DC Univerzumban játszódó FRPG


 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az Első lépések-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Latest topics
» Társalgó
Szer. Jún. 22, 2016 9:41 am by Lois Lane

» Diego Crown
Csüt. Júl. 02, 2015 10:54 pm by Diego Crown

» Rekviem
Szer. Júl. 01, 2015 8:09 pm by Madárijesztő

» A Robinson park
Vas. Jún. 21, 2015 5:50 pm by Andrew Ramirez

» Csokit vagy csalunk!
Vas. Jún. 21, 2015 4:52 pm by Andrew Ramirez

» Jess Kayle - A Sárkány Gyermeke
Kedd Jún. 16, 2015 11:15 pm by Jess Kayle

» Jess Kayle
Vas. Jún. 14, 2015 4:35 pm by Jess Kayle

» Amecchi Előtörténet
Kedd Jún. 09, 2015 6:24 am by Madárijesztő

» Orvosi igazolások
Kedd Jún. 02, 2015 9:13 pm by Ra's Al Ghul

» Smallville Állatkert
Szer. Május 20, 2015 11:13 pm by Cybergyík

Tükör
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span

Share | 
 

 Knights Stadion

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next
SzerzőÜzenet
Madárijesztő
Admin
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 1325
Join date : 2011. Feb. 21.
Age : 27

TémanyitásTárgy: Re: Knights Stadion   Szomb. Márc. 17, 2012 3:26 pm

Reznov, ha tényleg ez a neve, és nem csak valami kitaláció, amit agyadba plántáltak. Végül is teljesen minden melyik is, a lényeg, hogy nem sok idő kell, és máris visszaszerzed erődet. A nő ugyanaz végrehajtja társával. Az óriás felüvölt, és mikor kikerülnek pengék a testéből, minden sebe be van gyógyulva. A szörnyű hegek megmaradtak, de a halálosnak mondható sérülések eltűntek.
- Te vagy az ötödik, ha jól számolom. Vagy legalábbis leszel. Silje majd helyrehoz mindent. Az ő képessége, hogy kis időre vissza tudja fordítani az idő menetét. Legalábbis egy bizonyos mértékben, ami fájdalommal jár. Szörnyű nagy fájdalommal, és nem is leszel teljesen olyan mint voltál, de az alap dolgok megmaradnak. Ez pedig éppen elég arra, hogy újra használhasd erődet. - Mondja közben a nő odalép hozzád. A pengéket kezében tartja, és a mellkasodnak célozza őket. A te beleegyezésedre vár, egy ilyen "beavatkozás" látszólag nem jár minden kockázat nélkül. Az idővel való játszadozás nem gyerekjáték, és a rövidebbet, mindig a kísérleti alany húzza. Rajtad áll, megpróbálkozol vele, vagy más utat keresel. Ha szerencséd van, még találsz is.

_________________
"How many more bones will you crush? How many lives will you destroy in the pursuit of what you call justice? You are the product of everything you fear: violence, darkness, helplessness. All that remains is for you to watch, as I drag your beloved Gotham into oblivion."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://dcuniversefrpg.hungarianforum.net
Bisur
Törvényen kívüli
Törvényen kívüli
avatar

Hozzászólások száma : 343
Join date : 2011. Feb. 26.
Age : 22
Tartózkodási hely : Gotham

TémanyitásTárgy: Re: Knights Stadion   Vas. Márc. 18, 2012 9:23 pm

Reznov közli a tényeket, feltételeket, egész jó esélyeim vannak, ahhoz képest...
~ Nem tudom, nem tetszik nekem ez a kicsit visszamegyünk az időbe és akkor nem leszel olyan mint régen, de az erőd egy része meglesz. Ez olyan sunyi módszernek tűnik.
Eltolom azokat a késeket.
- Ne értsd félre, a fájdalom nem számítana, de nem akarom, hogy más legyek mint régen és ez amolyan tisztességtelen módszernek tűnik... eltűnt az erőd, nosza menjünk vissza kicsit az időben. Inkább keresek más megoldást.
Jelentem ki határozottan, végülis eddig is mindig mindent megoldottam, most is meg fogom tudni, remélem legalábbis.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Madárijesztő
Admin
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 1325
Join date : 2011. Feb. 21.
Age : 27

TémanyitásTárgy: Re: Knights Stadion   Hétf. Márc. 19, 2012 1:56 pm

//Hát a fene se gondolta, hogy ezt fogod választani Very Happy //

Reznov értetlenül néz téged a nő pedig pengékkel a kezében tesz még egy lépést feléd, majd egy kínosan hosszú szünet után leereszti azokat. Úgy látszik a szabad akarat, és a döntés melyet meghoztál meglepte őket, de megértik. A harcos élet már csak ilyen, azzal kell küzdeni, ami megadatott, és nem lehet mindig csak visszafele tekinteni.
- Rendben van, de akkor nem látsz többet minket. Legalábbis míg vissza nem szerzed képességeidet. Addig csak egy átlagos ember maradsz, kihez semmi közünk. Útjaink most elválnak, és… ennyi. – A csapat fegyveres elrendezi magát. A nő még egy pillantást vet rád, és feléd lök egy garnitúra ruhát. Mikor megnézed, a ruhák tökéletesen illenek rád, mind a cipő, mind a többi rész. Igaz nem éppen a te stílusod az átlagos öltöny, de majd találsz jobbat. A városban nagy változások vannak, és ebben te is részt fogsz vállalni.
A Jugand-ok összeszedik magukat, és elindulnak. Nem néznek vissza, nem vagyok közéjük tartozó, és már semmit nem jelentesz nekik. Csak egy emlék vagy, melyet eltemettek magukban, míg valami fel nem szakítja, és életük részévé nem teszi újra.
Így nézheted, ahogy kifele mennek a stadionból egyedül hagyva téged, gondolataiddal, és új ruháddal. Az éjszaka bársonyos, a város hangjai csábítóak, már csak rajtad áll a dolog mit teszel legközelebb.

_________________
"How many more bones will you crush? How many lives will you destroy in the pursuit of what you call justice? You are the product of everything you fear: violence, darkness, helplessness. All that remains is for you to watch, as I drag your beloved Gotham into oblivion."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://dcuniversefrpg.hungarianforum.net
Bisur
Törvényen kívüli
Törvényen kívüli
avatar

Hozzászólások száma : 343
Join date : 2011. Feb. 26.
Age : 22
Tartózkodási hely : Gotham

TémanyitásTárgy: Re: Knights Stadion   Kedd Márc. 27, 2012 5:42 pm

Úgy látszik nem erre számítottak, de én mindig is kicsit különc voltam, nem tudtam ide-oda teleportálni, vagy sebezhetetlen lenni, nem volt mágikus erőm... csak simán tettem ami a dolgom volt. Szóval, válaszom meglepte őket, de úgy érzem ennek így kellett lennie, elég jó, hogy mindent csak így érzek meg tudok. Végül kapok ruhákat és a többi Jugand eltávozik, én már csak nézhetek utánuk.
~ Na tessék, szeretem azt hinni, hogy én is így nézek ki, mikor sétálgatok.
Szépen elkezdek öltözni, elmosolyodom a történteken, lám öreg fejemre is jönnek még meglepetések. Végül megigazítom nyakkendőm és magam elé beszélek, bár nem szokásom.
- Na jó, hol van az a rakat pénz amivel sohasem kezdek semmit...
Ezután elhagyom a stadiont, ahogy tudom.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Madárijesztő
Admin
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 1325
Join date : 2011. Feb. 21.
Age : 27

TémanyitásTárgy: Re: Knights Stadion   Kedd Márc. 27, 2012 6:31 pm

Az éjszaka rátelepedik a környékre, és még senki sem sejti, mit fognak felfedezni reggel a takarítók. Bisur új ruházatában, új életével a felszínen eltűnik az éjszakában. Már nem halhatatlan, már nem láthatatlan, de de még így is erejét vesztve nagyon közel áll hozzá. Ezt pedig mindenkinek el kell ismernie.
Az ellenségei még nem tudják, hogy újra Gotham City utcáit járja. Talán csak ez a szerencséjük, hogy még nem kergette a kín, és kétségbeesés őrületbe őket. A csendes halál köztük jár, csak még nem látják végzetüket, az elbizakodottságukban, melyet soha nem fognak levetni szemük elől, csak ha már szembe kerülnek a sötét halállal.


//Kaland véget ért, remélem élvezted. Felírhatod a többi Jugand-ot szövetségeseknek. Ha még nem is látod őket, köztünk járnak és figyelnek rád, főleg miután képességek nélkül is megverted őket.//
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://dcuniversefrpg.hungarianforum.net
Kurt Bozek / Griff
Alvilági alak
Alvilági alak
avatar

Hozzászólások száma : 359
Join date : 2011. Feb. 22.
Age : 30
Tartózkodási hely : Gotham City

TémanyitásTárgy: Re: Knights Stadion   Szomb. Ápr. 21, 2012 11:04 am

//Angyalvérvétel//


Elérkezett az idő, hogy végre CAG új szintre lépjen. A kis piti információgyűjtés, és drogüzérkedés, csak annyira volt elég, hogy megismerje a környezetet. A város széttagolt, és ez a tökéletes, így könnyű beférkőzni, és kikészíteni a konkurenciát. De addig még hosszú az út, előbb be kell illeszkednie.
Lassan sétál Otisburg utcáin, az éjszakai világítás kellemesen borús fényben világítja meg a környéket. Tökéletes este a vadászatra, ezt pedig senki sem tagadhatja. Botja ütemesen kopog az aszfalton, és már eljött az idő, hogy az utca pillangói bontogassák szárnyaikat. A város söpredéke már kint „dolgozik” csak, hogy a nagy halak falatozhassanak a profitjukból. Piti zsebesek, drogüzérek, és persze stricik, kik saját birodalmukat figyelik, és benne dolgozó rabszolgákat. Úri hölgyek kínálgatják magukat, az új jövevénynek. Pénzt remélnek tőle, egy kevés munkáért, és nem is tudja mennyire jól számítanak vele. CAG már az első öt percben kiszúrta a tökéletes alkalmazottakat. Látszik rajtuk, hogy tapasztaltak, de még az kemény élet, és a még keményebb munkáltatói bánás nem látszik rajtuk. Gyors fejszámolás, és már tudja mennyire van kapacitása. Kilenc gyönyörűséges nő, akik bájaikkal szórakoztatják az embereket, mi kellene ennél több. Még végére sem ér a gondolattal, mikor eszébe jut megboldogult nagybátyja, nem szabad csak egy perspektívából nézni a dolgokat. A két leglestrapáltabb lányt, azonnal kivonta az egyenletből, és az egyik hamvas bőrű lányos arcú fiúra esett a voksa, a másik pedig. Na az már egy igen nehéz kérdés volt, ilyen helyzetekben igaz sokat látott életében, de csak a börtönben tett kirándulásából tud erőt meríteni. Úgy látszik az a kék parókás transzvesztita lesz a legjobb választás. Már csak a gazdájukat kell megkeresni, egy ilyen „hatalomátvételt” nem lehet közvetlenül a „lányokkal” leüzletelni.
Csak egy pillantást kellett vetnem egyáltalán nem olcsó öltözetére, és ízléstelen színeire. Tudta, hogy a tag lesz az, akitől meg kell vennie a birtoklás jogát. A formális köszöntést követően, azonnal a tárgyra tértek, az ár, túlságosan is nagy volt, ezt pedig egy kis alkudozással le is lehetett csökkenteni, ám azt már nem lehetett szó nélkül hagyni, hogy százalékot is kér a jövendő profitból. Ez pedig szóváltásba, majd hamar két igen csak izmos egyén feltűnését fémjelezte. Egyik sem éppen a vitakészségéért lett felvéve, így CAG-nak új módszerekhez kellett folyamodnia.
Botja egyetlen hetyke mozdulatával megütötte cilinderét, ezzel jelezve készen áll, minden fizikai atrocitásra, amit csak szánnak neki. Ám értelmes válasz helyett, egy ököl repült felé, csak egy kényelmes balra szökkenés, és egy irdatlan erejű csapás a férfi ágyékára a bottal, és úgy csuklott össze a tag, mintha fejlövés érte volna. A következő nem csüggedt társa ilyetténi elhullásán, újjal próbálkozott, és test-test elleni harcra próbálta terelni az ellenfelét. CAG nem hagyhatta, hogy új krokodilbőr kabátja bepiszkolódjon, csak pár szót szólt, és mielőtt még leteríthette volna a férfi, egy méretes füstpamacsot küld az arcába. A férfi vakon rohan tovább előre, egyenesen a kinyújtott láb felé, ami csak úgy véletlenül maradt ott, hogy átessen rajta a verőlegény. A lendület, és a tömegmegmaradás törvényének engedelmeskedve, a száz kilogramm körüli alak elhagyja a földet, és röppályára áll, de csak a legközelebbi tűzcsapig, amin landolt. Szerencséjére fejével tompította az esést, így az azonnali eszméletvesztés miatt, semmit sem érzett a fájdalomból.
A leendő üzlettársam huszonnégy karátos vicsorát villogtatva fogadta le a felkínált pénzt, persze az alacsonyabb áron vett „lányokkal”. A tulajdonosváltást, az érintettek közönnyel ismerték el, de miután megtudták a kedvezőbb feltételeket, a kereset csak negyven százalékát kötelesek befizetni, és semmilyen nem kívánatos dolgok megtételére senki sem kötelezi őket, na persze a csapathoz tartozás jelének viselése nem opcionális. Boldogságtól remegő kézzel vetették bele magukat a munkába új helyükön.


//Vége//
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alfred Pennyworth

avatar

Hozzászólások száma : 201
Join date : 2011. May. 04.
Age : 80
Tartózkodási hely : Wayne prezidencia

TémanyitásTárgy: Re: Knights Stadion   Hétf. Júl. 30, 2012 9:42 pm

Kurt Bozek/Griff NJK kalandja (Grogon)

Grogon. Egy mesterlövész specialista. Ki nem igen táplál
érzelmeket senki ember fia iránt. Egyetlen megbízható társa a fegyvere, aki minden küldetését végig szolgálta. Ahogy most is. Küldetésed nem más, mint egy szérum megszerzése. Tudod kitől tudnád megszerezni, de az összekötő hozzá a kulcs. Ámbár nem csak te kutatod a szérumot. Ezért minél előbb neked kell megszerezned. A fickó a stadionban tartózkodik. Rajta kívül nincs más a stadionban. Te a legfelső széksorok közt vagy az egyik bejáratnál. Fürkészed a stadion minden egyes szegletét. Az idő borult, és szeles. Talán eső, de vihar is várható.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kurt Bozek / Griff
Alvilági alak
Alvilági alak
avatar

Hozzászólások száma : 359
Join date : 2011. Feb. 22.
Age : 30
Tartózkodási hely : Gotham City

TémanyitásTárgy: Re: Knights Stadion   Hétf. Aug. 06, 2012 3:16 pm

Megpróbálok minél kisebb felületet nyújtani, meg hát ezt tanultam, így hát a lehető legjobban akarok elrejtőzni. Senki ne lásson meg, senki ne figyeljen fel rám. Fegyveremet úgy csúsztatom magam elé, hogy még most se láthasson meg senki, akit nem akarok.
A tust a vállamnak nyomom, hideg fémen végigsimítom kezemet, csak hogy újra egybe forrjunk, és a távcsövön kinézek. Végigpásztázom a pályát, és a férfit keresem, kiért idejöttem. Nem ellenség, de manapság soha nem lehet tudni.
Az információ világában, mást nem is nagyon fizetnek meg, nincs mi fontosabb a tudásnál, és érte ölni is képesek lennének. Én pedig nem akarok bekerülni még a táplálék láncba, nem véletlenül dolgoztam annyit, hogy eltűnjek mindenki szeme elől. Úgyhogy várok és figyelek, van-e valami veszélyes dolog, vagy bármi más szokatlan a környéken.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alfred Pennyworth

avatar

Hozzászólások száma : 201
Join date : 2011. May. 04.
Age : 80
Tartózkodási hely : Wayne prezidencia

TémanyitásTárgy: Re: Knights Stadion   Csüt. Aug. 09, 2012 7:40 pm

Óvatosan megbújsz. Még a mozdulataidat sem sietteted el, nehogy lebukj. Ügyes húzás, a kiképzést jól megtanultad. Sasként figyelheted a stadion távolabbi zugait is a mesterpuskád segítségével. A részleteken sem siklasz át egykönnyen. Egyelőre semmit nem veszel észre. De éberséged ez sem lombozhatja. Hisz hozzászokhattál már az ilyesfajta küldetésekhez. Az idő számodra nem akadály. A Türelmed is acélos. A pálya egyik játékosi bejárata előtt mozgolódást látsz. Ha oda nézel, láthatod, hogy a célszemélyed az akit keresel. Tőle kaphatod az információt. Ámbár nincs egyedül. Egy kommandóshoz hasonló sötét ruhában virító alakot látsz. A jobb kezében egy kézi fegyverrel hadonászik, ám csak a gesztusok miatt. Tárgyalnak egymással. Az ellenségeid talán már egy lépéssel előrébb haladnak.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kurt Bozek / Griff
Alvilági alak
Alvilági alak
avatar

Hozzászólások száma : 359
Join date : 2011. Feb. 22.
Age : 30
Tartózkodási hely : Gotham City

TémanyitásTárgy: Re: Knights Stadion   Pént. Aug. 10, 2012 7:03 pm

Hát úgy látszik, mindent újra kell számolni. Egy informátor biztonsági őrrel nem nagy dolog, talán még gyanús sem lenne. Ám sajnos nem hagyhatok semmilyen támadási felületet. Kábításra állítom a fegyveremet, majd mielőtt még lőnék alaposan körülnézek. Bármilyen plusz veszélyesnek tűnő dolog is legyen meg akarom találni. Ha mást nem találok, akkor bent tartom a levegőt, és megpróbálom fejbe lőni az őrt.
Tudom, hogy a fegyveremet alig lehet visszakövetni, de jó vagyok az ilyenbe, úgyhogy azonnal lövészhelyet változtatok. Amilyen halkan, és gyorsan csak tudok, egy teljesen véletlenszerű másik helyre próbálok meg érni, ahol újra csak láthatatlanná próbálok válni. És amilyen gyorsan csak tudok újra célzok, de most az informátort, és ha menekülni akar, akkor most őt veszem célba. Újra csak fejre próbálok egy kábító lövést megereszteni, nem akarok ölni, Griff nem is engedné.
Ha nem találok először akkor helyet változtatok, és újra csak lövök. Ha másodjára akkor, mint a villám próbálok meg rohanni, hogy újra célba vehessem az informátort, és le is tudjam lőni. Ha van még több testőr is, akkor előbb azokat próbálom meg leszedni, és minden lövés után helyet változtatok, csak hogy ne tudják lekövetni hol is lehetek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Knights Stadion   Pént. Aug. 23, 2013 9:15 pm

A fegyvered elsül, és az őrt fejbe találod, aki odakap fájdalmában. Már nem tud mit reagálni, ugyanis kábán rogy a földre. Az informátor azonnal kapcsol, akárha számított volna erre, vagy hasonló támadásra, és még sikerül visszahúzódnia a játékosi bejárat mögé, ahonnan még csak pár lépést tettek meg az őrrel. Eltűnik a szemed elől, mielőtt újra lőhetnél rá, pedig már célkeresztbe volt.
Azonban, észreveheted, hogy nem menekült el, hanem egy fehér szövetet, talán zsebkendőt lenget ki a fedezékéből, de gyorsan visszahúzza a kezét, mintha nem akarná, hogy beleeressz egy golyót.
Továbbra sem látsz senki mást, hogy felbukkant volna a helyszínen.


A hozzászólást Macskanő összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Szept. 07, 2013 3:52 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Kurt Bozek / Griff
Alvilági alak
Alvilági alak
avatar

Hozzászólások száma : 359
Join date : 2011. Feb. 22.
Age : 30
Tartózkodási hely : Gotham City

TémanyitásTárgy: Re: Knights Stadion   Szomb. Aug. 31, 2013 3:06 pm

//Elsőnek is kösz, hogy ezt is elvállaltad. Második "Kábításra állítom a fegyveremet", írtam, úgyhogy ha lehet ne haljon meg. //

Mint a villám próbálok meg mozogni, és a lehető legkevesebb zajt hallják. A fehér zászló szép dolog, de azért a lehető legkörültekintőbb vagyok. Várok a legutolsó pillanatig, hogy minden eshetőségre felkészüjek.
Ha nem veszek észre semmi, akkor hátamra akasztom a puskámat, és látványosan szépen lesétálok a legnagyobb lépcsősoron az összekötőig. Nem mutatok félelmet, nem mutatok kételyt, csak az elszántság látszik minden mozdulatomban.
Persze azért nem vagyok őrült. Figyelek minden veszélyesnek tűnő mozdulatra, mindenre amire csak életemet veszélyezteti. Széttárom kezeimet, nem vagyok ellenséges szándékkal, csak nem szeretem, ha nem a megbeszéltek szerint találkozom az emberekkel.
- Nyugodj meg társadnak nem lesz semmi baja, egy kis holnapi fejfájáson kívül. Szóval akkor te vagy az összekötő ha jól értem. És vannak információid számomra, amiket kértem tőled. - Folytatom szerepemet, mi már olyan számomra, mintha tényleg saját valóm lenne. De nem számít, Griffnek kell kapcsolat, hát én megszerzem bármibe is kerüljön.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Knights Stadion   Szomb. Szept. 07, 2013 11:33 am

Nem veszel észre senki mást a stadionban az elterült férfin és a fedezékbe menekülő összekötőn kívül, így elindulsz elfelé. Közben elkezd szemerkélni az eső, és a szél is felerősödik. Odaérsz a fickóhoz. Az sovány, alacsony, gonoszkás tekintetű egyén, egyáltalán nem olyan, aki iránt bizalmat lehetne táplálni. Fegyvert nem látsz nála, csak egy esernyő van a falnak támasztva maga mellett. Kezeivel a zsebében kotorászik.
- Jah, ő nem a társam, de mindegy. Szóval, mit tudnál ajánlani cserébe? – szemében megcsillan a kapzsiság.
Vissza az elejére Go down
Kurt Bozek / Griff
Alvilági alak
Alvilági alak
avatar

Hozzászólások száma : 359
Join date : 2011. Feb. 22.
Age : 30
Tartózkodási hely : Gotham City

TémanyitásTárgy: Re: Knights Stadion   Kedd Szept. 17, 2013 2:28 pm

Biztonság kedvéért lábon lövöm a fickót, csak azért, hogy ha valamit forgatna a fejében akkor mégse tegye azt. A lövés nem erős csak éppen arra elég hogy komoly zúzódást okozzon egy sima lábra. Pár nap lesz mire rendesen járni tudjon. Majd fontolóra veszem a dolgot.
- Az információért, amit kértem. Mármint hogy kell egy ember aki elég sok méreggel, és tudatmódosító szerrel ügyködik, természetesen pénzt ajánlok fel. Mert mi kellene magának?– Teszem fel a kérdést, mert hát elvileg pénzben egyeztünk meg, de ezeknél soha nem lehet tudni. Az ilyen sunyi alakok mindig több vasat tartanak a tűzbe, hogy aztán nagyot koppanva, a két szék közé essenek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ra's Al Ghul
Admin
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 206
Join date : 2013. Sep. 07.
Tartózkodási hely : Mind1 csak legyen Lázár verem közelében

TémanyitásTárgy: Re: Knights Stadion   Vas. Dec. 08, 2013 3:11 am

Látod ahogy a férfi összerogy, sőt gyenge mihaszna kis emberke a fájdalom hatására el is ájult, használhatatlanná téve magát minden további dologban. Az eső egyenesen fejére esik, s párszor meg is rúgod, de úgy kiütötte magát, hogy az úristen sem keltheti fel. Megvetéssel méred végig, s szinte undorodva kutatod át, hátha találsz valamit ami segítségedre lehet. Néhány késen, kisebb lőfegyveren és pár dolláron kívül semmi érdekeset nem találsz, csupán a jegyzeteit, amibe belekukkantva rájössz, aranybányára bukkantál. Úgy tűnik az informátorod minden tudását, (ami sajnálatosan elég szegényes volt) ebben az apró noteszban tartotta. 5 név különösen felkeltette a figyelmed, ám furcsa módon volt esze is a férfinak, így a neven és címen s azon kívül hogy méregkeverő, csupán egy-egy, feltehetőleg jellemzőt írt minden emberhez, ami őt ugyan emlékezteti az adott személy különlegességére, ám ez alapján a külső szemlélődő csak találgatni tud.
- Roxanne Candy - Hármassarok - Hát ez teljesen lökött, jelszó: A világ képregény...
- Joel Sylwa - Gotham Nemzeti Bank - Sunyi, alattomos, hazug...
- Charlie Calm - Gotham városi könyvtár - Az úr segítsen rajtunk, hogy ilyen valaki létezhet...
- Cade Skyman -  Bates iskola a nőkért - Pszichopata, közveszélyes! Szegény lányok...
- Teddie Lester -  Saint Luke Kórház - Érdekes, felettébb érdekes, mondjuk nem valami bizalomgerjesztő...

Elégedetten nézel végig a listán, ingyen jutottál információhoz, egyetlen feladatod csupán, hogy válassz.

_________________
Magánkalandok:
Andrew Ramirez, Penny Danvolt
Tömegkalandok:
-

Kedvenc kaland:

Thriller/ Dráma/ Tömegmészárlás/ Romantikus

Játékos karater:
Lupin , Prischilla
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kurt Bozek / Griff
Alvilági alak
Alvilági alak
avatar

Hozzászólások száma : 359
Join date : 2011. Feb. 22.
Age : 30
Tartózkodási hely : Gotham City

TémanyitásTárgy: Re: Knights Stadion   Csüt. Dec. 12, 2013 3:16 pm

Hát nem nagyon van más választásom. Az őrt akit előbb sikerült leterítenem, megszabadítom felsőjétől, és azzal próbálom meg összekötözni az informátort. Majd ha ez sikerült és még nem ébredt fel, az informátornál talált tárgyakat az őr mellé fektetem, majd ha felkel ne érezze magát annyira rosszul. Végül a vállamra kapom a fickót (informátort) és elindulok vele a legközelebbi WC felé.
Természetesen a noteszt a zsebemben tartom, mert hát azzal úgysem tudna mit kezdeni az őr, és nekem amúgy is nagyobb szükségem van rá. Ha minden úgy alakul ahogy elgondoltam, akkor a legközelebbi WC egyik fülkéjében kikötöm a fickót, és megvárom míg felébred.
Ha nem akkor a lehető leggyorsabban próbálom meg felmérni a rám váró veszélyhelyzetet, és lehetőleg fedezékben maradva menteni mindenkinek az életét akinek veszélyben forog.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ra's Al Ghul
Admin
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 206
Join date : 2013. Sep. 07.
Tartózkodási hely : Mind1 csak legyen Lázár verem közelében

TémanyitásTárgy: Re: Knights Stadion   Hétf. Dec. 23, 2013 12:26 pm

Nem is telik el oly sok idő, s az informátor felébred, megkötözve a WC-ben, rémülten tekint rád s remegő tekintettel mér végig újra. Szeme még mindig kapzsiság tüzétől ég, ám a félelem is rányomta bélyegét. Hirtelen összeszedi magát s dühösen fújtatni kezd rád, s igen fejlett szókincsről tesz tanúbizonyságot ahogy válogatott szitokáradatát zúdítja feléd. Viszonylag hamar kitombolja magát, majd lenyugodva sötét tekintettel figyelve megszólal.
- A pénz megteszi... Meg persze szabadság. És a noteszem.

_________________
Magánkalandok:
Andrew Ramirez, Penny Danvolt
Tömegkalandok:
-

Kedvenc kaland:

Thriller/ Dráma/ Tömegmészárlás/ Romantikus

Játékos karater:
Lupin , Prischilla
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kurt Bozek / Griff
Alvilági alak
Alvilági alak
avatar

Hozzászólások száma : 359
Join date : 2011. Feb. 22.
Age : 30
Tartózkodási hely : Gotham City

TémanyitásTárgy: Re: Knights Stadion   Csüt. Feb. 06, 2014 11:29 pm

Egy pillanatig sem töprengek. Odadobom a megbeszélt összeget, a noteszbe még egyszer belenézek, és mivel még pontosítást nem kaptam. Hát rákérdezek, ki is az, akire nekem igazán szükségem van?
- Melyik az emberem? Kivel érhetem el célomat? Kit kell keresnem? - A kérdés adott, már csak a válaszra várok. Nem hiszem hogy hazudni fog. Az informátorok lényege, hogy mindenkinek igazat mondjanak, mert hát ettől üzlet az üzlet. Azért a biztonság kedvéért, a fegyveremet, közel tartom a lábához. Hátha találna valami olyat tenni ami nem tetszik nekem. Még egy láblövésbe nem fog belehalni, a fájdalom meg csak erősíti az emberi jellemet.
Azért mielőtt nagyon belemerülnék a csevegésbe, hátra-hátra pillantok, hátha meglepetés készülődik, vagy csak a női előérzetem mondatja velem. Soha nem lehetünk eléggé biztonságban.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Knights Stadion   Vas. Ápr. 27, 2014 11:03 pm

Brian Marque magánkaland kezdő reagja


Alig érkeztél meg Gotham-be, épp csak sikerült egy lakható lakást találnod, és berendezned az irodád. A kapitányod nem igazán figyelt a részletekre, de mikor beszéltél vele, tisztán látszott, hogy egyáltalán nem érti, ki az a hülye, aki saját magát Gotham-be kéri át. Az aktádat az asztalra hajítva, néz a szemedbe.
- Nos, Mr. Marque, nem tudom milyen morbid elvek vezérelték, mikor ide kérte magát, de üdvözlöm a kötelékünkben. - tartott egy rövid hatás szünetet, majd elfordult, kihúzott egy fiókot, és a te aktádra dobott egy másik mappát.
- Már szolgálatba is állhat, itt egy ügy, ami kezdésnek megfelel magának. - tolta eléd a kartont, és amint kinyitod, csak pár fénykép és egy nyúlfarknyi jelentés van benne.
- Egy elmebeteg tűnt fel a városban. Egyelőre nem sikerült a nyomára bukkanni, viszont a módszere...hogy is mondjam...beteges. - a rendőrfőnök nem mond többet, a fényképek magukért beszélnek. A képeket - összesen három - ha jól megnézed, azt láthatod, hogy minden áldozatot megskalpoltak, majd mintha valamiféle rituális dolog lenne, fejjel lefelé fellógattak. Az egyik egy fán, a másik egy villanszoszlopon, a harmadik pedig egy reklámtáblán lógott lefelé, hiányzó "fejfedővel".
- Kapja el a fickót, bármi áron. - mondja ellentmondást nem tűrő hangon, majd  megcsörren a telefon, és csend telepedik az irodára, majd ahogy a kapitány leteszi a kagylót, rád néz.
- Már kezdheti is az ifjú titán: a stadionban találtak egy hasonló testet. Menjen a helyszínre, és végezze a dolgát. - legyint a kezével, hogy ezzel befejezettnek tekinti a beszélgetést.
Vissza az elejére Go down
Brian Marque
Civil
Civil
avatar

Hozzászólások száma : 8
Join date : 2014. Apr. 13.

TémanyitásTárgy: Re: Knights Stadion   Hétf. Ápr. 28, 2014 11:26 am

Gotham városának rendőrsége... Magam részéről a legtöbbjüket hájas fánkzabálónak képzelem el, aki mindig arra vár, hogy egy maszkos majd megoldja a munkáját. Ilyen magas elvárássokkal nem hiszem, hogy csalódás fog érni ebben a városban. Szivaromat pont elfüstöltem, úgyhogy eldobom. Az ajtón lévő jel amúgy is jelzi, hogy tilos a dohányzás az épületben. Belépve egyből az ügyeletes tiszthez lépek.

- Brian Marque vagyok, az új nyomozó Washingtonból. A telefonba azt mondták, hogy beszéljek a kapitánnyal. - szólítom meg a fickót semleges hangon.

Mikor megmondja, hogy merre találom a kapitányt biccentek neki, majd elindulok a mutatott irányba. Alaposan, de diszkréten felmérem a helyet és a kollégákat út közben. Ha valamelyikük üdvözöl, akkor biccentek neki, majd tovább megyek a kapitányhoz. Mikor odaérek az irodához bekopogok és megvárom, hogy behívjanak.

- Brian Marque, Washingtonból, uram. - mutatkozok be katonásan a felettesemnek, ha hellyel kínál akkor leülök.

- Más város túlságosan unalmas lett volna számomra, uram. Hozzászoktam már ahhoz, hogy folyamatosan készenlétbe kell lennem. PTSD egyik fajtája, legalábbis egy pszichodoki ezt mondta. - magyarázom meg "döntésem" okát.

Mikor az asztalra dobja az aktákat felveszem őket és elkezdem tanulmányozni őket, miközben hallgatom, hogy mit beszél. Nem gondoltam volna, hogy egyből egy ilyen őrülttel kerülök szembe, ebben a városban. Nem is tudom mire számítottam igazából. Ez a város már az első nap megtudott lepni...

Skalpolás... Még a vadnyugati időkben a mexikói kormány pénzt fizetett az apacsok skalpjaikért, ám annak már régen vége, továbbá nem hiszem, hogy bárki pénzt fizetne néhány ember skalpjáért. Marad rituális okokból való csonkítás. Valóban a jelentés írja is, hogy erre tudtak követeztetni. Kérdés akkor a következő: Miért kellenek neki a skalpok?

Első opció: Trófeának. Elveszi őket, hogy esős napokon mosolyogva nézegesse ezeket. Beteges...
Második opció: Megakarja alázni áldozatait. Megakarja mutatni, hogy ő az alfa hím ebben a városban.

Az áldozatokat pontosabban megnézem. Nemük, bőrszínük látszódhat a képeken. Szem és hajszín sajnos nem, ahogy a dulakodásra utaló nyomok és a vágási seb sem. Ezeket majd megnézem a hullaházban.

Mindegyiket fellógatták egy magas helyre, ehhez komoly fizikai erő kellett, vagy egy bonyolult szerkezet. A kötelek megmaradtak, ha nem használt kesztyűt, akkor a bőrdarabok rajta maradhattak a rostok között. Egy DNS teszthez talán elegendő lesz.

Helyszínek... mindhárom helyszín jól látható. Megakarta mutatni, hogy mire képes. Az áldozatok üzenetek is lehetnek. A kapitány közben telefonál... Nem szégyelli, amit csinál, hanem még büszke is rá. Mivel feltűnőek a helyek, így gyorsnak kellett lennie és álcáznia kellett valahogy a testet, míg odavitte.

Konklúzió:
Nagy valószínűséggel fiatal, vagy középkorú jó erőben lévő férfi. Megfelelő szállítóeszközzel rendelkezik, vagyis nagyobbfajta autóval. Őrület szinte bizonyos.

A kapitány leteszi a telefont és az új áldozat felé irányít engem. Knights Stadion... Egyre feltűnőbb helyeket választ. Egyre magabiztosabb lesz. Sorozatgyilkosok mindig itt rontják el. Önbizalmuk egyre növekszik, így egyre kevésbe figyelnek az apróbb részletekre, így előbb-utóbb hibát követnek el. Remélhetőleg most jött el az a pillanat.

- Értettem, uram! Viszlát! - köszönök el és indulok el az ajtó felé, mielőtt még kilépnék visszafordulok. - Még valami... Ki lesz a társam, uram?

A válasz után kilépek az irodából. A raktárból felveszem a fegyveremet, valamint a szolgálati autóm kulcsait, majd elsiettek a helyszínre. Útközben rágyújtok egy szivarra és mélyeket szívok belőle. Élvezem a nikotin hatását, ahogy a felpörgeti az agyamat és lenyugtat. Mikor a helyszínre érek megkeresem az esetleges már helyszínen lévő kollégákat.
- Brian Marque nyomozó. A kapitány küldött, hogy kivizsgáljam az ügyet. - szólítom meg az egyik rendőrt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Knights Stadion   Hétf. Ápr. 28, 2014 5:57 pm

- Az aktáját tüzetesen átnéztem. Ha maga nem old meg egyedül valamit, akkor nem is értem, hogy jutott idáig. - válaszolt a kapitány, mintegy kinyilatkoztatva, hogy nem kapsz társat. Az okát nem tudod biztosan, vagy mert tényleg igaza van, vagy azért mert nincs embere, vagy egyéb okok miatt, végül érdemes annyiban hagyni a dolgot, mert a fickó eléggé nyúzottnak tűnik már. Kifele menve, senki és semmi nem tart fel, így alig húsz perc alatt elérsz a stadionhoz, ahol már elkerítették a helyszínt, mentők és rendőrök is voltak kint, valamint egy tűzoltó kocsi, ami a teste leszedésében segédkezett a rajta levő kosárral.
- Üdvözlöm! A kapitány már szólt, hogy jönni fog. - kezdett bele, majd mintha a vállad fölött nézne el. - Hol a társa? - kérdezi visszanézve rád, értetlenül. Ha válaszolsz, csak hümmög egyet, közben valaki szólt nekik, hogy hagyják még ott a testet, majd int neked, hogy menj oda.
- Na lássuk, mit tud. - színpadiasan odébb áll, és előre tessékkel, hogy felfedd a nyomokat. Közelebb, mehetsz, felengendnek, egészen közel a testhez. A kezei a testéhez kötözve - ez a fényképekről nem tűnt fel elsőre. A fejéről hiányzik a felső része, így kissé morbid-komikus látvány, ahogy hosszú haja a föld felé lóg, a kilátszó csont pedig majdhogynem tiszta. Precíz munka, úgy látszik, aki ezt tette, érti a dolgát, és van némi orvosi ismerete is.
- A neve Gedeon Fuller, 45 éves, veterán. Egy afganisztáni küldetés során a füle mellett sütöttek el egy pisztolyt, amitől kiszakadt a dobhártyája, leszerelték, azóta pedig él, mint marci hevesen. Vagyi élt, egészen ma estig. - mondja el neked az áldozatról az infokat a rendőr. A kötél, amivel felkötötték, durva sodrású, itt-ott kiállnak belőle szálak. Ha közelebb mész, láthatod, hogy a hajdani Gedeon körmei felpattogtak, valószínű élt még, mikor felhúzták, és próbált ellenállni, küzdeni az életéért, de ő húzta a rövidebbet.
- Bocsássa meg, hogy megkérdezem, de úgy hallottam, saját magát kérte Gotham-be. Miért? - kíváncsiskodott a melletted álló kollega. - Maga szerint ki, vagy mi lehet ilyen barbár? Mire kellenek neki a skalpok? - biztos, hogy van nekik is teóriájuk, de kíváncsi a véleményedre, illetve valószínű megpróbál kizökkenteni, hátha hibát vétesz.

//A leírt nyomokon kívül én megadom neked most a szabad kezet, hogy esetleg néhányat magadtól írj meg, bízom a képességeidben, és hogy nem fogsz VP-zni, és oldod meg helyben a dolgot.//
Vissza az elejére Go down
Brian Marque
Civil
Civil
avatar

Hozzászólások száma : 8
Join date : 2014. Apr. 13.

TémanyitásTárgy: Re: Knights Stadion   Kedd Ápr. 29, 2014 5:44 pm

- Nem kaptam társat a kapitánytól. - felelem a járőrnek félvállról, miközben elmegyek mellette. - Gondolom kevés a nyomozó vagy nem voltam elég szimpatikus neki...

Szivaromat még kint elszívom, majd a csikket az elkerített területen kívülre pöckölöm, aztán elindulok a testhez. Miközben felfelé megyek körbenézek, hogy mekkora a forgalom, milyen szögből lehet látni a testet. A test alatt közvetlenül megállok és megint leellenőrzöm a látószöget, valamint azt, hogy milyen magasból van lelógatva a test.

Meghallgatom a második rendőr mondandóját. Az áldozat katona volt, tehát tudott harcolni. Nem olyan könnyű a magunkfajtákat meglepni, még akkor sem, ha fél füle volt. Következtetésképpen az elkövető is jártas a verekedésben vagy tudja hogyan kell elkábítani valakit. Feltételezett önbizalmából és erejéből ítélve mindkettő.

Igyekszek közelebb húzódni az áldozathoz, miközben figyelek arra, hogy ne szennyezzem be a tetthelyet. Elsőként a test alatt lévő vértócsát vizsgálom meg. Kiterjedéséből és szóródásából próbálom kideríteni, hogy mióta lóghat itt az áldozat és, hogy életben volt-e mikor megskalpolták.

- Egy pillanat mindjárt válaszolok a kérdésekre. - válaszolok, mikor a mellettem lévő járőr kérdezget.

Ezután a fejet kezdem el vizsgálni. A seb tiszta és egyenletes, profi munka volt. Még mindig ügyelve arra, hogy ne okozzak kárt a bizonyítékokban igyekszem a test többi részét is megvizsgálni. A kezén látható nyomok érdekelnek. Látszanak a horzsolások és a véraláfutás, ahogy próbálta kilazítani a csomót. Igyekszem még a csomót is megvizsgálni.

- Engem is leszereltek a seregből. A civil élet túl unalmasnak bizonyult, így rendőrnek álltam. Gotham tűnt a legveszélyesebb városnak, így ide jöttem. - válaszolok első kérdése, miközben intek neki, hogy kicsit menjünk arrébb a testtől. - Láttam néhány szörnyűséget, de ez azért durva... Metahumánnak tippelném, de lehet, hogy Venom használóról van szó. Úgy tudom az a vacak kis adagban nem okoz őrületet. És hogy miért tette? - kicsit elgondolkodok és körbenézek - Van már néhány ötletem, de egyik sem hangzik jól. Mindegyik szerint folytatni fogja a gyilkolást.

Elkezdek lesétálni a lépcsőn, közben egy szivar után nyúlok. Ha a járőr követ, akkor őt is megkínálom eggyel. Az első rendőrhöz megyek, aki beengedett engem.

Rohadt egy dolog ez az egész. Mikor még szolgálatban voltam, akkor is hányingerem volt az ehhez hasonló "emberektől". Sohasem tudtam megérteni, hogy miért kell ezt csinálni? Hogyan lelheti valaki örömét a gyilkolásban? Én sohasem élveztem. Megcsináltam, mert muszáj volt. Ha nem én ölök, akkor engem ölnek. Örömöt viszont sohasem éreztem. Sohasem jutott eszembe, hogy kimenjek az utcára és lelőjek civileket. Én meghúztam a határt, nem vagyok hajlandó átlépni rajta.

- Megnéztem a testet. Mikor érnek ide a helyszínelők? - szólítom meg a kollégát. Megvárom, míg válaszol, majd felteszek neki néhány kérdést. - Mikor találták meg a holttestet? Ki találta meg? A szemtanúk még itt vannak? Szeretnék beszélgetni velük.

Szivarozás közben türelmesen megvárom a válaszait. Ha kér egyet, adok neki.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Knights Stadion   Szer. Ápr. 30, 2014 3:08 pm

A kollégád arcán nem látszik semmiféle leolvasható érzelem/értelem, miközben a testet vizsgálod, néha hümmög, de konkrétumot nem mond, majd mikor a végére érsz, és felteszed neki a kérdéseid sorban, készséggel válaszol.
- Tud, vagy legalábbis sejt valamit? - kérdezi kíváncsian, majd folytatja. - A hullát a gondnok találta meg, ő a bejáratnál vár, ha jól emlékszem, a helyszínelők pedig csak magára várnak, illetve vártak, mostmár ővéké a terep. Talált valamit, amire érdemes lenne nekik odafigyelni? - fejezi be, majd lassan megindul, és int, hogy kövesd, elkísér a gondnokhoz a bejárathoz. Amint odaértek, egy mentős tiszt hagyja ott a férfit.
- Hugo Williams, a stadion egyik gondnoka. Ő lett volna ma éjszakában itt és ő találta meg a testet. - mutatja be neked az öreget. - Hugo, ő Brian Marque nyomozó, szeretne feltenni magának pár kérdést, ha nem bánja. - fordul az idős ember felé, mire az csak egy nagy sóhaj kíséretében, hanyagul int egyet. Úgy látszik, hogy igencsak megviselték a látottak és nem lehetetlen, hogy komoly sokkot kapott.
Vissza az elejére Go down
Brian Marque
Civil
Civil
avatar

Hozzászólások száma : 8
Join date : 2014. Apr. 13.

TémanyitásTárgy: Re: Knights Stadion   Kedd Május 06, 2014 7:32 pm

Gotham valóban annyira szörnyű, hogy még egy egyszerű járőrnek szeme se rebben egy ilyen gyilkosság láttán? Kíváncsisága már amúgy is kezd egy kicsit idegesíteni. Nem szeretem, mikor tesztelgetnek. Ha tud valamit, akkor bökje ki, hogy elkapjuk végre a gyilkost. Ha meg nem tud, akkor ne okoskodjon itt.

- Még az előző jelentést sem sikerült átfutnom rendesen, így csak sejtek valamit. - válaszolok a kérdésére, egy leheletnyi nehezteléssel a hangomban. - Övék a terep. Hogy mire kell figyelniük? Nem az a munkájuk, hogy tudják?

A kérdés költői, az előttem rosszul levő öregember már nem. Valószínűleg azt várta a mai estétől, hogy nyugodtan megnézheti kedvenc sorozatát vagy meghallgathatja az eheti sport összefoglalót a rádióban. Arcán igazi rémület látszódik, ennek örülök. Egy gyanúsítottra legalább nem kell nagy figyelmet fordítani.

- Üdvözlöm! - kezet nyújtok felé.
- Kér egyet? - a kézfogás után egy szivart ajánlok neki, ha elfogadja tüzet is adok neki.
- Pocsék egy éjszaka, mi? Ahogy a kolléga mondta szeretnék feltenni néhány kérdést magának, ha nem bánja. - ha helyesel, akkor folytatom.
- Mikor találta meg a holtestet? Észlelt előtte valami szokatlant? Gyanús alakok, egy túl sokáig parkoló kocsi ilyesmikre gondolok. Ismerte az áldozatot?- igyekszek nem túl nyomakodó lenni, mégiscsak egy öreg gondnokról van szó.

//Elnézést a kései írásért. Előrehozták két programnak a leadási dátumát és nagyon sok időt felemésztenek. A heti egy körváltásokat fogom tudni tartani. //


A hozzászólást Brian Marque összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Május 30, 2014 3:42 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Knights Stadion   Pént. Május 09, 2014 2:58 pm

Az öreg udvariasan visszautasítja a szivart.
- Tíz éve leszoktam róla. - teszi még hozzá. Hangjából rögtön érezhető, hogy megviselték a látottak, hiába Gotham, aki nincs hozzászokva, és nincs gyomra az ilyenekhez, az bizony elég komoly sokkon esik át.
- Lássuk csak, - gondolkodik el. - Este kilenc óra, maximum fél tíz lehetett. Ilyenkor mennek el az utolsó emberek az edzésről, mi pedig körbe megyünk, ajtók, ablakok zárva legyenek, tudja, a szokásos dolgok. - sóhajt egy nagyot, majd elővesz egy rágót, és ha jól megnézed, a körmei alatt látszik némi kosz, de ez nem a szokásos piszok, ami amúgy is oda kerül, hanem mintha valami bekerült volna alá.
- Nem láttam senkit. Amíg mi, gondnokok el nem megyünk innen, a reflektorok égnek, az az utolsó, amit lekapcsolunk. Ha lett volna itt valaki, biztos, hogy nem tudott volna elrejtőzni. - adja meg a választ a következő kérdésre. - Soha nem láttam még. Mármint a TV-ben persze egy-egy pillanatra, de egyébként nem. - készségesen válaszol minden kérdésedre, és várja, hátha van még ezekből. Látszik, hogy nem akar itt lenni, de az biztos, hogy ő se nyugodt, ha egy ilyen elmebeteg mászkál az utcákon.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Knights Stadion   

Vissza az elejére Go down
 
Knights Stadion
Vissza az elejére 
2 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Univerzumban játszódó FRPG :: Játéktér :: Gotham város és környéke :: Otisburg-
Ugrás: