DC Univerzumban játszódó FRPG


 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az Első lépések-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Latest topics
» Társalgó
Ász Klub         I_icon_minitimePént. Nov. 16, 2018 5:38 pm by Demolition Captain

» Diego Crown
Ász Klub         I_icon_minitimeCsüt. Júl. 02, 2015 10:54 pm by Diego Crown

» Rekviem
Ász Klub         I_icon_minitimeSzer. Júl. 01, 2015 8:09 pm by Madárijesztő

» A Robinson park
Ász Klub         I_icon_minitimeVas. Jún. 21, 2015 5:50 pm by Andrew Ramirez

» Csokit vagy csalunk!
Ász Klub         I_icon_minitimeVas. Jún. 21, 2015 4:52 pm by Andrew Ramirez

» Jess Kayle - A Sárkány Gyermeke
Ász Klub         I_icon_minitimeKedd Jún. 16, 2015 11:15 pm by Jess Kayle

» Jess Kayle
Ász Klub         I_icon_minitimeVas. Jún. 14, 2015 4:35 pm by Jess Kayle

» Amecchi Előtörténet
Ász Klub         I_icon_minitimeKedd Jún. 09, 2015 6:24 am by Madárijesztő

» Orvosi igazolások
Ász Klub         I_icon_minitimeKedd Jún. 02, 2015 9:13 pm by Ra's Al Ghul

» Smallville Állatkert
Ász Klub         I_icon_minitimeSzer. Május 20, 2015 11:13 pm by Cybergyík

Tükör
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span

Share
 

 Ász Klub

Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
SzerzőÜzenet
Vendég
VendégÁsz Klub         Empty
TémanyitásTárgy: Ász Klub    Ász Klub         I_icon_minitimeSzomb. Jún. 22, 2013 12:36 am

Az Ász Klub egy pub, és szórakozóhely, melyet Bibbo Bibowski vezet.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégÁsz Klub         Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ász Klub    Ász Klub         I_icon_minitimeHétf. Júl. 08, 2013 6:20 pm

Keresztutak, Zónaszökevények kezdő reag

Gorgon, Kiméra:
Rossz híretek még nem igazán jutott el Metropolis-ba, így Lex Luthor újabb üzleti partijára is hivatalosak vagytok. Legalábbis Kiméra, akinek előadóművészi tehetségére volt kíváncsi az iparmágnás, ám csak nem hagyja otthon hőn szeretett nőjét. A parti nem nevezhető puccosnak, az Ász Klub előkelő hely, de most egy szimplán elegánsnak mondott viseleten kívül senki nem nagyestélyiben jött erre a partira.
- Köszöntök mindenkit, aki eljött erre az előadásra. Örömömre szolgál bejelenteni, hogy új energia forrást sikerült kifejleszteni, mely a szegényebb rétegek körében nagy segítséget fog nyújtani. Üzleti partnerem, Bruce Wayne nagy segítségemre volt, és bár pénzügyi támogatásra nem igen volt szükség, - itt az összegyűltek halkan felkacagtak. -de az emberi erőforrást, és a szakmai támogatást köszönjük. - megvárta, míg az elegáns tapsvihar elül, majd felkonferálta Kimérát.

Vash:
Metropolis-ig üldöztél egy gonosztevőt, akivel még Gotham-ben akadtál össze. Egy kisebb banda informátora és beépített embere a rendőrségnél. Lopott és illegállis fegyverekkel üzletel, valamint ezekről biztosít információt a banda tagajainak. Most valami nagy dobásra készülhetnek, ha képes volt Metropolis-ig eljönni, ugyanis a LexCorp tulajdonában számtalan igen fejlett fegyver található. Mi lehet a célja, és mit keres pontosan?

Ramirez:
Valaki megkeresett, hogy nem lenne-e szükséged néhány különleges fegyverre. Ezek állítólag egy tigris tankot is elpárologtatnak egy szempillantás alatt. Felkeltette az érdeklődésed a nevetségesen alacsony ár, és akár csapdát sejtesz ebben, akár nem, mégis csak megérné megnézni, hogy ki ez a tag, és pontosan mit akar neked eladni. És egyáltalán: hogyan talált meg?
Vissza az elejére Go down
Andrew Ramirez
Törvényen kívüli
Törvényen kívüli
Andrew Ramirez

Hozzászólások száma : 413
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 23
Tartózkodási hely : Gotham

Ász Klub         Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ász Klub    Ász Klub         I_icon_minitimeKedd Júl. 09, 2013 2:34 am

Egy ismeretlen kapcsolat keresett fel, azt állította, hogy egy új technológiát mutat, amivel nagyon effektív pusztító hatást lehet elérni. Természetesen nagyon érdekelnek az effajta ajánlatok, ezért rögtön el is fogadtam, de nem vagyok bolond, csak őrült, de a kettő nem ugyanaz. Metropolisba kell mennem, ahol nincsenek kapcsolataim, nem ismerem a várost, nincs előnyöm, az ajánlat túl jó, alacsony ár és pont olyan termék aminek én vagyok a rétegfogyasztója. Ráadásul nem tudom, hogy szereztek rólam elég információt, mindig gondosan elrejtem a nyomaim. Ettől függetlenül úgy döntöttem elmegyek, de csak a teljes felszerelésemben fogok besétálni egy ilyen helyzetbe.
A fekete helikopter a toronyházam tetején szed fel, a páncél már rajtam van, a fegyvereim két nagy fekete táskában, egy a hátamon, a másikat bal kezembe viszem, beszállok és jelzek a pilótának. Miután a gép megérkezik Metropolisba és leszáll a kijelölt helyen, egy fekete autó áll be mellé, csak egy perc és át is tudok szállni, a sofőr egészen az Ász Klub bejáratáig visz, ahol kiszállok. Még megállok a bejárat előtt.
~ Lássuk a medvét. Remélem nem próbálnak átverni, nem kezelem jól azokat a helyzeteket. Egyáltalán nem.
Lassan, teljesen nyugodtan, feltűnés mentesen besétálok a klubba. Amint bent vagyok szememmel keresek valakit, azt aki felkeresett, vagy ha nem találom akkor azt, aki láthatólag engem figyel, akin látszik, hogy tudja ki vagyok. Ha ez sikerül akkor odamegyek az említett alakhoz.

//1500$ tartozás az utazás miatt//
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kurt Bozek / Griff
Alvilági alak
Alvilági alak
Kurt Bozek / Griff

Hozzászólások száma : 359
Join date : 2011. Feb. 22.
Age : 31
Tartózkodási hely : Gotham City

Ász Klub         Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ász Klub    Ász Klub         I_icon_minitimeSzer. Júl. 10, 2013 3:47 pm

A rablás óta már eltelt jó pár hónap. Griffről nem hallottunk hírt, elvileg nagy munkában van, ami az egész jövőnket megváltoztathatja, és ha ő mondja akkor így is van. A lövés, na meg a zúzódások egy igen csak drága Metropolisi magánklinikán hamar gyógyulnak, ezért hát már majdnem egy fél éve, csak egymásra jut időnk. Választott szakmánkat most nem űzzük, nyaralni vagyunk, ám a múlt, vagy legalábbis a nagyon múlt utolért minket. A felkérés nem kicsit meglepő, mivel a színművész pályának rég hátat fordított a duú férfi tagja, de mivel jobb dolguk nem volt, és a felkérés magától a Lex corp-tól jött. Hát elvállaltuk.
Még nem rozsdásodott be az akrobata, légtornász izmok, hát még a zsonglőrködő könyök. Így hát bájos asszisztensként legkihívóbb ruháját vette fel Gorgon, míg Kiméra flitterrengetegbe bújtatta magát. A parti kicsit unalmas volt a páros számára, de a fellépés csak fellépés. A Shownak mennie kell, és a felkomf után máris kezdetét veszi.
Levegőben borotvaéles pengék tucatjai pörögnek, Kimére feje felett, először egyesével, majd párosával. Ez csak a kezdet, még csak bemelegít. Gorgon hozza a gyújtó folyadékot, és megitatja élete párjával, a hatalmas száj csak úgy nyeli el a keserű folyadékot, miközben a pengék csak tovább táncolnak. A végül a flakon tartalmának egy része eltűnik a méretes testben, majd az asszisztens távozna. Kiméra megvárja a megfelelő pillanatot, és eldobja a tőrt. Az első csak felszakítja asszisztense ruháját, ugyanúgy mit a következő hat. Még két lépést tesz Gorgon, csak hogy öltözéke megadja magát a gravitáció erejének.

Ász Klub         660559-sf_iv___crimson_viper_by_poison

Lassan megfordul, végigméri a közönséget, remélve a megdöbbenést követő tapsot. Majd mint ki jól végezte dolgát felrakja elmaradhatatlan napszemüvegét, csak hogy az arcát jobban kihangsúlyozza feltörő lángok kavalkádja. Közben Kiméra lendületet vesz, és pofájának tartalmát már a kezében tartott öngyújtó segítségével lángokká formálja. Mintha csak élne a tűz úgy viselkedik. Körülöleli óvón Gorgon-t, és a magasba csak, forrón, szemfájdítóan éri el a csúcspontot. Mikor vége szakad a két fellépő eltűnik a színpadról, mintha ott sem lettek volna.
Csak hogy egy szempillantásnyi idő múlva, a közönség mögött jelenjenek meg. És a mű befejezéseképpen széttárt karokkal hajolnak meg a pódium előtt. Csak hogy bezsebelhessék rövidke előadásuk jogos jussát. Mit még a közönség nem tud, de nemsokára folytatni fognak.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vash
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Vash

Hozzászólások száma : 85
Join date : 2013. Jun. 05.
Age : 27

Ász Klub         Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ász Klub    Ász Klub         I_icon_minitimeCsüt. Júl. 11, 2013 10:04 pm

Sisak még Gotham-be sem rakott rendet, de egy bűnöző miatt, átkeveredett Metropolisba, ahol számára sok minden idegen. Egy olyan férfit követ, aki egy bandának az informátora, illetve beépített embere a rendőrségen. Ő is fegyverekkel üzletel, szinte mint Vash, csak ez az ember illegálisan, lopott fegyverekkel. Miközben követte a férfit, Vash elgondolkozott, hogy mégis miért jön át, Gothamból, a romlottság városából. Sisak követi a férfit, és végül a LexCorp-ig jutnak.
~ Egy ilyen fajta mocsok, mégis mit akar a LexCorp fejlett felszereléseivel? Itt valami nagyon nem frankó. Ennek utána kell járni, hátha valami nagyobb gazság van mögötte. ~ gondolta magában Piros Sisak, ahogy próbálta kirakni ennek a kirakósnak a darabjait. Ahogy követte a férfit, egyszer csak, az elhagyott valamit. Vash jobban szemügyre vette, és zöldes színű meteorit darabok voltak, épp annyi, ami egy zsebbe elfér.
~ Mégis mi a francnak van egy bűnözőnek a zsebeiben meteorit darabok? És mégis miért zöld? Ki tudja, lehet még jól fog jönni. Elrakom őket.~ az önjelölt igazságtevő nem is tudja mire jók, de jó alaposan elrakja dzsekije zsebébe.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégÁsz Klub         Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ász Klub    Ász Klub         I_icon_minitimeCsüt. Júl. 11, 2013 11:23 pm

Gorgon és Kiméra:
Amint leléptek a pódiumról, a közönség még mindig tapsol, noha sokkal kifinomultabb előadásokhoz szoktak, mégis élvezték a produkciótokat. Alig léptetek el, még elvegyülni, vagy lelépni sem volt időtök, mikor egy férfi lép elétek. Jó fizikumú, öltönyben, szemüvegben, kezében pedig egy toll és egy jegyzetfüzet.
Ász Klub         Clarkkent-secretorigin
- Elnézést, hogy megzavarom önöket. Biztos kimerítő volt. Feltennék pár kérdést. - kezdi, és meg sem várja a válaszotokat, már bele is kezd. - Mióta vannak a szakmában? Sokáig tartott betanulni az imént látott számokat? Együtt vannak? Persze, hogy együtt vannak. Házasok is esetleg? Gyerekek? - teszi fel a kérdéseket, és mindegyik kérdés után megvárja a válaszotokat. Megigazítja a szemüvegét, és ha válaszoltok, ha nem, ő ott fog állni töretlen.

Ramirez:
Az autó az Ász Klubtól egy utcával odébb áll meg, a fickó, aki feltehetőleg telefonált, az egyik sikátorból lép elő, de csak a fejét dugja ki, a teste többi része a sötétbe vész.
Ász Klub         250px-Nobody
Amint kiszállsz, és elindulsz felé, egy oldalajtón át mentek az egyik épületbe, pár lépcső le, majd egy óriási raktár szerű helyen találod magad. A világítás kicsit sok a helyhez, a padló beton, nem nagyon törődtek a belső kivitelezéssel. Itt-ott egy-egy fekete folt jelzett valamit, mintha odaégett volna valami. Lehet, hogy tényleg nem beszéltek mellé? A helyiségben számos jármű, személyautók, terepjárók, tankok, de még egy katonai humvee is van a repertoárban, ezen kívül egyetlen vitrin van a helyiségben benne pedig egy fegyver.
Ász Klub         Dgmd8m
- Erről a szépségről volt szó. - emeli ki a fegyvert, de olyan óvatosan, mintha csak hímes tojás volna. Soha az életben még csak hasonlót sem láttál. Kívülről átlagos fegyver formája volt, mégis a kinézetében, elkészítésében és a kivitelezésében is volt valami, ami nem hagy nyugodni.
- Ha akarja, ki is próbálhatja. - színpadiasan odébbáll, kezével pedig a járművekre mutat, és lassan összeáll a kép, mik azok az égés nyomok.

Vash:
A fickó, akit üldözöl, betért a legközelebbi épületbe, ami balszerencsédre nem más, mint az Ázs Klub, ahol a látszat valami partit enged következtetni. Ha úgy döntesz, hogy belépsz, a tömegben észreveszed, hogy nem épp ideillő az öltözéked, mégha csak szolídabb ruhákat is látsz körös-körül.
Vissza az elejére Go down
Vash
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Vash

Hozzászólások száma : 85
Join date : 2013. Jun. 05.
Age : 27

Ász Klub         Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ász Klub    Ász Klub         I_icon_minitimeCsüt. Júl. 11, 2013 11:55 pm

Vash követi a tagot, utcáról utcára, épületről épületre. Egyszer csak betér egy nagyobb épületbe, ami az Ász Klub. Tudja hogy követnie kell, különben az eddigi munkája kárba vész. Ám ebből a környezetből gyorsan kitűnne, mert ebben a klubban úgy tűnik mindenki partihoz van öltözve. De nincs vesztegetni való ideje, így kicsit erősen meghúzza magán a dzsekit, majd határozott, gyors léptekkel kezdi követni a férfit.
~ Mégis mi a francért jött egy ilyen klubba ez a marha? Mondjuk beszélek én, aki ebből a tömegből nagyon kivirít. Remélem gyorsan kimegy innen, mielőtt észrevenne akárki is.~ gondolja magában Sisak, miközben a férfit követve átvág a tömegen.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Andrew Ramirez
Törvényen kívüli
Törvényen kívüli
Andrew Ramirez

Hozzászólások száma : 413
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 23
Tartózkodási hely : Gotham

Ász Klub         Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ász Klub    Ász Klub         I_icon_minitimePént. Júl. 12, 2013 1:02 am

Csak állok az utcán és gondolkozok, még a klubig sem jutottam el, a sofőr már elővigyázatosságból előbb letett, nehogy a nyomok visszakövethetőek legyenek. Éppen mikor indulnék a megadott irányba az egyik sikátor sötétjéből előbukkan egy számomra ismeretlen, jelmezes alak. Nyilván ő az aki megkeresett.
~ Már számított rá, hogy itt talál, előre megtervezte. Heh, a jelmezeseket sosem tudtam igazán komolyan venni, de ő profinak tűnik. Legalábbis a saját területén mindenképpen.
Látszólag gondolkodás nélkül követem, de azért figyelem a környezetem, első sorban azt, hogy merre és hogyan megyünk és meg is jegyzek mindent amit tudok. Oldalajtókon és lépcsőkön keresztül egy nagyobb földalatti raktárba vezet az ismeretlen alak, körülnézek a raktárban, nagyon sok, nagyon hasznos jármű van itt. Feltűnnek a fekete foltok is a padlón, mintha robbanások nyomai lennének, de meglepően tiszta a környezet egy vagy több robbanáshoz képest, különös. Végül egészen egy üveg vitrinig kell mennem, az abban lévő fegyvert pár másodpercig csak rezzenéstelen arccal figyelem, elemzem. Egyáltalán nem átverés, teljesen ismeretlen számomra a fegyver, még filmekben és játékokban sem láttam hasonlót, nem hogy a valóságban.
~ Ez nem átverés. Ez valami komolyabb. De nyilván nem véletlenül hívott ide, az üzlet csak egy álca. Okos.
Amikor felajánlja a lehetőséget, akkor leteszem a két táskát, majd óvatosan elveszem a fegyvert. Megtapintom, megnézem közelebbről is, megpróbálok rájönni, hogy hogyan kell élesíteni, tüzelni vele, célozni. Közben az anyagát és az egyes elemek illesztését is átnézem, hátha találok valamit.
- Különös. Rengeteg fegyverrel volt már dolgom, de ilyet még nem láttam, papíron sem. Egyedi gyártmány?
Kérdezem még utoljára, majd a járművek felé fordulok, ahogy így végignézek a raktáron és látom a fekete nyomokat mintha valami rémlene. Lassan becélzom az egyik tankot és ha tudok tüzelni a fegyverrel, akkor először gyorsan leellenőrzöm, hogy minden tökéletesen működik-e majd meghúzom a ravaszt. Kíváncsi vagyok, hogy tényleg képes-e elpárologtatni egy tigrist.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kurt Bozek / Griff
Alvilági alak
Alvilági alak
Kurt Bozek / Griff

Hozzászólások száma : 359
Join date : 2011. Feb. 22.
Age : 31
Tartózkodási hely : Gotham City

Ász Klub         Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ász Klub    Ász Klub         I_icon_minitimePént. Júl. 12, 2013 5:47 am

[color=darkred]Riporterek a régi életünkhöz tartoztak. Nem a mostanihoz. De soha nem árthat ha megmutatjuk magunkat a közönségnek. Eddig még csak Gotham City-ben kaptunk egy kis rivaldafényt, itt még csak fel sem tűntünk senkinek. Hát ezen majd változtatni fogunk.
- Jó napot Mr… - Kiméra kérdőn húzza fel a szemét, biztatva arra beszélgetőpartnerét mutatkozzon be. - Nem zavar minket, ez már csak a fellépésekkel jár, mint ahogy a fáradság is. Nyugodtan tegye fel, remélem tudnunk is válaszolni rá. A művész iparban én már régóta, ez volt az első úgymond nagyobb fellépésem egy hosszabb kihagyás óta. Így most mondhatjuk ez egy újrakezdés. A szám betanulása nem volt túl nehéz, a színpadon szeretek improvizálni. Természetesen a zsonglőrködés, a tűzzel, és a késekkel való bánást gyakorolni kell, a többi mind csak impro volt, ahogy a helyzet, és a közönség hozza. – Rosszalló fintor suhan át, mindkettőjük arcán. Ez a téma nem való egy előadásra, vagy nem tartozik egyáltalán senkire sem rajtuk kívül. Ettől függetlenül értelmes ábrázatot próbálnak erőltetni, és normálisan válaszolni. - Erről nem nyilatkozunk. Köszönöm. – És akármilyen durvának is tűnik otthagyjuk a riportert. Jól megjegyezve a nevét. Talán még jó lesz egy kikiáltó ha kell.
[color]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégÁsz Klub         Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ász Klub    Ász Klub         I_icon_minitimeSzomb. Júl. 13, 2013 6:57 pm

Kiméra & Gorgon:
- Bocsánat, a nevem Kent, Clark Kent, a Daily Planet-től vagyok itt. - válaszolt kicsit zavarodottan, majd a válaszaitokat feljegyezte, és miután leléptetek, ő is más elfoglaltság után nézett, bár kevésbé ügyesen. Eléggé csetlett-botlott.
Nem tudom mit tervezel, de itt most hagyok neked egy kis levegőt, hogy előkészítsd, amit akartál.

Vash:
A parti nem a megszokott közeged, és bele is ütközöl - vagy ő beléd? -  egy férfiba, aki sikeresen magára borítja a bólét. Sűrű elnézések közepette egy szalvétát vesz a közeli asztalról, majd tovább halad, de mostmár kínosan vigyáz, nehogy megint elkövessen valamit. Ahogy tovább mész, megpillantod a célpontod hátát, épp a színpad mögötti területre siet be.
Kép eggyel feljebb: Clark Kent

Ramirez:
- Nyugalom, tesó! - csillapít le, majd megmutatja, hogy mit merre hogyan. A fegyver tetején a gömböt megforgatja, majd rámarkol a ferdébb markolatrészre, két kapcsolót átkattint a jobb és a bal oldalon, majd célra tart és lő. A humvee volt-nincs állapotba megy át, és mint egy morbid kémiai kísérlet, a szilrád tárgy szublimál. Egyetlen fekete korom nyom marad csupán a padlón utána.
- Mi sem tudjuk, honnan van, egy épületben találtuk, onnan hoztuk ki, és mikor megláttuk mire képes, azonnal idehoztuk. Ismerjük a múltját és az érdeklődési körét. A fegyver kereken harminc millió dollár, és ez az alja. - mondja határozottan, és úgy látszik ebből nem is fog engedni.
Vissza az elejére Go down
Vash
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Vash

Hozzászólások száma : 85
Join date : 2013. Jun. 05.
Age : 27

Ász Klub         Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ász Klub    Ász Klub         I_icon_minitimeSzomb. Júl. 13, 2013 9:04 pm

Vash követi a tagot a tömegen át, ahogy csak bírja. Sisak nem ehhez a közeghez szokott, hanem sikátorokhoz, sötét utcákhoz, ahol könnyen lehet követni az embert, és könnyedén ki lehet iktatni a bűnözőket. Ahogy halad a tömegen át Piros Sisak, egyszer csak, véletlenül beleütközik egy férfiba, aki mind önmagára, mind az önbíráskodóra önti italát. Folyamatosan bocsánatot kér, majd egy szalvétát hozva letörli mindkettejükről az italt.
~ Egy ilyen szerencsétlen alak mit keres egy ilyen helyen? Elvonta a figyelmem ez tény és való, de hát bárkivel megeshet hogy kiönti az italát, ettől még nem kelti fel a figyelmemet.~ gondolta magában Vash, majd azonnal körülnézett hogy célpontja merre lehet. Egyszer csak észreveszi, hogy a színpad mögötti rész felé tart, így Sisak azonnal utána siet.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Andrew Ramirez
Törvényen kívüli
Törvényen kívüli
Andrew Ramirez

Hozzászólások száma : 413
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 23
Tartózkodási hely : Gotham

Ász Klub         Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ász Klub    Ász Klub         I_icon_minitimeVas. Júl. 14, 2013 1:29 am

Az ismeretlen alak kiveszi a kezemből a fegyvert, mielőtt még leellenőrizhetném és megpróbálnék tüzelni vele. Beállítja ő maga a fegyvert, pontosan lekövetem a mozdulatait és meg is jegyzem, hogy ha később ilyen fegyver kerül a kezembe képes legyek használni. Mikor tüzel, egy pillanat alatt tűnik el a katonai terepjáró, tisztában vagyok a felépítésével, hogy milyen nehéz, hogyan és milyen anyagból készült. De annyira idegennek tűnik ez a hatás, nem lett volna szabad csak így eltűnnie, valaminek maradnia kellett volna a fekete folton kívül. Arcomon a szokásos unott arckifejezés mellé a szemeiben csillogó kételkedés is feltűnik.
~ Különös. Egyre különösebb, mintha valamilyen energia alapú fegyver lenne, de olyan még nincs, csak az egyik anyahajón, ami lézer és repülőgépek ellen bevethető. Sokkal nagyobb és több az energia igénye, nem lehetne ekkorára bekicsinyíteni. Furcsa.
Az árra felkapom a fejem, nem kis pénzt kérnek, nagyon sok, még úgy is, hogy ki tudnám termelni a pénzből, ennyit nem engedhetek meg. Nincs is nálam ennyi konkrétan. De nem adom fel, helyette teljesen nyugodtan, rezzenéstelen arccal elfordulok a fegyvertől és hidegen közlöm.
- Nagyon meggyőző a hatás, ezt elismerem. De sajnos harminc millió dollár nem az én kaliberem, annyiból egy robotrepülőt teljes fegyverzettel és hozzá tartozó irányítóval is vehetnék, ami egy tank hadosztályt is kiiktat, vagy pont az említett hadosztály gépiesített változatát. Gondolom megérti. Nem is szándékozom tovább rabolni az idejét. Ha új vevőt keres ajánlom Pingvint, vagy esetleg valamilyen illegális kapun át a Lex Corpot és a Gothami bűnűzők is érdekeltek lehetnek. Mondjuk abban nem vagyok biztos, hogy ők fizetnének is, nem csak elvennék.
Teljesen úgy teszek mintha már nem is érdekelne, kicsit elfordulok éppen lépnék egyet de még eszembe villan valami, hirtelen megfordulok, kicsit megkocogtatom a fegyvert majd mosolyogva folytatom.
- Egyébként érdemes lenne megvizsgáltatni milyen anyagból készült, hátha új fémet fedeznének fel. Ó és még egy kérdés, egyébként hogy lehet újratölteni?
Remélem ennek a kis színjátéknak lesz valami hatása, de ha nem az sem hiba, az itt szerzett információ nagyon hasznos volt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kurt Bozek / Griff
Alvilági alak
Alvilági alak
Kurt Bozek / Griff

Hozzászólások száma : 359
Join date : 2011. Feb. 22.
Age : 31
Tartózkodási hely : Gotham City

Ász Klub         Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ász Klub    Ász Klub         I_icon_minitimeHétf. Júl. 15, 2013 9:34 am

Még egy pillantásra méltatjuk a béna riportert, de többre nem. Ilyen kis halak nem érdekelnek minket, csak a vastag bukszák, és a még vastagabb bankszámlák. Attól még hogy nyaralunk Metropolisban, még kereshetünk egy kevéske pénzt is. Minden megvan itt, mire szükségünk lehet: gazdag hülyék, még gazdagabb hülyék, és ami a legfontosabb nagyon gazdag nagyon hülye emberek. Hát mi más kellene, még hogy megszedhessük magunkat.
Elsőnek jöjjön a felderítés. Lágy csókkal búcsúznak el a szerelmesek, és mindketten mennek a maguk útján. Ki-ki tehetsége, vagy éppen vérmérséklete szerint oldja meg a rá váró problémát. Kiméra a háttérben húzódik meg. Elég jó benne, ahogy a rivaldafényt is magáévá tudja tenni, úgy az árnyékok között is megbújik. Elsőnek is a pincérek között, és hasonló alantasnak hitt alakok közé vegyül, és rejtekükből térképezi fel a terepet. A szórakozóhely nem az ízlése, de mindenhol vannak sötét sarkok, és még sötétebb titkok, csak meg kell őket találni. Felméri a közönséget, ahogyan csak tudja, gazdagokat, és szépeket. A gazdagok hivalkodóak, a többi gazdag között, mindenki dicsekszik azzal, amilye van, vagy amilye lesz. Így hát a leggazdagabbak, és legszebbeket akarja kiszúrni.
Ezt teszi Gorgon is, csak ő neki igaz csak operált, de akkor is női bájai szemkápráztatóak. Végiglejt az ex-közönsége előtt, és ki-ki szemébe merülve méri végig. Aki kapható a flörtre annak teljesíti kívánságát, és hagyja magát levadászni. A férfiak egyszerűek mint egy bot. Ha egy csinos nő rámosolyog valakire, azonnal a lábai elé vetik magukat, és bármit megtesznek a jussuk elnyerésére, bármennyire is kevés esély van rá. Ezt használja ki az ex-kommandós és méri fel a bankszámlák méreteit, ártatlan csevellyel, bájolgással, miegymással.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégÁsz Klub         Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ász Klub    Ász Klub         I_icon_minitimeVas. Júl. 21, 2013 5:41 pm

Rami:
- Már megvizsgáltattuk három különböző tudóssal, három különböző városban. Egyik sem tudta megmondani, hogy miféle ötvözet ez. - nem mondja ki, de tuti, hogy ez a három tudós már rájött a halál utáni élet titkára. Sokallod az árat, ezért furcsán is néz rád.
- Sok?! - háborodik fel. - Volt, aki háromszor ennyi pénzt ajánlott érte. Tudjuk magáról, hogy ért a fegyverekhez. - néma csend következik, majd mikor kissé elfordulsz tőle, új árat ajánl.
- Tíz millió. - sóhajt egy nagyot, majd habozva feléd nyújtjta a fegyvert. Átverés, vagy lehetőség?

Kiméra/Gorgon:
Gorgon lába előtt hever szinte az összes hímnemű alak, aki a klubban tartózkodik, ezt pedig a párok - már akinek van - nem feltétlen nézik jó szemmel. Egyelőre csak rosszálló pillantásokat vetnek a nőre, és egyre idegesebbé válnak.
Kiméra végigpásztázta a klubot. Gyémánt nyakláncok, smaragd gyűrűk, amik akkorák, mint a tulajdonos feje. Gyémánt fülbevalók. Senki nem szúrja ki a férfit, aki még akár gyanús is lehetne, de rá se bagóznak, beszélgetnek, nevetgélnek. A közelállók még egy-két mozzanatát kibeszélik a produkciótoknak, van aki pofátlanul oda lép és aláírást is kér tőled, noha ezelőtt biztos nem láttott még.

Vash:
A színfalak mögé beérve az üldözött embereden kívül még három másik tartózkodik lécekkel, baseball ütőkkel és az egyiknél egy pillangó kés van, amivel neki is áll trükközni, remélve, hogy ezzel megfélemlít.
- Belefutottál a kelepcémbe, kis csávó. Most itt véget ér az életed, és senki nem fog megtalálni, azt garantálom. - közli veled a fickó, majd ráduszítja a jónépet.
Vissza az elejére Go down
Andrew Ramirez
Törvényen kívüli
Törvényen kívüli
Andrew Ramirez

Hozzászólások száma : 413
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 23
Tartózkodási hely : Gotham

Ász Klub         Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ász Klub    Ász Klub         I_icon_minitimeVas. Júl. 21, 2013 10:41 pm

Türelmesen hallgatom a választ, nagyon érdekes, ahogy a három vizsgálatról beszél egyre biztosabb vagyok abban, hogy igazam van. Még egyszer visszapörgetem a fejemben a látottakat. Az óra ketyeg.
~ Ez nem földi szerkezet. Vagy ha igen akkor olyan új, hogy senki nem tud róla. Már pedig azokat nem házakban tartják, hanem földalatti komplexumokban. Ez valami egészen... különleges.
A ketyegés egyre hangosabb. Lassan a fegyverre szegezem a tekintetem, újra méregetni kezdem, mintha megint érdekelne. Érdekel is. Mérlegelem a lehetőségeket, az alternatívákat. Közben eszembe jut, hogy akárki is az ismeretlen alak, tudta ki vagyok, hol lakok, mást is tudhat rólam.
- Akkor nyilván az az illető meg is vette volna háromszoros áron, ha elmentem azután is felkeresheti.
Még hangosabb a ketyegés. Látszik, ahogy az ismeretlen lassan realizálja, hogy én ilyen áron nem fogom megvenni. Amint újabb ajánlatot tesz szemeim felcsillannak. Nem hazudhatok, ezért minden szavamra figyelek válasz közben.
- Tíz millió. Az már jóval jobb ajánlat. Megvenném a fegyvert. Pénz nem szokott akadályt okozni nekem. Egy feltételem van csak, most én lőhetek egyet vele, mielőtt az enyém lesz.
A fegyvert felém nyújtja. Az idő lejárt, a ketyegés megszakad. Lassan elveszem és közben elmosolyodom. Fogom, élesítem a már látott mozdulattal, szépen becélzom az egyik járművet vele. Közben szemem sarkából próbálom bemérni az alakot, majd az utolsó pillanatban a sarkamon próbálok fordulni egyet, pontosan a mellkasára célozni, majd tüzelni, ha kell többször is. Nagy a kockázat, ha nagy a tét.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vash
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Vash

Hozzászólások száma : 85
Join date : 2013. Jun. 05.
Age : 27

Ász Klub         Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ász Klub    Ász Klub         I_icon_minitimeVas. Júl. 21, 2013 11:15 pm

Vash sikeresen követte a férfit a színpad mögé. Ám mikor oda ér meglepetés éri: a követett tagon kívül még három másik várja őt, lécekkel, pillangó késsel, és baseball ütőkkel. Végig hallgatja a a csávó mondandóját.
- Először is: azzal a kis vajazó késsel akartál meg ijeszteni? Az, meg hogy nem lát minket senki, nektek rossz, mert nem kell visszafognom magamat!- szól higgadt hangon Sisak.
Azon gondolkozik gyorsan hogy pisztollyal vagy késsel végezzen a csávókkal. A pisztoly gyors, ám de hangos, így mindenki felfigyelne a perpatvarra, így marad a kés. Így elő veszi nagy kését, ezzel is jelezve, hogy itt fér fog folyni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kurt Bozek / Griff
Alvilági alak
Alvilági alak
Kurt Bozek / Griff

Hozzászólások száma : 359
Join date : 2011. Feb. 22.
Age : 31
Tartózkodási hely : Gotham City

Ász Klub         Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ász Klub    Ász Klub         I_icon_minitimeKedd Júl. 23, 2013 11:24 am

Ú[/b]gy látszik ez könnyen megy. Mármint ahhoz képest, hogy mennyire buták is a gazdagok. Mivel nem vagyunk túlságosan nagy zsebtolvajok, és még az ékszereiktől sem akarjuk megfosztani őket. Mi nagyobb vadakra vágyunk. Először is ismerkedni kell, és gyorsan.
Gorgonnak ez könnyedén megy, a bájos csevely nem az erőssége, de ezt a dekoltázsa könnyedén kisegítheti. Kiszúrja magának a gazdagok gazdagját, aki már ránézésre is egyszerű elmével rendelkezik. Na meg kielégítetlen vággyal a nők iránt, és belekezd egyszerű beszélgetésbe. Adja a butát, és az éppen csak nem elérhetőt. Szépen kedvesen beszél, és rátereli a témát az egyszerű dolgokra. Kis kedvencek, régi emlékek, iskolák, tanulmányok, na és minden hasonló ami elsőre semmitmondónak tűnhet. De miután az ember elvesztette a tárcáját, benne a bankkártyájával, és irataival együtt máris súlyt kapnak. Mert hát hogyan jössz rá elfelejtett jelszavadra, vagy hogyan azonosítod magad, ha nem ezekkel a bugyuta kérdésekkel. Hát ezért kell megtudni amit meg kell tudni.
közben Kiméra más felé veszi az irányt. Keze ügyes, ám most mást tesz, van elég fül a fején, hogy hallja ki mit mond, ő csak egy bugyuta előadó, és úgy is viselkedik. Egy dísz, mit megnéznek az emberek, elcsevegnek vele, de közben nem is tekintik embernek őt. Így hát csak álldogál szépen, és az üzletemberek, üzletasszonyok szavaira figyel. Ki mit beszél, talán egy céges vásárlás, vagy valaki megcsal valakit, ezekben a körökben minden fontos lehet, még ha nem is most, de majd ha a Frost Vállalat Metropolis felé akarna terjeszkedni, máris többet tudhat az ember. Na meg hát előnnyel indul, ha egy kis zsarolást is tudunk az üzleti életbe vinni. Vagy ha nem is illegális dolgokról, egy átalakulás, felvásárlás, komolyan megnyomhatja a tőzsde piaci árakat, ez pedig mindenképpen jó a főnöküknek.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégÁsz Klub         Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ász Klub    Ász Klub         I_icon_minitimeSzer. Aug. 07, 2013 11:53 am

Ramirez:
Amint elrántod a fegyver csövét, a maszktól ugyan nem látod, de a fickó előtt lepereg az élete, és ilyen kifejezést is vett fel az arca a maszkja alatt. Ujjad a ravaszon, és már csak egy hajszál választ el. Ahogy tüzelsz a fickó gyakorlatilag semmivé lesz, és csak egy halom csont marad utána. Meg némi anyag korábbi ruhájából, ami lassan a földre hullik. Alig telt el fél perc, éles hang üti meg a füled. Beindult a riasztó.

Kiméra, Gorgon:
Gorgon sikert sikerre halmoz, bankkártyák, telefonok, kocsikulcsok kerülnek hozzá, mintha csak gazdájukkal nem lennének megelégedve, és másra vágynának. A pénztárcákban személyik és készpénz is van, kinél több, kinél kevesebb. Kiméra, ha jól hegyezi a fülét, dulakodás zajait hallhatja nem is olyan messziről.

Vash:
A harc megkezdődött, itt a lehetőséged, hogy elkapd, akit szerettél volna. Egy viszonylag rövid küzdelem után a színpad mögötti rész tőled balra van, és az egyik célpont, akinél egy méretes vascső van, az oldaladra zúz, de úgy, hogy kirepülsz a függönyön keresztül, és a színpad szélén állsz meg.

Közös:
A jótékonysági összejövetelt egy furcsa dolog zavarja meg. Először is, ha Kiméra valóban hegyezi a fülét, egy közeli riasztó hangját hallhatja, ettől függetlenül pedig hamarosan tanúja lesz Vash nem minden napi színpadra lépésének, és jól látható, hogy nem énekelni fog. Ezt a teóriát pedig alátámasztja az is, hogy a tömeggel nem törődve a függöny mögül újabb négy férfi bukkan elő láncokkal, fém csövekkel és egyéb utcán használatos fegyverekkel a kezükben.
Vissza az elejére Go down
Andrew Ramirez
Törvényen kívüli
Törvényen kívüli
Andrew Ramirez

Hozzászólások száma : 413
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 23
Tartózkodási hely : Gotham

Ász Klub         Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ász Klub    Ász Klub         I_icon_minitimeSzer. Aug. 07, 2013 1:59 pm

Tervem tökéletesen beválik, az utolsó pillanatban szinte látom, ahogy a férfiben tudatosul, hogy eljött a vég, majd a következő másodpercben szinte semmivé válik. Még lábammal szétrugdosom a maradványokat, hogy biztos legyek a dolgokban. Kicsattan belőlem egy elégedett őrült kacaj, amit végül a riasztó tör meg. Gyorsan felkapom a felszerelésem, az egyik táskába gondosan elhelyezem a zsákmányolt fegyvert, azt a bal kezembe fogom, a másik kettőt pedig a hátamra veszem.
- A pénz csak egy illúzió, valami ami a hatalom látszatát kelti. De a valódi hatalmat mindig a fegyver adja. Ezt sosem szabad elfelejteni...
Gyorsan igyekszem keresni egy katonai járművet, lehetőség szerint egy másik Hummert, vagy valamilyen terepjárót, esetleg páncélozott autót, olyat amit még el tudok vezetni. Ha ez megvan akkor az ajtók üvegét a pisztolyommal próbálom közvetlen közelről szétlőni, hiába golyóálló, talán a robbanó lövedékek átszakítják azt is. Amennyiben ez is sikerült gyorsan bepakolok a járműbe, utána beszállok én is, megpróbálom indulásra bírni, valamilyen módon. Akár még az elektronikai rendszerébe is belenyúlok valahogy, főleg a páncél erejét használva, arra hogy letépjem a kábeleket védő paneleket, majd azokat megfelelő módon összekössem. Végül a járművel igyekszem valamilyen kijáraton elhagyni a helyet.
Ha ez valami miatt nem lehetséges, akkor gyalog indulok meg kifelé, kezemben az egyik magnummal, jobbra-balra tekingetve. Azon a liften próbálok távozni, amin érkeztem, a lehető leggyorsabban, akár a Juggernaut gyorsítását is bevetve.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kurt Bozek / Griff
Alvilági alak
Alvilági alak
Kurt Bozek / Griff

Hozzászólások száma : 359
Join date : 2011. Feb. 22.
Age : 31
Tartózkodási hely : Gotham City

Ász Klub         Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ász Klub    Ász Klub         I_icon_minitimeCsüt. Aug. 08, 2013 8:57 am

Gyorsan mindent a női kezek elraknak, és olyan helyre, ami biztonságosabb mint egy fekete lyuk közepe. Nem más mint a női retikül legmélye, ahonnan ember legyen a talpán aki elő bír keríteni bármit is, bármelyik nembe is tartozzon.
Kiméra fejével jelez társnőjének, hogy ha megvan a szajré, és úgy gondolja eléggé húzza már a vállát a piciny feketelyuk akkor indulhatnának is, erre pedig meg is van a legjobb elterelés. Mert hát mi más kellene egy igazi tolvajpárosnak, ha nem a megfelelő pillanat az olajra lépésre.
Kiméra körülnéz, és reméli hogy egy ilyen puccos parti tele van biztonsági őrökkel, kik még nem vették észre a ténykedésüket. Mert ha lát egyet azonnal odaoldalog, és felhívja a figyelmét a csetepatéra. Akármekkora galiba is legyen, egy ilyen flancos társaság nem engedheti meg magának, hogy rossz híreket írjanak róluk, bármennyire is mocskosak. Szóval innen már a biztonságiakra bízunk, míg mi szépen eloldalgunk, és eltűnünk az épületből.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vash
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Vash

Hozzászólások száma : 85
Join date : 2013. Jun. 05.
Age : 27

Ász Klub         Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ász Klub    Ász Klub         I_icon_minitimeHétf. Aug. 12, 2013 5:04 pm

Sisak filmbe illően, egyik támadást védi ki a másik után, kés ellen késével harcol. Látszik az ellenfeleken hogy nagyon meg akarják ölni az önjelölt igazságosztót.
- Na mi van? Ez minden amit tudtok, mert ez kevés lessz!- szól Vash, majd az egyik fickó, akinél egy vascső van, sikeresen bevisz egy találatot oldalról, aminek következtében Piros Sisak kirepül a színpadra, annak is a széléig. A rossz fiúk azonnal utána mennek.
- Lássuk a nagyközönség előtt is bátrak vagytok, vagy gyávák.- szólt hergelő hangnembe, várva az újabb támadást.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégÁsz Klub         Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ász Klub    Ász Klub         I_icon_minitimeHétf. Aug. 12, 2013 10:28 pm

Vash:
A banda mindegyike utánad megy, a partizók nagy megdöbbenésére. Többen felsikoltanak, mások sustorogni kezdenek, majd ahogy meglátják a késeket, a láncot és a vascsövet, próbálnak menekülni, pedig nem is célpontok. Sikerül újra felvenned a ritmust, és szembe szállhatsz velük, ám mielőtt bármit is tehetnétek, berepül a képbe egy eddig ismeretlen, és nem látott férfi. Ha itt lett volna a partin, biztos, hogy megjegyzitek magatoknak, ez bitos. Kék, testhez simuló ruhát visel, hátán vörös köpeny, derekán és lábán vörös öv és csizma. Mellkasán egy igen méretes öt szög alakú pajzs, melyben egy "S" betűre hasonlító jelkép foglal helyet.
Ász Klub         Dc-new-52-superman
- Valami gond van, uraim? - teszi fel rögtön a kérdést, kezei pedig test mellett lógnak (ahogy a képen is látod).

Kimére&Gorgon:
A risztót kihasználva slisszoltok el, de még az ajtóból ti is halljátok a kérdést, ami Vash-nak szólt. Az utcára kiérve a riasztó hangosabb lesz, így egyértelmű, hogy a közelből szólhat. Ha valamelyikőtök figyeli a környezetet, akkor rendőrök szirénáit is meghallhatja, amik nyilván a riasztóra indultak útnak, és az utca sarkon egy újabb embert láthattok, aki szintén, mintha nagyon is sietne.

Ramirez:
A riasztó rendszer egy biztonsági protokollt is aktivált, mely lezárja a helyet, de gyorsabban reagáltál, mint a gép, és kiértél a komplexumból az utcára. A kezedben a két magnummal igencsak feltűnő leszel az utcán, ha már nem lennél eleve feltűnő amúgy is, de ez a város nem Gotham. Te is hallhatod a szirénákat, és nem nehéz kitalálni, hogy mire fel érkeznek ki. Ha a klub irányába nézel, még elkaphatod Kimérát és Gorgon-t, ahogy kilépnek és veled egyirányba indulnak meg a nyílt utcán.
Vissza az elejére Go down
Andrew Ramirez
Törvényen kívüli
Törvényen kívüli
Andrew Ramirez

Hozzászólások száma : 413
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 23
Tartózkodási hely : Gotham

Ász Klub         Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ász Klub    Ász Klub         I_icon_minitimeSzer. Aug. 14, 2013 6:17 pm

Sajnos nincs elég időm, hogy járművet szerezzek, a riasztó valamilyen biztonsági programot is elindított és a hely kijáratai záródni kezdenek, ezért azonnal futni kezdek. Még időben kiérek az utcára, ahol nyílt terepre érek, tiszta, feltűnő célpontot nyújtok bárki számára.
~ Rendben, akkor megvan amiért jöttem, hogy hogyan az nem számít. Most minél előbb el kell hagynom a helyet, mielőtt még a rendőrség vagy más erők kiérnének. Izgalmas lesz.
Gyorsan elrakom a fegyvereim, igazítok a táskákon, a páncél csuklyáját az arcomba húzom majd így megyek tovább. Amilyen gyorsan csak lehet keresek egy sötétebb, félre eső mellékutcát, sikátort. Vagy ha van a közelben akkor inkább egy parkoló házba megyek be, a harmadik szintre. Természetesen a kétszeres gyorsítást is használva.
Ha ez megvan akkor telefonon hívom a sofőrt és tájékoztatom, arról, hogy hol vegyen fel, lehetőleg minél előbb. A lépcsőházban várakozok, kerülve minden kamerát. Abban az esetben ha valaki rám támadna, vagy gyanúsan közel jönne és rossz testtartást venne fel, akkor azonnal lövök lehetőleg az egyik M9-est használva. Más esetben inkább elkerülök az illetőt, ha csak gyanús, de nem agresszív.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vash
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Vash

Hozzászólások száma : 85
Join date : 2013. Jun. 05.
Age : 27

Ász Klub         Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ász Klub    Ász Klub         I_icon_minitimeCsüt. Aug. 15, 2013 10:51 am

Vash-nak sikerül újra elkapnia a ritmust, ellenfelei nem találnak rajta fogást. A tömeg, látván a késeket a vascsövet és a láncot, elkezdenek menekülni.
~ Jó is ez így, nem akarok civileket. Így legalább nem lesznek áldozatok, ha rosszul alakulna, és nekem se kell visszafogni magam.~ gondolja magában Sisak, miközben felméri a helyzetet. Már épp készült támadni, mikor hirtelen a semmiből, berepült egy ismeretlen figura a képbe, testhez simuló ruhába, vörös köpennyel a hátán, csizmái és öve szint úgy vörös, valamint a mellkasán egy "S" betűhöz hasonlító jelkép.
~ Még is ki lehet ez az alak? Lebeg a levegőben, mintha valamiféle kütyüt használna hozzá, ám látszik hogy nincs nála semmi. Honnan jöhetett, mert hogy nem volt eddig a party résztvevője az is biztos. Én kitűntem a tömegből, és ha ő itt lett volna, szint úgy.~ gondolja magában Piros Sisak, miközben figyeli az ismeretlent.
- Még is miféle gond lehetne lebegő barátom? Némi dolgom ezekkel a fickókkal, ez minden.- szólalt meg az önbíráskodó, miközben kését erősen megszorította.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kurt Bozek / Griff
Alvilági alak
Alvilági alak
Kurt Bozek / Griff

Hozzászólások száma : 359
Join date : 2011. Feb. 22.
Age : 31
Tartózkodási hely : Gotham City

Ász Klub         Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ász Klub    Ász Klub         I_icon_minitimeCsüt. Aug. 15, 2013 1:30 pm

Nagyon mi se akarunk mást tenni. A lehetőségeinket kiéltük már, így hát a tettek mezejére nem lépünk, hanem mielőbbi távozásra sarkaljuk magunkat. A lehető legkevesebb feltűnést keltve próbálunk fogni egy taxit, vagy ha ez nem lehetséges bármilyen oknál fogva, gondolok itt a repkedő kriptoniakra, akkor ha tudjuk merre van a metro aluljáró felé vesszük az irányt.
Eléggé földhözragadtak vagyunk, vagy inkább mondanám, hogy szeretünk a tömeggel haladni, és hol máshol is lehetne tömeget találni, mint Metropolis metrojában. Úgyhogy figyelve a zsebesekre, meg az alacsonyan repkedő szuperemberekre, gyorsan kapkodjuk a lábunkat.
Ha szerencsésen eljutunk odáig, hogy az uticélunkat kelljen kiválasztani Öngyilkos Negyed akarunk tovább haladni. A legtöbb orrgazda, és önjelölt számítógépzseni arra található, szóval mi is arra megyünk, hogy pénzzé tegyük mai szerzeményünket.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
Ász Klub         Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ász Klub    Ász Klub         I_icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
Ász Klub
Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Univerzumban játszódó FRPG :: Játéktér :: Metropolis és környéke :: New Troy-
Ugrás: