DC Univerzumban játszódó FRPG


 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az Első lépések-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Latest topics
» Társalgó
Yorick King I_icon_minitimePént. Nov. 16, 2018 5:38 pm by Demolition Captain

» Diego Crown
Yorick King I_icon_minitimeCsüt. Júl. 02, 2015 10:54 pm by Diego Crown

» Rekviem
Yorick King I_icon_minitimeSzer. Júl. 01, 2015 8:09 pm by Madárijesztő

» A Robinson park
Yorick King I_icon_minitimeVas. Jún. 21, 2015 5:50 pm by Andrew Ramirez

» Csokit vagy csalunk!
Yorick King I_icon_minitimeVas. Jún. 21, 2015 4:52 pm by Andrew Ramirez

» Jess Kayle - A Sárkány Gyermeke
Yorick King I_icon_minitimeKedd Jún. 16, 2015 11:15 pm by Jess Kayle

» Jess Kayle
Yorick King I_icon_minitimeVas. Jún. 14, 2015 4:35 pm by Jess Kayle

» Amecchi Előtörténet
Yorick King I_icon_minitimeKedd Jún. 09, 2015 6:24 am by Madárijesztő

» Orvosi igazolások
Yorick King I_icon_minitimeKedd Jún. 02, 2015 9:13 pm by Ra's Al Ghul

» Smallville Állatkert
Yorick King I_icon_minitimeSzer. Május 20, 2015 11:13 pm by Cybergyík

Tükör
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span

Share
 

 Yorick King

Go down 
SzerzőÜzenet
Yorick King
Civil
Civil
Yorick King

Hozzászólások száma : 3
Join date : 2014. Oct. 30.
Age : 21
Tartózkodási hely : Valahol Magyarhonban

Yorick King Empty
TémanyitásTárgy: Yorick King   Yorick King I_icon_minitimeVas. Nov. 02, 2014 5:38 pm

Születési név: Johann König
Egyéb név: Yorick King
Faj: Kiválasztott
Nem: férfi
Születési hely, idő: 1852, Márc. 26, Königgrätz
Kor:  162, kinézetre késői 30-as évek
Magasság: 176 cm
Súly: 87,5 kg
Hajszín: Sötét barna, majdnem fekete
Bőrszín: átlagosnál picit fakóbb
Vércsoport: 0
Egészségi állapot: a bal lábát térd alatt törte fiatalon, most egy picit biceg miatta, időnként begörcsöl
Család: Apja Id. Johann König (elhalálozott a Königgrätzi csata idején), Anyja Matild Schwarz (idősen halt meg)
Foglalkozás: Sír ásó
Oldal: Semleges
Ellenségei: nincs
Szövetségesei: nincs

Törzshely: A Temető

Előtörténet: Apja Königgrätz temetőjének volt gondnoka. Ő is meg akarta tanulni ezt a mesterséget, mert szimpatikusnak találta a magányt, tekintve hogy testvére nem volt soha. Nem érezte azt, hogy hasznára válna még több emberrel körbe vennie magát, így hát a magányba vonult, a holtak közé. Fiatalként már mondta édesanyjának hogy mintha valaki szólongatná a nevén, de ő csak annyit mondott, hogy képzelődik csak, és ne játszadozzon ilyenekkel. Ezek mellett irodalmilag művelte magát, mivel ez volt az egyetlen mód, hogy elüsse az időt. Kedvenc olvasmánya volt a Hamlet, így amikor osztálytársai megtudták hogy apját akarja követni, Yoricknak kezdték gúnyolni. Johannak ez nem tetszett, és szüleit kérte hogy ne kelljen iskolába járnia. Megengedték neki, de azzal a biztos feltétellel, hogy biztosan folytatja apja munkáját. Ez nagy örömére vált Johannak, így hamar bele is kezdtek a tanulásba. Sajnos kevés időt tölthetett apjával, mert a Poroszok megtámadták az országot, és apját besorozták. Ő, mivel még a 14 éves kort sem érte el ekkor, megpróbálta tanulmányát magától folytatni.
Ekkoriban megint előjöttek a hangok a fejében. Még több hang szólítja. Nem tudott mit csinálni ellenük, így csak hallgatta őket. Figyelte őket, és tanult tőlük. Idővel már elkezdte pontosan érteni, hogy ez mi, ki, vagy kik. Rájött, hogy ezek istenek a fejében. Egy rég elfelejtett vallás régi istenei kiáltanak hozzá, segítséget kérnek, és tanítják. Máig próbálja a kérésüket megfejteni, de nem érti.
Apja a csatában meghalt, és neki kellett idővel anyját eltartani ásással. Élvezte, de apja volt számára az egyetlen személy, akivel szívesen beszélt, így csöndben éltek sokáig. Az istenektől megtanulta, hogy hogyan tudja kiküszöbölni a fájdalmat, és hogy más erőkből is lehet életet nyerni, így mikor korai 30-as éveiben eltörte a lábát, és az elfertőződött, azt hitték meg fog halni, de ő segítslget kért a hangoktól, akik adtak neki ebből az energiából, ami tartotja őt ezen az életszinten  napjainkig. Próbál megbújni a temetőkben, és vándorolni a világban azóta, hogy anyja idősen meghalt. Foglalkozik a régmúlt vallásokkal, hogy megtalálhassa az istenek nevét, mert azok nem árulják el neki.
Anyja halála után elment otthonról, hogy körbejárja a világot temetőket és múlt vallásokat kutatva. Rengeteg bizarr, furcsa, és röhejes felépítésű helyen járt, és így tanulva, a tökéletes végső nyughely felépítését anyjának, és apjának. Végre mikor hazafele vette az útját terveivel, egy tolvaj ellopta éjszaka a terveit. Mikor felkelt egyből észrevette a hiányt, és a tolvaj után eredt. Sokáig tartott a kutatás, és végül a megtalálta a tolvajt. Mikor meglátta a tüzet ami melett a tolvaj ült, hatalmas dühe kitört belőle, és lecsapott a tolvajra, gondolván hogy a terveket égeti. Igaza volt. Ám mielőtt a tolvajhoz ért volna, megállt, imádkozott az isteneihez, akik segítségére küldték a környéken elhulott lények szellemeit. Ekkor a tolvaj körülvéve dühös állatokkal, Johannal az élükön, ahelyett hogy hagyta volna hogy megöljék, leszúrta magát, és a tüzbe dőlt. Johann, ekkor megnyugodott, mivel végül a tervei valakinek a nyughelyévé váltak. Azóta is elégedettnek érzi magát, valahányszor eltemet valakit a Gotham city-i temetőben. Itt dolgozok, és a környéken egy apró albérletben lakik, isteneivel töltve idejét. Ha tolvajt lát, elkapja, akármlyen áron, és élve eltemeti, vagy tűzbe dobja őket. Miután Gotham-be érkezett, nevét Yorick-ra változtatta, kedvenc karaktere után, és angolosította nevét.

Jellem: Zárkózott, talpraesett, viszont magányában hangokat hall, elmondása szerint ősi istenek szólnak hozzá a túlvilágról, akik erősítik, és segítik életében, emiatt a társadalom is elhúzódik tőle, és magányos etőől.

Szakképzettség: Kiváló sírásó; Harcképzettség ásóval, vasvillával, és különböző lándzsákkal; Boncmester

Képesség: Rövid időre vissza tudja hozni a halottakat, emlékfoszlányokkal, és elterelésként mozgásra tudja ezeket bírni; Életerejének, és kitartóképességének regenerálódását túlvilági segítséggel meg tudja növelni, ha nagyon legyengül
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Madárijesztő
Admin
Admin
Madárijesztő

Hozzászólások száma : 1325
Join date : 2011. Feb. 21.
Age : 28

Yorick King Empty
TémanyitásTárgy: Re: Yorick King   Yorick King I_icon_minitimeVas. Nov. 02, 2014 7:17 pm

Amit kellett, bele írtál. 3+1kr, csinálj Adatlapot és 500$ a kétheti pénzed, valamint 450$ a kezdő érték.

[color]Előtörténet elfogadva[/color]

_________________
"How many more bones will you crush? How many lives will you destroy in the pursuit of what you call justice? You are the product of everything you fear: violence, darkness, helplessness. All that remains is for you to watch, as I drag your beloved Gotham into oblivion."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://dcuniversefrpg.hungarianforum.net
 
Yorick King
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Univerzumban játszódó FRPG :: Adattár :: Előtörténetek és Adatlapok :: Előtörténetek-
Ugrás: