DC Univerzumban játszódó FRPG


 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az Első lépések-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Latest topics
» Társalgó
Pént. Nov. 16, 2018 5:38 pm by Demolition Captain

» Diego Crown
Csüt. Júl. 02, 2015 10:54 pm by Diego Crown

» Rekviem
Szer. Júl. 01, 2015 8:09 pm by Madárijesztő

» A Robinson park
Vas. Jún. 21, 2015 5:50 pm by Andrew Ramirez

» Csokit vagy csalunk!
Vas. Jún. 21, 2015 4:52 pm by Andrew Ramirez

» Jess Kayle - A Sárkány Gyermeke
Kedd Jún. 16, 2015 11:15 pm by Jess Kayle

» Jess Kayle
Vas. Jún. 14, 2015 4:35 pm by Jess Kayle

» Amecchi Előtörténet
Kedd Jún. 09, 2015 6:24 am by Madárijesztő

» Orvosi igazolások
Kedd Jún. 02, 2015 9:13 pm by Ra's Al Ghul

» Smallville Állatkert
Szer. Május 20, 2015 11:13 pm by Cybergyík

Tükör
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span

Share | 
 

 Maszk és kapucni - A Sötét Szkarabeusz

Go down 
SzerzőÜzenet
Kapucnis
Civil
Civil
Kapucnis

Hozzászólások száma : 55
Join date : 2013. Oct. 13.
Age : 29

TémanyitásTárgy: Maszk és kapucni - A Sötét Szkarabeusz   Pént. Jan. 17, 2014 9:56 pm

//Egy különálló szabad játék, rögtön a Gyűlölet Elszabadul - Csillagösvény utáni esemény//Gotham város, Keleti oldal; sikátor. AM 11.32

Felfigyeltem egy újabb eseményre. Tulajdonképpen csak véletlenül, miután két nemi erőszakot elkövetni akaró embert alaposan megvagdostam fémfegyvereimmel. Nem tettem bennük komolyabb kárt, csak annyit, hogy ne menjenek sehová, amíg értük jönnek a rendőrök és az áldozat elmond nekik mindent. Én meg egy háztető rejtekéből figyeltem az ott folyó eseményeket, így fültanúja voltam a két rendőr beszélgetésének, amint megvárták, hogy a mentők elvigyék a bűnözőket.
- Hallod, Ernie, mibe, hogy már megint ez az istenverte kapucnis suhanc volt az? Csak is ő rá jellemző, hogy így helyben hagyja ezeket a jómadarakat.
- Nem is értem, mit védte őt az a nőszemély. Hiába mentette meg a fickó ezektől, még így sem tisztázta magát. De amúgy más téma... tudtad, hogy tegnap éjjel kirabolták és felrobbantották a Gyémánt kerület egyik legkapatósabb és legdrágább üzletét, a Bastet Kincsei ékszerboltot?
- Igazán? - pislogott a társa. - Honnan tudod?
- Ott helyszínel a másik társam. Az a vicc, hogy a nagy robbanás utáni kupit leszámítva semmi sem tűnt el - Aztán a rendőr kicsit fanyar képet vágott. - Csak valami fekete gyémánt. Hogy is hívták? Valami fekete bogárnak a nevét kapta... szóval a lényeg az, hogy azt megfújta valaki, és az eladó teljesen kiakadt. Azt mondta, hogy az volt a bolt egyik legértékesebb tárgya, és ráadásul nem is volt eladó.
- Hogy-hogy nem volt eladó? Akkor miért volt kiállítva az üzletben?
- Mert az volt a boltvezető családjának ereklyéje, ami állítólag több, mint ötszáz éve a család tulajdonában van. Mutiból volt ott, hogy lássa mindenki, mije van.
- A helyében én is kiakadnék, ha ellopnák a családi hagyatékomat...
Ennyi bőven elég volt a hallgatózásból. Értelmetlenül beszéltek egy kicsit, mintha teljesen tökkelütöttek lettek volna. Persze, ők rendőrök, és igen könnyen válhatnak a korrupció kutyáivá. Sokat nem tudtam meg a beszélgetésből, de valahogy úgy éreztem, jogomban áll nyomozni egy kicsit. Tudnom kell, miért éppen egy darab gyémántot vittek el annak ellenére, mikor ott volt megannyi értékesebb ékszer, gyémánt, gyöngy, vagy a kasszában a pénz...
Teljesen érthetetlen az egész. Azt legalább tudom, hogy ez a gyémánt a tulaj családi ereklyéje volt, amíg el nem tulajdonították.

Gotham város, Gyémánt kerület, Bastet Kincsei ékszerüzlet. AM 12.13
Megérkeztem a helyszínre. Valóban káosz maradt az üzlet helyén. Mintha egy erős bombával felrobbantották volna a felét.
Mivel még kint voltak helyszínelni a rendőrök, csak úgy nézhettem meg közelebbről a kirabolt üzletet, hogy egy időre Kapucnis mássá vedlett. Egy fehér inges, farmernadrágos újságíró lány álcájába bújtam. Hogy valóban annak is tűnjek, barna válltáskát vettem a vállamra és szemüveget biggyesztettem az orromra. Egy barna, göndör parókát is magamra húztam biztos ami biztos alapon. Könnyedén beszivárogtam az igazi riporterek közé, ls már csak arra kellett várnom, mikor osonhatok a tulajdonos közelébe, aki jelenleg a törzsőrmesternek magyarázta el, hogy mi történt. A törzsőrmester szorgosan jegyzetelt, szemüvege csálén állt, rendőrsapkája hátrafelé nézett, mint az igénytelen reppereknek.
Megvártam, amíg befejezik a szemtanú-beszámolót, aztán versenyt kellett futnom a sajtóval, hogy mihamarabb kicsíphessek valami értékesebb információt. Azonban a törzsőrmester így szólt:
- Sajnálom, de nem nyilatkozom a rablásról! Kérem szépen, oszoljanak! Nincs semmi látnivaló!
- Kérem, hiszen a fél negyed látta, hogy mi történt itt az éjjel! - szólt az egyik riporter. - A legközelebbi üzlet kamerája is felvette azt a robbanást!
- Amíg nem jutunk előrébb a nyomozásban, semmiről sem számolhatunk be... most pedig tűnés! Oszoljanak, oszoljanak!
Hiába kérdezősködtünk, a törzsfőnök és a bolt vezetője hárítottak, a többi rendőr meg elhajtott bennünket.
Ha máshogy nem jutok közelebb ezekhez az információkhoz, akkor kénytelen vagyok éjszaka visszatérni.

Gotham város, Gyémánt kerület, Bastet Kincsei ékszerüzlet. PM 11.00
Visszatértem. Immár ismét Kapucnisként. A helyszínen csak egy rendőr tartózkodott. Nagy esélye van annak, hogy valahogy elvonjam a figyelmét a munkájától, amíg bemenjek a félig ledarált üzletbe körbeszimatolni egy kicsit. Hogyan is tettem róla? Lefizettem jelentősebb összeggel egy csinos prostituáltat, hogy doromboljon egyet a rendőrünk körül.
Most már csak arra várok, hogy megérkezzen a nő elcsábítani az akadályt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vash
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Vash

Hozzászólások száma : 85
Join date : 2013. Jun. 05.
Age : 27

TémanyitásTárgy: Re: Maszk és kapucni - A Sötét Szkarabeusz   Hétf. Jan. 27, 2014 7:59 pm

Gothambe nincs unalmas este, hisz a bűn sosem pihen. Ez az este is úgy indult mint a többi: Piros Sisak tetőről tetőre, utcáról utcára járta a bűn városát. Szerencsére, avagy balszerencsére, a bűnözők még nem ismerik Piros Sisakot, aki Gothambe próbál éjszakánként rendet teremteni.
Vash időben járt egy sikátornál, mert 2 alak próbált meg erőszakolni egy lányt. Az önbíráskodó oda szólt a két csókának:
- Mi van srácok, egy kis esti mókához lett kedvetek? Úgy látom a hölgy máshogy vélekedik! Na tűnjetek el!- fejezte mondandóját Sisak, majd a két alak az önbíráskodót vette célba.
- Mégis ki a franc vagy te? Ja, látom már, egy idióta, aki nem tudja mikor kell csöndben tovább sétálni!- szólt az egyik ismeretlen, majd társával együtt elővettek 1-1 rugós kést, majd várták hogy Piros Sisak eltágítson, de nem így lett. Vash elővette kését, majd pisztolyát is.
- Hagyhatnám hogy válasszatok hogy pisztoly vagy kés, de olyan mocskoknak mint ti, nincs választási lehetőségük!- fejezte mondandóját az önbíráskodó, majd elrakta kését, és így már csak a pisztoly maradt. Gyorsan leadott egy lövést az egyik alakra, egyenesen a kést fogó kezére. A lövés sikeres volt, amiből a másik pasas meg ijedt, és elszaladt. Szerencsére a nő elmenekült.
- Egy újabb sikeres akció. - fejezte mondandóját az önbíráskodó, majd tovább állt.
Vash a Gyémánt kerületnél járt, mikor arra lett figyelmes, hogy az egyik ékszerboltnál túl nagy a nyüzsgés. Sisak a sisakjába épített kommunikátorba szólt, és gyönyörű társával kommunikált.
- Jo, szükségem lenne némi infóra mi történt a Gyémánt kerületbe.- szólt az önbíráskodó, majd leadta Joannának a pontos helyzetét. A szépség végig hallgatta a rendőrség frekvenciáját, majd leadta a drótot, hogy az ékszerüzletből csak egyetlen egy ékszer tűnt el. Vash kicsit elgondolkozott, hisz nem szokott ilyenekre rámenni, ám ez most valami más, hisz egyetlen egy ékszert elvinni, érdekes.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kapucnis
Civil
Civil
Kapucnis

Hozzászólások száma : 55
Join date : 2013. Oct. 13.
Age : 29

TémanyitásTárgy: Re: Maszk és kapucni - A Sötét Szkarabeusz   Kedd Feb. 04, 2014 7:24 pm

Vártam egy jó ideig, hogy a prosti felbukkanjon végre bevégezni munkáját, amiért busásan megfizettem. Végül nem kellett csalódnom benne; már jött is elcsábítani a rendőrt. Háztetőről figyeltem, ahogy jött a más szakmákat is látott szépség fekete magassarkú cipőjében és szőrmés bundával. Egy öt percébe telt, mire annyira sikerült felkeltenie a rendőr érdeklődését, hogy már azt se venné észre, ha egy atomot is bedobnának a városba.
Most már semmi sem áll az utamba. Amíg a rendőr elvan a prostival, bemasíroztatok a boltba körülnézni lehetséges nyomok után.
Ha egyszer csak összefutok egy ismerősömmel, kicsit meglepetten, de csendes nyugalommal köszöntöttem azt az embert vagy lényt, aki szintén benne volt egy korábbi akcióban, amikor is megmentettük a várost egy inváziótól.
- Nocsak, Piros Sisak - szólítottam meg. - Hát te meg mi járatban itt? Szintén a gyémánt-ügy?
Ha viszont még nem futnék össze vele, akkor bemegyek akadály nélkül a boltba kutakodni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vash
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Vash

Hozzászólások száma : 85
Join date : 2013. Jun. 05.
Age : 27

TémanyitásTárgy: Re: Maszk és kapucni - A Sötét Szkarabeusz   Szer. Feb. 12, 2014 11:29 am

Vash csak várt a tetőn, hogy eltűnjenek az emberek, és körül tudjon nézni. A tömeg szép lassan kezd eltűnni, így Sisak lemászik a tetőről, és egy sötét sikátort választ következő figyelő állásnak, ahonnan tökéletesen látja a boltot, és az azt őrző rendőrt.
~ Na most jön a neheze. Valahogy be kellene jutnom a boltba, ám utamba a rendőr. Nem akarom bántani, hisz ez a dolga, ám valahogy el kellene terelni a figyelmét. Ha itt lenne Jo akkor tudnám orvosolni ezt a gondot, de mivel nincs, így más kell kitalálni. Legegyszerűbb lenne, ha lefizetném a zsarut hogy engedjen be, mert riporter vagyok. Na ez egy jó terv... ~ gondolta magában Piros Sisak, majd látta, amint egy prosti jelent meg, és elkezdte fűzni a rendőrt.
~ Na ezt hívom szerencsének! Elterelés kellett, hát meglett. Nem irigylem sem a prostit, sem a zsarut. A prostit nem érdekli hogy a hely le van zárva, ő még is akciót akar. De a rendőr se különb, megy a farka után. Hiába, Gotham-be nincs már túl sok igazi rendőr. Na de ki kell használnom a helyzetet~ gondolta magában az önbíráskodó, majd gyorsan be slisszolt az ékszerboltba. Ahogy nyomokat keresett, hirtelen egy ismerős hang csapta meg füleit, hát mögül. Amint megfordult látta, hogy Kapucnis az.
- Á, Kapucnis. Ezt én is kérdezhetném tőled? De igen, a gyémánt ügy. Bár ilyen ügyekkel nem szoktam foglalkozni, ám mégis érdekes, hogy csak 1 darab gyémánt tűnt el. Itt valami kialakulóban van, és én utána fogok járni. De van egy olyan megérzésem, hogy te is hasonló célokkal jöttél.- fejezte be mondandóját Vash Kapucnishoz.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Maszk és kapucni - A Sötét Szkarabeusz   

Vissza az elejére Go down
 
Maszk és kapucni - A Sötét Szkarabeusz
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Univerzumban játszódó FRPG :: Alternatív kalandok és szabad kalandok :: Szabad játék-
Ugrás: