DC Univerzumban játszódó FRPG


 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az Első lépések-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Latest topics
» Társalgó
Brian Marque I_icon_minitimePént. Nov. 16, 2018 5:38 pm by Demolition Captain

» Diego Crown
Brian Marque I_icon_minitimeCsüt. Júl. 02, 2015 10:54 pm by Diego Crown

» Rekviem
Brian Marque I_icon_minitimeSzer. Júl. 01, 2015 8:09 pm by Madárijesztő

» A Robinson park
Brian Marque I_icon_minitimeVas. Jún. 21, 2015 5:50 pm by Andrew Ramirez

» Csokit vagy csalunk!
Brian Marque I_icon_minitimeVas. Jún. 21, 2015 4:52 pm by Andrew Ramirez

» Jess Kayle - A Sárkány Gyermeke
Brian Marque I_icon_minitimeKedd Jún. 16, 2015 11:15 pm by Jess Kayle

» Jess Kayle
Brian Marque I_icon_minitimeVas. Jún. 14, 2015 4:35 pm by Jess Kayle

» Amecchi Előtörténet
Brian Marque I_icon_minitimeKedd Jún. 09, 2015 6:24 am by Madárijesztő

» Orvosi igazolások
Brian Marque I_icon_minitimeKedd Jún. 02, 2015 9:13 pm by Ra's Al Ghul

» Smallville Állatkert
Brian Marque I_icon_minitimeSzer. Május 20, 2015 11:13 pm by Cybergyík

Tükör
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span

Share
 

 Brian Marque

Go down 
SzerzőÜzenet
Brian Marque
Civil
Civil
Brian Marque

Hozzászólások száma : 8
Join date : 2014. Apr. 13.

Brian Marque Empty
TémanyitásTárgy: Brian Marque   Brian Marque I_icon_minitimeVas. Ápr. 27, 2014 2:58 pm

Születési név: Aaron Kane
Egyéb név: Brian Marque
Faj: Ember
Nem: Férfi
Születési hely, idő: New York, 1984. 02.15.
Kor: 30
Magasság: kb. 180 cm
Súly: 80 kg
Hajszín: Fehér
Bőrszín: Europid
Vércsoport: AB+
Egészségi állapot: Egészséges
Család:
- Apa: Aaron Kane (KIA 1990)
- Anya: Juliat Kane (tüdőrákban meghalt, 2010)
- Testvérek: Féltestvér (Adam Kane, főorvos New Yorkban)
- Saját család: nincs  
Foglalkozás: Ex-Delta Force, jelenleg CIA SAD/SOG operatív, álcában GCPD GYO nyomozója
Oldal: Semleges

Előtörténet:

- Gránát! – üvölti el magát egyik társam
Reflexből vetődök fedezékbe, hallom a robbanást utána már csak a meleg folyadékot érzem végigfolyni a lábamon. Ennyit arról, hogy ez egy rutin küldetés lesz…

Mindig is utáltam Afrikát. Hadurak, véres gyémántok, rabszolgaság, elmaradottság, malária és egyéb förtelmek. Mindig volt valami, ami miatt minket ide küldenek. Az okokat már rég nem kérdezem, úgysem kapnák rájuk választ. Ez az első lecke, amit megtanultam katonaként. Egy dolgunk van: Végrehajtani a parancsot. Bármi áron… Ez hatványozottan igaz a különleges erőkre.

Most egy lezuhant műhold után küldtek minket. Az egyik hadúr rátette a mancsát és feltett szándéka volt, hogy eladja a roncsokat. Nekünk csak a merevlemez kellett, a rajta lévő katonai titkosítással együtt. Gyorsnak kellett lennünk, ezért csak két csapatot dobtak le a becsapódási pont közelébe, két nappal az eset után. Műholdképek azt mutatták, hogy már sikerült felhúzniuk egy kezdetleges helyőrséget a célzóna közelében. A terv egyszerű volt. Behatolunk, megszerezzük a tárgyat, majd egy drón szétlövi az egészet, eközben mi a kivonási ponthoz megyünk, ahol egy helikopter már vár ránk.

HALO-val dobtak ki minket öt kilométerre a bázistól. Felszerelésünk egy éjjellátó szemüvegből, egy M4A1 géppuskából, oldalfegyverből és a szokásos egy háromnapos túlélő felszerelésből állt. Bravo osztagot a bázis másik felén dobták le, egy közeli hegység lábánál, ahonnan a mesterlövészeik kiváló rálátást kaptak a bevetési területre. Két órán belül megközelítettük a helyszínt. Megvártuk míg elment az őrjárat és megindultunk.

Esélye sem volt a milíciának ellenünk. Egy-egy lövés és a két őrszem holtan esett össze a posztján. Innentől kezdve tíz percünk volt arra, hogy elvégezzük a feladatot. Jól haladtunk, Bravo mindig utat nyitott számunkra. Út közben C4-et raktunk minden fontosabb sátor mellé. Minden jól ment egészed addig, míg ki nem hunyt minden fény.
Valaki egy EMP-t dobott a bázisra. Az éjjellátók kiégtek, az a néhány generátor, ami a fényt biztosította szintén. A tüzek adtak némi fényforrást, ám nem eleget. Valaki azonnal riadót fújt. Ám ez a legkevésbé sem érdekelte a támadókat. Egyenesen a bázis közepére érkeztek meg ejtőernyővel. Kintről még harckocsikat is hallottunk. Ezek nem amatőrök voltak. Hátrányba kerültünk mind létszámügyileg, mind felszerelésileg. Ami nem lett volna baj, ha nem kezdtek el volna egyből a műhold felé menni.

Egy dologban biztos voltam. Ezek nem voltak amatőrök. Profi felszerelés, jól kitervelt mozdulatok, semmi pánik, mikor velünk kerültek szembe. Zsoldosok, ráadásul a nagyon-nagyon túlképzett fajtából. Gyorsabbak voltak nálunk, így heves tűzharc alakult ki köztünk. Talán még győzhettünk is volna, ha a milícia nem veszti el a fejét. Ámde egy rossz helyre becsapódó gránát sok mindent megváltoztatott.

Így kerültem ebbe a sz*r helyzetbe…

***

CIA központ, Langley, Virginia,
28 nappal az incidens után,
Northburn tábornok

Az elmúlt egy hónap az embereim számára maga volt a rémálom. Sohasem kellett eddig elgondolkoznunk azon, hogy hazánk földjére küldjünk ki a speciális erőket. Ám az elmúlt években olyan dolgok történtek, melyek megkövetelték ezt. Az idegenekkel és a metahumánokkal Waller foglalkozik, nekem az „egyszerű” emberek maradtak. Gotham városában a Pingvin keltette fel a figyelmemet. Első nagyobb fellépése a gothami katonai támaszpont kirablása volt. A CIA rögtön nyomozásba kezdett utána és amit találtak az nem volt szép… Megrögzött gyűjtő és veszélyes üzletember. A probléma onnan fakadt, hogy fegyvereket csempészett árult az alvilág számára. Akkoriban azt mondták, hogy nem lesz veszélyes, hogy majd a rendőrök elfogják tudni kapni. Még a „Denevérember” ténykedéseit is elnézték, reménykedtek benne, hogy majd ő elintézi a piszkos munkát. Mindez egy hónnappal ezelőtt változott.

Cobblepot túl messzire ment a kódok ellopásával. Olyanokat vesztettünk ott, akiket eddig sérthetetlennek hittünk. Akciója megmutatta, hogy nem csak Amerikában, hanem a világon bárhol utánunk tud jönni és még a hírszerzésünk sem tud minden lépéséről. Nyolc emberből ketten tértek vissza. Az egyikük súlyosan megsebesült, a másik örök életére őrültek otthonába került.

Kane századost súlyos sebekkel hozták be. Tüdeje több helyen megsérült, srapnelek borították testét, belső vérzés és még sorolhatnám a sérüléseket. Én magam nem láttam még ilyen rossz állapotban embert és ő mégis kijött onnan valahogyan. Az orvosok azt mondták menthetetlen. Az egyik tanácsadóm azt mondta, hogy még van egy esélye az életre. Mirakuru… A szérum, melyet Slade Wilsonon teszteltek és tökéletesítettek. A kutatási részleg még mindig tartott néhány fiolát belőle, ámde a mellékhatások riasztóak voltak. Nagy esély volt arra, hogy belehal az átalakulásba, vagy abba, hogy beleőrül. Egy jó katona nem érdemelne ilyen sorsot. Hosszas gondolkodás után és a tanácsadóm unszolására beleegyeztem.

A szérum működött, felgyógyult sebeiből. Mivel már nem számított egyszerű embernek, Waller és az emberei vették át az ügyét. Utolsó dolog, amit tudtam a srácról, hogy további kiképzésnek fogják alávetni. Ez volt az utolsó dolog máig. Parancs, hogy megosszam Kane-el az összes információt a gothami alvilágról. Mi a fenét akarnak azzal a kölyökkel?

***

Valahol Washington és Gotham között,
35 nappal az incidens után,
Aaron Kane Brian Marque

Gotham… a legförtelmesebb hely Amerikában és egyben a következő bevetésem helye. Szokatlan lesz hazai földön dolgozni, ráadásul inkognitóban. Ex-katona, akit egy bevetés után leszerelésre köteleztek, ámde nem volt képes beilleszkedni a civil életbe. Rendőr leszek, egy nyomozó, aki frissen végzett a Washingtoni akadémián. Jeles eredmények, saját kérésemre helyeztek Gothambe. Testvéreim nincsenek, szüleim Európába költöztek a végkielégítésükből, régebben a mérnökön voltak.

Elsődleges feladat: Visszaszerezni a műhold merevlemezét és vele együtt a kódokat. Esetleg tovább kijutott adatok elpusztítása és ezeket megismert személyek eltüntetése.

Másodlagos feladat: Cobblepot szervezetének felderítése, gyengeségeinek felfedése, megfelelőn nyomásgyakorlás, hogy könyörögve forduljon a kormányhoz vagy széthulljon a birodalma.

Harmadlagos feladat: A városban ténykedő maszkosok felmérése, kategorizálása, igazi kilétük kiderítése.

Most így újra végigolvasva a hátteremet nagyon gyengének találom, talán nem tartanak elég felkészültnek, ahhoz, hogy egy teljesen másik személynek adjam ki magamat. Ez zavar, hiszen akkor miért töltötték az utóbbi egy hónapot azzal, hogy drogokkal nyomnak tele és adatokat nyomnak a fejembe mindenféle géppel? Ennyire nem bíznának bennem?

A gép lassan leszáll Gothamban, nemsokára itt az ideje, hogy megismerkedjek az új kollégákkal.

Jellem:
Hazájáért bármire képes, kötelességtudó ember, akin megérzik katona múltja. Enyhe lenézéssel tekint a civilekre (beleértve a rendőröket is), főleg a fiatalokra. Bizalmatlan új emberekkel szemben, ámde, ha valakit bajtársának tekint, akkor képes az életét is feláldozni érte. Szivart szinte csakis erőszakkal lehet kiszedni a szájából.

Szakképzettség:
- Delta Force kiképzés
- CIA SAD / SOG


A hozzászólást Brian Marque összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Ápr. 27, 2014 6:22 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégBrian Marque Empty
TémanyitásTárgy: Re: Brian Marque   Brian Marque I_icon_minitimeVas. Ápr. 27, 2014 5:42 pm

Aztak...va O.O Hallod, nem semmi lett a töri, és a feladatok....spontán orgazmus Very Happy de komolyan. Elfogadva.

Hírnév: 0, 3kr alap, +3kr előtörire, 450$ kezdő pénz, és 850$ CIA-s fizetés per két hét.

Írj adatlapot, és jó játékot.
Vissza az elejére Go down
Brian Marque
Civil
Civil
Brian Marque

Hozzászólások száma : 8
Join date : 2014. Apr. 13.

Brian Marque Empty
TémanyitásTárgy: Re: Brian Marque   Brian Marque I_icon_minitimeVas. Ápr. 27, 2014 6:26 pm

Köszönöm! Very Happy
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Madárijesztő
Admin
Admin
Madárijesztő

Hozzászólások száma : 1325
Join date : 2011. Feb. 21.
Age : 28

Brian Marque Empty
TémanyitásTárgy: Re: Brian Marque   Brian Marque I_icon_minitimeVas. Ápr. 27, 2014 6:29 pm

Én csak három dolgot szeretnék hozzátenni:
1. üdv az oldalon
2. anyuci O.O
3. féllek a karakteredtől... de komolyan... libabőrös lettem és kirázott a hideg tőle... I-M-Á-D-O-M

U.I.: Nagyon kellett az oldalnak egy olyan karakter mint a tiéd. Remélem sokáig maradsz nálunk és sok sok remek kalandban lesz részed, melyet élvezni fogsz Smile

2.U..: Minden elismerésem és RESPECT

_________________
"How many more bones will you crush? How many lives will you destroy in the pursuit of what you call justice? You are the product of everything you fear: violence, darkness, helplessness. All that remains is for you to watch, as I drag your beloved Gotham into oblivion."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://dcuniversefrpg.hungarianforum.net
Ajánlott tartalom
Brian Marque Empty
TémanyitásTárgy: Re: Brian Marque   Brian Marque I_icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
Brian Marque
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Univerzumban játszódó FRPG :: Adattár :: Előtörténetek és Adatlapok :: Előtörténetek-
Ugrás: