bool(false) Iskla kezdés

DC Univerzumban játszódó FRPG


 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az Első lépések-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Latest topics
» Társalgó
Iskla kezdés I_icon_minitimePént. Nov. 16, 2018 5:38 pm by Demolition Captain

» Diego Crown
Iskla kezdés I_icon_minitimeCsüt. Júl. 02, 2015 10:54 pm by Diego Crown

» Rekviem
Iskla kezdés I_icon_minitimeSzer. Júl. 01, 2015 8:09 pm by Madárijesztő

» A Robinson park
Iskla kezdés I_icon_minitimeVas. Jún. 21, 2015 5:50 pm by Andrew Ramirez

» Csokit vagy csalunk!
Iskla kezdés I_icon_minitimeVas. Jún. 21, 2015 4:52 pm by Andrew Ramirez

» Jess Kayle - A Sárkány Gyermeke
Iskla kezdés I_icon_minitimeKedd Jún. 16, 2015 11:15 pm by Jess Kayle

» Jess Kayle
Iskla kezdés I_icon_minitimeVas. Jún. 14, 2015 4:35 pm by Jess Kayle

» Amecchi Előtörténet
Iskla kezdés I_icon_minitimeKedd Jún. 09, 2015 6:24 am by Madárijesztő

» Orvosi igazolások
Iskla kezdés I_icon_minitimeKedd Jún. 02, 2015 9:13 pm by Ra's Al Ghul

» Smallville Állatkert
Iskla kezdés I_icon_minitimeSzer. Május 20, 2015 11:13 pm by Cybergyík

Tükör
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span

Share
 

 Iskla kezdés

Go down 
SzerzőÜzenet
Madárijesztő
Admin
Admin
Madárijesztő

Hozzászólások száma : 1325
Join date : 2011. Feb. 21.
Age : 28

Iskla kezdés Empty
TémanyitásTárgy: Iskla kezdés   Iskla kezdés I_icon_minitimeSzomb. Aug. 23, 2014 11:44 pm

Ez az utolsó estétek a nyári szünetből, és holnap már újra az iskola padban kell ülnötök. Azonban senki sem sejti, hogy az iskola kezdés rögtön egy remek kalanddal és egy érdekes bűnténnyel is kecsgtet.
Reggel, ahogy az iskola busz megáll a suli előtt, és leszálltok, hogy a nyárból feltöltődve vágjatok neki az új évnek és az új tanayagoknak, témaköröknek, a folyosón, a hirdetmények helyén egy nagy darab papír díszeleg, rajta, még messziről is olvasható szöveggel: Az igazgató mindent látó szemüvegét ellopták, és a tettes eddig ismeretlen. A megtalálónak automatikus felmentés, és jeles bizonyítvány jár félévkor és év végén egyaránt.
Nos, mindenki eldöntheti, mit és hogyan szeretne elérni a dologgal kapcsolatban, egyáltalán érdekli-e ez az egész.

//Az első posztban a szokásos rutint írjátok le, majd pedig az első napról alkotott véleményt, zárásként pedig foglaljatok állást, akár nyíltan, akár magatokban. //
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://dcuniversefrpg.hungarianforum.net
Zauna
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Zauna

Hozzászólások száma : 84
Join date : 2013. Sep. 19.

Iskla kezdés Empty
TémanyitásTárgy: Re: Iskla kezdés   Iskla kezdés I_icon_minitimeVas. Aug. 24, 2014 10:12 am

Az utolsó nap a nyári szünetből mindig érdekes. Kicsit bánja az ember, kicsit nem. Sajnálja, hogy vége, de ugyanakkor várja is az új tanévet. Bár lehet, hogy ezzel csak Zauna van így. Mindenesetre számára ez egy sűrű nap volt, mivel igyekezett mindent megcsinálni, amit amúgy az elmúlt két hétre tervezett. Nehezen, de sikerült. Közben meg nem is foglalkozott azzal, hogy holnap már iskola. Kicsit későn ment aludni, de az belefér.
Na persze a későn fekvés azt eredményezte, hogy kicsit lassabban készült el reggel a megszokottnál, pedig nem menyasszony tempóban szokta tenni. De így is pont kiért a buszhoz, bár majdnem neki ment a nagy rohanásban.
Az alatt a húsz perc alatt, míg a busz beért az iskola elé, elcsevegett néhány barátjával. Akikkel amúgy többször is találkozott az elmúlt napokban. Na meg az esti netes dumapartikat sem kell nyilván megemlíteni. Így egészen jó hangulatban telt az utazás. Az érkezés sem volt rosszabb. Az iskola olyan volt, amilyennek itt hagyták az előző tanév végén. Legalábbis elsőre nem tűnt másnak. Talán majd belül.
Az épületbe érve a legfeltűnőbb dolog a nagy tömeg a faliújságnál, ahol mindössze egy nagy kiírás látható, már jó pár méterről. Tömören arról szól, hogy valaki ellopta az igazgató spéci szemüvegét és hogy milyen jutalom jár annak, aki megtalálja. Sok lehet a rövidlátó, mert nagyon a kiírás alá tömörült a nép.
~Nos, bárki is lopta el, vagy azt akarta, hogy az igazgató ne lássa, vagy a szemüveg segítségével akar valamit megcsinálni. De az is lehet, hogy saját kezűleg akarja visszaadni és bezsebelni a jutalmat. Ha az ellopása előtt használta a szemüveget, láthatta talán, mi lesz a következménye. Akárhogy is, ha használja, akkor lépéselőnyben van.-gondolta át gyorsan a dolgot.
Mit is kellene akkor elsőnek tenni? Kideríteni, kik a lehetséges tettesek. Vagyis az iskola csínytevőinek a nevét kellene megtudja, aztán kicsit dumálni velük. De annyira nincs képben, hogy kik ezek az alakok. Tehát információt kell szerezzen. Vajon az igazgatói irodában kiadnák nekik a neveket? Vagy kicsit tilosba kell menjen, hogy megszerezze, ami kell? Akárhogy is, szeretne segíteni. Nem kimondottan a jutalom érdekli, csak nem szereti az efféle gaztetteket.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Penny Danvolt
Civil
Civil
Penny Danvolt

Hozzászólások száma : 313
Join date : 2012. Aug. 09.
Age : 16

Iskla kezdés Empty
TémanyitásTárgy: Re: Iskla kezdés   Iskla kezdés I_icon_minitimeVas. Aug. 24, 2014 7:36 pm

(Kérek mindenkit, hogy ne törődjenek a pokélabdával)

Iskla kezdés Mintak_p_www.kepfeltoltes.hu_

Utolsó nyári nap és elégedetten fejeztem be nyári munkámat is egy benzinkúton, ami közel esik anya házához. Utolsó fizetésem is ott végezte, ahol az összes többi: a bankszámlámon. Vacsora után újranéztem pár részt a "A Búra alatt" első évadából, majd bepakoltam, naplóírás és lefeküdtem. Másnap, arra ébredtem, hogy anya már nincs itthon. Sóhajtottam. Sosem volt ínyemre, hogy anya ügyvéd. Főleg azért, mert tudtam, hogy néhány ügyvéddel mik történtek. És azért is, mert szinte egyedül lakom. Megreggeliztem és becsomagoltam egy szendvicset, majd mellé két fánkot. Berakva a táskába, elhagytam a házat és bezártam az ajtót. Elmentem még a közeli boltba, ahol némi várakozás után sorra kerültem a bankautomatánál. Levettem elég pénzt, hogy iskola után megvehessem végre a "A Búra alatt" mindkét kötetét. Ezután mentem is a buszmegállóba, miközben pénztárcámba került a pénz, az pedig bal mellényzsebembe. Szerencsém volt, még épp azelőtt szálltam fel, hogy becsukódott volna az ajtó.

Csendesen ülök a busz hátuljában, ahogy az a Gotham High felé halad. Ez a legelső tanévem ott és nem igazán vagyok izgatott. Ez is csak iskola, csak némileg nehezebb mint az általános. Oldaltáskámba rakom rubik kockámat és ittam egyet a kulacsomból. Azok mellett ott a mai tankönyvek és füzetek, tolltartó, valamint bal csuklómra erősítve ott van telefonom, melyet most rezgőre állítottam be.

Iskla kezdés 51AGr11JAyL._SY300_

Ahogy ezzel végeztem, kifelé bámultam az ablakon. Végül a busz megállt és leszálltam. Mellettem elbattyogott James, ügyet sem vetve rám. Általánosban barát és barátnő voltunk az utolsó három évben, de aztán az utolsó fél évben beütött nála a kamaszkori hülyeség és szakításba torkollott a kapcsolatunk. Hogy miért iratkozott be ide velem azonos iskolába, nem tudom, de nem érdekelt. Talán az idő majd választ ad, ha akar. Beléptem az épületbe. Ahogy  megpillantottam a gyülekezetet a faliújságnál, odamentem. Rápillantottam a kiírásra.
- Büszke lehet magára a tettes, hogy ellopja egy látássérült szemüvegét... De majd én megkeresem. - gondoltam.
Továbbhaladva, elővettem az ellenőrzőmet és megnéztem, hogy melyik tanterembe tartozom. Odaérve látom, hogy én vagyok az első és rögtön helyet foglalok az első padsor közepén. A könyveket és füzeteket kipakolom a pad tároló rekeszébe, majd odakerül a tolltartó is. Ezután, hogy eltöltsem becsengetésig az időt, előveszem a rubik kockát és miután jól összekavartam, nekiállok kirakni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Madárijesztő
Admin
Admin
Madárijesztő

Hozzászólások száma : 1325
Join date : 2011. Feb. 21.
Age : 28

Iskla kezdés Empty
TémanyitásTárgy: Re: Iskla kezdés   Iskla kezdés I_icon_minitimeSzer. Okt. 22, 2014 12:43 am

A folyosón végig zúgó sustorgásnak, és a találgatások hadának a csengő vet véget, ami jelzi, hogy hivatalosan is elkezdődik az idei tanév, itt az ideje, hogy mindenki visszaüljön az iskola padba. Ahogy mindenki elfoglalja a helyét, az osztályfőnök ismerteti a tanmenetet, illetve, hogy milyen témákat ölel majd fel a tanév, végül pedig egy kicsit komorba fordult
- Már biztosan tudjátok, az igazgató nem mindennapi szemüvege eltűnt. Abban biztosak lehettek, hogy aki ellopta, örüljön, ha csak elbocsájátsban lesz része. Mától kezdve viszont az iskola területén egy-egy felelős lesz kijelölve, akinek az lesz a feladata, hogy fenn tartsa a rendet, de egyúttal megkérek mindenkit, hogy fokozottan vigyázzon magára. - vágta el a mondat végét, majd végig járatta rajtatok a szemét.
- A két jelölt, akiket megnevezek, korábban érkeznek, és később távoznak mindenkinél. A többi felügyelővel együtt várják a beérkezőket, illetve délután az ő felügyeletük alatt távozhatnak a többiek. A két ember, aki a mi osztályunkból ezt a feladatot ellátja, Penny és Zauna lesznek. Kérlek titeket, hogy kicsöngetés után maradjatok még itt egy kicsit. - az óra hátralevő részében mindenki elmesélte a nyári élményét, még a tanárnő is, de érthető módon mindenki az eltűnt szemüvegről érdeklődött, meg arról, hogy van-e a tanárnőnek "gyanúsítottja".

//Ha nem lenne tiszta, egy osztályban vagytok.//

_________________
"How many more bones will you crush? How many lives will you destroy in the pursuit of what you call justice? You are the product of everything you fear: violence, darkness, helplessness. All that remains is for you to watch, as I drag your beloved Gotham into oblivion."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://dcuniversefrpg.hungarianforum.net
Penny Danvolt
Civil
Civil
Penny Danvolt

Hozzászólások száma : 313
Join date : 2012. Aug. 09.
Age : 16

Iskla kezdés Empty
TémanyitásTárgy: Re: Iskla kezdés   Iskla kezdés I_icon_minitimeSzer. Okt. 22, 2014 6:54 pm

Mikor becsengettek, a táskámba raktam a rubik kockát, a karomról levéve a telefont is, de a tartó ott maradt a csuklómon. Végighallgattam az osztályfőnököt.
- Rendben. - válaszoltam a kérésére.
Ezután mindenki elmesélte a saját nyári élményét, bár az enyém elég rövid volt, révén, hogy dolgoztam szinte egész nyáron. Amíg a többiek meséltek egymásnak, én feljegyeztem az órarendet egy papírra emlékezetből, majd el is raktam azt. Ezután rubik kockáztam tovább.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Zauna
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Zauna

Hozzászólások száma : 84
Join date : 2013. Sep. 19.

Iskla kezdés Empty
TémanyitásTárgy: Re: Iskla kezdés   Iskla kezdés I_icon_minitimeCsüt. Okt. 23, 2014 12:35 pm

Az ötletelését félbeszakítja a csengő. Egy pillanatig habozik elindulni. Talán jobb volna előbb informálódni. De ki tudja. Ha ez a dolog a tanároknak is fontos. Talán az egyik órán megtudhat valamit.
Persze az első óra a szokásos unalmas dolgokkal indul. Órarend kiadás és egyéb fontos tudnivalók a tanév menetéről. Semmi érdekes. De aztán végül csak előkerül a szemüveges téma. Végre, valami izgalmasabb. Amikor a következményekről hallani, Zauna körbenéz. Hátha valaki feszengeni kezd. Mert ha nem is a tettes az, talán tud valamit. De a vizsgálódását megzavarja az osztályfőnök azzal, hogy ki lett jelölve arra, hogy segédkezzen néhány dologban. Előbb érkezni, később távozni és hasonlók.
-Értettem, tanárnő.-válaszolta határozottan.
Ez a megbízatás kapóra fog jönni, hogy vizsgálódhasson anélkül, hogy bárki arra gondoljon, hogy rosszban sántikál. Végül visszatért az óra a szokásos dolgokhoz. Mindenki elmondta, hogy mit csinált a nyáron. Mégis ki az az eszement, aki nyáron megy síelni? Más inkább valami tóhoz, vagy strandra. Vidámparkba. De végül is nem akadt fenn rajta sokáig. Csak végighallgatta, míg rá nem került a sor.
-Nos, a legtöbb szabad órámat a barátaimmal töltöttem. Voltunk strandon, moziban is párszor. Egy hétre a szüleim kibéreltek egy nyaralót egy tó partján. Így velük is tölthettem végre egy kis időt. Nagyjából ennyi. Kellemes nyár volt.
Persze, az estétől hajnalig tartó kockulás az más téma. De azt úgyis mindenki tudja róla. Felesleges lett volna ecsetelni. Az óra után bent maradt a teremben, ahogy a tanárnő kérte.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Madárijesztő
Admin
Admin
Madárijesztő

Hozzászólások száma : 1325
Join date : 2011. Feb. 21.
Age : 28

Iskla kezdés Empty
TémanyitásTárgy: Re: Iskla kezdés   Iskla kezdés I_icon_minitimePént. Okt. 24, 2014 1:01 am

Újabb csengő, ami vizont az óra végét hivatott jelezni. Az osztályból szépen lassan mindenki kivonul, és már csak a két felkért gyermek marad, ám a tanárotok még befejezi, amit elkezdett. Amint végzett, int nektek, hogy menjetek oda hozzá.
- Szeretném, ha a végére járnátok ennek a dolognak. Van pár évfolyamtársatok, akik elég kegyetlenek, hogy elkövessenek dolgokat, talán velük érdemes lenne elkezdeni felgöngyölíteni ezt az ügyet. Ha sikerrel jártok, különleges juttatásokban lesz részetek.
- mondta halkan a tanárnő, majd egy pillanata félre nézett, kihúzott egy fiókot, és két apró tárgyat vett elő. Az egyik egy apró smink tükör, a másik pedig egy tenisz labda nagyságú üveggömb.
- Ez a két tárgy remélhetőleg nagy segítségetekre lesz. Zauna, te kapod a gömböt. Ha valaki hazudik, elsötétedik, ám ha igazat mondanak, fényleni kezd. - amint befejezte, Penny-re nézett:
- A tükör sem hétköznapi. Megmutatja az emberek valóját. Ha valaki rosszban sántikál, tudni fogsz róla. - ezzel titeket is szélnek ereszt, és ahogy kiértek a folyosóra, akkora tömeg van, hogy nem hisztek a szemeteknek.

_________________
"How many more bones will you crush? How many lives will you destroy in the pursuit of what you call justice? You are the product of everything you fear: violence, darkness, helplessness. All that remains is for you to watch, as I drag your beloved Gotham into oblivion."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://dcuniversefrpg.hungarianforum.net
Penny Danvolt
Civil
Civil
Penny Danvolt

Hozzászólások száma : 313
Join date : 2012. Aug. 09.
Age : 16

Iskla kezdés Empty
TémanyitásTárgy: Re: Iskla kezdés   Iskla kezdés I_icon_minitimePént. Okt. 24, 2014 3:04 pm

Csengettek. Odalépve a tanárnőhöz, Zauna egy üveggömböt kapott, én pedig egy smink tükröt. Furcsálltam is, hogy a tanárnő varázserejű tárgyakat ad nekünk, márpedig azokat csak úgy nem osztogatják. Mielőtt szóvá tehettem volna ezt, ki lettünk tessékelve a folyosóra, ahol rengetegen voltak.
- Úgy tűnik itt az egész iskola ezen a folyosón. Lássuk mi lesz.
A kis tükröt kíváncsian a tömeg felé emeltem, miközben lassan elhúztam a karom balról jobbra, várva, hogy miként jelez a tükör, márha valaki rossz dologra készül épp a tömegben.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Zauna
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Zauna

Hozzászólások száma : 84
Join date : 2013. Sep. 19.

Iskla kezdés Empty
TémanyitásTárgy: Re: Iskla kezdés   Iskla kezdés I_icon_minitimePént. Okt. 24, 2014 7:48 pm

Az óra véget ért, az osztály pedig kivonult. Kettejüket és a tanárnőt kivéve mindenki elhagyta a termet. Végre megtudták a feladat valódi célját. Nem volt egyébként sem titok, hogy többről lesz itt szó, mint egy kis birkaterelgetés.
-Na és kik pontosan ezek az évfolyamtársaink? Magam is gondoltam erre az opcióra, de nem igazán mozgok olyan körökben. Problémám pedig még nem volt senkivel.
Remélhetőleg kap választ a kérdésére. Legalább egy pár nevet. Ami biztos, hogy kap egy érdekes gömböt, ami megmutatja, ki mond igazat és ki nem. Hasznos játékszer.
-Klassz. Köszönöm. Bár gondolom nem tarthatom meg.
Alkalmi társa egy tükröt kap, ami szintén nem haszontalan. De vajon mit takar pontosan a valódi valóját az embereknek? Talán a gondolatokba lát?
Ha mindennel végeztek, elhagyják a termet. A folyosón gyülekezik az egész iskola. Legalábbis erre tippel, hisz rengetegen vannak.
-Legalább tegyél úgy, mintha szépítkeznél, úgy kevésbé feltűnő, hogy egy tükörrel forgolódsz. Utána el kellene csevegni a gyanúsítottakkal is. De csak óvatosan.
A gömb a zsebében pihen, egyelőre nem használja. Várja, hogy a tükör mit fog csinálni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Madárijesztő
Admin
Admin
Madárijesztő

Hozzászólások száma : 1325
Join date : 2011. Feb. 21.
Age : 28

Iskla kezdés Empty
TémanyitásTárgy: Re: Iskla kezdés   Iskla kezdés I_icon_minitimeSzomb. Okt. 25, 2014 12:10 pm

- Ha tudnék neveket, nem kellenétek ti. - válaszol a tanár Zanua kérdésére, majd ahogy kiértek a folyosóra, Penny tükre nélkül is tisztán látszik, hogy itt mindenki rosszatt tesz. Vagy így, vagy úgy. Az összeverődött tömeg közepén ugyanis két diák püföli egymást, és közben nyomdafestéket nem tűrő szitkokat vágnak egymás fejéhez. Hiába, az ifjoncok, még a felnőtteknél is kurtábban káromkodnak néha. Ha közelebb tudjátok verekedni magatokat, át a tömegen, akkor egy nagyobb darab, és egy átlagos külsejű srácot pillanthattok meg, ám az "összecsapás" kimenetele nem a várt eredményt hozza, ugyanis a nagyobb darab van alul, és szinte csak védekezni tud, a másik alig hagy neki támadási felületet.
- Add vissza, te nyomoronc, tudom, hogy te vetted el! - kiáltotta bele a nagyobb darab srác arcába két ütés között, de az nem válaszolt. Ha most Penny odafordítja a tükrét, a rossz szándék fontolgatásán kívül láthat még valamit: a srác nem hétköznapi. A tükörben megjelenik a srác arca, majd lassan, de biztosan változni kezd. Az orra nyomottá válik, a fülei hegyesek lesznek, szeme borostyán sárgába fordul, állkapcsa előre ugrik, és erős tépőfogai, agyarai nőnek. A srác farkasember, így érthető, mitől erősebb, az amúgy sokkal izmosabb társánál.
- Nem én loptam el, hagyjál már! - úgy látszik, már valaki kézbe is vette a dolgokat, de a srácnak komoly düh kezelési problémái lehetnek. Zauna zsebében rezegni kezd a gömb, és nem sokára olyan érzése lesz, mitnha égetné, ha előveszi, a gömb fehér fényben ragyog, ami annyit tesz, hogy igazat mond.

_________________
"How many more bones will you crush? How many lives will you destroy in the pursuit of what you call justice? You are the product of everything you fear: violence, darkness, helplessness. All that remains is for you to watch, as I drag your beloved Gotham into oblivion."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://dcuniversefrpg.hungarianforum.net
Penny Danvolt
Civil
Civil
Penny Danvolt

Hozzászólások száma : 313
Join date : 2012. Aug. 09.
Age : 16

Iskla kezdés Empty
TémanyitásTárgy: Re: Iskla kezdés   Iskla kezdés I_icon_minitimeSzomb. Okt. 25, 2014 12:44 pm

- Engedjetek oda.
Oda is megyek, majd a tükörbe nézek.
- Ömm.. ez most vérfarkas vagy sima farkasember? Nehéz megmondani. Talán nem lehet olyan nehéz, mint akkor régen a hentesboltban. - gondoltam és jobb mellény zsebembe raktam a tükröt.
Közelebb lépve, megragadom a farkasember karját és erősen szorítom. Általánosban, harmadiktól jártam karatéra, de remélem nem kell rosszra használnom ezt, mert ahogy a tanár is mondta: "a harcművészet nem azért van, hogy másokat bántsunk vele". Meglöktem a farkasembert, hogy távolabb kerüljön a nagyobb darab fiútól.
- Ha verekedhetnéked van, akkor itt vagyok én. Amúgy meg van rá bizonyíték, hogy ő lopott meg? Vagy csak ész nélkül vádaskodsz?


A hozzászólást Penny Danvolt összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Okt. 25, 2014 4:56 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Zauna
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Zauna

Hozzászólások száma : 84
Join date : 2013. Sep. 19.

Iskla kezdés Empty
TémanyitásTárgy: Re: Iskla kezdés   Iskla kezdés I_icon_minitimeSzomb. Okt. 25, 2014 4:48 pm

Zauna vállat vont. Egy próbát megért. Azért járnak páran az iskolába. Nem jött volna rosszul valami támpont. Egy tanártól azért remélt pár tippet, ha nem is biztosakat. Na sebaj, valahogy majd csak elboldogulnak.
Odakint nem kell sokáig keresgélni. Hamar kiderül, miért van akkora tömeg. Épp bunyó van. Legalábbis a hangok alapján. Nem tétováznak, rögtön átverekszik magukat a tömegen, hogy lássák, mi a helyzet. Ez nem is verekedés, csak verés. Egy látszólag átlagos fiú ver egy nála sokkal nagyobb darabot. Ami érdekes, mert az erőviszonyok fordítva vannak. Látszólag, persze. A tükör hamar megmutatja, mi is valójában a fiú. Farkasember.
-Egy...farkasember? Oké. Szerintem lépjünk közbe.-mondja, miközben megmutatja társának a gömböt, ami egyértelműen jelzi, hogy ártatlanul kapja a pofonokat.
Penny akcióba is lendül. Legalábbis megpróbál közbelépni. Zauna sem tétlen, ő a másik fiú mögé áll és ha kell, akkor rásegít a lökésre.
-Higgadj le szépen és beszélgessünk egy kicsit. A verekedés nem old meg semmit.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
Iskla kezdés Empty
TémanyitásTárgy: Re: Iskla kezdés   Iskla kezdés I_icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
Iskla kezdés
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Univerzumban játszódó FRPG :: Alternatív kalandok és szabad kalandok :: Egyéb alternatív világok helyszínei-
Ugrás: