bool(false) Metropolis Vízerőmű

DC Univerzumban játszódó FRPG


 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az Első lépések-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Latest topics
» Társalgó
Metropolis Vízerőmű I_icon_minitimePént. Nov. 16, 2018 5:38 pm by Demolition Captain

» Diego Crown
Metropolis Vízerőmű I_icon_minitimeCsüt. Júl. 02, 2015 10:54 pm by Diego Crown

» Rekviem
Metropolis Vízerőmű I_icon_minitimeSzer. Júl. 01, 2015 8:09 pm by Madárijesztő

» A Robinson park
Metropolis Vízerőmű I_icon_minitimeVas. Jún. 21, 2015 5:50 pm by Andrew Ramirez

» Csokit vagy csalunk!
Metropolis Vízerőmű I_icon_minitimeVas. Jún. 21, 2015 4:52 pm by Andrew Ramirez

» Jess Kayle - A Sárkány Gyermeke
Metropolis Vízerőmű I_icon_minitimeKedd Jún. 16, 2015 11:15 pm by Jess Kayle

» Jess Kayle
Metropolis Vízerőmű I_icon_minitimeVas. Jún. 14, 2015 4:35 pm by Jess Kayle

» Amecchi Előtörténet
Metropolis Vízerőmű I_icon_minitimeKedd Jún. 09, 2015 6:24 am by Madárijesztő

» Orvosi igazolások
Metropolis Vízerőmű I_icon_minitimeKedd Jún. 02, 2015 9:13 pm by Ra's Al Ghul

» Smallville Állatkert
Metropolis Vízerőmű I_icon_minitimeSzer. Május 20, 2015 11:13 pm by Cybergyík

Tükör
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span

Share
 

 Metropolis Vízerőmű

Go down 
SzerzőÜzenet
Ra's Al Ghul
Admin
Admin
Ra's Al Ghul

Hozzászólások száma : 206
Join date : 2013. Sep. 07.
Tartózkodási hely : Mind1 csak legyen Lázár verem közelében

Metropolis Vízerőmű Empty
TémanyitásTárgy: Metropolis Vízerőmű   Metropolis Vízerőmű I_icon_minitimeHétf. Márc. 09, 2015 7:14 pm

Az egyik legjobban felszerelt víztisztító, mely egész Metropolis tisztításáért felelős.

_________________
Magánkalandok:
Andrew Ramirez, Penny Danvolt
Tömegkalandok:
-

Kedvenc kaland:

Thriller/ Dráma/ Tömegmészárlás/ Romantikus

Játékos karater:
Lupin , Prischilla
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ra's Al Ghul
Admin
Admin
Ra's Al Ghul

Hozzászólások száma : 206
Join date : 2013. Sep. 07.
Tartózkodási hely : Mind1 csak legyen Lázár verem közelében

Metropolis Vízerőmű Empty
TémanyitásTárgy: Re: Metropolis Vízerőmű   Metropolis Vízerőmű I_icon_minitimeHétf. Márc. 09, 2015 8:19 pm

1. Fejezet
A KÉK


Nem kell sok idő hogy, megérkezzetek a víztisztítóhoz.
Hatalmas vegyi üzem, főleg a körülötte lévő kisebb házak gyűrűjében. Metropolis külkerületében mintha kicsit visszament volna idő, kellemes meghitt kertváros, így különösen furcsa a városka szélén a hatalmas gyárépület, mely tisztítja több régió vízkészletét. A hirtelen incidens következtében, mint a hírekben is hallottátok, rengeteg katonát csődítettek ki a gyár védelmére, ám meglepő módon, senkit nem láttatok. Körbenéztek, s hogy itt mit csináltok rajtatok múlik, ám kívülről csak az elképesztően irritáló záptojás szag tűnik fel, mely ijesztő mód a gyárból származik. Miközben szemlélődtök, mindenki figyelmét felkelti a szomszédos italboltból érkező hangzavar ahol üvegek csörömpölése töri meg a csendet s egy női sikoltás. Vérfagyasztóan fájdalmas hang volt, s csak úgy áradt belőle a félelem. Szinte teljesen elnyomta az ugyanabból a boltból érkező, lágy gyermeki kacajt.

/ Most kérem hogyan jutottak ide a korábbi pozícióból, s mit tesztek, és amennyiben találkoztok, hogyan. Legalább olyan szép s tartalmas postot kérek, mit korábban. Very Happy /

_________________
Magánkalandok:
Andrew Ramirez, Penny Danvolt
Tömegkalandok:
-

Kedvenc kaland:

Thriller/ Dráma/ Tömegmészárlás/ Romantikus

Játékos karater:
Lupin , Prischilla
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Penny Danvolt
Civil
Civil
Penny Danvolt

Hozzászólások száma : 313
Join date : 2012. Aug. 09.
Age : 16

Metropolis Vízerőmű Empty
TémanyitásTárgy: Re: Metropolis Vízerőmű   Metropolis Vízerőmű I_icon_minitimeSzer. Márc. 11, 2015 4:03 pm

Megint itt vagyok, ugyanazon az állomásra érkezve mint legutóbb. Visszaemlékeztem múltkori ittlétemre: megvédtem egy hentest egy vérfarkastól, találkoztam apával meg azzal a vámpírral is. A pár ezer dollárt, ami apa zsebéből esett ki, elvittem a legközelebbi rendőrőrsre, ahol leadtam a pénzt és elhagytam a helyszínt, mielőtt túl bonyolulttá vált volna a helyzet. Akkori szerzeményemet még mindig nem kezdtem el használni, de ezúttal magammal hoztam.

Az állomáson néhányan megnéztek engem az öltözékem miatt, néhányan megjegyzést is tettek, de nem érdekelt, ahogy az sem, hogy nem egy jól kinéző jelmez van rajtam, hanem az, ami kéznél van. Elhagyva az állomást, körbenéztem. Ugyanaz a látvány fogadott mint múltkor. Visszaemlékeztem a híradóra is, amit egy áruház kirakatában levő tévében láttam az utcán, mely szerint több tucat katonát küldtek a víztisztító védelmére. Láttam, hogy egy férfi épp egy szendvicset eszik, ám az elzöldül és megromlott. A férfi undorodva köpte ki az ételt. Ez meglepett engem.
- Lehet, hogy ezért lettem rosszul a vonaton. Az alma is megromlott mint a szendvics.
Bármennyire is akartam Batmant megtalálni, ezt a célomat ideiglenesen félre kellett tennem és megtudnom, hogy miért romlik meg az étel.
~ Remélem ezúttal nem kell hentesboltban tomboló vérfarkassal verekednem, se őrült vámpírokkal a tengerparton, még őrültebb apákról nem is beszélve...
Elindulva az utcákon, hamar megérkeztem a víztisztítóhoz, hogy ott kezdjek. Egy katonát sem láttam.
- Egy katonát sem látni... Valami történhetett, de mi?
A szagot, ami a levegőben terjengett, csupán alig éreztem a sálon át, a sál pedig önmagában elég volt, hogy ne érezzem vagy lélegezzem be túlságosan. Üvegcsörömpölést hallottam a közelből és odanéztem. Egy boltból jött a zaj, majd egy női sikoltás. Vérfagyasztó volt és félelmet árasztott. Amilyen hirtelenséggel jött, bátorságom cserbenhagyott és nagyon megrémültem. Éreztem, ahogy végigfut rajtam a borzongás és a félelem keveréke. Elvesztettem az egyensúlyomat, majd elestem, a fejem pedig a járdán koppant egyet, de a sisak tompított. Sikerült felülnöm és észrevettem, hogy remegek. A rémület nem akart elmúlni. Próbáltam kizökkenteni magamat, de nem sikerült.
~ Miért vagyok ilyen rémült? Mikor már láttam ijesztőbbet is, azt a denevér szörnyet az Arkhami robbanás előtt és a vérfarkas átváltozását. Össze kell szednem magam és erősnek lennem... Anya és Batman is ezt akarná.
Ökölbe szorítottam a kezeimet és anya szavaira emlékeztem: "Legyél erős, hogy legyőzd az akadályokat. Ne félj semmitől.". Felálltam, majd odamentem a bolthoz és hogy felmérjem a helyzetet, óvatosan kinyitottam az ajtót, majd belestem a résen át.


A hozzászólást Penny Danvolt összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Márc. 14, 2015 5:16 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sid Barret
Civil
Civil
Sid Barret

Hozzászólások száma : 53
Join date : 2013. Sep. 04.

Metropolis Vízerőmű Empty
TémanyitásTárgy: Re: Metropolis Vízerőmű   Metropolis Vízerőmű I_icon_minitimeCsüt. Márc. 12, 2015 8:23 pm

A fényjátékkal nem tudtam mit kezdeni. Próbáltam fizikálisan és más lehetőségeimmel is valami fényt deríteni, mi lehet ez. Persze kudarcot vallottam, úgyhogy inkább otthagytam. A légkörbe – hiába véd a gyűrű – a súrlódás elkerülhetetlen, és mindig elkápráztat a körülöttem kialakuló tűzgolyó, amitől úgy nézek ki, mint egy üstökös. Metropolis városa mindig is elkápráztatott, de hányinger kerülgetett attól a fényességtől, ami övezte. Az első és legfontosabb, ami szembeötlött, hogy az utca zsong az emberektől, és mindenki mástképp vezeti le a feszültséget. Merthogy volt feszültség bőven. Az emberek kezében megrohadt az étel, megposhadt az ital. Sokan köpködtek, és próbáltak megszabadulni a nyomasztó érzésektől, és a romlott étkektől. Az utca egy merő mocsokká változott, de nem ez volt a végcélom. Egy kirakat elé ereszkedtem le, és próbáltam információt gyűjteni, de a hírek most valami teljesen mást vetítettek.
~Szánalmas. – ráztam meg a fejem, majd felemelkedtem, és lenéztem az embertömegre egy forgalmasabb park környékén. Előretartva a gyűrűt, megnöveltem az alakom, és létrehoztam a saját képmásom, sárga energiából. Az emberek így is meg voltak zavarodva, ez pedig csak hab volt a tortán. A saját mellkasom közepén lebegtem, és megszólaltam a föld népéhez:
- Emberek! Halljátok szavam, és szolgáltassatok infót nekem; annak, aki talán tudja a bajotokra a megoldást. Ha nem tesztek eleget a kérésemnek, esküt fogadok, hogy egyesével foglak levadászni, és lemészárolni titeket egymás szeme láttára. – és igen. Az „üzenet” megtette hatását, ugyanis – ha a nagy sárga óriás-énre nem – erre sokan összecsinálták magukat. Éreztem minden egyes személy félelmét és rettegését. Éreztem, hogy átjár, és energiát ad. Egy középkorú férfi intett, hogy ő bizony nem akarja a rosszabbik megoldást. Az óriás-én követte minden mozdulatom, és mikor a tenyeremre vettem, a gyűrűvel egy buborékot vontam köré, amitől először zavarba jött, majd bizonytalanul bele kezdett a mondandójába.
- Különös dolgok történnek a Földön. Az ételek megromlanak, az ital íze pocsék. A vízkészletek nagy része mára már mocsárrá változott. Senki nem tud semmit, még csak találgatások sincsenek. A víztisztító védelmére katonákat küldött a nemzeti gárda, hogy megakadályozzák az esetleges szabotázs, vagy terror akciókat. – úgy látszik, többet nem tud mondani, és egy percnyi hallgatás után letettem, majd egy szó nélkül a víztisztító felé vettem az irányt.
Amikor odaértem, az első dolog, ami szembe ötlött, hogy egy teremtett lelket nem láttam. Körbe néztem, átrepültem a túloldalára, de semmi. Eltelt pár perc, mikor megéreztem, amit nem rég a téren, csak most sokkal erősebben, és sokkal koncentráltabb állapotban. Töménytelen energiát merítettem belőle, és mivel én vagyok a félelem hús-vér ügynöke, nem maradhattam ki semmiből, ami félelemmel és rettegéssel jár. Egy sikoly koronázta meg ezt a pillanatot, és arcomon egy félmosoly húzódott. Nem vártam egy pillanatot sem, azonnal a bolt felé vettem az irányt, a tisztító ráér később is.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Árnyvadász
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Árnyvadász

Hozzászólások száma : 37
Join date : 2014. Apr. 10.

Metropolis Vízerőmű Empty
TémanyitásTárgy: Re: Metropolis Vízerőmű   Metropolis Vízerőmű I_icon_minitimeHétf. Márc. 16, 2015 7:34 pm

Körül kémleltem a városban. Minden élelem és ital, ami volt a városban megromlott. Az egész város pánikba esett. Mind megijedt, hogy itt van a vég. Nem tudtam egyszerűen kizárni a fejemből azt a sok félelmet, azt a pánikot. A város szinte teljesen megőrült. A fejem meg majd felrobbant. Én nem aggódtam ennyire, mert a fejfájásom jobban aggasztott. Sőt talán a halál megkímélt volna ezektől a nyavalygó gondolatoktól.
Míg megpróbáltam a kis szobámban elrejtőzni és a figyelmemet elterelni, gondoltam bekapcsolom a tv-t. A helyzet nem csak itt olyan súlyos, de az egész világon. Amikor márt az emberiség azt hitte, hogy kibírja a csapásokat, akkor kap még egyet. Egy sokkalta rosszabbat. Állítólag csapatokat küldtek a helyi víztisztítóhoz, de az emberek gondolataiban egyáltalán nem találtam katonákra utaló jeleket. Jobb lesz, ha szétnézek arrafele. Természetesen a kis szikémet, amit mindig magamnál tartok se hagytam otthon a kis üveg kloroformommal együtt. Beletettem hát őket a zsebembe és útnak indultam.
Szerencsére a víztisztító nem volt messze, így gyalog indultam el. Minél közelebb értem a gyárhoz, annál jobban érződött az a furcsa záptojásszag. A víz több mint valószínű fertőzött. Először nem értettem, hogy miért, mert eddig teljesen beváltak a víztisztítási munkálataink. Valami nagyon nem stimmel itten.
Amikor odaértem, pontosabban a közelében voltam, meghallottam egy vérfagyasztó sikolyt a gyártól nem messze lévő italboltból. Aztán egy sárga ruhás repülő hapsi rohant be a boltba. Nem tudtam, hogy mi történik, és azt se, hogy hogyan segíthetnék a nőnek. Valamilyen kis kacagást is halni véltem, de lehet, hogy csak a képzeletem játszott velem.
Ami még jobban nyugtalanított, az volt, hogy ismerős jel volt a repülő fickó ruháján. Kevesebb, mint egy éve, már volt részem közelebbről megismerkednem egy nőnemű egyeddel, akinek ugyan ilyen jel volt a mellkasán. Nem nagy kedvem lenne még egy ilyen erős lénnyel találkoznom, de ha segíteni akarok, akkor nincs más választásom.
Odarohanok a bolt bejáratához és koncentrálni kezdek. Minimális információkat szeretnék megtudni a boltban történt/történő eseményekről. Én nem vagyok szuperhős, ezért megbújok inkább az árnyékok között és kivárom a megfelelő alkalmat.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ra's Al Ghul
Admin
Admin
Ra's Al Ghul

Hozzászólások száma : 206
Join date : 2013. Sep. 07.
Tartózkodási hely : Mind1 csak legyen Lázár verem közelében

Metropolis Vízerőmű Empty
TémanyitásTárgy: Re: Metropolis Vízerőmű   Metropolis Vízerőmű I_icon_minitimeKedd Márc. 17, 2015 12:02 am

Penny érkezik legelőször a bolthoz, óvatosan bekukucskál. Először a tömény erős alkoholszag tűnik fel, mely minden más elnyom. Odabent félhomály uralkodik, ám pár másodperc alatt hozzászokik a szemed s a látvány egyáltalán nem az, amire számítottál. Egy nálad jóval fiatalabb(itt ugye már 15 vagy!), 11 év forma, kórházi beteg ruhában lévő fiú ült egy nagy halom törött üveg között, az alkoholos tócsába, nevetgélve játszott egy karton ásványvízzel, mely ebben az időben hatalmas kincs, ám a kölyök általi felhasználása nem. Egy vadászkéssel fúrt lyukakat a flaskák oldalán s élvezettel szólongatta a vizet.
- Gyere elő tündérke!
Ekkor tűnt csak fel, egy lágy elhaló hang, mintha valaki sírna, ám senkit nem láttál, s képtelen vagy meghatározni a hang forrását. Úgy tűnt, annyira el van foglalva, hogy észre sem veszi a jelenlétedet.

Ekkor hirtelen, süvítve megjelent Sid s rontott be az ajtón, a sikoltás forrását keresve, hiába...
Te jóval többet látsz mint Penny, látásodat nem zavarja a félhomály, s azonnal kiszúrsz egy bizarr fel nem ismerhető tetemszerű valamit a bolt sarkában. Körülötte mindenütt felismerhetetlenné préselt hús, bél s minden mi megtalálható egy normális humanoidban, ám nem ily állapotban. Egy pillanatra még téged is elfog az undor (komolyan csak egy pillanatra), mikor is a gyerek minden félelem nélkül réd néz, (csak Sidet látja) s mosolyogva, a késsel a kezében továbbra is a vizet lyukasztgatja, miközben megszólal:
- Te tudod hol van Abigail?
Mindeközben te normálisan hallod a hangot, a női sírást, mely mintha a flakon vízből jönne, s egyértelműen kiveszel egy szót: "Fuss" Elképesztő mértékű félelem az mely átjárja a vizet, s érzed ahogy erősödsz tőle.

Árnyvadász szinte azonnal Sid után jön, s azonnal érzékeli a négy tudatot. Pennyért, aki egyenlőre megbújt, az ajtónál. (így természetesen látod rendesen) Sidet és a gyereket is érzékeled, az ő tudataik zavarosak s félelmetesek. S érzékelsz egy hölgyet is, kinek már az elméjéről látod, hogy gyönyörű lehet, és a többiek elméjéből arra is rájössz, hogy valószínű csak egy lélek, szellem, vagy egyéb természetfeletti dologról lehet szó. A gyors elmevizsgálatnak hála, s minthogy a többiekben is friss az élmény s nagy valószínűséggel ezen agyaltak, te is ismered a teljes események sorát (mióta Penny leskelődik, kivétel a "tündérkés" mondatot)

_________________
Magánkalandok:
Andrew Ramirez, Penny Danvolt
Tömegkalandok:
-

Kedvenc kaland:

Thriller/ Dráma/ Tömegmészárlás/ Romantikus

Játékos karater:
Lupin , Prischilla
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Penny Danvolt
Civil
Civil
Penny Danvolt

Hozzászólások száma : 313
Join date : 2012. Aug. 09.
Age : 16

Metropolis Vízerőmű Empty
TémanyitásTárgy: Re: Metropolis Vízerőmű   Metropolis Vízerőmű I_icon_minitimeKedd Márc. 17, 2015 7:50 am

Benézve, az undorító alkoholszag még a sálon át is érződött. Vettem egy mély levegőt.
~ Egy alapos szellőztetés minden átkozott kocsmára ráférne...
Szemem hamar hozzászokott a félhomályhoz. A nálam fiatalabb, kórházi ruhában levő fiút látva elgondolkoztam, hogy mit is kereshet egy ilyen helyen a kórterem helyett, ahol lennie kellene.
~ Lehet hogy elrabolták...
Ahogy az üvegek közt ült, a tócsában és az üvegeket vágta nevetgélve egy nagy késsel, nem tudtam mire vélni, ahogy a mondatát sem.
"Gyere elő tündérke!"
Ekkor lágy, síró hangot hallottam és körbenéztem, de nem tudtam megtalálni a hang forrását.
- Jobb, ha elviszem a fiút a legközelebbi kórházba minél előbb.
Ekkor valaki hirtelen berontott az ajtón és mire felnéztem, csak a nyitott ajtót láttam. Úgy döntöttem, hogy mostmár ideje bemenni, amit meg is tettem. Körbepillantottam és meglátva a halom húst és egyebeket, megborzongtam és végigfutott rajtam a hideg.
~ Ez valami horrorfilm...
"Te tudod hol van Abigail?"
Erre a mondatra a fiú felé fordultam. Úgy véltem, hogy jobb lenne elvenni tőle a kést és így az értékes víz sem menne kárba. Leguggoltam, hogy egymás szemébe nézhessünk, majd megérintettem a vállát.
- Kérlek figyelj rám. - kezdtem. - Szeretnék neked segíteni. Valami történt veled és segítség kell neked. Kérlek gyere velem.
Másik kezemmel megfogtam a kést, majd levettem a válláról a kezét és elkezdtem lefejteni az ujjait a markolatról. Reméltem, hogy nem fogja belémszúrni, de nem igazán aggódtam, mert tudtam, hogy a csuklóimra tapadt lény meg fog védeni.
- Engedd el a kést, hogy elindulhassuk. - mondtam megnyugtató hangon. - Minden rendben lesz.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sid Barret
Civil
Civil
Sid Barret

Hozzászólások száma : 53
Join date : 2013. Sep. 04.

Metropolis Vízerőmű Empty
TémanyitásTárgy: Re: Metropolis Vízerőmű   Metropolis Vízerőmű I_icon_minitimeVas. Márc. 22, 2015 7:06 pm

Ez...bizarr. Ahogy betoppanok, első blikkre egy kislányt látok, aki hősködni próbál, pedig régen otthon kéne alukálnia. Másodszorra pedig egyfajta, morbid húskupacot, és ennek látványára fordul egyet a gyomrom, majd visszanyerem minden bátorságom. Egy gyermek ül a közelében, késsel a kezében, és mikor meglát, egyenesen rám néz. Arcom kifejezéstelen marad, több kell, hogy megijesszenek, engem, a félelem katonáját. A gyerek feltesz egy kérdést, tudom-e, hol van Abigail?
- Persze, hogy tudom, és ha velem jössz, elvezetlek hozzá. - vágom rá rögtön. Na persze, az első dolgom lesz, hogy belevágom a kissrácot a Napba, és mindenki haza mehet. Egy erőltetett mosolyt is kisajtolok magamból, hátha ezzel még inkább közelebb férkőzök hozzá, majd lassan talpaim talajt fognak, és leszállok a levegőből. Lépek, egyet, lépek kettőt, és ekkor meghallom azt a hangot: - Fuss!
Megállok, de eszem ágában nincs elmenkülni. Hirtelen annyi félelemérzet áramlik belém, hogy szinte megrészegülök a belém töltött energiától. Most elengedek egy gonosz félmosolyt, és itt az ideje kideríteni, hogy mi folyik itt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Árnyvadász
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Árnyvadász

Hozzászólások száma : 37
Join date : 2014. Apr. 10.

Metropolis Vízerőmű Empty
TémanyitásTárgy: Re: Metropolis Vízerőmű   Metropolis Vízerőmű I_icon_minitimeHétf. Márc. 23, 2015 7:32 pm

A bolt körül és belül rajtam kívül négy értelmes lényt észleltem. Ezt azért mondom így, mert a sárga pacák, nem nagyon tűnik embernek. A tudatok eléggé összevoltak kuszálva, de néhány információt így is megértettem. A kislány, aki szintén megbújt az ajtónál nem messze tőlem segíteni akar. Valamilyen hősnek képzeli biztos magát, és nem akarom, hogy baja essen, de mindenki magáért felel. Amíg nem tudom mi is történik pontosan a boltban, addig hülyeség volna nekem bemennem.
A sárgaruhás, pont úgy, ahogy gondoltam, egy teljesen elborult elmével rendelkezett. Mintha élvezné, ha az emberek szenvednek. De mivel pont én előttem érkezett, úgy gondolom, nem ő okozta itten ezt a felfordulást. A szennyes elméjéből is erre tudtam következtetni.
A másik kettő volt az igazán érdekes. Egy kiskölyök, aki teljesen elment volna Hannibal Lecter-nek kiskorában a tudata alapján, és éppen egy vizes flakont szurkált. És a flakonban volt valami. Inkább valaki. A negyedik személy, akinek a tudata egy angyalé lehetett. Szegény lélek mit kereshet itt, ezen az isten háta mögötti helyen. Ez nagyon nem az én terepem. Inkább maradtam volna a hotelben.
A másik két „hős”, mert jobb szót nem tudnák rájuk mondani, a gyerekkel próbáltak kapcsolatot létesíteni valamilyen módon. Ha bemegyek én is, akkor csak még jobban összekuszálnám az egészet. Még egy ember már sok volna bent, plusz a férfi tudatából kiolvasott holtest se nagyon kecsegtet, hogy belépjek a boltba.
Inkább a hátsó ajtóhoz megyek, és hátulról szemlélem meg az eseményeket. Ha nyitva van az ajtó, akkor lassan belépek, és lépésről lépésre megközelítem hátulról a gyereket. Közben persze ügyelek arra, hogy ne vegyen észre a kölyök. Meghúzódom egy nekem búvóhelyül szolgáló polc mögött, és ha szükségét látom, elő veszem a kis szikémet a zsebemből. Bármi történik is, megpróbálom majd megvédeni magam.
Ha netalán zárva lenne hátul, vagy nincs hátsó ajtó, akkor visszatérek előre és az eredeti búvóhelyemen maradok. De mindvégig, ha hátulra megyek, vagy ha elől maradok, a gondolatukat megpróbálom folyamatosan hallgatni/értelmezni. Csak meg ne zápuljon az agyam a szörnyek elméjétől.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ra's Al Ghul
Admin
Admin
Ra's Al Ghul

Hozzászólások száma : 206
Join date : 2013. Sep. 07.
Tartózkodási hely : Mind1 csak legyen Lázár verem közelében

Metropolis Vízerőmű Empty
TémanyitásTárgy: Re: Metropolis Vízerőmű   Metropolis Vízerőmű I_icon_minitimeSzer. Márc. 25, 2015 2:58 pm

A világ vízkészlete fogyóban van. Az óceánok szinte teljesen elláposodtak, tönkrementek. Ekkor kezdődött a bűnözési hullám a szőke férfival a parton körötte sok sok holttest. Mára a furcsaságok gyűrűjében szinte mindenki elfelejtett egy ilyen "kis" tettet s mindenki csak a vízzel törődött. Az iható termékek bírták legtovább, ám végül azokat is elérte a vég. Kezdetben a borok s alkoholos italok, hol a nemes baktériumok mérgezővé tették az üvegeket, majd a tartósítószerben dús gyümölcslék, s immáron, szinte csak a palackos ásványvizek, s a kevés rejtett tiszta vizű forrás volt, mely az iható kategóriába tartozott. Kétségbeesés általánossá vált a világon, elképesztő sebességgel...

Miközben Penny beszélt a kölyök egyszerűen felemelte a kezét a lány felé, egy darabig így állt s fintor torzította el az arcát majd megszólalt:
- Pff egy egészséges ember... Unalmas. - Majd váratlan elvigyorodik. - Egy rothadó alma! - S abban a pillanatban Penny érzi, amint a hasa elképesztően fájni kezd, a feje szédül, s borzalmasan erős hányingere támad. Mintha a korábban elfogyasztott gyümölcs még inkább rothadni kezdett volna, s megtámadta a belsőszerveid. Azonnal rájössz, hgoy valahogy meg kell szabadulnod az ételtől.
A fiú arca teljesen beesett volt,  tekintete üres s félelmetes, s semmi érzelem nem ült rajta.
- Tudod hol van Abigail? - Fordult érdeklődve Sid felé a fiú. - Vezess hozzá, MOST! - Az utasítás közepette arcán ördögi vigyor terült el, szemében pedig mohóság csillogott.
Ekkor hirtelen a bolt minden vizespalackjáról lepattant kupak, s egy átható éles, ámde gyönyörű női hang, haragos szavakkal sipította:
- A család nem találhatja meg Abigailt!
A vízből jött a hang, a vízből melynél tisztábbat hirtelen mintha soha nem láttatok volna. S a fiú hirtelen csillogó szemmel ekkor újra megszólalt.
- Megtaláltalak!

A félelem melyet Sid eddig érzett (a vízen keresztül) most egy pillanatra lanyhult, ahogy  a kétségbeesés vette át a helyét, csak azért, hogy utána még intenzívebben törjön utat. A víz lassan alakot öltött, s egy áttetsző angyali arcot formált, majd kezeket, lábakat, testet. Vízelementálként bukkant elő a hölgy, s a kevés tiszta folyadékból, mely létét alkotta egy sűrű golyót formált s hatalmas erővel repítette a kölyök felé, ám az ahogy a közelébe ért szinte büdössé vált, elsötétedett, nyálkássá vált, majd elpárolgott.
- Megtaláltalak! -  mondta a kölyök vigyorogva, s ebben a pillanatban a hátul lévő hús s bélhalom mintha megmozdult volna, majd mint valami torz, alaktalan xenomorph élőlény megindult a nő felé.
Kétségbeesetten sipított ismét segítségért.

Árnyvadász sikeresen megtalálta a hátsó ajtót, s mindenki tudtán kívül a kölyök háta mögé kerül. (kb 2 méterrel a kölök mögött van egy ajtó s egy szoba), ott rejtőzködsz. Mindent látsz  ám a fejekből  történéseken kívül semmi újat nem tapasztalsz, és támadás sem ér.

_________________
Magánkalandok:
Andrew Ramirez, Penny Danvolt
Tömegkalandok:
-

Kedvenc kaland:

Thriller/ Dráma/ Tömegmészárlás/ Romantikus

Játékos karater:
Lupin , Prischilla


A hozzászólást Ra's Al Ghul összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Márc. 26, 2015 5:20 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Penny Danvolt
Civil
Civil
Penny Danvolt

Hozzászólások száma : 313
Join date : 2012. Aug. 09.
Age : 16

Metropolis Vízerőmű Empty
TémanyitásTárgy: Re: Metropolis Vízerőmű   Metropolis Vízerőmű I_icon_minitimeCsüt. Márc. 26, 2015 11:47 am

A hirtelen jött fájdalomra megdermedek és csak a fájdalomra tudo gondolni. Szédülni kezdtem, rendkívül erős hányingerrel. Valahogy sikerült felállnom és eltántorognom a bolt másik végébe. Odaérve összeestem és csak feküdtem a padlón. A fájdalom egyre inkább zavart és remegtem. Lehúztam a sálat az arcomról. meg kell szabadulnom az alma maradékától is, ami még bennem maradt a vasútállomási eset után. Nehezen ment, de végül sikerült kiüríteni a gyomromat. Ezután hallottam a kupakok lepattanását, majd az éles hangot, ami sértette a füleimet, mintha közvetlen közelről ordítottak volna bele. Oldalra dőltem, a padlóra, arccal a fel felé. Nagy és mély levegőt vettem többször is, nem is tudtam meddig. Azonban jól esne némi friss víz. Visszatettem a sálat az arcomra és átfordultam.
- Vizet... kérnék... - nyögtem.
Felültem és hátammal a pultnak támaszkodtam. Nem értettem miért tette velem ezt a fiú, de tudtam, hogy biztosan az ő műve volt az előbbi rosszullét és tudni szerettem volna, miért tette ezt. A fiúra néztem.
- Miért tetted ezt?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Árnyvadász
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Árnyvadász

Hozzászólások száma : 37
Join date : 2014. Apr. 10.

Metropolis Vízerőmű Empty
TémanyitásTárgy: Re: Metropolis Vízerőmű   Metropolis Vízerőmű I_icon_minitimeSzomb. Márc. 28, 2015 8:07 pm

Sikeresen betudtam menni a bolt hátsó ajtaján. Egy kis szobában találtam magamat, aminek a hátsó ajtaja szinte azonnal a kölyök háta mögött volt. Nem vett észre senki, amennyire meg tudom ítélni, de mindenesetre senki se támadott rám. Míg a saját szememmel is felmértem a helyzetet, a srác mintha megátkozta volna a hőst játszó lányt. A görcsös fájdalomtól, persze ez csak tipp, mert lehet a fájdalom szúró is, a földre rogyott és nem a jajgatásán kívül csak pár értelmes mondatott tudott kinyögni. Legszívesebben odarohantam volna hogy segítsek neki, de nem tudtam, hogy ebben a helyzetben, mit is tehetnék. Ezért szégyenkezve, de tovább szemléltem a dolgokat.
A lány fájdalom tusája közben, a szellemünk aktivizálta magát, bár a hangjából még mindig félelem és rémület elegye hallatszott. A boltban lévő összes tiszta vizet összegyűjtötte, hogy ennek segítségével fizikai alakot tudjon ölteni. Sokkalta szebb volt, mint amire a gondolataiból következni tudtam, így hogy az angyali tudata, földöntúli testbe költözött. Lehet hogy csak nekem tűnik ennyire szépnek, de mentségemül szolgáljon, már rég nem volt barátnőm.
Megpróbálta eltalálni a fiút egy vízgömbbel, de az valamilyen furcsa átalakuláson ment keresztül, mintha egy pillanat alatt károkozó baktériumok és gombák fertőzték volna meg. Egy ilyen folyamatnak a természetben, persze megfelelő körülmények között, legalább hetek, ha nem évek kellettek volna. A szennyezett víz felett elvesztette a „tündér” az irányítást, és elpárolgott.
- Megtaláltalak! – mondta a kölyök és megint a gonosz varázslataihoz folyamodott. A sarokban lévő tetem maradványai feltápászkodtak és megindult a hölgy felé.
~ Na azt már nem. Nem fogok tovább ölbetett kézzel ülni, amíg még rosszabbra nem fog fordulna a helyzet.- ekkor elővette a zsebemből a kis flakon kloroformot, gyorsan a zsebkendőmre öntöttem belőle és a srác háta mögé próbáltam ugrani. Ha sikerül a manőver, a szájára tapasztom hátulról a kendőt a jobb kezemmel és közben a ballal lefogom, hogy ne tudja eltolni a szájától. Ezt azért csináltam, hátha mikor elveszti az eszméletét, a szörny is inkább a „nyugodt”, vagyis élettelen állapotába fog visszaesni.
Ha netalán nem sikerülne elaltatni a kis szörnyeteget, vagy ha a zombi még mindig nem hagy fel az eredeti tervével odakiáltok a sárga ruhás „hősnek”.
- Kérlek segítenél? Ő vele én nem tudok elbánni, a lány meg most nem ér rá. – persze közben kiver tőle a veríték, de nem tudok mit csinálni. Remélhetőleg nem a rossz oldalon áll, vagyis nem az enyémen, bár még én se tudtam eldönteni, hogy hány oldal is van egyáltalán. Közben imákat mormolok az orrom alatt, nehogy nekem támadjon a sárga ruhás, mert akkor ez már tényleg a legrosszabb vakációm lesz.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sid Barret
Civil
Civil
Sid Barret

Hozzászólások száma : 53
Join date : 2013. Sep. 04.

Metropolis Vízerőmű Empty
TémanyitásTárgy: Re: Metropolis Vízerőmű   Metropolis Vízerőmű I_icon_minitimeVas. Márc. 29, 2015 7:16 pm

A lány, aki ott volt, hirtelen rosszul lesz, és amíg a srácra nem nézek, nem tudom mi okozhatta. Viszont, ahogy megpillantom a kis girhest, rögtön összeáll a kép, csak azt nem tudom hogyan csinálta. Elmosolyodtam, tetszett, amit láttam, de nem sokkal később egy harmadik alak is befutott, nyúlbéla módjára hátulról, mint valami tolvaj. Együtt a banda, a kissrác meg utasít, hogy azonnal vezessem őt Abigail-hez. Ezzel nem is lenne különösebb gond, ha mondjuk nem blöfföltem volna. És ekkor, mint derült égből villámcsapás, megmozdulnak a polcokon tárolt vizes palackok, és a víz lassan kifolyik belőlük, hogy alakot öltsön. Valami készült itt, és ilyet még én sem láttam. A vízből egy kecses női alak rajzolódik ki, és még mielőtt bárki bármit szólhatna, megragadom a lehetőségeket.
- Látod, én mondtam, hogy elvezetlek hozzá. - tártam ki karjaimat a vízalak felé. A kocka el van vetve, mostmár csak meg kell várni, hogy mi sül ki ebből.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ra's Al Ghul
Admin
Admin
Ra's Al Ghul

Hozzászólások száma : 206
Join date : 2013. Sep. 07.
Tartózkodási hely : Mind1 csak legyen Lázár verem közelében

Metropolis Vízerőmű Empty
TémanyitásTárgy: Re: Metropolis Vízerőmű   Metropolis Vízerőmű I_icon_minitimeCsüt. Ápr. 02, 2015 5:52 pm

Valamikor réges régen mikor a multiverzum létrejött, a teremtők tudattal ruházták fel egyes elemek megtestesülését, s szétszórták őket a galaxisban. A Föld, csak egy a végtelen bolygók közül, ám mégis, három elem beette magát a Föld szívébe, s örök háborút kezdtek el folytatni egymással, mely során létrejött az ökoszisztéma. Egy véres háború alkotta csodálatos körforgás, a természet.

Minden tiszta víz úrnője, kit az angol folklór csak a tó hölgyeként tart számon, tiszta szemét körbehordozta az üzletben, s a félelem gigászi méreteket öltött lelkében.
Az üldözője a kölyök a Fekete egy kreálmányát küldte felé, s tudja már nincs ereje megállítnai. Egy hónappal ezelőtt, mikor a Kék bajnokai még erősek, hatalmasak voltak talán, ám mára ez lehetetlen. Már csak egy hősük van, ám ő megtört azon incidens alatt, s most szinte katatón állapotban ül börtönében, nem érdekelvén a világban uralkodó káosz. (Árnyvadász ezt hallja)
Árnyvadász eközben odalopakodik a kölyök mögé, aki Penny kérdését szinte figyelmen kívül hagyván dühödten Sid felé néz.
- Ostoba Hazug... - Majd ebben a pillanatban a Kryptoni is érzi a pokoli fájdalmat a belében, ahogy a rothadó étek mintha ki akarna törni, belülről sebesítené testedet, s még sérthetetlenséged ellenére is pokoli fájdalmat érzel, s Pennyhez hasonlóan tudod, csak egyféleképp szabadulhatsz meg ettől.
- A nővéremet akarom Abigailt!
Árnyvadász ekkor fogta az arcához a kloroformos szövetet, s érzed ahogy a kölyök elernyed. ám ekkor egy másik nem várt dolog történik, a kezedben lévő test szinte összeesik, mint valami tartás nélküli csont és húscafat, olyanná lesz mint a másik hús s béltömeg, ami viszont megállt s téged vett célba.
A tó hölgye most, hogy nem lett közvetlen célpont, egy kicsivel jobban mérlegelni tudta a helyzetet, s döntött.
Hirtelen pára lepte el az egész boltot, ahogy a keze eltűnt, (körülbelül 4-5 liternyi víz) s hirtelen örvényként forogva Árnyvadász és Penny, kis vacilálás után Sid orrán, száján, bőrén keresztül a testükbe hatolt.
Azonnal érzitek a felfrissülést s valamiféle új erő terjedését. Amint szétnéztek a világot immáron másképp látjátok mint eddig. láttok minden kis páracseppet az égen és földön, látjátok mi mennyire tiszta, s hirtelen szemetek előtt így még gyönyörűbbnek tűnik a nő.
Megértitek a víz igazi fontosságát a hatalmát, s villámcsapásként ér benneteket a tengerek s források s egyéb tiszta vizek lassú pusztulása iránt érzett fájdalom, s a felismerés, ez egy háború

_________________
Magánkalandok:
Andrew Ramirez, Penny Danvolt
Tömegkalandok:
-

Kedvenc kaland:

Thriller/ Dráma/ Tömegmészárlás/ Romantikus

Játékos karater:
Lupin , Prischilla
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sid Barret
Civil
Civil
Sid Barret

Hozzászólások száma : 53
Join date : 2013. Sep. 04.

Metropolis Vízerőmű Empty
TémanyitásTárgy: Re: Metropolis Vízerőmű   Metropolis Vízerőmű I_icon_minitimeCsüt. Ápr. 02, 2015 10:26 pm

Minden, ami vagyok, és ami hozzám tartozik, lépés előnyt biztosít nekem. Mármint eleve behozhatatlan előnnyel indulok, egy emberhez képest, és sosem lesznek képesek megérteni, azt, ami vagyok. De most úgy éreztem, hogy sokkal kisebb vagyok náluk. A kissrácnak nem tetszett Abigail, és ezért rajtam is bosszút állt. Mivel nem szükségeltetik ennem, de néha fenn kell tartani a látszatot, így el-elfogyasztok pár falatot. Épp így történt ennek előtte is, de persze irtó sz@r volt. A beleimm égtek, és ezt az erős fájdalmat képtelen voltam figyelmen kívül hagyni. Mármint sosem éreztem fájdalmat, így nem is tudom mit kéne tennem, de ettől most én is megrogytam egy kicsit. Próbáltam erőt venni magamon, hogy ne robbanjanak szét a belsőségeim, mikor meghallottam a hangot:
- Súlyos belső károsodás érzékelhető, azonnali beavatkozás szükséges. - közölte a gyűrű.
- Nem...mondod?! - köptem, próbálva nem kiköpni mást is. - Kislányok és finnyások ne nézzenek most ide. - a gyűrűt a tátott szám elé tartottam, majd egy féreg szerű lényt hoztam létre, ami szépen leereszkedett a torkomon, és egy vákuummal kiszippantott onnan mindent. Amint a procedúra abba maradt, a légszomjammal küzködve próbáltam visszanyerni azt a keveset, amit ez kivett belőlem.
- Ennél azért több kell hozzám. - még be sem fejeztem, észrevettem, hogy a harmadik delikvens egy szövet darabot tart a gyermek szája elé, aki egy olyan húskupaccá válik, mint ami a sarokban hevert.
- Rao nevére! - hűltem el, de nem volt időnk megvitatni a történteket, mert a víz-lény-lány szétbomlott, és belénk szállt, szinte minden látható testnyílásunkon keresztül. Ahogy bennünk volt, a világ másképp festett, mint előtte. A levegőben terjengő pára, és víz részecskék értelmet és alakot nyertek, valamint magába kerített valami depressziós érzés is, amiért a Föld vízkészlete fogyóban van, a maradék pedig nem iható.
- Mit tettél velem? Velünk? - kérdeztem, bár nem reméltem választ, mivel mostmár ő voltunk mi. Vagy mi voltunk ő...ez zavaró, hogy nem tudom most melyik, melyik. Utálom a testrablókat!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Penny Danvolt
Civil
Civil
Penny Danvolt

Hozzászólások száma : 313
Join date : 2012. Aug. 09.
Age : 16

Metropolis Vízerőmű Empty
TémanyitásTárgy: Re: Metropolis Vízerőmű   Metropolis Vízerőmű I_icon_minitimeSzomb. Ápr. 04, 2015 4:21 pm

Köhögtem kettőt. Egy kicsit már jobban éreztem magam, de még mindig jól jött volna a víz. Néztem a vízből összeállt nőt. Ilyesmit eddig csak filmen láttam. Láttam, ahogyan az egyik itt levő a fiúhoz lopakodott és kloroformmal elaltatta. Váratlanul ekkor a fiú is olyanná válik mint az előző hústömeg és nyeltem egyet.
~ Ez tényleg egy horrorfilm...
Pára töltötte meg a boltot, majd örvényként kezdett el forogni és a sálon a számon, orromon, bőrömön keresztül belém hatolt. Nem tudtam mire vélni ezt. Éreztem, hogy elmúlik a rosszullét és egészen felfrissültem. Oldalra néztem és láttam minden páracseppet, a tisztaságot. Ekkor éreztem, hogy ez nem egyszerű csata, hanem háború. Megráztam a fejem. Ugyan önként vállaltam el, hogy harcolni fogok a bűn ellen, de háborút soha nem akartam.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Árnyvadász
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Árnyvadász

Hozzászólások száma : 37
Join date : 2014. Apr. 10.

Metropolis Vízerőmű Empty
TémanyitásTárgy: Re: Metropolis Vízerőmű   Metropolis Vízerőmű I_icon_minitimeSzer. Ápr. 08, 2015 9:37 pm

Sikerült a kölyök háta mögé lopakodnom, úgy, hogy ne vegyen észre, és a kendőt is tökéletesen rá tudtam helyezni az arcára. Bár kicsit elkéstem, mert idő közben a sárgaruhást is sikerült elátkoznia, nem mintha kár lenne érte. A fiatal test a kezeim között szinte nem is ált ellen, és a vártnál hamarabb esett össze. Általában beletelik pár másodpercbe, amire a szer kifejti a hatását, de hamar rájöttem, bánatomra, hogy miért ernyedt el a kezemben a kis test. A feltevésem szerint valami megszállta a kis kupac izét, amit a kezemben tartok, annak segítségével materializálta magát a mi dimenziónkba, vagy mi a csudába.
- Áá – kiáltottam el magam egy kicsit, a kezem között széteső emberi testrészek összedobott kupacától. Nem az ijesztett meg, ahogy kinéz, a szagáról nem is beszélve, hiszen a munkám során már rengeteg szörnyű dologgal találkoztam, hisz Gotem-ben élnek a legbetegebb elmék nagy része, hanem attól, hogy talán én öltem meg a gyereket.
Pár pillanat bénultság után észrevettem, hogy felém közeledik a másik izé. Biztos berágott, mert a társát vagy miét, bántani próbáltam. Pedig Isten a tanúm rá, hogy csak el akartam egy kis időre altatni.
A víz úrnője, legalább is valami ilyesmi, a felé irányuló veszély pillanatnyi el multának köszönhetően, arra a következtetésre jutott, hogy megajándékoz minket önmaga egy részéből. A boltban lévő összes emberi lény, sajnos a sárgaruhás is, megkapta a gyönyörű nő áldását. A vízpára minden pórusomba beleitatódott, és a világ fenekestül megváltozott. Az a felfrissülés, mintha egy kristálytiszta hegyi forrás csorogna az ereimben, mintha a világ minden tiszta vize erőt adna nekem. A látásom is megváltozott, így az egész világ csillogott a mindenhol megtalálható vízcseppektől. Sajnos, amikor jobban magamba néztem, megértettem, hogy a szennyeződés egyre csak terjed megállíthatatlanul.
Miközben új képességemet megkaptam, és furcsa érzések és gondolatok kavarogtak mindegyikünk fejében, valami kis foszlányt halottam valamilyen „kék” bajnokáról, vagy valami ilyesmi, de most sokkal több gondom volt, hogy ezzel foglalkozzak.
- Na, gyere csak, te förtelem! – kiáltok rá a rémségre a hatalom kis mámorától, amit az előbb kaptam. Minden, ami a kezem ügyébe került, kivéve a tiszta vizet, mert abból már úgy is kevés van, az izének hajítok, közben tartom a legalább méteres távolságot, hogy ne kapjon el. Lehet, hogy most úgy érzem, hogy erősebb vagyok a gonosznál, de ábrándokra nem építek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
Metropolis Vízerőmű Empty
TémanyitásTárgy: Re: Metropolis Vízerőmű   Metropolis Vízerőmű I_icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
Metropolis Vízerőmű
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Univerzumban játszódó FRPG :: Játéktér :: Metropolis és környéke :: Bakerline-
Ugrás: