DC Univerzumban játszódó FRPG


 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az Első lépések-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Latest topics
» Társalgó
Szer. Jún. 22, 2016 9:41 am by Lois Lane

» Diego Crown
Csüt. Júl. 02, 2015 10:54 pm by Diego Crown

» Rekviem
Szer. Júl. 01, 2015 8:09 pm by Madárijesztő

» A Robinson park
Vas. Jún. 21, 2015 5:50 pm by Andrew Ramirez

» Csokit vagy csalunk!
Vas. Jún. 21, 2015 4:52 pm by Andrew Ramirez

» Jess Kayle - A Sárkány Gyermeke
Kedd Jún. 16, 2015 11:15 pm by Jess Kayle

» Jess Kayle
Vas. Jún. 14, 2015 4:35 pm by Jess Kayle

» Amecchi Előtörténet
Kedd Jún. 09, 2015 6:24 am by Madárijesztő

» Orvosi igazolások
Kedd Jún. 02, 2015 9:13 pm by Ra's Al Ghul

» Smallville Állatkert
Szer. Május 20, 2015 11:13 pm by Cybergyík

Tükör
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span

Share | 
 

 Az istenek köztünk járnak

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
SzerzőÜzenet
Queen Tartana
Huligán
Huligán
avatar

Hozzászólások száma : 25
Join date : 2013. Sep. 10.

TémanyitásTárgy: Re: Az istenek köztünk járnak   Vas. Jan. 19, 2014 12:33 pm

Killer FrostFlashnak teljesen igaza volt, tényleg rendbe kéne tenni ezeket a förmedvényeket.
Elkezdte őket pakolászni egy szép nagy halomba. Előtte persze tájékoztatott arról, hogy nem tudja, hol van a két jómadár.
Válaszoltam:


- Tedd őket egy kupacba, aztán majd lejegelem őket. Nyugi nem hallnak meg, csak kicsit hibernálódnak.

Ezennevettem egy kicsit. Majd az adóvevőn Superman-hez intéztem a szavaim.

- Superman, elrendeztük a betolakodókat. Mit tegyünk velük?

Vártam a válaszra.
Érdekes egyébként, hogy nem jöttek ide segíteni, vajon tudták, hogy ez csak álca?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Az istenek köztünk járnak   Kedd Jan. 28, 2014 11:16 pm

- Pedig azt gondoltam, hogy jót fogunk szórakozni. - szólal meg gunyorosan Sinestro, majd kezét előretartja, a gyűrűje pedig felizzik, és nem sokkal később egy sárga energiából álló hengerben találod magad, aminek a magassága lassan, de biztosan csökkenni kezd.
- Ne csináld túl gyorsan, még sok mindent kell megtudnunk tőle. - szólal meg Adam is a rá jellemző akcentussal.

- Egy kivételével mindet dobjátok ki, nincs helyük itt. - jön a válasz, ám nem a rádión keresztül, hanem közvetlen Superman szájából, aki Wonder Woman társaságában most lépett ki a központi szobábol, amibe ha akartok se láthattok be.
- Egyet mindenképp kikérdezünk. - mondta ellentmondást nem tűrő hangon a kryptoni.
Vissza az elejére Go down
Vash
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 85
Join date : 2013. Jun. 05.
Age : 27

TémanyitásTárgy: Re: Az istenek köztünk járnak   Csüt. Jan. 30, 2014 1:49 pm

/Batman/

A denevér már készült a felügyelő válaszára, ám hirtelen vészjelzést kapott, egyenesen a barlangból.
- Gordon, ezt a beszélgetést legközelebb befejezzük- szólt Bruce Gordonhoz, majd leugrott a tetőről, és eltűnt a sötétbe. Gyorsan beszállt a Batmobil-ba, majd teljes gázzal vissza indult a barlangba.
~ Ki lehet annyira őrült, hogy megtámadja a barlangot? Ha csak, nem Harley szabadult fel. De az lehetetlen, hisz Zatana ott van, és ő kordába tartaná. Lehetséges hogy a Rezsim csapott volna le? Sajnos akik egykoron a szövetségeseim voltak, most az ellenségeim, és ők tudják a barlang helyzetét. Még jó hogy Alfred nincs egyedül. Remélem Zatana megoldja a gondot míg vissza érek. ~ gondolta magában Wayne, miközben egyre jobban közelebb volt barlangjához.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nova
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 112
Join date : 2013. Oct. 19.

TémanyitásTárgy: Re: Az istenek köztünk járnak   Vas. Feb. 02, 2014 11:51 am

The Flash
Nagy meglepetésemre nem a fülesünkből kaptuk meg Superman válaszát hanem a hátunk mögül. Ijedtemben meg is pördültem és tényleg ott állt élet nagyságban Wonder Woman-nal az oldalán. Azt az utasítást kaptuk, hogy dobjuk ki a rossz fiúkat csak egyet hagyjunk meg kikérdezésre. Ez a döntése számomra teljesen ésszerűtlennek tűnt hisz miért engednénk el olyat aki egyszer már megtámadott minket. Sokkal jobb lett volna ha lakat alá zárhattuk volna őket.
-Hé nagyfiú merre jártatok? Kimaradtatok a mókából. Nem lenne jobb mégis lejegelni ezeket fagyoska lejegelné, hogy ne okozzanak több galibát.- mondtam a szokásos kedves mosolyommal miközben Frost felé kacsintottam.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lupin
Huligán
Huligán
avatar

Hozzászólások száma : 306
Join date : 2013. Jun. 30.
Age : 24
Tartózkodási hely : Gotham -> Metropolis

TémanyitásTárgy: Re: Az istenek köztünk járnak   Kedd Feb. 04, 2014 2:55 pm

- Abmob moráh crepdosám, Eresc! - Mutatok varázspálcámmal Balck Adamra, s máris ő volt Sinestro csapdájában, én pedig a sárga lámpás mellett. Pár másodperc zavar az, mely ily kis csín tükrében maximum zavarodottságukat gerjesztheti.
S ekkor Sinestro kis csapdájában bomba robban, mágikusan sebezve a mágia sötét oldalának megtestesítőjét. Három másodperces időzített bombát hagytam ott ahol én voltam, s most Adam.
Eközben már készítem is elő kártyáimat, s az egész paklit megbűvölöm, hogy vágjon át mindenen ami az útjába kerül, majd az egész paklit Sinestro felé repítem, és magam pedig közben védelmet varázsolok magam köré
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Queen Tartana
Huligán
Huligán
avatar

Hozzászólások száma : 25
Join date : 2013. Sep. 10.

TémanyitásTárgy: Re: Az istenek köztünk járnak   Szomb. Feb. 08, 2014 10:35 am

Killer FrostMikor szemezgettem már egy betolakodóval,hogy megölöm, pont akkor halottam egy hangot a hátam mögül. A terem nagy volt amiben álltunk, tulajdonképpen nem is hiszem, hogy ez teremnek lehet-e nevezni, na mindegy az a lényeg, hogy visszhangzott az egész. Egy komor férfihang volt, ezer közül is felismerném. Anno utáltam mára meg kell szoknom. Superman szólt hozánk:

- Egy kivételével mindet dobjátok ki, nincs helyük itt.

Láthatóan a központi szobából léptek elő, vajon mit ügyködhetnek ott? Ahh, nehogy beavassanak minket. Elvégre minek is tudjam én? Kire gondolhat? Van akit kiszemelt? Vagy úgy általánosan válaszunk egyet?

- Egyet mindenképp kikérdezünk.

Flash:
-Hé nagyfiú merre jártatok? Kimaradtatok a mókából. Nem lenne jobb mégis lejegelni ezeket, fagyoska lejegelné, hogy ne okozzanak több galibát.

Rám pislamtott. Értettem a jelzést, oh ha nem lenne tömör jégből a szívem most biztos egy kicsit megolvadt volna.

- Tőlem mehet! Egyébként jobb lenne az összeset kikérdezni szerintem, mert lehet mindegyikük csak részleteket tud, vagy az is lehet csak az egyikük tud mindent és ha rosszat kérdezünk ki?

Közelebb megyek az egyikhez és a torkát simogatom a kezemmel.

-Utána akár el is vághatnánk ezeket a gyönyörű torkokat.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Az istenek köztünk járnak   Hétf. Feb. 17, 2014 9:14 pm

Zatanna, Batman:
Zatanna a mágia hatására helyet cserél Adam-mel, de ők sem ma kezdték. Sinestro ahogy létrehozta, úgy el is tünteti a hengert, Adam pedig játszi könnyedséggel üti félre a bombát, még mielőtt az felrobbana, így a batcomputert kapja telibe, használhatatlanná téve azt.
- Csak nem gondoltad, hogy ezzel bármit is elérsz? - kérdezi, nem kevés megvetéssel a hangjában a néhai zöld lámpás. Most Adam a szótlanabb, és két kezében egy-egy gömbvillámot teremt, melyet gyors egymás utánban hajít rád. Sinestro odébb lebeg, látszólag hagyja, hogy a mágus kiélvezze a lehetőségeit.

Mire Batman visszaér a rejtekhelyére, nem találja azt épen. A talajon óriási lyuk tátong, melyen át lenézve, egyenesen a barlang közepe látszik, valamint a küzdő felek.

Killer Frost, Flash:
Frost felelőtlen kijelentésére Superman csak egy megvető pillantással válaszol, jelezve, hogy nem tűri az ilyesfajta beszédet. Diana közben megkezdi a támadó csoport tagjait odébb tessékelni a maga módján. Még mielőtt bármit szólhatnátok hangos dübörgésre lesztek figyelmesek. Nem sokára megpillantjátok a hang gazdáját, egy, a levegőben lebegő motort, melyen két ember ül. Az egyik utas egy nő, fekete ruhába öltözve, szőke hajjal, és tornászokat és kaszkadőröket meghazudtoló ügyességgel áll fel a motor ülésére, és ugrik le onnan egy elegáns hátra szaltóval, majd meg sem várva a reakciótokat, ordításra nyitja száját, ám nem kiált, hanem egy magas, éles szonikus sikoly tör ki, ami még Superman-t is térdre kényszeríti. Fületekből vér serken, de komoly károsodást nem szenvedtek. A motor lefarol, és a rajta ülő nagy darab, fehér bőrű alak egy mozdulattal zúzza le a földbe az egykori hős kryptonit.Vissza az elejére Go down
Vash
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 85
Join date : 2013. Jun. 05.
Age : 27

TémanyitásTárgy: Re: Az istenek köztünk járnak   Kedd Feb. 18, 2014 7:05 pm

/Batman/

A denevér hamar vissza ért a barlangba, és nem örült a látványnak, ami fogadta. Adam és Sinestro támadja a barlangot, de még szerencse hogy Zatana szembe szállt velük. Ha Batman nem önmaga lenne, akkor gondolkodás nélkül neki menne az ellenségeknek. De szerencsére ez nem így van. Batman tudja, hogy Zatana mindkettejükkel elbírna, csak nem egyszerre.
~ Sinetrot elintézem én. Az egóját fogom ellene használni, meg persze a felszerelésemet. Könnyű szerrel megtehetném hogy oda dobok egy altató gázzal teli gránátot, de akkor Zatana-t is kiiktatom, és ezt nem engedhetem meg. Így viszont marad a füst gránát, és minden más trükköm.~ gondolta magában a denevér, miközben a barlang sötét kihasználva közeleg a többiekhez.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nova
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 112
Join date : 2013. Oct. 19.

TémanyitásTárgy: Re: Az istenek köztünk járnak   Csüt. Feb. 20, 2014 10:27 am

/The Flash/
Mikor fagyoska az egyik rosszcsont nyakát simogatta és arról besszélt el kéne vágni rögtön előbukkant belőlem az embervédő.
-Ho-ho fagyoska csak nyugalom. Itt nem vágjuk át senkit torkát.-
Dianna szép elegáns elkezdte kitessékelni a zaklatókat mikor hangos zajt véltem hallani a fejünk fölül. Csak kis ideig figyelhettem a repülő motort melyről egy igen csinos nő vetődött le. Amint elegánsan leérkezett rendkívül hangosan elsikította magát. Szerintem ha az erődben volt kristály pohár az már ezer darabban hever szerte szét. A fájdalomtól képtelen voltam talpon maradni így két térdre rogyva próbáltam ellenállni. Valami furcsa nedvességet éreztem a fülem mellől majd mikor nagy nehezen odanyúltam tudtam meg, hogy vér. A többiekre pillantva láttam meg ők is hasonló gondokkal küzdenek. Kis idő után a a fájdalom enyhült azonban fülemben még mindig halottam a szörnyű zajt. Dülöngélve álltam föl, hogy megindítsuk az ellentámadást és ekkor a nagyfiút kiütötték.
-Ti segítsetek a nagyfiún én elintézem a kiabálóst!- üvöltöttem teli torokból.
Ezzel odaléptem az emberhalomhoz és fogamat összeszorítva kezdtem záporozni a testeket a nőszemélyre remélve sikerül eltalálnom és nem fogyok ki idő előtt a lendületből.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Queen Tartana
Huligán
Huligán
avatar

Hozzászólások száma : 25
Join date : 2013. Sep. 10.

TémanyitásTárgy: Re: Az istenek köztünk járnak   Szomb. Márc. 01, 2014 7:48 pm

Killer Frost


Flash nagy odaadással állít le arról, hogy végezzek ezekkel a kis férgekkel....A következő pillanatban Diana szeméből látom meg a hozzánk közeledő veszélyt.
Egy motoros páros szeli át a levegőt, majd a nő egy kiáltással üdvözöl minket. Mind a négyen a padlóra kerülünk, még Supermen is. A fenébe!!!
Megpróbálok felállni, majd később veszem csak észre, hogy füleimből vér serken. Hmm úgy látom Kanári új barátot szerzett:

- Na mi van szőke? Most hogy zöld barátod elhagyott, egyből kerestl egy új kutyát?

Flash az üvöltöző nőt támadja meg. Kizárásos alapon nekem a másik maradt. Odaüvöltök Black Canaryhez:

- Na lássuk vajon ez az ebed is olyan rosszúl harcol mint az exed..

Ekkor a fehér-bőrű ember felé veszem az irányt, megpróbálok jégszilánkokat létrehozni és azt dobálni felé. Ha megtámadna valamivel megpróbálok egy nagy jégoszlopot emelni magam elé. Majd rádönteni azt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lupin
Huligán
Huligán
avatar

Hozzászólások száma : 306
Join date : 2013. Jun. 30.
Age : 24
Tartózkodási hely : Gotham -> Metropolis

TémanyitásTárgy: Re: Az istenek köztünk járnak   Vas. Márc. 02, 2014 1:18 am

Az idő lelassul, amint oldalra fordulok a támadások elől. Éppen csak annyi mozdulatot teszek, hogy kivédjem őket, nincs idő felesleges mozdulatokra.
- En jléf! (Ne félj)
Üvöltöm a mágiát magamra, s lelkem azonnal megnyugszik. A félelem csak felerősítené a sárga rémet, s ezt nem hagyhatom. Közben tekintetemmel Adamot figyelem, s miközben kék fénnyel világítom be a barlangot, remélve hogy legyengíti Sinestrot, (annyira nem fényes, hogy az árnyakban megbúvó Batman-t megvilágítsa) egy hatalmas mágiát vetek be, s csak reménykedhetek, hogy beválik. A pálcámat a Marvel család fekete bárányára szegezem, s megszólalok:
- Ddnom ik a tózs: MAZAHS! (Mondd ki a szót: SHAZAM!)
Amennyiben sikerül a tett, s visszaváltozik emberré, s nem öli meg a hirtelen rászakadó több ezer év, azonnal pecket varázsolok a szájára, hogy esélye se legyen visszaváltozni.
Ezt követően egy hatalmas kék madarat idézek meg, csőre könnyedén félbeharap egy embert, s Sinestro-ra küldöm.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Az istenek köztünk járnak   Csüt. Márc. 06, 2014 8:21 pm

- Szedjétek le! - ordítja Superman, megpróbálva túlkiabálni a nőt. Mindenki ismeri, ő Fekete Kanári.
- Gyerünk, szöszi, itt az ideje kiélvezni végre a lehetőséget! - halljátok Lobo hangját, majd amint még néhány ütéssel a földbe paszírozta Superman-t rögtön Killer Frost felé indult, hogy elintézze a nőt.
//Flash szabad kört kap most//

Batman még mindig a lehetőségeket mérlegeli, míg Zatanna épp csak bírja a két ellenfél ellen. Adam védelme erősebb lett, így jár a szája, de hang nem jön ki rajta, így a varázslat sem fejti ki hatását. Sinestro gyűrűje jelzi a veszélyt, és rögtön Batman felé fordul, majd néhány sárga, kisember méretű denevért idéz meg, és ráküldi a Denevéremberre.
Vissza az elejére Go down
Nova
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 112
Join date : 2013. Oct. 19.

TémanyitásTárgy: Re: Az istenek köztünk járnak   Szomb. Márc. 15, 2014 5:24 pm

The Flash
A rettenetes fülzúgás ellenére is sikerült pár testet a kanári felé hajítanom. A régi időben még a nagy katasztrófa előtt mindannyian egy oldalon álltunk. Azóta persze megváltoztak a dolgok. A szövetségesekből ellenségek az ellenségekből pedig szövetségesek lettek. Viszont ezt a Lobot még akkor sem kedveltem mikor még a jó oldalán állt ha egyáltalán tett olyat ő valamikor is. Mikor megláttam, hogy fagyoska felé indult az a motoros huligán csikorgó fogakkal elkezdtem tornádóként pörögni. Mikor kellően sikerült felgyorsulnom Lobot és Kanárit egyaránt megszórtam három-három emberkével.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Queen Tartana
Huligán
Huligán
avatar

Hozzászólások száma : 25
Join date : 2013. Sep. 10.

TémanyitásTárgy: Re: Az istenek köztünk járnak   Vas. Márc. 16, 2014 6:36 pm

(bocsi nem tom mit jelent a szabad kőr, most csak ő ir? vagy neki nem kell??....mind1 ha valamit elcsesztem, akkor az írásom vegyétek semmisnek :DD ))
Killer Frost


A két alak látszólag igencsak nagyra tartja magát. Hmmm, Lobo valahol már halottam ezt a trágya nevet. Ja persze, anno még velünk harcolt, de lehet most úgy gondolja szembe szegülhet velem....Érdeklődve veszem észre, hogy Superman, a nagy Superman a földre kerűlt. Ohh bébi, ennél többet is tudsz. Így ellezserkedi a munkát. Akkor csak én maradtam. Hmmm...cica mica...egy két. Már éppen készülnék Lobo-ra küldeni egy két éles jégdarabot, amikor Flash ahogy látom tornádóval próbálkozik. Ha nem jön össze neki, gyorsan cselekszem és megpróbálok, mind két kezemből egy éles késszerű jégdarabot próbálok előállítani majd megdobni vele a motorost.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Az istenek köztünk járnak   Kedd Márc. 18, 2014 10:12 pm

Flash tornádóként száguld, és az örvény felkapja az ott maradt behatolókat, meg pár, le nem rögzített tárgyat, és jól irányozva Dinah és Lobo felé hajítja őket. A szőke nő világhírű tudásához méltóan kerüli ki, illetve semmisíti meg röptében a tárgyakat. Lobo nem foglalkozik ilyenekkel, sokkal keményebb, mint az kívülről látszik, és ahogy megjelenik rajta egy sérülés, pár pillanattal később, már nyoma sincs. Killer Frost is próbálkozik, jégcsapjai, melyeket Lobo felé hajít, átütik az carniai testét, de mintha meg sem hatná, kihúzza, majd megindul a nő felé, hogy revansot vegyen. Ekkor toppan be a képbe Superman, aki a föld felett pár centivel repülve csapja telibe Lobo-t, mint egy gyors vonat, majdhogynem fellökve Killer Frost-ot.
- Frost, fagyaszd le Canary-t, Flash, te gyere utánam, ezt ketten elintézzük. - ahogy Killer Frost veszi Superman utasítását, Wonder Woman lép mellé, hogy segítéget nyújtson Dinah ellen, aki bár ember, félelmetes ellenfél tud lenni.

Sinestro egy szögesdrótot hoz létre, melyet közvetlen a madárra teker.
- Azt hitted, hogy egy ilyen szánalmas próbálkozás majd beválik? Emberek. - mondja ki totális undorral, míg Adam észreveszi Batman-t és nem gondolkodik, rögtön a denevér felé repül, elkaja a nyakánál, majd a batmobil felé hajítja, ami a becsapódástól elég csúnyán totál káros lesz.
- SHAZAM! - kiáltja el magát, mire villám hasít át az égen, egyenesen oda, ahol Batman feküdt.
Vissza az elejére Go down
Vash
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 85
Join date : 2013. Jun. 05.
Age : 27

TémanyitásTárgy: Re: Az istenek köztünk járnak   Hétf. Ápr. 07, 2014 12:17 pm

/Batman/

A denevér terve nem vált be: Sinestro gyűrűje ugyanis jelezte Bruce közeledtét. A gyűrűből néhány sárga, kisember méretű denevér jön elő, és egyenesen Wayne felé tartanak.
A denevér ügyesen kerülgeti ki a sárga lényeket, s közben Sinestrohoz szól:
-Ennyire futja egy egykori zöld-lámpástól? Még Hel is jobban tudja kihasználni a gyűrűje erejét. Denevér a denevér ellen, ez a nagy terv?- fejezte mondandóját, miközben folytatja a védekezést. A denevér nem vette észre, hogy Adam célba vette őt. Adam gyorsan elkapta a denevért, és a batmobilnak hajítja, ami Bruce érkezésétől totál káros lesz.
~ Nem hiába ő a Marvel családból a legerősebb. Sajnálom hogy ő is ellenem van.~ gondolta magában a dobástól kába Wayne, miközben meghallotta azt a jól ismert szót, amitől Adam vissza nyeri eredeti alakját. Bátor támadás, hisz ezt a szót nagy, mindent elsöprő villám követ, ugyanakkor a hős megszűnik létezni, s helyette ismét csak egy átlag ember lesz. A denevér szerencsére eltudta kerülni a villámot, ami így a kocsiba csapott, amitől az felrobbant. Bruce megpróbált úgy elugrani az utolsó pillanatban, hogy mindenki azt higgye, a kocsival együtt veszett oda.

/ Bocsi a késésért, de a mocskos, csúnya kockulás világa magával ragadott :S XD /
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lupin
Huligán
Huligán
avatar

Hozzászólások száma : 306
Join date : 2013. Jun. 30.
Age : 24
Tartózkodási hely : Gotham -> Metropolis

TémanyitásTárgy: Re: Az istenek köztünk járnak   Szomb. Ápr. 12, 2014 10:56 pm

Black Adam villámába beleremegett minden, s hirtelen a félelem belemarkolt szívembe. Sinestro azonnal észrevettem megingásomat, s megpödörte bajuszát, miközben felsőbbrendű mosollyal felém nézett.
Nem maradhattam tovább, immáron hátrány lettem a csatában, el kell vonulnom megnyugodni. Eszembe jutott a korábbi jel, s elhatároztam hogy Gordonhoz megyek. Kimondtam a parancsot visszafelé s éreztem amint a mágia felcsap bennem s a Batman hívóhoz visz. Bruce tud vigyázni magára, s végre nem kell visszafognia magát. Győzni fog, tudom. A rendőrségi épület tetején találtam magam hirtelen, s teljesen elgyengültem. Ily nagy táv mindig kifáraszt, ám nem lankadhatok. Azonnal meditálni kezdtem, hogy megnyugodjam, s feltöltsem elhasznált mágikus készleteimet. Közben azért figyeltem, hogy legapróbb jelre támadásba lendüljek.
Érzem, lassan megnyugszom, s akkor visszatérek a Wayne kúriába.(már ha egyáltalán sikerül megmenekülni, ha nem akkor pajzsot vonok magam köré, s úgy próbálom lecsillapítani a félelemérzetemet.)
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Az istenek köztünk járnak   Pént. Május 09, 2014 3:26 pm

Zatanna elteleportál a rendőrség épületének tetejére, ahol a reflektor van felállítva. Batman egyedül marad a barlangban, és a ha a két korábbi szupergonosz nem lenne elég, Superman is befutott, és kérdőre vonta Batman-t, hogy mit tervez, de persze a Denevér semmit nem árul el. Sinestro és Black Adam kifújhatják magukat, az Acélember pedig ámokfutást rendez a denevérbarlangban, mígnem az teljesen beomlik, eltemetve magát Batmant, és minden örökségét, amit eddig felépített.
- Te akartad ezt, Bruce. - mondja még a levegőből nézve, ahogy a kúria is eltűnik a földben, hatalmas lyukat hagva maga után. - Indulás, sok dolgunk van még! - adja ki a parancsot Adam-nek és Sinestro-nak.

Írjatok jóvá magatoknak 1-1 kreditet, nem nagyon volt már értelme tovább húzni.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Az istenek köztünk járnak   

Vissza az elejére Go down
 
Az istenek köztünk járnak
Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Amerikai Istenek NOIR
» Faj: Görög-japán-egyiptomi istenek
» Ahol a vadak várnak - Alia és Gorzhak
» Konohai Gyógyfürdő
» Faj: Sötét Istenek

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Univerzumban játszódó FRPG :: Alternatív kalandok és szabad kalandok :: Egyéb alternatív világok helyszínei-
Ugrás: