DC Univerzumban játszódó FRPG


 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az Első lépések-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Latest topics
» Társalgó
A Fekete Halál - Page 2 I_icon_minitimePént. Nov. 16, 2018 5:38 pm by Demolition Captain

» Diego Crown
A Fekete Halál - Page 2 I_icon_minitimeCsüt. Júl. 02, 2015 10:54 pm by Diego Crown

» Rekviem
A Fekete Halál - Page 2 I_icon_minitimeSzer. Júl. 01, 2015 8:09 pm by Madárijesztő

» A Robinson park
A Fekete Halál - Page 2 I_icon_minitimeVas. Jún. 21, 2015 5:50 pm by Andrew Ramirez

» Csokit vagy csalunk!
A Fekete Halál - Page 2 I_icon_minitimeVas. Jún. 21, 2015 4:52 pm by Andrew Ramirez

» Jess Kayle - A Sárkány Gyermeke
A Fekete Halál - Page 2 I_icon_minitimeKedd Jún. 16, 2015 11:15 pm by Jess Kayle

» Jess Kayle
A Fekete Halál - Page 2 I_icon_minitimeVas. Jún. 14, 2015 4:35 pm by Jess Kayle

» Amecchi Előtörténet
A Fekete Halál - Page 2 I_icon_minitimeKedd Jún. 09, 2015 6:24 am by Madárijesztő

» Orvosi igazolások
A Fekete Halál - Page 2 I_icon_minitimeKedd Jún. 02, 2015 9:13 pm by Ra's Al Ghul

» Smallville Állatkert
A Fekete Halál - Page 2 I_icon_minitimeSzer. Május 20, 2015 11:13 pm by Cybergyík

Tükör
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span

Share
 

 A Fekete Halál

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
SzerzőÜzenet
Andrew Ramirez
Törvényen kívüli
Törvényen kívüli
Andrew Ramirez

Hozzászólások száma : 413
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 23
Tartózkodási hely : Gotham

A Fekete Halál - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Fekete Halál   A Fekete Halál - Page 2 I_icon_minitimeVas. Júl. 28, 2013 11:56 pm

A lányok beleegyeznek a kíséretbe és én terv szerint megyek is velük. Hallgatom amiről beszélnek, látszik, hogy szegények nagyon tájékozatlanok a Gothami alvilág életéről. Egy széles mosoly kíséretében válaszolok.
- Oh, nem, nem, nem. Egyáltalán nem. Nincs sok közöm Metropolishoz, se Lex Luthor-hoz. A LexCorp megoldásai fejlettek ugyan, de túl generálisak, túl általánosak, az én felszerelésem jóval egyedibb, én magam terveztem és gyártottam le. Én egy... Gothami törvényen kívüli vagyok, mások inkább egy ön és közveszélyes őrültnek nyilvánítanának, de ez egy nagyon sarkított verzió. Nem szeretem a sarkított megoldásokat...
Egész kellemes számomra a beszélgetés, nem sokan szoktak ennyire utánam érdeklődni. Pozitív csalódás. Ahogy befordulok az egyik sarkon megpillantok egy szárnyas, lángoló kardos angyalt és vele szemben egy késsel felfegyverzett önkéntes igazságosztót?
~ Ez a látvány megszokott a Bűn városában? Na de már itt is? Az őrület terjed, terjed, terjed. Elég gyorsan. Na de mindegy, most döntsön a sors. A piros sisak, vagy a fekete szárnyak?
Lassan szabad kezemmel a lézerfegyver után nyúlok, kicsit arrébb lépek, hogy mind a két alakra pontosan rá lással. Szépen becélzom a high-tech fegyver profi célkereső rendszerével a piros sisakot viselő alak mellkasát.
- Forduljatok el. Ez csúnya lesz. - szólok még oda a lányoknak. Ezután kétszer, háromszor meghúzom a ravaszt. Nem hiszem, hogy lenne olyan páncélzata az alaknak, ami meggátolná, hogy élve megsüljön, de azért biztosra megyek, a szívére, nyakára, fejére célzok, addig lövök amíg holtan össze nem esik. Remélem sikerül a manőver. Ha ez nem lehetséges a rossz látási viszonyok, vagy bármilyen más körülmény miatt akkor a vállamra csatolom a fegyvert, és hagyom, hogy az automata rendszerek végezzék a dolgukat és pontos lövéseket indítsanak az alak irányába. Remek ez az este. Ha sikerül megölnöm a célpontot, visszafordulok a fiatalok felé és megyek is tovább.
- Indulás. Még haza is kellene érni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
W.B.

W.B.

Hozzászólások száma : 15
Join date : 2013. Jun. 05.
Age : 27

A Fekete Halál - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Fekete Halál   A Fekete Halál - Page 2 I_icon_minitimeVas. Aug. 04, 2013 9:58 pm

Merre kezdjük a nyomozást? Ezt kérdi? Csatorna!
Ő itt Vodka? Nem vagyok én kínai, hogy kutyát igyak!
Halálos véralkohol szint 1.5-e van bennem! És még tudok logikuskáluká… na még egyszer. Tudok még logikulálni! Az! Szal, logikával tekerni az agytekervényeim. Szóval nem tudom mi baja.
- Hol keressük, ez itt a nagy kérdés! – Mondom végül. – Eme város tele van önbíráskodókkal! Tehát akik tudják, azok úgyse mondják el! Szal kereshetjük magunk! Szép kilátás, ugye?
Végül is, felállok.
No sikerült is. Csak tudnám, hogy Nat hogy osztódott háromfelé. Hm. Alkoholtól nem kettős látás van? Agy nem tudja a két szemet koordinálni? Akkor hármas hogyan? Tudja koordinálni, ebből jön egy kép, de mégis mellérakja a két szem saját képét? Ó. STAR tudósainak van új feladata! Tőlem. Örülni fognak. Vagy nem. Vagy kirúgnak, ha ilyen kutatási projektulálással álok oda. De jó is lenne! Vagy projekt. Prodzsekt. Tudja a fene.
Tehát cél a kijárat. Nos, sikeresen teljesítettem a küldetést. Igaz, majdnem a WC ajtót találtam be. Vagy az más milyen ajtó volt?
Nem számít, kint vagyunk az utcán! Büdös bárból, a büdös városba. Lyuhé! Nat nehéz páncéllal jött. Azt hiszem. Tehát ő nem fog leférni egy mezei csatornafedő által fedett kis lukban. Tény, hogy én se férnék le, pedig és sima páncélba jöttem.
- Keressünk valami metró aluljárót, vagy hasonlót. Nem hogy én, te se tudnál olyan hacukában leférni. – Nos, a kipufogógázok hatására megjött a hányatnékom. Ám már nem látok hármasban legalább. Talán nem is dülöngélek már. Ám metró semerre. – Hány metró is van ebben a városban?
„Hány metró”… hány. Lyaly nekem. Ne mondjon nekem ilyen szavakat, mert hánytatott sorsú misszió lesz ez.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://avpwar.hungarianforum.com/
Dühöngő

Dühöngő

Hozzászólások száma : 11
Join date : 2013. Jul. 07.

A Fekete Halál - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Fekete Halál   A Fekete Halál - Page 2 I_icon_minitimeCsüt. Aug. 08, 2013 2:04 pm

Eeeeh, ennyit a hányatott sorsú Hadnagyról.
Kérdésére vállat vontam. Nem azt terveztem, hogy csapatban játszok, vagy hogy az amúgy is hülyébbnél hülyébb emberekkel leálljak diskurálni. A vallatás még a végén főbe lövéssel járni, mert kihoz a béketűrésből, márpedig eddig is csak annak volt köszönhető a labilis nyugalmam, hogy bevettem azt a sok rakat szaros bogyót. Követem ezt a szerencsétlent ki a bárból, pedig legszívesebben belerúgnék. Egyszerűen én ezt nem vágom! Hogy lehet egy ilyen emberből fő(zött)hadnagy egyáltalán? Istenesen beb@szni egy küldetés előtt! És még az új húsokra mondják a seregnél, hogy fegyelmezetlenek. Hát ha a vezetőségnél ilyenek lébecolnak, akkor kérem mi a nyavalygás tárgya? Ez az ember max azt tanítja a katonáknak, hogy lehet a pohár fenekére nézni.
A WC ajtónál fogtam meg a vállát, és fordítottam a helyes irányba, bár lehet, épp hányni ment volna be, de mindegy, majd egy sikátorban könnyít magán. Nekem mindegy, milyen módon. De örülnék, ha minél előbb kijózanodna.
A város bűze megcsapta az orromat. Megjegyzésére szintén nem feleltem, amit mondtam, csak egy ötlet volt. Hmm... várjunk csak. Amíg igyekezett úrrá lenni a rosszullétén, addig a zsebemből, a fontos iratok mellől kivettem egy összehajtogatott, gyűrött papirost, majd kihajtva egy kisebb térképet tartottam a kezemben.
Még mielőtt megkérdezte volna, mi ez, a térképet szemlélve adtam választ esetleges kérdésére:
- Amikor leküldtek ide, első dolgom egy itteni butik megkeresése volt. Várostérkép. Sosem árt.
Igaz, manapság mindenféle GPS, meg elektronikus kütyü segíti a tájékozódást, én mégis jobban éreztem magam, mikor a vonalak és jelzések között felfedezhettem a dolgokat.
- Kb. 5 saroknyira lesz egy lejáró. - néztem a hadnagyra, és vártam, esetleg mit reagál. Attól függően indulok el, közben a jelzéseket, és utcaneveket szemlélve igyekszem a metró lejárat felé. Vodka, szorosan a nyomomban.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kevin Chase
Alvilági alak
Alvilági alak
Kevin Chase

Hozzászólások száma : 296
Join date : 2011. Dec. 04.

A Fekete Halál - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Fekete Halál   A Fekete Halál - Page 2 I_icon_minitimeCsüt. Aug. 08, 2013 7:41 pm

Végül a kissé lasabb halál mellett döntöttem. A lánc a nyaka köré tekeredett, a végén a kampó pedig egy nem elhanyagolható sebet ejtett a nyakán.
- Itt a vége, pupák. - egy gyors mozdulattal megrántottam a láncot. Egy apró hang, ami jelezte, hogy a nyak eltörött. Ez a hang mindennél többet ért számomra, kielégítette minden vágyamat, és végre teljesnek éreztem magam. Egészen két percig, utána ugyanúgy visszatért minden a régi kerék vágásba. A fickó holttestét egy mozdulattal lerántottam a járgányról, még arra sem méltattam, hogy elrejtsem, vagy legalább a bokrok, vagy fák közé hajítsam. Kicsit leporoltam az ülést a piszkos hátsója után, majd átvetettem a lábam, és megragadtam a gázkart. Egy apró gázfröccs, és a kicsike úgy dorombolt, mintha most jött volna a szalagról.
- Tökéletes. - jegyeztem meg magamnak, majd sebességbe tettem és elindultam a város felé.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Madárijesztő
Admin
Admin
Madárijesztő

Hozzászólások száma : 1325
Join date : 2011. Feb. 21.
Age : 28

A Fekete Halál - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Fekete Halál   A Fekete Halál - Page 2 I_icon_minitimeSzomb. Aug. 10, 2013 11:59 am

Résztvevők: Ra's Al Ghul, Lobo, Andrew Ramirez, Barbelo, Svarog, Dühöngő, W.B., Steg-'in,Vash,
 

Ra's Al Ghul
Edzettségednek köszönhetően hamar felérsz a járathoz, mely a többihez képest más emberek számára akik nem rendelkeznek emberfeletti ügyességgel vagy mászó készlettel teljesen elérhetetlen. Halk vagy mint a gondolat, láthatatlan mint a Halál. Figyelmességed mindig éber, nehogy meglepetés karmába kerülj. A járat hosszan húzódik előre, de erősen leejt, beljebb haladva a Föld mélyébe. Itt sokkal nehezebb a terep mint eddig. Hatalmas sztalagmitok és sztalaktitok borítják a járatot. Halk csöpögés hangja, valahonnan víz szivárog a járatban s ahogy csöpög, halkan, rendszeresen, csúszóvá teszi a sima sziklák felületét, amin jársz. Ahogy haladsz tovább, lábad hirtelen belerúg valamibe, ami nem teljesen a barlangi világba tartozik. Ha felveszed, látod hogy ez egy elektromos nyakörv, mely erős fémből készült. A többihez képest nagyobb és nehezebb is. Nem lett letépve, sokkal inkább mintha valami átmarta volna és azért esett le.

Vash és Barbelo
Ahogy társalogtok az utcán, észre sem veszitek hogy néhány kíváncsi, mégis erőszakos szempár figyel benneteket abból a sötétségből, hova a nap fénye még egy jó ideig nem fog elérni. Lassan mozognak, láthatatlanul, fürgébbek a macskáknál, láthatatlanabbak a Halál fagyos csókjánál. Mégis ott vannak. Tekintetük ismét belétek fúródik, az a kellemetlen szúró érzés, az a nyomasztó gondolat ismét fellibben benneteket, ahogy az ismeretlentől való félelem megjelenik. Egy halk sziszegés, most már jóval reálisabb mint az előző. Sötétségből jött, nem tudjátok melyik irányból. Ha jobban körbenéztek, megpillantjátok azt, amitől igazán kell félnetek. Az egyik házról le is ugrik, egy másik a csatornából. Egy harmadik pedig szép lassan és halkan lépdel ki a sikátor sötétségéből. Mindegyik éjfekete, hatalmas testük fenyegető, lassú kecsességgel halad felétek, hogy körbe vegyenek. Hosszú farkukat libbentik meg levegőben jelezve, ezzel fognak megölni benneteket.
A Fekete Halál - Page 2 Xenomorph-alien-aliens-HD-Wallpapers

Dühöngő és W.B.
Sikeresen kiértetek a kocsmából az utcára, ahol néhány részeg ember dülöngélt és beszélgetett még a kocsma előtt, vagy egymást támogatva próbáltak valahogy hazajutni. Ahogy Dühöngő nézelődött valamilyen metró tábla után és W.B. próbálta összeszedni magát, kis társaitok felettébb nyugtalanok lettek, ahogy megérezték a hatalmas veszély közeledtét. Maguk módján jelezték, jó lenne felkészülni, jó lenne vigyázni, elvégre erre lettek betanítva. Ha netán jobban szétnéztek, észreveszitek a közelgő veszélyt. Egy tucat xenomorph közeledik felétek a házakról lemászva, mit sem törődve azzal, hogy nyíltabb terepre kerülnek ezzel. Nem számít nekik, hogy lesből támadjanak, hogy kivárják az őket elrejtő sötét zugokat. Nem úgy viselkednek, ahogy ti megvagytok szokva. Sokkal óvatlanabbak, de annál agresszívabbak. Kettő ahogy leugrik az utcára, a többi azonnal követi. A részeg emberek őket meglátva felsikoltva próbálnak elrohanni, de túl közel vannak a xenokhoz. Nem hagyják elfutni a lehetőséget, némelyik azonnal rájuk ugrik azonnal széttépve őket a maradék titeket szemelt ki prédának.

Steg-'in
Végre eljött a te időd, hogy bizonyíts, ki is vagy valójában. Bizonyíts fajtádnak, méltó vagy köztük élni mint egy nagy harcos, egy rettegett harcos, ki nem retten el a Haláltól sem, ki képes vele is szembe szállni és győzni. Shurikenjeidet elhajítod, azok félelmetes erővel suhantak a levegőben s bár nem vártad meg az eredményt, a hangos visító éles hang mely többször is felcsendült jelezte, célba találtak a hajított pengék. Ahogy másik célpontod felé veted magad, szemed sarkában meglátod a két Oomant, ahogy szép lassan egy tucatnyi savvérű indul meg feléjük, hogy széttépjék őket. A célpontod későn vett téged észre, már ugrásra készen állt, hogy csatlakozzon fajtárasihoz, mikor megérezte pengéd támadását nyakára. Felsikoltott s farkával feléd csapott vadul, hogy lesöpörjön a tetőről.

Andrew Ramirez
Mikor fegyveredet a vörös sisakú ember mellkasára célzod, te is meghallod azt a vérfagyasztó sziszegést, mely hirtelen felcsendült az utcán. Oly közelinek tűnt, mintha csak a füledbe sziszegett volna, de ezt a fajtát nem tudod semmilyen lényhez hasonlítani. A jéghideg és könyörtelen félelemet hordozta magával. Meghúzod lézerfegyvered ravaszát, s célba talál, de nem abba, melybe kellett volna. Egy hatalmas fekete bőrű lény ugrott le pont abban a pillanatban eléd, épp pofáját nyitotta volna, mikor pisztolyod lézere testébe hatolt. Nem egyszer, de nem is kétszer, hanem többször. A lény élesen felsikolt, teste felszakadozik, valami zöldes fröccsen ki belőle mindahányszor eltalálod és amit csak elér, savas állagával marni kezdi. A lény alig pár másodperc után holtan összerogyik a földön és nem mozdul többet. A lányok felsikoltva rohantak el, nem törődve azzal, hogy barátjukat ott hagyták. Látod ahogy a szárnyas és a piros sisakos alak felé három másik ilyen szörny közeleg veszedelmesen.

Lobo
Sikeresen beértél a városba, mely még mindig alszik, s mintha teljesen üresek lennének az utcák. Robogód ezt a csendet megtöri, de senki sem foglalkozik vele. Metropolis a holtak városához hasonlítható. Az utcák üresek, csendesek, a lámpák sárgán villognak, az autók magányosan parkolnak a járda mentén. De egy utca más mint a többi. Ahogy robogsz, beérsz egy utcába, ahol több személyt is látsz. Egy szárnyas alakot, egy ember kinek fejét piros sisak védi. Nem messze tőlük egy páncélos. Na meg valami, ami számodra teljesen ismeretlen. Három fekete lény, mely neked háttal áll és a szárnyas meg a sisakos alakot támadják.

_________________
"How many more bones will you crush? How many lives will you destroy in the pursuit of what you call justice? You are the product of everything you fear: violence, darkness, helplessness. All that remains is for you to watch, as I drag your beloved Gotham into oblivion."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://dcuniversefrpg.hungarianforum.net
W.B.

W.B.

Hozzászólások száma : 15
Join date : 2013. Jun. 05.
Age : 27

A Fekete Halál - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Fekete Halál   A Fekete Halál - Page 2 I_icon_minitimeSzomb. Aug. 10, 2013 10:01 pm

Elsőre azt hittem alkohol teszi. Ám Tollas érdes rikoltásai szinte teljesen megszüntették az alkohol elmémre gyakorolt hatását. Annyi maradt, ami a várvédőkben is volt annak idejében alkohol hatására. Elszántság és céltudatosság.
Reggel, háztetőről. Egy tucat dög. Remek! Ha ilyen tapasztalatlan dögök jönnek, akkor a fészek nem lehet olyan idős. Sőt! Ha ezek jönnek felszínre, akkor a fészekben lévők még fiatalabbak.
- Tollas! Zavarni! – Adom ki az utasítást a raptornak. Kicsi, fürge és tapasztalt. Lazán rohangálhat az idegenek közt a nélkül, hogy elkapják. Plusz nagy tér áll rendelkezésére, meg ugye ezek a dögök ám tapasztalatlanok, ha reggel jönnek begyűjteni. – Natasha! Kivégzés! Amelyik földre kerül, vagy túl közel jön, azt lődd! MINDEN CSÓTÁNY FIGYELEM! MEGJÖTTEK A BOGARANTYÚÍRTÓK!
Gondolatok csak cikáztak elmémben. Nem csoda. Az alkohol jól benedvesítette az idegek sztrádáját. Miközben kiadtam a lényegre törő utasításokat, térdre ereszkedtem. Fegyverem azonnal vállamhoz szegeztem. Ravasznál kis pecket kiiktattam, most már élesítve, félautomata üzemmód. Falka legelején lévő idegenre tíz golyót számolok. 20 millis hüvelynélküli impulzus lövedékek egy normál idegent könnyedén tépnek szét. Nem is ezek ellen lett kifejlesztve, hanem a nagyobbak és páncélosabbak ellen. Ám ezeknek így most ketten a kaszások vagyunk. Igazából egy lövés is végzetes ebből a fegyverből. Akkor csak öt lövés a legelöl csörtető dögre, remélem ennyi elég lesz bele. Mindig a tapasztaltabb idegenek vezetik a falkákat. Ha az kiesik, akkor néhány másodperc mire a többi közül egy másik lép előre újdonsült vezérként.
Ha sikerült kiiktatnom az vezér egyedet, akkor azokra koncentrálok akiket Tollas szekál. Lehet, hogy alkeszek, meg nemibetegséghordozók, de sajnos kötelesség őket megvédeni, ha lehet. És sajnos éppenséggel meg lehet őket védeni. Tollasnak már ott kell a még élő pár alakeszre támadó idegen közt futkároznia és rikácsolnia. Ezzel időt nyernek azok a szerencsétlenek. Csak az idegenek lábára célzok. Ha egy lábat ellövök, akkor már csak három lábon szenvedve lassan tudnak jönni. Natasha remélem időben elintézi az ilyen csigamorphokat, elvégre, van köztünk jó sok méter.
- Natasha! Hátad mögé is figyelj! – Ordítok fel. – Nem kell nekünk metróba menni! Itt is lehet gyakni! Ám ehhez nem ittam még eleget! Tollas! Vissza!
Ezek még fognak meglepetést okozni. Az biztos. Rendben. Tollas visszarohan, ezzel a maradék felbőszített dögök is ránk fognak fókuszálni. Nat majd M56-al azokat könnyen le fogja darálni. Még célozni se kell azzal! Felismeri mi az ellenséget, ő látja a kis képernyőjén mit fog be a fegyver és a hordmellény és fegyver rögzítője finoman rávezeti a fegyvert, ha a gazdija hagyja. Csak az átkozott tüzelés gombot kell nyomni. Mondanám, hogy csalás az a fegyver, de ez a csalás a mi oldalunkon van! Vajon a bogarak hogy fognak csalni?
- Nat! Csatornákra is figyelj! – Bezony, remélem ezzel nem lesz több meg lepi.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://avpwar.hungarianforum.com/
Dühöngő

Dühöngő

Hozzászólások száma : 11
Join date : 2013. Jul. 07.

A Fekete Halál - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Fekete Halál   A Fekete Halál - Page 2 I_icon_minitimeVas. Aug. 11, 2013 12:57 pm

Vodka ugatása, és hátra csapott fülei azonnal meghallgatásra találtak, hisz nem csak ő, tollas kis társa is rákontrázott a figyelmeztetésekre.
Ösztönösen hátra nyúltam, a kis hát részbe, ahol a fegyver helyezkedett el, néhány kattanás, és máris az összekapcsoló állványzaton pihent. S ha kezeim közt van a kicsikém, kábelek, biztosítékok a helyükön, a célzókészülék a szememre húzva, én pedig csak a monitort figyelem, akkor nincs apelláta cicuskáim. A hadnagy hangját igyekeztem előtérbe hozni, hogy mit is mondd. Bár hordmellénnyel, meg mindennel együttvéve a smurt gun több, mint 17 kg, ez nem akadályozott meg abban, hogy fürgén reagáljak, elvégre hozzá voltam már szokva.
Egy rövid fütty, hagyta el a szám, Vodka pedig látszólagos támadásba kezdett, de sosem került olyan közelségbe a lényekhez, hogy baja essék. Ugatott, vicsorgott, felborzolta a szőrét, elvonta az idegenek figyelmét, s úgy terelte őket a puskám csöve elé, mint a jó pásztor kutya este a nyájat a karámba. Ügyes kis fickó, nem hülyeségből van mellettem.
A hadnagy szavaira elmosolyodtam, legalább az akció kellőképpen kijózanítja. A Hadnagy jól dolgozott, legalábbis a szemem sarkából, amiket érzékeltem, ügyesen ritkította a dögöket.
Bár, nincs nagy dicsőség bennük, sőt , nagyon fura volt, hogy ily módon támadnak. Kb. 12 db rovar jött felénk eltökélt haraggal és étvággyal.
Egyik lábamat hátra vetettem, megtámasztottam magam, majd a félig sebesült, vagy túl közel érő dögök testébe irányítottam a sorozatokat, bár most csak négyes lövésekre volt beállítva a smurt gun. Igazából még a célkeresztekre sem kellett hagyatkoznom, ezek a dögök túl vakmerőek, tapasztalatlanok voltak, szinte önként ugrottak a fegyver csöve elé. Elméletileg 1200 lövedék/perc. Bár itt most csak pillanatokról volt szó, a fegyver kedvesen tépett bele a savas husikba. Amíg a hadnagy a vezéregyeddel volt elfoglalva, körbefordultam, s a további, hátulról érkező támadókra vigyorogva sütöttem el a fegyvert.
A Hadnagy ezután kiáltott, én meg vigyorogva intettem felé, hogy már intézem, s közben az újabb "sérültekre" irányítottam a smurt gun csövét, hogy a túlvilágra küldhessem őket. A csatornákra is ügyeltem, bár eddig még nem jött föl senki, de még egyszer körbe fordultam, a biztonság kedvéért.
Vodka Tollas mellé szegődve igyekezett elterelni a "bámészkodókat", de mivel a hadnagy már kézbe vette az ügyet, nem különösebben törődtem a civilekkel. Rosszkor voltak, rossz helyen, ha meghalnak, hát így jártak, én nem siratom meg őket. Miután az állatok visszarohantak, az utolsó pár xeno felé fordultam, és egy gúnyos mosoly kíséretében köszöntöttem őket, s húztam meg a ravaszt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Andrew Ramirez
Törvényen kívüli
Törvényen kívüli
Andrew Ramirez

Hozzászólások száma : 413
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 23
Tartózkodási hely : Gotham

A Fekete Halál - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Fekete Halál   A Fekete Halál - Page 2 I_icon_minitimeVas. Aug. 11, 2013 11:51 pm

Célra tartok és tüzelek, de meglepetésemre nem találom el a célpontot, mert az utolsó pillanatban valamilyen idegen lény ugrik elém. A sugarak széttépik, csak a savas fekete tetem hever előttem. Gyorsan körbe nézek, majd megvonom a vállam, a lányok elfutottak, valószínű így nemsokára meghalnak, a lények felfalják őket. A testet vizsgálom meg gyorsan.
~ Xenomorphok, érdekes... ezeket már ismerem, de eddig nem hittem a létezésükben. Volt egy összeesküvés elmélet miszerint a titkosszolgálatok, a NASA és Hollywood kézben fogva járnak már évek óta. Ha valamit el akarnak tusolni a nép előtt azt ironikus módon bedobják egy népszerű film, könyv tartalmaként a köztudatba. Roppant hatásos. De úgy látszik ez a taktika csak addig működik, amíg az eltusolt ügy nem mászik ki az utcákra. Hehe.
Gondolataim gyorsan cikáznak, de nem felejtem el, hogy veszélyben vagyok. A páncélzat maszkját szinte azonnal felcsatolom, miközben a gyorsítást és az erőnövelést maximumra állítom. Ezután a lézerpisztolyon megnyomok pár gombot, aminek hatására az vállra csatolható automata agyúvá változik, majd rögtön fel is csatolom a vállamra. Ha ez megvan akkor a lézerfegyvert nem előre, hanem hátra irányítom, hogy egy xeno se támadjon váratlanul hátba, legyen ami fedezzen. Végül a karabélyt veszem elő, célzok, élesítem a fegyvert már több rövid sorozatot indítok meg az idegenek felé, a fejüket célzom a robbanó töltetes golyókkal. Ha az egyik közel kerülne akkor próbálok messzebb hátrálni és még időben szétlőni.
Más esetben a négyszeres gyorsítást használva próbálok kitérni a csapások elöl. Néha fel, le, oldalra, hátra is kinézek, hogy honnan érkezhetnek még a halál lényei. Kezdődök az este. Ezaz!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vash
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Vash

Hozzászólások száma : 85
Join date : 2013. Jun. 05.
Age : 27

A Fekete Halál - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Fekete Halál   A Fekete Halál - Page 2 I_icon_minitimeHétf. Aug. 12, 2013 5:17 pm

Vash hallgatja a démon szavait.
- Nem szoktam hibázni, nem engedhetem meg, különben ártatlanok hallnak meg.- szólt büszkén és magabiztosan Barbelonak. Majd hallja ellenfele hangjában azt a félelmet, ami rá is rátört.
- Bizony éreztem. Bár reméltem sose fog már, de most igen. Tehát te sem vagy az a fajta, aki túl sűrűn meg ijed. Ez közös bennünk. De nem vagyok idétlen piros sapkás, a nevem Piros Sisak, aki az ártatlanokat védi.- válaszolt higgadt hangnembe a férfi, majd ellenfele ismét megszólalt.
- Várj, szóval te is azt keresed amit én? Ha igen, akkor segíthetjük egymást. Bár eddig magam voltam, de most, ha csak egy kis ideig is, de segítsük egymást...- szólt Vash, majd ismét előtört az a sziszegés, ami nem rég volt. Ám ez úttal a forrása is látszik. Három furcsa, sötét lény mászik elő az éjszaka sötétjéből, és körül veszi a két egyént.
Vash azonnal védekező állást vesz fel, be célózza az egyik szörnyet, és lassan elkezd Barbelo háta felé hátrálni.
- Szerintem itt az ideje, hogy elkezdjük a bizonytalan ideig tartó szövetségünket. Mit szólsz?- kérdezte Sisak a démont.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lupin
Huligán
Huligán
Lupin

Hozzászólások száma : 306
Join date : 2013. Jun. 30.
Age : 25
Tartózkodási hely : Gotham -> Metropolis

A Fekete Halál - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Fekete Halál   A Fekete Halál - Page 2 I_icon_minitimeHétf. Aug. 12, 2013 8:51 pm

Ra's Al Ghul lágy mosolyra húzza ajkait, s szíve hevesebben kezd verni... Ez valami nagy lesz... Még óvatosabban közeledik, felfoghatatlanul éles kardját minden lépésnél a földbe szúrja, nehogy elcsússzon, s az éles penge oly hangtalanul siklik bele talajba, mint ehogy a kés vágja a vajat...
A férfi gondosan elrakja a nyakörvet, késöbb majd megvizsgáltatja....

Ezután folytatja útján egyre mélyebbre az alagútrendszerek pokoli hálójában.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kevin Chase
Alvilági alak
Alvilági alak
Kevin Chase

Hozzászólások száma : 296
Join date : 2011. Dec. 04.

A Fekete Halál - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Fekete Halál   A Fekete Halál - Page 2 I_icon_minitimeKedd Aug. 13, 2013 8:25 am

Határozottan gyorsabb, mintha gyalogoltam volna. A város csendes, még korán van. Az utcák kihaltak, és ahogy beértem a városba, kicsit lelassítottama. A Föld unalmas bolygó, de a magas épületeket nem árt megcsodálni. Különösebb lépéseket most nem teszek, majd elérek egy utcához, néhány különös alakot pillantok meg. Egy fickó, elég nyüzüge, a feje viszont olyan vörös, mintha belülről akarna megégni. A mellette álló már megtermetebb, a háná néhány szárny. Először thanagar-ira gyanakodtam, de azoknak nincs ennyi szárnya, volt már dolgom velük. Mögöttük egy fém ruhába öltözött ember, és néhány fekete lény, amivel eddig nem volt dolgom. A feket lények a többit támadják, ami már felkelti az érdeklődésem.
- Műsor van, pajti. - mondom magam elé halkan, rágyújtok egy szivarra - ez az utolsó, ami nálam van jelenleg - kényelmesen elhelyezkedem a motoron, és figyelem, hogy mi lesz ebből.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Madárijesztő
Admin
Admin
Madárijesztő

Hozzászólások száma : 1325
Join date : 2011. Feb. 21.
Age : 28

A Fekete Halál - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Fekete Halál   A Fekete Halál - Page 2 I_icon_minitimeVas. Aug. 18, 2013 10:08 am

W.B. és Dühöngő
Igazi mészárszék party-t rendeztetek az utcán, ahogy a sok tapasztalatlan xeno nektek rontott, mégpedig hajnalt tájt, mikor a nap alig 1-2 órán belül teljesen fel fog kapaszkodni a város felé. Egyáltalán nem zavarja őket, hogy talán mégiscsak hiába a létszám fölény, ti vagytok túlerőben. A Tollas és Vodka terelése olyan simán ment, hogy már csak nevetni lehet rajta, hogy milyen ostobák is ezek a lények, hagyják magukat szépen fegyvereitek csöve elé terelni, önként megdögleni. Mégis hiába a próbálkozásotok, a részeg embereken a kocsma előtt már nem tudtatok segíteni, a xenok több részre tépték szét őket. A xenok zavarodottnak látszódnak, mint akik nincsenek teljesen tisztában azzal, hogy mit is kéne csinálni, azon kívül, hogy egyből hagyni magukat szétlőni.
Minél több fegyverdördülés hangzott fel, annál több xeno teteme rogyott a földre, de valami miatt mintha mégse akarnának elfogyni. W.B. és Dühöngő szemük sarkából észreveszik, hogy bizony mint a hangyák a bolyból, csak úgy özönlenek a házakról lefele és a mellékutcából is. Rendezetten, mintha katonák lennének, egyszerre lépnek és mozognak, mint egy hatalmas nagy test, melynek az izmait teszik ki. Ahogy meghal egy, úgy lép helyébe kettő. Kezdenek szépen lassan körbevenni benneteket, mintha sarokban akarnának szorítani az egyik házhoz. Az egyik Natasha-hoz közeli xeno kinyitotta pofáját s valami nyálkás zöld trutymót köpött a nő felé, de úgy látszik ügyetlen volt, hisz a zöld köpet az egyik STOP táblát találta al s elkezdte azonnal marni azt.

Andrew Ramirez, Barbelo, Vash és Lobo
Vash talán jól is tette, hogy kicsit közelebb ment Barbelo-hoz, elvégre a két lény már ugrott is, hogy az egyik Vash, másik Barbelo fejét tépje le helyéről, de úgy látszik, nem igazán jött ez össze nekik, hisz volt egy harmadik személy, aki sokkal gyorsabban reagálta le a helyzetet. Vash és Barbelo előtt a két lény hirtelen szétszakad, ahogy Ramirez becélozta és robbanó lövedékes golyója szétrepesztette a koponyájukat. Savas vérük mindenhova fröcsögött, még Vash dzsekiét is megtalálta, amit elkezdett azonnal marni, Barbelo ruháját se kerülte el a savas vér, ahogy ráragadt, egyből elkezdte pusztítani a szövetet. A kis csapat csak most vehette észre Lobo-t, ahogy szivarozva és kényelmesen ücsörögve motorján figyelte a műsort. Ha valaki jobban szemügyre veszi a xeno-kat, mindegyiken elektromos nyakörv van valamilyen erős fémből.

Ra's Al Ghul

Elrakod a nyakörvet és tovább haladsz a járatban, mely egyre jobban és jobban leejt, így már nem hogy csak kapaszkodnod kell, de szinte négykézláb mászni a sztalagmitok és sztalaktitokon, végül az egész járat mintha egy szakadék lenne. Óvatosan haladsz benne, mélységes csend honol, csupán az a csöpögő víz hangja valahol messzi töri meg időnként. Ahogy eléred az alját, mintha egy kis teraszra csöppentél volna, egy láthatatlanul kicsi teraszra egy olyan hatalmas barlangi "teremben", melyben fel lehetne ismét építeni talán egész Metropolist. Ez a "terem" telis-tele van számodra ismeretlen, mégis nagy tojásokkal, melyek sűrűn vannak lerakva egymás mellé, megszámolhatatlan mennyiségben.
A Fekete Halál - Page 2 Alien_xenomorph_chocolate_eggs_2
E között a tojások közt mint a szorgos hangyák nyüzsögnek az általad már ismert fekete lények, melyek közül egy megtámadott téged, de kénytelen volt menekülni. Több járatott is látsz, ahonnan ki-be mászkálnak ezek a fajzatok, olykor valamit hurcolva magukkal.

_________________
"How many more bones will you crush? How many lives will you destroy in the pursuit of what you call justice? You are the product of everything you fear: violence, darkness, helplessness. All that remains is for you to watch, as I drag your beloved Gotham into oblivion."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://dcuniversefrpg.hungarianforum.net
Lupin
Huligán
Huligán
Lupin

Hozzászólások száma : 306
Join date : 2013. Jun. 30.
Age : 25
Tartózkodási hely : Gotham -> Metropolis

A Fekete Halál - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Fekete Halál   A Fekete Halál - Page 2 I_icon_minitimeVas. Aug. 18, 2013 11:59 am

Különböző keleti harcmnűvészeti technikák segítségével, még inkáb elrejtette jelenlétét, szívverését szinte teljesen lehalkította, tulajdon szagát eltompította, s miután megállapította, hogy nem savas hatású, szabad börfelületeit, s páncélját bekente valami furcsa, látszólag a lényekből jött váladákkal, mely a tojások mellett állt nagy halomban, s mely valamenyire a környezethez illőbbé tette jelenlétét, s elégdetten nyugtázta, hogy ez a buké, felidézi benne a furcsa szörny szagát...
Mikor végzett, mint az árnyék, suhant a legközelebbi tojáshoz, majd szép lassan, csöndben, erősen bebugyolálta egy vastag bőrszövetbe...
Tudta, hogy még esélye sincs eme furcsa ragaddozók ellen, ám egy kifejletlen egyed tanumányozása közelebb viheti a mibenlétük kulcsához...
Mikor már tökéletesen becsomagolta a tojást, hogy a legkisebb felülete se volt szabad, ugyanolyan csöndben, mint ahogy jött, elindult visszafelé a járatban, lassan, előre és hátrafeléis figyelve, a legksiebb támadási felületet se hagyva magán.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
W.B.

W.B.

Hozzászólások száma : 15
Join date : 2013. Jun. 05.
Age : 27

A Fekete Halál - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Fekete Halál   A Fekete Halál - Page 2 I_icon_minitimeVas. Aug. 18, 2013 3:55 pm

- MI A TOSZ!? – Ordításnak szántam, de inkább vonyítás lett belőle.
Honnan jön ennyi? Ez, ez baromi sok! És köpnek. Ám nagyon bénán. Ilyen közelről nem találják el a célpontot? Itt meg mi folyik? Nem mintha baj lenne, hogy nem találnak el minket. Bal kezemmel a baloldalamon lévő pisztoly előhúzom és reflexből Natra köpő idegenre lövök. Kettőt. ARP lőszer, egytől is meg kell feküdnie, nem hogy kettőtől. Ezután visszadugom a helyére a fegyvert, és a karabélyomban lévő maradék lőszert is kilövöm a legközelebbi dögökre.
Tár csere.
Kiveszem az üres tárat és stílusosan nem törődve a földre ejtem, ám nem új tárért nyúlok. Térdemre csapok, így Tollas tudja, hogy feladata van. Egy időzített gránátot veszek kézbe. Beidőzítem 15 másodpercre és a szárnyaiba… mancsaiba… vagy mi a rákba rakom neki. Nincs hüvelyk ujja, de két szárnnyal... karral… szóval azzal meg tudja markolni. Van három markolásra való ujja egy szárnykarján. (Alkohol urasága… ürüljél már ki…) Arra mutatok ahol elég sok idegen van egy kupacban. Csak eléjük kell futnia és elejteni a gránátot, majd visszarohannia. Van elég ideje.
Ezután új tárat nyomok a fegyverbe és élesítem. Ismét a közelebb jött idegenekre lövök. Amint van egy biztos távolság egy napalm gránáttal kínálom meg a másik nagyobb gócpontot.
Ezzel alaposan meggyérülnek az idegenek. Maradék bogarakat eddigiek alapján igyekszem célba venni és lelőni. Remélem a maradék kifejezés valóságban is érvényes, nem csak az elmémben.
Honnan a francból ennyi? Meg mért pont ide? Azt hiszem, ha ebből kilábalunk lesz pár szavam a lebujban lévőkhöz.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://avpwar.hungarianforum.com/
Dühöngő

Dühöngő

Hozzászólások száma : 11
Join date : 2013. Jul. 07.

A Fekete Halál - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Fekete Halál   A Fekete Halál - Page 2 I_icon_minitimeVas. Aug. 18, 2013 4:49 pm

A lényeket szépen irtottuk, sav tócsák, és fekete testek és darabok hevertek szerteszét, fegyvereink hangjai egy percre sem halkultak el. De ahogy az első hullám kiiktatódott, jött a következő, a következő, a még rá következő... mi a fasz, honnan vannak ezek? Mintha egy boly közepébe csöppentünk volna, és a dögök a királynő védelmére kelnek. Atyaég, hány ember áldozatául eshetett ezeknek a lényeknek? Fegyverem ontja magából a halál magvait, minden egyes golyót a testekbe célzok, egyik sem lökődik ki feleslegesen. A civilek halál sikolya, jajveszékelése, s Vodka égtelen ugatására elkiáltom magam, mire kis bolhásom kelletlenül visszarongyol hozzám. Megmondtam, ha meghalnak, nem sírok értük, de Vodka halálát nem szívesen viselném el. A civileket felzabáló dögökbe lövök. A szemem sarkából látom, hogy egy idegen tart felém, s mire megfordulnék, a köpete elindult, de szerencsémre egy Stop tábla kellős közepébe lő. A Hadnagy pisztolyának dördülése elhangzik, s a rám támadó dög hanyatt vágódik a földön. Majd később megköszönöm, az újabb rohamba célzok. Vodka továbbra is zavarja soraikat. Mikor látom, hogy Tollas szalad, s az egyik nagyobb kupac elé gránátot helyez el, visszarendelem Vodkát, majd a robbanás után a maradék, összezavarodott lények sorai közé lövök. Franc, franc, franc... A közeledő lények úgy robbannak, vagy vágódnak el előttem, mintha csak lufikra céloznék. Igyekszem nem hátra araszolni, mindig félköröket leírva ritkítom az ellenséget, mert ha sarokba szorítanak, abból nem biztos, hogy könnyen kitörhetek. A célzó készülékre összpontosítva, a tetőkről érkező, újabb hullámba lőttem, hogy a tetemek, amelyeket eltalálok, zuhanásukkor, néhány másikat is magukkal rántsanak a mélybe.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Barbelo

Barbelo

Hozzászólások száma : 7
Join date : 2013. Jun. 18.

A Fekete Halál - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Fekete Halál   A Fekete Halál - Page 2 I_icon_minitimeHétf. Aug. 19, 2013 11:16 am

Amíg Vashhal beszélgettem, valami furcsa, fekete lények jelentek meg körülöttünk.
-Hát tényleg nem vagyok az a fajta. Utoljára akkor féltem amikor Isten megteremtette az embert. Az pedig volt már vagy tízezer éve.-feleltem Vashnak, majd a lények közeledtét néztem.
-Szövetség? Rendben. Úgysem akarlak fölöslegesen megölni. Nem akarok én jót Lucifernek.-mondtam, majd hátat fordítottam neki. Ekkor ugrottak ránk a dögök, de mielőtt akármit tehettünk volna, valaki megölte őket. Egy fura fickót vettem észre, de most nem volt időm vele foglalkozni. Ahogy lenéztem a betonra, egyből észrevettem, hogy a lények vére szétmarja. Mivel tudtam, hogy az én ruhámra is került belőle, ezért emberfeletti sebességgel lekaptam a felsőmet, amit a betonra hajítottam. Ez volt a szerencsém, mert a vérsav pillanatok alatt szétmarta. Ahogy jobban körbenéztem, megláttam még egy fickót, aki a motorján ülve élvezte a műsort.
-Élvezd csak a műsor amíg lehet. Remélem te is kapsz egy ilyen dögöt.
A szörnyeket is kicsit jobban megnéztem és mindegyiken valami furcsa nyakörvet vettem észre. Úgy döntöttem, hogy emberfeletti sebességemmel odamegyek egy lényhez és lángoló kardommal megpróbálom levágni a nyakörvét. Ha sikerül, akkor megnézem a reakcióját. Ha nem sikerül, akkor a fejétől szabadítom meg, habár a pokoli lángoknak elvileg mindent át kell égetniük.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Steg-'in

Steg-'in

Hozzászólások száma : 7
Join date : 2013. Jul. 08.

A Fekete Halál - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Fekete Halál   A Fekete Halál - Page 2 I_icon_minitimeHétf. Aug. 19, 2013 11:26 am

A shurikenjeim célba értek. Nem láttam ugyan, hogy megölték-e a savvérűeket, de a visításukat hallottam és nekem az pont elég volt. A kiszemelt savvérűhöz is időben odaértem és sikerült is meglepnem, így a nyakába állítottam a pengémet. Ahogy kicsit jobban megnéztem a környezetet, láttam, hogy a két Ooman nagy erőkkel irtja a savvérűeket.
Itt valami nincs rendben. Ezek soha nem szoktak ilyen óvatlanok lenni. Az egy dolog, hogy az Oomanokra nyíltan támadnak, de az, hogy nem vettek észre, mikor mindenféle rejtőzködés nélkül rohantam feléjük, valami bajról árulkodik.-gondoltam, majd észrevettem a lény farkát. Le akart söpörni vele. Úgy döntöttem, hogy megpróbálok elhajolni a farka elől. Ha sikerül, akkor a másik pengémmel megpróbálom megszabadítani a fejétől a lényt. Ha nem sikerül, akkor a pengéimmel megpróbálom kivédeni a támadását és utána ellentámadást indítani a nyaka ellen.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Andrew Ramirez
Törvényen kívüli
Törvényen kívüli
Andrew Ramirez

Hozzászólások száma : 413
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 23
Tartózkodási hely : Gotham

A Fekete Halál - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Fekete Halál   A Fekete Halál - Page 2 I_icon_minitimeHétf. Aug. 19, 2013 3:10 pm

Egyedi fegyverem segítségével könnyen elintézem az idegen lényeket, a xenomorphok egymás után terülnek el holtan. Elégedett mosollyal az arcomon emelem feljebb a füstölgő puskacsövet. A távolban meglátok egy motoros alakot aki figyelte a harcot, érdekes, nem tűnik túl meglepettnek vagy rémültnek, nyilván megvan a megfelelő ereje, hogy biztonságban érezhesse magát. A másik kettő reakciója viszont elég bizarr a helyzethez képest, pár másodpercig csak meglepetten nézem őket.
~ Hmm... rájuk támadt három idegen lény, akik szét akarták őket tépni, tehetetlenül álltak, még csak nem is menekültek. Az utolsó pillanatban szétlőttem a xenokat, ezzel megmentve őket, de még csak felém sem néznek. Helyette folytatják amit eddig csináltak. Hát jó... ennek is meg van az ára.
Ellenőrzöm a fegyvert, majd eredeti célpontom, a vörös sisakos fejét célzom meg a tőlem megszokott precizitással. Mikor már szinte biztos a találat, meghúzom a ravaszt és három rövid sorozatot próbálok a fejébe lőni. Kell a pont. Minél több ölés, annál több pont!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vash
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Vash

Hozzászólások száma : 85
Join date : 2013. Jun. 05.
Age : 27

A Fekete Halál - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Fekete Halál   A Fekete Halál - Page 2 I_icon_minitimePént. Aug. 23, 2013 10:39 am

Sisak már épp készült lőni az idegenekre, mikor váratlan dolog történt, a két lény darabokra szakadt.
~ Úgy tűnik valaki gyorsabb volt nálunk. Ezeknek a dögöknek úgy tűnik, hogy savas a vére. Még a dzsekim is kapott belőle, ami ha rajtam marad, akkor végem, viszont ha ledobom, oda a készletem. Azt hiszem az lessz a legjobb, ha kivágom a savas részt a dzsekiből.~ majd kését használva, kivágta a savas részt a dzsekiből. Ekkor vette észre a távolban, motoron ülő, szivarozó alakot.
~ Ki a fene lehet az? Látszik hogy élvezi amit lát, és hogy van ereje. Nem baj, remélem te is kapsz majd egy ilyen dögöt a nyakadba~ gondolta magában Vash, majd jobban szemügyre vette az idegeneket, és látta, hogy nyakörv van rajtuk.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kevin Chase
Alvilági alak
Alvilági alak
Kevin Chase

Hozzászólások száma : 296
Join date : 2011. Dec. 04.

A Fekete Halál - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Fekete Halál   A Fekete Halál - Page 2 I_icon_minitimeVas. Aug. 25, 2013 2:39 pm

Nem igazán kötött le a dolog. Már a fél szivar leégett, és ezek a macskajancsik még csak ki sem nyírtak egyet sem. Kezdtem unatkozni egy kicsit, és vágytam arra, hogy megmutassam, hogyan is kell ezt csinálni. De még nem jött el az ideje. Nem tudok eleget azokról a fekete izékről, csak amit innen látni. A vérükre felkaptam a fejem, mert ha ez így mar, akkor nem akármilyen cucc lehet. Remélem van olyan tároló, ami bírja, mert nekem kell szereznem belőle. De egyelőre ez még az ő harcuk, és engem még nem fenyeget semmi. Ásítok egy nagyot, és tovább figyelem, hogy mit művel a díszer társaság.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Madárijesztő
Admin
Admin
Madárijesztő

Hozzászólások száma : 1325
Join date : 2011. Feb. 21.
Age : 28

A Fekete Halál - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Fekete Halál   A Fekete Halál - Page 2 I_icon_minitimeSzer. Szept. 04, 2013 8:30 pm

Ra's al Ghul
Képességeidet kihasználva tökéletesen láthatatlanná tetted magad a lények számára, legalább is te magad úgy véled, mindent megtettél ama érdekben, nehogy felfedezzenek téged. A nyálkás valami, ami a talajt és a tojásokat borítja undorítóan ragacsos és gyomorforgatóan büdös, mintha egy halom rothadó állat tetemét kennéd magadra. Ahogy megközelíted a tojásokat az egyiket nyugodtan be tudod bár bugyolálni, de azon kapod magad, hogy nem hogy csak elég nagy, de hihetetlenül nehéz is, mintha valamilyen gyökerei lennének, mélyen a földbe vályba, ami nem engedi, hogy megmozduljon, így a terved sajnos nem tud megvalósulni. A tojás akárhányszor hozzáérsz, enyhe meleg lüktetést éreztet, mintha valami mozogna benne. A lény párszor megmozdul, majd mint aki megtalálta a kényelmes fekvő helyet ismét mozdulatlan marad. Halk, nyálkás hangot hallasz, az egyik fekete lény egyenesen feléd halad, de nem nagyon látszik mozgásából, hogy támadó lenne vagy felfedezett volna. Még.

W.B. és Dühöngő
Egyik hullám a másik után, olyan mint a fekete tenger, mely lankadatlanul, félelmetesen csapódik neki a partnak újra és újra, a sziklák erejét és bíróképességét próbára téve. A xenok sorra halnak, visításuk félelmetes és messzire elhallatszik, de ahol megöltök egyet, ott kettő-három lesz helyettük, s már-már reménytelennek látszódik minden, Tollasnak köszönhetően több helyen is nagyobb tömegben a robbanások után cafatokban hullanak szét, mint valamilyen undorító eső vagy hó, úgy potyogott az égből a sav és a xenok szétszaggatott teste. Mindent mar a sav, amerre csak elláttok. Dühöngő tökéletes és képzett célzásai valamint W.B. Tollasának köszönhetően alaposan ritkulni kezdtek a lények, mintha hirtelen már nem lenne több hullám. Alig telt el pár hosszú másodperc, elhangoztak az utolsó dörrenések, az utolsó visítások. A xenok tetemei szanaszét feküdtek nem csak a földön, de a házak teraszain is. Mindent mart a sav, halk sistergés jelezte, a harcnak vége és most ti vagytok azok, akik túlélték.

Barbelo, Vash, Andrew Ramirez és Lobo
Barbelo felsődet ledobva magadról védekezel a sav ellen, s mire még az földet érhetne, már egy jó darabja el is tűnt a levegőben, egy egyszerű rongy cafat esett a földre, majd végül az is megsemmisült. Lángoló kardod úgy haladt át a nyakörvön mint kiélezett kés az olvadt vajon. A lángok hirtelen átszöktek a lény tetemére s szinte azonnal be is borították, ezzel a lényt a nyakörvével együtt pusztítani kezdték. Szörnyű bűz csapott fel a tetemből, a piros lángok mint valamilyen varázslat, úgy váltottak át zöldre, csak találgatni lehet, hogy minek a hatására. Felsődet ledobva magadról védekezel a sav ellen, s mire még az földet érhetne, már egy jó darabja el is tűnt a levegőben, egy egyszerű rongy cafat esett a földre, majd végül az is megsemmisült.
Vash hiába próbálja kivágni a savas részt a dzsekiből, a sav olyan gyorsan terjed mint a tűz a szénakazalban. Ahogy próbálkoztál, a mar undorítóan átmászott a késre is, majd szép lassan kapaszkodott fel markolata felé, szint úgy mint bőrödre is felmászott, hihetetlen fájdalommal érezted, ahogy egyre jobban csontodig próbálja magát marni sisteregve. Egy dörrenés hallatszott, éles fájdalmat éreztél még lapockádban, ettől földre hanyatlottál. A dörrenés hátad mögül érkezett, ahol egy páncélos alak állt az utca végén.
Ramirez meghúztad a ravaszt, de kicsit elszámoltad magad s bár eltaláltad a célpontodat, csupán a lapockájába fúródott a fájdalom, melyet tőled kapott. Ennek hatására egyből a földre esett, kínjai hatalmasak lehetnek, hisz eddig nem hogy csak a sav kezdte őt marni, de még a te támadásod is hozzáad egy jó nagy lapáttal. Úgy látszik, neki se kezdődik jól a reggel.

Steg-'in
A savvérű ugyan olyan ügyességgel és reflexekkel rendelkezik mint te, s hiába vagy te a ragadozó, ő pedig a préda, nem igazán akar megválni fejétől, akkor sem, ha számodra díszes trófeát jelentene. Ügyesen hajol el, s mikor látja, hogy farkával nem sikerült téged lesöpörni a háztetőről, egy lendülettel indul is visszafele a farok feléd, hogy másik oldalról próbálkozzon ezzel, hátha lankad a figyelmed s nem veszed észre. De te nem olyan vagy. Te nem azok közé az ébertelen Oomanok közé tartozol, kik hátuk mögé is csak akkor néznek, mikor már fel vannak szúrva a savvérűek hegyes farkára s szembe fordítják őket a halállal. Rád sziszeg ellenfeled, mint egy kihívás kép, mint aki látni akarja, kettőtök közül ki lesz az erősebb, ki lesz az, aki végül túléli. S lám, eme sziszegése volt az utolsó, hisz feje lassan lecsúszott nyakáról. A test még nem is bírta felfogni, mi is történt valójában, feje már ott gurult a járdán, s teste csak később követte. Több savvérűt nem látsz magad körül, mindegyik holtan hever szanaszét az utcán. Mintha nem is te lettél volna a célpont.

_________________
"How many more bones will you crush? How many lives will you destroy in the pursuit of what you call justice? You are the product of everything you fear: violence, darkness, helplessness. All that remains is for you to watch, as I drag your beloved Gotham into oblivion."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://dcuniversefrpg.hungarianforum.net
W.B.

W.B.

Hozzászólások száma : 15
Join date : 2013. Jun. 05.
Age : 27

A Fekete Halál - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Fekete Halál   A Fekete Halál - Page 2 I_icon_minitimeVas. Szept. 08, 2013 11:30 pm

Elfogyott a célpont, ellenben én még pár másodpercig a környéket fürkésztem. Tollas nem jelez, így végül is nincs már ellen. Hű. Alkohol bácsi épp kiszökni akarna. Kicsit megrázom magam, hogy helyin maradjon.
- Ez f*sz*. Honnan a p*cs*b*l ennyi? – Kérdem magamtól magyarul. Azonnal kapcsolok, hogy maximum Tollas ért a környéken magyarul. Így váltok angolra. – Honnan volt ennyi? Fentről jöttek. Fent lapultak volna meg végig?
Végigmértem az épületeket. Jó párban valószínűleg van lift. Lift lemegy a pincébe is vajon? Mert ha igen, akkor az alsó szintek össze lehetnek kötetve a csatornával, mást nem át ásták magukat a dögök. Liftaknán meg felmásztak. Nem lehetetlen. Meg is kérdem a társam.
- Mennyi annak az esélye, hogy a házak, amiknek a tetejéről jöttek lifttel rendelkeznek, mik a pincéig is lemennek, és a pince valamely módon kapcsolódik a csatornához? – Közben megnéztem a fegyver kijelzőjét. Egy golyó. Remek! Kiveszem a tárat és azt az egy lőszert kiveszem a tárból, majd egy másik tárba próbálom bele tuszkolni, így lesz 61 golyó abban a tárban mit benyomok a fegyverbe. Stílusosan a pisztolyban is tárat cserélek, persze a tárat el nem dobom. Hülye azé’ nem vagyok. Csak részeg. – Meg nézem a dögöket.
Közelebb lévő dögöket megnézem, hogy halljam mit válaszol a nő. Alapjáraton azt nézem, hogy milyen variánsok. Végtag szám, két vagy négy lábon járt-e inkább. Tüskék, csáprágók és más egyebek után kutakodom. Ha van valami képem róla, hogy mi volt a gazdatest, akkor az már egy jó szagos nyom min el tud indulni egy tüdő nélküli hal is.
Hullákat majd eltakarítják. Szép lassan illene a süniknek kiérniük. Ja igen, itt nem sünnek hívják őket, hanem rendőrnek. Teljesen mindegy. Valami oka csak van, hogy teljesen tapasztalatlan idegenek támadtak.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://avpwar.hungarianforum.com/
Dühöngő

Dühöngő

Hozzászólások száma : 11
Join date : 2013. Jul. 07.

A Fekete Halál - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Fekete Halál   A Fekete Halál - Page 2 I_icon_minitimeHétf. Szept. 09, 2013 3:19 pm

Mintha a görög mitológiai Hidra sárkánnyal küzdenénk. Levágod egyik fejét, helyébe kettő nő. Francba, mit sem ér az a rengeteg kiontott golyó, ha ezek a végtelenségig ellepnek minket. Már-már a kétségbeesés érzése kezd eluralkodni rajtam, mikor hirtelen, néhány rövid pillanat elteltével, egyszer csak megszűnik a hullám. Nincs több szörny, nincs több feketeség. A smurt gun csövéből vékony füst száll fel, végigsimítok a fegyver oldalán, kellemesen forró. A hadnagy szavaira felé fordítom a tekintetem. Ismerős hangsúlyú beszéd, dallamos, bár nem olyan k-val telt, mint a magam anyanyelve.
Mikor angolul folytatja, halvány mosoly jelenik meg az arcomon.
- Smart olentoja. - felelem, de aztán folytatom is angolul - Azaz intelligens lények. Jól rejtőzködnek, s lehet, amíg mi a köpködőben voltunk, az alatt kerültek a tetőre. De a számuk viszont aggasztó. Ha ennyien támadtak ránk most, mennyien lehetnek a városban szerteszét?
Visszatettem a hátamon lévő tokjába a fegyvert. A sötét, fekete testeket átlépve, a sav tócsákat kikerülve lépek a hadnagy mellé. Vodka leül egy pillanatra, megvakarja a fülét, aztán a testeket körbeszaglászva keresgél, hátha talál valamit. Heh, mintha ez az eset mindennapos lenne, milyen könnyedén veszi.
- Gondolom az összes házban van lift, de nem hiszem, hogy ha nem lenne, gondot okozna a dögöknek.
Figyelem, hogy mámoros állapotában hogy vizsgálgatja a testeket, én csak várok, közben pedig előveszem a cigarettámat, és rágyújtok egy szálra.
Felpillantok a tetőkre, valami olyasmit keresek, ami szokatlan, vagy esetleg a dögök után maradt, a test és sav nyomokon kívül. A maró sav szaga az orromba kúszott, de mély slukkokat szívtam a cigarettából, hogy lehiggadjak, s a nikotin bűzös füstje nyomja el a sav illatát. Bár csak pillanatnyi dolog, de ez kurvára nem érdekel, nekem tökéletes.
Lassan visszafordítottam a tekintetem a hadnagy felé, hátha felfedezett valami különös dolgot.
- Egy királynő képes ilyen sok utódot ennyi idő alatt kitermelni? Vagy több bollyal van dolgunk? - kérdezem. Bár tisztában vagyok vele, hogy szapora lények, azért ez mégiscsak sok. Lassan ellépkedtem a testek közt, kikerülve az egyre jobban szétterjedő savmarásokat, s a még mindig szaglászó Vodkához léptem, majd megvakartam a fejét.
- Megvárjuk a "takarítókat", vagy keressük meg, honnan jöttek?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kevin Chase
Alvilági alak
Alvilági alak
Kevin Chase

Hozzászólások száma : 296
Join date : 2011. Dec. 04.

A Fekete Halál - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Fekete Halál   A Fekete Halál - Page 2 I_icon_minitimeKedd Szept. 10, 2013 5:48 pm

Néha elgondolkodom, hogy épeszű vagyok-e még. Azt hittem itt lesz majd nagy meló, és jó móka, erre csak pár...ember, meg egy valami lény amatőr hülyeségeit kell néznem. Az egyiket marja a sav, a másikat még jobban marja, a harmadik nem tud rendesen célozni. Sóhajtok egy nagyot, és azon gondolkodom, mi lesz még itt a mai nap folyamán, ha ez így kezdődik.
- Hé, ti ott! Igen, ti! Nem kell egy kis segítség? - kiáltok oda, hátha elvesztik a figyelmüket, és azok a fekte "rovarok" lekaphatják őket. Legalább nem lesznek többé útban.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lupin
Huligán
Huligán
Lupin

Hozzászólások száma : 306
Join date : 2013. Jun. 30.
Age : 25
Tartózkodási hely : Gotham -> Metropolis

A Fekete Halál - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Fekete Halál   A Fekete Halál - Page 2 I_icon_minitimeHétf. Szept. 16, 2013 1:44 am

Túl sok és túl idegen volt számára ez a közeg, ez az érzés. Tudta, hogy a halál marka még az ő több száz éves létét is fenyegeti. Mindent megtett amit kellett, s megtalálta a fészkét ennek az iszonyatnak...
Most el kell hagynia ezt a pokoli helyet, ám valami mégis továbbvitte... Hátrébb lépett a tojásoktól, ügyelve hogy semmihez ne érjen hozzá s továbbra is ügyelve a legkisebb zajra, a legkisebb jelre, ami ellenséget mutathat. Szinte önmagát is meglepte nesztelenségével, miközben kardját gondosan maga mellett vitte, felkészülve bármire mi ráronthat. Meg akarta tudni mik ezek a lények, s honnan jöttek. S ehhez a fal mentén ment, folyamatosan ügyelve nehogy háta mögött támadjanak rá, s a Démon egyre beljebb mászott a szörnyetegek odújába...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
A Fekete Halál - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Fekete Halál   A Fekete Halál - Page 2 I_icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
A Fekete Halál
Vissza az elejére 
2 / 5 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Univerzumban játszódó FRPG :: Alternatív kalandok és szabad kalandok :: Egyéb alternatív világok helyszínei-
Ugrás: