DC Univerzumban játszódó FRPG


 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az Első lépések-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Latest topics
» Társalgó
Pént. Nov. 16, 2018 5:38 pm by Demolition Captain

» Diego Crown
Csüt. Júl. 02, 2015 10:54 pm by Diego Crown

» Rekviem
Szer. Júl. 01, 2015 8:09 pm by Madárijesztő

» A Robinson park
Vas. Jún. 21, 2015 5:50 pm by Andrew Ramirez

» Csokit vagy csalunk!
Vas. Jún. 21, 2015 4:52 pm by Andrew Ramirez

» Jess Kayle - A Sárkány Gyermeke
Kedd Jún. 16, 2015 11:15 pm by Jess Kayle

» Jess Kayle
Vas. Jún. 14, 2015 4:35 pm by Jess Kayle

» Amecchi Előtörténet
Kedd Jún. 09, 2015 6:24 am by Madárijesztő

» Orvosi igazolások
Kedd Jún. 02, 2015 9:13 pm by Ra's Al Ghul

» Smallville Állatkert
Szer. Május 20, 2015 11:13 pm by Cybergyík

Tükör
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span

Share | 
 

 Utcák, sikátorok, közterületek

Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
SzerzőÜzenet
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Utcák, sikátorok, közterületek   Szomb. Jún. 22, 2013 12:47 am

A város központjának utcái, terei, sikátorai. Éttermek, szórakozóhelyek, üzletek és iroda épületek.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Utcák, sikátorok, közterületek   Hétf. Júl. 15, 2013 8:43 pm

Justin Williams magánkaland kezdő reagja


Ahogy Gotham-ben, Metropolis-ban is éppcsak lenyugodott a nap, és itt volt az idő, hogy a sötétség gyermekei ellepjék az utcákat. Mikor a lakásodban felébredsz, egy boríték vár téged, amit a helyzetéből ítélve az ajtó alatt csúsztattak be. A szokásos A4-es méretű volt. Amint kibontod három fénykép csúszik ki belőle, és még néhány apró cetli, amiből az egyiken igen tetemes, hét számjegyű összeg szerepel. A maradék papírlapokon a fényképeken található személyek neve szerepel, mindegyikhez oda tűzve a sajátja.
Victor Ferguson


Frank Jameson


John Hawok


Egyik sem látszik kispályásnak, és semmi ötleted nincs, hogy ki és miért akarhatja holtan látni őket, viszont egyrészt nem is tudsz kérdezni, másrészt ilyen összeg mellett, ki az a barom aki kérdez?
Vissza az elejére Go down
Justin Williams
Huligán
Huligán
Justin Williams

Hozzászólások száma : 138
Join date : 2013. Jul. 12.

TémanyitásTárgy: Re: Utcák, sikátorok, közterületek   Hétf. Júl. 15, 2013 9:32 pm

Teljesen lement a nap, mikor felébredtem.
-Reggelt.-köszöntöttem Richardot, majd odasétáltam az ajtóhoz és megnéztem hogy mit kaptam. Egy boríték. Mint a többi. Kivettem és először megnéztem a képeket, majd az árra rá sem nézve letakartam.
-Na szerinted mennyit adnak értük? Nem tűnnek olyanoknak akiket könnyű kiiktatni.
-Fogalmam sincs, de öt számjegy alatt nincs üzlet.-válaszolt Richard, amire elvigyorodtam. Kellett a pénz és öt számjegy is szép összeg. Ekkor levettem az ujjamat a számról és még a lélegzetem is elállt volna, ha vámpírrá válásomkor nem hagytam volna abba a légzést.
-Szép kis szám. Ennyiért akárkit megölnék. Valaki nagyon nem szeretheti őket.
-Ki foglalkozik ezzel? Nem szeretik őket, mi pedig megöljük. Ennyi.
-Tudom, hogy neked a gyilkolás öröme is elég, de nekem muszáj sok pénzt szereznem. A kutatás a kard után nem egy olcsó dolog. A kard nélkül pedig soha nem találjuk meg Ashleyt.-ezt Richard rám hagyta. Inkább odasétáltam a nagy kupiban az újonnan vett pisztolyomhoz és feltekertem rá a hangtompítót. Mikor láttam, hogy rendesen rámegy, akkor levettem és becsúsztattam a zsebembe. Ellenőriztem, hogy meg vannak-e a tárak, majd eltettem őket. Meg is voltam. Egy sportcipő és egy nadrág volt rajtam , aminek a zsebeiben a tárak és a hangtompító voltak, és amibe beletűztem a pisztolyomat. Pólót nem vettem fel, mivel a szárnynövesztés úgyis letépné. Kezembe kaptam a cetliket és megnéztem, hogy van-e rajtuk valami adat a személyek hollétét illetően. Ha van, akkor az utcán útbaigazítást kérek és elindulok arra felé. Ha nincs, akkor megkérdezem a járókelőktől, hogy mit tudnak a célpontjaimról. Ezt úgy tenném, hogy egy sötétebb résznél odaszólnék az illetőnek miközben rátartom a pisztolyomat és elhívom a sötétbe. Ott kikérdezem, aztán kiszívom az összes vérét, mivel nem hagyhatok életben senkit, aki tud róla hogy mit akarok. Közben igyekszem elkerülni a rendőröket, mivel mindenki láthatja a pisztolyt az oldalamon.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Utcák, sikátorok, közterületek   Szer. Aug. 07, 2013 10:35 pm

Az utcára kiérve az emberek többsége már rég hazatért, vagy szórakozni ment. Kevesen lézengenek már az utcán, cím pedig nem volt a megbízáson. Most merre tudnál elindulni, hogy felkutasd ezeket. Útközben páran megbámulnak. Metropolis éjszaka sem nyugszik, és te, mint félmeztelen ember az utcán igencsak kiváltod néhány ember nem tetszését. Méregetnek, megnéznek, egy-két kellemetlen megjegyzést is elkaphatsz, ha figyelsz egy kicsit. Eldöntheted érdekel-e vagy sem. Egy szűkebb sikátor mellé érsz, ahol egy öltönyös alak halad el. Ahogy eltervezted, rögtön cselekszel, és a meglepetés erejével lecsapva a férfinak esélye sincs. Rögtön a falhoz szegezed, a fegyver csövét az állkapcsának nyomod, majd mikor meggyőzted, hogy nem kiált, előhúzod a fényképeket és a neveket. A fickó bámulja egy ideig, majd egy félmosoly szalad át az arcán.
- Ismerem őket, és tudom kinek dolgoznak. Annyit elmondhatok, hogy mindhárman egy igen csak befolyásos ember különleges testőrségét képezik. A további infokért viszont már fizetni kell. - kezét felemeli és három ujját dörzsölgeti, mint a "pénz kell" nemzetközi jelzése.
Vissza az elejére Go down
Justin Williams
Huligán
Huligán
Justin Williams

Hozzászólások száma : 138
Join date : 2013. Jul. 12.

TémanyitásTárgy: Re: Utcák, sikátorok, közterületek   Szer. Aug. 07, 2013 11:14 pm

Kevés ember sétált az utcán, de ez nem is zavart. Soha nem voltam társasági lény és az utcán amúgy sem ejthettem túszokat. Az a pár ember akik viszont kint voltak, nagyon megnéztek és néhányan még be is szóltak az orruk alatt. Azoknak akik beszóltak, egy-egy fagyos pillantást küldtem, a többiekkel viszont nem foglalkoztam. Ekkor értem egy pont megfelelő sikátorhoz, ahol egy pont megfelelő fickó haladt el. Szinte erőfeszítés nélkül a falhoz kentem és a képébe nyomtam a pisztolyomat. Meg is kérdeztem tőle amit akartam és eléggé meglepődtem, amikor megkaptam a válaszát. A meglepődött arckifejezésem után egy gonosz vigyor villant fel az arcomon.
-Ez a hülye nem tudja, hogy kivel beszél. Szerinted mit csináljak vele Rich?
-Legyél kicsit meggyőzőbb. Én tudok valamit amivel tudunk fizetni.-felelte Richard a kérdésemre, mire nevetve fél kézzel elkaptam a férfi torkát és fél méter magasra emeltem a levegőbe, míg a másik kezemmel eltettem a pisztolyomat.
-Na ide figyelj haver. Ha most rögtön elárulsz róluk mindent, akkor fizetségként életben hagylak. De ha nem teszed meg, akkor szárazra szívlak.-feleltem neki még mindig nevetve, kivillantva túlméretezett szemfogaimat.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Utcák, sikátorok, közterületek   Hétf. Aug. 12, 2013 9:55 pm

- Jó jó, nyugi, nem eszik olyan forrón. - szabadkozik ahogy ráförmedsz és megfenyegeted.- Mind a hárman Franklin Bulford emberei, és mint mondtam, ők hárman egy különleges testőrség tagjai, de azt, hogy miért különlegesek, azt nem tudom. - nyel egy nagyot, majd picit feszültebbé válik. Mint mikor valaki még tud valamit, de már így is túl sokat mondott, és nem meri tovább vinni a szálakat.
- Ha szeretnéd, elvezetlek hozzá. - ajánlotta fel, és hangjában most először érezhetsz némi remegést. Úgy tűnik eljutott az agyáig, hogy mi is most a tét.
Vissza az elejére Go down
Justin Williams
Huligán
Huligán
Justin Williams

Hozzászólások száma : 138
Join date : 2013. Jul. 12.

TémanyitásTárgy: Re: Utcák, sikátorok, közterületek   Szer. Aug. 14, 2013 9:24 pm

-Szóval különleges testőrség, mi? Akkor nagy eséllyel vagy valaki a főmuftit akarja eltenni láb alól, vagy a testőrség új tagja akar lenni. Minden estre ez nekem most nem túl fontos. Az, hogy testőrök csak annyit jelent, hogy veszélyesek, de ezt már első látásból tudtam.-gondolkodtam magamban, majd leeresztettem a fickót a földre.
-Na látod, tudsz te gondolkodni is. Ha elvezetsz hozzájuk, akkor nagy esélyed lesz rá, hogy meghagyom az életedet. De ha csak egy apró jelét is meglátom annak, hogy át akarsz verni, akkor gondolkodás nélkül feldoblak a mai étlapomra. Érthető voltam?-Mondtam a fickónak már nagyon komolyan. Ha nem ellenkezik, hanem elkezd vezetni, akkor szépen, szinte lopakodva követem. Ha ellenkezik, akkor kicsit meggyőzöm azzal, hogy emberfeletti erőmmel eltöröm az egyik karját. Út közben megkérdezem tőle, hogy ért-e a lőfegyverekhez. Ha igent mond, akkor az út végén kiszívom az összes vérét és megpróbálom kihorgászni a vérében élő emlékek közül a lőfegyverekkel kapcsolatosak. Ha nemet mond, akkor az elmúlt pár órás emlékeit próbálom meg megkeresni, mivel nagy eséllyel számomra fontos információk áramlottak át az agyán, amikor megfenyegettem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Utcák, sikátorok, közterületek   Csüt. Szept. 05, 2013 3:01 am

A férfi hevesen bólogat, látszólag sikerült félelmet ébreszteni benne. Ahogy megindultok, ismét szót kér.
- A kocsival gyorsabban haladnánk. A város másik végén találjuk meg őket. - mutat egy közelben álló metál kék terepjáróra, és meg sem várja, hogy válaszolj, már be is pattant a volánhoz, és elindította a motort, majd várt rád.
Ha beszállsz, akkor azon nyomban útnak indul, és csakugyan a város másik végébe visz, egy óriási toronyházhoz.

Ha nem bízol meg benne, és másképp cselekszel, (rád bízom miképpen) úgy a férfi menekülni próbál előled, amilyen gyorsan csak a kocsi bírja a tempót.

Spoiler:
 
Vissza az elejére Go down
Justin Williams
Huligán
Huligán
Justin Williams

Hozzászólások száma : 138
Join date : 2013. Jul. 12.

TémanyitásTárgy: Re: Utcák, sikátorok, közterületek   Szomb. Szept. 07, 2013 3:41 pm

Látszott, hogy megértette amit mondtam neki és hogy nem fog ellenkezni. Egy rövid ideig mentünk, amikor közölte, hogy a kocsival gyorsabb lenne.
-Rendben van, mehetünk a kocsival.-feleltem neki kis gondolkodás után, majd utána mentem és beültem az anyósülésre. Menet közben hevesen járt az agyam, de az egyik szememet végig a fickón tartottam.
Még a kocsiban végeznem kell vele, ha nem akarok nagy feltűnést kelteni. Egy kocsiban heverő hullát nehezebben vesznek észre mint egy másikat. A kocsi viszont még hasznomra lehet.-gondolkodtam, amíg utaztunk. Rövid idő után odaértünk egy toronyházhoz.
-Szép nagy épület. Legjobb lenne felülről kezdeni a kutatást.-futott végig az agyamon, majd megszólaltam.
-Menj kicsit messzebb, hogy észrevétlenül ki tudjak szállni. Ha megteszed, szabad vagy. Viszont érdekelne, hogy mit tudsz a lőfegyverekről.-mondtam neki. Mindenképpen megölöm, amint megállítja az autót. Kiszívom az összes vérét, és a korábban kigondolt módszer szerint ellopom az emlékeit. Ha megöltem, akkor szárnyat növesztek, felszállok jó magasra és a toronyház tetejére leszállva próbálok behatolni. Természetesen azt azért megnézem, hogy fel van-e szerelve valamilyen riasztóval, habár ki az a nagyon okos aki a megközelíthetetlen tetőre rak riasztót?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Utcák, sikátorok, közterületek   Kedd Szept. 10, 2013 5:42 pm

A fickó egyáltalán nem hülye. Kérésednek eleget téve, odébb gurul a kocsival, majd egy váratlan pillanatban tövig nyomja a gázt, és az utolsó pillanatban egyszerűen kiveti magát a kocsiból és elszalad. Akárhova is figyelsz, a kocsi egy fal felé száguld, és sajnálatos módon neki is csapódik. Komolyabb esemény nem történik, a motor becsúzik az utastérbe, az üveg ripityára törik, légzáskok kinyílnak. Amit egy kemény ütközéstől elvárhat az ember. Amint megmozdulsz, oldalad felől éles fájdalmat érzel, és ha lenézel, láthatod, hogy az ajtó egy darabja elég durván meghajlott és az oldaladba fúródott. Mire összeszeded magad, az alkalmi sofőröd, és majdnem-gyilkosod már árkon-bokron túl van, viszont megérkeztél az épülethez. Ez is valami.
Vissza az elejére Go down
Justin Williams
Huligán
Huligán
Justin Williams

Hozzászólások száma : 138
Join date : 2013. Jul. 12.

TémanyitásTárgy: Re: Utcák, sikátorok, közterületek   Kedd Szept. 24, 2013 12:46 pm

A fickó arrébb ment a kocsival, de az után nem ment minden úgy, ahogy vártam. Szépen összetörte a kocsit és majdnem engem is, ő pedig elfutott. Az ütközés után éles fájdalmat éreztem az oldalamban. Mikor odanéztem, láttam, hogy az ajtó egyik darabja az oldalamba állt.
-Ó, hogy azt a mocskos...-kezdtem, de gyorsan abba is hagytam. Nem lenne jó felhívni magamra a figyelmet.
-Esküszöm, hogy ezért megkereslek és megöllek.
Az ütközés is biztos, hogy ide fogja vonzani az embereket. Nem kell még mellette hangoskodnom is.-gondoltam, majd szárnyakat növesztettem és felszálltam az égbe. Hamar egybe olvadtam a sötét éjszakai égbolttal. Az oldalam elég erőteljesen fájt, de ilyen fajta sebekbe nem tudok belehalni. Majd a következő táplálkozáskor begyógyul. Célom még mindig az volt, hogy a tetőről jussak be az épületbe. Ennek megfelelően arra vettem az irányt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Utcák, sikátorok, közterületek   Szomb. Szept. 28, 2013 11:33 am

Ahogy felrepülsz a tetőre, tompán landolsz, és ha körbe nézel, egy komplett helikopter leszálló pályán állsz. A leszállóhoz természetesen tartozik egy kijárat is, mely a tetőre, vagy épp az épületbe vezet, attól függ, honnan nézzük a dolgokat. Az ajtó két oldalán egy-egy őr áll hófehér ruhában, fegyverrel a kezükben, mely meglepő módon szintén hófehér. Mikor meglátnak landolni, rögtön rád szegezik a fegyvereiket, de az ajtóból nem mozdulnak el.
- Megállni! Ki maga, és mit keres itt! - szól oda neked, majd int a társának, aki már le is adja nem minden napi érkezésed infoját a fülébe dugott szerkentyűn keresztül, majd visszaáll rád szegezett fegyverrel.
Vissza az elejére Go down
Justin Williams
Huligán
Huligán
Justin Williams

Hozzászólások száma : 138
Join date : 2013. Jul. 12.

TémanyitásTárgy: Re: Utcák, sikátorok, közterületek   Kedd Okt. 01, 2013 5:09 pm

A sötét égboltból kiválva tompa puffanással értem földet. Vagyis betont. Vagy azt amiből az épület volt. Kicsit körbenézve egy meglepően jól felszerelt helikopterleszállót találtam.
-Most nézd meg Rich. A gazdagoknak van egy egész épületük helikopter pályával, nekem meg még egy nyamvadt kardot megkeresni sincs elég pénzem. Utálom az ilyet.
-Csodálkozol? Ha nem emlékeznél, akkor elárulom, hogy a középkorban csak a te lovagi páncélod került annyiba, mint egy falu. És akkor még ne nézzük a csatalovat meg a váltás lovat. A te teljes felszerelésed egy kisebb város árával vetekedett.-kaptam választ az előző megjegyzésemre. Ahogy tovább kémleltem, két fehér ruhás, fehér fegyveres fickót vettem észre.
-Tudjátok, hogy nem most van Halloween? És tudtommal akkor sem hóembernek kell beöltözni.-kérdeztem tőlük nevetve. Az egyik már leadta a drótot, hogy itt vagyok, szóval teljesen felesleges lenne halknak lennem.
-Változz át! Most! Nincs kedvem golyó ütötte lyukakkal a testemben hazamenni. Az igazi formánk legalább kibírja ezeket a kisebb golyókat.
-Nincs olyan mázlink, hogy szentelt golyók legyenek benne, mi?-kérdeztem Richardtól szinte suttogva, emberi fül számára nem érzékelhető hangon. Az emberek tizenhat, max tizenhét évesnek nézhettek. Mert ennyi is voltam átváltozásom előtt, ezért a külsőm nem változott. Most viszont megtudják, hogy nem vagyok egy taknyos kölyök. Ekkor Richard javaslatára átalakultam. Átalakultam abba a formába, amiben szabadnak éreztem magamat. Abba a formába, melyben éreztem, hogy felsőbbrendű vagyok. Amiben végre újra ragadozónak éreztem magamat. Hatalmas kínnal járt, és számomra szinte egy örökkévalóságnak tűnt. Éreztem, ahogy a testfelépítésem megváltozik, ahogy az ujjaim hegyéből kinőttek a csontkarmok, amik eggyé váltak a körmeimmel és a vérfarkasokéhoz hasonló karmokká váltak. De a legfájdalmasabb mégis az volt, amikor a már kinövesztett szárnyaim a helyükre csúsztak. Még fájdalmasabb volt, mintha most növesztettem volna. Számomra egy örökkévalóság volt, de az emberek számára csak alig lehetett fél másodperc. Mind a két és fél méteremben kihúztam magam, majd számat vérszomjas vigyorra húzva megindultam feléjük. Izmaim szinte embertelen méretűre növekedtek, ennek köszönhetően a kis kaliberű fegyverek át se tudják ütni őket. De ha mégis sikerülne nekik, akkor sem okozhatnak velük halálos sérülést, ha nem szentelt lőszerrel lőnek. Az egyetlen mód, ha a fejemet, vagy a szívemet szétrobbantják. Azt viszont nem hagyom.
-Melyikőtökkel végezzek előbb fiúk?-kérdeztem jéghideg, vérfagyasztó hangon. A tervem az volt, hogy emberfeletti sebességemmel odamegyek hozzájuk, és az egyiknek kitöröm a nyakát, vagy felnyársalom a karmaimmal, a másiknak pedig kiszívom a vérét, amivel máris nullázom a fél órámat és kikeresem az emlékeiből a lőfegyverekre vonatkozókat.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Utcák, sikátorok, közterületek   Csüt. Okt. 03, 2013 7:02 am

A két fegyveresnek rögtön inába száll a bátorsága, ahogy elkezdesz átalakulni, és látják mivé leszel. Látszik, hogy nem hisznek a szemüknek, pedig ott állsz tőlük nem messze, és végig nézik a folyamatot. Amint az átváltozásod véget ért, szinte rögtön tüzelni kezdenek, ezzel mintegy felhívva a figyelmet arra, hogy frontális támadás érte a tető bejáratot és a helikopter leszállót. A golyók felkarcolják a bőrödet, de komolyabb sérülést képtelenek ejteni rajtad. Látszik, hogy nincsenek megfelelően felkészülve, de hát miért is lennének? A hirtelen jött akciód olyannyira sikeres, hogy az általuk rád bocsájtott tűz is szünetel, sebességed és erőd mindkettejük ereiben megfagyasztja a vért, és ez kimondottan előnyös, ha esetleg hűtve szereted. Az egyik fickó azon nyomban elhalálozik, amint ott teremsz az egyik előtt és megteszed a szükséges mozdulatot, a nyaka halkan roppan, majd az őr úgy esik össze, mint egy leeresztett lufi, és nem mozdul többet. Társa, ezt látva hátrálni kezd, de ő is tudja, és nyilván te is, hogy esélye sincs a menekülésre. Épp kiér a tető szélére, amikor megjelensz előtte, és éles fogaid belemélyeszted estébe. Szinte azonnal érezhető a friss nedű, mely az istenek (vagy a démonok?) italaként áramlik át a frissen felsértett sebből. A fickó igencsak jártas a tűzfegyverek használatában, többek között szolgált afganisztánban, irakban, és nem mellesleg az amerikai légierő pilótája is volt egy időben. Kicsit több emléket tudsz meg, mint szerettél volna, de a legtöbbje jelentéktelen számodra, így például kisebb és nagyobb lőfegyverek használatát, felépítését (így össze tudod majd rakni és szét tudod szedni őket), számokat, kalibereket, és egyéb beállításokat, valamint két sepciális extrát kapsz ezek mellé, méghozzá katonai helikopterek irányítását és vezérlését, az Abrams tank irányítását, valamint F22-es vadászgépek szinte teljes struktúráját szőrőstül, bőröstül. Amint végeztél az emlékek kihalászásával a férfivel belátásod szerint cselekszel, ám arcán mindenképp a döbbente, és a hideg félelem elegye látható.
- Áljj meg, te szörnyeteg, és fel a kezekkel! Meg, ami még van! - hallod a hátad mögül, és ha a bejárat felé pillantasz, az egyik célpontod áll az ajtóban, kezében két lefűrészelt csövű shotgun-nal.
Vissza az elejére Go down
Justin Williams
Huligán
Huligán
Justin Williams

Hozzászólások száma : 138
Join date : 2013. Jul. 12.

TémanyitásTárgy: Re: Utcák, sikátorok, közterületek   Pént. Okt. 04, 2013 9:04 pm

A fegyveresek szinte semmilyen ellenállást nem tanúsítottak. Rám lőttek párat, de már átalakulásomkor látszott, hogy teljesen inukba szállt a bátorságuk. Ezen elmosolyodtam.
A préda féljen is a vadásztól.-gondoltam, majd emberfeletti sebességgel jutottam oda hozzájuk. Az első embert hirtelen elkaptam és szinte erőlködés nélkül törtem ki a nyakát. Úgy reccsent, mint egy száraz ág, amikor teljes páncélzatban lép rá egy lovag. A második felé szépen, lassan közelítettem, ő pedig hátrált.
-Ne menekülj! Úgysincs hova.-közöltem vele még mindig vérfagyasztó hangomon, és éles vigyorral kivillantottam túlméretezett szemfogaimat. Mikor a tető széléhez ért, muszáj volt megállnia. Ekkor cselekedtem és hamar elkaptam. Mielőtt egyáltalán lett volna ideje reagálni, szemfogaimat a nyaki ütőerébe mélyesztettem. Éreztem, ahogy az éltető nedűvel együtt az életereje és az emlékei egy része is átáramlik belém. Meglepődve tapasztaltam, hogy egy ilyen harcias fickó, ilyen tökéletes előélettel milyen gyáva tud lenni. Minden esetre sikerként könyveltem el, hogy ennyi mindent megtanultam.
Ez a tanulás legkönnyebb és legkellemesebb módja.-gondoltam és elmosolyodtam. Ekkor hallottam meg a hangot magam mögül. A fickóval a kezemben megpördültem és az egyik célpontomat vettem észre. Két darab lefűrészelt csövű shotgunnal.
Persze. Mert neked nem lehet valami jó gépfegyvered. Nem, neked pont a shotgun kell. Az egyetlen olyan kis méretű fegyver, amivel közelről ki tudsz nyírni.-tisztában voltam ugyan vele, hogy a shotgun lényege a nagyon sok kis lövedék nagy területen szétszórása, de tartottam tőle, hogy ilyen nagy számú lövedéket nem fogna fel az izomzatom. Ha pedig a fejemet találja el, akkot az nem fog visszanőni, hanem megpusztulok. Azzal is tisztában voltam, hogy jelenleg a sebességem hatszorosa az emberi sebességnek, de a kilőtt golyó sebessége még elég messze állt tőlem. Ekkor jutott eszembe, hogy még a kezemben tartom a félig kiszipolyozott, de még élő őrt.
-Anyukád nem tanított meg rá, hogy ne zavarj meg másokat étkezés közben?-kérdeztem tőle, majd szárnyaimat köpenyszerűen magamra terítettem, hogy védjenek, a fickót pedig pajzsként magam előtt tartva támadást indítottam. Az elsődleges célom a fegyverei elpusztítása volt, mivel azok nélkül elég nehezen tudna megölni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Utcák, sikátorok, közterületek   Vas. Okt. 06, 2013 3:22 pm

A férfi acélos tekintettel figyel téged. Mintha meg sem rezzenne attól, amit teszel.
- És anyukád nem mondta neked, hogy ne játszadozz az étellel? - kérdezett vissza gúnyosan. Párszor rád lő, de a távolság annyira szétszórja, és lelassítja a söréteket, még is érzed, hogy valamiféle maró hatás lép fel. A töltények mindegyikébe egy-egy kereszt van vésve, és - bár ez nem látszik, de érezheted - szenteltvízbe mártották, hogy hatásosabb legyen. Már-már szórakozni látszik a férfi, mikor lassan, de megindul feléd, és ugyanúgy folytatja a tüzelést, mint eddig, majd mikor kifogy a lőszerből a két shotgun-t egyszerűen a fejedhez vágja.
- Tudod hány magadfajtát tettem már el láb alól. Egyik sem volt ellenfél számomra. És hidd el, ez még csak a bemelegítés volt. - száját félmosolyra húzza, és ha eddig nem figyeltél rá, most biztosan fogsz. Szemében valami villan, majd elkezdi levetni felső ruházatát, mind a zakót, mind az inget. Kissé meggörnyed, majd hallod, hogy a csontjai ropogni kezdenek, az oldala lüktet, mintha ki akarna szakadni valami onnan, valami ki akar mászni belőle, majd a bőre szépen lassan megrepedezik, és mint a régi szövet, megbomlik, szétszakad. Fekete színű szőr bukkan elő mögüle, majd ez végigfut az egész testén, és végül egy körülbelül veled egy magas lény áll veled szemben, mely leginkább egy farkashoz hasonlítható.
- Arra születtem, hogy kicsináljalak, te rohadék! - hangja most mélyebb, túlvilági zengéssel, és sokkal inkább közelebb áll a morgáshoz.
Karjai éles karmokban végződnek, melyek csak akkorák, mint a te ujjaid emberi alakban, és nem rest használni őket, rögtön feléd suhint a bal kezével, és az arcod jobb felét célozza.
Vissza az elejére Go down
Justin Williams
Huligán
Huligán
Justin Williams

Hozzászólások száma : 138
Join date : 2013. Jul. 12.

TémanyitásTárgy: Re: Utcák, sikátorok, közterületek   Vas. Okt. 06, 2013 3:55 pm

-Anyám már születésemkor meghalt, de azért kösz hogy említed.-feleltem neki. Ekkor kezdett el tüzelni rám. A távolság miatt a lövedékek szinte meg sem sebezhettek volna. De nem így történt. Elkezdték marni a helyeket, ahol eltaláltak.
-Hogy rohadnál meg! Nem csak a keresztek, de még a szentelt víz is?-mondtam. A fickó közben minden lőszert belém eresztett, majd szimplán hozzám vágta a shotit. Elkezdett vetkőzni, majd szép lassan átváltozott egy vérfarkassá. Ekkor ledobtam a kezemben tartott embert.
-Még te mondod nekem, hogy szörnyeteg? Vámpír formámban tökéletesebb vagyok, mint emberiben, te viszont jobban hasonlítasz az állatokhoz, mint a tökéletes lényekhez. Még a szagod is olyan mint egy kutyáé.-mondtam neki, majd meghallgattam, amit mondott.
-Én ugyan még egyet sem öltem meg a fajtádból, de mindent el kell kezdeni egyszer. Nálam te leszel az első. Vedd ezt megtiszteltetésnek. -Mondtam eszelős vigyorral, majd szárnyaimat a hátamra feszítettem, karjaimat pedig enyhén felemeltem és támadóállásba helyezkedtem. Oldalasan álltam a farkasnak vállszélességű terpeszbe, berogyasztott lábakkal és a lábak között egyenletesen elosztott testsúllyal. Karjaimat behajlítottam és nagyjából olyan magasra emeltem, hogy a könyökeim a derekamnál kicsit magasabban legyenek. Kezeimet viszont a harcművészetekkel ellentétben nem szorítottam ökölbe. Inkább kinyújtottam és egymásnak szorítottam az ujjaimat, így a farkaséhoz hasonló karmaim tőrszerűen álltak. A farkas ekkor támadott a bal karjával az arcom jobb oldala felé. Tisztában voltam vele, hogy a vérfarkasnak több, mint elegendő ereje van, hogy megöljön, még ebben a formámban is, így nagyon óvatosnak kellett lennem. Viszont tudtommal a farkasok lassabbak, mint a vámpírok, de ebben nem voltam biztos. Minden esetre a célom az volt, hogy a jobb kezemet felemelve a farkas csuklóját átszúrva, vagy megvágva védjem az ütést. Ha nem tudom megszúrni, vagy megvágni, akkor csak szimplán megállítom a kezét. Ha a farkas olyan erős, hogy nem tudom megállítani a kezét, akkor kicsit jobban behajlítom a karomat és megpróbálom eltolni a fejem fölött az ütését. Ha a blokkolás sikerrel járt, akkor a másik kezemmel ellentámadást indítok. Megpróbálom a torkán keresztül felszúrni a karmaimat az agyába.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Utcák, sikátorok, közterületek   Vas. Okt. 06, 2013 4:21 pm

A blokkolás nem volt rossz ötlet, ám ellenfeled ereje jócskán meghaladja a tiédet, vagy csak nem adtál bele mindent. A farkas mély vágást ejt a védekezésre emelt karodon, a sebhely viszont nem gyógyul be, illetve hasonló tüneteket produkál, mint a szentelt golyók az előbb.
- Sokkal tökéletesebb vagyok, mint te. Az olyan mocskok ellen lettem teremtve, mint te, és rajtam keresztül nem jutsz át! - mondta határozottan, majd négykézlábra ereszkedett, és egyetlen, villámgyors mozdulattal a feje a gyomorszájadba ékelődött, majd éles agyaraival megragadta a jobb lábadat, és szépen elkezdett végig vonszolni a tetőn. Nem akarta ezt a harcot levinni az utcára. Mikor eléggé bent voltatok, két karmolást ejtett a mellkasodon egymáson keresztbe, majd átfordítva egy mozdulattal letépte a szárnyaidat, így megfosztva téged a repülés adta előnyödtől, majd kissé hátrébb húzódott.
- Ennyi volt? Ennyit bírsz csak? Nem vagy több egy ezer éves zöldfülűnél. - négykézláb körözött körülötted, ahogy a vadász szokta a préda körül, de a szemét egy pillanatra sem vette le rólad. Amit levonhatsz ebből a körből: sokkal erősebb és sokkal gyorsabb, mint te vagy. Egyelőre.
Vissza az elejére Go down
Justin Williams
Huligán
Huligán
Justin Williams

Hozzászólások száma : 138
Join date : 2013. Jul. 12.

TémanyitásTárgy: Re: Utcák, sikátorok, közterületek   Vas. Okt. 06, 2013 7:36 pm

A blokkolásom hatásos lett volna, ha nem becsültem volna fel rosszul a farkas erejét. Jóval nagyobb volt, mint az enyém. A védésemmel csak annyit értem el, hogy a képem helyett a karomra kaptam egy mély karmolást. És az egészben az volt a legjobb, hogy még csak el sem kezdett gyógyulni. Pedig ebben a formámban elvileg regenerálódnia kellett volna. De pont úgy viselkedett, mint az előbbiekben a szentelt golyók.
Hogy b@szódnál meg! Mi az, hogy nem gyógyulnak be a sebeim? HA te tényleg arra születtél, hogy engem megölj, akkor mondjuk megértem, de nagyon remélem, hogy az általam ejtett sebek is így fognak viselkedni a te esetedben.-gondoltam, miközben hallgattam, hogy mit mond. Utána egy számomra elég kellemetlen mozdulattal a földre döntött, majd a lábamat megragadva bevonszolt a tető közepére, ezzel egy szép sor fognyomot hagyva a combomon. Utána kaptam tőle egy szép kis keresztet, majd megfosztott legjobban kedvelt testrészeimtől. Ahogy letépte a szárnyaimat, és a jeges fájdalom végighasított rajtam, felordítottam. Nem volt semmi emberi az ordításomban. Csak vad állati düh és rengeteg fájdalom. A farkas utána otthagyott és körözni kezdett körülöttem. Olyan sebesen, ahogy csak tudtam, feltérdeltem.
Te!-szólaltam meg dühtől csöpögő hangon-Hogy merészeled azt a mocskos kutya mancsodat hozzám érinteni? Esküszöm neked, hogy a te véreddel fogom enyhíteni a szomjamat, ha beledöglök is. És ha te arra születtél, hogy vámpírokat ölj, akkor én arra, hogy azt a tetves fajtádat irtsam ki.-mondtam neki remegő hangon. A világra vörös köd ereszkedett. Úgy döntöttem, hogy egyből nekimegyek a farkasnak, még fel sem állok, hanem térdelésből támadok rá. Tervem nincs, hagyom, hogy a dühöm, és az ösztöneim irányítsanak. És azok a farkas szíve felé vezetik a karmaimat. Nem akarok feltétlenül halálos sebet ejteni rajta, hanem először csak szimplán meg akarom sebezni, hogy aztán a karmaimról lenyalva a vérét beváltsam az ígéretemet. Fogalmam sincs miért, de ez volt a legfontosabb.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Utcák, sikátorok, közterületek   Vas. Okt. 06, 2013 7:50 pm

A fakras nem számított rá, hogy még mindig ennyi energia van benne,d így a hirtelen elrugaszkodásod teljesen váratlanul érte, és sikerült az oldalára döntened a fenevadat.
- Ne jártasd a szádat! Kevés vagy te hozzám, öcsi! - karmaid bár nem a szívét találják el, az oldalán így is egy igen mély sebet sikerül ejtened, és ha regenerálódni akarsz, akkor itt a lehetőséged rá. A kezeden, amivel a sebet ejtetted, tetemes mennyiségű vér halmozódott fel, úgy látszik a seb mélyebb, mint gondoltad. Ahogy megízleled, az első, amit érzel az az, hogy sokkal forróbb, mint az emberi. Amíg az embereké átlag 36-37 fok, addig ez bőven megvan 50-60 fokos is, épp csak nem égeti le a nyelved. Ezen kívül nem történik semmi. Egyelőre. A farkas felüvölt, majd ledob magáról, és hanyattvágódsz, majd két mancsával a földre szórít, így ő került felülre. Állkapcsával megpróbálaj elérni a torkodat, hogy gyorsan véget vessen ennek a csatának.
Vissza az elejére Go down
Justin Williams
Huligán
Huligán
Justin Williams

Hozzászólások száma : 138
Join date : 2013. Jul. 12.

TémanyitásTárgy: Re: Utcák, sikátorok, közterületek   Vas. Okt. 06, 2013 8:01 pm

Úgy látszik, hogy váratlanul érte a támadásom, mert sikerrel járt. És nem csak megkarmoltam, hanem fel is döntöttem a dögöt. Ahogy kicsit jobban megvizsgáltam, észre vettem, hogy elég mély sebet sikerült ejtenem rajta. A kezem pedig csupa farkasvér volt. Egyből nekiláttam lenyalni róla. Sokkal melegebb volt, mint az embereké, szinte égette a nyelvem, de ettől függetlenül meglepően finom volt.
-Na és ez hogy tetszett bolhafészek?-kérdeztem gunyorosan. Az örömöm kb. eddig tartott, mert a farkas ledobott magáról, majd a földhöz szögezett és megpróbálta elharapni a torkomat.
-Belőlem nem eszel!-ordítottam a vicsorgó pofájába, majd minden erőmmel megpróbáltam gyomron rúgni. Ha sikerül legalább annyira leszednem magamról, hogy ki tudjam szabadítani a kezeimet, akkor a karmaimmal megint támadok, ha pedig nem , akkor megpróbálok a nyakába harapni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Utcák, sikátorok, közterületek   Vas. Okt. 06, 2013 8:07 pm

Az állkapcsát sikerül valamennyire visszatartani, és mikor megpróbálod lerúgni magadról, ezúttal a súlya lep meg. Jó nehéz, és masszívan tartja magát, de azért hátra tántorodik, ez pont elég, hogy kezed szabadok legyenek. Egy csapást mérsz, mely négy gyönyörű sebhelyet hagy a pofáján, és az ütéstől kissé meg is szédül, letámolyog rólad, próbálja visszanyerni az egyensúlyát. Ez elég idő neked arra, hogy egy ugrással rávesd magad, és a nyakára tapadj, ám a nem várt "becsapódástól" ismét a földre kerültök, de itt már tehetetlen, főleg, hogy teljesen rámásztál a leggyengébb pontjára, és egyetlen harapással sikerül eltalálnod a nyaki verőeret. Innentől már csak egy dolgod van: regenerálódni.
Vissza az elejére Go down
Justin Williams
Huligán
Huligán
Justin Williams

Hozzászólások száma : 138
Join date : 2013. Jul. 12.

TémanyitásTárgy: Re: Utcák, sikátorok, közterületek   Pént. Okt. 11, 2013 4:36 pm

A farkast a rúgásom nem emelte le rólam annyira mint vártam, de pont elég volt ahhoz, hogy az egyik karomat kiszabadítsam és adjak neki pár vérző csíkot a pofájára. Ez után nagy nehezen lelöktem magamról. A dög sokkal nehezebb volt, mint gondoltam, de ebben a formámban én se voltam két kilós és a düh is rengeteg energiát adott. Amint lekerült rólam, rávetettem magam és már nem tudott védekezni. Semmi értelmes, emberi nem volt a viselkedésemben. Csak az ösztöneim és a bennem élő vadállat vezettek. Ahogy ráugrottam, mindketten elterültünk a földön, én pedig egy szempillantás alatt rátapadtam a nyakára. Már nem tudott mit tenni, így csak belenyugodott, hogy egy ezer éves zöldfülű legyőzte. Ahogy szép lassan szárazra szívtam, visszatért a józan eszem is és egyből visszaváltoztam a rendes formámba. A farkas már csak egy kiszáradt tetem volt mellettem. Szinte lassított felvételként felálltam. Erőteljesen szédültem és hányingerem volt. Nem is csodáltam. Elég sok vért veszítettem. A testem elkezdett regenerálódni a farkas vérétől, de a vámpír formámnak kell egy kis idő, amíg regenerálja önmagát. Főleg a szenteltvízzel ejtett sebeket.
-Na te bolhafészek. Úgy látszik, hogy elintézett egy ezer éves zöldfülű. És ahogy elnézem belehaltál a szégyenbe.-mondtam nevetve. Nem szálltam el magamtól, de jól esett, hogy egy ilyen erős ellenfelet le tudtam győzni.
-Ez durva volt, mi?-kérdeztem Richardtól mosolyogva, de nem kaptam semmi választ. Elő szokott fordulni visszaváltozás után, hogy kicsit kómás, így nem nagyon foglalkoztam vele. Inkább előkaptam a stukkeremet és feltekertem rá a hangtompítót. Miközben a hangtompítót tekertem, egy furcsa sebet vettem észre a csuklómon. Nem tudtam, hogy hogy kerülhetett oda, de nem tűnt veszélyesnek, szóval nem nagyon foglalkoztam vele. Térdemet enyhén berogyasztottam és a vámpírokra jellemző könnyed, szinte hangtalan léptekkel lopakodva beléptem az ajtón. Remélhetőleg egy ilyen képzett katona kiszívása után már rendesen fogok tudni lőni. A vámpír formámat meg egyenlőre kímélni akartam.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Utcák, sikátorok, közterületek   Szomb. Okt. 12, 2013 11:27 am

Az ajtón belépve egy szűk folyosón találod magad. Egy ember kényelmesen elfér benne. Nagyjából öt-tíz méter után egy forduló látszik, ahonnan egy lépcső vezet lefelé. Nincs más útvonal, kénytelen vagy elindulni lefelé. Amint leértél a lépcső aljára, egy igen jól felszerelt labor szerű helyiségben találod magad. Veled szembe rögtön egy biztonsági kamra van, melynek ajtaját egy számkódos panel védi, illetve nyitja. A kamrában két ember sürög-forog, és épp dolgoznak valamin. Mindketten vegyvédelmi ruhát viselnek, és látszólag igen csak el vannak foglalva a dolgukkal, mert észre sem vesznek, még akkor sem, mikor "szemben" álltok egymással. Jobbra és balra is van lehetőséged menni. Balra egy ajtót látsz, ami ránézésre sokkal komolyabb, mint az egyszerű nyílás-záró testvére, jobb oldalon pedig egy újabb forduló, a falra pedig egy nyíl van festve, fölött egy szöveg: "Lépcsőház".
Vissza az elejére Go down
Justin Williams
Huligán
Huligán
Justin Williams

Hozzászólások száma : 138
Join date : 2013. Jul. 12.

TémanyitásTárgy: Re: Utcák, sikátorok, közterületek   Szomb. Okt. 12, 2013 11:39 am

Amint beléptem egy folyosón találtam magam. Még szerencse, hogy ebben a formámban voltam, mert a másikban nem fértem volna el. Pisztolyomat a föld felé szegezve két kézzel fogtam, mint ahogy a katonák szokták általában. Látszott, hogy ittam a kinti fickóból. Nekem közebes, ember számára gyors tempóban haladtam végig a folyosón, majd lassan le a lépcsőn. Egyenesen egy laborba. Közben ügyeltem, hogy ne nagyon csapjak zajt. Amint leértem csupán egyetlen nesz volt hallható. A bisztosító kattanása. Nem is értettem, hogy miért csak ilyen későn bisztosítottam ki a pisztolyomat. Minden esetre az ujjamat nem raktam a ravaszra, mert nem akartam fölöslegesen pazarolni a a lőszert. Ahogy kicsit jobban körülnéztem, egy biztonsági kamrában két embert láttam meg. Észre se vettek. Tőlem balra egy elég komolyan lezárt ajtó volt, jobbra pedig egy lépcsőház. Úgy döntöttem, hogy először megvizsgálom az ajtót. Ha nem lehet kinyitni a jelenlegi tudásommal, akkor a lépcsőház felé megyek tovább.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Utcák, sikátorok, közterületek   

Vissza az elejére Go down
 
Utcák, sikátorok, közterületek
Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Univerzumban játszódó FRPG :: Játéktér :: Metropolis és környéke :: St. Martin-sziget-
Ugrás: