DC Univerzumban játszódó FRPG


 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az Első lépések-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Latest topics
» Társalgó
Kevin lakása I_icon_minitimePént. Nov. 16, 2018 5:38 pm by Demolition Captain

» Diego Crown
Kevin lakása I_icon_minitimeCsüt. Júl. 02, 2015 10:54 pm by Diego Crown

» Rekviem
Kevin lakása I_icon_minitimeSzer. Júl. 01, 2015 8:09 pm by Madárijesztő

» A Robinson park
Kevin lakása I_icon_minitimeVas. Jún. 21, 2015 5:50 pm by Andrew Ramirez

» Csokit vagy csalunk!
Kevin lakása I_icon_minitimeVas. Jún. 21, 2015 4:52 pm by Andrew Ramirez

» Jess Kayle - A Sárkány Gyermeke
Kevin lakása I_icon_minitimeKedd Jún. 16, 2015 11:15 pm by Jess Kayle

» Jess Kayle
Kevin lakása I_icon_minitimeVas. Jún. 14, 2015 4:35 pm by Jess Kayle

» Amecchi Előtörténet
Kevin lakása I_icon_minitimeKedd Jún. 09, 2015 6:24 am by Madárijesztő

» Orvosi igazolások
Kevin lakása I_icon_minitimeKedd Jún. 02, 2015 9:13 pm by Ra's Al Ghul

» Smallville Állatkert
Kevin lakása I_icon_minitimeSzer. Május 20, 2015 11:13 pm by Cybergyík

Tükör
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span

Share
 

 Kevin lakása

Go down 
SzerzőÜzenet
Vendég
VendégKevin lakása Empty
TémanyitásTárgy: Kevin lakása   Kevin lakása I_icon_minitimeHétf. Ápr. 28, 2014 11:14 pm

Kevin lakása
Vissza az elejére Go down
Airie
Gaztevő
Gaztevő
Airie

Hozzászólások száma : 327
Join date : 2012. Mar. 06.
Age : 28
Tartózkodási hely : Arkham Intézet

Kevin lakása Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kevin lakása   Kevin lakása I_icon_minitimeHétf. Ápr. 28, 2014 11:33 pm

Az égen villám cikázott végig s egy pillanatra megvilágította a várost, hogy felfedje egy lopakodó személy árnyát. Szakadt a jéghideg eső, éreztem ahogy egész testem már teljesen át van ázva. Hajtincseim tapadtak arcomhoz, szint úgy mint pólóm kapucnia. Piszkos volt és büdös, mint álltalában, de ez volt a legkevesebb, ami jelenleg zavart. Szemeimmel gyorsan tekintettem végig a sötét utcán. Késő este volt, túl késő ahhoz, hogy bárki is legyen kint, főleg ilyen szörnyű időben. Az ég leszakadt, belerendült a város és megrezzentem. Fejemet visszahúzva ijjedtem meg. Féltem nagyon, annyi szent, hiszen ha megtudja hogy itt vagyok és mit akarok éppen csinálni, annak bizony nem fog örülni és sokkal veszélyesebb, rosszabb tervel fog a végén előrukkolni. Nem akarom, hogy bárki is meghaljon. Ha nem teszek ez ellen semmit. Soha nem bocsájtanám meg magamnak, ha megállíthattam volna ezt az őrületet, mely mint a lavina, úgy indult meg, úgy zúdult a városra. Halkan, csendben, sötétből elindulva a mit sem sejtő város felé, mely csak a pusztító végén fog magához térni, de akkor már túl késő lesz.
Testem remegett, de nem csak a hidegtől, mely körbevett engem. Megráztam fejem s behunytam szemeim, hogy a kellemetlen, szúró fájdalmat elhárítsam még egy kis ideig. Testem lassan, de biztosan dolgozta fel azt a zöld anyagot, ami mindig ereimben keringett. Nem volt sok, de kellett. Most is. De ki kell bírnom. Pupilláim túlságosan is összehúzódtak, de én ezt nem láttam. Kezemmel végisimítottam arcomon s felszisszentem. Ujjaimmal véletlenül megérintettem azt a monoklit, mely szemem alatt találta helyét. Szinte fekete volt és nagy. De már hozzászoktam. Szám szélén egy nem túl szép sárgás folt, ajkamon érzem a megszáradt vért, mely a sebet takarja. Körbepillantottam, szívem hevesen kalapált. Azt hittem meghalok a félelemtől, de összeszedtem magam s kiszaladtam az utcára a konténer mögül, ahol rejtőzködtem. Láttam az emeletes panelházat, ahol lakott. Nem tudtam hogy otthon e van, de reménykedtem benne.
S felkapaszkodtam a tűzlétrára. Emlékeztem, hogy melyik emelet az, de nem tudtam, melyik ablak. Késő éjszaka mind sötéten nézett az utcára. Gyors lépteim nehezen estek a tűzlétra fokaira, ahogy haladtam egyre feljebb és feljebb. Majd miután elértem a megfelelő szintet, jött a nehezebbik, az a zsákbamacska rész. Csak egyetlen egy ablak mögül szűrődött ki kisebb fény. Óvatosan a közelébe húzódtam, kuporogva, óvatosan és szinte minden lélegzetvételnél körbepillantottam, nem e jelenik meg Ő valahol mögöttem. S benéztem.
Bingó. Lágy mosoly húzódott arcomra, már-már kétségbeesett szemekkel figyeltem Kevint a szobában. A mosoly kellemetlen, csípő érzéssel ajándékozott meg, ahogy jobban megrepedezett ajkam azon részen, ahol megszáradt a vér. Beesett szemeimmel együtt nem lehetettem szép látvány. Úgy néztem ki, mint egy régi drogos. A venomért és a szabadságért nagy, szörnyű árat kell fizetnem nap mint nap. Tudom, hogy hamarosan ismét be kell adnom magamnak egy kisebb adagot, az elvonási tünetek kezdenek látszódni rajtam. Olykor megrándul a szemem, pupilláim oly szűkek, hogy szinte nem is látszanak.
De én inkább bekopogok óvatosan az ablakon, hogy felhívjam magamra a figyelmét. Kuporgok az ablak előtt a tűzlépcsőn, paranoiásan nézek mindig magam mögé, mintha állna ott valaki. Nem akarom hogy álljon. Nem akarom...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.gportal.hu/airie
Kevin Chase
Alvilági alak
Alvilági alak
Kevin Chase

Hozzászólások száma : 296
Join date : 2011. Dec. 04.

Kevin lakása Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kevin lakása   Kevin lakása I_icon_minitimeHétf. Ápr. 28, 2014 11:52 pm

Épp a fürdőbe rohantam ki, hogy kiadjam a vacsorámat. A ro..dt chemoterápia meg a gyógyszerek mellékhatása, hogy folyamatosan bemegy a kaja, kijön a kaja. Még jó, hogy a bogár képes figyelni az életfunkciókat. Mivel munkám nem volt, nem aggódtam miatta, de ha lett volna is biztos megértik. A maszkosok meg vannak elegen - nem beszélve Batman-ről - akik elintézzék a piszkos munkát, így már napok óta itthon tengődöm, és egyik napról a másikra élek. Alig eszem, egyre kevesebbet iszom, és ha rosszabb napok vannak, akkor fél napokat alszom. A bogár valamennyire próbálja visszaszorítani a betegséget, de úgy látszik meg vannak a határai, és nagyon nincs semmi remény már. Épp kijövök, hogy lehajtsak egy pohár vizet, mikor hallom, hogy valami zörög az ablakon, és ez nem a kint tomboló rohadt nagy vihar. Amikor oda pillantok, egy lányt látok kuporogni, csurom vizesen a tűzlétrán, és amilyen gyorsan most tőlem telik, odasietek, hogy beinvitáljam. Még emlékszem rá, de mi a fenét keres itt.
- Te mit csináltál odakint? - vonom kérdőre, de közben a pokrócot a hátára terítem, hogy megszárítsa és ne fázzon meg. Sajnos váltás ruhával nem tudok neki szolgálni. Egy pillanatra eltűnök a fürdőben és egy hajszárítóval térek vissza.
- Szárítkozz meg. - mondom neki, majd leülök vele szembe.
- Mit csinálsz itt? - térek rögtön a lényegre. Erre a lányra számítottam a legkevéséb.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Airie
Gaztevő
Gaztevő
Airie

Hozzászólások száma : 327
Join date : 2012. Mar. 06.
Age : 28
Tartózkodási hely : Arkham Intézet

Kevin lakása Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kevin lakása   Kevin lakása I_icon_minitimeSzomb. Május 03, 2014 1:34 pm

Kevin Chase. Az egyetlen személy, akit ismerek és segíthet nekem, attól függetlenül, hogy Bane a halálát kívánja és nekem valójában meg kéne őt ölnöm. De nem megy. Emlékszem, mikor télen felkerestem őt, avagy inkább csak véletlenül találkoztunk? Nem... Az akkor nem volt véletlen. Csak én akartam, hogy úgy nézzen ki. Bane kedvében akartam járni, meg akartam őt ölni, de akkor, mikor megtehettem, egyszerűen képtelen voltam rá. Most ő az egyetlen, akiben én megbízom, elvégre ő az egyetlen személy, akit én egyáltalán ismerek.
Mikor kinyitja az ablakot, ódzkodom bemászni a lakásába, elvégre erre semmi időm nincs. Gyorsnak kell lennem. Nagyon gyorsnak és nem szabad hezitálni. De kint túl hideg van és veszélyesebb, mint odabent. A lakás melege nagyon csalogató számomra. Ahogy megfordul, hogy tegyen pár lépést, én azonnal megfogom őt a karjánál, hogy ezzel is tudatára adjam, nem időzök itt sokáig és igencsak sietek. Arcom kifejezése pontosan ezt sugalja. Magam mögé nézek, de csak hogy biztos legyek abban, senki sem követett, főleg nem Ő.

- Erre most nincs időnk - mondom neki suttogó hangon, mégis gyorsan. Közelebb húzódom hozzá és kezemet is, mellyek karját fogom, próbálom őt magamhoz szintén közelebb húzni.
- Gothamre nagy veszély leselkedik. Az alvilág ma éjjel összefogott, hogy bevegyék Arkhamot. Még nem tudom pontosan mikor, de biztos vagyok abban, hogy mikor Arkhamot fogják megostromolni, akkor a Blackgate-et is egy időben. Szólj mindenkinek akiről tudod, hogy képesek lesznek megvédeni ezt a helyet, hogy készüljenek fel - hadarom el neki gyorsan, hangom közben remeg, nem csak a hidegtől, de a félelemtől is. Elvégre ez nagy kihatással lesz Gothamre és ha netán Bane, Joker és a többiek elterjesztik, mi van készülőben, bizony a város utcáin szörnyű harc fog lezajlani. Épp ezt akarom elkerülni. Nem csak Arkhamról van szó és Blackgate-ről, hanem az egész város lakosságának az élete forog most kockán.
Felszisszenek kellemetlenül és fejem önkéntelenül is megrándul. Érzem ahogy a Venom hiánya szervezetemben nagyon rosszul hat. Úgy döntök, mégiscsak belépek a lakásba, de csak egy rövid időre. Ismét egy szisszenész, már nem bírom tovább visszatartani. Izzadás cseppek keverednek homlokomon az esőével. Plüssmackós hátizsákomat levetem és kutakodni kezdek benne. Nem érdekel, hogy Kevin mit fog szólni hozzá, nekem egyszerűen kell a szer. Az akarat teljesen elborítja az agyamat és mikor ujjaimmal megérzem az injekciót, kicsit megkönyebbülök, de másrészt alig várom, hogy a zöld szer ereimben keringjen. Kiveszem és feltűröm pólóm ujját. Kezem tele van mindenféle foltokkal és tűszúrásokkal. Nem hezitállok, egyenesen az erembe szúrom és magamba engedem a Venomot.
Pupillám hirtelen kitágul s mikor érzem, ahogy a méreg lassan szétfolyik testembe, én megkönyebbülten mosolyodom el és sóhajtok fel, attól a csodás érzéstől, hogy testem megkapta az adagot.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.gportal.hu/airie
Kevin Chase
Alvilági alak
Alvilági alak
Kevin Chase

Hozzászólások száma : 296
Join date : 2011. Dec. 04.

Kevin lakása Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kevin lakása   Kevin lakása I_icon_minitimeSzomb. Május 03, 2014 2:04 pm

A lány rögtön a közepébe vág a dolgoknak.
- Hó, hó lassíts tornádó. - próbálom kibogozni, amit mondott, de közben muszáj voltam leülni, mert éreztem, hogy nem vagyok jól. Amint a lány befejezte, egy injekciós tűt vett elő és nem törődve velem beadta magának azt a valamit. Innen csak rosszul láttam, de szerintem venom lehetet, bőven ismertem már a szert, és épp ezért kicsit sajnálni kezdtem a lányt.
- Ha esetleg nem tűnt volna fel, nem vagyok a topon. - ezt megerősítendő egy emberes köhögő roham jött rám, és verejtékezni kezdtem.- Elvesztegetted az idődet, de nem vagyok biztos benne, hogy én lennék most a megfelelő ember számodra. - majd gyorsan hozzátettem: - De értesítek, akit tudok, a kapcsolataim megvannak még. Kik ez a "szövetség"? - kérdezek a végén.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Airie
Gaztevő
Gaztevő
Airie

Hozzászólások száma : 327
Join date : 2012. Mar. 06.
Age : 28
Tartózkodási hely : Arkham Intézet

Kevin lakása Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kevin lakása   Kevin lakása I_icon_minitimeSzer. Május 07, 2014 3:10 pm

Igencsak megijedtem és csalódott maradtam, mikor Kevin közölte, hogy nem feltétlenül tud nekem segíteni. Aggódni kezdtem, főleg mikor láttam, ő sincs a legjobb formában. Tudtam róla, hogy szintén venom használó, elvégre Bane ezért akarja őt holtan. Közelebb mentem hozzá, mint aki tudja mit kell ilyenkor tennie. Egyik kezemet vállára helyeztem, másikat hátára, hogy érezze, mellette vagyok, mikor elkezdett köhögni. Tekintetem a nyitott ablakra siklott. Az eső hevesen potyogott be, de nyitva kellet hagynom. Ha jön, mert tudom hogy jönni fog, gyorsan kell távoznom. Ő nem találkozhat Kevinnel, hiszen akkor biztos megpróbálja megölni őt.
- Ezt... a venom teszi veled? - kérdezem tőle óvatosan és halkan, nem tudom mióta használja a szert, de elkap a félelem, hogy egy idő után talán nekem is ilyen gondokkal kell majd küzdenem miatta. Körbenézek, hátha találok a szobában egy pohár vizet, de sehol semmi. Mindkét kezemmel lágyan próbáltam őt a fotelben hátra dönteni, jelezve, hogy dőljön hátra. Utána gyors léptekkel mentem ki a konyhába. Ismertem a lakását, elvégre már jártam itt. Egy pohárba engedtem neki hideg vizet és visszavittem. Ajkaihoz emeltem, hogy igyon.

- Van egy személy, aki összeszedte Gotham legfélelmetesebb bűnözőit és egy csapatba kovácsolta őket. Meg akarják támadni Arkhamot és Blackgate-et. Ha sikerül nekik, nem kell mondanom, milyen pokollá teszik ezt a várost. Én nem ismerek senkit rajtad kívül, aki tudna segíteni. A rendőrségre nem mehetek. Kérlek szólj azoknak, akiket ismersz. Nem tudom mikor lesz a támadás, és hogy hogyan is fog pontosan történni, de azért legyenek résen és felkészülve - mondom neki, arcomon a ráncok jobban előbújnak, aggódom mindenkiért a városban. Annyi ártatlan ember fog meghalni, ha valaki nem állítja meg ezt a lavinát.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.gportal.hu/airie
Kevin Chase
Alvilági alak
Alvilági alak
Kevin Chase

Hozzászólások száma : 296
Join date : 2011. Dec. 04.

Kevin lakása Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kevin lakása   Kevin lakása I_icon_minitimeSzer. Jún. 18, 2014 8:33 pm

Egy percig elcsodálkoztam. Érdekelt volna, hogy min ment keresztül a kis csaj, mert hol túl kislányos volt, hol pedig felnőttként viselkedett. A baj az, hogy erről semmit nem fogok már megtudni, mert nem sok időm maradt. Köhögés közben elfordultam, és egy zsebkendőért nyúltam, hogy a szám elé helyezzem. Mikor véget ért a roham, elvettem a szövetet, és láttam, hogy véres. Remek, más már nem is hiányzott. Összegyűrtem és kidobtam, hogy a lány ne lássa, majd visszafordultam felé.
- Nem, vagyis csak közvetetten. A venom mellett van egy másik különleges dolog is rám csatlakozva, és a kettő együtt igencsak megterheli a szerevezetem. - nyugtattam meg. A pohár vizet most vettem el tőle, hogy száraz torkomat benedvesítsem, majd mikor belekezdett itt létének okába, érdeklődve figyeltem.
- Annál többet, hogy szólok a lehető legtöbb embernek, nem tudok többet tenni, sajnos. Még csak hozzám, hozzánk hasonló ismertségem sincs. - válaszolok tömören. - A szekrényben találsz tiszta, és száraz ruhát. Lehet, hogy kicsit nagyok lesznek, de nekem már úgy sem kell ennyi cucc. - ajánlottam fel neki, hisz lényegében igaz volt a dolog.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
Kevin lakása Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kevin lakása   Kevin lakása I_icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
Kevin lakása
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Univerzumban játszódó FRPG :: Játéktér :: Gotham város és környéke :: Hármassarok-
Ugrás: