DC Univerzumban játszódó FRPG


 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az Első lépések-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Latest topics
» Társalgó
Szer. Jún. 22, 2016 9:41 am by Lois Lane

» Diego Crown
Csüt. Júl. 02, 2015 10:54 pm by Diego Crown

» Rekviem
Szer. Júl. 01, 2015 8:09 pm by Madárijesztő

» A Robinson park
Vas. Jún. 21, 2015 5:50 pm by Andrew Ramirez

» Csokit vagy csalunk!
Vas. Jún. 21, 2015 4:52 pm by Andrew Ramirez

» Jess Kayle - A Sárkány Gyermeke
Kedd Jún. 16, 2015 11:15 pm by Jess Kayle

» Jess Kayle
Vas. Jún. 14, 2015 4:35 pm by Jess Kayle

» Amecchi Előtörténet
Kedd Jún. 09, 2015 6:24 am by Madárijesztő

» Orvosi igazolások
Kedd Jún. 02, 2015 9:13 pm by Ra's Al Ghul

» Smallville Állatkert
Szer. Május 20, 2015 11:13 pm by Cybergyík

Tükör
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span

Share | 
 

 Lev Hudson

Go down 
SzerzőÜzenet
Andrew Ramirez
Törvényen kívüli
Törvényen kívüli
avatar

Hozzászólások száma : 413
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 22
Tartózkodási hely : Gotham

TémanyitásTárgy: Lev Hudson   Vas. Feb. 16, 2014 10:28 pm

Születési név: Lev Hudson
Egyéb név: Levx, Respawn Levi
Faj: emberfeletti
Nem: férfi
Születési hely, idő: Gotham, 1996 január 11
Kor: 17 év
Magasság: 172 cm
Súly: 65 kg
Hajszín: barna
Bőrszín: fehér
Vércsoport: A+
Egészségi állapot: egészséges
Család:
- Richard Hudson – apa, él
- Dianna Lion – anya, él
- Connor Hudson (Respawn Kofy) – testvér, él
Foglalkozás: hivatalos játékos, dollár milliárdok örököse, magányos kalandor
Oldal: semleges

Előtörténet:
1996 január 11-én Gothamben született, egy lyukas gumi és egy elmarasztalt abortusz eredménye képen. Gyerek kora eseménytelenül telt, külön tanárok és külön nevelők egész hada foglalkozott vele a szülei helyett. Teljes mértékben el lett kényeztetve, saját kis birodalma volt a család birtokain belül, ehhez ő hozzá is szokott. Apai ágon családja már nagyon rég óta, a függetlenségi háború kezdetétől fegyverek kereskedésével és gyártásával foglalkozik, amit magának a kormánynak ad el. Persze ennek hátterében egy szerződés is van, amit az egyik felmenője kötött. A szerződésnek hála nagyon, nagyon gazdagok.
Lev emberfeletti képességeire saját maga döbbent rá, egyszer egy erdei kirándulás során. Éppen egy szikra szirtre mászott fel, mikor a lába megcsúszott, majd métereket esett le, normál embernek csak talán a lába tört volna ki, ő viszont rögtön meghalt. Abban a pillanatban mikor minden elsötétült, hirtelen újra kapott levegőt, látta a fényt. Ott állt a fák között, teljesen meztelenül, egy karcolás sem volt rajta, nem messze magától látta saját élettelen testét. Annyira megijedt, hogy órákra csak a fák között bolyongott és találgatta mi történhetett vele. Végül apja kezdte el őt keresni, mikor rátalált mindent elmondott neki, persze ebből a rutinos Richard Hudson semmit nem hitt el, amíg nem látta Lev hulláját. Onnantól kezdve minden más lett.
Évek teltek el és Lev elkezdett érni, külön iskolába kezdett járni. Egy autó baleset során ismét meghalt, majd nem sokkal utána egy betonelem esett a fejére, később elektromos sokkot kapott, villám is csapott bele, nyakát is törte ki, mérget is ivott már, fejbe is lőtte már magát párszor. De ezek az élmények nem okoztak neki lelki sérülést, lassan megtanulta uralni erejét, és hamarosan már kedvenc tárgyait is magával tudta vinni kedvenc életébe, illetve a feltámadás már nem gyakorolt rá stresszhatást. A halálok számával egyre növekedett az egója, ez annak is köszönhető volt, hogy a nála szegényebb fiatalokat látva megneszelte milyen gazdag is az ő családja valójában, mennyivel is jobb ő náluk. Ez formálta jellemét. Mindenki fölé helyezi saját magát.
Mivel mindent megkapott, amit akart játékos karrierjét egészen fiatalon, tíz évesen kezdte meg, az FPS és RTS műfajban rengeteg szabadidejének hála igen gyorsan feltörekedett. Tizenhat évesen csatlakozott a Respawn nevű klánhoz. Később öccse is beszállt ide. A klán a nemzetközi versenyeken második, harmadik helyet szerzett rendszeresen, Lev pedig hamarosan igen megbecsült taggá vált. Pár évvel később egy bizonyos Master99-al együtt kidolgozott egy speciális szabályrendszert, amit azóta, is sokan használnak a virtuális meccsek alatt. Persze nevéhez híven kidolgozott egy speciális csalást, akárhányszor újra tud éledni egy meccs alatt. A videojátékok nem gyakoroltak rá nagy hatást, mert csak szórakozásként töltött velük időt, viszont a játékoknak hála bekerült egy olyan társaságba, akiknek célja a játék átültetése a valóságba. Az ötlet tetszett neki, Gotham városa tökéletes környezet egy ilyen öncélú szórakozásnak, főleg ha az ember nem tud meghalni. Mivel öccse kezdte kiszorítani őt a virtuális rangjaiból, ezért egyre inkább a valóságos kalandok felé fordult. Már jó pár balhéban része volt Gothamben. Saját magát képezte ki, közelharcra, különféle rúgásokkal és speciális ütésekkel operál. Volt már dolga a maffiával, bandákkal, őrültekkel. Persze jó párszor meghalt és feltámadt, de valahogy mindig a dolgok végére járt, egyfajta speciális nyomozóként. Most egy újabb ügy felderítésén dolgozik.
Végül a nyomozás során olyan közel került Méregcsókhoz, hogy lassan esztelen követőjévé és csodálójává vált. De ez megtört.

Jellem:
Van egy sajátos stílusa, ami mindig jellemző rá, legtöbbször ez kisebb megjegyzések formájában mutatkozik meg. Valamikor nagyon nagyképű, gyakran istenként is hivatkozik magára, azt hiszi mindent tudhat és láthat, valamint biztos abban, hogy neki van igazi. Máskor viszont nagyon is reális is tud lenni.

Szakképzettség:
Profi a pénzszórásban, beszél spanyolul, franciául, arabul, angolul. Ért a kézi fegyverekhez, valamint a vadászpuskákhoz. Vannak közelharci ismeretei.

Képesség:

- Feltámadás: Miután meghal gyakorlatilag ugyan abban a pillanatban a holtestének közelében valahol feltámad, újraéled, új testben, ami gyakorlatilag a semmiből terem ott. A test teljesen egészséges ugyan olyan, mint az előző a sérülések elszenvedése előtt. Mindenképpen feltámad, akármi történik, még ha közvetlenül utána újra meghal, akkor is. Természetesen öregszik, vannak testi szükségletei, érzi a fájdalmat, átéli halálát.

- „Respawn”: Sok gyakorlás után már nem csak saját teste támad fel, hanem azzal együtt ott terem a testén megszokott ruházata, egy drága ing és egy szövetnadrág, alsónemű, napszemüveg, valamint kedvenc cipője is, tökéletesen hozzá igazítva. Persze ezek a tárgyak is teljesen megújulnak, hiába égtek el korábban.

Képességek hátrányai, gyengeségek:

- Zero ellenállás: Más ember számára csak könnyebb sérülések számára halálosak. Például, ha leesik olyan magasról, aminek hatására mások csak lábukat törnék, ő meghal. Ha elüti egy jármű kis sebességgel, amitől másnak csak agyrázkódása lenne, ő belehal. Szúrások, lövések, koponyára mért ütések azonnal végeznek vele. Ezen kívül képes visszatartani annyi időre a levegőjét, hogy elájuljon, de amint elájul azonnal meg is hal. Ha elvágja egy fontosabb ütőerét nem kell elvéreznie, rögtön holtan esik össze és így tovább.

- Túlvilági átok: Mivel lelke soha sem fog egy túlvilágra sem kerülni, ezért főleg az alvilági istenségek folyamatosan lassítják feltámadását. Hosszú percek, tízpercek is eltelhetnek egy-egy feltámadás között, ennek ellenére mindig feltámad.

- Vakmerőség: Nem kifejezett hátrány, de a rengeteg haláleset megtapasztalása lehetetlenné tette Levi számára, hogy bármit is komolyan vegye. Mindig a normál jelleme miatt cselekszik.

Klánok átka: A Respawn klán emberfeletti tagjai folyamatos csalása miatt megátkozták. Önkénytelenül is meg kell tennie egyes őrült dolgokat.

- Ha lát egy drága, márkás autót rögtön oda kell rohannia, és megakadályoznia hogy ellopják, akkor is ha senki nem akarja ellopni. - Emeletes házak tetejéről muszáj leugrania, ellenállhatatlan vágyat érez.

- Abban az esetben ha, lelocsolják egy speciális olajjal, amit fiatal szűz lányok, teliholdkor, a Mars és Jupiter együttállásának estéjén, éjszaka, éjfélkor teljes holdfényben, télvízidején különleges helyen növő fák olajbogyó terméséből préselnek ezüst gépekkel, akkor egy napig elveszti erejét és csak később tud feltámadni. (körülbelül ennyire kell komolyan venni a karaktert...)

- Limit: Egy héten pontosan hétszer képes feltámadni. Gyakorlatban ezt egy nap alatt elhasználhatja, vagy be is oszthatja naponta. Ettől függetlenül előbb-utóbb mindenképpen feltámad, de nem végtelen alkalommal.

Felszerelés:
Szokásos ruházata, márkás vörös ing, fekete szövetnadrág, napszemüveg.
Ezen kívül egy speciális cipő, ami egy normál enyhén elegáns olasz cipő kívülről, belülről kevlárbetétes, talpában pedig egy speciális szerkezet van, ami ha a viselő kettőt dobbant erősen, egy tizenöt centiméteres pengét lök ki a talpból, a cipő orránál.


Megjegyzés:
Kegyetlen Mulatságok - Vágy Rabjai kalandjutalom. Ezért nem került kreditbe és nincs közvetlenül kapcsolatban a főkarakterrel.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Lev Hudson
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Univerzumban játszódó FRPG :: Adattár :: Karakterek NJK-i és Mesélői karakterek :: Karakterek NJKi-
Ugrás: