DC Univerzumban játszódó FRPG


 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az Első lépések-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Latest topics
» Társalgó
Szer. Jún. 22, 2016 9:41 am by Lois Lane

» Diego Crown
Csüt. Júl. 02, 2015 10:54 pm by Diego Crown

» Rekviem
Szer. Júl. 01, 2015 8:09 pm by Madárijesztő

» A Robinson park
Vas. Jún. 21, 2015 5:50 pm by Andrew Ramirez

» Csokit vagy csalunk!
Vas. Jún. 21, 2015 4:52 pm by Andrew Ramirez

» Jess Kayle - A Sárkány Gyermeke
Kedd Jún. 16, 2015 11:15 pm by Jess Kayle

» Jess Kayle
Vas. Jún. 14, 2015 4:35 pm by Jess Kayle

» Amecchi Előtörténet
Kedd Jún. 09, 2015 6:24 am by Madárijesztő

» Orvosi igazolások
Kedd Jún. 02, 2015 9:13 pm by Ra's Al Ghul

» Smallville Állatkert
Szer. Május 20, 2015 11:13 pm by Cybergyík

Tükör
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span

Share | 
 

 GentTech Corp.

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next
SzerzőÜzenet
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: GentTech Corp.   Szer. Ápr. 03, 2013 7:07 am

Mielőtt még bármilyen veszélyes helyen is tapogatózna az őr, hogy riaszthassa az üzem egészét, egy méretes emberi test landol rajta. Társa ellenkezni nem tud az eljárás ellen, így csak röppályára áll, és egy emberi meteor erejével csapódik bele a kissé nehézkes őrbe. Kiterülnek mint két béka, és még valami nyöszörgést is hallatnak, de többre már nem igen van idejük. Az öklöd egy erősnek tűnő állon csattan, és mielőtt még feltápászkodhatna a földről, el is terül ájultan. Már csak egy eszméleténél lévő ember van a szobában, akit egy másik még jobban célzott ütéssel szintén az eszméletlenségre kárhoztatsz. Két kékes, szürke ruhás fekvő alak az eredménye gyors mozgásodnak, és bizonyítéka diadalodnak.
Egy pillanatig figyelsz, hogy bárki meghallotta-e a dulakodásotokat, de semmi nem történik, csak a számítógépek halk pityegése, és a bennük lévő ventillátorok szinte nesztelen morajlása az, ami hallatszik. A figyelmedet így egészen feléjük is fordíthatod. A monitorokon, amikből gyors fejszámolás után több mint egy tucat található váltakozó képek láthatóak. A legtöbbje kamerák képét mutatja, ahogy az épület különböző zugait veszik fel.
Az utolsó kettő képernyőn nem kamerák képeit látod. Az egyiken egy emberi kártyajátékot, amit ha jól emlékszel pasziánsznak hívnak, a másikon pedig egy egyszerű szöveges dokumentumot, gyors olvasást követően, megbizonyosodsz a rutin ellenőrzések jegyzékét látod. Mit, hol, mikor, hogyan csináltak, és szépen le is van írva, a tizenöt percenkénti folyosók átnézésétől, egészen az óránkénti irodák. megvizsgálásáig.


_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cybergyík
Bűnüldöző
Bűnüldöző
avatar

Hozzászólások száma : 434
Join date : 2011. May. 08.

TémanyitásTárgy: Re: GentTech Corp.   Csüt. Ápr. 04, 2013 9:32 am

Minden terv szerint ment ami megkönnyebbüléssel töltött el. Ritka hogy minden ilyen simán halad. Egy gyors sóhaj után felálltam a leütött ellenfelek mellől, és körbe tekintettem a szobában, gyorsan megláthattam mik vannak a kamerákon, de nem úgy tűnt hogy ezekből semmi érdekeset nem fogok kideríteni. Bár mondjuk mit is gondoltam, azért nem várhatom el GenTechtől hogy minden őrnek megmutassák a titkos kísérleteket kamerán. Bár azért ez is egy kezdet. Egy számítógép bekötve a belső rendszerbe, tízszer egyszerűen mint az internet külső hálója felől támadni. Mint a Ganitisz taktika. Beküldeni az embereinket egy titkos járaton keresztül és aztán belül szétverni a várat. Szépen összetettem az ujjaimat, és megropogtattam őket, majd megmozgattam hogy kicsit lazuljanak miközben leültem a géphez, és kiléptem a pasziánszból.
-Na lássuk hogyan fogsz most megkülönböztetni egy másik felhasználótól, MR. profi hecker.-Mondtam egy apró mosollyal ahogy gyorsan megszereztem saját magamtól a program kódot az interneten keresztül, és egy pár másodperces letöltés után kezdődhetett is a feltörés. Az ujjaim gyorsan mozogtak, és gyorsan végig futottam a szervereket amiket az épület használ. Akkor a saját keresőmbe három szót írok be: Gyík, Teleportáció, Dimenzió.
Mindegyik elé és után csillagot helyezve elindítottam a keresést, és vártam hogy felugorjon egy lezárt fájl, vagy egy szöveg dokumentum amit csak bizonyos kóddal lehet megnyitni, bármi amiből megmondhatom hogy hol kell tovább keresnem. Remélhetőleg nem jönnek rá, hogy ezeket a műveleteket honnan hajtom végre, különben lebukhatok, hisz egy őr mégsem lehet ennyire érdeklődő ezek a témák után, de úgy éreztem megéri kockáztatni, ma egész szerencsés napom volt, talán még egyszer hatost dobok a kockámmal.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: GentTech Corp.   Szomb. Ápr. 06, 2013 9:11 am

Profizmusodnak, na meg előrehaladott társadalmadnak köszönhetően könnyedén felkészülsz a megoldandó dolgokra. A program letöltődött, és mikor keresőprogramodba beütöd a megfelelő címszavakat, szinte azonnal ki is dob nem egy dolgot. Először is a "dimenzió" szóra akadsz rá.
Több dimenzió utazó kísérlet is akad a labor területén, ami nem kevés előrehaladást mutatott már. De gyors fejbeli összevetést végzel a ti eredményeitek, na meg az itteni földön lévők között, és rájössz még messze vannak, ahhoz hogy egyáltalán le tudják produkálni egyszer is a dolgot. Ám a következő dokumentum miatt megváltoztatod a véleményedet. A távolság igen csak hatalmas, ha csak nem véletlenül tenyerelnek bele valamibe. Embertelen módszerekkel, nyitottak egy átjárót, egy kis videó felvétel erről biztosít is.
A kapu ránézésre sem biztonságos. A kapu nem folyamatos, és nem stabil, mégis rájössz olyan kísérleteket hajtottak végre, amibe nem egy emberük pusztult bele. A kapun megannyi csapatot küldtek át, és a feljegyzések szerint egyetlen egy ember jött vissza csak. Amit nagy eredménynek írtak le, mégis majdnem száz emberből ez számodra nem lehet túl jó arány. Az egyetlen alany, aki visszatért, egy számodra igen csak ismerős gépezettel tért vissza. Ez a gépezet meg volt rongálva, de látod rajta, hogy ez az, amit a professzor épített, még a te világodban. A gépezet hollétéről csak annyi információ van, hogy az "S" szinten található, a laboratóriumban. A gyors térképkeresésnek köszönhetően rájössz ilyen szint vagy hasonló részleg sincs.
A következő keresett szó, amire találatot érsz el a "Gyík". Erre már kevesebb információmorzsát tudsz összecsipegetni. Egy különös kísérlet, ami egy hüllők által uralt világról szóló teóriákkal foglalkozik. Hogyan és miként alakult volna a társadalmuk, ha ez tényleg létezne, vagy mennyire is lennének fejlettebbek, ha tényleg létezne a dolog. A legtöbb példa badarság, de az utóbbi hónapokban eléggé megbotránkoztató hasonlóságokat fedezel fel a saját világoddal kapcsolatban. Mintha tényleg tudnák, hogy léteztek. Vagy lenne valami informátoruk. Ezen információk hollétéről megtudod, hogy jó épületben vagy, az irodaház majdnem középső szintjén van az ezzel foglalkozó osztály. A dolog jól halad, talán túlságosan is.


_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cybergyík
Bűnüldöző
Bűnüldöző
avatar

Hozzászólások száma : 434
Join date : 2011. May. 08.

TémanyitásTárgy: Re: GentTech Corp.   Hétf. Ápr. 08, 2013 9:54 am

Ahogy a másodpercek teltek egyre több, és egyre megbotránkoztatóbb információval lettem gazdagabb. Egy pár pillanatig csak néztem magam elé, mielőtt kiléptem volna a rendszerből.
-Gyönyörű... Egyszerűen gyönyörű.-Mondtam halkan, miközben elkezdtem átprogramozni a kamerákat, és megváltoztattam az átirányítást, most egyenesen a szemüvegembe kapom a kamera képeket, és a riasztó sem indul be, ha egy kamera észrevenne, mivel mindegyiket lecsatlakoztattam, most már csak akkor lennék bajban, ha más őr szoba is lenne az épületben, és az egyik ember végezné a munkáját. Mindenesetre ideje volt elindulnom, nem volt sok időm, ha valaki benéz ide, akkor az akciónak vége lesz, így gyorsnak kell lennem.
Óvatosan kiosontam, és egy gyors ellenőrzés után elindultam, hogy megmásszam a lépcsőket, amik közém és az információ közé állnak. Miközben felfelé futottam, az agyam az előbbi információra reagált. Egyértelmű, hogy tudnak rólunk, és hogy tudnak a világunkról. Chedra. Vajon erről a támadásról beszélt? És vajon ki lehet azaz ember. Bárcsak többet tudhatnék róla. Ha valakit őt akarom a leginkább kifaggatni, vagy a tudóst aki az egész kísérletet indította. Ahogy a lábam szedte a lépcsőket, én egyre magasabbra kerültem, amíg el nem értem a megfelelő szintet. Ott megálltam, és egy pár lélegzetvétel után, szépen lenyomtam a kilincset, és belestem a szobába, és remélem, hogy látni fogok valamit ami érdekelhet. A szívem hevesen vert és nem csak a futástól hanem az izgalomtól, és attól a különleges érzéstől amikor tudjuk, hogy valami nagyba és mélybe kezdünk bele. Nem csak egy zsebtolvajt ütök le, nem csak egy bankrablást állítok meg. Nem, most megismerem az igazi ellenfelet, azt akik tudják, hogy mi történt velem, és ki tudja talán haza juthatok, vagy legalábbis hozzákezdhetek a hazajutásom megtervezéséhez. Ezek a gondolatok hajtottak, miközben beléptem a terembe. Persze itt nem a dimenzió kapura számítok, csak arra, hogy mit tudnak rólunk, talán meg is tudom a riportot amit azzal az egy túlélővel készítettek, talán megtudom a nevét, és megkereshetem. Minden amit itt találok egy lépéssel közelebb visz a célom eléréséhez. Minden lépés közelebb visz a megértéshez... Az igazsághoz. Chedra... Vajon erőszakkal hoztak át. Tényleg az emberek lennének az őrültséged oka?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: GentTech Corp.   Kedd Ápr. 09, 2013 10:31 am

A kamerák átirányítása nem kis feladat, még számodra sem, mert hát megannyi kamera van csak ebben az épületben, de nem lennél egy szuperfejlett hüllő faj egyede, ha nem menne neked az ilyen egyszerű dolog sem. A szemüvegeden mindent megtalálsz, és meglátsz ami csak mozdul az épületben, ami nem sok. Rajtad kívül, és az eszméletlenül fekvő őrökön kívül nem sok életet fedezel fel.
Egy ötlettől vezérelve a lépcsőfeljárót választod, sebességednek köszönhetően elég hamar meg is teszed a távot. Az emeleten két szervezet helyezkedik el, az egyik a Fiktív Társadalmakkal foglalkozó osztály, ez az amit te is keresel, a másik a Boly társadalmi rendszerének adaptálásával foglalkozó osztály. A környezet elég sivár, olyan mint minden emberi irodaház. Jellegtelen asztalok sorozata, még ízléstelenebb kockák, csak a hatékonyság növelésére, de ez éppen csak a munkakedvet, lohasztja ezzel együtt pedig a termelékenységet. Sokat kell még tanulnia az emlősöknek.
Átlagos ajtón kell keresztül jutnod, hogy szemed elé táruljon a látványnak is csak nagyon jó indulattal nevezhető kép. Az helyiség hatalmas a fél emeletet elfoglalja, szinte teljesen egy egységes tér. Csak pár szociális helyiség van elrekesztve, egy raktár, amiben feltételezhetően az alap tisztításra használt szereket tartják, na meg a megszokott főnöki iroda, melynek falai tiszta üvegből vannak, és még valahogy magasabban is helyezkedik el mint a többi kis kocka, mit a dolgozók élettereként szolgál. A minden egyes íróasztalon egy számítógép, na meg valahol a hátsó részen hatalmas polcokon milliónyi irat. Hosszú sorokban könyvespolcok, azokon akták, azokban pedig százával a fehér papírra nyomott betűk.


_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cybergyík
Bűnüldöző
Bűnüldöző
avatar

Hozzászólások száma : 434
Join date : 2011. May. 08.

TémanyitásTárgy: Re: GentTech Corp.   Szer. Ápr. 10, 2013 7:44 pm

A kamerák átirányítása eltartott egy darabig de végül is nem hiába vagyok informatikus feltaláló. Miután végeztem és mindent leellenőriztem, gyorsan megszakítottam minden összeköttetést a megfelelő szálakkal, és a legtisztább kitörléssel amit meg tudtam magamnak szerezni kitakarítottam a CGY vírusom(A kereső program), nem lenne túl jó ha az egyik programozójuk megtalálná a programot nemde? Az egyetlen dolog ami megmaradt az a szerver nevem és jelszavam, amivel bárhova beléphetek, köszönhetően a feljebb melyet vírus egyik hatásának. Persze az első szerver frissítésnél észreveszik a korrupt adatot, de a kitörlésen kívül mást aligha fognak tudni kezdeni vele. Miután mindennel megvoltam elindultam hogy újabb állomásomon kutassak. Felmentem az osztályra amelyik velem foglalkozott.
Először csak néztem magam elé ahogy a területet néztem. Egy kicsit megráztam a fejem miközben beléptem.
-Uh, hogyan képes itt bárki is dolgozni?-Kérdeztem magamtól egy sóhajjal, miközben ide oda tekintettem, de első látásra úgy tűnt nincs itt senki. Egy pár pillanatig gondolkodtam, hogy mit is tegyek, de úgy gondoltam a főnök irodája lenne a legfontosabb, hisz mégis csak neki osszák ki, hogy mit kutassanak, talán megtalálhatom az utasításokat, vagy egy nevet. Miután alaposan körülnéztem elindultam a megnevezett irodához, óvatosan kinyitottam, majd besétáltam mivel a kamerák miatt nem kell aggódnom így csak a komputer környékét ellenőriztem, mielőtt helyet foglaltam volna, hogy bekapcsoljam a gépet, és hozzá kezdjek a kutatásnak. A saját készítésű felhasználó névvel és jelszóval ez könnyű megoldás volt. Miután betörtem a rendszerbe egyből kutakodni kezdtem minden lehetséges infó után amit találhatok a gépen. Először a tulaj e-mailjeit néztem meg, majd onnan haladtam a gép többi fele felé, főleg a számomra érdekes nevű fájlokat néztem meg.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: GentTech Corp.   Pént. Ápr. 12, 2013 7:05 am

Mintha csak saját birodalmadba barangolnál úgy lépdelsz a teljesen üres irodahelyiségben. Senki és semmi nem zavart meg túlságosan eddig tervedben, és most hogy a célegyenesbe értél végre megtudhatsz elég sok mindent erről a bizonyos cég titkos terveiről. A számítógép hagyományos mármint evilágban számítva, ám le van védve jelszóval. Amit megint csak sikerül feltörnöd az előkészületeidnek köszönhetően és végre eljutsz a hihetetlenül unalmas aktarengetegig. A szociálpolitika, és társadalomtudomány minden vívmányát felhasználták, hogy létrehozzák ezt a milliónyi byte-ot, ami ránézésre a legunalmasabb dolog a világkerekén.
Az egészet kitalálták, mintha csak egy fikció lenne, milliárdnyi karakter arról, hogy mi lett volna ha nem az emlősök veszik át az uralkodó szerepet, és több ezer éven át vezették le fejlődésüket, leginkább a társadalom fejlődésére, és a kulturális szokásokat véve górcső alá. Még a te sebességeddel, amit a számítógép amúgy sem bírna, több órába is beletelne, mire átböngésznéd az összest. Még ha csak a hüllőkről szóló részt is vizsgálnád meg, ezt a sok információt több év munkája lehetett összeszedni. De ami a legérdekesebb látod benne a logikát, tudományos alapossággal dolgoztak. Már csak az a kérdés, hogy miért is fektetne ebbe bárki is pénzt, hogy egy ilyen látszólag használhatatlan dolgot összeszedjen.
Ám a legmeggyötörtebb pillanatban egy árny villan az egyik szemedbe. Mármint a képernyőre, ami az egyik folyosói kamerából veszi az adását. Gyors mint a villám, és csak erős fókuszálás, és csatornaállítgatás után tudod végre megtalálni a személyt. Persze a személyt a legátvittebb értelemben kell érteni.


Egy páncélozott alak repül egyenesen feléd. Legalábbis annak tűnik ahogy a lépcsőházban egyre gyorsabban veszi az emeleteket. Még van öt közte és közted de ezeket is könnyedén meg tudja tenni. Gyors fejszámolással is van még vagy három perced mire elér téged. Nem tudod honnan is tudhatja merre vagy, de abból ahogy kinéz a páncél tudja.


_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cybergyík
Bűnüldöző
Bűnüldöző
avatar

Hozzászólások száma : 434
Join date : 2011. May. 08.

TémanyitásTárgy: Re: GentTech Corp.   Pént. Ápr. 12, 2013 1:59 pm

Sajnos az emailek nem rejtettek sok infót, így kénytelen voltam az adatokat áttekinteni. És ember elég sok volt. Olyan sok feltelés és szimuláció, hogy több hétig tartana csak elolvasni nem hogy értelmezni. A legnagyobb kérdés a "miért?" volt természetesen. Miért alkotna valaki egy ilyen dokumentumot csak úgy? Főleg hogy ezzel a cég nem termel hasznot. A válasz egyértelmű. Mert tudnak az én világomról, de kiderült, hogy nem mindent valószínűleg az egészet a 'túlélő' tapasztalatai alapján állították össze. Sajnos tüzetesebb átvizsgálódásom nem vezetett sok eredményhez, így egy sóhajjal bezártam, és igyekeztem valami névsort találni, vagy címeket, bármit ami egy lépéssel közelebb visz a célomhoz, hisz nem fikció történetet jöttem olvasni, hanem nyomokért. Viszont nem sokára más gondok is a szemem elé kerültek. Egy érdekes teremtmény bukkant fel az egyik kamerán, és úgy tűnt, hogy felém jön. Egy pár pillanatig csak néztem magam elé, mielőtt gyorsan elkezdtem volna az ajtó elé rohanni, de megálltam. Valami itt nem stimmel, mi buktathatott le? Mindenesetre nem akartam megkönnyíteni a másik dolgát, inkább gyorsan megemeltem egy rakat dokumentumot, és a bejárat elé tettem, remélve, hogy ha nem is állítom meg vele, legalább lelassítom. Ezután villám gyorsan visszarohantam a géphez, gyorsan felcsatlakoztam az internetre, hogy elkezdjem átküldeni a dokumentumokat a bázisra. A feltöltés megindult már csak a harcra kell összpontosítanom, és a gépet megvédeni amíg végez. Vissza siettem az ajtóhoz, de nem mentem egyből a bejárathoz hanem elbújtam az egyik iroda szegletben, és csendben vártam.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: GentTech Corp.   Hétf. Ápr. 15, 2013 2:12 pm

Keresésedet tovább folytatod, még az utolsó pillanatokban is, de közben fél szemmel a közeledőre tekintesz. Aki mintha csak tudná, hogy ezt teszed átható tekintetével a plafont kémleli. Kis fejszámolás, és geometria segítségével észreveszed, hogy pontosan téged néz. Igaz még két emelet köztetek van, de akkor is folyamatosan rajtad tartja a szemét. Ez egy igen csak furcsa tény.
Névjegyzékben semmilyen nevet vagy címet nem találsz, ami felkeltené a figyelmedet, vagy ismerős lenne, de ez még egyáltalán nem jelenti azt, hogy nincs is közte egyetlen egy nyom se. Ezt te is tudod, így a lehető leggyorsabban átküldesz mindent az Alfa Szövetség bázisára. Az utolsó előtti pillanatban, mikor feltételezett ellenfeled megérkezne. Az utolsó százalék is megérkezik, és felkészülten várod az ajtó mögött.
Teljes sebességével csapódik be az alak. A levegő pillanatok alatt megtelik milliónyi papírlappal, mintha csak tél lenne. Úgy álltok a papíresőben, és néztek farkasszemet egymással. Most más jól ki tudod venni az alakját, és minden részletet is. Előtted egy teljes testpáncélba öltözött alak áll. Leginkább egy rovarra emlékeztet, mellkasán pedig az „SZDR-2” karakterek láthatóak. Kezei végén hosszú újak, vagyis inkább csápok mozognak. Végükön fenyegető hegyes ujjakkal. A páncélon nem fedezel fel gyenge pontot, az egész testét fedi, bár ahogy látod nem túl vastag az alkotmány. A hátán visszahúzható szárnyak találhatóak, ami könnyedén repítette feléd üldöződet. Feje legnagyobb részét széttagolt szemek foglalják el, ezek pedig veszélyt rejtenek magukban. Nem is keveset.
- Lezárt területre érkezett. Azonnal adja meg magát, különben számolnia kell a következményekkel. – Úgy látszik alakod nem lepte meg, mondjuk a mai világban egy hüllőnek kinéző alak sem tűnne fel főleg nem ebben a városban. A hangja gépszerű, mégis van benne valamilyen élő, igaz eléggé elnyomott formában. A karjai megvonaglanak, mintha tényleg rovaré lenne, egyetlen csont nélkül, és úgy látszik a válaszodra vár, mert nem lép.


_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cybergyík
Bűnüldöző
Bűnüldöző
avatar

Hozzászólások száma : 434
Join date : 2011. May. 08.

TémanyitásTárgy: Re: GentTech Corp.   Kedd Ápr. 16, 2013 4:15 pm

És lejött, épp rámentem a delete gombra és megszakítottam a kapcsolatot, ekkor azonban hatalmas dörejt hallottam, és pár másodperc múlva üveg csiripelések töltötték meg a szobát. Csöndeben felnéztem a gép mögül, és kiegyenesedtem, az egyik kezem a kardom markolatára csúszott. Nem tudhattam biztosan, hogy van-e ember a gép mögött vagy sem, de nem olyan teremtménynek tűnt, akivel szórakozhatok. De ettől függetlenül megtettem.
-Miért? Mik a következmények? Bocs új vagyok itt, nem ismerem a szabályzatot teljesen.-Mondtam egy idétlen vigyorral, miközben tettem egy lépést hátra. A ruha meglehetősen ijesztő volt, és a kialakítás hasonlított egy futurisztikus hadi egyenruhának, bár inkább egy prototípusnak tűnt mintsem sorozat gyártmánynak. Biztos szuper katonákat akarnak kikísérletezni, vagy legalábbis a tökéletes felszerelést. Ha tippelnem kéne, a hajtóműt az én fajom adataiból építették, de lehet tévedek, nem tudhatom mégis milyen messzire juthattak maguktól. Most viszont egy érdekes választás elé álltam. Ha most megadom magam, akkor valószínűleg egy olyan helyre visznek ahol a velem foglalkozó csoporttal találkozhatok. Ha harcolok akkor viszont lehet, hogy kénytelen leszek visszavonulót fújni, és hogy őszinte legyek, sok mindent nem találtam ki. Csak azt hogy valószínűleg átjutottak a világomba, és ha még egyszer ide jönnék már biztos erősebb lenne a védelem. Viszont ha feladom magam lehet, hogy oda raknak ahonnan nem tudok kiszökni. De hé... Az alfa csapatnak hagytam üzenetet. Ők talán képesek lesznek segíteni. Egy pár másodpercig tartott a gondolat végig futtatása, de a végre hajtás egy évnek tűnt a szememben, ahogy szépen lassan levettem a kezem a markolatról, és behunytam a szemem.
-Rendben... Hajlandó vagyok megadni magam.-Mondtam ahogy kinyitottam a szemeim, és feltettem a kezeim, de ha támadott, akkor megpróbáltam félreugrani.-Csak egy kérdés: Hogyan találtatok meg? Azt hittem minden nyomot eltakartam.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: GentTech Corp.   Csüt. Ápr. 18, 2013 9:44 am

Zsíííír Very Happy erre nem gondoltam volna. Hogy mindig meg tudsz lepni?//

Mechanikus rovar félrefordítja fejét, kérdésed hallatán. Ez a mozdulat nem sok emberiességet takar, egy ilyenbe már rég csont tört, porc repedt volna. Ám ez még mindig nem bizonyít semmit. A beszélgető partnered nem támad rád, sőt kifejezetten kevés harciasság szorult belé. Így válaszol könnyed, igaz még mindig gépies hangján.
- Azonnali letartóztatás, lefegyverzés, és elzárás egy biztonságos helyre, míg a szervek meg nem érkeznek, és jogilag is vádat emelünk betörés, vandalizmus, és súlyos testi sértés vádjával. – Talán nem éppen erre a válaszra vártál, de a érzelemmentes mondatok között súlyos és annál veszélyesebb sorok húzódnak meg.
Szavaid hallatán egy kissé elbizonytalanodik, legalábbis gépi csápjainak mozgásából erre következtethetsz. Esetleg valamilyen üzenetközvetítésre alkalmas szerkezet, amin keresztül újabb parancsokat kapott, a titkos vezetőjétől. Vagy így vagy úgy, de lépésről-lépésre megközelít. A jobb kezét feléd nyújtja, miközben arról eltűnnek a hosszú csápok és egy elég furcsa bilincs jelenik meg helyette. Egy lépés választ el a rabláncra fűzéstől, mikor válaszol.
- A szemeim mindent látnak, és mindenen keresztül képesek érzékelni bárkit. Csak későn sikerült észrevenni cselekedeteidet, de azonnal ellenlépéseket tettem. Az őrök csak elájultak, és nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedtek. De így is felelnie kell súlyos bűneiért. – Mutat méretes rovarszerű szemeire, majd a bilincsek a kezeid méretére csökkennek. Megteszi az utolsó métert is közöttetek, és ha nem ellenkezel megbilincsel.


_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cybergyík
Bűnüldöző
Bűnüldöző
avatar

Hozzászólások száma : 434
Join date : 2011. May. 08.

TémanyitásTárgy: Re: GentTech Corp.   Hétf. Ápr. 22, 2013 9:59 am

A vandalizmussal kicsit vitáznék, de szerintem nincs értelme rontani a helyzeten, meg amúgy is más gondolat foglalkoztatott. Amire szépen lassan gondoltam végig. Hazudni nem hazudhatok még ha egy robotról is van szó. Valamit ki kell találnom. Első gondolatom az lett volna, hogy azt mondom neki, hogy vigyen a kutató csoport elé, de talán valahogy rá tudom szedni.
-Nos, rendben van. Nagy kár, szívesen találkoztam volna a kutató csoport vezetőjével. Csak hát tudod, ilyen formában nehéz hivatalos találkát szervezni. Pedig talán még kutatási eredményekről is beszéltünk volna.-Mondtam miközben megsimogattam a tarkóm.
-A dimenzió kapuk, a fejlett technológiák, mint például a lézer pisztoly, meg az időjárás irányítás. Tudod én részt vettem az első kapu építésekor, én voltam az első aki átjutottam ebbe a világba. Eredetileg teleport kaput akartam csinálni, a professzorral, de azóta sokat változhatott. De izgalmas volt, futni az emberek elől meg minden, mint valami virtuális valóság szoba, csak tudod több adrenalinnal. Oh bárcsak újra megépíthetném a kaput és visszamehetnék. Bárcsak lenne egy mód.-Egyetlen reményem az volt, hogy valaki hallgatózik és parancsra inti a robotot hogy ne zárdába vezessen hanem az említett csoport egyik vezetője elé. Megfordult a fejembe pár dolog, de ha az ember azt hiszi hogy ajánlatot tehet, abban téved, mert hát sosem mondtam hogy szövetséget kötnék ezekkel a gyilkosokkal, de reméltem, hogy félreértelmezik a mondandóm.
-Azt hiszem, hogy nem sokára kapcsolatba kell kerülnöm az ügyvédemmel.-Mondtam miközben lecsatoltam a kardomat a vállamról, és oda nyújtottam.-Ezt jobb ha magadnál tartod. Bár nem használtam azért gondolom nem árt ha jobb kéznél van.-Mondtam egy barátságos mosollyal, bár emögött is állt egy tervem amire talán később lesz szükségem. Ezt követően hagytam hogy megbilincseljen de a szemüvegemet nem vettem le, mert hát ahhoz még a pólómat is le kell vegyem, hogy az összeköttetést biztosító drótot letudjam venni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: GentTech Corp.   Kedd Ápr. 23, 2013 8:23 am

Eőtted lévő robot, kissé meglepődik. Ami egy robottól nem éppen elvárható reakció. Lassan elfordítja olyan rovarosan a fejét, majd miután jobban szemügyre vett, lassan kissé túlságosan is, mintha ellenére lenne a dolog elkezdi mondani.
- A megadás enyhíti a bűnöket, és a büntetés kevesebb lesz. - A bilincsek egy pillanatra átalakulnak újra borotvaéles csápokká, de ez csak egy pillanat. Mire fel tudnád fogni mi is történt újra csak a bilincsek vannak ott, és egyetlen mozdulat sem sugallja, hogy rosszat akarna. Újra megakad, úgy látszik újabb parancsot kapott szavaid hallatán. - Rendben van, elviszem a kutató részlegbe. De semmilyen meggondolatlan mozdulat, mert kénytelen leszek súlyos intézkedéseket tenni. - Lassan kezedre rakja a bilincset, ami szépen elválik a fémtesttől, és megállapodik rajtad. Nem ismered fel a béklyód anyagát, de hát te sem tudhatsz mindenről. Elveszi a kardodat, és kezében tartva kezd el kísérni.
Lassan vezet, és most a liftet vagy kénytelen használni. Az út ismerős lehet, igaz eddig a lépcsőn tetted meg ezt. A földszintre vivő gombot nyomta meg, és úgy látszik most sem fogsz megismerni új tereit az épületnek. A földszinten, a már szintén ismert ajtón vezet be, újra a csatorna mellett vagytok, ám ami talán új lehet, a falhoz vezet téged. A fal teljesen átlagosnak néz ki, csupa penészes, kopott tégla egymáson, ám mielőtt még neki mennétek a kísérőd jelet ad le, amitől a fal nesz nélkül kinyílik.
Előtted egy egész új komplexum nyílik ki. A kutatólaboratórium, melyet igaz csak az ösztöneid vezettek, de azonnal meg is találtak. Talán mégis inkább a szerencse, de vagy így vagy úgy megtaláltad a keresett helyiséget. Bent legalább egy tucatnyi köpenyes alak, tipikus emberi tudósok ténykednek. A terület hatalmas, van itt számítógépterem, kísérleti laboratórium, teszt helyiségek, és minden ami csak kellhet egy fejlett technológiájú kutatóközpontba. A kísérőd, ha nem ellenkezel, elvezet a labor közepéig. Egy vaskos fémállványon álló emelvényen, ami egy üvegezett falú, és aljú iroda, benne egy eléggé csinosnak mondható ember, legalábbis emlős szemmel mondható csak csinosnak, áll és vár titeket.
Lépcsőn felhaladtok, és egy fotocellás ajtón átjutva máris szembe kerülsz a feltételezett kígyó fejével. Ki ránézésre irányítja az egész kísérletet. Előbb lassan felmér téged, körbe sétál, mintha csak egy darab hús lennél, és csak azután szól hozzád.
- Úgy hallottam van valami ajánlata a számunkra, Mr. …- Hangja túlságosan is megnyugtató, mozgása pedig a legkecsesebb művészekével vetekszik. Ám a szemeiben látod a tüzet, mely akár az egész világot elemésztheti, a tüzet melytől rettegni kellene, vagy legalábbis megfelelő távolságot tartani vele.


_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cybergyík
Bűnüldöző
Bűnüldöző
avatar

Hozzászólások száma : 434
Join date : 2011. May. 08.

TémanyitásTárgy: Re: GentTech Corp.   Kedd Ápr. 23, 2013 9:14 pm

Úgy tűnik bedőlt a trükkömnek és nem sokára a felettese is üzent neki, hogy vigyenek elé. Egy pillanatra elvigyorodtam de gyorsan semleges arcra váltottam ahogy figyeltem a karpereceket
-Nem lehetett volna barna? Az jobban megy a szememhez.-Mondtam viccelődve, ahogy elindultam vele csendesen követve a bogarat. Nem sokára visszamentünk a startra és utána nem sokkal már ott is álltam a laboratóriumban.~Na innen kijutni sem lesz egy séta galop főleg ezekkel a bilincsekkel a csuklómon.~Gondoltam magamban, miközben szép lassan felmentünk a nagy főnökhöz. Egy pár pillanatig csak csöndben figyeltem, mielőtt megszólalt. Pár szem pillantás és máris tudtam hogy rosszban sántikál az ürge. Az emberi élet semmit mondó számára.
-Nos valószínűleg úgysem az én ajánlatom érdekli. Már biztos meg van a sajátja.-Mondtam egy apró mosollyal, miközben oldalra tekintettem.-Mellesleg nagyon szép páncél. Nem tudom megmondani hogy robot, vagy egy élő ember van benne. Szép munka.-Dicsértem meg miközben reméltem, hogy elárulja a titkát, főleg az érdekel, hogy élő személy vagy sem, ezzel a tudással nagyban megkönnyíteném a tervezést.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: GentTech Corp.   Csüt. Ápr. 25, 2013 9:39 am

Kísérőd egyetlen arcizma sem díjazza humorodat, legalábbis ha látnád ezt, de a maszk nem sok mindent árul el magáról. Úgyhogy szépen csendben lejuttok a bűzös csatornán keresztül a laboratóriumba.
Széles és ám annál félelmetesebbnek szánt vigyor ül a nő arcára. Kissé ingatja a fejét a szemtelenségeden, ám azért válaszol. Még ha talán nem is azt, amire számítasz.
- Hát ez elég kiábrándító. Azt hittem van valami a kezében, de ha nincs máshogyan fogjuk felhasználni. – Csak egy biccentést enged meg magának, ám ez is elég sok információval lát el téged, hát még a mögötted strázsáló Bogarat. Ujjai újra megnyúlnak, és mint a villám csap ki feléd. Pikkelyeiden érzed az elektromos statikusságot. A csápok tűhegyes végei között elektromos kisülések cikáznak. Oldaladat célozza, nem foglalkozik a rajtad lévő ruházattal, sem a pikkelyeiddel, mik egy kevlár mellény vastagságával rendelkeznek. Csak szúr…

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cybergyík
Bűnüldöző
Bűnüldöző
avatar

Hozzászólások száma : 434
Join date : 2011. May. 08.

TémanyitásTárgy: Re: GentTech Corp.   Pént. Ápr. 26, 2013 4:39 pm

A beszélgetés nem abba az irányba indult ahogy elterveztem. A kiábrándulása kimutatása után, bólintott egyet. Nem kellett fél másodperc sem, hogy levonjam a következtetést. Egy pislantás, és máris fordítottam a törzsem, az összebilincselt kezeimet gyorsan a bogár csuklója és alkarja irányába toltam, hogy remélhetőleg félre lökjem, de már a megállítása is kielégítene. És ott volt a tervem második fele. A farkam ugyanis nem maradt rest. Mikor oda adtam neki a kardot, reménykedtem benne, hogy a hátam mögött fog állni, vagy legalábbis mellettem. Arra is számítottam, hogy mivel megadom magam ezért a kezemet elől bilincselik össze, pont úgy ahogy oda nyújtottam, növelve ezzel a mozgékonyságomat. A szemeim megcsillantak ahogy az egyik lábam felemelkedett, és elrúgtam magam a páncélozott fickótól, ahogy előre zuhantam gyorsan vetettem egy bukfencet, és a gurulásból már fel is álltam, a farkam ízlésesen a markolat körül, és előre mutatta a pengét egyenesen a nő nyakához., alig lehetett köztünk és a kard között 20 centi. Az egész esemény nem tarthatott három másodpercig.
-Ahhoz képest, hogy milyen okos, az ellenfeleit eléggé alábecsüli. Hívja vissza a vérebét.-Mondtam és erősítésként közelebb nyomtam a torkához a hideg acélt.
Ez lenne a terv, a kérdés már csak az, hogy a kivitelezés sikerül-e vagy sem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: GentTech Corp.   Szer. Május 08, 2013 9:06 am

A hirtelen kitörésed úgy látszik meglep mindenkit. Mögötted lévő Bogár halálos szúrását véded, vagy jobban mondva eltéríted. A bilincseken csúszik meg a szúrás, és bármilyen anyagból is legyen, saját magát nem könnyen vágja át. Tűhegyes csápok elcsúsznak, ám a csapás erejétől még te is meglepődsz. Ám mivel csak félre lökni kívántad a dolgot, nem is vetsz bele annyi erőt. A pluszba adott erővel kiegészülve, oldalra vetődsz.
Farkad (mármint ha jól értelmeztem) kicsap és a kardodat veszed célba. Nem éppen szokványos foglyokhoz méltó cselekedeteidnek köszönhetően, na meg azért testi erőd is kell hozzá, visszaszerzed fegyveredet, és mielőtt utánad vethetné magát fogva tartód, máris a nő mögött teremsz. Ezzel sakkban tartva a körülötted állókat.
- Állj! – Nyújtja előre kezét, és ezzel megtorpanásra késztetve üldöződet. A pengével még nem vágtad meg, de a hideg acél a bőrbe nyomódva elég hangsúlyos cselekedet. - Hát ez aztán nagyszerű mondhatom. Nem gondoltam volna… És most mit fog tenni? Akár el is engedhetne, tudja hogy mi jön ezután! – A szavai még mindig olyan érzéssel töltenek el, mintha mézet csepegtetnének füledbe. A farkad megremeg (mármint a rendes, amiben a kardodat tartod] és csak erőnek erejével, mármint elméd erejével tudod magadat rávenni, hogy ott tartsd a fegyvert ahol szeretnéd. Valami nincs rendben a nővel, nem az a kifejezett túszjelölt._________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek


A hozzászólást Vadmacska összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Május 09, 2013 3:08 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cybergyík
Bűnüldöző
Bűnüldöző
avatar

Hozzászólások száma : 434
Join date : 2011. May. 08.

TémanyitásTárgy: Re: GentTech Corp.   Szer. Május 08, 2013 11:14 am

//Nagyon jó post, de sajnos ezzel nem tudok mit kezdeni XP//
//De nem baj majd használom Bisurét, az több ihletet ad Very Happy//

A tervem bevált. Ez már túl szép volt ahhoz hogy igaz legyen. Minden igazi baj nélkül bejutottam az épületbe, leütöttem a biztonsági őröket anélkül, hogy riadóztattam volna. Feltörtem a számítógépeket anélkül, hogy észrevettek volna, infót szereztem, és most ez? Itt állok és az egész kutató csoport vezetője a markomban. Na igen túl szép volt hogy igaz legyen. Ahogy el kezdett beszélni hirtelen az ereimben felhevült a vér, mintha csak egy szerelmes hangüzenetet kaptam volna a telefonra, vagy amikor először voltam randin. A zavarom kicsit elterelte a figyelmem, de gyorsan összpontosítottam, miközben az összebilincselt kezemmel megragadtam az csuklóját, csak hogy irányításban érezzem magam.
-Majd elengedlek, ha elmondod, mégis mit tervezel. Az nyilvánvaló, hogy az én világomba akarsz jutni, és valószínűleg a technológiánkra fáj a fogad, vagy a piacot vagy valami mást akarsz uralni ebben a világban, az engem most nem érdekel. De minek fáradoztál azzal, hogy társadalom rajzot készíttess? Miért támadtad meg Chedrát? És, még valami...-Kezdtem bele de aztán csak ennyi jött ki a számból.-Ki a hackered? Mert nagyon jó munkát végzett szeretnék beszélgetni vele.-Mondtam de csak azért, hogy ne tűnjek idiótának. Igazából fogalmam se volt mi mást kérdezhetnék a legtöbbet magamtól kitalálhatom. Igazából csak a cégről és a tagjairól nem tudok gyakorlatilag semmit, de róluk aligha fog társalogni velem. Meg amúgy is elég sok mindent kitaláltam már róla csak azzal hogy ide jöttem, és az indítékai is elég tiszták hacsak az egész nem egy látszat, mindenesetre nem volt elég bizonyítékom, hogy bezárassam, főleg hogy valószínűleg ügyvédek tömkelege várja hogy kihozhassa. Viszont egy kérdés azért felugrott a fejembe.~Na most hogy jutok ki?~
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: GentTech Corp.   Csüt. Május 09, 2013 7:10 am

//Ó hogy te minden apróságon fenn akadsz, tessék arra reagálni amit kapsz Very Happy //

Köréd gyűlnek a nézelődők, na meg azok is, akik tenni akarnak valamit az ellen, hogy a feltételezhető kutatás vezetőjét túszul ejtették. Vannak már bő tucatnyian körülötted, de senki nem mer tenni semmit sem. A Bogár alak mögött húzzák meg magukat, mintha csak valami megmentő lenne, minden gondjukra gyógyír, vagy maga a megváltás. Ám az nem tesz semmit a kutató parancsa nélkül, legalábbis így látszik.
- Óóóó, miket feltételez rólunk maga. Közben itt legjobb tudomásom szerint nem mi vagyunk a bűnözők. Ez egy állam által támogatott tudományos kutatás, a rendfenntartó szervek elősegítésére. Még jó hogy nem azt mondja világuralomra akarunk törni, hogy elfoglaljuk ezt a sárgolyót. És ha mégis igaz lenne, amit állít. Le kellene tennie azt a fegyvert, még a végén megvág vele valakit, akit nem is akarna. – Kissé hátrébb fordítja a fejét, nem törődve azzal, hogy a penge a nyakán van. Ezzel pedig óvatlanul is azt éri el, amit feltételezett. Igaz csak egy kis vágás, mintha csak borotválkozás közben esett volna meg, na persze nem a te fajoddal, vagy nem is a nő nemével, de azért csak egy aprócska vágás. A vér azonnal kiserken. Csak egy csepp, de a szavakkal együtt mik eljutottak füledig, szorongás fog el. Te tényleg nem akarsz bántani senkit, és tényleg csak védeni akarod azokat kik nem tudják megtenni ezt maguktól. Eddig csak feltételezéseid vannak, apró láncszemek, amik egységgé csak a sok feltételezésed tölti ki.
Bársonyos kéz érinti meg a pengét, szinte érzed ahogy melege átjárja testedet, és a kérlelő szempár, ami párosul hozzá, szívedben furcsa érzéseket indít el. Lassan nyomja le a kardot, erőt nem fejt ki, csak mintha pille súlyú lenne, és nem is esne nehezére a dolog. Közben már jó sokan vesznek körül, még nem volt követelésed, legalábbis a hacker, vagyis inkább az informatikai biztonság fejével való találkozás, akit úgy látszik nem nagyon akarnak előkeríteni.


_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cybergyík
Bűnüldöző
Bűnüldöző
avatar

Hozzászólások száma : 434
Join date : 2011. May. 08.

TémanyitásTárgy: Re: GentTech Corp.   Csüt. Május 09, 2013 8:15 pm

Egy pillanatig nyitottam a számat, hogy válaszoljak, de aztán megálltam. A fejemben kattant egy kerék, amire kicsit elmosolyodtam, talán megtaláltam a kiutat, erről a helyről. Szépen aktiváltam a kommunikátort. Persze a hölgy kecses mozdulatai, ön vagdosása, és a továbbra is vészesen mámorító hangja még mindig zavart, de egy kicsit elemeltem a kardot és megoldottam, hogy ne tudjon öngyilkos lenni, bár mintha ő maga irányította volna a farkam, de betudtam annak hogy egyszerre léptünk. Inkább hozzá kezdtem a válasznak.
-Tudja, ha én innen nem jutok ki, a barátaim megtalálják a videókat és a dokumentumokat. Nem hiszem, hogy örülne annak, hogy ha egy több százas áldozatot követelő kutatás a sajtó kezébe jutna, ugye? Nem hiszem, hogy kellemes lenne átrendezni az egész szervezetet azért, hogy tovább folytathassák a kutatásaik.-Jegyeztem meg miközben körbe tekintettem.
-Szerintem egy pár válasz, és a kijuttatásom, megéri önnek ennek a fejfájásnak a kihagyását.-Mondtam miközben igyekeztem nem kimutatni az izgatottságom. Reméltem, hogy ezzel sikerül időt nyernem, mert a nő hangja egyáltalán nem tetszik annak ellenére, hogy kellemes, és üdítő hatású, az ösztöneimnek, az elmém még tudja, hogy ez ne, normális ezért a magasabb hanghordozásommal próbálom kiszorítani az elmémből az ő hangját. A kommunikátor pedig adta le az adást a főhadfiszállásnak, így ha el is buknék a többiek tudni fogják mit kell tenni.~Lássuk hogy erre mit lép.~
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: GentTech Corp.   Kedd Május 14, 2013 11:04 am

//Több esélyt pedig nem kapsz az elhallgattatására Very Happy most jön a jó rész.//

És jön az a mosoly, amitől még a szőr… mármint a pikkelyek is felállnak a hátadon. A nő még mindig nincs zavarban, úgy tesz, mintha ő irányítana, ez pedig nem kevés aggállyal áraszt el. De már tenni nem sokat tudsz ellene.
- Ezt elhiszem magának, de ne aggódjon gondunk lesz a barátaira is, ha rájövünk kik is azok. Addig is rakja el azt a veszélyes fegyvert. – Szemeidbe néz, és érzed különös változás megy benned végbe. A kard lassan lehanyatlik, visszahelyezed a hüvelyébe, és már csak megfigyelőként tudod a következő eseményeket átélni. Míg a Bogár rád veti magát. Elveszi fegyveredet, majd elvezetnek.
Innen már egy kicsit zavaros, csak a nőt látod magad előtt, mint valami víziót, és nem vagy saját magad ura. A világ megváltozik számodra, már csak arra vágysz, hogy mindent megtegyél érte, közben még a nevét sem tudod igazán. Egy szűk szobácskába lépsz be, saját magad akaratából. Mögötted az ajtó becsukódik, de nem térsz magadhoz. Legalábbis józan eszedet nem kapod vissza, csak arra vársz, hogy újra csak a nő mellett lehess, és mindent megtehess érte.
Talán percek, vagy órák telnek el, mire valahogy újra észhez térsz. Az időérzékedet elvesztetted, de lassan visszaszerzed, amit józanésznek hívnak. Megragadod, és nagy nehézségek árán meg is tartod. Akár ha egy álomból ébredtél volna, a világ visszazökken helyes kerékvágásába, mármint ha azt annak lehet nevezni, hogy egy zárt szobában vagy, koszosan, kissé lefogyva, és meggyötörten. A világítás pislákol, mintha csak egy megzavarodott szentjánosbogár lenne. A szobában nem sok minden van, egy kényelmes vaskeretes ágy, egy faasztalka, előtte egy faszék. A plafonba mélyesztve a megzavarodott lámpa, na meg az ajtó, amin keresztül saját magad léptél be. Kintről sürgés forgás hangjai hallatszódnak, a folyosón, mármint amire emlékszel, rohanó talpak hangját hallod. Úgy látszik még mindig nagy munkában vannak.


_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cybergyík
Bűnüldöző
Bűnüldöző
avatar

Hozzászólások száma : 434
Join date : 2011. May. 08.

TémanyitásTárgy: Re: GentTech Corp.   Hétf. Május 20, 2013 1:22 pm

A dolgok helyzete egy pillanat alatt cserélt helyett. Bolond módon nem figyeltem a jelekre amik a szemem és fülem bökdösték. Egy pár pillanat múlva mintha csak egy altatót kaptam volna, minden elhomályosodott, csak a nőt láttam magam előtt. És vágyakoztam utána. Semmit sem érzékeltem az egészből, csak egyszerűen tompa koppanásokat, majd halk érintést amit a talaj küldött a talpamba, de azon kívül csak egy nő volt ott, akinek a nevét sem tudtam, de jobban vágytam rá mint bárkire másra a saját fajomból. Az órák mint pillanatok teltek el, mire végre magamhoz tértem. A fejem zúgott, sípolt a fülem, volt egy enyhe hányinger. És a fehér áttér lassan falakká változott, ahogy körbe tekintettem. Szerintem bevallhatom, hogy ez egy pocsék érzés volt. Ahogy elkezdtem jobbra balra lépni, mintha minden tagom elzsibbadt volna, mintha órákig mozdulatlan lettem volna.
-Ah... Mi a pokol...-Nyögtem fel, ahogy körbe tekintettem a szobában, hát igen, nem volt túl sok minden amivel dolgozhatnék. A hangok lassan a fülembe jutottak, úgy tűnik voltak itt valakik a közelbe. Egy ideig csak csendben néztem ide-oda amíg hozzá szoktam a világítást. Miután ezt megvoltam elkezdtem gondolkozni.~Oké... ezt most elég szépen elszúrtam.~Gondoltam magamban, miközben nyújtóztam egyet.
-Sebaj, majd csak megoldom.-Gondoltam magamban, miközben oda tekintettem az ajtóra. Kicsit megkopogtattam, hogy megnézzem mennyire erős a szerkezet, mielőtt hátrébb léptem volna, és egy jó erős rúgást mértem volna a lakat helyére, hiszen az a leggyengébb pontja az egész szerkezetnek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: GentTech Corp.   Hétf. Május 27, 2013 6:10 pm

Az ajtó tömör fém, legalábbis a hangjából úgy hallod, és meg kell mondani, füled nem szokott ilyen téren megcsalni. Az ajtó elekromos zárral van felszerelve, elektronikus kártya nyitja. Az oldaladon is látsz egy ilyen kártyaleolvasót, elég primitív megoldás, de sokkal jobbat nem várhattál az emlősöktől. Ez nekik még modern megoldásnak számít.
Újabbat villan a lámpa, és utána hangos csattanást is hallasz. Mintha csak vihar lenne, és villám csapot volna a közelbe. Kint tovább folyik a sürgölődés, újabb bakancsok csattogását hallod az ajtó előtt. Közelednek, majd távolodnak. Csak hogy biztosítsák benned az érzést, senki sem figyel rád.


_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cybergyík
Bűnüldöző
Bűnüldöző
avatar

Hozzászólások száma : 434
Join date : 2011. May. 08.

TémanyitásTárgy: Re: GentTech Corp.   Szomb. Jún. 01, 2013 5:23 pm

Hát a tervem nem igazán hatásos, így el is vetettem amint eszembe jutott. Ami viszont feéltűnt, hogy van egy panel az én oldalamon.
-Uh... Amatőrök. Elektromos zár mögé zárni egy hackert.-Mondtam miközben oda léptem, és megpróbáltam karmaimmal lefeszíteni, vagy kicsavarozni, a panelt, hogy megnézzem a kötését, és végig gondoljam hogyan is álljak hozzá.
-Lássuk csak...-Mormoltam magamban miközben az egyik ujjammal megkopogtattam az állam.
-Ha A vezeték B irányba megy, akkor B vezeték A irányba megy? Hmm Nah, ez itt párhuzamos kapcsolás...-Viccelődtem magamban, miközben végig néztem, hogyan is kapcsolódnak a vezetékek a kódoló rendszerhez, és megpróbálom kideríteni melyik számok lehetnek a helyesek és miután azzal megvoltam onnantól kezdve már csak kombináció, elkezdtem a helyes számok helyes helyét keresni és figyelem az eredményt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: GentTech Corp.   Hétf. Jún. 03, 2013 3:30 am

Lefeszegeted a kártyaolvasót, és azonnal megpillantod mi is a teendő. Nem is érted, miért nem álltál neki a megoldásnak hamarabb. Igaz az utóbbi idő elég homályos számodra. Bizonyosan valamiféle drog, vagy tudatmódosító szer hatása alatt álltál.
Újabb rengés, ez kissé nehezíti a munkádat, de nem annyira, hogy komoly gond adódna. Az ajtó nyitó mechanizmust könnyedén megtalálod, és már csak egy kis elektromosságot kell juttatni a megfelelő helyre, és az ajtó, mint az itteni világ varázslatos kamra ajtaja ki is tárul.
Az ajtó feltárul előtted és meglepően ismerős folyosóra jutsz ki. Jobbra is lehet menni, balra is lehet menni, oldalt elég sok ehhez hasonló ajtót találsz. Valami belső indíttatásból érzed, vagyis inkább tudod, hogy ha a bal oldalit választod, akkor lépcsősorhoz, és lifthez jutsz, ami felfele visz. A szabadba, és talán a szabadulás felé.


_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: GentTech Corp.   

Vissza az elejére Go down
 
GentTech Corp.
Vissza az elejére 
2 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Univerzumban játszódó FRPG :: Játéktér :: Gotham város és környéke :: Otisburg-
Ugrás: