bool(false) Utcák, sikátorok, közterületek - Page 2

DC Univerzumban játszódó FRPG


 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az Első lépések-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Latest topics
» Társalgó
Utcák, sikátorok, közterületek - Page 2 I_icon_minitimePént. Nov. 16, 2018 5:38 pm by Demolition Captain

» Diego Crown
Utcák, sikátorok, közterületek - Page 2 I_icon_minitimeCsüt. Júl. 02, 2015 10:54 pm by Diego Crown

» Rekviem
Utcák, sikátorok, közterületek - Page 2 I_icon_minitimeSzer. Júl. 01, 2015 8:09 pm by Madárijesztő

» A Robinson park
Utcák, sikátorok, közterületek - Page 2 I_icon_minitimeVas. Jún. 21, 2015 5:50 pm by Andrew Ramirez

» Csokit vagy csalunk!
Utcák, sikátorok, közterületek - Page 2 I_icon_minitimeVas. Jún. 21, 2015 4:52 pm by Andrew Ramirez

» Jess Kayle - A Sárkány Gyermeke
Utcák, sikátorok, közterületek - Page 2 I_icon_minitimeKedd Jún. 16, 2015 11:15 pm by Jess Kayle

» Jess Kayle
Utcák, sikátorok, közterületek - Page 2 I_icon_minitimeVas. Jún. 14, 2015 4:35 pm by Jess Kayle

» Amecchi Előtörténet
Utcák, sikátorok, közterületek - Page 2 I_icon_minitimeKedd Jún. 09, 2015 6:24 am by Madárijesztő

» Orvosi igazolások
Utcák, sikátorok, közterületek - Page 2 I_icon_minitimeKedd Jún. 02, 2015 9:13 pm by Ra's Al Ghul

» Smallville Állatkert
Utcák, sikátorok, közterületek - Page 2 I_icon_minitimeSzer. Május 20, 2015 11:13 pm by Cybergyík

Tükör
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span

Share
 

 Utcák, sikátorok, közterületek

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
SzerzőÜzenet
Vendég
VendégUtcák, sikátorok, közterületek - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Utcák, sikátorok, közterületek   Utcák, sikátorok, közterületek - Page 2 I_icon_minitimeSzomb. Okt. 12, 2013 4:32 pm

Az ajtó felé haladva egyetlen dolog tűnik fel: olyan, mint egy páncél terem ajtaja, ám nincs meg rajta a jól ismert zárrendszer, csak egy sima kilincs. Az ajtó, ha kinyitod súlyos, és nehezen nyílik, mögötte pedig egy helyiség ablakok nélkül. Egy asztal van középen, rajta egy fém táskával, körös-körül pedig mintha széfek, vagy érték megőrző szekrények lennének. Mindegyiken van egy szám, ami a fiók számot hivatott jelölni, és egy, ami valószínűleg a termékek, illetve a kutatási anyagok iktatási száma. Ezek a kis fiókok mindegyike ujjlenyomat szkennerrel van felszerelve, így esélyed sincs hozzáférni, és az asztalon heverő fémbőrönd pedig hasonló zárkódos, mint az előbb látott labor ajtaja. Hogy elviszed-e az csak rajtad múlik, ha felemeled nem túl nehéz, mintha egy apró, de fontos dolog szállítására tervezték volna, de egyelőre még esélyed sincs kinyitni, legalábbis egyelőre.

Amennyiben elindulsz a lépcsőház irányába, a másik oldalon, belépve magába a lépcsőházba mindenhol kamerák vannak felszerelve, illetve mozgás érzékelők, bár ezek nem működnek, hiszn a munka zajlik. Jelenleg a 43. szinten vagy, tied a döntés, hogy meddig mész le.
Vissza az elejére Go down
Justin Williams
Huligán
Huligán
Justin Williams

Hozzászólások száma : 138
Join date : 2013. Jul. 12.

Utcák, sikátorok, közterületek - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Utcák, sikátorok, közterületek   Utcák, sikátorok, közterületek - Page 2 I_icon_minitimeKedd Okt. 22, 2013 10:01 pm

Ahogy kicsit jobban megvizsgáltam a páncéltermet, furcsa dologra lettem figyelmes. Csak egy egyszerű kilincs volt rajta.
Ki az a hülye, aki egy páncélteremre csak egy kilincset rak?-morfondíroztam magamban, miközben kinyitottam az ajtót. Mikor megmozdítottam, egyből megértettem, hogy miért csak egy kilincs van rajta.
Egy ember nem lenne képes kinyitni ezt az ajtót! Még az én emberfeletti erőmmel is alig megy.
Ez után bementem és kicsit körbekémleltem. Mindenhol ujjlenyomat-olvasós széfek voltak. Meg sem próbáltam feltörni őket, hanem inkább az asztalon heverő táskát kezdtem el tanulmányozni. Csak egy számzár volt rajta. Ahogy felemeltem, meglepően könnyűnek bizonyult. Szinte mintha egy nádszál lett volna a kezemben. Úgy döntöttem, hogy magammal viszem a táskát, majd elindultam a lépcsőház felé. A 43. emeleten voltam. Úgy döntöttem, hogy a harmincadikig megyek le, mivel a logika azt súgja, hogy egy őr van lent, egy középen és egy fent.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégUtcák, sikátorok, közterületek - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Utcák, sikátorok, közterületek   Utcák, sikátorok, közterületek - Page 2 I_icon_minitimePént. Okt. 25, 2013 10:24 am

A lépcsőházban nem ütközöl különösebb ellenállásba, és ahogy eélred a 30. emeletet, a kivezető ajtón egy apró, kör alakú ablak van, mely le van sötétítve, és hát pechedre a te oldaladról. Ahogy kinyitnád, az ajtó kicsapódik - ismét pechedre - és jól orrba vágnak vele, amitől hanyatt vágod magad. Az ajtó mögül második embered lép elő mosolyogva
Utcák, sikátorok, közterületek - Page 2 GAMBIT_FOR_GAMBIT_by_marmoto
Megropogtatja a kezeit, és méltóságteljesen sétál feléd.
- Kár, hogy elintézted a kutyulit, jó pajtás volt. De azt hiszem, most utad véget ér itt. - elég magabiztosnak tűnik.
Vissza az elejére Go down
Justin Williams
Huligán
Huligán
Justin Williams

Hozzászólások száma : 138
Join date : 2013. Jul. 12.

Utcák, sikátorok, közterületek - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Utcák, sikátorok, közterületek   Utcák, sikátorok, közterületek - Page 2 I_icon_minitimeSzomb. Okt. 26, 2013 7:06 pm

A lépcsőház teljesen kihalt volt, így kényelmesen haladhattam rajta lefelé.
Micsoda felületesség. Legalább egy őrt állíthattak volna ide is.-gondoltam, miközben viszonylag gyorsan haladtam lefelé. Kamerák és mozgásérzékelők ugyan voltak a lépcsőházban, de nem mennek velük sokra, ha be sincsenek kapcsolva. Egész gyorsan értem el a 30.emeletet. A kivezető ajtón volt egy ablak, amin nem láttam át. Viszont úgy tűnt, hogy a másik oldalán lévő fickó átlátott rajta, mert amint az ajtó elé értem, azt kinyitva jól orrba vágott. Hátra is estem, de a pisztolyt sikerült a kezemben tartanom. Az ajtóban a második célpontom állt. Az ellenség jó szokásához híven ő is elkezdett szövegelni.
Sok a rizsa. A bolhazsák is azt hitte, de tévedett. Viszont mivel lekutyáztad, így gondolom te nem vérfarkas vagy. Akkor hát te mi lennél?-mondtam neki, majd ráemeltem a pisztolyomat és egy másodpercen belül 4-szer húztam meg a ravaszt. Az első kettővel a szívére, a másik kettővel a fejére céloztam.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégUtcák, sikátorok, közterületek - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Utcák, sikátorok, közterületek   Utcák, sikátorok, közterületek - Page 2 I_icon_minitimeSzomb. Nov. 02, 2013 10:58 pm

A lövések elől egyáltalán nem lép el, sőt, még ki is áll eléjük. A golyók lyukat ütnek bele, de olyan, mintha valami sűrű anyagba lőttél volna. A helyük ott marad, de a fickónak semmi baja nem lesz.
- Hát, ez nem jött be. - a golyók ütötte lyukak terjedni kezdenek, és hamarosan egy agyag ember áll előtted.
Utcák, sikátorok, közterületek - Page 2 2673858-clayface_by_edwarddelandreart_d4hqpy9
- Most kezdhetjük az igazi bunyót. - bal keze egy buzogány alakját veszi fel és rögtön feléd suhint vele.
Vissza az elejére Go down
Justin Williams
Huligán
Huligán
Justin Williams

Hozzászólások száma : 138
Join date : 2013. Jul. 12.

Utcák, sikátorok, közterületek - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Utcák, sikátorok, közterületek   Utcák, sikátorok, közterületek - Page 2 I_icon_minitimeSzer. Nov. 13, 2013 4:39 pm

Az összes lövésem talált, amin egy kicsit meg is lepődtem.
El se lépett előlük. Ezek szerint ő is bírja a lövéseket. De jó.-gondoltam, miközben végignéztem, ahogy az előttem álló fickó egy agyagemberré változik.
-Na, ez meg egy rakás trutyi. Mondjuk a túlméretezett kutya után nem is tudom, hogy mit vártam.-jegyeztem meg magamnak, mivel Richard még mindig nem jelentkezett. Már kezdett az idegeimre menni, hogy csak így eltűnt. Közben az ellenfelem buzogánnyá változtatott kezével felém csapott. Úgy döntöttem, hogy a táskát a földön hagyva megpróbálok elgurulni az ütése elől, majd olyan gyorsan talpra állni, ahogy csak tudok. Ha sikerült talpra állnom, akkor a pisztolyomat visszatűzve a nadrágomba megpróbálom ököllel fejbe vágni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégUtcák, sikátorok, közterületek - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Utcák, sikátorok, közterületek   Utcák, sikátorok, közterületek - Page 2 I_icon_minitimeVas. Nov. 24, 2013 5:53 pm

A csapás elől sikerül kitérned, és az ütésed is talált, bár kissé felfelé kellett irányítanod, mert majd másfél fejjel magasabb nálad a fickó. Ahogy az ütésed eléri, a kezed szó szerint belecuppan a fejébe, majd szemei feléd fordulnak.
- Ez nem volt túl jó ötlet. - alighogy kimondta, a kezed elkezd eltűnni a fejében, és nem kell sok idő, mire kitalálod, hogy lassan be akar szippantani magába, hogy megfolytson.
Vissza az elejére Go down
Justin Williams
Huligán
Huligán
Justin Williams

Hozzászólások száma : 138
Join date : 2013. Jul. 12.

Utcák, sikátorok, közterületek - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Utcák, sikátorok, közterületek   Utcák, sikátorok, közterületek - Page 2 I_icon_minitimePént. Nov. 29, 2013 9:15 am

Az ütése elől sikeresen kitértem.
Lassú. Nagyon lassú. Ez még előnyömre válhat. Ha pedig minden kötél szakad, akkor használnom kell a másik formámat, bár azt még hagynám regenerálódni.
Miután sikeresen kikerültem a támadását, ellentámadást indítottam. Kicsit felfelé céloztam, ugyanis a fickó magas volt, de sikeresen eltaláltam. Hirtelen elkezdett belesüllyedni a kezem. Erre számítottam, szóval nem nagyon lepett meg.
-Hát tényleg nem volt az.-feleltem neki, majd tűrtem, hogy egyre jobban elnyeljen. Mikor rájöttem, hogy mit tervez, hirtelen nevetésben törtem ki. Még a könnyem is kicsordult a nevetéstől.
-Figyelj haver! Ha meg akarsz fojtani, akkor sajnálattal világosítalak fel, hogy már több, mint ezer éve nem vettem levegőt.-mondtam és engedtem, hogy minél beljebb vonszoljon magába, bár egy kicsit ellenkeztem. Az a tervem az volt, hogy kis ellenkezéssel engedem neki, hogy teljesen magába szívjon, majd bent megpróbálok valami szervet keresni és elpusztítani. Ha nem tudok megmozdulni, akkor átváltozok a másik formámba, ami már csak a méretnövekedés miatt is remélhetőleg több darabba szedi.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégUtcák, sikátorok, közterületek - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Utcák, sikátorok, közterületek   Utcák, sikátorok, közterületek - Page 2 I_icon_minitimeKedd Dec. 03, 2013 1:23 pm

Az alak is felröhög, de nem enged el.
- Ha tényleg ennyi ideje nem vettél levegőt, akkor minek ellenkezel? - húzódott arcán végig egy mosoly, és látszott rajta az önelégültség, hogy megfogott. A tested egyre jobban eltűnik benne, és már csak a másik oldalad fele látszik ki belőle, illetőleg a fejed félig, ha esetleg megpróbálnád kint tartani. Azonban lassan, de biztosan mindenképp a belsejében kötsz ki, és "szomorúan" tapasztalod, hogy bent nincs semmi. De úgy igazából semmi. Az egész egy nagy adag agyag massza. Amint átváltozol, szétveti őt a méreted, ám neked sem kellemes, ugyanis igen különös érzés fog el. Szédülsz, rosszul látsz, és minden zavaros. A kép hullámzik, és mozog, a világ pedig körbe-körbe forog körülötted. Az elméd még ép, és ha a golyók nem hatottak, jobb lesz lelépni, mielőtt összeszedi magát.
Vissza az elejére Go down
Justin Williams
Huligán
Huligán
Justin Williams

Hozzászólások száma : 138
Join date : 2013. Jul. 12.

Utcák, sikátorok, közterületek - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Utcák, sikátorok, közterületek   Utcák, sikátorok, közterületek - Page 2 I_icon_minitimeCsüt. Dec. 05, 2013 2:32 pm

Kis ellenkezéssel engedtem, hogy egyre beljebb húzzon magába. Ő csak felröhögött az igazság hallatán, amit a légzésről mondtam és pont azt a reakciót kaptam, amire számítottam. Szépen egyre beljebb húzott és amikor már a fejem is elég közel került hozzá, akkor engedtem neki. Teljesen a belsejébe kerültem. Viszont nem volt szerencsém, mert a belseje szervektől teljesen mentes volt. Nem volt mit tenni, átváltoztam, amitől darabokba szakadt. Önelégült mosolyra húzódott a szám, majd hirtelen rosszul lettem. Nem is vártam, egyből visszaváltoztam az emberi alakomba.
Ez mi a p*csa volt?!?-gondoltam meglepődve. még nem tapasztaltam ilyet. Viszont ez nem a gondolkodás ideje volt.
-Azért ellenkeztem, hogy légy olyan hülye, hogy magadba szívsz. Úgy látom erre nem számítottál. És nyugi, hacsak nincs marha nagy mázlid, akkor nem tudsz engem megölni. A kutyus képes lett volna rá. Te nem.-feleltem sietve. A fickó már elkezdett összeállni, szóval gyorsan felkaptam a táskát és berohantam az ajtón amin bejött. Reméltem, hogy találok valahol savval teli tartályokat, vagy valami hasonlót, amivel meg tudom ölni. Nem tudom, hogy a víz milyen hatással van rá, de ha valahol megtalálom a tűzjelzőt, akkor benyomom és reménykedek, hogy az eleredő víz kárt tesz benne. Nagy eséllyel nem lesz ilyen szerencsém, de egy próbát megér.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégUtcák, sikátorok, közterületek - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Utcák, sikátorok, közterületek   Utcák, sikátorok, közterületek - Page 2 I_icon_minitimeSzomb. Dec. 07, 2013 9:56 pm

Azt ajtó zárul mögüled, és vége. Halk kattanás, és végleg rázárt, nincs mi kinyissa. Innen legalábbis. Tovább haladva nem ütközöl több ellenállásba, de a fura eset, ami átváltozásodkor történt, nem hagy nyugodni, sőt mi több, kezd az egész lényedre kihatni, így látásod homályosodik, és a mozgásod lassul. Egy előtérben találod magad, jobb és bal oldalon egy-egy íróasztal, rajta számítógép, veled szemben pedig egy igen fényűző ajtó, ami valószínű, hogy az irodába vezet. A rosszullét egyre jobban átjár, és lassan minden porcikádban érzed, hogy valami nem kóser.
Vissza az elejére Go down
Justin Williams
Huligán
Huligán
Justin Williams

Hozzászólások száma : 138
Join date : 2013. Jul. 12.

Utcák, sikátorok, közterületek - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Utcák, sikátorok, közterületek   Utcák, sikátorok, közterületek - Page 2 I_icon_minitimeVas. Dec. 08, 2013 10:43 am

Az ajtó egy kis, ember számára szinte nem is hallható kattanással becsukódott mögöttem. Semmiféle nyitószerkezetet nem találtam, ezért reménykedtem benne, hogy a másik oldalról sem tudja kinyitni. Könnyedén végigsétáltam a folyosón, semmi ellenállásba nem ütköztem. Egyre csak az átváltozáson törtem a fejemet és kezdtem rosszul érezni magamat. Már csak emberi sebességgel tudtam mozogni és a rendkívül erős szédülés mellé homályos látás is társult. Egy előtérben találtam magamat, ahol két számítógép, meg egy túl cicomázott ajtó volt. Nem bírtam tovább. Lecsúsztam a fal mentén és ahhoz is elég nagy erőfeszítés kellett, hogy megmaradjak ülő helyzetben.
-Mi a franc ez Rich?!-fakadtam ki. Az előző esetekkel ellentétben most viszont választ is kaptam a kérdésemre.
-Ittál egy vérfarkas véréből.
-És?
-Elfelejtettem, hogy erről még nem meséltem neked. Na jól van. Most már muszáj. Szóval, mikor ittál a farkasból, a lényének egy részét, az erejét is magadba szívtad. Azért vagy most rosszul, mert a tested egyesül a farkas erejével. Nem sokára elmúlik, habár lehet, hog elájulsz közben.
-Én is olyan tetves kutya leszek?
-Dehogy.-intett le.-Te vámpírúr leszel. Az tulajdonképpen a vámpír és a vérfarkas keveréke, ami a vámpírhoz áll közelebb.
-De akkor miért hívják vámpírúrnak?
-Mert a mi fajunk túl büszke ahhoz, hogy beismerje, hogy egyes tagjainak vére keveredett a kutyákéval. Ha befejeződik az átváltozás, akkor sokkal erősebb és gyorsabb leszel, mint most. Legalább a kétszerese a mostaninak. Az átváltozott formádban nagyobb és halálosabb karmaid lesznek, a fogsorod pedig farkas fogsor lesz, habár a szemfogaid még így is olyanok maradnak, mint voltak és ki fognak emelkedni a farkasfogak közül. Sőt, ha akarsz, akkor még farkat és bundát is növeszthetsz. Ebben az esetben egy szárnyas vérfarkasra fogsz hasonlítani.
-Király. Valami egyéb?
-Van. Az összes vámpírúr bírja a napfényt és képes irányítani az árnyakat, illetve mindegyiket ugyan annyira égeti az ezüst, mint a szentelt tárgyak. Viszont nagyon kevés van belőlük. Mivel a testedbe olyan energia költözött, amivel nem bír el, így szépen lassan felemészt. A testeden pokoli rúnákra hasonlító sebek fognak megjelenni. Mikor az egész testedet beborítják, meghalsz. Durván egy hónap. De ha nem nézed, akkor nézz a csuklódra. Már meg is jelent az első.
Ekkor tudtam meg, hogy valójában hogy is került oda az a seb.
-Mondj még ilyen jó híreket, kérlek.
-Te kérted. Fogalmam sincs, hogy mivel lehet megállítani ezt a folyamatot. Csak egy olyan vámpírúr tudja, aki túlélte. Azok meg ritkák, mint a fehér holló. Mivel ez egy rohadt nagy város, így talán egy tartózkodik itt.
-Egyre jobb. És mikor leszek megint használható állapotban?
-Úgy 10 perc múlva.
-Na, ez egy jó hír.
Úgy döntöttem, hogy ott ülve kivárom azt a tíz percet. Ha addigra sem leszek jobban, akkor bemegyek az irodába az ajtón keresztül. Ha pedig jön valaki, akkor megpróbálom megölni. Közben nagy lélegzeteket vettem és erőteljesen füleltem, hátha megérzem egy ember szagát, vagy meghallom a szívdobogását, esetleg légzését.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégUtcák, sikátorok, közterületek - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Utcák, sikátorok, közterületek   Utcák, sikátorok, közterületek - Page 2 I_icon_minitimeVas. Dec. 08, 2013 1:09 pm

Az ajtó szó szerint kirobban a helyéről. Alkalmi gyengeséged és a hirtelen jött esemény egyvelegétől összerándulsz. Ahogy a porfelhő elül egy vékony, ám annál érdekesebb alak jelenik meg előtted.
Utcák, sikátorok, közterületek - Page 2 Snake_Man_by_Loren86
- Nézzenek csak oda. Még sem olyan nagy ágyú, mint lennie kéne? - hajol közelebb hozzád, villás nyelve pedig ki-be jár, ahogy a kígyóknak szokott folyamatosan. Még válaszolni és felocsúdni sincs időd, mikor hangos dördülés hallatszik, és kígyópofa szemei kidüllednek.
- Rohadék! Nem megmondtam, hogy az épületben nem eshet kár? - hallasz egy újabb hangot szintén az iroda felől.
Utcák, sikátorok, közterületek - Page 2 Kingpinm
Egy igen termetes alak áll fölötted, egyik kezében szivar, másikban sétapálca. Öltöny van rajta, de elég ízléstelen kivitelben, ugyanis lila nadrágjához fehér zakót vett fel. Divatdiktátor biztos nem lesz belőle.
- Gratulálok! Nyertél! - mondja széles mosollyal az arcán, majd int, mire két másik fickó jön és támogatni kezdenek az iroda felé, ahol is ő leül a foteljébe, téged pedig a szemközti székre ültetnek.
Vissza az elejére Go down
Justin Williams
Huligán
Huligán
Justin Williams

Hozzászólások száma : 138
Join date : 2013. Jul. 12.

Utcák, sikátorok, közterületek - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Utcák, sikátorok, közterületek   Utcák, sikátorok, közterületek - Page 2 I_icon_minitimeVas. Dec. 08, 2013 3:09 pm

Ahogy tehetetlenül ültem a fal mellett, az ajtó kirobbant és egy furcsa fickó jött ki rajta. Akinek ráadásul villás nyelve volt.
-Előbb egy kutya, utána egy rakás trutyi, most meg egy nyamvadt hüllő? Jó kis csapat. Talán be kéne állnom közétek. Vagy mégsem. Nyugalom, ez csak átmeneti állapot.-ez után kapott egy lecseszést, ami elvonta a figyelmét. Előrelendültem és a nyakától tíz centire csattintottam össze a fogaimat.
-Halott vagy haver.-mondtam neki, majd a másik fickó felé fordultam. Ő lehetett a főnök, habár egy kicsit ízlésficamosnak tűnt. Kinyírta a saját emberét. Talán még valami értelmeset is tud mondani.
-Mit nyertem? Egy kupont az ízléstelen ruhák boltjában, ahol láthatóan gyakran vásárolsz?-vontam fel a szemöldököm, majd hagytam, hogy a székre ültessenek. Egy kicsit kezdtem jobban érezni magam, de még mindig alig bírtam mozogni.
-Jól jönnének azok az árnyak Rich.-mormogtam az orrom alatt, olyan halkan, hogy emberi fül meg sem hallhatta.
-Még egy kicsit bírd haver.-érkezett a válasz ugyan olyan halkan. Így hát a fickóra néztem vörösen izzó szememmel és unalom ült ki az arcomra.
-Na akkor ki vele, hogy mit akarsz. Kivéve, ha öltözködési tanácsok kellenek, mert azt kérhetsz egy csövestől is, az is csak javít a kinézeteden. ha gondolod, tegeződhetünk is. Én vagyok a gyilkosod. És te ki vagy? Na jól van. Mivel kultúráltan viselkedsz egy kicsit visszaveszek. Örülj. Lehet velem komolyan is beszélni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégUtcák, sikátorok, közterületek - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Utcák, sikátorok, közterületek   Utcák, sikátorok, közterületek - Page 2 I_icon_minitimeVas. Dec. 08, 2013 5:09 pm

- Pimasz! - mondja gondolkodás nélkül a stílusodra.- A megbízód, Vincent Fraser, személyesen. - mutatkozik be tettett színpadiassággal, előkelően. Ezt követően síri csend, amolyan hatás szünet szerű, majd egy újabb intésére, egy fém aktatáska került elő.
- Ez megmenthet téged. - pattintja fel a fedelét, és belül nincs semmi, csak egy apró kémcső, egy vörös folyadékkal benne.- Egy vámpírúr vére. Ha iszol egy vérfarkasból - ahogy azt meg is tetted - nos, ismered a követezményeit. De! Egy vámpírúr vére képes stabilizálni az állapotod, és helyreállítani, amit balga mód elcsesztél. Az egész azért volt, hogy lássam mire vagy képes, és egyet leszámítva, szépen teljesítettél. Üzletet ajánlok neked: személyes testőrömmé fogadlak - néha kell a vérfrissítés - ez pedig egy jobb élettel jár, már persze, ha elfogadod. És természetesen ezzel. - mutat a kémcsőre, majd egy nagyot szív a szivarból, a füstjét pedig az arcodba pöfögi.
- Nos?
Vissza az elejére Go down
Justin Williams
Huligán
Huligán
Justin Williams

Hozzászólások száma : 138
Join date : 2013. Jul. 12.

Utcák, sikátorok, közterületek - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Utcák, sikátorok, közterületek   Utcák, sikátorok, közterületek - Page 2 I_icon_minitimeVas. Dec. 08, 2013 5:42 pm

Felvontam az egyik szemöldökömet, mikor kijelentette, hogy ő a megbízóm.
-Ebben az esetben elnézést az előbbi sértegetésért.-feleltem neki és egyre jobban elképedve hallgattam végig, amit mondott.
-Tehát egy másik vámpír úr vérét kell innom? Ezt nem tudtam. Te erre mit mondasz?
-Mint említettem, nem tudok róla, hogy mi a megoldás a problémádra. Én azt mondom, hogy igyál abból a vérből és ha eltűnik a csuklódról az a rúna, akkor egyezz meg vele.
-Nos, uram, hallotta. Nincs okom rá, hogy ne higgyek önnek. Ha hat az a vér, akkor áll az alku. Viszont egy dolgot le szeretnék szögezni. Attól, hogy az ön testőre leszek, még vannak saját céljaim. Nem akarom abbahagyni a bérgyilkosi munkát. Természetesen csak a szabadidőmben csinálnám, de ezt azért mondom, mert lehetséges, hogy egy ilyen munkába belehalok. Na meg a jó fizetéssel sem lennének gondjaim. -válaszoltam és az előbbi unott, gúnyos arckifejezés helyett már pókerarcot viseltem. És a hangomból is eltűnt a gúny.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégUtcák, sikátorok, közterületek - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Utcák, sikátorok, közterületek   Utcák, sikátorok, közterületek - Page 2 I_icon_minitimeVas. Dec. 08, 2013 7:52 pm

- Félre értett. Én nem egyszerűen munkát ajánlok. Mindent megkaphat, amit csak szeretne, kezdve az életével. - teszi hozzá a végén, és ismét a táska, és annak tartalma felé bök a fejével. - A fizetése az egekbe szökne az eddigiekhez képest, és abból a lyukból is kiszabadulhatna, amit maga lakásnak nevez, valamint, bármire szüksége van, megkapja. Kocsi kell? Megmondja milyen és már hozzuk is. Fegyverre vágyik? Mifélére? - felsorol még pár dolgot, és látszik rajta, hogy nem csak a levegőbe beszél.
- De ez csak akkor lehetséges, ha nekem fog dolgozni.
Vissza az elejére Go down
Justin Williams
Huligán
Huligán
Justin Williams

Hozzászólások száma : 138
Join date : 2013. Jul. 12.

Utcák, sikátorok, közterületek - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Utcák, sikátorok, közterületek   Utcák, sikátorok, közterületek - Page 2 I_icon_minitimeKedd Dec. 10, 2013 4:23 pm

-Kétlem, hogy mindent megkaphatnék, amit csak szeretnék, de abban nem kételkedek, hogy a nagy részüket igen. És ezek közül az életem az egyik. Van egy célom. Meg akarom találni a feleségemet. De ez nem megy egy bizonyos kard nélkül. Az meg valahol az antarktiszon van. Gondolom megérti a problémámat. Ezeket magamnak kell felkutatnom. Viszont a többi dolog, a ház, a fegyver és a jármű, meg hasonlók. Most őszintén. Ki az a hülye, aki nemet mondana egy ilyen ajánlatra?-mondtam neki, majd minden erőmet összeszedve felálltam és kezet nyújtottam neki.
-Mostantól az ön embere vagyok amíg meg nem halok, vagy mást nem talál a helyemre.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégUtcák, sikátorok, közterületek - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Utcák, sikátorok, közterületek   Utcák, sikátorok, közterületek - Page 2 I_icon_minitimePént. Dec. 13, 2013 8:31 pm

- Nos, akkor azt hiszem két dolgot máris lehúzhat a listájáról: az életét, és az antarktiszi expedíciót. - mondja mosolyogva a férfi, majd eléd tolja a táskát, jelezve, hogy innentől szabad az út számodra.
- Ez egy gyümölcsöző kapcsolat kezdete. - húzza még szélesebb mosolyra a száját.

//Nos, azt hiszem nincs értelme tovább húzni a dolgot, itt a vége. A fizetésed innentől kezdve 1000$/két hét, valamint vésd fel az új képességeid is az adatlapra.//

U.i.: Bárminemű észrevétel, óhaj/sóhaj, panasz, miegyéb, PM-ben megtalálsz.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégUtcák, sikátorok, közterületek - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Utcák, sikátorok, közterületek   Utcák, sikátorok, közterületek - Page 2 I_icon_minitimeSzomb. Ápr. 12, 2014 7:58 pm

Barnabus Warren magán kaland kezdő reagja

Egy olcsó kiruccanást engedtél meg magadnak Metropolis-ba, ami Gotham tökéletes ellentéte volt. Minden épület modern stílusban épült, és gyakorlatilag a fény városa is lehetett volna. Az utcán sétálva egy komolyabb ember tömegre leszel figyelmes, és ha odamész, és sikerül valahogy előrefurakodnod, egy nőt veszel észre, aki a földön fekszik vérbe fagyva, groteszk módon vannak kicsavarodva a karjai és a nyaka. Ami neked különösen feltűnik, az a hiányzó füle, és ha egy kicsit gondolkozol, rájössz, hogy neked is egy fület küldtek el, mielőtt mindenkit elvesztettél.
Vissza az elejére Go down
Barnabus Warren
Civil
Civil
Barnabus Warren

Hozzászólások száma : 4
Join date : 2014. Mar. 30.

Utcák, sikátorok, közterületek - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Utcák, sikátorok, közterületek   Utcák, sikátorok, közterületek - Page 2 I_icon_minitimeVas. Ápr. 13, 2014 12:00 am

Kiléptem kicsit a szürke hétköznapokból és erre a legmegfelelőbb hely Metropolis. A maszkot mindig magamnál hordom vészhelyzet esetére. Vagy talán ez csak egy kifogás és lassacskán függőség miatt hozom mindig magammal? Nem tudni. Bár eddig egyszer használtam, úgyhogy nem hiszem, hogy ez függőség lenne, de mindegy is. Miközben sétálok egy nagy tömegre lettem figyelmes. Közelebb tolakodok az emberek között és egy durván eltorzított női testet. Különösebben nem lepődtem meg először, mivel ez a világ egy undorító hely volt és az ilyenek a kisebb esetek. Ami inkább feltűnt, hogy a nőnek hiányzott az egyik füle. A szívem rögtön hevesen dobogni kezdett és a testem mintha csak lebegne. Feljönnek a képek a fejemben. Egyre szörnyűbb és szörnyűbb képek. Mindenkit félre lökök, nem törődve azzal, hogy mekkora erőt is viszek bele. Leguggolok a nőhöz és megfordítom s fejét, hogy jobban szemügyre vehessem az arcát. Ha pedig az lesz akire gondolok, akkor itt valakinek a vére folyni fog.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégUtcák, sikátorok, közterületek - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Utcák, sikátorok, közterületek   Utcák, sikátorok, közterületek - Page 2 I_icon_minitimeHétf. Ápr. 14, 2014 8:35 pm

Megpróbálsz közelebb furakodni, de a kordon és az ott posztoló rendőrök megállítanak.
- Bocsásson meg uram, innen nem mehet tovább. - állít meg. Nincs se sajtós igazolványod, se semmi egyebed, csak innen tudod szemügyre venni a testet. Alulról egy fekete fólia takarja, de a felső rész még jól látszik. A fülén kívül összeszabdalták az arcát és a mellkasát. A jelek ismerősek számodra, de Santana pontos búvóhelyét nem ismered, a jelek viszont egyértelműen ráutalnak, de mégsem. Ez a szabdalósdi nem az ő módszere. Valahogy tüzetesebben meg kéne vizsgálnod a testet, hogy még több nyomot fedezzél fel.
Vissza az elejére Go down
Barnabus Warren
Civil
Civil
Barnabus Warren

Hozzászólások száma : 4
Join date : 2014. Mar. 30.

Utcák, sikátorok, közterületek - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Utcák, sikátorok, közterületek   Utcák, sikátorok, közterületek - Page 2 I_icon_minitimeSzer. Ápr. 16, 2014 7:54 am

A rendőrök nem engednek át, de ezt nem hagyom. Ha kell erőszakhoz is folyamodok. Már rég nem bízok bennük úgy ahogy régen. Titkok, korrupció, hatalom...hatalom ahhoz, hogy még az ilyen eseteket a szőnyeg alá söpörjenek. Ez mind benne van a pakliban. Megpróbálom hidegvérrel átgondolni a helyzetet. Brutális módon össze volt vágva az arca és a mellkasa. Aki először lát ilyeneket a hányinger kerülheti. Santana nem az az ember vagyis nem annak tűnik aki ilyeneket csinál. A legjobb ötlet ha kiderítem, hogy kis is lehet ez a nő. De ez valószínűleg csak később derülne ki. Vagy talán most. Kicsit se kedvesen fordulok az egyik rendőrhöz, megmarkolom az egyenruháját és közelebb húzom. Számítok arra, hogy nem fog ez könnyen menni, de egy kérdést felteszek neki.

- Na ide figyelj törvény kutyája! Ki ez a nő?! Van nyomuk, hogy ki tehette, vagy egyáltalán, hogy mikor történt ez az egész?!
Ordítottam rá. Mások merésznek gondolnak egy ilyen lépést, de engem nem zavart. Ha pedig válaszolna is az akkor is annyi lenne, hogy nem adhatnak ki információt az esetről.
Vagy mégis?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégUtcák, sikátorok, közterületek - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Utcák, sikátorok, közterületek   Utcák, sikátorok, közterületek - Page 2 I_icon_minitimeSzer. Ápr. 16, 2014 10:11 am

Az összegyűlt tömeg elhúzódik tőled, mikor megragadod a rendőrt. Hiába, a korábban veled történtek miatt nem igazán tudsz uralkodni magadon, és noha csak az optimális venom kering a szervezetedben, bőven elég ahhoz, hogy ilyen szélsőséges dolgokban átledítsen egy bizonyos határon. A rendőrt a vállánál fogva kapod el, mikor átnyúlsz a kordonon, és visszarántod, éppcsak meghagyva a kihúzott szalagot, amivel elkerítették a tetthelyet. A nő - merthogy az általad kinézett egyenruhás a gyengébbik nemhez tartozik, egy laza mozdulattal veri le magáról a kezedet, majd rögtön a fegyveréért nyúl, amit rád szegez.
- Maradjon, ahol van! Tudja, hogy ezért simán be kéne vinnem? - szól határozottan, és hamarosan a másik három is rád szegezi a tekintetét, és feszülten figyelnek, hogy mi fog történni. A nő, folyamatosan rajtad tartva a fegyvert, kilép a szalag mögül, és már kattan is a bilincs a csuklódon.
- Hivatalos személy elleni erőszakos kísérlet miatt letartóztatom. Jogában áll hallgatni, jogában áll ügyvédet fogadni, ha esetleg nem tud, vagy nincs, hivatalból rendelnek ki egyet magának; minden amit mond később felhasználható ön ellen a bíróságon. - darálja le neked a szokásos forma-szöveget, és az autóhoz vezet. Visszafordul, még vált pár szót a kollégáival, majd beül a kocsiba, és útban is vagytok a rendőrségre.

/Mehet arendőrségre a következő postod Wink /
Vissza az elejére Go down
Madárijesztő
Admin
Admin
Madárijesztő

Hozzászólások száma : 1325
Join date : 2011. Feb. 21.
Age : 28

Utcák, sikátorok, közterületek - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Utcák, sikátorok, közterületek   Utcák, sikátorok, közterületek - Page 2 I_icon_minitimeVas. Okt. 12, 2014 1:54 pm

Castiel magán kaland kezdő reagja


A céged híre elérte Metropolis-t is, és az ott monopóliumot kialakító LexCorp. örömmel venne egy közös megállapodást, mely mind a két cégnek előnyére válhat. Egy rendezvényre vagy hivatalos, egy esetleges plusz egy fővel, és bár nem a Luthor-birtokon kerül megrendezésre a parti, de ez már részletkérdés. Az összejövetel egy vezetőségi tag, tengerparti otthonában kerül megrendezésre, és te nem vagy rest elfogadni a meghívást. Ahogy megérkezel, fényűző villa magasodik ki a többi ház közül, amik szintén nem kicsik, és látszik, hogy mindegyik egyedi módon űzi azt a fényt*. A ház olyan, mint egy kastély, a kertben a bokrok formára nyírva, hátul medence. Az idő kedvez a szabadtéri rendezvénynek, így a kertben végig asztalok roskadásig italokkal, ételekkel, desszertekkel, mindent látsz, amit egy ilyen puccos parti megkíván. A zenekat könnyed, ám nem unalmas zenét játszik, ami ad egyfajta alap hangulatot az egész dolognak. Ahogy megérkezel, rögtön többen odasereglenek, kezet ráznak veled, érdeklődnek hogy léted felől. Ahogy sikerül beljebb menned - nem könnyű a sok embertől, aki mind veled akar beszélni néhány dologról, munkáról a cégről stb. - megérkezik a házigazda, méghozzá a kopasz mágnás, Lex Luthor társaságában. Mindketten szívélyesen üdvözölnek, és kiragadnak a tömegből, hogy rögtön lecsapjanak rád az ajánlatukka.
- Arra gondoltunk, hogy egyfajta egyesülést eszközölnénk, így kiegészítve a cégeink hiányosságát. Ne értsen félre, nem felvásárolni akarom a cégét, amolyan fél-fúzióra gondoltam, egy megállapodásra. Mindketten megtarthatjuk a neveket, mégis képesek leszünk "házon belül" információkat, dokumentumokat és kutatási eredményeket cserélni. - tér is a lényegre rögtön Luthor.

//Az első egy kis bemelegítő kör, az érkezéseddel, véleménye(i)ddel stb. Ne fukarkodj a szavakkal, aztán majd úgyis jön a fekete leves. Very Happy //

_________________
"How many more bones will you crush? How many lives will you destroy in the pursuit of what you call justice? You are the product of everything you fear: violence, darkness, helplessness. All that remains is for you to watch, as I drag your beloved Gotham into oblivion."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://dcuniversefrpg.hungarianforum.net
Ajánlott tartalom
Utcák, sikátorok, közterületek - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Utcák, sikátorok, közterületek   Utcák, sikátorok, közterületek - Page 2 I_icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
Utcák, sikátorok, közterületek
Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Univerzumban játszódó FRPG :: Játéktér :: Metropolis és környéke :: St. Martin-sziget-
Ugrás: