kibelezzem vele támadómat. Hosszú kardom a bal oldalamra volt rögzítve, hogyha szükségem lesz rá, akkor elő tudjam húzni akadály nélkül. Vándorbotomat állandóan kezemben van, még ha ülök, vagy alszok is. Rövid íjam szintén hátamon van, és a 3 tegezt hátamra akasztottam, és mindegyik nyílása a jobb oldalamon van, hogy jobb kezemmel el tudjam őket érni, ám mégse potyoghassanak ki, ugyanis nem örülnék, ha mikor a harcra kerülne, a sor elveszteném mind a 60 vesszőmet. Imádtam célba lőni, és sokkal jobbnak tartom magamat íjászatban, mint például közelharcban, így emiatt inkább távol maradok a célpontomtól. Elképesztően jó vagyok a támadások tűrésében, vagy a folyamatos menetelésnek, és jó volt látni, hogy míg ellenfelem már majdnem kifullad a kimerültségtől, én még vígan ugrálok körülötte, és lefejezem… bár az pont nem annyira örömteli esemény. Most hogy fegyvertáramat leellenőriztem ismét utamra koncentrálhattam. Egészen napnyugtáig sétáltam, és tovább is mentem volna, ha nem lettem volna hulla fáradt. Képes voltam egész jól kiismerni magamat a vadonban, így tudtam, hogy ez a hely egy igencsak nedves terület legszéle, mert valamivel puhább a föld, mint eddig. Kis keresgélés után találtam egy kisebb zuhatagot. Egészen idáig egyetlen zsákba hoztam mellékes dolgaimat. A zsákot most ledobom a víz mellé. Kinyitom a zsák száját, és keresgélni kezdek. Kis idő után megtaláltam azt, amit kerestem. Kulacsomat. Odaléptem a vízhez és megnéztem iható-e. Látszatra ihatónak tűnt, és egy korty után meggyőződtem, hogy pont megfelelő. Megtöltöttem kulacsomat, és visszaraktam táskámba. Következőre szappant kerestem. 3 fontnyit hordok jelenleg magamnál, fontnyi darabkákban. Nem vetkőztem le, mert ruhámat is ki tudom mosni így egyszerre, mivel már egy ideje úgyis kimaradt a mosás, de azért a cipőmet levettem. Nekifutottam, és egy fejes kíséretével belevetettem magam a háborgó vízbe. Beúsztam a vízesés alá, és kibújtam a vízből. A lágyan aláhulló zuhé kimasszírozta a nyakamból a görcsöt, amit múltkor szereztem, mikor arra ébredtem, hogy egy követ használok párnának, pedig a zsákomat szoktam annak használni. A szappan kis idő után habozni kezdett, miután a víz elkezdte lemosni a megkérgesedett tetejét. Jól esett a kis fürdés, mivel feldobott. Mikor sikeresen lemostam a koszt rólam és a ruhámról kiúszok a partra, ahol is alsógatyáig vetkőztem. A közelben találtam néhány vastagabb tönköt, amit begyújtottam az acéllal és a kovával. Kis idő után már lobogott is lágyan a tűz, és hogy ne terjedjen tovább kövekkel raktam körbe. Vizes ruháimat 8alsóneműmön kívül köré terítem, és mivel nedves moha borította a földet, így nem kellett aggódnom, hogy koszos lesz. Mikor ezzel megvoltam már vetettem is vissza magamat a vízbe. Vagy tíz percig úsztam (ami valljuk be, hogy javarészt csak kapálózás volt), mikor valami különös zajt hallok. Azonban mikor feljöttem nem láttam semmit, és arra gondoltam csak képzelődtem, vagy valami nagyobbacska kődarab esett a vízbe. Miután teljesen biztonságban tudhattam magamat kivándoroltam a partra, és tüzet gyújtottam néhány közeli gallyból, faágból. A halkan ropogó tűz mellé terítettem ruháimat, még alsóneműmet is. Elővettem harci felszerelésemet. Bőrpáncélom bár nem volt a legkényelmesebb, de legalább fedett valamit a hidegtől, amit most kezdtem el érezni, miután kiszálltam a vízből, és kezdtem száradni. Egy röpke fél óra múlva megnéztem a ruháimat, amik már szárazok voltak. Eltettem a bőrpáncélt és újra felvettem Utazó ruhámat. Ezek után ráhajtottam fejemet a jó puha mohára, és el is nyomott az álom pár pillanaton belül. Álmaimban egy nagy lakomáról, és vidám hárfaszóról álmodtam, ami egy jó hangulatú kis városkában volt, aminek a főterén ünnepélyt rendeztek, ahol jómagam is ünnepeltem a valamit. Azonban sikolyok hallatszódtak távolról, és hirtelen őrjöngő sárkányordítás jutott el fülemig. Mikor felpillantok az égre egy hatalmas árnyék zúgott el felettünk, és ezt ordította sárkánynyelven 8amit jómagam is ismerek):
- Mind megdögletek gyáva kutyák!
Ezzel a hatalmas test ledöntött egy templomtornyot. A hatalmas romdarabok zuhanni kezdtek, és egyik pont felém tartott, és majdnem el is ért, mikor kinyitom szemeimet. Már javában dél lehetett. Megdörzsöltem fejemet, és megráztam fejemet, hogy előbbi álmom teljesen kimenjen a fejemből, ám ez nem sikerült. Jobb ötletem nem lévén felkészültem az indulásra. Nyújtóztam párat, meglengettem elgémberedett lábaimat, megragadtam botomat, helyükre tettem a tegezeket, kardokat, és hátamra dobtam zsákomat. Tegnap vacsora nélkül feküdtem le, de nem szomorkodtam, mert tudtam, hogy 3 napra elegendő jó minőségű élelemkészletem van a táskámba. Beszívtam egy mély levegőt, és továbbindultam a kis vízeséstől, és újult erővel nekivágtam hosszú utamnak az ismeretlenbe.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://gtafights.proboards.com/
Madárijesztő
Admin
Admin
Madárijesztő

Hozzászólások száma : 1325
Join date : 2011. Feb. 21.
Age : 27

TémanyitásTárgy: Re: Dungeons and Dragons   Kedd Ápr. 16, 2013 1:54 pm

Elkator Rayen, Jasper Tilyon, Fendra, Ryutoshi Kurasai, Penny Danvolt, Noruas Dorl Krad

A világ tele van furcsaságokkal. Az anomáliai jelenségek nem kíméletesek, nem válogatnak. Ugyan olyan kegyetlenül bánnak a jó szívű parasztokkal, mint a legkegyetlenebb uralkodókkal. Hirtelen bukkannak fel, hirtelen tűnnek el, hirtelen csoda, avagy katasztrófa kíséri őket. Mintha az istenek beteges játéka lenne, megpróbáltatva ezzel Faerűn népét. Most is megjelentek, a világ legkülönlegesebb pontjain, függetlenül attól, ki hol tartózkodik és épp mit csinál...
Lágy, kellemetlen bizsergés fut végig testeteken, érezni, mintha megannyi kígyó aprócska fogai vájtak volna bele bőrötökbe. Oly nyomasztó, oly kínzó. Megérinti a lényt. A világ körülöttetek hullámozni kezd, elhomályosul, majd elmosódik egy hatalmas maszlagba, majd egy villanás, és hirtelen a bizonytalan sötétségben találjátok magatokat. Alattatok sima követ éreztek, bár nem látjátok egymást, de halljátok és érzitek egymást. Csupán Elkator, Jasper és Fendra látja a csapatot, valamint azt, hogy egy hosszú folyosóra csöppentek, melynek kőpadlója sok helyen szétesett. A folyosó végét viszont nem látják. A többiek csak a sötétben tapogatódznak.
Észreveszitek, hogy csak az a felszerelés van nálatok, ami rajtatok és kezetekben volt abban a pillanatban, amikor az anomália ideteleportált benneteket.


_________________
"How many more bones will you crush? How many lives will you destroy in the pursuit of what you call justice? You are the product of everything you fear: violence, darkness, helplessness. All that remains is for you to watch, as I drag your beloved Gotham into oblivion."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://dcuniversefrpg.hungarianforum.net
Tigra
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Tigra

Hozzászólások száma : 284
Join date : 2011. Jun. 11.
Age : 23

TémanyitásTárgy: Re: Dungeons and Dragons   Kedd Ápr. 16, 2013 10:39 pm

Különös érzés járja át a testemet. Eleinte nem is figyelek fel rá, de ez nem sokáig van így.
- Aú! - kiáltom hangosan, részben a belém hatoló fájdalomtól, részben pedig a meglepetéstől.
Fogalmam sincs, mi ez, és nem tudom, hogyan lehetne megszüntetni. Eztán már nem csak az én testem kezd furán viselkedni, hanem minden körülöttem. Mintha az egész mindenség szétfolyna. Fojtogató érzés fog el, és úgy érzem, hogy befulladok a keletkező káoszba. A kezeimet kitartva próbálom ezt az egészet távolt tartani, noha tudom, hogy ezzel nem sokat érhetek.
Aztán bumm. Sötétség ölel körül, de pár másodperc, és már látok is. Nincs is annyira sötét. Többen is vagyunk, ahogy látom. Meg érzem is őket, és hallom is. Mozdulni még nem merek, mert fogalmam sincs hova kerültem, és mindent olyan instabilnak látok, mint az előbb, mikor szétfolyt minden. Szerencsére ez az érzés hamar alábbhagy. De hol lehetek? Vagyis mi. És kik ezek egyáltalán?
- Akárki... mégis mi a fene történt itt? - kérdem zavartan. - Ki csinálta ezt?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Andrew Ramirez
Törvényen kívüli
Törvényen kívüli
Andrew Ramirez

Hozzászólások száma : 413
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 22
Tartózkodási hely : Gotham

TémanyitásTárgy: Re: Dungeons and Dragons   Kedd Ápr. 16, 2013 11:10 pm

Egyik pillanatban még kiélvezném a helyzetet, mesés lapok kerültek ugyanis a kezembe, földön futóvá, nincstelenné, rabszolgává! Igen talán még rabszolgává is tehetném a többi játékost, csak csalafintán meg kellene fűznöm őket, tegyenek fel mindent vagy semmit, duplázzanak. De sajnos erre nincs lehetőségem, a gonosz világ keresztbe tesz, a bizsergéstől nem tudok rendesen megszólalni, már pedig az nagyon fontos lenne ha be akarom őket csapni, a kellemes mégis kellemetlen érzés egyre jobban elfog, végül már szédülök is, elmosódik a kép.
~ Az átkozottak! Mérget tettek az italomba!
Hopp, hopp, hirtelen megint látok! Fény, fény, élek. Gyorsan körbe pillantok az ismeretlen helyen, veszélyesnek és idegennek tűnik, főleg a padló, szét van esve. Felállok és körbenézek, ellenőrzöm felszerelésem, nincs nálam szinte semmi, de ez is jobb mintha tényleg nem lenen nálam semmi. Az idegenek sem tetszenek, egyiket sem ismerem, látásból sem, mit keresünk mi itt? Egyszer csak hallok valamit, hangot, hirtelen irányába kapom a fejem. És mit látok? Egy csodálatos nyávogó kis macskát! Macskát! Cicust!
~ És én még azt hittem, unalmas lesz a nap.
Megnézem hova kell lépnem, és ha biztonságos két gyors szökkenéssel ott termek a macskalány előtt. Mélyen meghajolok, még kezeim is kilendítem oldalra, mind a kettőt balra, csak hogy színpadias legyen. Egy gyakorlott mozdulattal átmegyek féltérdelésbe, és ha engedi elkapom a kezét és egy csókot lehellek rá. Na persze ügyelek nehogy egy csepp nyál is kerüljön a bundájára, az kéne még! Felállok, szemébe nézek és bemutatkozom, ahogy illik.
- Jasper Tylion, Tymora "lovagja" szolgálatára!
Na nem vagyok tenyérbe mászó, utálom az olyan alakokat, én csupán egy váratlanul kedves üdvözlésben akarom részesíteni a nagymacskák eme különleges példányát. Még soha életemben nem láttam ehhez hasonlót. Micsoda kár! Remélem azért nem szakad le alattam a padló, nem szeretnék repülni. Viszket a bal szemem, de nem vakarhatom meg, ezért inkább gyorsan becsukom, na ebből egy szép kacsintás lett, pedig nem is akartam.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Penny Danvolt
Civil
Civil
Penny Danvolt

Hozzászólások száma : 313
Join date : 2012. Aug. 09.
Age : 16

TémanyitásTárgy: Re: Dungeons and Dragons   Szer. Ápr. 17, 2013 3:07 pm

Épp egy falatot vettem a számba, mikor kellemetlen, szörnyen fájdalmas érzést kezdtem érezni. Elejtettem a villámat és félre is nyelem a falatot, majd ekkor minden sötét lett. Néhányat köhögök, próbálva lenyelni a falatot, ami sikerül is, majd még köhögök egy kicsit. Végül elmúlik a köhögés és felnézek, persze a nagy feketeséget látom.
- Hol vagyok? Miért van ilyen sötét? - kérdezem ijedten.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Abakura Ryuu
Civil
Civil
Abakura Ryuu

Hozzászólások száma : 113
Join date : 2012. May. 11.
Age : 22
Tartózkodási hely : mindig változó

TémanyitásTárgy: Re: Dungeons and Dragons   Szer. Ápr. 17, 2013 6:05 pm

Vagy egy fél órát caplattam miután felkeltem, de hát ki lenne olyan bolond, hogy ne élvezné ezt a friss levegőt, így hát én sem panaszkodhatok. Két lépés után azonban megtorpantam. Látásom egy pillanatra elhomályosult, és elvesztettem egyensúlyérzékemet. Teljes testsúlyomat a botom tartotta, mert egyre gyengébb és gyengébb lettem. Bőrömet igen furcsa érzés járta át, mintha valami folyamatosan szúrná, tépné. Egy láthatatlan ellenfél, amely ellen nem lehet védekezni. Ez a mostani történésre a legjobb szó. Megpróbáltam visszahozni testem fölött az uralmamat, ám a lábam megcsúszott, és a bot végét már nem tudtam a földhöz szorítani. Jobb kezemet a szívemhez emelem, és megmarkolom mellkasomat. A kín, ami megtámadott teljesen legyengített, ám nem fogom hagyni, hogy egy ilyen nyomorult érzés ledöntsön a lábamról, és megöljön. Küzdöttem. Nem hagytam, hogy elvesszem a józan eszemet vagy az eszméletemet. Már semmit nem láttam tisztán, és mintha több millió kígyó harapdálna méregfogaival. Egy ideig tűrtem, ám végül elnyelt a sötétség, ám nem haltam meg… legalábbis remélem. Kinyitom szemeimet, ám csak sötét. Ennyit látok összesen. Hangokat hallok magam körül. Nagy nehezen feltápászkodok a földről, és a fejemet markolom, mert szinte hasogat. Ekkor tűnt csak fel, hogy a botomat még mindig markolom, és másik kezemmel még mindig a mellkasomon van. Azonban furdallta a kíváncsiság, hogy lehet mégis abban a kezemben a zsákom, amikor eszembe jutott, hogy mielőtt teljesen kifeküdtem azt is magamhoz szorítottam, nehogy a nélkül menjek a sötétbe, ami úgy látszik bevált. A sötét miatt kicsit nehezen, de megtaláltam a kulacsomat. Nagyot húztam belőle, mert nagyon száraz volt a torkom a sok szenvedéstől. Végül visszatettem rá a dugót, és eltettem a kulacsot. Ezek után álltam csak föl szépen nyugodtan. Előhúzom a Hosszú Kardom, aztán hangosan felkérdezek.
- Valaki tudna gyújtani egy kis fényt, ha megkérném? Nem vagyok bagoly, szóval nem látok a sötétben. – intézem a szavaimat a többiekben, és nagyon remélem, hogy értelmes lények azok, és nem akarnak kinyírni, ám készen állok arra a lehetőségre is.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://gtafights.proboards.com/
Cybergyík
Bűnüldöző
Bűnüldöző
Cybergyík

Hozzászólások száma : 434
Join date : 2011. May. 08.

TémanyitásTárgy: Re: Dungeons and Dragons   Szer. Ápr. 17, 2013 6:14 pm

Egy pár pillanatig még vártam, de nem sokára másik gondolat férkőzött a fejembe. A szemeim kitágultak, és hirtelen a fejemhez kaptam. Az erő hirtelen ugrott a testembe, és mielőtt reagálhattam volna, már más történt. Éreztem ahogy a körülöttem lévő világ lassan eltűnik, majd egy másik forrás kezd felém mászni. Mielőtt még észbe kaphattam volna, már a földön voltam, és éreztem ahogy fájdalom nyilall a hátamba. Igaz a hátizsák ott volt de a hátizsákban a sátram darabjai, és a kovai ami épp úgy helyezkedett, hogy fájdalmat okozzon. Kicsit felnyögtem, majd a hasamra gurultam, és lassan felnyomtam magam. Kicsit megráztam magam és körbe néztem, szerencsére nagyjából kivettem a többiek formáját, így felnyomtam magam térden állásba.
-Uh... Mi történt...?-Motyogtam, miközben szétnéztem még egyszer. Számoltam pár személyt, de nem tudtam teljesen megmondani, milyen fajból származhattak, de a beszélgetés már megindult. Egy pár pillanatig elgondolkodtam, mielőtt felszólaltam volna.
-Egy pillanat... Csak előkészítem...-Kezdtem bele, mielőtt felemeltem volna a kezem, és egy pillanattal később már egy apró láng volt az ujjam végén. Ahogy a fény bejutott a szemembe, már könnyebben láthattam kikkel is vagyok egy szobában. Lassan felálltam, és végig tekintettem a társaságon.
-Úgy tűnik a sors új utat írt.-Jegyeztem meg halkan, miközben körbe néztem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Madárijesztő
Admin
Admin
Madárijesztő

Hozzászólások száma : 1325
Join date : 2011. Feb. 21.
Age : 27

TémanyitásTárgy: Re: Dungeons and Dragons   Szer. Ápr. 24, 2013 6:01 pm

Elkator Rayen, Jasper Tilyon, Fendra, Ryutoshi Kurasai, Penny Danvolt, Noruas Dorl Krad

Elkator pikkelyes ujjából aprócska lángocska bújt elő, mely mindenki elé végre feltárul, hogy hol is tartózkodnak, milyen személyek veszik őket körül. A kis csapat mögött a fal teljesen sima, olyannyira, mintha soha az életben nem tervezték volna, hogy esetleg folytatódjon valamerre. A kis csapat előtt egy folyosó húzódik, de a végét nem látni, Elkator lángocskája alig világítja meg a helyszínt. Pont annyit látni, hogy a folyosó mindkét oldalán masszív és régi kőfal húzódik, 1-2 méter távolságig vet fényt a láng. A talaj ugyan olyan kőlapokból van kirakva mint a fal, de néhány helyen meg van repedve, vagy szét van esve, így kicsit érezni a földet is.

_________________
"How many more bones will you crush? How many lives will you destroy in the pursuit of what you call justice? You are the product of everything you fear: violence, darkness, helplessness. All that remains is for you to watch, as I drag your beloved Gotham into oblivion."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://dcuniversefrpg.hungarianforum.net
Penny Danvolt
Civil
Civil
Penny Danvolt

Hozzászólások száma : 313
Join date : 2012. Aug. 09.
Age : 16

TémanyitásTárgy: Re: Dungeons and Dragons   Szomb. Ápr. 27, 2013 5:21 pm

Miután fény gyúl, egy kissé megnyugszom és az irányába nézek, azon gondolkozva, hogy kik lehetnek ezek. Felállok, majd odamegyek a többiekhez, igen lassan.
- Sz..sziasztok. - köszönök bátortalanul.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tigra
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Tigra

Hozzászólások száma : 284
Join date : 2011. Jun. 11.
Age : 23

TémanyitásTárgy: Re: Dungeons and Dragons   Szomb. Május 11, 2013 9:09 am

Fény gyúl a folyosón, de nincs időm körülnézni, hogy alaposabban is szemügyre vegyem a helyet, ahova csöppentünk, mert egy férfi terem előttem, és olyan illedelmesen köszönt, mint azt hiszem még soha senki. Még kézen is csókol! Hirtelenjében nem tudom, hogy most mit kéne erre válaszolnom, azt sem tudom, ki ez az illető. Szégyenlősen elhúzom a csók után a kezem. Ha most nem fedné bunda az arcomat is, bizonyára láthatnák, hogy elpirulok.
- Oh, üdvözlöm… Jasper Tylion. Az én nevem Fendra, csak így, egyszerűen.
Megeresztek felé egy barátságos mosolyt. Egészen megfeledkezem arról, hogy most igazából ki kéne akadnom, végülis elraboltak, vagy mi a szösz. Eztán végül mégis visszazökkenek a normál kerékvágásba.
- Ön szerint, Tylion, hol lehetünk? Nem tűnik túl barátságosnak a hely!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Andrew Ramirez
Törvényen kívüli
Törvényen kívüli
Andrew Ramirez

Hozzászólások száma : 413
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 22
Tartózkodási hely : Gotham

TémanyitásTárgy: Re: Dungeons and Dragons   Szomb. Május 11, 2013 11:51 am

A cicus szégyellős, elhúzza a kezét, de legalább a nevét megtudom, Fendra, csak ennyi? Milyen kis egyszerű. Fendra. Legalább aranyos. Mikor fény lengi be a helyet már minden sokkal jobban látszik, körülnézek merre lehetünk, hop, hop, egy nagyon nagyon régi vár belsejében, minden olyan kísérteties. Szinte már hátborzongató, ezen elmosolyodok, nagyon tetszik a környezet, csak az a kár nem tudom merre lehetünk. DE vannak itt mások is, úgy bizony, van itt egy gyíkember meg egy gyerek vagy félszerzet is, meg talán egy vándor vagy utaz. Csupa móka kacagás, ismeretlenekkel egy ismeretlen helyen. Na de panaszra nincs idő, cselekedni kell. Meg válaszolni is a feltett kérdésre.
- Ahogy látom egy régi vár vagy kastély belsejében lehetünk. Talán a föld alatti várbörtönben, talán csak a termekben. De ezt én nem tudhatom. Talán ha több fény lenne.
Ezzel fordulok is lendületből színpadiasan a többiek felé.
- Üdvözletem ismeretlen barátaim. Én Jasper Tylion vagyok, csak az illem kedvéért. Merre vagyunk, kik vagytok ti azt bizony nektek kell megválaszolni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cybergyík
Bűnüldöző
Bűnüldöző
Cybergyík

Hozzászólások száma : 434
Join date : 2011. May. 08.

TémanyitásTárgy: Re: Dungeons and Dragons   Vas. Május 12, 2013 11:57 am

Ahogy körbe néztem az apró termen lassan elindultam hogy felfedezzem a falakat. Hogy milyen öregek, mennyi repedés van ebből következtethetek a korára. Ezen kívül a folyosóra is lenézek, majd megfordulok.
-Elkator...-Jegyzem meg halkan, miközben végig mérem a fickót.-A színészkedésre pedig nem hiszem hogy túl nagy szüksége van uram.-Jegyeztem meg miközben a csapat többi tagján végig néztem.
-Sötét erők ragadtak ki minket a világ pontjából, hogy ide hozzanak.-Mondtam miközben letekintettem magam elé.-Jobb ha nem vesztegetjük az időt, még a végén megvárakoztatjuk elrablónk.-Mondtam majd megfordultam és lassan elindultam a folyosón, hogy meg nézzem mit találok.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Abakura Ryuu
Civil
Civil
Abakura Ryuu

Hozzászólások száma : 113
Join date : 2012. May. 11.
Age : 22
Tartózkodási hely : mindig változó

TémanyitásTárgy: Re: Dungeons and Dragons   Hétf. Május 20, 2013 6:01 pm

Végre valaki fényt gyújtott valaki a semmiből. A hirtelen fény szinte kiégette a retinámat, és megeredt kicsit a könnyeim, mivel tök véletlenül belenéztem pont a fényt adó dolog közepébe. jó ideig cask pislogni tudtam, és csak azután tudtam ismét normálisabban látni, miután két ember bemutatkozását is hallottam. Én is bemutatkoztam hát.
- Én Ryutoshi Kurasai vagyok. örvendek a találkozásnak. - mondtam mindenkinek.
Körbenéztem a társaságon, és pár újfajta lényeket is megpillantottam. Egy gyors válrántással le is tudtam az egészet. Az Elkatorként bemutatkozó gyíkféleség mondott még valamit, majd elindult. Egyetértettem vele, így elindultam vele együtt, és melléje próbálok érni.
- Remélem nem gond, ha önnel tartok. - mondom kis mosollyal.

//elnézést mindenkitől a hosszú késésem miatt//
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://gtafights.proboards.com/
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Dungeons and Dragons   

Vissza az elejére Go down
 
Dungeons and Dragons
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Univerzumban játszódó FRPG :: Alternatív kalandok és szabad kalandok :: Szabad játék-
Ugrás: