DC Univerzumban játszódó FRPG


 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az Első lépések-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Latest topics
» Társalgó
Szer. Jún. 22, 2016 9:41 am by Lois Lane

» Diego Crown
Csüt. Júl. 02, 2015 10:54 pm by Diego Crown

» Rekviem
Szer. Júl. 01, 2015 8:09 pm by Madárijesztő

» A Robinson park
Vas. Jún. 21, 2015 5:50 pm by Andrew Ramirez

» Csokit vagy csalunk!
Vas. Jún. 21, 2015 4:52 pm by Andrew Ramirez

» Jess Kayle - A Sárkány Gyermeke
Kedd Jún. 16, 2015 11:15 pm by Jess Kayle

» Jess Kayle
Vas. Jún. 14, 2015 4:35 pm by Jess Kayle

» Amecchi Előtörténet
Kedd Jún. 09, 2015 6:24 am by Madárijesztő

» Orvosi igazolások
Kedd Jún. 02, 2015 9:13 pm by Ra's Al Ghul

» Smallville Állatkert
Szer. Május 20, 2015 11:13 pm by Cybergyík

Tükör
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span

Share | 
 

 Sylvian Kervin - Atroposz

Go down 
SzerzőÜzenet
Kurt Bozek / Griff
Alvilági alak
Alvilági alak
avatar

Hozzászólások száma : 359
Join date : 2011. Feb. 22.
Age : 30
Tartózkodási hely : Gotham City

TémanyitásTárgy: Sylvian Kervin - Atroposz   Vas. Nov. 24, 2013 9:43 pm

Születési név: Sylvian Kervin
Egyéb név: Syl, Atroposz
Faj: Ember
Nem:  
Születési hely, idő: Gotham City, 1988
Kor:  23
Magasság:  170
Súly:  58
Hajszín: Vörös
Bőrszín: Fehér
Vércsoport: AB-
Egészségi állapot: Normál
Család: Apa - John Kervin (Számtechbolt vezetője), Miranda Kervin (Politikus), Öccs - Andrew Kervin (főiskolás (katonai))
Foglalkozás: Tudósító
Oldal:  Rossz

Előtörténet: 1988 szeptemberében született egy szép őszi hajnalon. Egy kisebb fotóstáb kísérte világrajövetelét, mivel anyja ezzel is választópolgárokat akart megnyerni magának, hogy ő micsoda családcentrikus nő. Végül is bejött a számítása és előrébb lépett a rangsorban, hiszen az emberek imádják az ilyesmit. Aztán szépen lecsengett az ügy, voltak más problémásabb dolgok, amikre az átlagpolgár felfigyelhetett. A család renoméját tehát már akkor sikerült egy kissé előrendíteni. Sajnos talán ez volt az utolsó jó cselekedet, amit életében tett.

Három év múlva megszületett Andrew az öccse is, akire a család figyelme jobban összpontosult, így mérhetetlen haraggal gondolt ezután rá is. Egyvalamiben azonban már gyermekkorában is jó volt: mindenbe beleütötte az orrát. Hallgatózott, leskelődött, figyelte, hogy anyja hogyan jut előbbre politikusként a hálószobába, amíg az apja a családi kisboltot üzemelteti. Ha kellett elcsent néhány édességet – meg amit még megkívánt – a testvére elől is. Egyedül nagyapját szerette, aki megtanította lőni és mindent megtette az ő kis Syl-jéért. Sajnos nagyapa viszonylag korán elhalálozott, a tolvaj szakma már csak ilyen, így a kis Sylviannak be kellett érni saját kis családjával. Gyermekkorára jellemző volt még a verekedés és a mások megszégyenítése. Mindenféle trükkökkel – pl. ígért csók, vagy megmutat magából ezt-azt – érte el, hogy az osztálytársak megtegyenek érte, vagy miatta valamit. Persze kapott is elég büntetést érte, de ez nem érdekelte. Ekkor kezdett naplót írni, így elég jó íráskészsége lett. Éjszakánként kiszökött, elbújt és nézte, ahogy a város megváltozik az éj leple alatt. Rájött néhány dologra, hogy mi, hogyan működik, de szerencséjére nem kapták el soha. Volt annyi esze, hogy menekülő-útvonalat tervezett magának és egy idő után, már nem is zargatták.

Tanulni nem szeretett, ez meg is látszott az eredményein, de mindig bejutott a következő iskolába, az anyja elintézte neki. Nem akart szégyenkezni, hogy egy ilyen politikusnak, egy ilyen lánya van. A családi viszony idilli volt, ha Syl-t nem vesszük bele, gyakorlatilag ma sem változott a helyzet. Addig nyaggatta az anyját, amíg sikerült bejutnia egy újságíró iskolába. Ott aztán eléggé elengedte magát és halmozta az élvezeteket. A tanulás is jobban ment, mivel anyjától elég sok fortélyt ellesett, hogy a tanárokat is rávehesse a kielégítő eredmény elérésére.

Végül is néhány szívességgel, puskával, szexszel, zsarolással elvégezte az iskolát, megkapta a diplomáját, amiért ez egyszer még anyjától is elismerést kapott. Bekerült az egyik újsághoz, mint tudósító, a legmocskosabb ügyek érdekelték. Azonnal el is költözött otthonról és kivett egy kis lakást magának és szeretőinek. Nem igazán számolja őket, a szerelem még sosem érte el, lehet, hogy nem is fogja. Ő mindig is szorított a gonosztevőkért, így inkább a jó hírű emberekről szeretett leleplező cikket, illetve képeket készíteni. Kisebb besúgóhálózatot épített ki, így nincs nehéz dolga, ha éppen nincs nagy ügy a felszínen. Néha segít eltűnni egy-két embernek, de semmi komoly bűnöző múltja nincs. Nagyapjától örökölt kis revolvere mindig vele van, a szorult helyzetekre.


Jellem: Önző és számító. Mindent magáért tesz, mindenkit kihasznál, akit nem tekint egyenlőnek magával. Nagyszájú és nem fogja vissza a gondolatait, tiszteletet pedig még szinte senkinek sem adott, talán eljön az idő arra is egyszer.

Szakképzettség: Újságíró, fényképész, kisebb lőfegyverek pisztolyok használata, na meg a konyhakésé ha már tud főzni is, csábítás, lopakodás, bujkálás
Képesség: -

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Sylvian Kervin - Atroposz
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Univerzumban játszódó FRPG :: Adattár :: Karakterek NJK-i és Mesélői karakterek :: Karakterek NJKi-
Ugrás: