DC Univerzumban játszódó FRPG


 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az Első lépések-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Latest topics
» Társalgó
Szer. Jún. 22, 2016 9:41 am by Lois Lane

» Diego Crown
Csüt. Júl. 02, 2015 10:54 pm by Diego Crown

» Rekviem
Szer. Júl. 01, 2015 8:09 pm by Madárijesztő

» A Robinson park
Vas. Jún. 21, 2015 5:50 pm by Andrew Ramirez

» Csokit vagy csalunk!
Vas. Jún. 21, 2015 4:52 pm by Andrew Ramirez

» Jess Kayle - A Sárkány Gyermeke
Kedd Jún. 16, 2015 11:15 pm by Jess Kayle

» Jess Kayle
Vas. Jún. 14, 2015 4:35 pm by Jess Kayle

» Amecchi Előtörténet
Kedd Jún. 09, 2015 6:24 am by Madárijesztő

» Orvosi igazolások
Kedd Jún. 02, 2015 9:13 pm by Ra's Al Ghul

» Smallville Állatkert
Szer. Május 20, 2015 11:13 pm by Cybergyík

Tükör
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span

Share | 
 

 Giordano botanikai kert

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
SzerzőÜzenet
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Giordano botanikai kert    Vas. Júl. 29, 2012 4:29 pm

Aranyszem elmosolyodik, és ebből a mozdulatból látszik csak hogy mennyire fiatal is valójában. Talán még a tizennyolcat is alig érte el, de ez az eddigi eredményeit ez semmivel sem csökkenti, talán még emel is a színvonalán. Bólint egyet, és csak egy gombot nyom meg a kocsija oldalán, a sofőr nő pedig a következő kanyarnál elfordul.
- Rendben van, akkor csapatmunka. Első vagy legalábbis következő feladatunk hogy megfelelő rendőr alanyt válasszunk ki. Akkor a következő mozzanatunk betörni a rendőrségre. Már ha nincs kifogásod ellene. A megfelelő alanyt, a saját rendszerükből fogjuk kikeresni. Kicsit változtattak a kódokon mióta rendszeresebben látogatok el hozzájuk, így direktebb módszerhez kell folyamodnunk. - Ezzel pedig a nő, mintha sebességkorlát nem is lenne, beletapos a gázba. A várost alkotó három szigetből kettőt pillanatok alatt mögöttetek hagytok, és ami a legfurcsább egyetlen zsaruba sem ütköztök, máskor persze az első kanyarba traffipaxot kap az ember.


Folytatás: Főutcák, utcák, sikátorok, hidak
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Giordano botanikai kert    Csüt. Okt. 03, 2013 4:04 pm

Vash magánkaland kezdő reagja


Egy kábítószer bandát sikerült már több hónapnyi kutakodás és nyomozás után felkutatni, akik most épp a botanikai kertben akarnak egy üzletet lebonyolítani. A híresztelések szerint az erre járőröző rendőröket lefizették, hogy nézzenek félre, vagy egyáltalán ne jöjjenek erre, a többi pedig gyerekjáték lesz. A banda öt tagból áll, és legutóbbi tapasztalatodból kiindulva, nem találsz rajtuk semmilyen szerkezetet, ami esetleg gondot okozhatna.
Vissza az elejére Go down
Vash
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 85
Join date : 2013. Jun. 05.
Age : 27

TémanyitásTárgy: Re: Giordano botanikai kert    Csüt. Okt. 03, 2013 5:41 pm

Az önjelölt igazság osztó már hónapok óta gyűjt információt egy kábítószer bandáról. Tudja, hogy a banda a botanikai kertben fogja lebonyolítani az üzletet, és hogy a zsaruk nem fognak figyelni.
~ Nem kis pénzel rendelkezhetnek ezek a rohadékok, hogy ha ennyi rendőrt rábírtak venni arra, hogy fordítsák el a fejüket. Mit ne mondjak, szép kis rendőrei vannak Gotham-nek. Most alaposabb vagyok mint legutóbb, 100 százalékos információval rendelkezem célpontjaim fizikumáról. Most nem érhet meglepetés.~ gondolta magában Vash, miközben motorjával a kert felé száguldott. A motort biztonságba, 150 méterre rakta le a botanikai kerttől, egy elhagyatott, romos épületnél, amin látszott, hogy elfeledték már az emberek.
~ Itt jó helyen lesz! Ahogy elnézem ide még a csövesek sem járkálnak, ez most épp jól jön.~ gondolta Sisak, majd élesítette pisztolyát, és elindult a botanikus kerthez, kihasználva a sötét utcákat.


A hozzászólást Vash összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Okt. 04, 2013 9:45 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Giordano botanikai kert    Pént. Okt. 04, 2013 1:10 pm

A gotham-i éjszaka ma csendes, ami igencsak furcsa.  városban mindig történik valami, viszont most még csak szirénák hangját sem hallod a távolból, melyek vagy mentő, vagy rendőr autóktól származnának, ám lehet, hogy ez csak a vihar előtti csend. A sötétséget kihasználva szinte nesztelenül jutsz el a botanikai kertig, majd meg is pillantod mind az öt tagot. Egy sporttáskával a kezükben állnak, és várnak.
- Megvan minden? - kérdezi az egyik.
- Mindent tökéletesen elintéztünk. Már csak a kuncsaftot kell megvárni. - válaszolta egy másik, majd fegyverek kattanását hallod, ahogy kibiztosítják őket. Nem bíznak a véletlenekben.
Vissza az elejére Go down
Vash
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 85
Join date : 2013. Jun. 05.
Age : 27

TémanyitásTárgy: Re: Giordano botanikai kert    Pént. Okt. 04, 2013 1:40 pm

Vash jól használta ki a sötétséget és a csendet. Könnyű szerrel jutott el a kerthez, talán túl könnyen.
~ Nagy a csend, túl nagy. Gothamet mindig átjárja a zaj, de most semmi, ez lehet hogy rossz előjel. A filmekben ez szokott a vihar előtti csend lenni. ~ gondolja magában, majd meg pillantja az öt fickót. Végig hallgatja beszédüket.
~ Úgy tűnik, hogy várnom kell még, hogy lekapcsoljam az egész csapatot. Nem baj, a türelem nagy erény.~ gondolta magában az ifjú önbíráskodó, miközben rajtra készen várta, hogy a kuncsaftok megérkezzenek, és lecsaphasson.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Giordano botanikai kert    Pént. Okt. 04, 2013 1:53 pm

Ezt a rövid beszélgetést követően csöndben állnak és várnak. Egy szó sem hangzott el azóta, olyan csönd van, hogy az már félelmetes.
- Mi van, ha nem jön el? - szólal meg ismét az előző fickó kissé kétkedve.
- Hidd el, el fog jönni. Ha csak nincs már itt. - válaszolt a másik. A többi három inkább csendben maradt, ők valószínű csak beosztottak lehetnek, vagy ilyesmi.
- Vadásztál már?
- Még nem, miért? - kérdezett vissza.
- Mert ha vadásztál volna, tudnád, hogy a vadat sok esetben szó szerint ki kergeti a rejtekéből. - amint befejezte a modnatot, elővett egy pisztolyt, majd egyetlen, kegyetlen mozdulattal főbe lőtte a saját társát. A férfi arcára ráfagyott az utolsó érzés, mely áthaladt rajta, majd úgy vágta hanyatt magát, mint egy krumplis zsák.
Vissza az elejére Go down
Vash
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 85
Join date : 2013. Jun. 05.
Age : 27

TémanyitásTárgy: Re: Giordano botanikai kert    Pént. Okt. 04, 2013 2:19 pm

Vash csak áll a néma csendben és sötétben, ami már-már kezd ijesztő lenni. A csapatból a két beszédes ismét intézett egymáshoz pár szót, de utoljára. Sisakot egy pillanatra elfogja a döbbenet, a történtek miatt.
~ Mégis mi a franc folyik itt? Nem mintha különösebben zavarna, hogy egy ilyen féreg meghal, de a helyzet nem klappol. Mintha valami másra várnának, de mégis mire? Vagy kire? Lehetséges hogy rám várnak? De rólam mégis honnan a francból tudhatnának? Minden esetre, higgadtnak kell maradnom. Ha rám várnak, akkor várjanak csak. Nem fogok fejjel a falnak menni.~ gondolta magában Piros Sisak, majd egy mély levegőt vett, hogy lehiggassza magát.


A hozzászólást Vash összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Okt. 04, 2013 10:36 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Giordano botanikai kert    Pént. Okt. 04, 2013 2:44 pm

A fickó körbe körbe jár egy ideig, látszik, hogy egyre kevésbé bírja a dolgot, majd a három szótlanabb társához lép, és egyesével leüti őket, akik így az egyik virágládának dőlve, mintha ülnének. Gondosan megkötözi őket, és leragasztja a szájukat, majd felveszi a sporttáskát, amit az imént lelőtt társa elejtett. A fegyverét felemeli, és vaktában lövöldözni kezd.
- Gyere elő. Hetek óta tudjuk, hogy követsz minket és nyomozol utánunk. Úgy tűnik a forrásaid nem teljesen megbízhatóak! - ordítja, hogy biztosan meghalld. Az egyik golyó épp a fejed mellett süvít el, szinte hallod, ahogy átszánt a levegőn. A táskából előhúz egy piros maszkot, ami tökéletesen olyan, mint a tied, majd hanyagul a földre dobja, majd előhúz belőle még valamit. Egy fegyvert, amit, ja jobban mengézel, pontosan olyan, mint a tied. Ha átvizsgálod a felszerelésed, megdöbbenve tapinthatod, hogy minden cuccod eltűnt, még a gránátjaid is, és csupasz vagy, már ami a fegyvereket és eszközöket illeti. Sem a késed nincs nálad, sem a fegyvered, de még a felszereléses övedet is lenyúlták. Minden, ami a tied volt, ott van abban a sporttáskában. Hamarosan a lövöldözés felkelti az emberek figyelmét, és szirénák hangjára leszel figyelmes. A fickó csak szépen elhelyezi a cuccaidat a területen, plusz a késeddel leszúrja az egyik, némább társát, noha a sérülése nem halálos, mégis a te késeddel tették ezt meg.
Vissza az elejére Go down
Vash
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 85
Join date : 2013. Jun. 05.
Age : 27

TémanyitásTárgy: Re: Giordano botanikai kert    Pént. Okt. 04, 2013 6:07 pm

Vash csak figyeli, ahogy a tag a társaival bánik, és stílusosan leülteti őket, majd meg is kötözi mindannyiukat. Ami viszont utána történik, eléggé le fagyasztja Sisakot.
~ Honnan a pokolból tudja, hogy figyeltem őket? Úgy tűnik megbízhatóbb forrásokat kellene találnom...~ kezdene magában elmélkedni Vash, majd látja, amint a táskából előveszi az ő, önbíráskodásra szánt fegyvereit.
~ A pokolba, nála van mindenem! Ha a zsaruk ideérnek, és látják a felszerelést, rám fognak vadászni. Ezt nem hagyhatom. Innentől kezdve már személyes dologról van szó, nem lesz könyörület!~ gondolja magában Piros Sisak, majd felméri hogy mi is van nála a felszereléséből.~ Basszus, ez lenyúlta mindenemet. De hogy a francba? Azt hittem, csak a tartalék cuccaim vannak nála! Így viszont nincs túl sok választásom, mint előbújnom a sötétből.~ gondolta magában elkeseredve az önbíráskodó, majd előlépett a sötétből.
- Nos, látom nálad van minden játékszerem. Áruld hát el, hogy ki vagy, és hogy csináltad? - szólt Vash, miközben egy terv állt össze fejében: ha közel kerül, elő a klasszikus ökölharc.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Giordano botanikai kert    Pént. Okt. 04, 2013 11:00 pm

A fickó meglepődik, mikor lekerülsz elé, ám azon nyomban rád szegezi a saját fegyvered. Ironikus nem?
- Na végre! Előbújt a kis vörösbegyünk végre. - mondja tettetett színpadiassággal. - Azt hitted, hogy nem fogunk tudni rólad? Már sokaknak a bögyében vagy, Piros Sisak! És ha én most elteszlek láb alól, mindenki jól jár. Ez az egész csak színjáték volt. - fordul, pördül, mintha színpadon lenne. - Tényleg azt hitted, lekapcsolhatsz? Minden csak kamu volt, még a drog is. Ahogy láttad, a táskában a te cuccaid voltak, amit idefele jövet "vettek tőled kölcsön". És most azt teszek, amit akarok. - ezzel egy újabb lövést ad le, az egyik megkötözött emberre. - Bármit teszek, te leszel érte a felelős. Minden hős elbukik egyszer. - teszi még hozzá a végén, majd egy újabb lövés, amivel a bal combodra lő.
Vissza az elejére Go down
Vash
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 85
Join date : 2013. Jun. 05.
Age : 27

TémanyitásTárgy: Re: Giordano botanikai kert    Pént. Okt. 04, 2013 11:51 pm

Vash szépen lassan sétál az ismeretlen férfi felé, aki ironikus módon az önbíráskodó fegyverét szegezi rá.
- Tehát sokatokat zavarok. Csak örülni tudok annak, ha a magad fajta mocskoknak én vagyok a rémálmotok. Ha már úgy is el fogsz tenni láb alól, akkor áruld el, kiknek vagyok még a bögyébe? És megtudhatnám a hóhérom nevét?- szólt higgadt hangon Sisak.
~ Tisztában vagyok vele, hogy ha nem állítalak meg, akkor én leszek felelősségre vonva. Talán ha elég közel leszek hozzád, akkor kitudlak ütni.~ gondolja magában az ifjú, miközben lassan halad tovább, ám a cobjára adott lövés megtorpantja. Szerencséjére a golyó nem ért sem artériát, sem a csontot, csak húst, de át is ment rajta.
~ Így nehézkesebb lesz haladni, de nem állhatok le. Ha már kitaláltam a tervet, végig viszem, kerül amibe kerül. Nem mutathatom ki ennek a rohadéknak hogy mennyire fáj, mert akkor azt élvezné. Most jön jól igazán, amit Kenpachi mester tanított nekem.~ gondolta magában Vash, majd eszébe jutott egy emlék, amit egyik tanítójától, Kenpachitól tanult. Ő megtanította arra, hogy az elméjével el tudja fojtani a fájdalmat, akkor rövid ideig el is tűnik. Sajnos ez a módszer nem használható folyamatosan, mert az megterheli az elmét.
Vash kicsit lelassulva ugyan, de haladt tovább az ismeretlen irányába.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Giordano botanikai kert    Vas. Okt. 06, 2013 3:09 pm

- Tudod mit? Miért ne ölhetnélek meg itt helyben? Ha kiérnek a rendőrök, megkapják a kis jelentésüket, és te már nem fogsz tudni megcáfolni, főleg nem vérbe fagyva. - fenyegetőzött, majd egy újabb lövést eresztett meg a másik combodba, így maximum már csak kúszni tudsz, ha van annyi erőd még. Mázlidra nem talált létfontossgú pontot, de nem sok kellett hozzá.
- Nincs menekvés, hőském! Jobb, ha beletörődsz a saját bukásodba. Innen már nincs kiúúút. - adja elő színpadiasan, majd ismét fordul-pördül egyet. Visszamegy a sporttáskához, és egy számodra ismeretlen fegyvert vesz elő belőle.
- Ezt a drágaságot, csak neked tartogattam. - mondja széles vigyorral az arcán. Hallod, ahogy a fegyver aktiválódik, amit hangos sípolás jelez, majd egy világoskék fény, és téged teljesen elnyel a sötétség. Egy ismeretlen helyen találod magad.
Vissza az elejére Go down
Vash
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 85
Join date : 2013. Jun. 05.
Age : 27

TémanyitásTárgy: Re: Giordano botanikai kert    Vas. Okt. 06, 2013 8:32 pm

Vash egyre jobban próbál közelebb kerülni az ismeretlenhez, de elég nehezen megy meglőtt lábbal. Amennyire csak tudja, tűri mind a fájdalmat, mind ellenfele gyalázó szavait, majd hirtelen még egy lövést kapott, ám ezúttal a másik lábába. Sisak ettől a lövéstől össze esett, mert így már egyik lábára sem tudott támaszkodni.
~ Te nyomorult féreg! Nem elég hogy rám fogod kenni a társaid halálát, de ráadásul bele lősz mindkét lábamba. Így már végképp nincs esélyem. Most csak akkor úsznám meg, ha ide érnének a zsaruk, vagy valaki meg akadályozná ezt az alakot a meg gyilkolásomban.~ gondolta magában Vash, miközben kezdett bele törődni, hogy eljött számára a vég. Az ismeretlen, aki rálőtt, most valami új, teljesen ismeretlen fegyvert vett elő, és célzott az önbíráskodóra. Vash világoskék fényt lát, majd eszméletét veszti.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Giordano botanikai kert    

Vissza az elejére Go down
 
Giordano botanikai kert
Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Előkert és előszoba
» Tian (Ígéret Földje)
» Kert
» Kert és erdő a birtok körül

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Univerzumban játszódó FRPG :: Játéktér :: Gotham város és környéke :: Otisburg-
Ugrás: