DC Univerzumban játszódó FRPG


 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az Első lépések-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Latest topics
» Társalgó
Szer. Jún. 22, 2016 9:41 am by Lois Lane

» Diego Crown
Csüt. Júl. 02, 2015 10:54 pm by Diego Crown

» Rekviem
Szer. Júl. 01, 2015 8:09 pm by Madárijesztő

» A Robinson park
Vas. Jún. 21, 2015 5:50 pm by Andrew Ramirez

» Csokit vagy csalunk!
Vas. Jún. 21, 2015 4:52 pm by Andrew Ramirez

» Jess Kayle - A Sárkány Gyermeke
Kedd Jún. 16, 2015 11:15 pm by Jess Kayle

» Jess Kayle
Vas. Jún. 14, 2015 4:35 pm by Jess Kayle

» Amecchi Előtörténet
Kedd Jún. 09, 2015 6:24 am by Madárijesztő

» Orvosi igazolások
Kedd Jún. 02, 2015 9:13 pm by Ra's Al Ghul

» Smallville Állatkert
Szer. Május 20, 2015 11:13 pm by Cybergyík

Tükör
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span

Share | 
 

 GentTech Corp.

Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next
SzerzőÜzenet
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: GentTech Corp.   Szer. Márc. 02, 2011 7:24 pm


Gentech épülete, sok gothami tudós munkahelye. Tágas és sok emeletes, mégis a régi építészeti stílus jegyeit viseli. Számtalan laboratóriummal, irodával és még számos célt szolgáló helységgel. Rengeteg, főleg genetikai kutatás helyszíne. Magas biztonsági előírásokkal és protokollal lehet csak bejutni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: GentTech Corp.   Csüt. Aug. 09, 2012 6:29 pm

Előzmény: Főutak, utcák, sikátorok.

Otisburg nincs messze, még csak meg sem izzadsz, ha egyáltalán szoktál volna izzadni. A város ezen része, nem éppen ipari telep, főleg mert itt van a botanikus kert, és elég sok zöld terület is helyet kapott. Ám a gyár, na meg az épület, a kerület legnagyobbja. Kitűnik, mint egy hatalmas kőmonstrum, ami vigyázóan veti árnyékát a körülötte élőkre.
Gyors keresés után három szokásos bejáratot találsz. Kettő a két hatalmas irodaépületbe vezet, a harmadik pedig a gyártelepre, ami egyből az irodaépületek mögött találhatók. Ezt magas drótkerítések veszik körbe, és egyetlen egy bejárat, amin több kamion is elférne. Ám igen csak komoly biztonsági szolgásat foglalja itt a helyet. Senki sem mehet be teljes átvizsgálás, és belépési kártya nélkül. Az épületeket több kamera is védi, mivel már a nap is lenyugodott nem is oly rég, átálltak az esti műszakra. Bent serényen folyik a munka, de azt nem tudod milyen. Az épületek között őrök járkálnak párosával, és minden második duónál egy kutya is tipeg.

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cybergyík
Bűnüldöző
Bűnüldöző
avatar

Hozzászólások száma : 434
Join date : 2011. May. 08.

TémanyitásTárgy: Re: GentTech Corp.   Csüt. Aug. 09, 2012 6:41 pm

Hát eljött az idő. Minden felszerelésemet kétszer ellenőriztem, megnéztem, hogy a többiek hol vannak, Ketten nem vették fel Keisha pedig éppen dolgozott. Egy pillanatig szerettem volna elmondani neki, mire is készülök, de aztán mégsem tettem, nem akartam bajba sodorni őket. Kiléptem hát a biztonságot nyújtó raktárépületből, hogy elinduljak, és megindítsam ostromomat a GenTech ellen. Remélhetőleg minden szükséges információt megtalálok amire szükségem lehet. Vettem egy mély sóhajt, majd utolsó kocogásomra indultam.~Istenem mindenképpen szükségem lesz egy járműre.~Gondoltam magamban, miközben szép lassan haladtam előre. Egy félóra és beértem a központba, persze óvatosan settenkedve haladtam tovább, nem akartam magamra vonni az emberek figyelmét. Miután végre megérkeztem az épülethez elkezdődött a tervezés ideje. Az lenne a legjobb ha a biztonsági rendszerektől szabadulnék meg legelőször, de hogyan tegyem, nem mintha lett volna egy tervrajz, és kívülről nem tudok betörni. Hmm... Talán itt is kikapcsolhatom az áramot mint a Falcone kúriánál. Egy próbát megér. Óvatosan, hogy senki ne lásson leereszkedem a csatornába, majd elindultam a cég épületének irányába, remélhetőleg találok egy nagy vezetéket ami a helyes irányba vezet majd.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: GentTech Corp.   Hétf. Márc. 04, 2013 8:23 am

A csatorna ismeretlen számodra, igaz hüllő vagy, de mégsem evilági fajta. A sötétben vezet utad fényt nem nagyon látsz, igaz az egyes aknafedőkön csak lejut egy kevéske a hold ezüstös színéből. Szemeid könnyedén hozzászoknak a sötéthez, és így már kevés botladozás árán tudsz könnyen haladni.
Úgy számolod jó két kilométert kell haladnod, hogy biztosra mondhasd bejutottál. Az épületkomplexum nagy, így különösebben el sem tudnád véteni, de mivel a park rész sem kicsit így mégis meglehet az esélye. A csatorna mint ahogy számíthattál rá, nem túl illatos, de ami még rosszabb nem csak a kommunális szennyvizet engedték ki, hanem az iparit is, amit már nem igen lett volna szabad megtenni. Újabb példa az emberiség nemtörődömségére, nem foglalkoznak a környezettel, vagy azzal hogy itt még élni is akarnának.
Nem túl gyorsan baktatsz utadon, vigyázva minden lépésedre, de semmi arra utaló jelet nem látsz, hogy biztonsági rendszerrel szerelték volna fel a fémcsöveket, vagy hogy bármilyen ellenőrző őrjárat szokott volna erre járni. Ahogy számítottál rá elágazáshoz érsz. Két hasonló átmérőjű járat vezet egyenesen, sejtheted hogy a nagyobbik irodaépülethez vezet, jobbra, ami a gyár irányába halad. És egy elég szűk balra, amin keresztül még át tudsz vágni, de igen csak meggörnyedve, a célja pedig feltételezhetően a kisebbik irodaépület lehet. A döntés nem egyszerű, mert hát mit is keresel pontosan, és vajon hol is találod meg azt.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cybergyík
Bűnüldöző
Bűnüldöző
avatar

Hozzászólások száma : 434
Join date : 2011. May. 08.

TémanyitásTárgy: Re: GentTech Corp.   Hétf. Márc. 04, 2013 4:08 pm

Szerencsére, annyit nem kellett botladoznom, a szemem és a szemüveg kombinációja meglehetősen elégségesnek tűnt a feladat végrehajtásához. A karkötőm fényszóráját, kissé féltem bekapcsolni, tekintve, hogy mire is készülök. Ahogy lépkedtem a csatorna mellett. Csendesen követtem szemeimmel a víz folyását. A bűz ellen csak annyit tehettem, hogy lassan lélegeztem, és fintorogtam. Ahogy haladtam mást is észre vettem. A víz ipari hulladékkal volt tele, ez a bűz fajtájából könnyen kikövetkeztethető volt. Egy kicsit megráztam a fejem, de folytattam az utam, miután kiderítem miről is van szó, ennek is utána nézek. Nem sokkal később egy keresztezéshez érkeztem. Egy pár pillanatig gondolkodóba estem. Nem tudtam melyik irányba kezdjem az egészet. Az egyik viszonylag nagynak tűnt, és azt következtettem, hogy valószínűleg a nagy gyárhoz tartozik, elől azonban egy újabb cső volt, egy kis gondolkodás után kikövetkeztettem, hogy valószínűleg az irodához vezethet, a harmadik kicsinek tűnt. Fejemben elővettem egy lapot, és gyorsan felvázoltam magam előtt a három épületet. A nagy iroda épület valószínűleg adminisztrációval foglalkozik, és a főnök is biztos ott helyezkedik el, szóval lehet ott kéne kezdenem. Viszont lehet, hogy a felszerelést a gyárban állítják elő. De a kis iroda épület is rejtegethet valamit. A sok gondolkodást követően úgy döntöttem, hogy legjobb az lenne, ha a kis iroda épülettel kezdem, ha elkapnak valószínűleg onnan tudnék a legkönnyebben megszökni, és ott is tudok a leghamarabb végezni. Végül egy bólintással ledöntöttem, és egy kis vizsgálódás után, vettem egy mély levegőt, és elindultam.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: GentTech Corp.   Pént. Márc. 08, 2013 7:16 am

//csánat a karkötőt elfelejtettem. Amúgy szép okfejtés//

Az utad már nem olyan könnyed, mint eddig. A csatorna elég szűk, így szinte már nem csak meggörnyedve, de négykézláb is kell közlekedned. Ez pedig egy ilyen ocsmány szagokat eregető helyiségben már nem is annyira kívánatos. Főleg, hogy már a fényben láthatod, az ipari/vegyi hulladékok nagy része innen jön. Amit kissé különösnek tarthatsz, még ha biztos vagy benne, van értelmes magyarázat rá.
Több kisebb aknafedőt is elhagysz, így még tudod, hogy az udvar alatt haladsz. Egy jármű suhan el feletted, de riasztót vagy bármi más jelet arra még mindig nem hallasz, hogy észrevettek volna. Még meg kell tenned ötven rémálomba illő métert, mire végre fényt látsz magad előtt. Ami talán jó, de még nem tudod eldönteni teljesen.
Ami balszerencsédre hamar bekövetkezik. Előtted egy szélesebb járatot látsz, vagyis inkább csarnokot. Több fény is világít, legtöbbje elektromos lámpákból amik a plafonról lógnak le. Ám van egy mozgó, ami egy zseblámáé vagy valami hasonlóé lehet, ezt pedig egy ember tartja. Éppen lent bóklászik az üregben. Csak egy gyors pillantást vetsz a helyiségre, és máris meg tudod állapítani az alap dolgokat. Három kijárat van, plusz a tiéd. Egy ajtó a gyalogjáró végén, ami feltehetően az épületbe vezet, a másik kettő pedig csatornák tovább. Az ajtó előtted, az egyik csatorna balra, a másik pedig jobbra található. A baloldali elég széles, míg a jobboldali hasonlóan szűk mint amin keresztül kellett kecmeregnek.
A lent lévő férfi talán biztonsági őr, mert hát egyenruha szerűségben van, és talán járőröznie kellene, mert éppen a csatornavíztől elzáró korlátnak támaszkodik, és egy cigarettára próbál rágyújtani. Úgy látszik a szag nem zavarja, de az is biztos hogy nem könnyen fogsz tudni mellette elmenni. Legalábbis ha ez a terved.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cybergyík
Bűnüldöző
Bűnüldöző
avatar

Hozzászólások száma : 434
Join date : 2011. May. 08.

TémanyitásTárgy: Re: GentTech Corp.   Szomb. Márc. 09, 2013 10:32 pm

Egy mély levegő a még aprócskát tiszta levegőből, majd lebuktam, és leindultam a szörnyű csatorna vízben.
-Ah... Miért? Oh miért kell mindig a hősnek a csatornába mennie?Sóhajtottam ahogy emlékek jöttek be a fejembe, de mindegy is, haladtam előre miközben próbáltam minél kevesebb levegőt venni.~Jobb ha ez után a küldetés után beveszek egy pár antibiotikumot~Gondoltam magamban, miközben megráztam a fejem, és folytattam az előre haladást. Nem sokára egy kisebb tereületre érkeztem amit úgy tűnik őriztek. Egy őr volt látható, és nekem gondolkodnom kellett hogyan közelítem meg a helyzetet. Miután nagyjából felmértem a terepet jobbnak láttam ha gyorsan végzek. Úgy döntöttem, hogy a legjobb az lenne, hogy kihasználom ennek a mocsoknak az átláthatatlanságát. Vettem egy mély levegőt, majd alábuktam a sekély víznek, hogy legalább részben el legyek fedve, és gyorsan felkúsztam a korlátig, hogy onnan meglepetés szerűen ugorjak elő, és neki megragadjam a fickót, hogy utánna lerántsam a vízbe magamhoz, hogy aztán neki szögezzem a korlátnak. Remélem, hogy ez a terv bejön, és akkor talán szerezhetek tőle egy kis infót, vagy egy belépő kátyát ki tudja.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: GentTech Corp.   Hétf. Márc. 11, 2013 2:37 pm

A terv amire még a mesélő sem gondolt, nagy eséllyel sikerrel jár. A testeden ragyognak a jobbára vízcseppeknek mondott folyadék. Így mintha csak maga a megtestesült természeti csapás lépett volna ki a környezetszennyező folyadékból. Az őr szája megremeg, ahogy kilépsz a szennyes léből, a cigaretta csikk engedelmeskedve a gravitáció láthatatlan erejének elindul.
A mozgásod semmit sem lassult az utolsó megmérettetésed óta, a szívdobbanásnyi idő tört része alatt éred el a fickót. Pikkelyes kezeid kinyúlnak, és még egy kiáltást sem tud hallatni, mire átrántod a korláton, és csak hogy ne különbözzetek annyira, megmártóztatod a lábaid alatt csordogáló folyadékban. A lehetséges hangadásokat ezzel el is rendezed.
Feje újra a frissnek nem éppen mondható levegőn van, még levegő után kapkod, meg a szájába került mocskot próbálja kiköpködni, mikor újra megfeszíted izmaidat. A kevéske oxigént, mi tüdejébe jutott, egy erős lökéssel, na meg a kemény vascső korlát kooperációjának segítségével sikerül újra szabadjára engedni. És mire a csikk a talajt éri, gazdája szinte félájultan, teljesen veszélytelenül próbál megállni a lábain kezeid között.


_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cybergyík
Bűnüldöző
Bűnüldöző
avatar

Hozzászólások száma : 434
Join date : 2011. May. 08.

TémanyitásTárgy: Re: GentTech Corp.   Szer. Márc. 13, 2013 10:42 am

A taktikám bevált. Az őr túl elfoglalt volt, hogy észrevegyen a mocskos vízben, és a meglepetés ereje lerántotta a lábáról... És persze az ember feletti erőm is. Az egész nem tartott tovább két másodpercnél, így elmondhatom hogy büszke voltam magamra teljesítményem miatt. A másik valószínűleg még a félelem érzetét sem kapta meg mire a korlátnak vágtam, így egy pár másodpercig még hagyom, hogy visszanyerje a lélegzetét, mielőtt a szájára helyezném a kezem. Nem szeretném, hogy elkezdjen ordibálni, így a legbiztosabb módszert választom. Első szavam egy halk "ss'' volt, bár ez inkább hang mint szó, de mindegy is. A következő mondatom már kissé civilizáltabb volt.
-Gyors leszek, szóval figyelj rám jól. Azért jöttem ide, mert a főnökeid tudnak rólam dolgokat, méghozzá olyan dolgokat, amiket nem kéne. Azért jöttem hogy kinyomozzam mit tudnak, és hogy mire készülnek. Neked két opciód van. Vagy segítesz nekem vagy visszautasítasz. Gondolom tisztában vagy vele, hogy melyik előnyösebb számodra jelenleg. Adok neked egy kis időt, hogy átgondold a helyzeted. Ha hajlandó vagy segíteni akkor bólints. Ha nem akkor rázd meg a fejed. Nem foglak megölni, de ha nem segítesz akkor nem garantálhatom, a testi épséged.-Természetesen nem bántanám szegény párát, de egy ember biztonságát semmilyen esetben sem tudom garantálni. És jobb is, ha a másik úgy gondolja, hogy veszélyt jelentek egészségére.
Adok neki tíz vagy húsz másodpercet, közben erősen tartom a kezét, hogy ne próbálkozhasson semmivel. A farkam közben szépen eltávolítja a fegyverét, ha rendelkezett eggyel. De ha nem volt neki, akkor inkább a szemüveget kapcsoltam le az érintő képernyőn keresztül, hogy a rengeteg adat ami keresztül fut a lencsén ne ijessze meg még jobban. Mert hát azért a kék szöveg és a formák hektikus mozgása,-Itt tekintetbe kell venni hogy a szemüveget saját reflexeimhez állítottam- nem lehet éppen kellemes, főleg egy ilyen sokk helyzetben lévő férfinak. A gyík szerű arc és a zöld pikkelyek bőven elegek ehhez.
Ha mind ezzel megvoltam, akkor megpróbálom megkeresni a rádióját, csak hogy a biztos legyek abban, hogy nem hallja-e más a mi kis beszélgetésünket. Bár lehet ezzel már elkéstem, de csak mostanra jutott eszembe. Hát mi tagadás, a részleteken könnyű átsiklani ilyen pillanatokban.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: GentTech Corp.   Szer. Márc. 13, 2013 12:38 pm

Na hát az ütések sem fejtettek ki olyan hatást, mint amit a látványod ért el. A férfi szeme kétszeresére tágul, és már újra próbálkozna a sikollyal, mikor is befogod a száját. Ám ez még mindig nem elég, úgyhogy testi erődet is be kell vetned ellene, hogy végre teljesen megadja magát neked. Érzed minden izma elernyed, sajnos ebbe bele tartozik a záró is. Úgyhogy ott előtted maga alá vizel félelmében.
Úgy látszik a városi legendák megtették hatásukat, és a csatornában lakó krokodil halálra rémítette szegényt. Úgyhogy kell egy kevéske idő, míg biztos lehetsz benne, hogy fel is fogja mit mondasz. Végül megnyugtató szavaid, amit ellensúlyoz a „ss”, ami még gyíkosabbá tesz. De végül is látom az értelmet visszatérni a szemeibe, és tudod már érti mit is akarsz tőle.
A férfi most kéri a gondolkodási időt, mivel most már képes is rá. Még mindig retteg, mint ahogy előző beszélgetőpartnered is tette. Ám most végre kapsz egy értelmesnek mondható, semmivel össze nem téveszthető bólintást is. Úgy látszik megértette, és bele is egyezik a dologba. A rádiótól nem kell tartanod, nem volt bekapcsolva, és most hogy már mozgásképtelenné tetted, nem tud segítséget sem hívni. Fegyvere egy egyszerű 9mm-es pisztoly, meg egy gumibot, ami a szokványos egy biztonsági őrnél. Más fegyvert nem ismersz fel nála a farkaddal, miközben a férfi teljes figyelmét feléd fordítja.


_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cybergyík
Bűnüldöző
Bűnüldöző
avatar

Hozzászólások száma : 434
Join date : 2011. May. 08.

TémanyitásTárgy: Re: GentTech Corp.   Szer. Márc. 13, 2013 4:16 pm

A férfi tanúsított egy bizonyos ellenállást, ami érthető is, hisz az életért való harc ösztönös cselekedet. De úgy tűnik, hogy feladta, minden formában. Miközben beszéltem elvettem tőle a fegyvereit, és hagytam, hogy lesüllyedjenek a fenékre, hogy ha el akarna árulni akkor legalább kotorásszon egy kicsit. Egy pár pillanatig figyeltem majd szép lassan bólintottam.
-Rendben.-Mondtam majd egy pár másodperc múlva újra megszólaltam.-Most szépen elveszem a kezem, és te válaszolsz a kérdéseimre.-Mondtam, és végül elvettem a kezem a szájától, de ha megpróbált szólalni mielőtt kérdezek visszateszem.
-Csak a kérdésre válaszolj légyszíves.-Mondtam neki, mielőtt ismét leengedtem, majd feltettem az első kérdésem.
-Milyen szobába nyílik az ajtó?-Ez volt az első, hogy tudjam hova jutok, ha válaszolt jött is a következő.-Milyen erős az őrség?-Miután válaszolt jött a következő.-Vannak olyan területek amik magas védelmet élveznek, például ahova maga sem mehet be?-Miután ezt is megválaszolta abba hagytam egy pár pillanatig hogy feldolgozzam a kapott információt. Majd feltettem egy utolsót.
-Merre van a kutatási központ?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: GentTech Corp.   Csüt. Márc. 14, 2013 3:58 am

//Nem ér lelőni a poént Very Happy Így túl könnyű//

A férfi csak bámul még legalább egy percig, mire rájön te tényleg értelmesen beszélsz, és nem akarod felfalni az egész szakszervezeti tagságot. Úgyhogy lassan összeszedi magát, de mire rávenné magát hogy ellenkezzen, a rajtad mozgó izomzat, és farok elveszi újra a kedvét tőle.
- Arra a földszint van, a bejárat az épületbe. Recepció, takarítószer raktár, meg a biztonsági szoba... - Erre egy pillanatra elhallgat, és igaz nem vagy gondolatolvasó, de tudod, hogy társaiban reménykedik éppen. Ám a következő kérdésed újra visszahozza a valóságba. Senki nincs ki megmenthetné. - Hatan vagyunk, óránként járjuk körbe az épületet... - Újra elharapja a mondat végét, de most hogy mit is mondjon el, és mit titkoljon. Úgy látszik öntudatlanul is pontosan rátapintasz a kényes témákra. A férfi még habozik egy szívdobbanásnyi időt, és a szeme elkalandozik. Követed pillantását, a kis csatorna felé. Gyorsan összekapcsolod a magas védelmi, és a gyanús csatornaátjárót, az agyi aktivitásod egy erőteljes rázással egészíti ki a konklúziót. - Ott arra, bök a fejével. Oda csak keveseknek szabad bemenni. Igen eltalálta, azaz egyik kutató labor. De nem hinném, hogy szívesen bemenne oda. - Teszi még hozzá, igaz eltért a válaszadása a parancstól, de a szemében rettegést vélsz felvillanni. Úgy látszik nem véletlenül álldogált itt.

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cybergyík
Bűnüldöző
Bűnüldöző
avatar

Hozzászólások száma : 434
Join date : 2011. May. 08.

TémanyitásTárgy: Re: GentTech Corp.   Vas. Márc. 17, 2013 9:29 pm

//Bocs, majd igyekszem ^^'//

A férfi kicsi habozással, de válaszolt a kérdésekre. Úgy tűnik jó irányba jöttem, mert a csatorna amire nézett úgy tűnik fontos, és veszélyes hely lehet egyszerre. Viszont a fickó tudott valamit, és gyorsan ki akartam találni mi az.
-Úgy tűnik tudsz valamit. Beszélj... kérlek.-Mondtam egy kedves mosollyal, bár azért a túlzottan nyájas hangomból tudhatta, hogy nem csak egy baráti információ cseréről lenne szó, inkább egy emlékeztetésül szolgált, hogy még mindig hajlandó nekem beszélni, és ebbe az állapotába nincs beleszólása. Megvárom hogy megmondja mégis milyen tapasztalatok gyűltek össze a múltban, és utánna válaszától függően döntöm el mit tegyek. Ha olyan infót kapok ami a küldetésemhez csatlakozik, akkor egy bólintás után ismét megszólaltam.
-Köszönöm a közreműködésedet. Sajnos mivel ember vagy ezért nem bízhatok benne, hogy a találkozónkat titokban tartod.-Mondtam miközben a kezemet újra a szájára tettem.-Ne aggódj. Nem lesz semmi bajod, max egy kis fejfájás miután magadhoz térsz.-Mondtam mielőtt a kezem megragadta a könyökét, és egy gyors mozdulattal kicsavartam, és gyorsan arra kényszeríttem, hogy előre dőljön, mielőtt a ráütöttem volna a tarkójával a könyökömmel remélve, hogy ettől elájul. Ezután, felkaptam és kivittem a vízből, majd óvatosan elhelyeztem az ajtónál.
-Így ni. Ez remélhetőleg nyer nekem egy kis időt.-Beszéltem magamban, miközben felálltam, és egy sóhaj után elindultam, hogy megnézzem azt a laboratóriumot.
Persze ha a válasza küldetésem szempontjából nem relatív akkor valószínűleg fogok még kérdezősködni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: GentTech Corp.   Kedd Márc. 19, 2013 9:15 am

A férfi szemében új fajta félelem jelenik meg, amit már nem te, vagy a megjelenésed okoz. Sötét árnyakat vélsz felfedezni lelkében, amiktől retteg, és ezt valahogy nem akaródzik neki szavakba önteni. Ám az újabb próbálkozásra, már úgy látszik reagál.
- A bogarak! – egy szó mintha ezzel mindent el is mondott volna. - Bent vannak, és félelmetesek. Azok a tartályok, és a leírhatatlan ketyerék. Nem akarok, soha bemenni, ahogy a többiek sem, de muszáj. – A vallomásnak vége, van és úgy látszik ezzel nem is akar többet hozzáfűzni. Ha még mindig el akarod altatni, ellenkezni akar, de nem tud, erősebb vagy nála. Kicsavarod karját, és egyetlen ütésedre elájul. Olyan helyre juttatod, ahol nem tud már magától megfulladni.
És most veszed szemügyre a mutatott vagy éppen csak sejtett laboratórium ajtót. Ami csak egy fal, amin van egy nagyon szűk, és nagyon mocskos kivezető nyílás. Ám abban már biztos vagy, hogy nem azt szokták használni az emberek, mert még neked is nehezedre esne, azt pedig képtelenség elhinni, hogy az emlősöknek ezen a kis lyukon keresztül üzemeltetnek egy laboratóriumot, ki-be hordva minden felszerelést, és egyéb használati tárgyakat.


//Nem kötelező elkábítani, ha akarsz még kérdezni megteheted.//

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cybergyík
Bűnüldöző
Bűnüldöző
avatar

Hozzászólások száma : 434
Join date : 2011. May. 08.

TémanyitásTárgy: Re: GentTech Corp.   Kedd Márc. 19, 2013 4:30 pm

Egy pillanatig figyeltem, de a szavaiból nem tudtam kideríteni, hogy érdemes-e tovább lépnem. Úgy döntöttem, még kérdezősködöm egy kicsit.
-Bogarak? Miféle bogarak?-Kérdeztem, de amint válaszolt már jött is a következő kérdés.-És milyen felszerelés? Van olyan amelyik kerek alakú? Fehér mint a hó? Egy vörös gömb a környékén? Esetleg egy asztal ami teljes üvegből van?-Kérdeztem érdeklődve, rögtön a teleportációra gondolva, figyelembe véve, hogy a Gentech valószínűleg már elég sok infót begyűjtött Chedrától, ami nagyon nem tetszett nekem, így igyekeztem megcáfolni magamat a fickón keresztül. Ha nem lát semmit, akkor legalább annyiban biztos lehetek, hogy abban a bizonyos laborban nincsen, bár azért lehet, hogy titkosabban bánnak egy ilyen projekttel. Mindenesetre nem árt megkérdezni. Aztán ha válaszolt akkor egy pár pillanatnyi gondolkodás után ismét kérdeztem tőle.
-A biztonsági szobában most mennyien vannak?-Kérdeztem végül, csak hogy biztosra menjek. Volt egy olyan gondolatom, hogy a Gen tech nem csak az én fajomtól lopott infóból dolgozik, biztos megvannak a saját beteg kísérleteik is, de most nem azért jöttem, hogy felrobbantsam a helyet mint azt egy ismerősöm biztosan megtenne a helyemben, most csak olyan sok dolgot akarok megtudni amennyit csak tudok, hogy legközelebb egy új tervvel jöhessek vissza. Most jut eszembe...
-Mond csak... Meg tudnád mondani hol találok egy tervrajzot? Mind a három épülethez kéne egy.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: GentTech Corp.   Szer. Márc. 20, 2013 9:41 am

A férfi még mindig mozdulatlanul áll, vagyis inkább tehénkedik a kezeid között, de még szökésre vagy menekülésre egyetlen egy kísérletet sem tesz. Azt hiszi megúszhatja a dolgot komolyabb sérülések nélkül, ha együttműködik.
- A páncélok, ott vannak bent… - A hangja elcsuklik, ahogy feltörnek az emlékek, és még meg is borzong.. - Három már kész is van, de az nem emberi… - Újabb hatásszünetet kell tartania, hogy tudjon elég levegőt kapni. - Nem ilyen bent nincs. Hatalmas tartályok, és vagy tucatnyi tudós. Meg azok hárman. – A biztonsági szoba említésére újra csak erőt vesz magán, és abbahagyja a remegést. Nem ismered még eléggé az embereket, de talán egy kis bátorságot is látsz rajta, ahogy összeszedi lelki erejét, és úgy válaszol. - Öten ellenőrizzük az épületet, és nemsokára itt lesznek, mert már rég jelentkeznem kellett volna náluk. – mondja, de nem túl sok hitellel, ám lehet hogy mégis igaza van, és ideje lenne gyorsnak lenni. – Úgyhogy nemsokára bekapcsol a riasztó, és egy egész sereg fogja magát keresni… - Félig meddig hangosan mondja, de még így sem elég meggyőző, talán csak a rettegéstől, de a hadseregnyi ember említésére még jobban sikerült összeszednie magát. - Az épület térképe, minden folyosón ott van. – A térkép az nem tervrajz, ebben biztos vagy, de abban is hogy a férfi nem direkt, nem tudja megkülönböztetni két dolgot egymástól.
A nem is olyan kicsi csatornalyukban, még mindig csak az iszamós víz csobogása az egyetlen dolog, amit nem ti csaptok. Na meg az a méretes patkány, ami úgy gondolja erre élelmet találhat. Még mindig nincs okod feltételezni, hogy megszólalt a riasztó, vagy felfedezték az ittlétedet.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cybergyík
Bűnüldöző
Bűnüldöző
avatar

Hozzászólások száma : 434
Join date : 2011. May. 08.

TémanyitásTárgy: Re: GentTech Corp.   Szer. Márc. 20, 2013 10:40 am

~Páncélok? Három bogár páncél? Mégis miről beszél?~Kérdeztem magamtól, miközben tovább figyeltem. Úgy tűnik nagyon nem akar emlékezni a múltjára, ami egy furcsa érzéssel töltött meg. Ugyanakkor az újabb kérdéseim mintha kizökkentették volna eddigi rémálmaiból, és egy gyenge bátorsággal elmondja, hogy jobban tenném ha elhúznék mert a barátai nem sokára keresni fogják, és ha nem találják, akkor riadóztatnak. Egy kicsit összeszűkültek a szemhéjaim, mielőtt kiemeltem volna a pasast a vízből, hogy a lába ne érje a földet, majd neki nyomtam a korlátnak.
-Tudod az én társadalmam bünteti a hazudozást, ember. Remélem, hogy nem azzal próbálkoztál amire gondolok.-Mondtam egy kis színészkedéssel. Meglehetősen jól játszom a kegyetlent ahogy erőteljesen rászorítok a ruhájára, és közelebb hajolok, hogy közelebbről megnézhesse sárgás szemem. Miközben várok a mentekeződésére, vagy arra, hogy megismételje magát, a farkam oda ment a rádiójához, hogy megnézzem hogy működik-e még. Ha igen akkor a következő mondatom e-képpen hangzik.
-Mond meg a munkatársaidnak, hogy nem kell aggódniuk. De nem ajánlom, hogy átverj.-Mondtam és a hatás kedvéért kissé megszorítom a szorításom.
Ha a kommunikátor működés képtelen akkor más megoldást kell találnom, és agyam rögtön az alternatívákon kezd el agyalni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: GentTech Corp.   Csüt. Márc. 21, 2013 8:23 am

Nagyot nyekken mikor újra felkened és már nem csak úgy érzi magát, mintha vaj lenne, valami ormótlanul nagy kenyéren, de már kezd cseppfolyóssá válni a sok inzultustól. Így hát nem marad sok választása és továbbra is kénytelen válaszolgatni.
- Rendben, rendben. Mi vagy te valami gondolatolvasó. Nem kell bejelentkeznie egyáltalán… Úgyis egy-egy körünk csak fél órát vesz igénybe. Csak akkor szólunk ha baj van.- Úgy látszik ez már a teljes igazság, de ha még erőlteted a dolgot, akkor biztosra mentek. A pasi szájához illeszti az adóvevőjét, megnyomja a kapcsolat gombot, és rövid üzenetet hagy. Mintha csak unott lenne, ami amúgy is lenne, ha nem tűnt volna fel egy jó méteres hüllő a csatornában. - Minden rendben eddig. Csend és hullaszag. – Erre a kijelentésre a vonal másik oldalán nagy röhögés támad, és talán még te is megeresztesz önkénytelenül egy fél mosolyt, miközben az átható levegőt szívod tüdődbe. Úgy látszik ezzel a tervvel sincs gond, és minden még jobban el van simítva, mint eddig volt. A felfedezés esélye még kisebb lett.[/fontg


_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cybergyík
Bűnüldöző
Bűnüldöző
avatar

Hozzászólások száma : 434
Join date : 2011. May. 08.

TémanyitásTárgy: Re: GentTech Corp.   Csüt. Márc. 21, 2013 9:08 am

-Nem de, csak te nem tudsz jól hazudni.-Mondtam ezután gyorsan lerendeztem vele a beszélgetést. Valamiért a dolgok túl jól mennek, szinte már túl jól. Ennyire szerencsésnek régen éreztem magam, de ennek ellenére nem engedhetem le a védelmem.
-Rendben. Köszönöm az együtt működésed.-Mondtam egy apró bólintással és mosollyal.-Na most... Nem tudom, hogy mennyire bízhatom meg benned, először csak le akartalak ütni... Lehet még mindig ez lenne a legjobb megoldás.-Gondolkodtam hangosan ahogy a szemébe néztem.-Gondolom, te ezt nem szeretnéd.-Mondtam halkan, miközben a reakcióját, de a kezem készenlétben volt ha netán ez a mondatom kicsapná a biztosítékot és elkezdene ordítozni. Mindenesetre a kommunikátorát bedobtam a vízbe, hogy még csak véletlenül se tudja riadóztatni a bajtársait. Egyenlőre hajlandó vagyok végig hallgatni az ő elképzeléseit az álomba szenderítésével kapcsolatban, de ha nem áll elő valami jobb ötlettel, valószínűleg végre hajtom a fentebb leírt elképzeléseimet.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: GentTech Corp.   Csüt. Márc. 21, 2013 10:50 am

Az őr szeme újra megtelik rettegéssel, mikor kilátásba helyezed a fizikai kontaktust durvább változatát is. Kissé szűköl, és furcsa emberinek már nem igen nevezhető hangot hallat. De lassan csak ki tud újra mondani pár értelmes mondatot.
- Ne öljööön meg… -Könyörgi neked, mintha csak a halálát emlegetted volna. - nem tudom mit akar tőlem, csak kérem ne öljön meg. Bármit megteszek. – És már majdnem ugyanabba az lelkiállapotba kergetted, mint mikor megpillantott. A csendes terror jól működik nála, és szinte már nem is ember, csak valami félős ösztönlény.


_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cybergyík
Bűnüldöző
Bűnüldöző
avatar

Hozzászólások száma : 434
Join date : 2011. May. 08.

TémanyitásTárgy: Re: GentTech Corp.   Pént. Márc. 22, 2013 1:50 pm

Nos a dolgok nem úgy mentek ahogy elvártam, a fickó ahelyett, hogy valami kifogást próbált volna kitalálni inkább az életéért könyörgött annak ellenére, hogy megmondtam, hogy nem fogom megölni már találkozásunk elején. Biztos félelmében elfelejtette. És mondjuk a leütést én nem társítanám az élet elvételével de hát mit tegyek. Mivel nem jött elő semmi ötlettel, csak tovább segítség nyújtási kísérlettel, így gyorsan leütöttem, és elhelyeztem majd gondolkodni kezdtem.~A legjobb az lenne, ha gyorsan belógnék a biztonsági rendszerbe és megheckelném a kamerákat. A belső szervereket mindig könnyebb feltörni, mivel nincs jele külső belépésnek. Aztán alkotok egy vírust, ami szépen továbbítja nekem az üzeneteket egy külső gépre amit rendszeresen ellenőrizhetnék... Így nem sodornám veszélybe a főhadiszállást ha lebuknék.~Gondoltam végig magamban, ahogy szépen oda mentem az ajtóhoz, és résnyire kinyitottam, hogy kitekintsek, és felmérjem a terepet magam előtt. Ha nem látok senkit, akkor elkezdem a falakat figyelni, kamerák után kutatva. Ha észreveszek egyet, akkor átgondolom a tervet, ha nem akkor gyorsan átosonok a biztonsági szoba ajtajához. Remélhetőleg észrevétlenül. Ha ez is sikerül, akkor újra gondolkodóba esem, hogy mi legyen a következő lépésem.~Ha rájuk töröm az ajtót, akkor lehet, hogy a sokk erejével könnyen elintézhetem őket. Végül is nincs okok feltételezni, hogy bármi baj van amíg nem ugrok be. És mire előkapják a fegyvereiket addigra valószínűleg már megragadtam az egyikük.~Gondolkodtam tovább, miközben a kezem a kilincsre tettem, de még nem nyomtam le.~De ha csak egy van, akkor érdemes gyorsan elkapni a nyakánál fogva, és megragadni a kezeit mielőtt riadóztathatna.~Gondoltam magamban, miközben vettem egy mély levegőt, majd lenyomtam a kilincset, és benyitottam, majd végre hajtottam a tervem. Ha sokan voltak akkor elkaptam a legközelebbit, és neki rúgtam a társának, hogy feldöntsék egymást, és remélhetőleg a többit pár erős ütéssel és rúgással a földre küldhetem. Leginkább a fegyverekre céloztam, és a gyomor tájékra, hogy ne legyen idejük visszatámadni, és hogy csak egy egy ütést kelljen kiosztanom.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: GentTech Corp.   Szomb. Márc. 23, 2013 11:34 am

//Na akkor jöjjön egy bugyuta kép a helyzetről, hogy egy kicsit megvilágosítsa, amit nem tudtok leírni rendesen.//


Egyetlen ütéssel az agyát nemlét világába küldöd. A testét meg szépen elhelyezed a fal mellet. Így megvédve minden további testi ártalomtól. A helyzet még mindig nem változik sokat, egyedül vagyok, csak a víz mocskos csobogása az, ami kissé zajt csap.
Az ajtóhoz lépsz. Ellenőrzöd, és nincs rajta riasztó, végül is miért védene bárki is egy egyszerű csatornát, ami inkább csak a szervizeseknek, vagy inkább csatornatisztítóknak lehet fontos. Szóval az ajtót résnyire nyitod és eléd tűnik az előtér. Mármint az épület előtere. Amit eddig csak talán sejtettél.
Széles akár maga az épület, úgy látszik ahol most vagy az alaksorszinten lehet. Vagyis a földszint alatt. A hall nem sokban különbözik a többi szokványos emberi irodaépületétől. Pár méretes oszlop, mi inkább dísz, mint tartó funkciót lát el, egy recepció, hosszú szinte túlságosan is giccses asztallal. Mögötte most nincs senki, mert hát éjszaka van. A recepciós asztalon pár számítógép, maga a pult nem messze van a hatalmas bejárati ajtótól. A másik oldalon több ajtót is látsz. Ezek egyike lehet a biztonsági szoba, amelyről az őr beszélt. A többi funkcióját nem ismered, de valószínű, hogy lépcsőfeljáró is lesz ott, mert hát az ajtók között két liftet is felfedezel. Összesen négy ajtó van a szemközti falon.
[/fong]

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cybergyík
Bűnüldöző
Bűnüldöző
avatar

Hozzászólások száma : 434
Join date : 2011. May. 08.

TémanyitásTárgy: Re: GentTech Corp.   Vas. Márc. 24, 2013 6:29 pm

Kiléptem a csatorna szennyes légköréből bár köszönhetően alámerülő akciómnak, nagy részét magammal viszem. Még jó hogy a szagló szerv az idő elteltével visszafejlődött, így legalább csak pár percenként regisztrálja az agyam a bűz teljes erejét.
Mindenesetre miután biztosra mentem a területemet illetően, óvatosan kiosontam, és gyorsan átfutottam a szemközti falhoz. Egyenlőre nem tudom, hogy melyik ajtót használjam. Sajnos nem volt olyan egyértelmű, mint azt gondoltam. Sóhajtottam egyet. majd oda léptem az egyik ajtóhoz, és gondolkodni kezdtem. Lassan ráhelyeztem a fejem az ajtóra, és hallgatózni kezdtem hátha elkapok pár mondatott és abból következtethetek. Ezt addig ismétlem amíg nem hallok valamit, de ha egyik mögül sem jön válasz akkor jöhet a B terv ami nem más mint a kopogás... szó szerint. Szépen oda mentem az egyik ajtóhoz és párat rákoppintottam az ajtóra, és félre léptem, várva a válaszra ha valaki kinyitotta az ajtót, akkor gyorsan neki ugrottam, és igyekszem, megragadni a karját, és a nyakát, hogy aztán élő pajzsként használva betoljam az ajtón, miközben villám reflexeimmel rögzítettem a környezetem. Ha voltak társai akkor igyekeztem úgy helyezkedni, hogy ne tudjanak egyből letámadni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: GentTech Corp.   Szer. Márc. 27, 2013 5:59 am

Villámsebesen mozogsz, még a kamerák ha lennének, amiket mondjuk nem figyeltél meg sem tudnának követni, legalábbis míg meg nem állsz. Akár egy zöld villám, úgy suhansz keresztül a termen. Egyetlen egy embert, vagy más veszélyesnek látszó élőlényt sem látsz, egy mérges páfrányon kívül. Ami nagyon nem zavarhat meg a feladatodban.
A fal mellett lapulsz, és közelebbről megnézed az ajtókat. Megannyi ajtó, hasonló funkció, és teljesen egyformák. Vagy legalábbis majdnem teljesen, mert hát mindegyik ajtón kicsiny táblácska található, mindegyik táblán szépen ívelt betűkkel ráírva, mi is a funkciója. Van itt raktár, lépcsőfeljáró, és megtalálod a biztonsági szobát is. Így hát a találomra való keresgélés már nem is olyan véletlenszerű.
A kopogás meglepi a bent lévőket. Horkantásokra leszel figyelmes, amik feltehetően emberektől jönnek, de ebbe nem vagy teljesen bizonyos. A horkantásokat, artikulálatlan hangfoszlányok követték. Melyek talán beszélgetés lett, de olyan ősemberes fajta. Míg végül meghallasz egy csattanást, ami egy szék feldőlése lehetett, meg döngő lépteket, mik közelednek az ajtó felé.
- MIVANMÁ..? – Eddig jut mondandójával, mikor már a nyakán vagy. Megfogod nyakát, és már fordítod is ki a kezét. Az izmok feszülnek, és már kiáltani sem tud, a kissé testes biztonsági őr. Kicsavart karjával vezetve tolod vissza az ajtón, és már fel is tárul előtted a nem túl bizalomgerjesztő kis helyiség. A falakon megannyi kamera, és megfigyelő szerkezet, előttük irányítópanel, sok gombbal, és villogó kütyüvel, na és az egész számítógépes mizéria előtt három görgős szék. Úgy látszik kettőt a szék tulajdonosaiból már elkaptál, és most a harmadik kissé kábán mered rád.
Az egész jó karban lévő tag, meredten bámulja a jelentet, ami nem minden napi. Szája tátva, és látszik, hogy nem éppen az éberség mintakövei, bizonyosan aludtak, legalábbis a párna a pulton ezt mutatja. A világ megdermed közöttetek, és mindketten tudjátok azon múlik ki nyer ma este, hogy mit is fogtok cselekedni az elkövetkezendő pillanatban.


_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cybergyík
Bűnüldöző
Bűnüldöző
avatar

Hozzászólások száma : 434
Join date : 2011. May. 08.

TémanyitásTárgy: Re: GentTech Corp.   Csüt. Márc. 28, 2013 6:01 pm

Egy gyors kapás, és a nyaka már is az én kezemben volt, a kezét erősen szorítottam és egy gyors mozdulattal élő pajzzsá változtattam a biztonsági őrt. Ahogy körbe tekintettem rajtam kívül csak egy fickót láttam, aki meglepetnek tűnt. Oh vajon miért?
-Hellóka!-Szólaltam meg játszott örömittasággal, mielőtt hozzáláttam hogy végre hajtsam a tervem.
Nem haboztam, gyorsan megszabadultam a pajzsomtól, csak hogy egy ideiglenes fegyverré alakítsam. Gyorsan oda tettem a lábamat szegény őr hátához és egy erős lökéssel előre küldtem, a nagy darab barátjához, hogy a pillanatnyi káoszt kihasználva, előre ugorhassak és egy erős ütést mérjek a fickó állára, remélve, hogy eléggé megkábul, hogy a farkamat használva kibuktassam. Arra számítottam, hogy beveri a fejét, ahogy hátra esik és akkor csak ez előbb elkapott férfivel kell intézkednem ami ötleteim szerint csak egy hasonló tarkó csapás lenne. Ha mindketten elájultak akkor hozzáláttam a gépek felderítéséhez, de ha nem akkor valószínűleg a B tervhez kell folyamodnom...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: GentTech Corp.   

Vissza az elejére Go down
 
GentTech Corp.
Vissza az elejére 
1 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Univerzumban játszódó FRPG :: Játéktér :: Gotham város és környéke :: Otisburg-
Ugrás: