DC Univerzumban játszódó FRPG


 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az Első lépések-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Latest topics
» Társalgó
Kegyetlen Mulatságok - Vágy Rabjai I_icon_minitimePént. Nov. 16, 2018 5:38 pm by Demolition Captain

» Diego Crown
Kegyetlen Mulatságok - Vágy Rabjai I_icon_minitimeCsüt. Júl. 02, 2015 10:54 pm by Diego Crown

» Rekviem
Kegyetlen Mulatságok - Vágy Rabjai I_icon_minitimeSzer. Júl. 01, 2015 8:09 pm by Madárijesztő

» A Robinson park
Kegyetlen Mulatságok - Vágy Rabjai I_icon_minitimeVas. Jún. 21, 2015 5:50 pm by Andrew Ramirez

» Csokit vagy csalunk!
Kegyetlen Mulatságok - Vágy Rabjai I_icon_minitimeVas. Jún. 21, 2015 4:52 pm by Andrew Ramirez

» Jess Kayle - A Sárkány Gyermeke
Kegyetlen Mulatságok - Vágy Rabjai I_icon_minitimeKedd Jún. 16, 2015 11:15 pm by Jess Kayle

» Jess Kayle
Kegyetlen Mulatságok - Vágy Rabjai I_icon_minitimeVas. Jún. 14, 2015 4:35 pm by Jess Kayle

» Amecchi Előtörténet
Kegyetlen Mulatságok - Vágy Rabjai I_icon_minitimeKedd Jún. 09, 2015 6:24 am by Madárijesztő

» Orvosi igazolások
Kegyetlen Mulatságok - Vágy Rabjai I_icon_minitimeKedd Jún. 02, 2015 9:13 pm by Ra's Al Ghul

» Smallville Állatkert
Kegyetlen Mulatságok - Vágy Rabjai I_icon_minitimeSzer. Május 20, 2015 11:13 pm by Cybergyík

Tükör
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span

Share
 

 Kegyetlen Mulatságok - Vágy Rabjai

Go down 
SzerzőÜzenet
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Vadmacska

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

Kegyetlen Mulatságok - Vágy Rabjai Empty
TémanyitásTárgy: Kegyetlen Mulatságok - Vágy Rabjai   Kegyetlen Mulatságok - Vágy Rabjai I_icon_minitimeSzomb. Aug. 10, 2013 4:54 pm

Kegyetlen Mulatságok - Vágy Rabjai 2s1rl9d

Bevezetés:Méregcsók végleg eltűnt a színről, így a maga köré gyűjtött emberek, kik vagy saját akaratból, vagy kényszerűségből követték, kénytelenek voltak ráébredni valami nincs rendben. Kis paradicsomuknak annyi, a város szinte összes szervezete ellenük van, és egy sötét árny egyenként vadássza le a tagjaikat. Egy kis csapat arra dönt nem várják meg, míg mindannyian kétes véget érnek, és a kijutnak a városba. Három mérföldnyi erdőség választja el őket a betondzsungeltől, egy rövidke séta lenne normális esetben, de ez nem az...

Kaland jellege: A címből is kitűnhet, nem éppen gyenge idegzetűeknek lesz ajánlva. Nem túl egyszerű túlélőhorrorról lesz szó. A játékosok a sötét Robinson Parkban fognak bolyongani mindenkitől üldözötten és mire kijutnak onnan igen csak meg fog fogyatkozni a létszám.

Kik és hogyan jelentkezhetnek: Ez egy NJK kaland lesz. A normális módon kell jelentkezni, mint minden hasonló kalandra. Kell alkotni egy karaktert, előtörténettel minimum 1 oldal legyen. A karakter jellegét nem szabom meg, bármivel lehet jönni. Egyetlen kitétel van, az utolsó bekezdésnek arról kell szólni, hogy miért tartoztak Méregcsókhoz.
A játékosoknak összesen 6 kredit áll rendelkezésükre, hogy karaktert alkossanak. Ezt még lehet gyarapítani, ha megfelelő az előtörténet minősége. Természetesen az első kredit mindenképpen a karakterek alapösszege, vagyis 5 kredit szabadon felhasználható bármilyen kaszt vagy fajt is akarj magadnak.

Jutalom: Mivel szőrös szívű vagyok, így csak a győztes fog jutalmat kapni. Hogy ki számít győztesnek azt csak kaland alatt tudjátok meg. A jutalom pedig nem más mint maga a karakter, amit létrehoztatok. Szóval nem kis érték, úgyhogy tessék a dolognak így nekiállni. A lényeg a karakterek jellemének kijátszása mint mindig szóval figyelni rá, és megfelelően reagálni.

Kezdés:Minimum három-négy játékosra gondoltam, és akkor azonnal kezdünk. De nem zárkózok el a későbbi belépéstől sem, szóval csak megfontoltan a karakterekkel.

Követelmény:Nyugi nem sok lesz, csak még a végére írom. Heti egy reagot tervezek minimum, szóval aki nem tudja tartani a határidőt az lehetőleg e jelentkezzen csak elrontaná más játékát.

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Andrew Ramirez
Törvényen kívüli
Törvényen kívüli
Andrew Ramirez

Hozzászólások száma : 413
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 23
Tartózkodási hely : Gotham

Kegyetlen Mulatságok - Vágy Rabjai Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kegyetlen Mulatságok - Vágy Rabjai   Kegyetlen Mulatságok - Vágy Rabjai I_icon_minitimeSzomb. Aug. 10, 2013 10:25 pm

Születési név: Lev Hudson
Egyéb név: Levx, Respawn Levi
Faj: emberfeletti
Nem: férfi
Születési hely, idő: Gotham, 1996 január 11
Kor: 17 év
Magasság: 172 cm
Súly: 65 kg
Hajszín: barna
Bőrszín: fehér
Vércsoport: A+
Egészségi állapot: egészséges
Család:
- Richard Hudson – apa, él
- Dianna Lion – anya, él
- Connor Hudson (Respawn Kofy) – testvér, él
Foglalkozás: hivatalos játékos, dollár milliárdok örököse, magányos kalandor
Oldal: semleges

Előtörténet:
1996 január 11-én Gothamben született, egy lyukas gumi és egy elmarasztalt abortusz eredménye képen. Gyerek kora eseménytelenül telt, külön tanárok és külön nevelők egész hada foglalkozott vele a szülei helyett. Teljes mértékben el lett kényeztetve, saját kis birodalma volt a család birtokain belül, ehhez ő hozzá is szokott. Apai ágon családja már nagyon rég óta, a függetlenségi háború kezdetétől fegyverek kereskedésével és gyártásával foglalkozik, amit magának a kormánynak ad el. Persze ennek hátterében egy szerződés is van, amit az egyik felmenője kötött. A szerződésnek hála nagyon, nagyon gazdagok.
Lev emberfeletti képességeire saját maga döbbent rá, egyszer egy erdei kirándulás során. Éppen egy szikra szirtre mászott fel, mikor a lába megcsúszott, majd métereket esett le, normál embernek csak talán a lába tört volna ki, ő viszont rögtön meghalt. Abban a pillanatban mikor minden elsötétült, hirtelen újra kapott levegőt, látta a fényt. Ott állt a fák között, teljesen meztelenül, egy karcolás sem volt rajta, nem messze magától látta saját élettelen testét. Annyira megijedt, hogy órákra csak a fák között bolyongott és találgatta mi történhetett vele. Végül apja kezdte el őt keresni, mikor rátalált mindent elmondott neki, persze ebből a rutinos Richard Hudson semmit nem hitt el, amíg nem látta Lev hulláját. Onnantól kezdve minden más lett.
Évek teltek el és Lev elkezdett érni, külön iskolába kezdett járni. Egy autó baleset során ismét meghalt, majd nem sokkal utána egy betonelem esett a fejére, később elektromos sokkot kapott, villám is csapott bele, nyakát is törte ki, mérget is ivott már, fejbe is lőtte már magát párszor. De ezek az élmények nem okoztak neki lelki sérülést, lassan megtanulta uralni erejét, és hamarosan már kedvenc tárgyait is magával tudta vinni kedvenc életébe, illetve a feltámadás már nem gyakorolt rá stresszhatást. A halálok számával egyre növekedett az egója, ez annak is köszönhető volt, hogy a nála szegényebb fiatalokat látva megneszelte milyen gazdag is az ő családja valójában, mennyivel is jobb ő náluk. Ez formálta jellemét. Mindenki fölé helyezi saját magát.
Mivel mindent megkapott, amit akart játékos karrierjét egészen fiatalon, tíz évesen kezdte meg, az FPS és RTS műfajban rengeteg szabadidejének hála igen gyorsan feltörekedett. Tizenhat évesen csatlakozott a Respawn nevű klánhoz. Később öccse is beszállt ide. A klán a nemzetközi versenyeken második, harmadik helyet szerzett rendszeresen, Lev pedig hamarosan igen megbecsült taggá vált. Pár évvel később egy bizonyos Master99-al együtt kidolgozott egy speciális szabályrendszert, amit azóta, is sokan használnak a virtuális meccsek alatt. Persze nevéhez híven kidolgozott egy speciális csalást, akárhányszor újra tud éledni egy meccs alatt. A videojátékok nem gyakoroltak rá nagy hatást, mert csak szórakozásként töltött velük időt, viszont a játékoknak hála bekerült egy olyan társaságba, akiknek célja a játék átültetése a valóságba. Az ötlet tetszett neki, Gotham városa tökéletes környezet egy ilyen öncélú szórakozásnak, főleg ha az ember nem tud meghalni. Mivel öccse kezdte kiszorítani őt a virtuális rangjaiból, ezért egyre inkább a valóságos kalandok felé fordult. Már jó pár balhéban része volt Gothamben. Saját magát képezte ki, közelharcra, különféle rúgásokkal és speciális ütésekkel operál. Volt már dolga a maffiával, bandákkal, őrültekkel. Persze jó párszor meghalt és feltámadt, de valahogy mindig a dolgok végére járt, egyfajta speciális nyomozóként. Most egy újabb ügy felderítésén dolgozik.
Végül a nyomozás során olyan közel került Méregcsókhoz, hogy lassan esztelen követőjévé és csodálójává vált. De ez megtört.

Jellem:
Van egy sajátos stílusa, ami mindig jellemző rá, legtöbbször ez kisebb megjegyzések formájában mutatkozik meg. Valamikor nagyon nagyképű, gyakran istenként is hivatkozik magára, azt hiszi mindent tudhat és láthat, valamint biztos abban, hogy neki van igazi. Máskor viszont nagyon is reális is tud lenni.

Szakképzettség:
Profi a pénzszórásban, beszél spanyolul, franciául, arabul, angolul. Ért a kézi fegyverekhez, valamint a vadászpuskákhoz. Vannak közelharci ismeretei.

Képesség:
Feltámadás: Miután meghal gyakorlatilag ugyan abban a pillanatban a holtestének közelében valahol feltámad, újraéled, új testben, ami gyakorlatilag a semmiből terem ott. A test teljesen egészséges ugyan olyan, mint az előző a sérülések elszenvedése előtt. Mindenképpen feltámad, akármi történik, még ha közvetlenül utána újra meghal, akkor is. Természetesen öregszik, vannak testi szükségletei, érzi a fájdalmat, átéli halálát.
„Respawn”: Sok gyakorlás után már nem csak saját teste támad fel, hanem azzal együtt ott terem a testén megszokott ruházata, egy drága ing és egy szövetnadrág, alsónemű, napszemüveg, valamint kedvenc cipője is, tökéletesen hozzá igazítva. Persze ezek a tárgyak is teljesen megújulnak, hiába égtek el korábban.

Képességek hátrányai, gyengeségek:
Zero ellenállás: Más ember számára csak könnyebb sérülések számára halálosak. Például, ha leesik olyan magasról, aminek hatására mások csak lábukat törnék, ő meghal. Ha elüti egy jármű kis sebességgel, amitől másnak csak agyrázkódása lenne, ő belehal. Szúrások, lövések, koponyára mért ütések azonnal végeznek vele. Ezen kívül képes visszatartani annyi időre a levegőjét, hogy elájuljon, de amint elájul azonnal meg is hal. Ha elvágja egy fontosabb ütőerét nem kell elvéreznie, rögtön holtan esik össze és így tovább.
Túlvilági átok: Mivel lelke soha sem fog egy túlvilágra sem kerülni, ezért főleg az alvilági istenségek folyamatosan lassítják feltámadását. Hosszú percek, tízpercek is eltelhetnek egy-egy feltámadás között, ennek ellenére mindig feltámad.
Vakmerőség: Nem kifejezett hátrány, de a rengeteg haláleset megtapasztalása lehetetlenné tette Levi számára, hogy bármit is komolyan vegye. Mindig a normál jelleme miatt cselekszik.
Klánok átka: A Respawn klán emberfeletti tagjai folyamatos csalása miatt megátkozták. Önkénytelenül is meg kell tennie a videojátékokban szokásos, őrült dolgokat.
- Ha lát egy drága, márkás autót rögtön oda kell rohannia, és megakadályoznia hogy ellopják, akkor is ha senki nem akarja ellopni. - Emeletes házak tetejéről muszáj leugrania, ellenállhatatlan vágyat érez.
- Félelmet érez minden COD-os Juggernaut páncélt viselő lénytől.
- Abban az esetben ha, lelocsolják egy speciális olajjal, amit fiatal szűz lányok, teliholdkor, a Mars és Jupiter együttállásának estéjén, éjszaka, éjfélkor teljes holdfényben, télvízidején különleges helyen növő fák olajbogyó terméséből préselnek ezüst gépekkel, akkor egy napig elveszti erejét és csak később tud feltámadni. (körülbelül ennyire kell komolyan venni a karaktert...)
Limit: Nem lehet pontosan meghatározni, de egy nap képtelen végtelenszer feltámadni, ha saját hullái már egy igen magas, nagy, terebélyes dombot alkotnak, akkor csak másnap hajnalhasadáskor képes újra feltámadni.

Felszerelés:
Szokásos ruházata, márkás vörös ing, fekete szövetnadrág, napszemüveg.
Ezen kívül egy speciális cipő, ami egy normál enyhén elegáns olasz cipő kívülről, belülről kevlárbetétes, talpában pedig egy speciális szerkezet van, ami ha a viselő kettőt dobbant erősen, egy tizenöt centiméteres pengét lök ki a talpból, a cipő orránál.

Kegyetlen Mulatságok - Vágy Rabjai Bladey

Kreditek:
Összes: 6
Elköltött: 6
- 1 maga az NJK
- 4 emberfeletti faj
- 1 speciális cipő
Fennmaradó: 0


A hozzászólást Andrew Ramirez összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Aug. 13, 2013 10:08 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Vadmacska

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

Kegyetlen Mulatságok - Vágy Rabjai Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kegyetlen Mulatságok - Vágy Rabjai   Kegyetlen Mulatságok - Vágy Rabjai I_icon_minitimeVas. Aug. 11, 2013 7:21 am

Szép karakter, ám az ereje nem kicsit erős egy első szintű karihoz képest. Ha legyengíted jöhet, a kell segítség PM-ben megtalálsz.

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Manipulator
Huligán
Huligán
Manipulator

Hozzászólások száma : 188
Join date : 2011. Feb. 27.

Kegyetlen Mulatságok - Vágy Rabjai Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kegyetlen Mulatságok - Vágy Rabjai   Kegyetlen Mulatságok - Vágy Rabjai I_icon_minitimeHétf. Aug. 12, 2013 1:37 pm

Én is jelentkeznék.

Születési név: Dr. William Brishmen
Egyéb név: Will
Faj: Genetikailag módosult ember
Nem: férfi
Születési hely, idő: Gotham, 1988. március 13.
Kor: 25 év
Magasság: 181 cm
Súly: 75 kg
Hajszín: sötétbarna
Bőrszín: fehér
Vércsoport: B-
Egészségi állapot: egészséges
Család:
Sebastian Brishman (apa, él)
Linda Brishman (anya, él)
Foglalkozás: kutató, szakterülete: biológia, fizika
Oldal: semleges

Előtörténet:
William egy középosztálybéli család első és egyetlen gyermekeként látta meg a napvilágot Gothamben. Édesapja és édesanyja is kutatóorvosok voltak, annyira szerették a munkájukat, hogy még otthon is volt egy kisebb laboratóriumok. Nem titok, hogy fiúknak is tudományos pályát szántak.
William szépen cseperedett, de két éves korában történt valami, ami teljesen megváltoztatta. A szülei véletlenül nyitva hagyták az otthoni labor ajtaját, a kis csöppség pedig bement. Volt pár érdekes kísérleti vegyszer a helyiségben, amiket nemrég állítottak elő a szülei. Nem szándékosan, de sikerült levernie az asztalról a fiolákat, amikben ezek a szerek voltak. Egy részük a szemébe jutott, míg egy keveset le is nyelt belőle. Ennek köszönhetően érdekes változások mentek végbe a testében. Látásai sokkal jobb lett, még mikroszkopikus részecskéket is képessé vált látni. Emellett az agyában is történt néhány furcsa változás. Míg egy átlag ember az agyának öt százalékát használja, addig William képes húsz százalékát használni. Ennek köszönhetően sokkal tanulékonyabb lett, memóriája jobbá vált, és bonyolult számításokat is képes fejben megoldani.
A szülőknek nagy volt az ijedelmük, mikor megtalálták egy szem gyermeküket egy tócsa kísérlet szer közepén ülni. Rögtön elvégeztek rajta több vizsgálatot, sőt a kórházba is elvitték, hogy komolyabb teszteket is lefuttassanak. Mikor azonban egyik eredmény sem volt furcsa, vagy normálistól eltérő, megnyugodtak. Nem is sejtették, hogy milyen furcsa kémiai és biológiai folyamatok játszódtak le a kis Will testében.
A fiú elérte az iskolás kort és ekkor kezdtek megmutatkozni különleges adottságai. Sokkal gyorsabban tanult meg dolgokat, mint osztálytársai. Alig egy hét alatt megtanult olvasni, és már könnyű műveletsorokat is meg tudott oldani. Mindenki csodálta a gyerek adottságait, de senki sem gyanakodott arra, hogy különleges képességei lennének. Azt mondták, hogy csak egyszerűen gyorsan tanul. Később egyre jobban látszódott, hogy más, mint a többi gyerek. Nem egyszer ugrott osztályt. Ám a változás tizennégy éves korában érte el. Egy neves egyetem felfigyelt a tinédzser zseniális adottságaira, ami sok végzős hallgatójuknak is előnyére válhatott volna, és felajánlották neki, hogy járjon az egyetemükre. Will mindig is érdeklődött a fizika és biológia iránt, utóbbi iránti érdeklődésében persze szüleinek is volt egy kis közbenjárásuk. Nem sokat gondolkozott az ajánlat elfogadásán, a szülei pedig örömmel támogatták. Lenyűgöztek őket, hogy fiúk mennyire zseniális, és semmi kétségük nem volt afelől, hogy nagy ember lesz belőle.
William megkezdte a tanulmányait az egyetem fizika tanszékén. Nem volt meglepetés, hogy a rendes tanmenetnél, sokkal hamarabb befejezte. Ez persze rengeteg előrehozott vizsgát, bizottságok előtti intellektuális megmérettetést, és sok-sok tanulásba fektetett időt jelentett. A fiú ezt egyáltalán nem bánta, szerette amit csinál. Tizenöt évesen kezdte meg működését az egyetem berkein belül, tizenhét éves korában már a kezében volt az első diplomája. Ezután jelentkezett a biológia tanszékre is, és közben elkezdett a fizika doktorátusán dolgozni. Zseni volt, ezt mindenki tudta, és nem kevés hallgatótársának bökte is a csőrét. A nagyobb vállaltok is felfigyeltek kitűnő eredményeire, de ő minden ajánlatot elutasított. Az volt a szándéka, hogy szüleivel közösen, saját kutatóintézetet hozzon létre. Húsz éves korára megvolt a biológia diplomája is, és a fizika doktorátusa. Még egy év eltelt, és már a biológia doktoriját is megszerezte.
Ezután semmi sem állt az útjába, hogy ő és a szülei, a megtakarított pénzükből, saját kutatóintézetet hozzanak létre Gothamben. Ez meg is történt.
Minden tökéletesnek tűnt, ám William huszonöt éves korában eltűnt. Egyszerűen felszívódott. Méregcsók ejtette rabul, saját szolgájává tette, hogy milyen inditatásból, az rejtély. A varázs ellenben megtört.

Jellem:
Igazi kutató. Úgy véli mindennek van tudományos magyarázata, és ezt általában meg is találja. Rendkívül intelligens, nagyon sokat tud, attól függetlenül, hogy milyen fiatal. Nem szereti a fizikai konfliktusokat, de nem is hátrál meg előlük, igaz ilyenkor csak kiváló anatómia és fizikai ismeretei mentik meg attól, hogy csúfos vereséget szenvedjen, de ezeknek köszönhetően sokszor még felül is kerekedhet. Az intellektuális csatározásokat ellenben kifejezetten élvezi. Imádja a szakterületét, nem igazán akadnak olyan dolgok, amikkel ne lenne tisztán ezekben a tudományágakban.

Szakképzettség:
Doktorátusa van biológiából és fizikából. Ezekhez köthetően a matematikát és a kémiát is legalább olyan szinte művel, mint az előbb említett két tudományágat.

Képesség:
Megnövekedett agykapacitás: A normális emberekkel ellentétbe agyának 20 százalékát használja. Ennek köszönhetően sokkal gyorsabban tanul, helyzetfelismerése átlagon felüli, memóriája pedig egyszerűen zseniális. Ha valamit megtanul, akkor azt sosem felejti el. Rendkívül bonyolult számításokat is képes elvégezni fejben, szinte tizedmásodpercek alatt, persze egy több oldalnyi, nagyon bonyolult számítás, még neki is fejtörést okozhat, de lényegesen kevesebbet, mint egy átlagszakembernek.
Mikroszkopikus látás: Képes az akaratával változtatni, hogy mennyire nagyítsa a látása a világot. Ez akár úgy is megnyilvánulhat, hogy távcső effektusként látja, ami messzebb van, úgy mintha előtte lenne, vagy sokkal jobban felnagyít egy dolgot. Ezerszeres nagyításra képes legfeljebb.

Felszerelés:
Egy orvosi szike, amivel könnyedén át lehet vágni a legtöbb szerves szövetet.

Kreditek:
Össz.: 6 kredit
NJK - 1 kredit
Biológiailag módosult ember faj - 2+2 kredit
Orvosi szike - 1 kredit
Elköltve: 6 kredit
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://filozz.sosblog.com/
Kevin Chase
Alvilági alak
Alvilági alak
Kevin Chase

Hozzászólások száma : 296
Join date : 2011. Dec. 04.

Kegyetlen Mulatságok - Vágy Rabjai Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kegyetlen Mulatságok - Vágy Rabjai   Kegyetlen Mulatságok - Vágy Rabjai I_icon_minitimeKedd Aug. 13, 2013 4:53 am

No, elhatároztam, és ne legyen már olyan egyszerű :Djönnék én is:
Kegyetlen Mulatságok - Vágy Rabjai Podborka_39
Születési név: Abraham McKinney
Egyéb név: Bebop; A (vad)disznó
Faj: Genetikailag módosult ember
Nem: Férfi
Születési hely, idő: Gotham, 1990. október 2.
Kor: 23 év
Magasság: 190 cm
Súly: 150 kg
Hajszín: Szürke
Bőrszín: Szürkés
Vércsoport: AB-
Egészségi állapot: Egészséges
Család:
  • Apa: Gabriel McKinney – él, elmegyógyintézetben
  • Anya: Olivia McKinney – él, börtönben

Foglalkozás: Szakavatott hős
Oldal:

Előtörténet:
’90 októberében születtem. Szüleim mindketten tudósok voltak, és többek között katonai és orvosi projekteken dolgoztak, amivel növelni tudják a katonák teljesítményét, illetve a harctéren szerzett sérüléseket semmissé tehetik, regenerációs szérumot kutattak. Egyke gyerek voltam, és mivel igencsak komoly projektekben vettek részt a szüleim, mondhatni, hogy elég szépen el voltunk eresztve. Az életem nagy részét dadusokkal és felvigyázókkal töltöttem, akik jöttek mentek, mikor lejárt a szerződésük, vagy épp nem bírták tovább a munkát velem. Nem voltam egy kimondottan jó gyerek, mert hát meg kell hagyni, igazi nevelést sosem kaptam a szüleimtől, csupán úgy viselkedtem, ahogy ők, és ezt még átfordítottam egy gyermeki korra is. Mondhatom, „örültek” a dadusok és felvigyázók. Sosem jártam iskolába, így barátaim se nagyon voltak, otthon tanultam, amire külön tanárok voltak felbérelve, általában a legjobbak a szakmában, de néha kételkedtem ebben, mert egy idő után már nem tudtak lekötni, és nem a hiperaktivitásom miatt; azt hiszem. A vizsgáim sorra sikerültek, szüleim eszét örököltem, és úgy láttam, hogy büszkék rám, mikor meglobogtattam előttük a papírt. A középiskola első két évét szintén otthon végeztem, aztán úgy döntöttem, hogy fenébe mindennel, én suliba akarok járni. Nem fogok megkukulni egyedül abban az óriási házban. Anyámék nem örültek ennek a dolognak, de belátták, hogy lehet, eddig rosszul csináltak mindent, és belementek végül a dologba. A helyi gimnáziumba írattak be, már vártam a másnap reggelt, mikor belevethetem magam az igazi életbe. Az igazi életbe, mely nem volt annyira édes, mint elsőre gondoltam. Már az első órámról elkéstem, amit a tanár még elnézett, mondván új vagyok még, de mikor a szünetben pár nagymenő belém kötött, azt már nem igazán tudtam tolerálni, és hála önvédelmi óráimnak, ők húzták a rövidebbet. Utána persze már nagy ívben elkerültek, ha velük szembe mentem a folyosón, ők tértek ki előlem. Tetszett a helyzet. Egyik nap veszekedést hallottam otthon, ami az utóbbi időben nem volt szokatlan vendég nálunk, de ez most komolyabbnak hatott. Valami volt a munkahelyükön, amiben nem értettek egyet, de hogy mi a tárgy, azt nem tudom. Középiskola végéig anyámék elváltak, mondván, már nem jönnek ki egymással úgy, mint régen. Apámmal maradtam, aki ugyanolyan keményen és megfeszítve dolgozott, mint eddig, ha nem jobban. Úgy tudtam, hogy anyám is ott van még, csak áthelyezték egy másik részlegre. Végül mikor anya ismét nálunk volt, újra kitört a vita, és nem bírtam tovább, lerohantam a szobámból, és rákérdeztem, hogy mi a fenén vitatkoznak megint. Egyikük sem válaszolt, de összenéztek, végül apa megrázta a fejét. Mikor ott álltam már vagy tíz perce, és egy szó sem esett, faképnél hagytam őket, és aludni tértem. Ez volt az a végzetes pillanat; mikor felébredtem, szememet elvakította az erős fény, hunyorognom kellett. Körbe néztem, és próbáltam felkelni, de le voltam szíjazva. Fejemet forgattam, hogy megtudjam, hol vagyok, de nem láttam csak körülöttem sürgő-forgó fehér köpenyes alakokat, akik mindenféle szakzsargonnal kommunikáltak egymással. Megrémültem, végül megláttam a két ismerős szempárt. Apa és anya hajoltak fölém, rajtuk is fehér köpeny, maszk és műtős sapka volt. Szólni akartam, de ekkor az arcomra nyomtak egy lélegeztető maszkot, majd pár pillanattal később ismét ki lettem ütve.
Egy fehér szobában tértem magamhoz. Már nem voltam leszíjazva, de testem egyes pontjairól vezetékek kapcsolódtak egy-egy géphez: EKG, agyfunkciók és ilyesmik. Felültem, és letépkedtem magamról mindent, majd felmértem a környezetem. A szoba maga fehér volt, egyedül egy tükör, és mellette egy fehér ajtó volt benne, na meg az ágyam. Ezeken kívül a szoba tök üres volt. Nem tudtam mi történt, így felálltam, de valahogy más volt most, mintha nem álltam volna biztosan a lábamon. Tettem pár bizonytalan lépést, hogy izmaim újra munkába álljanak, majd közelebb botorkáltam a tükörhöz, ahol megláttam a saját arcomat. Vagyis láttam valamit, aminek az én arcomnak kellett lennie, mert más nem volt itt. Kezemmel végig tapogattam a fejem, és éreztem, hogy páni félelem szalad végig rajtam. Rengeteg kérdés merül fel bennem. Kiabáltam, de senki nem szólt hozzám, nem válaszoltak. Biztos ült valaki a túl oldalon. Öklömmel az üvegre csaptam, ami enyhén megrepedt, majd az ajtóhoz sétáltam, és lenyomtam a kilincset: zárva. Próbáltam ütlegelni, hátha kiszakad a helyéről, de a végső csapást egy, a kilincs alá irányított rúgással vittem be, mire az ajtó tokostul szakadt ki a falból. Ismét megijedtem attól, hogy mi történik velem, majd végig botorkálva a folyosón kerestem valakit, aki magyarázattal tud szolgálni. Amit bejártam terület, teljesen üres volt. Egy újság hevert az előtérben, felvettem, és mikor megláttam a cikket, a döbbenet söpört rajtam végig. Anyámat gyilkossággal vádolták meg, és börtönbe került, apám pedig beleőrült a kísérletbe, amit rajtam végeztek – ezt meg is említik – és diliházba zárták. A dátumot megnézve majd öt teljes napig voltam eszméletlen, és fogalmam sem volt, hogy mihez kezdjek. Visszamentem, és bejártam az épület többi részét, ahova be tudtam menni, és az öltözőben találtam némi ruhát, ebben a fehér nadrágban csak nem maradhatok. Elvittem mindet, és a szomszéd szobában egy fegyver is hevert, sok másikkal együtt. Kiválasztottam a nekem legtetszőbbet, és magamhoz vettem, majd kilépve az utcára kezembe vettem a sorsom. Semmit nem tudtam, semmit nem ismertem magamból, de abban biztos voltam, hogy fel kell használnom, még ha egy félre sikerült dolog is lettem a végén.
Az első nagyobb ügyletem a Gotham-ben hírhedt ökoterrorista, Méregcsók levadászása volt, a Robinson Park-ban, ám a nő különleges csábereje magához vonzott, rabul ejtett, és nem engedett. Azonban ez a kapocs most végleg eltűnt.

Jellem:
Jónak mondható, bár sok alkalommal vitatható. Jót cselekszik, de a jó érdekében képes olyat is megtenni, ami nem biztos, hogy törvényes dolog. Saját értékrendje szerint él és cselekszik, mások utasítására pedig biztos, hogy nem fog reagálni. Egyszerűen nem tűri el, hogy mások diktáljanak, és mondják meg neki, hogy mit tegyen. Szorult helyzetben leginkább improvizál, és „lesz, ami lesz” alapon cselekszik.

Szakképzettség:
Rendkívüli taktikai érzéke van, állati mivolta miatt konyít valamit a rejtőzködéshez is, ezen felül lőfegyverekkel remekül bánik, bár ez erősen függ attól, hogy tartott-e már hasonló fegyvert a kezében. Leginkább közelharcban jeleskedik, és ez a kísérlet óta csak javult.

Képesség:
Állati érzékek: Jobban lát, hall és a szaglása is magasan az emberé fölött van.
Emberfeletti erő: A vaddisznók nem gyenge lények, ez az erő áll szolgálatába, és akár 500kg-ot is képes a feje fölé emelni és elhajítani.
Emberfeletti gyorsaság: Kétszer olyan gyorsan képes futni, és kétszer tovább bírja, mint egy ember.

Felszerelés:
Kezein szöges kesztyűk, melyeknek nagy hasznát veheti közelharcban, ezen felül egy egér koponyájából készül nyaklánc a nyakában, valamint egy lila keretes napszemüveg, melynek csak két csík alakú lencséje van.

Kreditek:
  • -1 az NJK
  • -1 a szöges kesztyű
  • -3 a három képesség
  • -1 Machete az oldalán
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Vadmacska

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

Kegyetlen Mulatságok - Vágy Rabjai Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kegyetlen Mulatságok - Vágy Rabjai   Kegyetlen Mulatságok - Vágy Rabjai I_icon_minitimeSzer. Aug. 14, 2013 4:33 am

Ó hogy a májatokra menne a sok ital. Király karaktereket gyártottatok. Kifogásom nem is nagyon van, ha jól számolom Kevin még van egy kredited amit elkölthetsz. Na egy szó mint száz, mindenki el van fogadva.

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kevin Chase
Alvilági alak
Alvilági alak
Kevin Chase

Hozzászólások száma : 296
Join date : 2011. Dec. 04.

Kegyetlen Mulatságok - Vágy Rabjai Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kegyetlen Mulatságok - Vágy Rabjai   Kegyetlen Mulatságok - Vágy Rabjai I_icon_minitimeSzer. Aug. 14, 2013 12:02 pm

Azt az 1-et, akkor még elköltöttem 1 Machete-re, ami bekerült.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lupin
Huligán
Huligán
Lupin

Hozzászólások száma : 306
Join date : 2013. Jun. 30.
Age : 25
Tartózkodási hely : Gotham -> Metropolis

Kegyetlen Mulatságok - Vágy Rabjai Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kegyetlen Mulatságok - Vágy Rabjai   Kegyetlen Mulatságok - Vágy Rabjai I_icon_minitimeHétf. Aug. 19, 2013 6:46 pm

Születési név: nincs
Egyéb név: C (Szí), mivel imádja a C betűt, továbbá a hangzatosabb C betűvel kezdődő nevekere általában reagál Celina, Cerenity, Celestina stb... Általában a démon nevét, a Celest használja
Nem: Nő (ember és démon is)
Születési hely, idő: valamikor 1994-ben
Kor: Párszáz éves, 18 az emberi test
Magasság: 168 cm
Súly: 46 kg
Hajszín: Ember: Három földig érő hosszú copfban hordott alapból arany haj, ám a dénom miatt fél "sörénye" befehéredett, s így minden copfjának a fele fehér másik arany.
Szemszín: Az egész írisz fénytelen fekete, mind emberi mind démoni formában is
Bőrszín: Démon:szénnéégett s minidg szövet és páncél takarja ezért nemtudni. Ember: Természetelenesen sápadt
Vércsoport: Kevert, s egyre több benne a démoni..
Egészségi állapot: A két lény tökéletes összhangja miatt, mindig T/1-ben beszél magáról, továbbá mindenevő ( szó szerint mindent képes befalni, már csak kíváncsiságból is), fejét pedig mindig, szinte 90fokos szögben jobbra vagy balra állítja. Lábra béna, tolószékes.
Család: Nemtudja, s nem is érdekli.
Foglalkozás: -
Oldal: Semleges

Előtörténet:
Ahogy mászik a fára, kérge megvágja kezét ám már kitanulta melyik mérgező, így nem zavartatta magát, csak mászott felfelé rendületlenül egészen a tetejére. Életelen lábai koloncként lógtak, megnehezítve mozgását, ám erős kezeit használva viszonylag könnyedén felmászott. Élvezettel nézett le a zöldellő paradicsomra, s izgatottan telepedett le a fa egy vastagabb ágán. Még mindig nem szokta meg ezt a zöldet, ezt a gyönyörű életet... Ahogy figyelt, hirtelen nagyot ásított, s érezte amint arany pillái lassan leragadnak...

- Kai'ckul áldása frissítse lelkünket,
 Álmoknak dicsével éltesse testünket!


Hirtelen hátravetette magát, lábát megakasztva egy kiálló ágban, s úgy lógott most le, mint ahogy a denvér szokott szunya idején. Még sose eludt úgy ahogy a társai, vízszintesen... El se tudta képzelni milyen érzés lehet... Ahogy ezen morfondírozott szemei lassan lecsukódtak, még egy utolsót ásított, s végül elragadta az álmok világa...
Álmában az ember a nap eseményeit dolgozza fel, ám az ki egész életét ugyanott élte le, nem egykönnyen tud  másra gondolni még ha elhagyta is múltját...
18 éves lány, ki két éve tanulta meg használni a kezét, egy lány ki egy éve látta meg először a napot s az eget, egy éve evett először földi ételt, s már egy éve tapasztalta meg az emberi sötétséget kirekesztettséget, s hogy az, kit sokan gonosznak hívnak, szörnynek, a legemberibb mind közül...

Mondanám, hogy hallom magam előtt szüleim hangját, anyám nevetését születésemkor, látom apám boldog mosolyát, de nem...
Nemtudom kik ők, nem  hallottam őket soha, nem kaptam nevet, és nem szerettek, nem tudom mindazt amiért társaim folyton rimánkodnak hogy elvesztették, és hogy Ivy hiába kedves velük, nem pótolhatja az igazi családot...
A pokolban nőttem fel, lábfejemet csecsemőként hozzászögezték az alvilág egy bitófájához, s ott lógtam egész életemben, fejjel lefelé, s csak arany hajam, mit sose nyírtam meg érte a földet... ott a halál világában  nincs szükség élelemre, mágiával tartanak életben, s kínoznak, örökké... Máig nemtudomm pontosan mit kerestem ott, a legvalószínűbb, hogy felmenőim feláldoztak Hajnalcsillag nevében, s az megkaparintva testemet és lelkemet, élvezettel figyelte ahogy kínokkal teletűzdelt életem lassan leélem ott lent, lassan felnövök a kínban, s ő röhöghet az egészen...
Soha senki nem beszélt hozzám, ám amilyen fogékony a gyermeki elme, hallgattam ahogy beszélgettek démonok, s megtanultam nyelvüket, s lassan a fenti világ nyelvét is, bár azt csak elszórva hallottam. Igencsak meglepődtem mikor kijutottam, és kiderült hogy nem mindenki beszél rímekben... Sőt, lehet hogy egyedül én beszélek rímekben az emberi fajból...
Mivel odalent nincs idő, koromat is csak saccolni tudom, de gondolom 10 évesen találkozhattam először Celessel...
Pont az én bitófám alá telepedett le hosszabb vándorútjáról, s egy kisebb démont majszolgatott, mikor véletlen felnézve, észrevette hogy figyelem, s ez meglepett. Éveken keresztül ez volt az első alkalom, nem, életemben ez volt az első alakalom, hogy tudomást vettek létezésemről valamilyen formában, így méginkább meglepődtem, mikor egy kis darab démonhusit letépett nekem, s a számba adta....
Először fogalmam sem volt mit kéne tennem, de az íz orgia amit ekkor a számban éreztem, első dolog mely valaha is bekerült a számba, oly intenzív, csodálatos érzéshullámokkal látott el, ami először közelebb vitt ahhoz a furcsa fogalomhoz, hogy boldogság... MOndjuk ezt még mindig nem igazán értem... Na mindegy... Teljesen elfeledkeztem a dologról, s élvezettel tartottam a számban, mikor is a démon mutatta, hogy rágjam, majd nyeljem... Ezeket a szavakat is ekkor tanultam meg... Követtem a folyamatot, s hihetetlenül büszke voltam magamra, amiért sikerült, s bőszen vigyorogtam, majd kimondtam életeme első szavait, démoni nyelven, egy "köszönöm" szócskát.
Emlékszem a démon arcára, ahogy a döbbenet ül ki rajta, majd vigyorára, ahogy leül törörökülésbe velem szemben, s beszélgetni kezdünk... Ő volt az első s egyetlen barátom, s máig ő az...
sokat beszéltünk de főleg ő mesélt... Nemtudom mi oka lehetett, miért egy kínzott embernek tárta fel a lelkét, soha nem is fogom megtudni... Egyszerűen megtörtént... Elmesélte bolyongásait a világok között, miket látott és hallott, meséket hallhatatlanokról és halandókról, istenekről és senkiháziakról, s mindazokról kiket látott.
A kedvenc mesém Etrigan és Nimue szerelmi története, a két számkivetett hallhatatlan végtelen kalandjai... Állítólag jelen vannak a világban valahol...
Évente egyszer jött el hozzám, s mindig mesélt és én csak hallgattam önfeledten... Sose mondta el honnan jött, vagy hogy kicsoda. Nevet is én adtam neki... Celes... Imádom a C betüt, mikor mondtam ezt neki napokat töltött azzal, hogy nevet találjon nekem, ám mivel mindegyik C betűs név tetszett, Ezért simán C lett a nevem, de minden c betűs női névre hallgatok...
Hosszú éveken keresztül ment ez, az unalom végtelen tengerében felüdülés volt jelenléte, közelsége, s hogy nem vagyok egyedül.
Egyre kíváncsibb voltam a világ többi részére, a mesék helyszíneire, a dámoni és emberi világra egyaránt... Mindent látni akartam, mindent hallani akartam...
A démoni világ rabjait örzik a leglustább őrők, már ha őrzik őket egyáltalán... Köztünk járnak, ám csak nagyon ritkán vesznek rólunk tudomást... Hisz úgyse akar senki megszökni, hova mennének... Ráadásul akaratunk meg van törve, lelkünk pedig oly mélységekbe van zárva ahonnan puszta akaratal kijönni lehetetlen... És nekem mégis sikerült! Addig ráncigáltam a kezem amíg a szegecseken akkora lyukat nem vágtak a csuklómon, hogy kifért rajta, több inam elszakadt, s csontjaim darabokra törtek de szabad volt a kezem... a vérre odagyűlt több kisebb démon, dögevők, gyenge kis pokolfajzatok, s remegő kezemhez csalva megragadtam őket... Gyenge voltam, kezeim zsibbadtak, sose voltak használva, ámde pont elég erő volt benük hogy számhoz emeljem őket s nyersen befaljam azokat. Hetekig éltem így, őrök sehol, s én erősödtem, lassan a csontjaimon hús kezdett fejlődni, meg is lepődtem rajta, hisz korábban, ha nagy ritkán embert láttam azok olyanok oltak mint én, szó szerint csont és bör és erek.
erőm növekedett, majd elkezdtem egyre erősebben kalimpálni a lábammal is, éreztem a fájdalmat, vérem az ercomba hullt lábamból, ám végül engedett majd egy méteres zuhanás után földre értem.
A boldogság amit akkor éreztem hamar elszállt, mikor rájöttem ugyanolyan tehetetlen vagyok, mint voltam. Sose jártam, izmaim kezemben még csak csak, de lábaimban sose fejlődtek ki... tizenhat évesen magatehetetlenül próbáltam lábra állni... rabok között csúsztam kezeimet használva, ameddig bírtam, sokakkal beszélgettem így találkoztam Nadával ki több ezer éve raboskodott ott, még az Álmok ura zárta be oda, mivel visszautasította a szerelmét... Elég kicsinyes dolog szerintem...
Elfáradtam, de kíváncsiságom és akaraterőm tovább hajtott, a fájdalom s a véres nyomok amiket hagytam  magam utáa felhorzsolt bőröm eredményeképpen kifárasztottak s én kidőltem... Ájultan hullott fejem a porba..
Arra tértem magamhoz, hogy mozgok, pontosabban vittek, mint egy mesebeli hercegnőt. Celes kedvesen mosolygott s én megnyugodtam.. rám talált s védelmezett álmomban, vérnyomomat követte bitófámtól, egészen hozzám.
Karjaiban lassan elnyomott az álom...
Fáztam, sosem volt ilyen hideg, sose éreztem hideget... Majd különös zajok, új illatok, s a kék égbolt... különös volt és félelmetes... Magatehetetlenül feküdtem a földön valami furcsa, hosszúkás zöld, ámde kellemes puha akármiben, mit mint késöb megtudtam fűnek neveznek... Élveztem az újdonságot, ám akkor voltam a legboldogabb mikor észrevettem Celest, ki egy furcsa, kerekes széket tolt felém, s én megértettemm mire jó az. Elvigyorodtam, s meg akartam köszöni, mikor körülötte az ég vörösre váltott, kezek nyúltak ki a semmiből s megragadták, karjait, vállait, lábait, s nyakát, láttam ahogy szenved a szorítás alatt, s amint még egyszer felém néz, könnyes szemmel, mitha búcsúzna... Búcsúzott... majd berántották magukhoz a semmibe s egyedül maradtam.
Egy 16 éves fiatal béna lány egy Robinson park nevű zöld paradicsom közepén, magányosan... Erőt vettem magamon s tolószékemmel behatoltam a gigantikus zöld katyvaszba, az anyánk dzungelébe...
Árvákkal találkoztam ott, olyanokkal mint én... Anyánk, Ivy segített rajtunk, othont adott s gyümölcseivel táplált minket. A többiek, kik a park árvái voltak megtanítottak írni és olvasni, de a legtöbb kegyetlen volt, szavakkal kínoztak, csúfoltak hogy béna vagyok, és hogy rímekben beszélek...
Teltek a napok, hetek, hónapok...s lassan kezdtem megszokni az emberek világát... útáltam de megszoktam. Tiszteltem és szerettem a természetet, ezért Ivy sose volt haragos, mindig kedves volt...
Tizenhét éves voltam amikor beköszöntött életem leghosszabb napja... Éjfélt ütött az óra, s én már javában szunyókáltam, mikor valaki megragadott... A fájdalom elviselhetetlen volt, amint valami karmait a karomba mélyesztette s randa vöröses árnyalatú pofájával rám förmedt, menjek vele..
Életem leghosszabb napja... Démonok jöttek értem, s levittek maguk közé, maguk közé egy különös bíróságra...
Gigantikus gyönyörűszép csarnokokon vittek kersztül, csodás szobákon s termeken, mígnem megérkeztünk a célunkhoz... Hatalmas ódon ám gyönyőrű domborulatokkal díszített vaskapu, az alvilág neves eseményeit ábrázolta, s körülötte a falakon, végtelen számú név, az elítéltek nevei...
Az ajtó kitárult...
Hirtelen semmit nem láttam, ám lidércfények kezdtek körözni körülötte, mintegy rivaldafénybe hozva, s a sötétség mélyéből keserves ordítást hallottam.. "Ne, nem ártott ő senkinek!" Celes hangját azonnal felismertem, s a hang felé kezdtem gurulni, ám ekkor hirtelen valami megállított és én a levegőbe repültem a székemből, amint értetlenül lebegtem, kísérteties fény áradt szét a termen s végre láttam hol vagyok.
Egy pokoli bíróság volt ez, gyönyörűen faragott teremben, hol megelevenedtek a mesékből ismert lények... Istenek, halhatatlanok, végtelenek, azok kik a mindenségek felett álltak, s mindegyikük rám nézett...
Öregember, nagy bottal, hatalmas szakállal, ám még ösz szálain keresztül is átizzott a hatalmas fényes villám mely mellkasán virított. Láttam egy fura, hosszú ormányos maszkos lényt, vörös rubintal nyakában, lángoló zubbonyban, egy uadzset szemű gyönyörű nőt, ki bájosan mosolygott rám, s nyakában az ank kereszt kecsesen feküdt mellein. Mellettük egy csuklyás alak sötétségbe vesző arca meredt a semmibe, s kezében szorosan tartott egy különös könyvet, melyről éreztem hogy a leghatalmasabb a világon. Volt ott egy furcsa férfi, kék kabátban s kalapban, őszes haját méltóságteljesen viselte, miközben hófehér szemei rám tapadtak, s nyakában ezüstérmék sorakoztak. Vele szembe, őt bámulta egy formátlan alak, hófehér felsőteste fedetlenül virított, s csupán fekete nadrágot viselt, miközben hosszű zöld csukjában kezdődő köpenye, még a szellő nélküli szobában is kecsesen ringatózott. s tőlük távol millió démon gyűrűjében egy félelmetes, három pár szemű démonnagyúr foglalt helyet. A terem tetején angyalok ültek, díszes páncélban, pallossal, mintegy közvetítvén egy fentebbi hatalomnak az eseményeket. S elől három trónus, s azon három félelmetes lény, a két szélső szék kisebb mint a középső, mely gyönyörűen díszített trónusként hatalmat sugárzot, még itt a hatalmasok között is. A szélső székeken két különös démon ült, egyik egy furcsa fej volt, melyen végtelen szem tündökölt, miközben egyszerre pásztázta a terem egészét, vörös redőiből pokoli gázokat eregetett, s két gigászi szarva félelmet keltett, a másik oldalon egy vékony figura ült kisebb trónusát, mezítelen zöldes színű testét fedetlen mutatta világnak, s két hatalmas, sárga, szőrös szemei egy légyre emlékeztették a népet. S középen ült ő, a vádoló, ki a szükséges gonosz jelképe, hosszú arany fürtjei közül fenségesen meredt előre két fekete szarva, s két éjfekete szárnya mint dicsőséges zászló terült szét trónjának támláján.
S előttük a földön egy megkínzott női démon teste, szénné égetve terült el, egyetlen része se maradt ép, csupán két hatalmas kos szarva mutatja régi fennségét... Celes megkínzott teste, erőtlen elfúló hangja amint rámnézett, s könyörög a középső alaknak... "Lucifer, kérlek ne! Amit tettem, az a mindenek érdekét szolgálta" Emlékszem, először a fejre nézett: "Azazel!" majd a légyre: "Beelzebub!, ha a pokol triumvirátusa se hallgat meg, akkor a világ végleg elveszett" Ekkor szólalt meg a legfurcsább hang amit valaha hallottam, egy hang mely egyszerre szólt három túnusban, egy hang mely egyszerre volt fiatal középkorú, s időtlenül vén... A hármak kik egyek hangja betöltötte a termet, miközben egy sötét sarokban egyszerre voltak ott s mindenhol máshol a világon... "Sorsod már meg van írva, akárcsak a lányé..." A csukjás alakra néz könyvel, ki lassan bólint. A párkák folytatták: "Bűneid hordereje túl nagy, majdnem szétziláltad a mágia világát... Ám mostmár vége." Azzal éles kacaj kíséretében eltűnt mint a kámfor...
Lucifer lassan felállt s a szénné égett nőstény démonra nézett, lassan végigsimította arcát, majd belenyúlt a szájába... Celesnek könnyek szüktek a szemében, amint Lucifer Hajnalcsillag puszta kézzel tépte ki nyelvét, s a letépett húsdarabot mélységes undorral hajította a felhoz, amire egy kis időre fönnragadt, majd lassú, fertelmes mozgással, véres csíkot húzva maga után csúszott lefelé... " Egy nap talán újra beveszünk  magunk közé, s neved egy napon talán ismét a legnagyobbakkal egy mondatban lesz hallható...Ám mindent elölről kell kezdened... hatalmad elvesszük s vele mindened.. És még egy büntetés... Ezzel sujtjuk a lányt is ki megszökött... Egymás börtöneként kell élnetek egy tesben, ám mindig, ki háttérbeszorul a legborzalmasabb kínokat kell elszenvednie...
EMlékszem a félelemre, ahogy Celes lassan feláll, majd kétségbeesetten futni kezd felém, megragad magához szorít, menekülni próbál, hallom amint Hajnalcsillag mondja a háttérben: "A kettőből legyen egy..." de  többi szavára nem figyeltem, csak Celes ajkait néztem, amik hangok nélkül mozgotak, s valami változni kezdett, Lucifer elégedetten mosolygott, s a bírák meg a nézők lassan eltűntek... Megkaptuk büntetésünk, s innentől már nem voltunk érdekesek senki számára sőt, egyedül voltam...

C lassan kinyitotta szemét, s unottan nézett körbe... szeretett fejjel lefelé lógni... Sose tudta megszokni a normális állást, talán majd egyszer...
Az ág lassan reccsent, majd erősebben végül leszakadt, s a lány zuhant... a mélység veszélyesen tátongott előtte, ám ő lassú s méltóságteljes hanglejtéssel mondta ki a szavakat:

Szívem társa, elmém párja...
Alvilágnak sötét lánya...
Jöjj jél elő vén barátom,
Sötét tűzből mely határol.

Ébredjál fel kedvesem...

Ébredj Démonom Celes!

Ahogy folyamatosan mondta a verset, érezte ahogy változik, sötét árnyék lett belőle, mely lassan terebélyesedik, megnyúlik, majd hangos csapódással földet ér... Lábai alatt a talaj berepedt, ahogy a hatalmas fehér maszkos kosszarvas páncélos test felegyenesedett, s felnézett a csillagokra... Máig nem értette mi történt pontosan aznap, ám tudta, bárhogy is néz ki, az elméje a sajátja, s Celes elveszett... talán a motyogása miatt, azon a napon... megvédett engem, s míg az ő lelke örök szenvedésre ítéltetett, én viszem előre sorsunk...
Lassan lehunyta szemét s koncentrált... néha, mikor elcsendesedik hallja barátja segélykiálltását, valahonnan lelkének mélyéről, ám még nem tud tenni semmit, ám egy nap megmenti... Biztosan meg!


Jellem: Hihetetlenül formálható, kedves lány, az emberi lények közelségének hiánya peidg antiszociálissá tette, fggalma nics mi a helyes és mi a helytelen. A Harcot nem szereti, ám mazochista természete miatt vágyik a komoly sérülésekre...

Szakképzettség: Démoni test 100%-os irányítása emberi elmével.

Képesség:
Mikor kimondja a verset..:
Szívem társa, elmém párja..
Alvilágnak sötét lánya...
Jöjjél elő vén barátom.
Sötét tűzből mely határol,
Ébredjél fel kedvesem...
Ébredj Démonom, Celes!

...átalakul Démonná:
- Emberfeletti fizikai erő
- Tűzálló
- Képes Pokoltüzet okádni
- Éles karmai és szervai vannak
- Szárnyakkal tud repülni
- Emberfeletti érzékek
- Emberfeletti sebesség
- Telepátia
- Nagy sebesüléstűrés

Felszerelés:
- Goth ruha és franciasapka, tolószék
- Démonként egy szép nagy és erős törhetetlen kard.

Kreditek:
Összes: 6
Elköltött: 6
- NJK
- 3 természetfeletti faj (emberfeletti dolgok, és repülés, karmok, szarvak)
- 1 Tűzokádás és tűzellenállás
- 1 telepátia
fennmaradó: 0
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Vadmacska

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

Kegyetlen Mulatságok - Vágy Rabjai Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kegyetlen Mulatságok - Vágy Rabjai   Kegyetlen Mulatságok - Vágy Rabjai I_icon_minitimeCsüt. Aug. 22, 2013 6:47 am

Na akkor mindenki elfogadva. Holnapig várunk a kezdéssel, ha lesz még valaki aki jönni akar van még pár köre csatlakozni.

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Vadmacska

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

Kegyetlen Mulatságok - Vágy Rabjai Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kegyetlen Mulatságok - Vágy Rabjai   Kegyetlen Mulatságok - Vágy Rabjai I_icon_minitimeSzomb. Aug. 24, 2013 3:15 pm

Na akkor kissé késvem de törve nem, megkezdődik a kaland gyors reag, utána már csapunk is bele a rettegése: Robinson Park

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Devon Artheis
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Devon Artheis

Hozzászólások száma : 50
Join date : 2013. Jun. 03.
Tartózkodási hely : Gotham

Kegyetlen Mulatságok - Vágy Rabjai Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kegyetlen Mulatságok - Vágy Rabjai   Kegyetlen Mulatságok - Vágy Rabjai I_icon_minitimeSzomb. Aug. 24, 2013 8:48 pm

//Ha lehet még csatlakoznék//

Születési név: Jack Carter
Egyéb név:  Jackie
Faj: Homo Maegi
Nem:  férfi
Születési hely, idő:  New York, 1993. Február 21
Kor:  20 év
Magasság: 186 cm
Súly:  90 kg
Hajszín: fekete
Bőrszín: fehér
Vércsoport: AB -
Egészségi állapot: egészséges
Család: James Carter (elhunyt), Jenna Carter Franchetti (elhunyt)
Foglalkozás:  bérgyilkos
Oldal: semleges

Előtörténet:
1993 Febuár 21.

Egy szokatlanul fagyos és hideg napon Carteréket nagy öröm érte. Megszületett egyetlen gyermekük a kis Jackie. Otthon a család körében nagy volt az öröm és hatalmas ünnepséget csaptak ennek örömére. Terjedelmes család volt, hiszen a Franchettik évtizedek óta New York egyik prominens maffia családja voltak. A kis Jackie nem is sejtette, hogy milyen kalandos élet vár rá.  A gyerekkora legalábbis ameddig tartott átlagos volt leszámítva néhány a családot érő támadást más konkurens családoktól. Szüzességét már 13 éves korában elvesztette miután egy másik család elrabolta őt az iskolából és egy nő ,, kivallatta”. Szerencsére Carterék hamar kiszabadították, de a kis Jackie már elindult lefelé a lejtőn. Belépett a maffiába egyhamar és 16 éves korára már kitanulta a trükköket és fortélyokat és ezután csak a vágyai kielégítése és a család minél erősebbé tevése volt a célja. A gyilkost csak eszköznek tekintette, hogy elérje, amit akart. Nem volt velejéig gonosz mindig volt, ami visszatartsa, hogy a sötétség teljesen magával rántsa. Ezek voltak a szülei és néhány közeli családtag. A Franchettik erejük teljében várták Jack 18-ik szülinapját. Hatalmas partira készültek. Mindenkit meghívtak, aki csak számított. Jack viszont korán se élvezte úgy azt a napot, mint ahogy tervezte. Reggel már rosszul érezte magát. Valami furcsa érzés volt a gyomrában. Betudta annak, hogy sokat ivott mostanában és nem foglalkozott vele. Azonban a fájdalom nem múlt, sőt egyre inkább csak erősödött. Nem szólt senkinek róla, hiszen nem akart gyengének látszani főleg most ezen a napon. A szülei valami különleges meglepetéssel készültek neki. Ők azt hitték nem tud róla, de mindig látta, ahogy kisettenkednek a pincébe, hogy elkészítsék a nagy meglepetést. Aztán elérkezett az éjszaka. Évezte a bulit, amit neki rendeztek, ám egyre rosszabbul érezte magát. Próbálta itallal kompenzálni, de nem javított rajta. Egyszer csak hirtelen görcsbe rándult az egész teste és összeesett. A fájdalom teljesen elborította a testét. Néhány biztonsági ember felkapta és kivitték a házból. Először azt hitte, hogy a kórházba viszik, de ehelyett levitték a pincébe és egy ismeretlen szobába vitték és egy kőemelvényre fektették majd kezeit és lábait leláncolták. Nem tudott ellenkezni, mert a fájdalom teljesen megbénította. Egy lámpa volt felette, ami a szemébe világította így nem látta, de hallotta, amint nyílik az ajtó és néhányan belépnek a terembe. Körbe állták az emelvényt. Nem hallotta tisztán a hangjukat csak suttogásokat. Megpróbált megszólalni, de csak ordítani tudott a fájdalomtól. Ezután a fények kialudtak. Egy pillanatig csend honolt majd elkezdtek a körülötte lévők kántálni valami ismeretlen nyelven. A fájdalom elkezdett enyhülni és enyhe lilás derengés kezdte körül venni a testét. Olyan mintha belőle sugárzott volna.  A kántálás egyre erősödött és érezte, hogy a mellkasát égeti valami ismeretlen erő. Eközben a fejében megszólalt egy hang, ami hívta magához. Képeket mutatott, de olyan sebességgel, hogy alig látott belőle valamit. Egyre erősebbnek érezte magát szinte már alig bírta kontrollálni magát. Aztán az ének kicsit alább hagyott és égető fájdalom járta át a kezét. Aztán az egész, amilyen gyorsan kezdődött úgy ért véget is. Jack kezdett agához térni. Mintha élete legvadabb és legőrültebb bulijából ébredt volna. Teste teljesen zsibbadt volta érzékei tompák, de a karján égető szúrást érzett. Valaki felkapcsolta a villanyt, aminek fénye majdnem megvakította. A bilincseket levették róla. Óvatosan feltápászkodott. Felállni még nem, mert félt, hogy egyből elesik. Felemelte a karjait és döbbentem szemlélte, amint általa még nem látott tetoválás borította a csuklóját és lilán világított. Ekkor egy hang szólt hozzá.
- A rituálé befejeződött gyermekem. Ugye érzed az erőt magadban?- tette fel a kérdést egy ismerős hang.
- M…m..mi történt velem? – kérdezte immár a férfi vált Jack
- Elérted a felnőtt kort és felébredt benned az erő. Le kellett pecsételni különben elszabadult volna .- válaszolta a sötétből egy gyengéd hang.
- Miféle erő és mik ezek a tetoválások rajtam?- mutattam fel a csuklómat.
- Azok a tetoválások a pecsétek, amik benned tartják a Sötétséget egy hatalmas erő apró részét, ami az idők kezdete óta létezik és generációk óta átjárja a család férfi tagjait. Minden férfi örökli ennek az erőnek a hansználatát.- mondta egy férfi és kilépve az árnyékból az apja mosolygott rá. – Örülök, hogy átestél ezen a szertartáson. Kicsit sokat készültünk rá és féltünk, hogy túl késő lesz már, de erős voltál és túl élted.
Jack még mindig kábán, de most kezdte el felfogni a történteket és, hogy az élete teljesen megváltozott. A csuklóján lévő tetoválás halványodott. A család tagjai odajöttek hozzá gratulálta többen meg is ölelték. Azonban nem volt sok idő az örömre, mert felülről robbanások hangja szűrődött le és fegyverropogása.
- Fel kell mennünk és ki kell derítenünk, hogy mi történik odafent- mondom kábultam.
- Igen az lesz fiam, de téged el kell vinni biztonságba-, mondta anyám lágy hangon majd valaki hátulról leütött.
Miután magához tért ismerősnek találta a környezetét. Ez Francis nagybácsi birtoka volt. Gyerekkorában sokszor jöttek ide a családdal. Haragosan kereste meg a nagybátyját és választ követelt tőle. Ő elmagyarázta, hogy a család úgy döntött, hogy ha valaha is veszélybe kerülnél azonnal hozzanak erre az elszigetelt birtokra. Valaki megtámadta a házatokat és mindenkit megöltek – mondta sajnálkozó hangon. A szüleid is odavesztek. Őszintén sajnálom Jack. Természetesen addig maradhatsz ameddig akarsz.
Mivel már nagykorú volt bárhova mehetett volna, de nem volt többé otthona. Így hát maradt és minden erejét a gyilkosok felkutatására fordította. Hidegvérű gyilkos lett belőle, aki pénzért ölt. A benne lévő erő szinte legyőzhetetlenné tette. A sötétség keringett benne és egyre jobban megtanulta uralni. A nagybácsija sokat tud róla és mesélt erről a misztikus erőről. Persze Jack nem volt naiv tudta, hogy nem mond el mindent és érezte, hogy valami furcsa erők működnek a házban. Később is érzékelte ezeket az energiákat. Francis szerint ez mágikus affinitás és ezért érzi a hasonló személyeket. Azt mondta a világ sokkal rejtélyesebb, mint ahogy gondoltad. Egyre többet tanult a mágiáról és ahogy nőtt az ereje úgy nőtt a tetoválás a karján.  A mágia használatával nem sok igazi ellenfele volt. Mindenkin átgázolt, hogy megtudja a családja elleni merénylők nevét. A tetoválás az egész alkarját beterítette. Francis nagybácsi birtokán sokan féltek tőle, de senki nem merte a szemébe mondani. Hónapok után akadt egy nyom, ami egy gothami maffia családhoz vezetett. Ezért útra keltem és Gothamba utazva egy raktárban vártam, hogy az informátorral találkozzak. Valami furcsa és különös dolog terjengett a levegőben. Innentől zavaros lettek az emlékei. Emlékszik, hogy harcolt ameddig csak bírt, de valami foglyul ejtette…
Egy sötét parkban ébredett. Az emlékei homályosak voltak. Ereje nagy része elhagyta őt, de még pislákolt benne a szikra. Nem tudta hol van és mi történt vele.

Jellem:
Erős személyiség és határozott. Hamar belekóstolt az élet sötét oldalába és fiatal koráéban szenvedélyes volt.  Falta a nőket és hamar belejött a bűnözésbe. A szülei halála után csendes és céltudatos lett. Magába zárkózott és a benne lévő erő bíztatta a gyilkolásra. Néhány személy kiérdemelte a tisztelet őket soha nem bántotta volna, valamint néhány ellensége is méltó volt rá, de sose félt ölni, hogy elérje a célját. A teljes káoszból azonban mindig visszarántotta valami rejtélyes erő, amit nem tudott megmagyarázni. Mintha valami a szakadék széléről az utolsó pillanatban visszahúzta volna és nem hagyta, hogy elnyelje a gonoszság.

Szakképzettség:  
Kézi harcban rendkívül jártas mivel egész életében bunyózott ezért jól viseli és osztja a pofonokat. A kézi fegyverek szakértője a kis és közepes kaliberűeké főleg. Autó és motorvezetési tudása is átlagon felüli. Az angolon kívül beszél olaszul és keveset spanyolul. Valamint megtanulta érzékelni a mágiát a közvetlen környezetében valamint az élőlényekben.
Képesség:

Név: Szentségtelenpáncél
Leírás: A kezén lévő tetovált pajzsot megérinti majd a bűvölt körül ébenfekete réteg képződik
Hatás: Bármilyen fizikai támadás esetén a páncél gyengíti annak sebzését.
Korlát: Bármilyen más nem fizikai támadás, lézersugár, tűz stb. ellen teljesen védtelen. A sérüléssel járó fájdalom nem csökken, még ha véd is a páncél. Napfényben valamint egyéb mesterséges fényben nem működik félhomályban vagy gyengefényben pedig rövidebb ideig.


Név. Sötétség leple:
Leírás: A kezén lévő tetovált ábrát megérinti majd a Szentségtelen páncélhoz hasonlóan egy ébenfekete rétek képződik a bűvölt körül.
Hatás: 2 percig teljesen eltudja rejteni a benne lévőt a közönséges szemek elől.
Korlát. Napfényben valamint egyéb mesterséges fényben nem működik félhomályban vagy gyengefényben pedig rövidebb ideig.

Név: Sötétség ereje
Leírás. A kezében tartott kisebb tárgyak, valamint a 2 pisztolya körül fekete matéria jelenik meg
Hatás: Növeli lőfegyverek esetén a golyó sebességét és ütőerejét a késnél pedig sokkal élesebbé teszi azt.
Korlát. Csak 30 másodpercig képes fókuszálni az energiát. Napfényben valamint egyéb mesterséges fényben nem működik félhomályban vagy gyengefényben pedig rövidebb ideig.

Felszerelés:
- Fekete bőr felső, fekete makkos cipő valamint egy kék farmer és egy Rolex óra.
- 2 különleges M1911 pisztoly és a hozzájuk tartozó öv.
Kegyetlen Mulatságok - Vágy Rabjai Guns-weapons_00248454

Kreditek:
Összes: 5
Elköltött: 5
- NJK
- 3 kredit: homo maegi
- 2 kredit: 2 M1911
fennmaradó: 0


A hozzászólást Devon Artheis összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Aug. 25, 2013 2:12 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Vadmacska

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

Kegyetlen Mulatságok - Vágy Rabjai Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kegyetlen Mulatságok - Vágy Rabjai   Kegyetlen Mulatságok - Vágy Rabjai I_icon_minitimeVas. Aug. 25, 2013 7:09 am

Természetesen jöhet, elfogadnám, ha nem költöttél volna 1 kredittel többet, mint lehetett volna. Így ha ezt megszünteted azonnal írhatsz is kezdő reagot.

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
Kegyetlen Mulatságok - Vágy Rabjai Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kegyetlen Mulatságok - Vágy Rabjai   Kegyetlen Mulatságok - Vágy Rabjai I_icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
Kegyetlen Mulatságok - Vágy Rabjai
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Univerzumban játszódó FRPG :: Szabályok, Információk :: Kalandok :: Aktuális Kalandok-
Ugrás: