DC Univerzumban játszódó FRPG


 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az Első lépések-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Latest topics
» Társalgó
Justin Williams I_icon_minitimePént. Nov. 16, 2018 5:38 pm by Demolition Captain

» Diego Crown
Justin Williams I_icon_minitimeCsüt. Júl. 02, 2015 10:54 pm by Diego Crown

» Rekviem
Justin Williams I_icon_minitimeSzer. Júl. 01, 2015 8:09 pm by Madárijesztő

» A Robinson park
Justin Williams I_icon_minitimeVas. Jún. 21, 2015 5:50 pm by Andrew Ramirez

» Csokit vagy csalunk!
Justin Williams I_icon_minitimeVas. Jún. 21, 2015 4:52 pm by Andrew Ramirez

» Jess Kayle - A Sárkány Gyermeke
Justin Williams I_icon_minitimeKedd Jún. 16, 2015 11:15 pm by Jess Kayle

» Jess Kayle
Justin Williams I_icon_minitimeVas. Jún. 14, 2015 4:35 pm by Jess Kayle

» Amecchi Előtörténet
Justin Williams I_icon_minitimeKedd Jún. 09, 2015 6:24 am by Madárijesztő

» Orvosi igazolások
Justin Williams I_icon_minitimeKedd Jún. 02, 2015 9:13 pm by Ra's Al Ghul

» Smallville Állatkert
Justin Williams I_icon_minitimeSzer. Május 20, 2015 11:13 pm by Cybergyík

Tükör
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span

Share
 

 Justin Williams

Go down 
SzerzőÜzenet
Justin Williams
Huligán
Huligán
Justin Williams

Hozzászólások száma : 138
Join date : 2013. Jul. 12.

Justin Williams Empty
TémanyitásTárgy: Justin Williams   Justin Williams I_icon_minitimePént. Júl. 12, 2013 5:31 pm

Születési név: Justin Williams
Egyéb név:-
Faj: Természetfeletti/Vámpír
Nem: Férfi  
Születési hely, idő: Nagy Britannia, 503  
Kor: 1510 év (külsőre 16)  
Magasság: 194 cm (rendes), 257 cm (átváltozva)
Súly: 65 kg (rendes), 197 kg (átváltozva)
Hajszín: Vérvörös
Bőrszín: Hófehér
Vércsoport: AB-
Egészségi állapot:
-(élő)halott
-vérszomj
-szadizmus
-két lélek osztozik egyszerre egy testen
-az ezüst és a napfény megégeti, a tűz, a szívbe szúrt karó és a lefejezés halálos számára (meg természetesen a napfény)
-ha nem issza meg a heti 10 litert, akkor 2 hét után elporlad a teste

Család: Arthur Williams: apa (halott), anyja: ismeretlen (halott), Ashley Williams: feleség (vámpír, tartózkodási hely ismeretlen)
Foglalkozás: Bérgyilkos
Oldal: Gonosz

Előtörténet:

Éhség. Mindent felülmúló, határtalan éhség. Sötétség. Olyan sötét hogy egy ember nem látna semmit, de az én vámpír szemeim tökéletesen látnak benne. Vérszag a közelben. Egy nedves kripta amiben fekszek. Ezek a benyomások fogadtak amikor magamhoz tértem évszázadok, talán évezredek óta tartó álmomból. Felkeltem a hideg kőről amin már nagyon rég óta feküdtem. Képtelen voltam gondolkodni. Az éhségen kívül semmi nem volt a fejemben. Átváltoztam és egy könnyed ütéssel darabokba zúztam a kripta ajtaját. A vér szagát követve eljutottam egy helyhez ahol a kis tűz körül fiatalok aludtak. Csupán ketten voltak ébren. Könnyed léptekkel haladtam az erdő talaján, semmi zajt nem csapva. Lopakodva közelítettem meg a táborhelyet, mint ahogy a ragadozó cserkészi be zsákmányát. Az ébren lévő férfi és nő teljesen egymásba voltak feledkezve, így akkor sem vettek volna észre, ha egyenesen odasétálok hozzájuk. Hirtelen egy könnyed mozdulattal kitekertem a férfi nyakát, majd mielőtt a nő reagálhatott volna, fogaimat a nyakába mélyesztettem. Egy halk sikoly szaladt fel a torkán, de menten el is halt, amint három derekas húzással szárazra szívtam. Emlékek áramlottak belém az éltető vérrel együtt. Éhségem alig csillapodott. A nő hulláját ledobtam a földre és felemeltem az élettelen férfi testét. Mivel friss hulla volt, ezért még iható volt a vére. Ezt is gyorsan szárazra szívtam, majd az alvókat egyesével felkapva tovább táplálkoztam. Az egyiknél nem voltam elég gyors és egy elég hangos sikolyt hallatott, amire felébredtek a többiek. Dühösen hozzávágtam egy fához, amitől darabokra tört a gerince. Négyen maradtak. Háromnak volt annyi esze, hogy elfusson, de a negyedik felordítva mikor hozzávágtam a lányt a fához könnyes szemmel elkezdett rohanni felém. Gonosz vigyorral ajkaimon karmaimat belemélyesztettem a mellkasába és felemeltem olyan magasra hogy a szemembe tudjon nézni. Imádtam az arcára kiülő félelmet. Már nem vártam meg, hogy mond-e valamit, mert őt is megszabadítottam a vérétől. Szárnyaimat teljes szélességűre tárva felemelkedtem a földről és megindultam a három menekült után. A sötétben nem láttak olyan jól mint én, így nem okozott gondot utolérnem őket. Hangos puffanással érkeztem eléjük a földre. Két nő, egy férfi. Az egyik nő még alig múlhatott el 16 éves. A másik kettő védőn elé állt, mintha megvédhették volna tőlem. Mindketten tudhattak verekedni, mert valamilyen alapállást vettek fel. A férfi eddig jutott, ugyanis emberfeletti sebességgel olyan erősen szíven ütöttem, hogy megállt a szíve. A nő rám támadt, de ez volt élete legrosszabb döntése. Az ütését meg sem éreztem, viszont a kezét elkapva elég magasra emeltem, hogy belőle is ihassak. Hirtelen megértettem a harcművészetet amit ellenem akartak használni, hála a vérben élő emlékeknek. Ekkor visszaváltoztam és immár 60 centivel alacsonyabb, emberi formámban sétáltam az utolsó áldozatom felé. Már nem voltam éhes. Tökéletesen jóllaktam, de mindig van bennem hely egy kis plusz vérnek.
-Nos, mivel te vagy az utolsó áldozatom, ezért lehet egy utolsó kívánságod. Viszont olyat nem kérhetsz hogy engedjelek el. Mindenképpen meg fogsz halni.
-Akkor mondd el, hogy miért csinálod ezt! Hogy lettél ilyen szörnyeteg? Hogy kerültél pont ide?
-Hmm...furcsa kérés. Természetesen azért csinálom mert a vámpírok vért isznak. Én pedig már nagyon rég óta nem ittam vért. Számításaim szerint több mint ezer éve. Megértheted hogy ilyen hosszú koplalás után nagyon éhes voltam. És komolyan kíváncsi vagy rá, hogy hogy lettem vámpír? Ez egy elég hosszú történet és nem ártana pirkadat előtt végeznem veled. Nem nagyon szeretem a napot. De nyugodj meg. Ha kivárásra játszol, akkor nincs szerencséd. Amint meglátom a nap első sugarát, téged megöllek, én pedig elbújok egy sötét helyre.
A lány nyelt egyet, és egy nagy sóhaj mellett bólintott.
-Akkor is meg akarom tudni.
-Nos, rendben. Ha ennyire azt akarod. 503-ban születtem Nagy-Britanniában egy nemes fiaként. Anyám belehalt a szülésbe, ezért apám nevelt egy ideig. Mindenkinél jobban szeretett és ez fordítva is igaz volt. Apám jó barátja volt Arthur királynak, ezért elintézte, hogy maga a király neveljen lovaggá. Sok évig tanultam Arthur alatt. 16 éves koromban elkísértem a királyt egy vadászatra az erdőbe, de vaddisznó helyett egy vámpírt találtunk. A vámpír gyorsan rájött, hogy a királlyal ellentétben ellenem nagyon is sok esélye van. Legyőzött és megharapott, majd belekeverte a vérét az enyémbe. Tudniillik így lehet új vámpírt létrehozni. Mivel akkoriban a 16 év volt a felnőttkor, ezért nem kellett nagyon aggódnom, hogy nem öregszek. Ekkoriban halt meg apám és a király fiává fogadott. Nem tudott róla, hogy vámpír lettem és a támadás pont elég indok volt, hogy állandóan páncélt viseljek. Nappal szinte le sem vettem a páncélomat, így a nap sem égetett meg. Mikor 20 éves lettem beléphettem a kerek asztal lovagjai közé és elvettem az egyik nemes lányát, Ashleyt. Ő akkoriban még csak 16 éves volt, de már így is két évvel az átlag után ment férjhez. Hamar kiderült, hogy egy boszorkány, ezért elmondtam neki, hogy vámpír vagyok. Ennek nagyon megörült és megkért rá, hogy változtassam át őt is. Fogalmam sem volt, hogy hogyan kéne átváltoztatni valakit vámpírrá. Ekkor derült ki, hogy az én belső vámpírom egy külön tudatként létezik a testemben és mindent tud erről a létről. Ő árulta el, hogy hogyan kell megcsinálni, én pedig megtettem. Minél több vérét szívod ki az áldozatnak és helyettesíted a sajátoddal, annál erősebb lesz. Én csak a felét szívtam ki, de így is majdnem olyan erős lett, mint én voltam akkor. Öt évig éltünk boldog házasságban, de az embereknek kezdett feltűnni, hogy nem öregszünk, így egy drasztikus lépést választottunk. Mivel Ashley boszorkány volt, így mágiával hosszú álomba taszított minket. Azt mondta, hogy én akkor fogok felébredni, amikor eljön az idő, hogy a vámpírok is rendesen éljenek. Nekem pedig meg kell keresnem az ő kriptáját, amit csak én tudok kinyitni, hogy felébresszem. Azt hiszem hogy ennyi volt. Egyéb kérdés?
-Hogy nézett kis Ashley?
-Hogy? Körülbelül 170 cm magas, olyan fehér bőrrel, mint nekem, és a szemei meg a haja is olyan vörös volt, mint az enyém. Most viszont úgy hiszem hogy eleget meséltem. De egy jó tanácsot adhatok. Csukd be a szemedet.-Mondtam, majd választ nem várva leguggoltam mellé és az utolsó cseppig kiszívtam a vérét. Ekkor felálltam és elindultam a levegőből látott nagyváros fényei felé.

Jellem: Mivel két tudat osztozik a testén, ezért mindkettőnek különböző jelleme van. Az első az eredeti tudat, vagyis Justin. Ő vérszomjas és szadista, valamint eléggé perverz. A második tudat pedig Richard, aki igazából a Justinban élő vámpír. Ő még Justinnál is vérszomjasabb, de bölcsebb és megfontoltabb is. Mindent tud a vámpírságról, de nem árul el semmit Justinnak, amíg szerinte el nem jön az ideje. Gyakran lehet hallani, miközben magában beszél. Ilyenkor a két tudata beszélget egymással.

Szakképzettség: Kardforgatás (másfélkezes kard), Harcművészet

Képesség:
-A vámpírság miatt megnövekedett testi erő és sebesség, ami minden táplálkozás alkalmával egy kicsit nő.
-A vámpírság miatt kifinomult érzékek. Sötétben való tökéletes, az emberinél élesebb látás, fejlettebb hallás, kifinomultabb tapintás, egy kutyáéval felérő szaglás.
-Ha rendesen táplálkozik (heti 10 liter vér) akkor a tűz, a napfény, a szent tárgyak és az ezüst ejtette sebeken kívül a sebei kétszer olyan gyorsan gyógyulnak mint az emberi sebek. Minél több vért iszik, ez a sebesség annyival nő.
-Vérivással képes az áldozattól elvenni az emlékeit, így megtanulni, vagy megtudni valamit, amit az áldozat is tudott. Ez kisebb koncentrációt igényel és csak akkor történik meg ha ő is akarja.
-Vámpír forma: A test drasztikus változáson megy keresztül. A magasság 63 cm-el megnő, a csontok és a bőr megvastagodnak, az izmok pedig szinte embertelen méretűre duzzadnak. Ennek következtében a súly is megnő. A sebesség és a testi erő pedig a duplája az átlagosnak. A megnövekedett izomzat olyan erős, hogy a kis kaliberű golyók lepattannak róla, az átlagos kések pedig csak megkarcolják. Ebben a formában a hátán repülésre alkalmas, darabonként 3 méteres denevérszárnyak vannak, a kezén pedig körmök helyett karmok találhatóak. Fülei a denevér füleire hasonlítanak, amitől a hallása még jobb. Mikor átváltozik ebbe a formába, a napfény nem égeti meg, hanem csak könnyen elviselhető fájdalmat érez. Mikor vámpír formában van a tudatai egyesülnek. Pontosabban fogalmazva Richard tudata beleolvad Justinéba, így végig Justin irányít. Részleges átváltozásra is képes. Teljes átváltozás esetént a rajta lévő összes ruha és a nála lévő összes felszerelés eltűnik, helyettük pedig egy vérvörös ágyékkötő jelenik meg rajta. Visszaváltozás után minden átváltozás előtt nála lévő dolog visszakerül hosszá (vagyis rá).

Gotham city-be ékezéskor ereje kétszerese, sebessége pedig háromszorosa az emberi értéknek. A vérivással csak viszonylag friss, vagy nagyon erősen megjegyzett emlékeket tud megtanulni (pl.: egy képzettség), táplálkozásonként pedig maximum fél órára tud átváltozni vámpír alakba, de csak egyszer. Ha akkor nem használja el a fél órát, akkor a maradék idő elveszik. Ha ezt az időt napfényen tölti, akkor feleződik. A részleges átváltozás ugyan úgy táplálkozásonként egyszer, max fél órára lehetséges, viszont ha csak szárnyakat növeszt, akkor azok letépik a rajta lévő felsőt. Egyenlőre az átváltozás hatalmas fájdalommal jár.


A hozzászólást Justin Williams összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Júl. 13, 2013 8:02 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégJustin Williams Empty
TémanyitásTárgy: Re: Justin Williams   Justin Williams I_icon_minitimePént. Júl. 12, 2013 6:49 pm

Először is: üdv közöttünk!

És akkor jöjjön a fekete-leves; menjünk akkor szépen sorba.

Adatok: pipa
Előtörténet: na igen, itt volt némi apróság, elírás meg ilyesmi, de nem számottevő. Viszont az egy kicsit meredek - nekem legalábbis - hogy Arthur még a vámpírság ellenére is maga mellé fogadott, és a Kerek Asztalhoz vett. Ha jól belegondolsz, abban a korban üldöztek mindent, aminek köze volt a gonoszhoz, az egyház volt a legnagyobb hatalom, ők még a király fölött is álltak. Ezt a részt egy kicsit át kellene gondolni szerintem.

Képességek: pipa. Zseniálisan meg van oldva, még azt kéne konkretizálni, hogy az emlék-lopást aktívan vagy passzívan végzed el? Úgy értem, tud-e a karakter úgy vért szívni, hogy nem lop el semmilyen emléket, vagy minden táplálkozásnál valamennyi csurran-cseppen?

Ha ezek megvannak, szólj nekem chat-en vagy PM-ben, és rendben leszünk Smile

ui - ahogy a francia is mondja: egy avatar képet még illessz be, és perfekt Wink
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégJustin Williams Empty
TémanyitásTárgy: Re: Justin Williams   Justin Williams I_icon_minitimeSzomb. Júl. 13, 2013 8:09 pm

A javítások megtörténtek, és rendben is van. Így is kicsit húzós, de hát középkor, üsse kavics.

Készíts adatlapot, és 3+2 kredit jár a töri után.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
Justin Williams Empty
TémanyitásTárgy: Re: Justin Williams   Justin Williams I_icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
Justin Williams
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Univerzumban játszódó FRPG :: Adattár :: Előtörténetek és Adatlapok :: Előtörténetek-
Ugrás: