DC Univerzumban játszódó FRPG


 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az Első lépések-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Latest topics
» Társalgó
Világtalan I_icon_minitimePént. Nov. 16, 2018 5:38 pm by Demolition Captain

» Diego Crown
Világtalan I_icon_minitimeCsüt. Júl. 02, 2015 10:54 pm by Diego Crown

» Rekviem
Világtalan I_icon_minitimeSzer. Júl. 01, 2015 8:09 pm by Madárijesztő

» A Robinson park
Világtalan I_icon_minitimeVas. Jún. 21, 2015 5:50 pm by Andrew Ramirez

» Csokit vagy csalunk!
Világtalan I_icon_minitimeVas. Jún. 21, 2015 4:52 pm by Andrew Ramirez

» Jess Kayle - A Sárkány Gyermeke
Világtalan I_icon_minitimeKedd Jún. 16, 2015 11:15 pm by Jess Kayle

» Jess Kayle
Világtalan I_icon_minitimeVas. Jún. 14, 2015 4:35 pm by Jess Kayle

» Amecchi Előtörténet
Világtalan I_icon_minitimeKedd Jún. 09, 2015 6:24 am by Madárijesztő

» Orvosi igazolások
Világtalan I_icon_minitimeKedd Jún. 02, 2015 9:13 pm by Ra's Al Ghul

» Smallville Állatkert
Világtalan I_icon_minitimeSzer. Május 20, 2015 11:13 pm by Cybergyík

Tükör
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span

Share
 

 Világtalan

Go down 
SzerzőÜzenet
Világtalan
Civil
Civil
Világtalan

Hozzászólások száma : 8
Join date : 2014. Feb. 26.
Age : 29

Világtalan Empty
TémanyitásTárgy: Világtalan   Világtalan I_icon_minitimeVas. Márc. 02, 2014 10:31 pm

ELŐTÖRTÉNET
Születési név: Josh Newman
Egyéb név: Világtalan
Faj: Természet feletti
Nem:  férfi
Születési hely, idő:  sehol, semmikor
Kor: 24 évet töltött eddig a Földön  
Magasság: 186 cm
Súly: 80 kg
Hajszín: Fekete lenne ha nem lenne kopasz.
Bőrszín: Fehér.
Vércsoport: AB +
Egészségi állapot: Vak, süket, nem érzékeli a tapintást, szagokat és az ízeket sem. Ezen kívül makkegészséges.
Család: Sose volt.
Foglalkozás: Harcos szerzetes.
Oldal: Semleges.

Előtörténet:
Semmi. Még sötétség sem létezett ott ahonnan én jöttem. Furcsa igaz? Sok ember képtelen elképzelni még is milyen lehet a tökéletes semmi. Tudat, idő, érzékek és érzelmek nélkül. Úgy tűnik mint ha maga a pokol lenne mindez, de valójában nem. A tökéletes nyugalom és béke érzetét kelti, legalább is számomra. Mondjuk én onnan jövök. Nekem mást jelent mindez. Én otthonosan mozgok a semmiben sőt mi több imádom. Mennyivel egyszerűbb is volt mikor még nem volt ennyi furcsa dolog a közelemben, ennyi különleges és rémisztő dolog. Mindegyiknek más és más funkciója volt amit én nem nagyon tudtam mind megjegyezni. Furcsa nekem ez az új világ.
A legérdekesebb még is az ide jövetelem körülményei. Egy éterimádó mágus megjelölte anyukámat furcsa képességével. Anyám első hónapjait vészelte épp a terhességének amikor ez történt. A mágus jelével kiragadt engem a természetes közegemből és ebbe a tele zsúfolt zavargásokkal és nyomorgással teli világba kényszerített. Átkoztam a tettéért. Azóta amióta erre a földre kerültem semmit nem felejtettem eredeti hazámból. Meg akartam ölni a kotnyeleskedő halandót, de sajnos tehetetlen voltam ellene. Sajnos az érzékelő képességem nem terjed ki az energia alapú támadásokra amiket használt. Saját kezűleg nem volt alkalmam bosszút állni, de a sors vagy isten jóvoltából megkapta méltó büntetését, idő előtt elhunyt rákban. Én pedig itt maradtam ebben a sanyarú világban.
Születésem óta kísért a sanyarú sors. Anyám nem volt tisztában azzal, hogy meg bélyegezték így ő egy teljesen egészséges és normális gyermeket várt. Bizonyára meglepődhetett amikor némán és egy hang nélkül jöttem a világra. Közel sem voltam halott. Talán ők inkább kívántak volna annak. A szürke tekintetem is rájátszhatott abban, hogy kidobtak egy szemetesbe. Nem haragudtam rájuk miatta. Kit érdekelnek a szülők. Előtte semmim nem volt. Se tudatom, se értékrendem, se olyan fogalom, hogy enyém vagy másé. Az ittlétem alatt se tanultam meg ezek közül sok mindent. Nem is akartam változni. Arra törekedtem, hogy olyan maradjak, mint amilyen oda át voltam, csak sajnos itt nagyon sok minden szükségeltetik ahhoz, hogy életben maradhasson az ember. Egy picit muszáj volt alkalmazkodnom, legalább annyira, hogy meg tudjam védeni magam. Nem kívántam a halálomat. Bár lehet utána vissza térnék az otthonomban viszont sajnos semmi sem biztos. Nem akarok kockáztatni. Netán a mennybe kerülnék ami számomra maga a pokol lenne. Sok felesleges kacat aminek semmi értelme. Hisz semmi értelme a vágyaknak. Csak lehúzzák a jellemet és a hivatást.
Kukában való látogatásom alkalmával szerencsére megtalált egy jó szívű szerzetes öregember és felnevelt. Sokat foglalkozott velem és érzékszerveim elcsökevényesedése mellett is megtanított alapvető dolgokra. Mivel rájött, hogy valójában érzékelem a körülöttem lévő teret így megtanított szájról olvasni és jelbeszéddel kommunikálni. Próbálkozott azonban sok más dologgal is eredménytelenül. Mondjuk próbált megtanítani, írni ez azonban nem jött össze, hisz a képességem nem terjed ki odáig, hogy lássam mit írok vagy épp mire írok. Mindezek mellett a legfontosabb, hogy megtanított harcolni. Nem azért oktatott erre, hogy én bárkit aki kötekedik velem össze tudjam pakolni hanem mert a harc útja a bölcsességre tanít. Segít abban, hogy méltón éljük le az életünket és ne bánjunk meg semmit. Az mellékes, hogy ki tudom tekerni bármilyen hatalmas izomagyú nyakát. Ugyan nem célom és nem is vágyam ez, de ha muszáj megteszem. Az értékrendjeim mások mint az alapvető embereknek. Én csak örülök ha egy kapzsi, önző, mindenféle haszontalan dolgot alkotó egyeddel kevesebb van. Igazából szívem szerint ide is elhoznám az étert. Meg is tenném ha meg lenne a hatalmam hozzá, de sajnos nem adatott meg. Marad a másik megoldás. Vissza kell találnom eredeti hazámba!
Jelenleg mindössze ennyi a célom. Ezért mindent megteszek akár jó akár rossz dolog az. Akárki életét oda adnám csak, hogy visszakerülhessek. Nincs mi miatt meg sajnálnom vagy épp megszeretnem ezt a nyüzsgő világot.  A velejéig rohadt. Tele van felesleges vágyakkal, haszontalanul önző egyénekkel akik miközben semmit sem érnek el csak ártanak maguk körül mindenkinek. Mindegy is. Én csak kutatok. Keresem a semmit és, hogy hogy juthatok el ismét oda.

Jellem:
Zárkózott és magányos. Nem valami beszédes fajta lévén, hogy néma.  Alapvetően nem képes nagyon beilleszkedni az emberek közé hisz nincs nagyon olyan ember, aki könnyedén beszélgetne egy vak és süket illetővel.

Szakképzettség:
Harcos szerzetesek nevelték így mester fokozatot ért el a harcművészetek terén. Közelharcban jeleskedik, mivel az érzékelése nem teszi lehetővé számára nagyon a távolra figyelést. Tanultak: Kung fu, Taichi, Kendo

Képesség: 

Érzékelés: Az éter ott van mindenütt. Mivel a semmiben született és élt ahol nincs idő és tér sem így azt teljes mértékben megszokta és érzékeli is azt. Amint valahonnan kiszorul az éter a környezetében annak az alakját, formáját, anyagát érzékeli. Színeket nem képes ezzel érzékelni és ha valami nagyon vékonyan képes elterülni bizonyos felületeken azt sem képes érzékelni. Például nem látja ha van egy vékony fénymásoló rá, de az energia alapú támadásokat sem látja. Aminek van fizikai vonzata azt sokkal lassabban érzékeli, de érzékeli.  Maximum hatótáv normális látási viszonyokhoz mérhető.

Védelem: Képes kis átjárókat létrehozni a térben ami a konkrét semmi világába vezet, de csak a testének közelében maximum 5 centiméternyi távolságra attól. Mindezeket nem sokáig képes fent tartani csak pillanatokig. Szúró és lő fegyverek esetén használható, ökölvívás esetén nem segít már azonban.

Törvényhozás: Mivel az éter világából jön így képes annak törvényét egy kevéske időre (1 perc 1. szinten) áthozni ebbe a dimenzióba. Például: gravitáció törvényét, fény terjedés törvényét, hang terjedés törvényét, elektromos hullámok terjedéséről szóló törvényt. Bármi ami fizikai törvény eltörölhetem habár a limit lejárta után 5 perc pihenő szükséges, hogy ismét használni tudjam. Kifejezett hátránya, hogy amint lejár az idő a módosított törvény triplájára erősödve hat rám. Mondjuk ha épp a gravitációt szüntetem meg az háromszoros erővel fog rám hatni miután abba hagytam a manipuláció használatát.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégVilágtalan Empty
TémanyitásTárgy: Re: Világtalan   Világtalan I_icon_minitimeKedd Márc. 04, 2014 3:48 pm

Nos, elég kurta előtörténet, de aminek lennie kell, minden benne van, így nincs akadálya, hogy elutasítsam. Írj adatlapot, pénz 450$/két hét, hírnév egyelőre 0, és ennyi. Mehetsz a játéktérre.
Vissza az elejére Go down
 
Világtalan
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Univerzumban játszódó FRPG :: Adattár :: Előtörténetek és Adatlapok :: Előtörténetek-
Ugrás: