bool(false) Utcák, sikátorok, közterületek

DC Univerzumban játszódó FRPG


 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az Első lépések-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Latest topics
» Társalgó
Utcák, sikátorok, közterületek I_icon_minitimePént. Nov. 16, 2018 5:38 pm by Demolition Captain

» Diego Crown
Utcák, sikátorok, közterületek I_icon_minitimeCsüt. Júl. 02, 2015 10:54 pm by Diego Crown

» Rekviem
Utcák, sikátorok, közterületek I_icon_minitimeSzer. Júl. 01, 2015 8:09 pm by Madárijesztő

» A Robinson park
Utcák, sikátorok, közterületek I_icon_minitimeVas. Jún. 21, 2015 5:50 pm by Andrew Ramirez

» Csokit vagy csalunk!
Utcák, sikátorok, közterületek I_icon_minitimeVas. Jún. 21, 2015 4:52 pm by Andrew Ramirez

» Jess Kayle - A Sárkány Gyermeke
Utcák, sikátorok, közterületek I_icon_minitimeKedd Jún. 16, 2015 11:15 pm by Jess Kayle

» Jess Kayle
Utcák, sikátorok, közterületek I_icon_minitimeVas. Jún. 14, 2015 4:35 pm by Jess Kayle

» Amecchi Előtörténet
Utcák, sikátorok, közterületek I_icon_minitimeKedd Jún. 09, 2015 6:24 am by Madárijesztő

» Orvosi igazolások
Utcák, sikátorok, közterületek I_icon_minitimeKedd Jún. 02, 2015 9:13 pm by Ra's Al Ghul

» Smallville Állatkert
Utcák, sikátorok, közterületek I_icon_minitimeSzer. Május 20, 2015 11:13 pm by Cybergyík

Tükör
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span

Share
 

 Utcák, sikátorok, közterületek

Go down 
SzerzőÜzenet
Vendég
VendégUtcák, sikátorok, közterületek Empty
TémanyitásTárgy: Utcák, sikátorok, közterületek   Utcák, sikátorok, közterületek I_icon_minitimeSzer. Márc. 19, 2014 9:46 pm

A várost átszelő utak, utcák és egyéb közterületek.

Justin Magánkaland kezdő reagja


Még nem szoktál hozzá ahhoz, hogy kibírod a napfényt, bár sosem lesz a te világod, így megint csak este indulsz útnak, a szokásos táplálkozásodra. A nagy városokban már kicsit sok hír kelt szárnyra, melyek jobbára rólad szóltak, de annyi szájon ment keresztül, hogy igen csak színes történet lett a vége. Nem szeretnél célkeresztbe kerülni, ezért a Metropolis melletti kisvárost, Smallville-t jelölted ki erre az estére. Kevés ember, kisebb a lebukás veszélye. Egy kihalt utcán sétálsz végig, potenciális célpont után keresve, mikor meglátsz két lányt. Meleg az éjszaka, így nem csodálkozol el rajta, mikor meglátod, hogy topban vannak, és egy rövi szoknyában, vállukon táska, kezeikben pedig pompomok. Most jöttek a gimnáziumból a saját edzéskükről, és hazafele menet vígan cseverésztek, mit sem sejtve a vadászról, aki mögöttük settenkedik: rólad.
Vissza az elejére Go down
Justin Williams
Huligán
Huligán
Justin Williams

Hozzászólások száma : 138
Join date : 2013. Jul. 12.

Utcák, sikátorok, közterületek Empty
TémanyitásTárgy: Re: Utcák, sikátorok, közterületek   Utcák, sikátorok, közterületek I_icon_minitimeCsüt. Márc. 20, 2014 9:24 pm

Már marta a hasamat az éhség, így muszáj volt ennem valamit. A nagyvárosokban valami oknál fogva még a semmirekellő zsaruknak is feltűnt, hogy szaporodnak a vér nélküli hullák, így más étterem után kellett néznem. Fogalmazhatunk úgy is, hogy a drága városi étterem helyett most egy falusi pizzázóba jöttem. Természetesen éjszaka indultam útnak. Ugyan a napfény már nem árthatott nekem, de nappal sokkal nehezebb vadászni, illetve másfél évezred sötétben élés után nem megy olyan gyorsan a váltás, mint az emberek hinnék. Ashleynek volt egy mondása. Sötétségből születtünk és abban is enyészünk el. Teljesen igaznak tartottam. A fény már nem az én világom. Örökre az árnyak közt fogom élni az életemet. De nem filozofálni jöttem, hanem enni. Egy kihalt utcán sétáltam végig, mikor megláttam a potenciális étkezdéimet. Két pomponlány. Felhőtlenül beszélgettek, mintha nem is lenne nagyobb bajuk annál, mint hogy mi folyik az iskolában. Pedig volt: én. Hangtalanul lopakodtam mögéjük azokkal a könnyed mozdulatokkal, amiket mindig is a fajom sajátjának tartottam. A jobb oldalit szemeltem ki első harapásra, így megindultam a baloldali felé. A terv már megvolt: a bal oldali lány mögé lopakodni és olyan erővel tarkón vágni, hogy elájuljon, majd hirtelen ráugrani a jobb oldalira és a nyakába mélyeszteni a fogaimat, miközben befogom a száját. Már csak a kivitelezés hiányzott.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégUtcák, sikátorok, közterületek Empty
TémanyitásTárgy: Re: Utcák, sikátorok, közterületek   Utcák, sikátorok, közterületek I_icon_minitimeCsüt. Márc. 20, 2014 9:36 pm

Mondják, hogy az ember megérzi, ha figyelik. A két lány is hátra fordult, szinte egyszerre, de akkor már késő volt. A bal oldali fejét elégséges erejű ütés érte, hogy tompa puffanással hulljon az utca kövezetére, mire te rögtön rávetetted magadat a másik lányra, aki a súlyodtól és a lendülettől szintén hanyatt vágódott és elterült a földön, így viszont alád kerülve teljesen tehetetlen. Már majdnem teljesen kiszívtad, jó ha 1-2 liter maradt a testében, mikor éles hangot hallasz a hátad mögül. Egyébként embereknek teljesen megszokott, mikor súrlódik valami, de most, hogy feltöltődtél, érzékeid ismét száz százalékosak. Ha megfordulsz, egy fickót látsz magad előtt, krém színű ballon kabátban, és ugyanolyan színű nadrágban. Egy ing van rajta félig meglazított bordó nyakkendővel. Szőkés haja zilált, mintha most ébredt volna, és ő volt aki meggyújtott egy cigit.
Utcák, sikátorok, közterületek 5al1j6
- Ne zavartasd magad, csak fejezd be nyugodtan. - erős angol akcentussal beszél, közben nagyokat szív a cigarettából, és kezével int, hogy komolyan gondlja, hogy fejezd be.
- A világért sem akarlak megzavarni, de ha rám hallgatsz, nem ütötted volna le a lányt. Így lelassult a vérkeringése, és kevéséb lesz ízletes. - int az ájult lány felé hanyagul.
Vissza az elejére Go down
Justin Williams
Huligán
Huligán
Justin Williams

Hozzászólások száma : 138
Join date : 2013. Jul. 12.

Utcák, sikátorok, közterületek Empty
TémanyitásTárgy: Re: Utcák, sikátorok, közterületek   Utcák, sikátorok, közterületek I_icon_minitimePént. Márc. 21, 2014 9:41 am

A lányok hátrafordultak, de már későn. Sokkal gyorsabb voltam náluk, így kicsit sem volt probléma időben végrehajtani a terveimet. A bal oldalit sikeresen leütöttem, a jobb oldalira pedig egyből rátapadtam. Szépen lassan szívtam szárazra, miközben az egyik kezemet a száján tartottam, hogy ne sikolthasson. Kiéveztem a mennyei folyadék minden cseppjének isteni ízét, így elég lassan haladtam, de hát nem is kellett sietnem. Ha jött volna még valaki, akkor maximum belőle is eszek. Mikor már alig maradt folyadék a lányban, egy erőteljes hangot hallottam a hátam mögül. Hirtelen megfordultam és egy fickót láttam ott zavartalanul cigizni. Már ugrottam volna rá, mikor megszólalt. A mondandója meglepett, de zavartalanul folytattam az ivászatot, amíg maradt vér a testben. Mikor már teljesen száraz volt, a földre eresztettem az élettelen testet és a fickó felé fordultam, miközben a számat törölgettem.
-Igaz, hogy nincs annyira jó íze, de ha lassabb a szívverés, akkor ne fröcsköl annyira a vér és kisebb az esélye, hogy akár egy kevés is kifolyik.- feleltem, majd az ájultan fekvő lányhoz léptem. Ha az idegen nem csinál semmit, akkor azt is szárazra szívom, majd megint az idegen felé fordulok.
-Viszont a mondandódba belegondolva, csak nem egy kedves fajtárshoz van szerencsém?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégUtcák, sikátorok, közterületek Empty
TémanyitásTárgy: Re: Utcák, sikátorok, közterületek   Utcák, sikátorok, közterületek I_icon_minitimePént. Márc. 21, 2014 2:54 pm

A férfi készségesen megvárja, míg befejezed, és csak azután szól, hogy felé fordulsz, és elmondod neki a véleményed a másik lányról.
- Rohadt undorítóak vagytok, tudsz róla? - szegezi neked a kérdést, majd lassan odébb sétál, de nem tesz semmi fenyegető mozdulatot.
- Ha ez lenne az utolsó esélyem a túlélésre, akkor sem mennék bele. Más vérén élősködni, napfény nélkül? Jól megszívtad, haver. - fejezi be a mondatot, majd vár egy kicsit.
- Viszont azt hiszem, el kéne tüntesselek. - mondja, mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga.
Vissza az elejére Go down
Justin Williams
Huligán
Huligán
Justin Williams

Hozzászólások száma : 138
Join date : 2013. Jul. 12.

Utcák, sikátorok, közterületek Empty
TémanyitásTárgy: Re: Utcák, sikátorok, közterületek   Utcák, sikátorok, közterületek I_icon_minitimePént. Márc. 21, 2014 10:00 pm

Hála istennek a fickó türelmesen megvárta, amíg elfogyasztottam az ételemet. Gondoltam, hogy akar valamit, de legalább kulturáltabb volt annál a múltkori vérfarkasnál és hagyott enni. Igazam is volt, mert szimplán leundorítózott miután végeztem. 
-Nem olyan rossz dolog ám véren élni. Szörnyen jó íze van. És tévedés. Megvagyok én a napon is tökéletesen, csak szimplán kényelmesebb este vadászni, amikor a kajám nem lát olyan jó, mint én. - az eltüntetős dologra csak felvontam a szemöldököm.
-Sokan megpróbáltak már eltüntetni, de senkinek sem sikerült eddig. Mindazonáltal ha ennyire ezt kívánod... - nem fejeztem be a mondatot, csak utasítottam az idő közben magamba szívott sötétséget, hogy öltsön kard alakot a kezemben. 
-Akkor mit szólsz egy régimódi víváshoz? - kérdeztem tőle. Ha nincs kedve vívni, abban az estben sem tüntetem el a kardomat, hanem megvárom, hogy mit lép. Ha valami alakváltással próbálkozna, akkor eltűnik a kezemből a fegyver és átváltozok én is a másik formába, ahol árnyékpáncél és egy apró, fekete árnykorona jelenik meg a fejemen. Ez valamiért rossz szokás, mióta vámpírúr lettem és minden esetben magától megtörténik. Ha nem próbálkozik ilyesmivel, akkor a kardomat használom a harchoz.

// A kard //
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégUtcák, sikátorok, közterületek Empty
TémanyitásTárgy: Re: Utcák, sikátorok, közterületek   Utcák, sikátorok, közterületek I_icon_minitimeVas. Márc. 23, 2014 7:05 pm

A fickó még egy nagy slukkot szív a cigijéből, majd mikor előidézed a kardodat, egy rezzenés nem látszik az arcán, mintha már korábban látott volna ilyet.
- Ez nem valami egyedi. - erősítette meg az állításod, majd a földre dobta a csikket, eltaposta, jobb kezét pedig előre nyújtotta feléd, az ujjait begörbítette, a másikkal pedig csettintett egyet. Ennek hatására, a kinyújtott kezei ujjai végéből egy-egy kékes elektromos kisülés tört elő, melyek feléd tartva, kb. félúton egyesültek, és egyenesen a mellkasodba csapódnak. Több métert repülsz hátra, és ami megállít, egy szerencsétlenül járt konténer. Ami ennél is furcsább, hogy a sebed nem kezdett el gyógyulni, és csúnya égési nyom maradt ott.
- Röhejes vagy. Legalább tudnál valami a vámpírurakról. - sétál feléd lassan a fickó.
Vissza az elejére Go down
Justin Williams
Huligán
Huligán
Justin Williams

Hozzászólások száma : 138
Join date : 2013. Jul. 12.

Utcák, sikátorok, közterületek Empty
TémanyitásTárgy: Re: Utcák, sikátorok, közterületek   Utcák, sikátorok, közterületek I_icon_minitimeSzer. Ápr. 02, 2014 3:37 pm

Úgy tűnt, hogy a kardidézős mutatványom nem lepte meg a fickót.
Pedig egy tapsot igazán megérdemelhettem volna, amiért ilyen szép kardot csináltam a semmiből.
Nem hogy meg se tapsolt, de még le is szólt a kardom miatt. Hát milyen emberek élnek manapság. A cigijét eldobva felém kezdett sétálni, majd legnagyobb meglepetésemre egy villám segítségével megismertetett egy konténerrel.
-Hát ez jó. Egy sétáló defibrillátor. Nem emlékszem, hogy kértem volna újraélesztést. Jó nekem így is. -mondtam gúnyos vigyorral, majd a kardot eldobva hagytam azt eloszlani. A mellkasomra pillantva döbbenten vettem észre, hogy nem kezdett el gyógyulni a sebem.
Ennek nem lesz így jó vége. Hát persze, hogy a mágikus sérüléseket nem gyógyítja be a testem olyan gyorsan. Francba.
-Nehéz lenne akármit is tudnom, mikor nincs senki, aki hajlandó lenne elmondani a dolgot. Tudnám, hogy miért van még egy tudatom, ha az megtartja magának a dolgokat.
-Hé, ez gonosz volt. -torkollt le Richard, de nem foglalkoztam vele. Én is megindultam a fickó felé, de az egész testemet asztrális anyaggá alakítottam. A célom az volt, hogy amíg csak az asztrális síkon létezek, addig a fickóhoz rohanok és átlököm a kezem a mellkasán, ami nem sebzi ugyan meg, de amin sikerül a szívéhez érnem, visszahozom az egész testem az asztrál síkról. Nagyon jól tudtam, hogy ez a művelet a karomba kerül, de szinte senki nem tudja túlélni, ha elpusztul a szíve.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégUtcák, sikátorok, közterületek Empty
TémanyitásTárgy: Re: Utcák, sikátorok, közterületek   Utcák, sikátorok, közterületek I_icon_minitimeSzomb. Ápr. 12, 2014 7:55 pm

- Eleve nem is kéne létezned. De mivel láthatólag itt vagy, jobb, ha csírájában folytjuk el a dolgot. - mondta tovább, majd a kabát ujjából, a kezében egy apró tárgy landolt. Egy medál, és ha jobban megnézed, egy kör, benne egy pentagramm. Ahogy megpróbáltad megütni, egy egyszerű mozdulattal kitért előled, és lábát kirakva elgáncsolt, te pedig arccal a betonon végezted. Meg sem várta a következő lépést, már elkapta a karod, hátraerőltette, és ügyesen lent tartott, majd kántálni kezdett. Ahogy egyre jobban belemerült, érezted, hogy éles fájdalom hasít az egész testedbe, bár látható sérülésnek nem volt jele.
Vissza az elejére Go down
Justin Williams
Huligán
Huligán
Justin Williams

Hozzászólások száma : 138
Join date : 2013. Jul. 12.

Utcák, sikátorok, közterületek Empty
TémanyitásTárgy: Re: Utcák, sikátorok, közterületek   Utcák, sikátorok, közterületek I_icon_minitimeKedd Ápr. 15, 2014 8:31 pm

-Méghogy nem kéne léteznem? Kikérem magamnak! Én a kerekasztal lovagja vagyok. Vagyis voltam. - mondtam neki felháborodva, majd pillantásom a hirtelen kezébe eső tárgyra esett. Nem értettem, hogy mit akar egy pentagrammos medállal, de nem volt kedvem megvárni, amíg megmutatja. Támadtam. Sajnos érthetetlen módon a támadásomat játszi könnyedséggel kerülte ki, én pedig felnyaltam a betont. Épp egy kiadós káromkodásokkal teletűzdel feltápászkodás közepén voltam, amikor elkapott és a karomat hátrahúzva a földön tartott, majd elég irritáló kántálásba kezdett. Csak néztem, hogy mit akar ezzel elérni és közben próbáltam kiszabadulni, de aztán jött a fájdalom. Az az iszonyatos fájdalom. Az a határ nélküli szenvedés, ami minden gondolkodást megszüntet, üresre mossa a lelkedet és csak egy dolgot hagy meg: a menekülés vágyát. Ahogy megéreztem, egyből tudtam, hogy baj van. Ez a fickó jóval erősebb volt nálam és már csak egy dolgot tudtam tenni. De a fájdalom teljesen elhomályosította az elmémet. Ahogy éreztem a sötétséget egyre közelebb kúszni magamhoz, döntöttem. Nem adom könnyen a bőrömet. Úgy, ahogy voltam, hátracsavart kézzel átváltoztam. Reméltem, hogy ennyi elég lesz ahhoz, hogy a fickó elengedjen, de ha mégsem tette volna, meg akkorasztrális alakba lépek, és megpróbálok eltűnni a közeléből.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégUtcák, sikátorok, közterületek Empty
TémanyitásTárgy: Re: Utcák, sikátorok, közterületek   Utcák, sikátorok, közterületek I_icon_minitimeSzer. Ápr. 16, 2014 9:27 pm

Amint elkezdesz átváltozni, az amulettel megpróbálja átkötni a csuklód, ezzel lepecsételve, és mozgásképtelenné téve téged, de ehhez már nem elég gyors és leugrik rólad, majd pár lépést hátrál tőled, mikor átváltozott valódban szembe fordulsz vele.
- Rohadt nagy dög vagy, tudod? - lép lassan még hátrébb. - Ha egy vámpírúr feltűnik a földön, biztos, hogy valami nagy dolog fog történni, ami kihat az egész világra. Erről se tudtál, gondolom. - már épp előkészítette volna a következő lépést valószínű te is támadtál volna, mikor egy mély, öblös hang száguld végig mindkettőtökön, és hiába hatalmas alkatod, erőd és alakod, borsódzik tőle a hátad.
- CONSTANTINE! - egy sötét ruhás férfi jelenik meg, aki majd egy jó ötven centivel magasabb a ballon kabátosnál, kezében pedig egy fényes machete villan.
Utcák, sikátorok, közterületek 3177720-capturejkjkdf
- Egy vámpírúr nem feltétlen jelent rosszat, emlékezz Lancelot-ra. Hagyjuk, had bontakozzanak ki a dolgok, ahelyett, hogy fejjel megyünk a falnak. - ha esetleg a négerre támadnál, egyszerűen előrenyújtja a kezét, és a tested nem engedelmeskedik többé.
Vissza az elejére Go down
Justin Williams
Huligán
Huligán
Justin Williams

Hozzászólások száma : 138
Join date : 2013. Jul. 12.

Utcák, sikátorok, közterületek Empty
TémanyitásTárgy: Re: Utcák, sikátorok, közterületek   Utcák, sikátorok, közterületek I_icon_minitimeHétf. Ápr. 21, 2014 5:17 pm

Ellenfelem teljesen sakkban tartott és moccanni sem bírtam. Ráadásul a fájdalom is egyre elviselhetetlenebb lett. Már csak egy lehetőségem volt, így átváltoztam. Megpróbált ugyan megállapítani, de van, ami ellen nem lehet sok mindent tenni. És egy vámpírúr haragja is ide tartozik. Márpedig kezdtem egyre dühösebb lenni. Inkább éreztem, mintsem láttam, ahogy hátraugrott, mikor átváltoztam. Hatalmas túlvilági alakommal felé fordultam és elmosolyodtam.
-Eltaláltad, tényleg nem tudtam. Nem kaptam munkaköri leírást, de még csak az apró betűs részben sem volt benne. Igazából csak azért lettem az, ami, mert egy nyamvadt vérfarkast muszáj volt megharapnom, hogy legyőzzem. - mondtam, miközben küzdőállást vettem fel. Ahogy megmozdultam, egyből észrevettem, hogy már rajtam volt az árnypáncél és tisztában voltam vele, hogy a fejemen is ott a kis korona. Már csak azt nem ártott volna tudnom, hogy ezek miért kerülnek mindig rám, ha átváltozom. De nem is volt fontos. A páncél védett, a korona meg csak volt. Pont hasznosak voltak a maguk nemében. Másra kellett koncentrálnom. A harcra kellett koncentrálnom. Már épp támadtam volna, mikor megjelent a harmadik emberke is és így hivatalosan is tömeggé váltunk. Elvégre kettő még társaság, három már tömeg. A hullákat meg nem számoltam. Érdekes módon sokban különbözött előző ellenfelemtől, akinek végre a nevét is sikerült megtudnom. Egyszerűen kirázott a hideg ettől a négertől. Pedig valljuk be őszintén, egy vámpírúrnak nem sok mindentől kell félnie. Szívesen megtámadtam volna a fickót, amíg jártatta a száját, de valami visszafogott. Egyszerűen sugárzott róla, hogy erős. Így hát csak álltam és figyeltem. Tátva maradt a szám a mondandójától.
-Azt mondta, hogy Lancelot? Az a Lancelot, akivel néha egy-egy küldetés után együtt mentünk a fogadóba és ittunk meg egy csomó sört? Az a Lancelot, aki szintén a kerek asztal lovagja volt? Kizárt, hogy ő is vámpírúr lenne.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégUtcák, sikátorok, közterületek Empty
TémanyitásTárgy: Re: Utcák, sikátorok, közterületek   Utcák, sikátorok, közterületek I_icon_minitimeSzomb. Ápr. 26, 2014 10:27 am

Látszólag nem igen törődnek veled, és úgy diskurálnak egymással, mint két jó barát. Mikor azonban rákérdezel Lancelot-ra, akkor mindketten feléd kapják a fejüket.
- Igen, a kereksztalos Lancelot. Azt ne mond, hogy ismerted, haver. - fordul feléd a ballonkabátos, a néger pedig csak rosszállóan néz rá, úgy látszik ez igazából az ő asztala.
- Lancelot él és virul, csak úgy, mint te. - válaszol a másik.
Vissza az elejére Go down
Justin Williams
Huligán
Huligán
Justin Williams

Hozzászólások száma : 138
Join date : 2013. Jul. 12.

Utcák, sikátorok, közterületek Empty
TémanyitásTárgy: Re: Utcák, sikátorok, közterületek   Utcák, sikátorok, közterületek I_icon_minitimePént. Május 16, 2014 3:27 pm

Ahogy elnéztem a két fickó beszélgetését, kezdett eluralkodni rajtam a harag. Hogy képzelték ezek, hogy semmibe vettek? Szerencsére a kérdésem kiváltott belőlük valami reakciót. Meg is kaptam a választ és széles mosoly kúszott az arcomra.
-Még szép, hogy ismertem. De jó érzés tudni, hogy nem halt meg minden barátom. Nem hittem volna, hogy Ashleyn kívül akárki is túlélte azt a kort. - kezdtem bele, de végül elhallgattam. Még mindig nem tudtam, hogy kik voltak ezek a fickók és nem akartam mesedélutánt tartani nekik.
-Ha él és virul, akkor hogy lehet, hogy még soha nem hallottam egyik híradóban sem kivéreztetett hullákról? Mármint azok kivételével, amiket nyilvánvalóan én hagytam ott. Vagy ő a puhány fajtából való, akik nem hajlandók megölni az ételüket?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégUtcák, sikátorok, közterületek Empty
TémanyitásTárgy: Re: Utcák, sikátorok, közterületek   Utcák, sikátorok, közterületek I_icon_minitimeSzomb. Jún. 14, 2014 3:54 pm

A két férfi összenézett egy pillanatra, majd vissza rád. Constantine rágyújtott egy újabb cigire, Midnite pedig mesélni kezdett.
- Van egy "legenda", - a macskakörmöket a kezével imitálta. - miszerint miután te eltűntél, a lovagok napokig gyászoltak, mint minden más, korábban elhunyt társukat. Lancelot volt az utolsó, aki megadta magát a gyásznak, és akkor egyedül akart maradni. Visszament arra helyre, ahol meghaltál, hogy valahogy kapcsolatba lépjen a lelkeddel, de pechére - vagy épp szerencséjére - egy hozzád hasonló megtalálta őt, és átváltoztatta. Éveszázadokkal később vett tudomást a vérfarkasokról, akik azt mondták, ismernek, illetve láttak valakit, akire illik a leírásod, ám nem adták könnyen az infot, és Lancelotnak innia kellett a vérükből. Ők, a farkasok, úgy tudták, hogy a vérük mérgező a vámpírokra. Nos, ez részben igaz is, de csak a fiatalokra, akik 1-2 éve lettek csak átváltoztatva. Az idősebbeket pedig egy magasabb szintre emeli. Ennek okát a mai napig nem tudják. Miután Lancelot megtanult együtt élni a benne élő farkassal - akármennyire is vámpír volt még akkor - elrejtőzött a világ elől, és felhagyott mindennemű tevékenységével. Az utolsó információk szerint egy kriptában alszik. - foglalta össze a lényeget a fekete fickó.
Vissza az elejére Go down
Justin Williams
Huligán
Huligán
Justin Williams

Hozzászólások száma : 138
Join date : 2013. Jul. 12.

Utcák, sikátorok, közterületek Empty
TémanyitásTárgy: Re: Utcák, sikátorok, közterületek   Utcák, sikátorok, közterületek I_icon_minitimeCsüt. Jún. 19, 2014 9:06 pm

Miközben hallgattam a néger beszédét, levettem a koronát a fejemről és visszaváltoztam emberi formámba, aminek következtében a páncél eltűnt rólam, ám a korona a kezemben maradt. Szórakozottan forgattam, miközben hallgattam a "legendát".
- Tudjátok, hogy miért van korona minden egyes vámpírúr fején átváltozás után? - kérdeztem tőlük kicsit elmerengve, habár érezhették a hangomban, hogy költői kérdés volt, ráadásul én sem tudtam rá a választ. Egy pillanatig még a kis tárgyat vizsgáltam, ami a kezemben volt. Alig volt több egy díszes fekete karikánál. Aztán letelt a pillanat és hagytam a koronámat elenyészni, majd megint feléjük fordultam. És kis gondolkodás után válaszoltam is.
- Az biztos, hogy nem az általam vámpírrá változtatott személyek közül tette valaki. Mielőtt a feleségemmel úgy döntöttünk volna, hogy eltűnünk, összehívtam az összes vámpíromat egy udvarba, melynek falai és ajtajai meg voltak szentelve, majd becsuktam az ajtókat és otthagytam őket a napon. Akiknek nem volt annyi eszük, hogy védőmágiával lássák el magukat a nap ellen, azok élve elégtek. Akik mégis túlélték volna, azok egy szentelt nyílfelleget kaptak a nyakukba, akik pedig ezt is túlélték, azokat én magam fejeztem le. Tudjátok jótékony dolog a fajunknál, hogy halálunk után csak egy kupac hamu marad utánunk. Így legalább könnyű kideríteni, hogy ki éli túl. A feleségem szintén nem tehette, mert ő utánam pár órával merült mágikus álomba és jelenleg is alszik valahol. Tehát marad az, aki engem átváltoztatott, mivel más vámpír nem tűrtem meg a környéken. Esetleg az ő teremtményei tehették még. - kezdtem bele a magyarázatomba, aztán rájöttem, hogy teljesen felesleges információkat mondtam. Ugyan kit érdekelhet ennyi idő után, hogy ki változtatta át egyik lovagtársamat. Mivel felkeltették az érdeklődésemet és éppen beszédes kedvemben voltam, így inkább áttértem a vérfarkasos témára.
- Nem tudom, hogy mennyire vagytok tisztában a dolgokkal, de akármennyi idős lehet a vámpír, mindenképpen belehal a vámpírúrrá változásba. - ezzel felemeltem a jobb karomat, hogy láthassák a jobb csuklómba vésődött pokoli rúnát. Richard szerint a többi elmúlt volna, de az első örökre ott marad, hogy tájékoztassa a tudatlanokat a veszélyre. Szerinte a sátán így jelöli meg legkedvesebb szolgáit.
- Ám van egy ellenszer a nagyjából egy hónapos leépülési folyamatra, amit gondolom ti is ismertek, de ha mégsem, akkor nem tőlem fogjátok megtudni. Viszont merre van ez a kripta? Van arra valami utalás? Esetleg egy másik kriptára, amiben a feleségem nyugszik? - kérdeztem, majd kicsit gondolkodva kinyújtottam a kezemet oldalra és elsuttogtam a fagymarás szót. Egyből megéreztem az ismerős érzést, mikor az alakot öltő víz a kezemhez ér és megfagy. Laza mozdulattal magam elé emeltem a kardot, majd megint elsuttogva a nevét hagytam vízzé változni és némán figyeltem, ahogy fegyverem utolsó cseppjei kifolynak a kezemből.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Madárijesztő
Admin
Admin
Madárijesztő

Hozzászólások száma : 1325
Join date : 2011. Feb. 21.
Age : 28

Utcák, sikátorok, közterületek Empty
TémanyitásTárgy: Re: Utcák, sikátorok, közterületek   Utcák, sikátorok, közterületek I_icon_minitimeVas. Okt. 12, 2014 1:26 pm

- Nem veled van dolgunk. Nekünk Lancelot kell, és mivel együtt voltatok lovagok, gondoltam, tudsz róla valamit, de ezek szerint csak az időnket fecséreltük. - mondta lenézően John, majd induláshoz készülődött.
- Valami nekem nem tiszta. Ha ugyanaz változtatott át titeket, miért nem találkoztatok? Egyáltalán, miután te átváltoztál, miért szakítottad meg a kapcsolatot a lovagokkal? - teszi fel a kérdést. Olyan alap infokat ő is tud, hogy egy idő után biztos fel tűnt volna, ha nem öregszel, vagy ilyesmi
- Könnyen kimagyarázhattad volna az öregedést, valami hókuszpókusszal, te mégis úgy döntöttél, hogy eltűnt a köreikből. - Constantine hanyagúl, gúnyosan tapsolni kezd, mikor meglátja a kezedben materialitálódó kardot.
- Nagyszerű bűvésztrükk volt. Mutassak én is egyet? - előveszi kabátja zsebéből az öngyújtóját, és nemes egyszerűséggel a lábad elé dobja. Ahogy földet ér, abban a pillanatban valami lángra kap, és körbe zár téged. A tűz kör alakban ég körülötted, és hamarosan jön a magyarázat is.
- Az olaj, amiből a "csapdád" készült, a mennyekből származik, és minden szentségtelen dolog ellen tökéletes. Ha megpróbálnál átlépni a lángokon, szénné égnél, és nem védene meg az, ami vagy.
- Nincs, csak néhány legenda kering arról, hogy Lancelot hol nyugszik, valamint egy szóbeszéd, hogy igazából Arthur helyére temették, mert a király maradványait nem találták meg. - veszi át ismét a szót a fekete férfi.
- Változtattál már át valakit? Tudod egyáltalán hogy kell? - John még ellenszenvesebb, úgy látszik tűkön ül, hogy végre elintézhessen ennek a bájcsevejnek a végén.

_________________
"How many more bones will you crush? How many lives will you destroy in the pursuit of what you call justice? You are the product of everything you fear: violence, darkness, helplessness. All that remains is for you to watch, as I drag your beloved Gotham into oblivion."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://dcuniversefrpg.hungarianforum.net
Ajánlott tartalom
Utcák, sikátorok, közterületek Empty
TémanyitásTárgy: Re: Utcák, sikátorok, közterületek   Utcák, sikátorok, közterületek I_icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
Utcák, sikátorok, közterületek
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Univerzumban játszódó FRPG :: Játéktér :: Metropolis és környéke :: Smallville-
Ugrás: