DC Univerzumban játszódó FRPG


 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az Első lépések-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Latest topics
» Társalgó
Metropolis Történelmi Múzeum - Page 4 I_icon_minitimePént. Nov. 16, 2018 5:38 pm by Demolition Captain

» Diego Crown
Metropolis Történelmi Múzeum - Page 4 I_icon_minitimeCsüt. Júl. 02, 2015 10:54 pm by Diego Crown

» Rekviem
Metropolis Történelmi Múzeum - Page 4 I_icon_minitimeSzer. Júl. 01, 2015 8:09 pm by Madárijesztő

» A Robinson park
Metropolis Történelmi Múzeum - Page 4 I_icon_minitimeVas. Jún. 21, 2015 5:50 pm by Andrew Ramirez

» Csokit vagy csalunk!
Metropolis Történelmi Múzeum - Page 4 I_icon_minitimeVas. Jún. 21, 2015 4:52 pm by Andrew Ramirez

» Jess Kayle - A Sárkány Gyermeke
Metropolis Történelmi Múzeum - Page 4 I_icon_minitimeKedd Jún. 16, 2015 11:15 pm by Jess Kayle

» Jess Kayle
Metropolis Történelmi Múzeum - Page 4 I_icon_minitimeVas. Jún. 14, 2015 4:35 pm by Jess Kayle

» Amecchi Előtörténet
Metropolis Történelmi Múzeum - Page 4 I_icon_minitimeKedd Jún. 09, 2015 6:24 am by Madárijesztő

» Orvosi igazolások
Metropolis Történelmi Múzeum - Page 4 I_icon_minitimeKedd Jún. 02, 2015 9:13 pm by Ra's Al Ghul

» Smallville Állatkert
Metropolis Történelmi Múzeum - Page 4 I_icon_minitimeSzer. Május 20, 2015 11:13 pm by Cybergyík

Tükör
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span

Share
 

 Metropolis Történelmi Múzeum

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4
SzerzőÜzenet
Kevin Chase
Alvilági alak
Alvilági alak
Kevin Chase

Hozzászólások száma : 296
Join date : 2011. Dec. 04.

Metropolis Történelmi Múzeum - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Metropolis Történelmi Múzeum   Metropolis Történelmi Múzeum - Page 4 I_icon_minitimePént. Okt. 04, 2013 11:58 am

- Hahó! - szóltam elnyújtva, mert a bogár még mindig nem reagált, és épp ideje lett volna, hogy tegyen valamit. A gravitáció szépen lassan mintha eltűnt volna, és elekzdtem felemelkedni.
- Még nincs közvetlen veszély, de hidd el, ha szükség van rám, ott leszek. - szólalt meg végre, de nem tudtam elhinni amit mondott. Gondolkodni kezdtem a mormolásásán "gebel, gebel, gebel", majd úszni kezdtem a Begyűjtő felé a levegőben.
- Tényleg komolyan gondolta? - néztem rá értetlenül. Lupin úgy sem fog tudni mit tenni most jelenleg a levegőben a venom miatt.
- Akkor próbáljuk ki, mit is csinál pontosan. - mondtam a férfinak, majd próbáltam valami frappánsat kitalálni. - Nöljőn gáriv a lőbdelüf. - nagyon nehezen mondtam ki, mert sosem beszéltem még így. Beletelt jó másfél-két percbe, mire rendesen végig tudtam mondani, majd ahogy a végére értem megpaskoltam a Begyűjtő fejét, mint a jó kiskutyákét szokás.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lupin
Huligán
Huligán
Lupin

Hozzászólások száma : 306
Join date : 2013. Jun. 30.
Age : 25
Tartózkodási hely : Gotham -> Metropolis

Metropolis Történelmi Múzeum - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Metropolis Történelmi Múzeum   Metropolis Történelmi Múzeum - Page 4 I_icon_minitimePént. Okt. 04, 2013 12:19 pm

A venom okozta agyi zavarok egyre erőteljesebben jelentkeznek, ám Lupin minden mentális erejét latba vetve még képes kitartani a a mindent elemésztő vadság ellen. Majd minden energiáját latba vetve saját álmaiból próbálja előteremteni az előbb eltört tárgy látszati képét, s az erőlködéstől egy véres könnycsepp folyik végig arcán ám érzi ahogy aktiválódik ereje s egy gyenge illúziószerű képet vetít a gyűjtő elé.

- Ez csupán egy használhatatlan, még szilárd állapotát sem, nem hogy az erejét magában hordozó "tárgy". Ám ha egy rövid időre erősebbé teszel a természetfeletti erőimben mágiával, képes vagyok ténylegesen újra létrehozni a követ, minden mágikus erejével együtt... - Hirtelen rosszul lesz, s szájához kapva visszanyeli a saját hányását. - Mekkora badarság ez a Venom... Szóval akkor ha tanítasz, vagy elvezetsz valakihez aki hajlandó tanítani, és mellette elmondod mi történt azzal akit ismertél és hasonlított rám, akkor újrateremtem a követ. Ha nem, én valószínűleg visszakerülök a végtelenek birodalmába, a te álmaidnak pedig vége. Nos egyértelmű melyik a kellemesebb döntés...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégMetropolis Történelmi Múzeum - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Metropolis Történelmi Múzeum   Metropolis Történelmi Múzeum - Page 4 I_icon_minitimeKedd Okt. 08, 2013 12:25 am

Ahogy kimondod Kevin a szavakat, a Begyűjtő nyomban felfigyel rád, és szemében egy kis zavar játszik, mert ugyan tudja, hogy mit próbálsz, a szavakat nem tudta kibogozni ilyen rövid idő alatt. Aztán a füléhez kap, és bár nem látod, hogy mit matat ott, végül a földre szór pár szétmorzsolt szirmot és levelecskét, amik nem érnek el a földig, hanem elkezdenek felfele szállni, ahogy minden más is.
- Jgorof ebrök! - mondja a kicsavart szöveget, mire érzed, hogy egyszerre egy láthatatlan erő jobbra kezdi forgatni a tested egy ugyancsak láthatatlan, össze-vissza ingázó tengely körül, de nem túl sebesen ahhoz, hogy elmosódjon körülötted a világ. Olyan, mintha egy vidámparki játékba ültetnének bele, ami hosszabb távon előreláthatólag rosszullétet eredményezhet.
Most Lupin felé fordul, sokkal nagyobb érdeklődéssel annál, mint amit Kevin felé táplált. Ez az általad kivetített képnek köszönhető, melyre ráragadtak a szemei. Figyelmesen végighallgatja a mondandód, miközben néha Kevin felé is pillant, aki továbbra is forog. Arcán nem látni izgatottságot vagy bizonytalanságot, semmi ehhez hasonlót. Igyekszik pókerarcot vágni. Végül megszólal:
- Az alku a következő: megtanítalak egy módszerre, amely megnyitja előtted a mágia kapuját, de csupán egyet. Nem vállalhatok felelősséget azért, ha bárminemű kárt idéznél elő az általam tanított mágiával, és sok praktika amúgy is személyemre van szabva. Ha pedig már elindulsz az úton, úgyis megtalálod majd, hova kell lépned következőnek. Ennyit ajánlok, belépés a mágia rejtelmeibe, aztán kezdhetsz vele, amit akarsz. Többet nem ér számomra a kő, viszont ennyi áldozatot hajlandó vagyok hozni érte.
Vissza az elejére Go down
Kevin Chase
Alvilági alak
Alvilági alak
Kevin Chase

Hozzászólások száma : 296
Join date : 2011. Dec. 04.

Metropolis Történelmi Múzeum - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Metropolis Történelmi Múzeum   Metropolis Történelmi Múzeum - Page 4 I_icon_minitimeKedd Okt. 08, 2013 11:49 am

Legnagyobb meglepetésemre a fickó füléből tényleg virágok nőttek ki, legalábbis, ha hagyta volna.
- Azt a... - hűltem el, de már mindegy volt, a fickó körbeforgatott, hasonló módon. Egy ideig élveztem, és nevettem magmaban az előző mutatványomon, a pasas pedig Lupinnal kezdett egyezkedni.
- Jó, mostmár elég lesz. - szóltam, de nem figyelt senki és nem történt semmi.
- Jllá! - akár megállok, akár nem, még mielőtt a fickó bármit is mondhatna Lupinnak, egy újabb dolgot próbálok ki.
- Jlumén gem!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lupin
Huligán
Huligán
Lupin

Hozzászólások száma : 306
Join date : 2013. Jun. 30.
Age : 25
Tartózkodási hely : Gotham -> Metropolis

Metropolis Történelmi Múzeum - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Metropolis Történelmi Múzeum   Metropolis Történelmi Múzeum - Page 4 I_icon_minitimeCsüt. Okt. 10, 2013 12:13 am

A most éppen nem holdfejű ismételten elvigyorodik.

- Aki a kicsit nem becsüli, a nagyot nem érdemli. Szóval elfogadom az egyezséget.

Már érezte magában az izgatott bizsergést s csak most, hogy elérte célját kezdett az elméje lenyugodni, s kiértékelni a környezetében zajló történéseket.
Értetlenül állt Kevin akciói, s a furcsa páncél fel feltűnése előtt, s nem kerülte el figyelmét a hirtelen nőtt zöldségáradat a mágs füléből se, ám egyenlőre nem szólt semmit, csak okosan nézett mindenfelé s várta a dolgok további alakulását.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégMetropolis Történelmi Múzeum - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Metropolis Történelmi Múzeum   Metropolis Történelmi Múzeum - Page 4 I_icon_minitimePént. Okt. 11, 2013 2:12 am

Lupin érzi, hogy a venom ereje kezdi elhagyni a testét, és elméje lassan újra felszabadul a nyomás alól, amit a szer gyakorol rá.
A forgást nem sikerül Kevinnek megállítania, azonban eredménnyel jár a Begyűjtő elnémításával, és most, bár ajkai formálják a szavakat, hang nem hagyja el a férfi torkát. Megdöbbenve próbál megint megszólalni, majd dühösen Kevinhez fordul, miközben némán szitkozódik. Öltönye mögé nyúl, és kotorászni kezd, majd egy kis erszényt húz elő. Belemarkol a tartalmába, és szétnyitja a tenyerét. Valamilyen por lehet, tudjátok megállapítani, mielőtt rá nem fúj egyet a Begyűjtő. A por a levegőbe száll, könnyeden úszik a gravitáció mentes térben, és kezd széjjeláradni, kis felhőt képezni, pár másodpercen belül pedig eléri Kevint. A felhő marja a szemét, könnyezni kezd, és az orrába kerülve ott is érvényesíti maró hatását, mely lehat a tüdejéig, amitől köhögni kezd, a levegővétel nehezebbé válik. Nem nevezhető fulladozásnak, de beszélni nem tud.
Vissza az elejére Go down
Kevin Chase
Alvilági alak
Alvilági alak
Kevin Chase

Hozzászólások száma : 296
Join date : 2011. Dec. 04.

Metropolis Történelmi Múzeum - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Metropolis Történelmi Múzeum   Metropolis Történelmi Múzeum - Page 4 I_icon_minitimeSzomb. Okt. 12, 2013 11:42 am

A Begyűjtő valami fura port kotor elő az öltönyéből. Nem is nagyon tud mit tenni, az előbb virágok nőttek ki a füléből, most meg megnémult. Nem is lehetne ennél jobb ez az egész. Vagyis csak akkor, ha esetleg lenne rendes gravitáció. Itt lebegünk már jó ideje, pedig el sem hagytuk a földet. Én enélkül is tudok repülni - mostmár - de azért ez túlzás. Amikor a por elér hozzám, és akaratom ellenére beszippantom. A nyelő és légcsövem azonnal lángolni kezd, ahogy a szám is, majd lassan átterjed ez az egész a tüdőmre, és erős köhögő roham fog el. Azon járt az eszem, hogy itt fogok megfulladni ettől a mocsoktól.
~ Ürítsd már ki ezt a szemetet a szervezetemből. Mind a ketten itt fogunk megpusztulni! - rivallok rá a bogárra.
- Az nem lenne szerencsés, ugye? - teszi a hülyét és visszakérdez, de érzem, hogy mintha bekapcsoltak volna egy ventillátort, a por lassan kezd kiürülni, de még így is elég nehezen kapok levegőt, beszélni pedig inkább meg sem próbálok.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lupin
Huligán
Huligán
Lupin

Hozzászólások száma : 306
Join date : 2013. Jun. 30.
Age : 25
Tartózkodási hely : Gotham -> Metropolis

Metropolis Történelmi Múzeum - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Metropolis Történelmi Múzeum   Metropolis Történelmi Múzeum - Page 4 I_icon_minitimeKedd Okt. 15, 2013 1:31 am

A most éppen nem holdfejű megkönnyebbülten zsugorodik eredeti méretére, majd korábban levett öltönyét felvéve ismét a maga, elegáns, pedáns módján ismét elvigyorodik. Mély lélegzetet vett, s elméjének tisztulását ünnepelve feljebb emelte szemöldökét, majd csöndben figyelt, amíg véget nem ért Kevin és a mágus közjátéka.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégMetropolis Történelmi Múzeum - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Metropolis Történelmi Múzeum   Metropolis Történelmi Múzeum - Page 4 I_icon_minitimeSzer. Okt. 23, 2013 3:02 am

A férfi megköszörüli a torkát, és rekedten hang elő, majd ahogy tovább próbálkozik, egyre tisztább hang.
- Kh...nah véhgre - mondja, amikor alábbhagy a varázslat hatása, melyet Kevin ráküldött, majd újult erővel veti bele magát művészetébe: - Jlunéb gem neseljet!
Ekkor érzed, hogy az egész testedben elveszíted az irányítást az izmaid felett. Az első pár másodpercben görcsös rángatózás fog el, majd ezt követően tested megmerevedik még utoljára, aztán elernyed és mint mozdulatlan tárgy, tehetetlenül lebegsz a levegőben. Gondoltaidat ez egyáltalán nem korlátozza.
Eztán Lupin felé fordul: - Jdekzsere!
Lupin lassan újra a gravitáció hatása alá kerül, és finoman, fokozatos ereszekedéssel érkezik alá a földre.
- Beszélj, mit kell tenni pontosan, hogy a kő újra egy legyen?
Vissza az elejére Go down
Kevin Chase
Alvilági alak
Alvilági alak
Kevin Chase

Hozzászólások száma : 296
Join date : 2011. Dec. 04.

Metropolis Történelmi Múzeum - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Metropolis Történelmi Múzeum   Metropolis Történelmi Múzeum - Page 4 I_icon_minitimeSzomb. Okt. 26, 2013 10:29 am

A fickó végül visszanyerte a hangát, és felém fordult, majd újabb valamit mondott. Még nem tudtam ilyen gyorsan kitalálni, hogy mifélét mond, de az biztos, hogy nem jót. Az izmaim görcsbe rándultak, hirtelen rángani kezdtem, mint akinek rohama van, és attól féltem, nehogy esetleg elharapjam a nyelvem. Még egy utolsó rángás, és végleg elernyedt a testem, viszont tovább lebegtem.
~ Nincs esetleg erre valami taktikád? - utaltam a bogárnak az ernyedt állapotomra, de jó ideig csend honolt csak.
- Nem akarok beavatkozni. Edd meg, amit kifőztél. - válaszolt gúnyosan, amire csak mérgelődtem, bár ebből nem látszott semmi. A fickó Lupinnal beszél éppen, de nem akartam, hogy ez a szövetség létre jöjjön, ki tudja mi lesz belőle.
~ Ha esetleg befejezted amit épp csinálsz, akkor megakadályozhatnánk, hogy két ilyen nyomorult szövetkezzen. Mi van, ha el akarnak távolítani rólam? - szólta ismét a bogárhoz, bár szerintem tudta, hogy a vége csak amolyan blöff-féle, mert ebben én sem voltam biztos. Kellett egy jó ösztönző érv.
- Az bizony mindkettőnk számára előnytelen lenne. - éreztem, hogy csinál valamit, és nagyon reméltem, hogy hatása is lesz, nem csak felesleges erőfeszítés.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lupin
Huligán
Huligán
Lupin

Hozzászólások száma : 306
Join date : 2013. Jun. 30.
Age : 25
Tartózkodási hely : Gotham -> Metropolis

Metropolis Történelmi Múzeum - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Metropolis Történelmi Múzeum   Metropolis Történelmi Múzeum - Page 4 I_icon_minitimeSzomb. Okt. 26, 2013 3:32 pm

- Minden előtt lenne még egy feltételem ami számodra is előnyös lenne. Engedd el a "barátomat". Kicsit önfejű, de tud ésszerűen is viselkedni, ráadásul tökéletes koncentráció szükséges a kő visszahozásához, s egyikünknek se jó ha félszemmel fenn kell tartani az őt megbéklyózó mágiákat.
Kicsit se érdekelt Kevin sorsa, vagy hogy meg van báklyózva vagy sem, viszont hosszútávon nem árt jóban lenni vele. Vagy legalább nem ellenségekként viseltetni egymás iránt. Felé fordulok, s ügyelve hogy minden szavamat hallja a mágus is, megszólalok.
- Kérlek, minden vágyam a mágia ismerete. Ígérd meg, ha szabadon engedünk nem támadsz ránk. Továbbá képes vagyok létrehozni egy mágia nélküli követ is, ami biztonságosabb mégis száz százalékos reprodukciója az eredetinek. Azt itthaggyuk a múzeumnak. Így lopásnak se minősül a mágus tette, sőt hősként lehet számon tartani amiért megvédi a népeket a kőből származó esetleges hatásoktól.
Ismét a mágus felé intézem szavaimat.
- Hiszek benne hogy nem okoz galibát, így kérlek, engedd el, s elmondom mi a teendő.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégMetropolis Történelmi Múzeum - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Metropolis Történelmi Múzeum   Metropolis Történelmi Múzeum - Page 4 I_icon_minitimeHétf. Nov. 11, 2013 3:12 am

A férfi gyorsan fontolóra veszi a hallottakat, és gyanakodva fordul Kevin felé, aki még mindig az anyag hatása alatt lebeg tehetetlenül a levegőben.
- Erdlöf! - vakkantja a parancsot kissé vonakodva, mintha nem szívesen tenné. A szó hatására megszűnik körülöttetek a mágikus, természetellenes jelenség, és újra érvényesül a gravitáció, amely kíméletlenül lehúz benneteket a padlóra.
- Ha bármilyen gyanús mozdulatot látok, nem lebegni fogsz, hanem a plafonnak préselődsz - figyelmezteti Kevint a Begyűjtő. - Vagy jobb esetben átszakítod a plafont is kirepülsz az űrbe. Akkor - fordul Lupin felé. -, most már minden feltétel megvan az egyezségünkhöz? Mert akkor kezdhetjük.
Vissza az elejére Go down
Kevin Chase
Alvilági alak
Alvilági alak
Kevin Chase

Hozzászólások száma : 296
Join date : 2011. Dec. 04.

Metropolis Történelmi Múzeum - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Metropolis Történelmi Múzeum   Metropolis Történelmi Múzeum - Page 4 I_icon_minitimeVas. Nov. 24, 2013 6:14 pm

A fickó visszavet minket a földre, és minden a helyére kerül. Többé-kevésbé. Leülnek Lupinnal szemben, én pedig lassan feltápászkodom, és semmilyen gyanúgy mozdulatot nem téve, leülök melléjük, és figyelem mit csinálnak. Még a nagy pillanat előtt, érzem hogy tüsszögnöm kell, és csavarja az orrom a dolog, de nem akarok semmit megzavarni. Nem tudom felfigyelnek-e erre, de nem baj, és már késő is. A jól ismert mozdulatsort teszem meg, ám a végén egy nagy adag savat repítek szerencsétlen Begyűjtő arcába, főképp a száját szélozva.
- Hopp, bocsi. Nagyon fáj? - kérdezem tettetett ártatlansággal.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lupin
Huligán
Huligán
Lupin

Hozzászólások száma : 306
Join date : 2013. Jun. 30.
Age : 25
Tartózkodási hely : Gotham -> Metropolis

Metropolis Történelmi Múzeum - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Metropolis Történelmi Múzeum   Metropolis Történelmi Múzeum - Page 4 I_icon_minitimeVas. Nov. 24, 2013 7:14 pm

Figyelem amint repül a sav, s érzem amint a harag egyre csak gyűlik bennem, ám mozdulatlan maradok, rezzenéstelen arccal figyelem mindkét alakot s tudtam, egy napon meg fogom ölni ezt az agyalágyult idiótát. Kevin Chase halott...
Nagyot sóhajtottam, ám közben folytattam a tárgy valóságba hozását, a mágus épp elég mágiát adott nekem, hogyha még időben észbe kap, egy utolsó kis energiaadaggal visszahozhatom az elpusztult tárgyat.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégMetropolis Történelmi Múzeum - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Metropolis Történelmi Múzeum   Metropolis Történelmi Múzeum - Page 4 I_icon_minitimeHétf. Dec. 09, 2013 9:59 pm

//Mivel Macskanő leváltásra került, és ebből már úgy sem lesz semmi, hála Kevinnek, a játék véget ért, és a helyszín szabaddá vált.//

A férfi ordítani próbál, de nem jön ki hang a torkán. Olyan szerencsétlenül nyelte be a savat, hogy nem csak a száját, de a nyelőcsövét is marni kezdte. Nem kellemes, ha valaki meghúz egy savval teli poharat. A férfit a mentők viszik el, és bár a múzeum romokban, az emberek megmenekültek. Lupin bár vágyott a nagyobb tudásra, de hoppon maradt, így valószínű, hogy egy igen ellentétes kapcsolat alakult ki a két férfi között, ami talán a jövőre is kihat.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
Metropolis Történelmi Múzeum - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Metropolis Történelmi Múzeum   Metropolis Történelmi Múzeum - Page 4 I_icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
Metropolis Történelmi Múzeum
Vissza az elejére 
4 / 4 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Univerzumban játszódó FRPG :: Játéktér :: Metropolis és környéke :: New Troy-
Ugrás: