DC Univerzumban játszódó FRPG


 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az Első lépések-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Latest topics
» Társalgó
Szer. Jún. 22, 2016 9:41 am by Lois Lane

» Diego Crown
Csüt. Júl. 02, 2015 10:54 pm by Diego Crown

» Rekviem
Szer. Júl. 01, 2015 8:09 pm by Madárijesztő

» A Robinson park
Vas. Jún. 21, 2015 5:50 pm by Andrew Ramirez

» Csokit vagy csalunk!
Vas. Jún. 21, 2015 4:52 pm by Andrew Ramirez

» Jess Kayle - A Sárkány Gyermeke
Kedd Jún. 16, 2015 11:15 pm by Jess Kayle

» Jess Kayle
Vas. Jún. 14, 2015 4:35 pm by Jess Kayle

» Amecchi Előtörténet
Kedd Jún. 09, 2015 6:24 am by Madárijesztő

» Orvosi igazolások
Kedd Jún. 02, 2015 9:13 pm by Ra's Al Ghul

» Smallville Állatkert
Szer. Május 20, 2015 11:13 pm by Cybergyík

Tükör
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span

Share | 
 

 Gotham Nemzeti Bank

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next
SzerzőÜzenet
Kétarc

avatar

Hozzászólások száma : 803
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Gotham Nemzeti Bank   Szomb. Jan. 28, 2012 4:32 pm


Griff:

Elméletednek lehet alapja, de a kivitelezés még messze van, még a negyedénél sem tartasz ekkor. A túszok, mivel nem figyelsz rájuk, motoszkálnak, mozgolódnak, de mégsem hallasz lépteket, és társad sem jelez, hogy gond lenne. Talán nincs elég bátorságuk elindulni a kijárat felé, de mégis mintha terveznének valamit.

Kiméra:

Senki nem figyel fel rád még azután sem, hogy a kukába hajítottad a flakont, és öngyújtódat nyitogatva vársz a megfelelő pillanatra. Eltávolodtál a katonáktól, rendőröktől, így már nem igen hallod a megbeszélést, de öröm az ürömben, hogy Faust sem zaklat már oly nagy hévvel, mint ahogy eddig is tette. Nagy a mozgolódás a kordon mögött, de a rendőrök próbálnak minden civilt hátrébb terelni, félő, hogy megbomlik az általad kiöntött gyújtófolyadék tökéletes "harmóniája".

Gorgon:

Sikeresen eltávolítottad az útból a rendőrt, és úgy tűnik nem vettek észre. A helyzet változatlan, a GYRE még mindig megbeszélést tart, míg a civilek mozgolódásba kezdenek. Nem biztos, hogy ez jelent valamit, hiszen a rendőrök, és a barikád semmi gond nélkül visszatartják őket. Sem hősnek, sem behatoló erőknek nincs nyoma.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kurt Bozek / Griff
Alvilági alak
Alvilági alak
avatar

Hozzászólások száma : 359
Join date : 2011. Feb. 22.
Age : 30
Tartózkodási hely : Gotham City

TémanyitásTárgy: Re: Gotham Nemzeti Bank   Kedd Jan. 31, 2012 1:18 pm

Nem foglalkozok a túszokkal. Nem is kell, nem az én feladatom. Nekem csak a széf a lényeges. Azt kell minél hamarabb kinyitnom, a szökési kísérletek meg lesznek akadályozva. A terv szinte tökéletes, és ez így a jó. Akár egy hatalmas gépezet, úgy kapcsolódnak össze a fogaskerekek, vagyis mi. Mindenki teszi a dolgát, és akkor már semmilyen probléma nem jöhet közbe, vagy ha mégis, akkor meg tudjuk oldani közös erővel. Hárman vagyunk, összeszokott csapat, ekkora buliban még sohasem volt részünk, de mindent el kell kezdeni egyszer.
- Figyeljetek, valami közeledik. Érzem. – Csak ennyit mondok a kommunikátoromba, hogy hallják a többiek. Ez főleg Gorgonnak szólt, ő az én őrangyalom, nélküle igen csak bajba lennénk.


Kiméra eközben, semmi mással nem törődik csak a feltörő illatokkal. A gyújtófolyadék bűze számára a legkívánatosabb parfüm. Mindig benne élt, élvezte közelségét, tudta és szerette minden mozdulatát. Ha pedig lángra gyúlt, akkor minden elkövetett, csak hogy kiélvezhessen minden múló pillanatot vele.
A gondolatokra, eloltja végleg gyújtóját, és karjára terelődik a figyelme. A karjára, amely ennek a szerelemnek a lángjának nyomait viseli. A harmadfokú égések még mindig tökéletesen kivehetőek. Nem az a sima leforrázott kar, vagy a megégett, majd új bőrrel helyettesített. Ő ilyet nem akart, ő látni akarta minden nap szerelme gyümölcsét, amit látni fog másokon is. Hamarosan…
Lassan tolakodik vissza a csíkhoz, melyet maga folyatott ki. Nem akar tülekedni, és nem is akarja, hogy feltűnő legyen, csak mint aki mindent akar látni. Akár az átlagos emberek, kik vérre szomjaznak, csak ne az övék legyen.


Gorgon továbbra is tökéletes mozdulatlanságban helyezkedik el lőállásában. Nem mozdul, míg nem szükséges. Akkor is csak annyit, amennyi feltétlenül nélkülözhetetlen. A fegyvert arrébb mozdítja, majd még egy kicsit. Célpontról-célpontra jár a fegyver. Egyszer sem remeg meg a keze, a ravaszon nem rándul meg az ujja, és egy pillanatra sem jön el a késztetés, hogy meghúzza a ravaszt. A tökéletes pillanatra kell várnia, addig tétlenségre van kárhoztatva. Ez pedig számára nem jelent semmit. Ilyenkor nem érez semmit. Nem mindig volt ez így, régen még az előző férfiasabb életében, már ideges lett volna. De új külsővel új személyiséget is kapott. Ez saját döntés volt, senki sem erőltette rá.
- Rendben van. A rendőrök már nagyon mozgolódnak, de nem hinném hogy hamarabb betörnének. A túszok életét ők is féltik. – Válaszolja főnökének. Ki régen csak egy csapattárs volt, akit éppen hogy csak ember számba kellett venni. De most ő a minden. A próféciában is benne volt. Így hát nincs mit tenni, engedelmeskedni, kell hogy a világ jobb hely legyen.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kétarc

avatar

Hozzászólások száma : 803
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Gotham Nemzeti Bank   Kedd Jan. 31, 2012 2:10 pm

Griff

Nyugodtan ügyködsz tovább, semmitől sem zavartatva, talán túl könnyűnek is tűnhet a dolog, de nem kapsz semmi veszélyre utaló jelet, vagy információt. A túszok már annyira megbátorodnak, hogy sugdolózni kezdenek, társad pedig azt láthatja, hogy egy fiatal ereje teljében lévő fiatal inti nyugalomra őket. Ezt talán furcsának találja, főleg hogy az behúzódik a pult mögé, és elkezd matatni. Az arcát nem látta teljesen, annyit vett észre, hogy barna, rövid hajú. Nem telik bele sok idő, felesleges is lenne jeleznie neked, hiszen hatalmas dobbanással érkezik a pultra, előhúzva hátán lévő hüvelyéből kardját, és rád szegezi.- A nevem Gador, minden mutáns ki a világon tartózkodik bűnösnek minősül, legyen az jó avagy gonosz. Hagyj fel cselekedettel, és készülj a halálra! - Kiáltotta.

Kiméra

Senki nem fordít több figyelmet rád, mint amitől te félnél, a tömeg vagy a rendőrségi megbeszéléseket figyeli, a hozzátartozókat próbálják nyugtatni, vagy pedig a túszdrámára terelődik szinte elvonhatatlan érdeklődésük.

Gordon

Még mindig semmi jelét nem látod zavargásoknak, a rendőrök is még a megbeszélésükön vannak, s ha odafordítod a fegyver távcsövét, láthatod, hogy már előkerült a Bank alaprajza. Abból, amit Griff mondott csak annyit érzékelsz, hogy egy helikopter jelenik meg az égen a nép felett cikázva. Közelebbről megnézve, távcsővel láthatod amint egy kamerás néz le a magasból, mellette egy riporter magyaráz valószínűleg élő adásban.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kurt Bozek / Griff
Alvilági alak
Alvilági alak
avatar

Hozzászólások száma : 359
Join date : 2011. Feb. 22.
Age : 30
Tartózkodási hely : Gotham City

TémanyitásTárgy: Re: Gotham Nemzeti Bank   Kedd Feb. 07, 2012 1:31 pm

- Ó, hogy tudtam nem lesz ez olyan egyszerű, mint ahogy terveztem! – Tör ki belőlem önkénytelenül. Mennyi az esélye annak, hogy egy zakkant tömeggyilkos egyike a túszaimnak. Hát így akarjon jót tenni velük az ember. Persze, majd a végén köszöngetni fognak, meg hálálkodni, de addig csak az ellenségük vagyok. Hát ez vagy, nincs mit tenni. A széftörés még félkész állapotban sincs, és nem lenne jó tovább húzni az időt. Na mindegy, most előbb az előttem lévő problémával kell foglalkoznom, és csak utána a lehetséges következményekkel.
- Üdvözlet fiatalember. Örülök elszánt életcéljának, de attól még, hogy fennhangon ordítja azt, még nem fog közelebb kerülni céljához. Ha a szándéka célpontja egyik túszom, nem fogom engedni, hogy bántódásuk essen. Egyetlen haja szálluk sem fog meggörbülni, míg nem akarom. Ha pedig rám céloz a „mutáns” kifejezéssel, nagyon rossz felé vagdalkozik. Egyszerű bankrabló, sőt ember vagyok, egy egészen használható fejlett technológiájú harci páncélzatban, amit ha jól látok ön is visel. – Hagyok egy kis hatásszünetet, hátha eljut a füléig a mondandóm, és sikerül felfognia minden szavamat. – Ha javasolhatom, a kinti rendőrök között biztos talál pár egyént ki „meta-humán”-nak mondhatók. – Mutatok az ajtó felé, és legszívesebben elharaptam volna a nyelvemet. Hát ha „Mr. Hiányzik egy kerekem” rendőrségre támad, biztos lesznek sebesültek. Akik miattam sérültek meg, azt pedig nem hagyhatom. Az erőm nem apadhat tovább, nem engedhetem meg magamnak a további kilengéseket.
Ha nem várja meg a mondandóm végét, vagy nem akarja egyáltalán megérteni, hogy ez csak egy páncél rajtam, és nem vagyok mutáns, akkor gondolom támadni fog. Az övem jó szolgálatot tehet, de csak végső menekülésnek használható. Így ügyességem, és mozgatás segítő segédleteimre bízom magam. Ha támad, kitérek akár a plafonra is. Szárnyamat nem hagyom megvágni, akkor inkább mára páncél, de azt se szívesen. Elején csak kitérek és várom a megfelelő pillanatot az ellentámadásra.

Kiméra halotta mit mondott Griff a távrecsegőn keresztül, és mivel semmi egyéb veszélyt nem vett észre, új fába vágja fejszéjét. Hirtelen ötlettől vezérelve a tömeget kezdi el vizslatni. Ha a rendőrök még nem nyomulnak be, akkor csakis a tömegből lesz valaki. A saját maga által alkotott körívét követve lassan áttolakszik az emberek között. Mindent meg akar figyelni, mindent meg akar látni, azt akarja, hogy semmi se kerülje el a figyelmét.
A legkisebb rendellenesség, vagy nem oda tartozó dolog is érdekes lehet. Csak egy rikító színösszetétel, mi elővillan az ing alól, vagy egy nem odaillő csizma, bármi ami csak egy önjelölt hősre emlékeztetne. Esetleg egy bosszúéhes őrültre. Ha lát akkor jobban szemügyre veszi, ha nem akkor keres tovább hasonlóak után.


Gorgon csak távcsövén keresztül leselkedik. A kordon helyett most az eget, és a környező mesterlövészek felé fordítja figyelmét. Az álcájának meg kell maradni, és ezért bármire hajlandó lenne. Ő az utolsó bástya, a menekülési útvonal melyet csak legvégső esetben szabad használni, de ha kell akcióra készen kell állnia mindenképpen. A lehetséges veszélyeket nézi, melyeket földhözragadt emberek nem vehetnek észre.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kétarc

avatar

Hozzászólások száma : 803
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Gotham Nemzeti Bank   Szer. Feb. 08, 2012 12:41 pm

Griff

A férfi végighallgatja mondókádat, látszólag megfontolja azt amit mondtál.
- Végül is igazad van. Miért ölnélek meg téged, mikor kinn a rendőrök között is kereshetnék mutánsokat. Végül is ezernyi képességed használva gyűrted le az őröket, és jelenleg az én pénzemet is megpróbálod meglovasítani. Mennyire igazad van... - Mondta maga elé meredve, de érzed hangjában a gúnyt, és az iróniát.
Ebből az okból kifolyólag felkészültél a támadásra, ami nem is várat magára. A férfi gyors, túl gyors, és erre nem számítottál. Még éppen időben repültél fel a magasba, talán még a kard suhanását is hallottad.
- Véged. - Teszi hozzá, majd a bútorokat használva egyre feljebb ugrál, hogy elérjen téged, majd a legmagasabb szekrényt felhasználva, elrugaszkodik, és valami hatalmasat ugrik. Lecsapni készül.

Kiméra

Elindulsz a tömegbe önjelölt bűnüldözők után kutatva, s nem is sejted, hogy terved siker koronázza. Jobban mondva, az általad keresett furcsa ruházatot, rendellenességet elég sok embernél felfedezed, pár méter megtétele után három emberen látsz gyanakvásra utaló nyomokat.
Az egyik lányon, gusztustalan piros, rikító csizma van, haja pedig a szivárvány minden színében pompázik. Lehet ő a Szivárványlány...
A második ember tekintete mérges, és határozott, kezei ökölbe szorulnak, és látszólag kémleli a környéket.
A harmadik ember pedig táskájáért nyúl, kotorászni kezd benne, és kifittyen egy zöld ruha ujja.

Gordon

A helikopteren kívül semmi gyanúsat nem látsz, a többi lövész a tömeget vizslatja, vagy éppen az épületben keresi a lelőhető személyt. Ekkor azonban megszólal a rendőrségi rádió heatseteden.
- Mozgást érzékeltünk bentről, talán a rablónak meggyűlt a baja valakivel. Sierra1 látsz tisztacélpontot? - Hallgatott el a rádió, majd jött a válasz.
- Nem uram.
- Sierra2. Tiszta a célpont? - Hangzott az újabb kérdés, és rájössz, hogy ezt bizony neked címezték. Magad is látod, hogy árnyak ugrálnak egy pillanatra az épületben, de számodra sem kivehető, mi történik.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kurt Bozek / Griff
Alvilági alak
Alvilági alak
avatar

Hozzászólások száma : 359
Join date : 2011. Feb. 22.
Age : 30
Tartózkodási hely : Gotham City

TémanyitásTárgy: Re: Gotham Nemzeti Bank   Kedd Feb. 14, 2012 10:39 am

Széles vicsorra húzódik szám, nem tudok olyan emberek között élni, kik nem érik fel ép ésszel a dolgokat. Hogyhogy „képességekkel”, hát ahogy látom neki is van elég, és még nekem támad, ahelyett, hogy tradicionális szeppukut végezne el magán.
Szerencsére a levegő harc az én terepem, úgyhogy nem lesz itt gond. Bal lábamon lévő karmot kilövöm, hogy megkapaszkodjon a padlóban, majd lerántom magam a földre. Remélhetőleg el a zakkant elől. Ha nem talált el, akkor jöhet a következő lépés. Még ha lenne időm, akkor jobb karmaimat felé küldöm, és megpróbálom még a levegőben elkapni, majd egy motorokat beizzítva megrántani és teljes erőből falhoz vágni.
Ekkor tudatosul bennem, ha már ilyen gyors, akkor ereje is van elég. Talán könnyebben bejuthatok a széfbe, mint reméltem. Még szerencsém lesz ezzel a rajtaütéssel!
- Na koma ennyit tudsz? Gyere kapj el, ha annyira okosnak hiszed magad. – Akár sikerült az előző manőver akár nem, elkezdek hátrálni a széf felé. Talán elég erősen tud csapni azzal a bökővel, hogy átüsse széf falát.
Ha bármilyen más találati esélye lenne ellenségemnek, akkor aktiválom övemet, és megpróbálok kitérni előle, ez arra is igaz ha el tudom kerülni velem, bármelyik felszerelésem rongálódását.


Kiméra lassan lépked, mindenkit megfigyel, és miután megannyi nyomot talál önkénytelenül is homlokára csap. Hát sokkal egyszerűbb lenne a dolga, ha nem sikerült volna ilyen jól a terv előkészítése. Hát mire is számíthatott volna, ennyi előadóművész mellett nem csoda, hogy mindenki flancos ruhát, és jelmezt visel.
Ekkor megakad a szeme a matatós palin, hát ez ellen azért csak kellene tenni valamit. Nincs az rendjén, hogy csak így turkáljon veszélyesnek tűnően az ember felebarátja. Észre sem veszi, és máris az egy dobótőr a kezembe simul. A hideg fémet megnyugtatóan ér a bőréhez. Még a ruha alatt van, nem veszi észre senki, de tudja miért is történik ez.
Faust hangja, még ha csak halkan is duruzsol a fülébe. Nem tudja mit akar mondani, nem tudja hogyan teszi, de végén eléri célját. Ez most nem így lesz. Az értelem diadalmaskodni fog, a vérengző ösztönök felett. Ezt pedig egy könnyed mozdulattal el tudja intézni.
- Tolvaj! Tolvaj! Tolvaj! Kapják el! Tolvaj! – Ordítja el magát torka szakadtából, hogy a rendőrök is jól hallják, közben pedig a pasi felé mutogat, hogy a bámészkodók mellette is felfigyelhessenek könnyen rá. Ez most még elég lesz, majd ha tényleg kell a zavargás azt is elintézi. Ha sikerül terve, akkor megpróbál újra beleolvadni a tömegbe, és „láthatatlanná” válni.


Gorgon (nem Gordon Very Happy ) lassan elmorzsol még egy kis szitkot a fogai között, de még nem a rádióba. Lassan benyomja az adóvevőt, és adásra állítja. Csak egy pillanatnyi gondolatfoszlánnyal jár, hát beveti azt. Talán sikerül, talán nem, mást most úgyse tud tenni. Elkezdi kaparászni a mikrofont, és néha belefújkál, és csak utána szól bele.
- Krssszz Nega… KRrrggg…gatív!...cssszccckrhhh… gatí… uram! – A hangját megpróbálja megváltoztatni, legalábbis elég mély legyen, hogy férfinek nézzék. Élt elég évet férfi testbe tudja, miként is kellene hangzania a dolognak, hát meg is próbálkozik vele. Utána csak GYRE-s „társai” felé fordítja távcsövét, hogy meg tudjon bizonyosodni róla, sikerült-e a csel vagy sem. Közben azért próbál úgy helyezkedni, hogy ne láthassák őt, csak a ruháját, ami eléggé árulkodó, vagy megnyugtató remélhetőleg számukra. Azért a feszült pillanatokban sem mulasztja el, hogy egy pillantást vessen, a mögötte lévő eszméletlen kommandósra.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kétarc

avatar

Hozzászólások száma : 803
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Gotham Nemzeti Bank   Csüt. Feb. 16, 2012 10:25 amGriff

A férfi valóban gyors, de te is meglepéssel szolgálsz. Viszont szinte egyszerre mozdultok, ahogyan te leérkezel, már ő sincs a levegőben, hiszen nem lassítottad az időt, és a gravitáció dolgozik, így már a földön várja karmaiddal való támadásod.
Terved nem sikerül, szinte egy balerina mozdulatával tér ki előled.
- Végig néztem a harcod a biztonságiakkal. Az eddigi képességeiddel, és mütyürjeiddel nem tudsz meglepni! - Mondta, majd miután elkezdted heccelni, meg is indult feléd. Azonban te már vártad az érkezését, és talán a rablás okozta izgalom, vagy a meglepetésből adódó szeppentségnek okán, de ekkora balgaságot te sem gondolhattál komolyan.
A kardja nem hogy nem vitte át a széf falát, lepattan róla, de ismét támadásba lendül.
Valóban gyors, ha nem használnád övedet valószínűleg hátrányba kerülnél, de így valamivel gyorsabbnak tűnsz nála, még sem tudhatod, mi van még a férfi tarsolyában.
Az erőről szóló gondolatmeneted viszont beigazolódni látszik, a férfi könnyedén kap fel egy irodai asztalt, és el is repíti feléd, majd szinte reflexszerűen indul utána, ha megpróbálsz kitérni előle, lecsaphasson.

Kiméra

Pengéd villanását nem veszi észre senki, nem igazán veled vannak elfoglalva, így terved kivitelezését semmi sem akadályozza.
Az ordibálásod azonban mindenki füléhez eljut, a turkáló férfi azonnal felkapja a fejét, és kérdően néz rád. A tömeg egy emberként fordul felétek, a rendőrök pedig ekkor már dulakodva próbálnak bejutni a kör közepébe.
Megpróbálsz eltűnni a tömegben, viszont az általad tolvajnak kikiáltott fickó is ezt teszi.
- Merre mentek? Ki kiáltott? Hol a tolvaj? - Hallod ahogy a hátad mögül faggatóznak, te minél gyorsabban próbálsz kereket oldani, nehogy a végén elővegyenek.

Gorgon (Bocsánat)

A rádióba való beleszólásod, melyben kis trükköt is belevittél, pár másodpercig úgy tűnik bevált. Ám ekkor ismét megszólal a rádió.
- Baj van Sierra 2? Mi baj az adással? - Hangzik a kérdés, és távcsöveden keresztül láthatod, hogy minden lövész reád irányítja puskáját.
- Sierra 2 mi a gond? Sierra 1, Sierra 3 helyzetjelentést, mi folyik a tetőn? - Kérdezett ismét a rádióba a férfi, valószínűleg a GYRE osztagvezető, kinek hangja kezdett idegesebb lenni.
- A helyén van uram, minden bizonnyal rádióprobléma, talán a térerő. - Válaszol az egyik lövész, de nem veszik le rólad a fegyvert, izgágán próbálkoznak a távcsőből kifigyelni a dolgokat. Kezd forrósodni a helyzet.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kurt Bozek / Griff
Alvilági alak
Alvilági alak
avatar

Hozzászólások száma : 359
Join date : 2011. Feb. 22.
Age : 30
Tartózkodási hely : Gotham City

TémanyitásTárgy: Re: Gotham Nemzeti Bank   Pént. Feb. 24, 2012 12:39 pm

Az asztal éppen jó lesz fegyvernek, csak egy kicsit kell megváltoztatnom az irányát, és máris eggyel kevesebb gondom lesz. Így hát hanyatt-homlok menekülök a falon felfele. Ugrok és a szárnyammal is csapok egyet, csak hogy elég gyors legyek ahhoz, hogy ne találjon el a bútor. Elrugaszkodok a faltól is, hogy ne csaphasson le Glador. Közben kezeimen lévő karmokat kilövöm, a plafonra, egy kicsit távolabb, fél úton a kijárat felé, a lábaimon lévőkkel pedig az asztalt veszem célba.
- Na akkor úgy látom, már elismered, hogy „mütyürjeim” vannak, de abban is biztos lehetsz, hogy egyetlen egy képességem sincs, nem úgy mint neked, de mutánsutánzat. – Szervókat beizzítva megrántom az asztalt ellenségem felé, és remélem akkora erővel találja el, hogy lesz egy kis nyugtom. De azért a biztonság kedvvért, még szónikussikolyommal zárom le mondandómat, csak hogy egy picikét kevésbé tudjon koncentrálni, és erősebben hasson rá az asztal becsapódása.
Ha bármi balul sülne el, akkor röptömet ívesre veszem, és megpróbálom kardja élét elkerülni, és megállapodni a plafonon, mint egy légy. Szárnyaimmal segítek rá az elkerülő mozdulatra, és úgy kormányzom magam az elektrokarmok segítségével, hogy még Tarzan is büszke lenne rám.
Természetesen úgy próbálok mozogni, hogy az ablak elé tudjam csalni küzdőtársamat, és így jobban vetüljön rá a fény. Mert hát szerencsére folyamatos kapcsolatba vagyunk egymással a bajtársakkal, és rájövök, kint látják, hogy miket is ügyködünk.


Kiméra egyetlen dolgot tehet, az pedig a művészete. Sok éven át gyakorolta a fellépések alatt, és talán mester szintre is emelte a következő mondatot. Hát bohócként nehéz az élet, főleg ilyen fejjel, de annyit legalább megtanult, hogyan is kell a következő mondatot kétségbeesett hangon kiáltani.
- Ott szalad! Kapják el! Kapják el! – Mutogatok felé, és a körülötte állóknak is jelzi a menekülő férfit. Reméli a csordaszellem itt is működik, és mint alap tétele a szociológiának, egy csürhe olyan értelmes, mint a legbutább tagja. Tehát elég csak azt ordítani, ami meg sem történt, és biztos fognak találni pár embert, aki mégis azt képzeli látta a dolgot, vagy éppen ő volt az károsult. Főleg ebben a városban, ahol mindenki szegény, és elesett. De hát ezen akar változtatni Kurt. Hogy máshogy lehetne, oly nagy terveket dédelgetni, ha nem az emberek jobbá tételével.


Gorgon (Gordon = felügyelő Very Happy Gorgon = görög mitológiai alak = Medusa) meg sem mozdul, a helyzetet csak nyugalommal lehet kezelni. Elég álcázás van rajta, és már csak egy elterelés kell, hogy minden szem másfelé kezdjen fókuszálni.
- Én nem hkhammllmhokmh semmilysenkkprobkslémát. Mozkhsmás kgttömegben. Ismétkhsmmnlem mozgccssíífás a tömgrbhegben. – A puskáját pedig a Kiméra által felbuzdított tömeg felé fordítja, elég feltűnően ahhoz, hogy a többi lövész is felé forduljon, de nem annyira, hogy látszódjon női mivolta, vagy felismerjék, ő nem is az akit hisznek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kétarc

avatar

Hozzászólások száma : 803
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Gotham Nemzeti Bank   Hétf. Feb. 27, 2012 4:17 pm

Szép művelet, és még Glador csapását is sikerült megfelelően kikerülnöd. (Off: legközelebb magam által kitalált ellenfelet dobok be neked...azzal legalább meg tudlak lepni...grrrr.)
Ugrabugrálásod, és trükkjeid bevetése valóban megtéveszti a férfit, s támadásodra éppen annyira nem számított, hogy csak éppen kerüli el. A bútor belecsapódik a falba, hatalmas reccsenések következtében adja meg magát a fal erejének, s ellenfeled éppen megúszta a találkozást, de tigrisugrása sem volt túl tökéletes, a földre kerül.
Mivel új taktikát eszeltél ki, megvárod, hogy az feltápászkodjon, s bár nem szenvedett komoly sérülést, ő is esélyeit latolgatva pattant fel fekvőhelyzetéből.
- Nem vagy csodalény, és semmi mágikus nincs rajtad? Nem vagy mutáns? Vedd le hát akkor a trükkös öltözeted, és úgy küzdj meg velem! Nem hinném, hogy a szárnyaid is gépek lennének! - Kiáltott, majd kardját kézbe véve rontott feléd. Csapásait épp, hogy elkerülöd ugyan, de rá kell jöjj, a férfi gyorsabb, mint a te alapsebességed, csak egy hajszálon múlik, hogy nem sebzi meg szárnyaidat, vagy a maszkod füleiben nem okoz kárt. Mindketten az ablakig küzditek magatokat.

Kiméra

Ismét beveted színészi játékod, mire először mindenki tekintete rád szegeződik, majd mint a zombik, követik kezed, s ujjad célpontjának vonalát. A férfi valóban futva menekül a helyszínről, s ez gyanússá teszi őt, bár nem kezdik el őt üldözni, ez nem az a város, ahol mindenki megvédi a másikat, Gothamban annyi az összetartás, mint két külön fajú ragadozó között. Viszont sugdolózni kezdenek, és amit mondasz, szinte ugyanazzal a hévvel adják elő, s mutatnak ők is a menekülőre, mire a rendőrök a nyomába erednek. Kettő, három jard vette üldözőbe őt, egy pedig odasiet hozzád.
- Jól van? Mi a neve? Mit vett el a tolvaj öntől? - Kérdezte.

Gorgon

- Mozgolódás a tömegben! Mi történik odalenn? - Kiáltja az egyik mesterlövész, mire követve téged mindannyian odairányítják fegyverüket.
- Nyugodjanak meg, Sierra 1,2,3 a maguk célpontja most az épület. Figyeljék a mozgást, valami folyik odabenn. - Hangzott a válasz, és az egyértelmű parancs, úgy néz ki, egy időre lekerült rólad a gyanú bármilyen jele.
Ahogy bele nézel a távcsőben valóban láthatóvá válik a főnököd és a Maszkos hapsi is, de mindig csak egy pillanatra. Griff látszólag a plafonon próbálja tartani magát, hogy ne látszódjék, de a csata hevében olykor, olykor belelóg a képbe. A te célpontod a Páncélos hapsi, míg a másik kettő fegyveresé a szárnyas bankrabló.
- Tiszta a célpont uram, a bankrabló és egy önjelölt civil az ablakhoz közelítenek! Várjuk a parancsot! - Kiáltott bele a rádióba az egyik lövész.
- Amint tiszta a célpont lőjenek, lehetőleg a bankrablót! - Kiáltott bele a GYRE parancsnoka a rádióba. Egyértelmű a parancs...rajtad kívül, mindkét lövész kibiztosítja fegyverét, majd célba veszik az említett ablakot.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kurt Bozek / Griff
Alvilági alak
Alvilági alak
avatar

Hozzászólások száma : 359
Join date : 2011. Feb. 22.
Age : 30
Tartózkodási hely : Gotham City

TémanyitásTárgy: Re: Gotham Nemzeti Bank   Hétf. Márc. 05, 2012 2:40 pm

Szavaival előbb nem is törődök, csak egy cél lebeg a szemeim előtt, hogy az ablakok elé kerüljek. Majd végül eljut a mondandója lényege, és nem kis meglepődéssel pördülök meg, hogy ha még csak egy fél pillanatra is, de szembe nézzek ellenségemmel.
- Hát pont te mondod? Nem hinném, hogy az a nehéz fémpáncéltól vagy ilyen emberfeletti gyorsaságú. Csak tán nem a nyuszi hozta ajándékba, a csicsás kard mellé. – Bosszantom tovább, és megpróbálom tovább csalni. Majd ha már újra hihetetlenül leleményes taktikáját veti be, és egy faltörő kos erejével támad nekem, hogy agyon tudjon szurkálni, én ellenlépéseket teszek.
Szárnyaimmal csapok egyet, hogy elemelkedjek a földre, csak egy kis ideig. Majd a jobb kezemet fel tartva, egy kicsit magam elé, kiengedem karmomat, és a plafonba próbálom mélyeszteni. Miközben, másik három karommal ellátott végtagomat felém rontó ellenségem felé tartom. Bal karommal karja felé nyúlok, és mielőtt le tudna súlytani, megpróbálom megragadni azt, jobb lábamnak mellkasa, vagyis inkább dereka a célpontja, végül bal lábam az ő bal lábára akarja rátenni karmait. Találat előtt egy újabb zavaró sikolyt eresztek meg, és felrántom magam a plafonra. Ha legalább egyik talál, akkor beleengedek egy elektrosokkot, majd levegőbe próbálom emelni, és lendületét segítségül hívva kivágni az ablakon.
Ha ez nem sikerül, akkor felette elsuhanva, magához rántom magam hátulról, persze csak sikerült egyáltalán eltalálnom, ha nem akkor újra rálövök mindenemet, és egy előre bukfenccel próbálok érkezni lazán a földre, hogy újra felvegyem vele a versenyt. Ha sikerült eltalálni, akkor megpróbálok megtelepedni a hátán, mint egy nagy bögöly. És szervős végtagmeghosszabbításaimmal, így lebéklyózni, hogy erejével se tudja túlságosan mozgatni karjait. Bármelyik is jön be, vagy ha egyik se, akkor is beleszólok sisakrádióba, és jelzek Gorgon-nak.
- Sima lövés, nem páncéltörő, legalább egy sorozat. Most…


Kiméra a lehető legnagyobb meglepetést próbálja kituszkolni magából. A szemei, mint aki valami hihetetlen hallott kinyílnak, és úgy tesz, mint akinek nagy erőfeszítésekbe telik, nem kinyitni a száját a megdöbbenéstől.
- Tőőőlem??? – Mondja, mintha valami bődületes nagy ökörséget mondott volna a jard. – Én csak láttam, egy nőnek a táskájában turkált. Éppen a pénztárcáját nyúlta le, mikor szólítottam magukat. – Mondja és újfent elkezd mutogatni, találomra, ahol a „nő”-vel esett meg a bűeset. Legalábbis a helyét, ahol elég sok nő van most is.


Gorgon sem marad ki a sorból, végighallgatja főnöke utasításait, és mielőtt még befejezhetné a mondatot, máris rááll a célpontra. A fegyverét a megadottak szerint állítja be, igaz van egy kis ellenérzése afelől, hogy halálos erőt vessen be, de a parancs az parancs.
Megcélozza az ellenséget, és csak reméli, hogy nem okoz maradandó sérülést neki. A ravaszon a keze, a célkereszt a célt mutatja (feltételezhetően), egy pillanatra becsukja a szemét, majd újra kinyitja, egy levegő és máris lő. Négy lövést ad le egymás után, mellkas és fegyvert tartó kezet megcélozva. Kettő-kettő arányba elosztva, és ha nem találna, vagy nem dőlne el a fickó akkor még kettőt indít meg a testre célozva. Ha ezzel megvan, azonnal odanyúl a mesterlövés puskájához, és úgy ahogy a levegő felé elsüti. Nem akar senkit eltalálni vele, arra figyel, de nem akar elmaradni a „társaitól”, hogy hallatszódjon felőle is lövés. Közben az új hangokat figyelembe véve rátekint eszméletlen áldozatára, hátha ez az állapot már megváltozott.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kétarc

avatar

Hozzászólások száma : 803
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Gotham Nemzeti Bank   Pént. Márc. 09, 2012 10:46 pm


Griff

- Nem vagy tisztában a céljaimmal és a múltammal. Ne fecsegj, harcolj! Kiált rád a férfi, majd megindítja támadását. Te már vársz rá, és jól kigondolt stratégiád még be is válna, mikor meglepő dolog történik. Szinte egy pillanat műve, mikor hallod a bank hatalmas plexiablakának törését, és szinte összerezzensz, ahogy csattanást érzel a hátadon. Megdob a lendület, olyan érzés kerít hatalmába, mintha egy jó nagyot rácsaptak volna a hátadra, szinte érezted is az ütést. Pattogásra is felfigyelsz ahogy hátadról egy kicsi, ám vaskos tárgy földet ér, párat fordul még a levegőben, de végül megpihen, alap formájához képest igen deformáltan. Nincs viszont sok időt szánni a dologra, hiszen érkezik a támadás, a kard csapása elől épp hogy kitérsz, viszont az ütése találatot jegyez. A padlóra kerülsz, nem azért mert olyan alacsony lenne az állóképességed, hanem sisakodon keresztül is érezted, ebben a fickóban van erő...nem is kevés. Három métert repültél oldalra, és érzed bár a sisak megvédett, visszhangzik a füled, és az állkapcsod erősen sajog. Ha nem lett volna a fejedet védő páncélzat, lehet komolyabb fejsérülést szenvedtél volna.
Látod ahogy ismét támadásba lendül ellenfeled, de ekkor őt is lövés éri. Mivel parancsod célba talált Gorgonhoz, az nem habozott, négy lövést adott le összesen. Az egyik hatalmasat lökött a férfi mellkasán, s pöccre pontosan oda kapta a másikat is, ami már hátraesésre késztette. Ennek köszönhetően a másik két lövés a lábát találja el. A férfi felordít fájdalmában, igaz vért nem látsz, de Glador a mellkasához kap, és másik kezével a lábát szoritgatja, valószínűleg rajta is páncél van, de nagyobb erejű lövést kapott, szinte leabálta vele a plexiüveget. A téged eltaláló golyó csak lyukat képezett a plexin, társadé azonban levitte még a keretet is. Ellenfelednek eltörhetett pár csontja, mert nem erőlteti a felkelést.

Kiméra

A rendőr kezed irányába fordul, és próbálja kivenni melyik nőre is mutatsz a sok közül, a célpontjaid pedig értetlenül néznek össze.
- Téged? Nem tudom. Mindjárt megnézem. - Hangoznak a válaszok, s szinte szempillantás alatt mindegyik a táskájában kezd el turkálni.
- Jól vannak hölgyeim? - Hagy téged hátra a rendőr, majd az általad említett női sereglet felé veszi az irányt.
Az általad jelmezes hősnek kikiáltott férfi a rendőrökkel a nyakán már árkon bokron túl van.
Ekkor lövés hallatszik az egyik tető felől, ami mindenki figyelmét a hang irányába tereli, ahogy a bankra fordítod tekinteted, láthatod, ahogy a plexiüvegen egy kisebb luk keletkezett. Valaki fenntről a benn küzdőkre tüzelt. Káosz alakul ki, az emberek, mint a veszett vad kezdenek el hátrálni a kordontól, a rendőr a te válladat is megfogja, és próbál onnan elvinni.

Gorgon

- Itt Sierra 1, tiszta a célpont. - Hangzik a rádiódban egy mesterlövész felől jövő hang, majd már csak a tüzelés hangjára figyelsz fel. Ijedtségre van okod, hiszen te is tisztán kivetted főnököd hátát, aki tiszta célpontot nyújtott "kollégádnak".
- Talált, ismétlem talált. - Jön a válasz a lövészektől, s bár neked is tiszta célpontot kínál a helyzet, csak nem lősz rá a munkaadódra. Viszont ekkor ismét zavart lesz a kép, hiszen a két fél ismét egymásnak esik, és úgy tűnik a hős felül kerekedik Griffen, viszont tiszta célpontot nyújt, és megszólal a másik rádiód, mellyel főnököddel vagy összeköttetésben. Egyértelmű a parancs, lőnöd kell.
Beállítod egyedi, ám pusztító erejű fegyvered, és tüzelsz.
Nincs időd megnézni az eredményt, hiszen a másik fegyverrel is tüzelni készülsz, csak hogy mégse kelts gyanút, de ekkor megszólal a rádiód.
- Valaki más is tüzelt, a hétszázát, átvitte az üveget! A másik gyanúsítottnak annyi. Ismétlem a Szürke ruhás gyanús személynek annyi. - Kiállt bele valaki a rádióba, mikor jön a válasz.
- Honnan tüzeltek, és mivel? - Jön a kérdés.
- Sierra kettesnél volt torkolat tűz. Sierra kettes mi történik ott? Honnan jött a lövés? - Irányították mostmár feléd a kérdést. Láthatod is, ahogy kollégáid ismét feléd fordítják figyelmüket.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kurt Bozek / Griff
Alvilági alak
Alvilági alak
avatar

Hozzászólások száma : 359
Join date : 2011. Feb. 22.
Age : 30
Tartózkodási hely : Gotham City

TémanyitásTárgy: Re: Gotham Nemzeti Bank   Szomb. Márc. 17, 2012 5:08 pm

Fájdalom ellenére megpróbálok felállni, és úgy mutatni magam, mintha mi sem történt volna. Nem véletlenül szereztem meg a páncélomat, pont az ilyen esetekre, de hát azért meg a társaimnak kellett volna kezeskedniük, hogy még találatot se kapjak.
Ez már a múlt, most a jelennel kell foglalkoznom. Lassan lépkedek az ellenfelemhez, és hogy ne szenvedjen, jobb elektroöklömet arcához irányítom, és ha lehetséges úgy, hogy ne nyújtsak célpontot, kiütni a tagot, ki minden mutánssal végezni akart. Egy eszméletlenség, sokat segít állapotán, és nekem is jobb, ha nem fáj, mintha újra veszélyt okozna nekem. Így hát egy teljes töltést adok neki, fej tájékra, talán elég lesz, és végleg kidől az erőgép.
Közben ha bármilyen mozdulatot is tennének a túszaim, azonnal szónikus sikolyomat vetem be, remélem elég rémítő, hogy már annyi emberrel végeztem, miközben "semmi" bajom nem lett. Legalábbis remélem ez a látszat. Ha sikerült, akkor felveszem Glador kardját, és teljes erőből kidobom az ablakon. Megjegyzem hová esett, hogy majd "menekülés" közben magamhoz ragadhassam, mint hasznos trófeát első szuperhős csatámból.


Kiméra most nem tud mit tenni. A kordon előtte a lövések hatására nőni kezd, és ez nem is baj. Legalábbis nem akkor, amit ne lehetne megoldani. Engedi hát, hogy hátra tessékeljék, közben, pedig maga kezébe veszi a helyváltoztatás jogát.
Elkezd követhetetlen úton haladni a tömegben, lehetőleg feltűnés nélkül, csak azért, hogy újra egy teljesen más helyen, a kordon szélére jusson, és tovább tarthassa szemmel a rendőröket. Most a GYRE emberei a legfontosabbak, sok dolog történt egyszerre, és ha bármi van, azt Griffnek tudnia kell azonnal.


Gorgon nem esik kétségbe, a lövés természetes, ő is mesterlövész, hát még szép hogy lőtt, ha ez a parancs. Így azzal nincs is gond, már csak egy balekot kell találni, ha már ő nem lehetett az. Egy balekot, melyre senki sem figyelhetett, hát miért is tették volna. A bank a földön van, a helikopter pedig az égen. Úgy is csak akadályozza a dolgokat, így hát meg is született a terv.
- Itt Sierra 2 elvétettem a célt. Célt elvétettem... - //természetesen úgy, mintha most is még adódna a statikus zaj, csak jobb olvashatóság kedvéért kiírom rendesen.// Majd egy kis hatásszünet, miközben próbál úgy fordulni, hogy ne tűnjön fel nőies alakja, és közben még egy pislantást is vet a mögötte remélhetően még eszméletlen rendőrre. - Torkolattűz a helikopternél. Onnan lőttek, azok nem riporterek! - //ez is hasonlóképpen.//Mondja ki, és talán egyik rendőr sem nézett az égre, hogy be is kajálják a dolgot. Amúgy is mit keres itt a sajtó, mikor le van zárva a környék, nem jobb azzal senkinek, hogy véres részleteket közölnek a világgal.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kétarc

avatar

Hozzászólások száma : 803
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Gotham Nemzeti Bank   Szer. Márc. 28, 2012 10:39 pm


Griff

A férfi nem áll ellen öklöd erejének, az eszméletlenek mezejére repül. A nézőközönség olyannyira meg van rettenve, hogy beszélni nem mer, nem hogy megmozdulni, te zavartalanul csinálhatod dolgaidat. A kardot kidobod a bank elé, ami ismét nagy ijedtséget vált ki a kinn lévők között.
- Miért csinálja ezt? - Kérdezte valaki a tömegből.
- Csúnya volt a bácsi? Azért bántotta? - Indult el feléd egy gyermek, elszakadva az anyjától, ki hiába sikított utána, nem akart megállni, s félve attól hogy megölöd akár őt, akár a gyereket, nem mert elindulni érte.
- Kérem, neeee, ne bántsa! - Kiáltotta.

Kiméra

A nép tolong, bár már a rendőrség visszafogta őket annyira, hogy a kordont se tologassák, így te is nyugodtabb környezetben veheted szemügyre a GYRE tagjait. Egyre idegesebben magyaráz nekik a parancsok, valószínűleg az épület tervrajzán tervezik a bejutást. Ekkor azonban valami hírt kaphatott, hiszen a füléhez kap, hol a füles rádió helyezkedik el, majd az egyik tetőre mutat. Leesik neked, hogy azon a tetőn van Gorgon.
A rendőrök elveszítették a nyomod, elkeveredtél, de láthatod, amint megbilincselve előállították a csalidat, akit bemártottál.

Gorgon

Mindenki a helikopterre szegezi tekinteték, mármint ami a mesterlövészeket illeti, de nem sokáig időznek ott, főleg, hogy a kamerás nem az épületre fókuszál. Megjelenik a távolban viszont egy katonai helikopter, s hangos bemondóval tessékelik őket arrébb, mondván veszélybe sodorják az akciót.
A rádió csendben marad, nem szól senki, helyette feléd fordítják ismételten a puskákat.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kurt Bozek / Griff
Alvilági alak
Alvilági alak
avatar

Hozzászólások száma : 359
Join date : 2011. Feb. 22.
Age : 30
Tartózkodási hely : Gotham City

TémanyitásTárgy: Re: Gotham Nemzeti Bank   Csüt. Márc. 29, 2012 5:50 pm

Úgy látszik jön a következő lépés. Saját kis agyi naplómba felvésem, "kard". És újra a széfhez lépek. A kiskölyökkel nem törődök, azért a fél szememet rajta tartom, hátha talán nem is az, ami és valamilyen szörnyű szörny, mint ahogy Arkhamban volt. De hát nem csap kétszer ugyanabba a fába a mennykő.
- Tűnés kölyök jóanyádhoz! - Mondom kicsit fennhangon, kicsit parancsolóan, na meg egy hangyányit kérlelően. Aztán még hozzáteszem. - Kérem már csak egy kis időt adjanak, hogy átvághassam a széfet, utána mindenki lemehet, igaz nem mindenki sértetlenül, de legalább élve. Kivéve ha ellenkeznek! - Teszem még hozzá, a lehető legfenyegetőbb hangomon, ami mondjuk nem sok főleg, hogy a plexi még mindig le van hajtva, és a lövést még mindig érzem a hátamon, de hát eb csont beforr. Most a legfontosabb a széf. Újra beizzítom lézercsőrömet, és a széf pántjait vágom el, mindenek először a felét, hátha gyorsabban végzek, és a saját súlya kitépi a helyéről, ha nem akkor még egy-egy negyedet vágok, És ha még úgy sem, akkor isten neki végig próbálom vágni, legalábbis ha nem jön közbe semmi.
Ha a kölyök vagy bárki más valamivel próbálkozna, akkor először szónikussikoly, közben vetődés, és felkészülés a támadásra.


Kiméra úgy látja eljött az ideje. Vagyis inkább hallja, bármi is történik fent, aminek felét hallotta szerelme felől, most nagyobb bajban van, mint volt. Így hát egy dolgot tehet, hamarabb el kell lőni az esélyét, és el kell venni minden figyelmet a Domenica-áról.
Ekkor szólal meg Faust mint egy üstdob. Agyában lángok lobbannak fel, minden ég akár a pokolban, szörnyű kínok között vergődő emberek. Lángoló bőr, égő zsír, sercegő szemgolyók, szenes tüdő, most hirtelen ez minden vágya.
*KATT*
Nyílik a gyújtó, lobban a láng, és a gyújtó folyadék kicsiny csíkja, pillanatok alatt fellobban. A három tömlőből egy lángolva repül a kordon felé, (az előkészített rész felé) mikor már a Idris lába messzire viszi. A sikátorok felé, tömegből kifelé. A mesterlövész felé, legalábbis a feltételezett helyéhez. Az egyikhez, a jobb oldalihoz, aki most éppen szívszerelme felé tartja csövét, és csak a megfelelő időpontot várja, hogy lelőhesse. Halálosan megsérthesse, és ezt nem hagyhatja. Most nem törődik a lopakodással, mondjuk talán a tűzre felbolyduló tömegben nem is lesz olyan feltűnő, de majd elválik.


Gorgon újra esélyt kap szerelmétől. Úgy látszik Idris újra alakított. De ez most valahogy nem stimmel. Ez nem volt a tervben. Túl nagy a láng, ennek nem így kellett volna lennie, ez nem az aminek történnie kellett volna. Ez még megváltoztathatja a jövőt, aminek be kell következnie.
- Itt Sierra 2. Valami történik a tömegben. A kordonnál. Tűz van. Tűz van. Sérültek lehetnek. - Mondja természetesen belevive a adás rossz kapcsolatát, és a sor "khsm", és "grsvb". Csak hogy azt higgyék még mindig nem jó a kapcsolat. Ha nem működik, vagy jön be akkor jön az újabb próba. Csak egy pillanatig nézi meg szerelmét, merre is tart, és utána egy kicsit vizslatja a bankot, majd a helikopter, végül a bal oldali mesterlövészt, aki feltehetően még mindig rá fogja fegyverét, vagy ha nem akkor is.
Ha nézi belekérdez a rádióba.
- Mi történt miért néztek engem? - Na persze továbbra is statikus zörejjel. És egyáltalán nem viselkedik úgy, mintha bármit is sejtene. Azért ha látja, hogy kezd forrósodni a hangulat, azonnal fedezékbe húzódik, ami egy ilyen háztetőnél talán nem olyan nagy nehézség.
Ha nem néz ide, akkor újabb lesés szerelme felé, és egy altató tarkólövés bal oldalira, ha lehet akkor úgy hogy ne vegye észre senki.
Na meg, azért még a mögötte lévő elájult kommandósra is ránéz, és ha ébredezne akkor cselekszik a helyzethez megfelelően.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kétarc

avatar

Hozzászólások száma : 803
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Gotham Nemzeti Bank   Vas. Ápr. 01, 2012 5:43 pm

Griff

A gyermek nem mozdul, de nem is követ téged, úgy néz ki, eléggé ráijesztettél ahhoz, hogy ne folytassa ámokfutását, de ahhoz viszont nem, hogy visszaeredjen az anyjához, annak ellenére, hogy ő is folyamatosan hívja magához.
Mondandódra az emberek nem reagálnak, félnek, és rettegnek, az arcukról is leolvasható, hogy aki elbánt ennyi biztonsági őrrel, egy szuperhőssel, és még a golyó sem viszi, félelemre ad okot számukra.
Folytatod a munkát, ott ahol abbahagytad, már csak idő kérdése, mikor jutsz át a vastag páncélszekrényen.
Ez az idő pontosan tíz percig tartott, s ugyan kellett egy kis rásegítés, de megadta magát, nyekeregve adta tudtodra, hogy le fog dőlni, s ahogy félreáltál meg is történt az amire vártál.
Bejutottál a Bank pénzes kamrájába.

Kiméra

A rádiónak köszönhetően megtudtad, hogy "kedvesed" bajba kerül, így nem is késlekedsz másik éned veszi át az uralmat fejed felett, és elindítja a forró, lángtengert, mit eddig előkészítettél. Az emberek sikítva menekülnek, soknak meggyullad a nadrágjuk, a kordon szinte kiüresedik.
A rendőrök is hátrálnak, átveszik helyüket a tűzoltók, a kocsi úgy farol be a helyszínre, mintha versenyen lenne.
A tűz beborít mindent, hol kiöntötted a folyadékot, nem kis pánikot okozva ezzel, s amerre a tömeg halad, te az ellenkező irányba haladsz, a valószínűsítheti mesterlövész felé.

Gorgon

A mesterlövészek, ahogy fellobban lenn a tűz odavezetik puskájukat, és ugye távcsövüket, ez nagyszerű pillanat számodra, hogy a bal oldalit leszedd.
A lövés sikeres, bár annyira nem hajolt el tőled, hogy tarkón lőhesd, de eltaláltad, a férfi pedig a lövés erejétől hátrazuhan.
- Sierra 1-et lövés érte, ismétlem Sierra 1-et lövés érte, a lövés Sierra 2-estől érkezett. - Hallod a hangokat rádiódból, ami egyértelmű választ arra a kérdésre, hogy lehúzódj, avagy ne. Még épp időben tetted, hiszen a lövés telibe trafált volna, de így hallod ahogy elsuhan feletted a golyó.
- Mi történik odafenn? Egy férfi közeledik a Sierra 1-es felé, ismétlem egy férfi közeledik Sierra 1-es felé. Szedjék le. - Hallhattad te is az egyértelmű parancsot, ami aggodalomra adhat okot...ha nem cselekszel sürgősen szerelmednek annyi.
- Sierra 2-es nincs velünk! Ismétlem Sierra 2-es az ellenséggel van. Vegyék be az épületet. - Hallod a következő utasítást. Káosz alakul ki, ami inkább Griff malmára hajtja a vizet, hiszen a tűz, és a lebukásod most nagyobb felfordulást keltett, minthogy a bankrablóra koncentráljanak.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kurt Bozek / Griff
Alvilági alak
Alvilági alak
avatar

Hozzászólások száma : 359
Join date : 2011. Feb. 22.
Age : 30
Tartózkodási hely : Gotham City

TémanyitásTárgy: Re: Gotham Nemzeti Bank   Kedd Ápr. 03, 2012 3:32 pm

Benézek a széf belsejébe, és csak remélni tudom hogy azt látom amire számítok. Pénzhegyeket, ami számolatlanul áll a hatalmas asztalokon, na meg ha már ez egy nemzeti bank, akkor már pár arany rúd is helyet kaphatott. Az értékpapírok, na meg a benne lévő kisebb széfek, ahol az emberek kis vagyontárgyaikat tartják.
Na de én most csak a pénzzel foglalkozom. Megköszörülöm a torkomat, és a rettegő emberekhez szólok. A hangom erélyes, ám nem félelmetes. Azaz idő már lejárt, most már a belső hangjukra kell hatnom.
- Na akkor most mindenki figyeljen ide. Két dolgot fogok kérni. Az első, szépen sorban bemennek a széfbe, azokba a zsákokba/szatyrokba/táskákba //Csak ha van olyan// belepakolják az összes nagy címletet... - Ha megteszik akkor folytatom. - Most pedig, hogy ne váljunk el rossz szívvel egymástól, markoljanak bele a dollárokba, és rakjanak el annyit, amennyit gondolnak. De vigyázzanak, még hosszú procedúra vár magukra a túszdráma után, szóval csak annyit, amennyit nem találnak meg maguknál. Kérem siessenek, nem érünk rá egész nap. Nem kell félni, ebben mindannyian benne vagyunk, senki sem fog ártani a másiknak, mert azzal csak magának okozna baj, és a kamerák, vagy biztonsági felvételek miatt se aggódjanak, azokat már elintéztem. - Azért még körülpillantok a széfben is hátha egy el van dugva valahova. De ezt nem hinném, mivel ez a biztonság, és a diszkréció világa. Ha ezzel megvagyunk, akkor kinézek az utcára, és belehallgatok a rádióadásokba, hogyan is áll a tervünk.

Kriméra, most nem törődik semmivel Faust átvette az irányítást, és bármennyire is ellenérzései vannak ikertestvérével szemben, ki megrontja, és elnyomja valós énjét, a nő kibe mindketten menthetetlenül szerelmesek, mindenben elsőbbséget élvez. A nagy érzelmi hullám közepette, azért Idris még küzd. Nem az ellen, hogy Gorgont megvédelmezzék, hanem hogy ezt nem kell ennyire önfejűen, és őrülten tenni.
- A mesterlövész az enyém, Dom... - Mondaná rendes nevét, de utána rájön, lehet valaki aki belehallgat a beszélgetésükbe, így hát vált az álnevekre. - Gorgon te addig vonulj fedezékbe, túl feltűnő vagy az épület tetején. - Mondja, de tudja hogy úgy is felesleges. Ő csak egy egyszerű csepűrágó, a tudása meg sem közelíti a barátnőjéét, és mégis nem tudott ellenállni a kísértésnek.
Cikázik akár egy megkergült villám, és legalább olyan gyorsan is próbál rohanni. Elsődleges célja bejutni az épületbe. Feltehetően senki sem éri utol, van elég gondjuk az égő utcával. Ha bejutott egy szusszanásnyi időre áll csak meg, és próbálja felmérni a helyzetet. Ha a rendőrség követi, akkor csapdát állít nekik, ha nem akkor irány a mesterlövész, és szerelmének megmentése.
A csapda annyiból áll, hogy egy megfelelően sötét sarokban megpihen, és mire a GYRE erői elrohannak mellette, közelharcba bonyolódik velük. Az elsőt egy dobótőrrel akarja eltalálni comb környékén, míg a Viperafoggal kezében, a középsőre ront rá. A közelharcnak hála feltételezhetően, nem fogják használni lőfegyvereiket, mert hát társaikat sebesítenék meg, ezért is minden harci tudását latba vetve közel próbál maradni.
Ha nem jönnek akkor a legfelső emeleten áll meg elsőnek, és próbálja kikémlelni a helyzetet, hogyan is lehetne rátörni a mesterlövészre anélkül, hogy ő is megsérülne.

Gorgon tudja mit kell tennie, most egyáltalán nem fontos a mellette lévő mesterlövészek. Most ők csak a kisebb problémát jelentik, amit majd egy későbbi alkalommal el kell intézni. A fő gond a helikopter, az pedig csak akkor jelent bármiféle veszélyt is, ha látja. De ez ellen tud tenni.
Mint a villám megindul a jobb oldali mesterlövész épülete felé, még ha nem is egymás szomszédjai. Hála Gotham City építészeti különlegességeinek, elég közel kell lenni a szomszédos épületeknek, hogy át tudjon ugrani egyikről a másikra. Így hát fegyverét a hátára veszi, és teljes erőből elkezd rohanni. Ha lehetséges a tetőn lévő különféle tárgyak takarásában.
Átugrik a tetőn, és mivel most takarékoskodik minden levegővétellel, hát máshogy nem tudna tökéletesen teljesíteni, csak kettőt kocogtat a headset-en hogy tudja társai, minden rendben van, legalábbis annyira, hogy beszélni azért még sincs ideje.
A ház váltás után, nem a mesterlövészt vadássza le, hanem berohan az ajtón, vagy a tűzlétrán, és egy szinttel lejjebb ereszkedik. A legfelső emeletre ha átér, akkor a kiszúr magának, egy ablak felőli házat, és minden elővigyázatosságot félre téve, megpróbálja berúgni az ajtót.
A rettegő bentlakók, ha éppen vannak bent, csak rendőrként mutatkozik be, és mivel feltételezhetően tudják mi is történik a banknál, így nem okoznak külön gondot.
Az ablakon keresztül, remélhetően minden gond nélkül, be tudja célozni a GYRE vezetőjét, és egyetlen lövéssel, amire talán nem is számítanak. Az eszméletlenségbe tudja juttatni. Ha van rá esélye akkor fejen lövi, és állít a fegyveren, ha bármi nemű védő felszerelés van rajta. Ki kell iktatni a főnököt, hogy végre lehessen tárgyalni. A lövés után, azonnal helyszínt változtat, és keres egy utat, a tetőn való utazáson kívül, ahol át tud jutni a következő szomszédos épületbe.
Ha bármi probléma lenne, akár sarokba szorította a helikopter, vagy az életét mentve fedezékbe kellene húzódnia, vagy akár előbb mégis a mesterlövésszel kell szembe néznie, akkor azt teszi. Első a biztonság.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kétarc

avatar

Hozzászólások száma : 803
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Gotham Nemzeti Bank   Szomb. Ápr. 07, 2012 3:58 pm

Griff

A széfben egy hatalmas szoba fogad, és mindent meglelsz benne, mi szem szájnak ingere. Szemben lévő hatalmas fal, fiókokat őriz, talán itt lehetnek az emberek komolyabb vagyon tárgyai, jobb bal oldalon polcok sorakoznak fel, elülső részen zsákok melyeken a már jól megszokott dollárjel látható, a fiókokhoz közeli tartó, látszólag erősebb polcokon pedig aranyrudak. Ahogy belépsz a fejed felett láthatsz egy kamerát, szemben van egy a fiókok felöl, és talán két oldalt a szellőző rendszer is gyanús lehet.
Az emberek ódzkodnak az ötletedtől, de parancsodra mindenki elindul befelé, s bár nem kell pakolászni a pénzt, hiszen eleve zsákokba van téve.
Tehetetlenül állnak benn, a kamerákat nézik, majd kérdően rád pillantanak.

Kiméra

Elkezdődött a hajsza, a rohamrendőrök kapásból észrevették menekülésed, miután infót kaptak a tetőn lévő mesterlövészektől, géppuskagolyó pattogás segíti elő a menekülésed. Egy idő után azonban nem lőnek rád, jobbnak látják a bankban történtekkel foglalkozni, habár a tüzet már a tűzoltók oltják.
Cikázásod megment a GYRE fegyvereitől, de ekkor ahogy fordulnál be a panelépületbe, egy lövés éri a vállad. A lendület betaszít az épületbe, szép lövés, át is vitte a bal vállad. Az egyik épület tetejéről jött a lövés, úgy néz ki egy profi mesterlövészt nem tudsz átverni cikázással.

Gorgon

Mártír cselekedeted, és szinte villámszerű futásod közben nem ütközöl komolyabb akadályba, nem vesz célba téged senki, bár a helikopter reflektora próbál veled lépést tartani, lövés nem érkezik. Ekkor a rádió megszólal.
- Itt Sierra 3, célba vettem a gyanúsítottad, ki a Sierra 1-es épülete felé halad. Ismétlem, célba vettem a gyanúsítottat. - Szól a megmaradt mesterlövész, mire jön is a válasz.
- Mi elveszítettük, lője le! -
Ekkor már bejutottál a panelházba, a bennlakók felemelt kézzel fekszenek le a földre. Arcukról aggodalom olvasható le, s a síráshoz is igen közel állnak.
Becéloznád a GYRE vezetőjét, mikor félreérthetetlen fegyverdurranást hallasz. Az egyik mesterlövész felöl jöhetett a lövés.
A lángoktól, és a felfelé szálló füsttől nem sok mindent látsz, nem hogy a GYRE vezetője, de még csak a rendőrök sincsenek a helyükön.
- Itt Sierra 2, eltaláltam a gyanúsítottat, ismétlem eltaláltam a gyanúsítottat! - Szólt ismét, mire megint csak nem késlekedett a válasz.
- Szép munka Sierra 2-es, fedezz minket, behatolunk! - Szólt a GYRE parancsnoka.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kurt Bozek / Griff
Alvilági alak
Alvilági alak
avatar

Hozzászólások száma : 359
Join date : 2011. Feb. 22.
Age : 30
Tartózkodási hely : Gotham City

TémanyitásTárgy: Re: Gotham Nemzeti Bank   Pént. Ápr. 13, 2012 12:28 pm

Csak két szó, kettő nem teljes szó, ami megváltoztat minden. Csak egy pillanatra tartom a dermedek meg attól, amit hallok. A terveimnek fuccs. A helikopter már nem fog ide érni, a beépített tag már nem segíthet rajtam. Úgy látszik jöhet az improvizáció.
- Na akkor emberek úgy néz ki megérkezett a lovasság. Sajnos csőre töltött fegyverekkel jönnek, és mivel egyikőnk sem szeretné, hogy itt elkezdjenek lövöldözni, ezért felragadják a pénzeszsákokat, és összébb húzódnak körülöttem. Nem akarok senkit sem bántani, és elhihetik a fáradozásaikat megfizetem. Ne aggódjanak ura vagyok a helyzetnek, minden a terveim szerint halad. - Mondom, és csak remélem, hogy tényleg minden jól fog alakulni. Megpróbálom kézzel terelni a túszaimat, hogy eltakarjanak engem, de ne annyira, hogy ha elkezdenének lövöldözni a GYRE tagjai, ne tudjak a golyók elé ugrani. Egy-egy zsákot én is a kezembe ragadok, jó lesz elterelésnek, és a tagot kit lefizettem szorosan magam elé állítom. Remélem mindenki engedelmeskedik, ha nem akkor egy kis megfélemlítés érdekében csúnyákat mondok, és ha kell a szónikussikolyomat is bekapcsolom.
Ha mindenki megragadta, amit kell, akkor szépen lassan kiterelem az embereket a széfből, és szembe megyek a kommandósokkal. Csak remélem, hogy nem lőnek, mert ha bármilyen hasonlóra is kerül sor, azonnal bekapcsolom övemet és elé ugrok a kilőtt golyóknak. Legalábbis megpróbálom felfogni, hogy ne sérülhessen meg rajtam kívül más.


Kiméra lövés erejétől megfordul tengelye körül, és a fájdalom azonnal eljut agyáig. A mosoly sem várat magára sokat. Az épületen belül, sóhajt egy nagyot, ahogy a golyó ütötte lyukon keresztül elkezd szivárogni a vörös életető nedű.
Faust enged az élvezetnek, a seb csábítóan terül szét a karon, és önkénytelenül is kinyújtja nyelvét, csak hogy megnyalhassa. A fájdalom belé hasít, és kéjesen nyeli le saját vas ízű vérét.
- Ughh - Csak egyetlen szó hagyja el a száját, melyet társai hallanak. Tudják már, hogy megsérült, és azt is hogy nagyon élvezi. Ez pedig egy következménnyel jár, Faust köztük jár, és nagyon figyelni kell rá.
*KATT* Nyílik az öngyújtó és a kis lángocska máris az sebzett húst mardossa, csak hogy még kínzóbb fájdalom borítsa el a megtört elmét. Faust teljesen átveszi az uralmat.
Kipillant a bejárathoz, talán követi valaki, és ha igen akkor nagyon nagy bajok jönnek. Egy árnyékos kiszögellésben megbújva, teljesen mozdulatlanul, Kígyófog bal kezében pihen. Szorosan fogja, akár csak ha Idris torka lenne.
Ha nem követi senki, és nem is néz ki úgy, hogy más veszély leselkedik rá, legalábbis most, akkor azonnal megindul felfelé. Nem foglalkozik a lifttel, sokkal gyorsabban halad lépcsőkön. A célja a legfelső emelet. Ha bármi veszélyes közbe jön, akkor fedezékbe bújik. Ha nem akkor a tetőre vezető ajtó a cél. Ott csak résnyire nyitja, olyan halkan amennyire csak tudja. Csak egy pillanatra pillant ki, hogy meglássa mennyire figyel is rá a mesterlövész. Lehetőleg úgy mozog, hogy ne tudja eltalálni, egyik kezében közelharci fegyvere, másikban pedig egyik dobótőrje, amit azonnal használ, ha szüksége van rá.


Gorgon agyán átfut szerelmének állapota. A rövidke hang tudatja vele, nem túl nagy a probléma. Ezt a kéjes hangot már máskor is hallotta, és ez még a gyönyörök legalja. Élvezi, de ennél jobban is eksztázisba is tudna esni. Ezt ő tudja a legjobban. Így hát csak egyetlen szót szól bele ő is a rádióba.
- Behatolnak. - Értesíti Griffet. A tervnek lőttek, már nem sok esély van arra, hogy abban az ütemben végezzenek az akcióval. Most pedig miközben pásztázza a környezetet, és a jelzett GYRE tagokra les, megpróbálja megnyugtatni a civileket mellette.
- Nyugodjanak meg, ez egy rendőrségi akció. Nem eshet semmi bajuk. Csak egy kis együttműködésre, és tíz percre van szükségünk. Nem kell aggódni, semmi bajuk nem fog történni. Ezt megígérhetem. - Próbál a legmegnyugtatóbb hangján beszélni, miközben idegei pattanásig feszültek. Ha meglát egy behatolni készülő rendőrt akkor teketóriázás nélkül meghúzza a ravaszt. A lövés kábító erősségű, de bele számítja a golyóálló mellényt, és a védő ruházatot is. Legfontosabb, most redukálni a harcképes rendőrök létszámát, és Griffet élve kihozni abból a halálcsapdából.
Közben, azért fél szemmel körbepillant. Akár a helikopter, vagy egy másik mesterlövész, esetleg egy hátba támadó rendőr, vagy civil is jöhet, így megpróbál mindenre figyelni. Nem engedheti meg magának a tévedést, most ő az egyetlen esélye a társainak. Úgy kell viselkednie mint egy igazi gorgon-nak, ha csak ránéznek a férfiak végük. Ha mesterlövész, vagy helikopter jönne, akkor azokat egy lövéssel meghátrálásra próbálja kényszeríteni, ha nem sikerül, akkor újabb lövésre alkalmas helyet keres, akár ezen az emeleten akár lejjebb párral. Ha hátba sikerülne támadni, akkor félre vetődik, és megpróbál egymás után kettőt lőni az elsőbe, és ha van több is, akkor feltartóztatni őket, míg nem talál egy kiutat, ami után nagyon kutat.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kétarc

avatar

Hozzászólások száma : 803
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Gotham Nemzeti Bank   Csüt. Ápr. 19, 2012 9:41 pm

Griff

Az emberek szinte megrémülnek ötletedre, látod arcvonásaikból, hogy blöfföd nem jött be, tudják, hogy te most baromira nem vagy ura a helyzetnek. Elkezdenek remegni, a nők, s a gyengébbek sírva fakadnak, ahogy felpakolják a pénzt, és köréd állnak.
Ekkor egy már jól ismert nő megszólal.
- Kérem a gyermekemet engedje el. Én önnel tartok, csak a kicsikémet engedje szabadon, nem akarom hogy baja esseeheheheheeeen. - Tör ki végül sírásban, ahogy beáll melléd. Ha engedsz a kérésnek, elbújtatja gyerekét a pult mögött, ha nem engeded akkor testével inkább őt óvja, mint téged, úgy látszik nem érdekli, hogy mit csinálsz ezért, jobban félti kicsinyét, mint saját életét, s talán ez mindenkinek erőt adhat.
Elindultok kifelé, kicsit bukdácsol a tömeg, nem csoda, hisz vagy 20 ember körbeáll téged, nem igen vagytok összeszokva az ilyen helyzetekhez, persze azt is figyelembe kell venni, hogy félnek, és remegnek, mint a nyárfalevél.
Még ki sem értek az ajtón, mikor már érezhetővé válik a füst szaga, s szemeitekkel látjátok is a lángtengert, amit a tűzoltók serényen próbálnak oltani.
Szembe is találjátok magatokat a kb 15 fős GYRE osztaggal, a parancsnok kezével megálljt mutat, de a fegyvert nem teszik le. Ügyesen körbevesznek titeket, de nem próbálnak meg semmilyen trükköt, amivel arra késztethet téged, hogy ölj...féltik a túszokat.
- Adja fel! Semmi esélye. Körbevettük, ha kijjebb lép a mesterlövészek gondolkodás nélkül lelövik. - Mondta neked a parancsnok.
- Nincs olyan probléma, amit ne lehetne megoldani, kérem engedje el a túszokat, beszéljük meg a problémáját. - Sorolja a dolgokat, akár egy gyogyós menekültnek, le is esik neked, hogy azt a cselt próbálja bevetni, mint mikor túszt ejtenek, és pszichológiai hatással akarják megadásra késztetni a merénylőt.
Szinte már megfogalmazódik benned a válasz, mikor hangos robbanás csapja meg a diskurzust, és a kellemetlen helyzetet. Mellettetek nem messzire elért a tűz egy autót, és az olyan hirtelen robbant, hogy szinte te is megremegsz, az összes túsz egyszerre hajol le.
A rendőrök sem tesznek máshogy, igen ám, de ahogy valamelyik lehajol, elsül a fegyvere, s találatot is ér.
Lenézel, és láthatod, hogy az egyik túsz kibillen egyensúlyából, és oldalra esik. Lábon lőtte.
- TÜZET SZÜNTESS AZ ÉG SZERELMÉRE, TÜZET SZÜNTESS! - Ordít a parancsok.

Kiméra

Sebed nem akadályoz abban, hogy szinte kettesével vedd a lépcsőfokokat, ráadásul a lőtt seb mellett az égési sérül is kínokat okozhat, mit magadnak okoztál.
Nem követ senki, jobban mondva nem hallasz semmilyen zajt, ami erre utalna, civilek viszont sorra kukucskálnak ki az ajtókon, s mikor odaérsz reflexből becsapják azt.
Végül semmi bonyodalmat nem okoznak ezzel, a kíváncsiság ölni tud, de ők nem érzik ezt szó szerint, sietségeddel végül felérsz a tetőre.
Amint megpróbálnál kikukucskálni, lövés dörren el, szinte milliméterekkel kerülte el a fejedet, láthatod is az ajtón ütötte lukon. Kinn újratöltés hangját hallod. Úgy tűnik vártak téged.

Gorgon

A füst nagyon zavaró hátrányt okoz számodra, szinte pillanatokra engedi láttatni az embereket, s bár nem csapnak magasra a lángok, a füstöt mégis a bank elé sodorja a szellő.
- Sierra 1-es, a meglőtt férfi bejutott az általad elfoglalt épületbe. Készülj vendégre. - Hallod a rádióban egyik "mesterlövész társad", valószínűleg várják odafenn Kimérát.
Ekkor viszont meglátod a bank ajtajánál főnököd, túszaival körbevéve, s mivel fokozatosan veszik kőrbe őket a rendőrök, tiszta célpontokkal gazdagodsz.
Már éppen nekiállnál lődözni, mikor robbanás csap szét az emberek között, szinte senki nem bírt állva maradni, ez számodra is megnehezíti a célzást, viszont ahogy odanézel, láthatod, hogy az egyik túsz megsérült egy gondatlan rendőr fegyverének elsülésekor.
Forrósodik a helyzet, ráadásul már a helikopter is körözget az épület körül, végül reflektor fénye Griffen és túszain állapodik meg.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kurt Bozek / Griff
Alvilági alak
Alvilági alak
avatar

Hozzászólások száma : 359
Join date : 2011. Feb. 22.
Age : 30
Tartózkodási hely : Gotham City

TémanyitásTárgy: Re: Gotham Nemzeti Bank   Szomb. Ápr. 21, 2012 12:23 pm

A gyereket természetesen hátra hagyom, nem vagyok én szörnyeteg, hogy bármi hasonló ellen legyek, így hát miután eldugtuk a kölyköt valami jó helyre, elindulunk a betörő GYRE elé.
Mint egy nemvárt fordulat, hogyan is tud egy kétliteres gyújtófolyadék, amit a kordonra öntöttek, úgy begyulladni, hogy pont egy autó nyitott tanksapkájának az üzemanyag páráját is érintse, ez számomra rejtély, ám ezzel most nem foglalkozhatok. Itt mindenki élete a tét, nem csak az enyém, úgy látszik a rendőrök, nincsenek éppen a helyzet magaslatán, de talán ezt a magam oldalára tudom fordítani.
- Köszönöm a figyelmeztetést, de már nem tudtam többet bent várni. A kitételeimet nem teljesítették, így nem tettek eleget az elengedési feltételemnek... - nézek mélyen a zakkant kommandósra, aki elsütötte a fegyverét. - Kénytelen voltam fejenként egy kiló C4-et aggatni a túszaimra. Úgyhogy ne lövöldözzenek, ha kedves az életük, és a túszok élete is... - Újabb hatásszünetet tartottam, csak hogy felfogják szavaim súlyát. - Mivel a követeléseim egyik pontját sem teljesítették ha jól látom, és az a helikopter sem az, amit én kértem. Van még tíz percük visszavonulni, vagy mint kamikazéket úgy küldöm magukhoz egyenként a túszokat, és robbantom az arcukba. - Még egy utolsó szünet, csak hogy válaszolni tudjanak, és ha nem akarnak, akkor újra én szólok közbe. - Ha lehet siessenek, kicsit hamar vesztem el a türelmemet, és nem tűröm, hogy bárki is lövöldözzön rám, vagy a túszaimra. - Ezzel a pár mondattal, megadom a jelzéseket, amire szüksége van Gorgonnak, hogy azonosítsa általam mondott célpontokat. Innen már nincs visszaút, a csak előre távozok, a pénz a kezemben, már csak az utolsó lépéseket kell megtennem, így szegény fizetett alakra sem lesz szükségem. De hát a pénzt megkapja még ha nem is tett túl sokat. A várakozás perceiben megnézem, azért övemet, hogy mi is lehet vele a gond. A közeledő lövésre be kellett volna kapcsolódnia, de ez már másodjára nem történt meg. Talán valami baj lett vele, az első még nem zavart, azt csak én éreztem, de hogy egy ártatlan is szenvedjen miattam, na az már gond.


Kiméra nem sokat teketóriázik. A fájdalom csak boldoggá teszi, még ha akadályozza is kicsit a mozgásban, de ezzel most nem akar törődni, még a végén extázisba esne, és elkezdené magát kínozni. De most a düh az úr, Faust vette át az irányítást, ami miatt, senki sem mondhatja, hogy biztonságban van.
Az ajtó kereteit gyorsan ellenőrzi, remélhetőleg befelé nyílik, és megpróbálja kitépni azt a helyéről, hogy pajzsként maga elé tarthassa azt. Nem csak az épületen lévő mesterlövésztől kell most sajnos tartania, hanem a másiktól is, és a helikopter sem éppen a legjobb ómen. Így hát először egy megfelelő pajzs kell, csak hogy akcióba tudjon lépni.
Ha nem tudja, vagy csak úgy tudná kiszedni az ajtót a helyéről, hogy védtelen legyen lövésektől, akkor újabb tervet eszel ki. Az ajtó egy erőteljes rúgással akarja kiszakítani a helyéről, talán ennyi kis rövid idő alatt nem nyújt túl jó célpontot. Főleg, hogy talán egy ilyen mozdulatra nem is számít a lövész.
Ha a rúgás sem kivitelezhető, akkor egy korty gyújtófolyadék a szájba, és a a gyújtó meggyújtása után, egy-egy lángnyelvet küld a szabadba, hátha lövésre tudja késztetni a rendőrt, és megtudja milyen időközönként képes célzott lövéseket leadni. Ha megvan akkor újra, a lángok segítségét kéri, egyik kezében a gyújtó, másikban az egyik dobótőr, és amilyen gyorsan csak tud cselekszik. Lángot küld ki az ajtón, hogy lövésre késztesse a rendőrt, majd miután kiszámította milyen gyorsnak kell lennie kihajol és egy tőrt dob a fegyvert tartó kéz felé.
Ha ezek közül nincs esély egyikre sem, akkor még az ajtó mögül körülnéz, hogy milyen jó fedezékkel is kecsegteti őt a tető, majd egy lángokkal történő cselezés után, megindul a legközelebbi felé, miközben tőrrel próbálja meg eltalálni a fegyvert tartó kezét.
Ám ha sikerült az ajtót kitépni, és kezében tudhatja, akkor két tőrt döf belé, csak hogy ne a szélén kelljen tartania. A másik oldalára locsol egy kis gyújtó folyadékot, meggyújtja, és a lángoló pajzsával kezében, megrohamozza a mesterlövészt. Nem az ajtó mértani közepén áll, mert feltételezhetően oda fog lőni a lövész, ezért kicsit balra, és alacsonyabban tartja, hogy a legkisebb felületét mutathassa ellenfele felé.


Gorgon, nem sokat teketóriázik, tudja nem sok ideje van. A fülesen keresztül hallgatja a beszélgetést, és a helikopter említésére, rá terelődik figyelme. Gyorsan megnézi, hogy van-e rajta bármiféle fegyveres, ami veszélyes lehet. Ha van akkor azt veszi elsőnek célba, és kábító lövést használva, természetesen mindent figyelembe véve megpróbálja kilőni a tagot. Csak hogy biztosan ne okozzon galibát, persze ha a lövés hatása feltételezhetően az ember kizuhanását okozná a járműből, akkor csak a fegyvert célozza meg, és azt próbálja használhatatlanná tenni. Ha a helikopterben nincs fegyveres, akkor a tankját veszi célba, és egy megfelelően aprócska lövedéket küld meg, csak hogy ereszteni kezdjen a tank, és le kelljen tenni valahol egészen máshol a helikoptert.
Ha a beszélgetés befejeződött, és senki sem halt meg újfent, és visszavonulnak a rendőrök, akkor a biztonság kedvéért leszedi az idegbeteg rendőrt, természetesen csak kábító lövéssel figyelembe véve a távolságot, felszereltségét, és mindent ami csak jöhet. De nem akarja megölni semmiképp.
Ha nem vonulnak vissza, akkor azonnal célba veszi a GYRE tagjainak nagy részét, és mint egy gondoskodó anya, úgy vigyáz a túszaira. Bármelyik rendőr is akarna lőni, azt megpróbálja megelőzni, és még azelőtt kifektetni, mielőtt lőhetne.
Ha bármi okból felfedeződne a rejtekhelye, akkor azonnal helyszínt vált, az épület egy másik lakását választva, és onnan próbálja folytatni, amit tervezett. Ha rendőrök rajta ütnének, akkor gyors lövésekkel hátrálásra akarja bírni őket, ha lőnének vetődéssel próbálja meg elkerülni a támadást, és viszonozza a tüzet. Ha van egy szusszanásnyi ideje, akkor kiutat keres, amit akár a fegyverével is megalkothatna.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kétarc

avatar

Hozzászólások száma : 803
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Gotham Nemzeti Bank   Csüt. Ápr. 26, 2012 10:54 pm

Griff

Újra szerveződnek a rohamkatonák, fegyvereiket ismét magabiztosan tartják feléd, azonban szavaidra mindenki tekintete parancsnokukra szegeződik. Túszaid nem szólják el magukat, lehet a Stockholm-szindróma áldozatai lettek, vagy talán féltik az életüket, mindenesetre nem köpik el, hogy blöffölsz.
A Parancsnok viszont látszólag bedől a trükködnek, nagyot sóhajtva távolodnak tőletek.
Már éppen nyeregben éreznéd magad, mikor a felettetek lévő helikopter lövést szenved el, meg is szólal a GYRE vezetőjének a rádiója. Reflexszerűen vonul mindenki fedezékbe, vissza az autóik mögé, mit már a tűz annyira nem takar, a tűzoltók tették a dolgukat, még akkor is, ha csak távolról locsolták a tüzet, félve attól, hogy áldozatául eshetnek túszdrámának.
Mindenesetre itt az esélyed arra, hogy megszökhess, és beírhasd magad Gotham bűnözőinek keresettebb alakjai közé.
- Honnan jött a lövés?! A túszok! - Kiabál mindenki, a helikopter pedig észlelve a problémát elkezd ereszkedni. A túszok viszont elkezdenek araszolgatni tőled, ők is úgy érzik, talán véget érhet a pokol, amit rájuk szabadítottál. Néhányan a pénzes zsákokat leejtik a földre, de látod ahogy valaki néhány zsíros köteget a zsebébe rejt.

Kiméra

Bár élvezed az effajta izgalmas, fájdalommal járó akciókat, s a tűzzel elállítottad a vérzést, válladba, ráadásul az izomba kapott lövés meggátol abban, hogy még csak meg is emeld a kezed, nem hogy ajtókat emelj ki a tokjukból. Így nem marad más hátra, mint a tűzokádás, amivel ki bírod deríteni milyen időközönként tud lőni rád a mesterlövész. Az újratöltéshez, becélzáshoz, s a lövéshez, kb 7 másodperc kellett neki, azt, hogy újratárazás mennyi idő lenne, nem tudod, bár az sem biztos, hogy még egyszer bevenné ezt a cselt.
Viszont a sebzett karodat nem bírod használni, markolni tudsz vele, de a válladon lévő átlőtt seb miatt nem igen tudsz fele emelni, így csak a jobb kezedre támaszkodhatsz.
Így bíbelődsz kicsit mire elteszed a gyújtót, és lecseréled egy dobótőrre, de még éppen sikerül kiszámolnod az időt, s amellett, hogy a férfi karjába dobtad a tőrt, még pontos adatot is kaptál 6 másodperc, s mivel a kés okozta lendület közrejátszott, jóval feletted suhan el a lövés.
A fájdalom hatására a férfi elejti a fegyvert, hirtelen kapna is utána, ez idő alatt viszonylag nyugodtan cselekedhetsz, hiszen a helikopter leereszkedik.

Gorgon

Becélzod a helikoptert, s láthatod, amint a férfi fegyvert vált, és előveszi mesterlövész puskáját. Nem kell sok ész ahhoz, hogy rájöjj, azért irányította a reflektort Griffékre, hogy az tisztább célpontot nyújtson a füstben, így gyorsan cselekedsz, meglövöd a tankot, s szabad szemeiddel láthatod is, ahogy elkezd szivárogni belőle a folyadék.
A férfi hátranéz, majd miután magyaráz előre valamit, elkezdenek ereszkedni.
Eközben lenn káosz alakul ki, bár nem hallották lövésedet, a Helikopteres valószínűleg jelezhetett nekik, így mivel tudták, hogy tiszta célpontot nyújtanának valami olyan felé rohannak, ami eltakarja őket előled.
Viszont ez remek alkalom vezetődnek a menekülésre, a túszok is mintha távolodni kezdenének tőle, olyan érzést keltve, hogy ha nem szól, akkor pár araszolás után futásnak erednek. A hátad mögött lévő család sikít lövésed nyomán, látszólag nem nyugtatta meg őket az, hogy rendőr vagy, úgy szorítják egymást, mintha ezen múlna a túlélésük.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kurt Bozek / Griff
Alvilági alak
Alvilági alak
avatar

Hozzászólások száma : 359
Join date : 2011. Feb. 22.
Age : 30
Tartózkodási hely : Gotham City

TémanyitásTárgy: Re: Gotham Nemzeti Bank   Pént. Ápr. 27, 2012 5:15 pm

Úgy látszik megjött a megfelelő pillanat. Csak egy "Köszönöm a segítséget" súgok oda az embereknek, és zsebtolvaji múltamból megmaradt gyakorlott kezemmel, dugdosok pénzt, azoknak a ruhájába, akik még nem merték megtenni. De mielőtt még bármiben is akadályozna a mozdulat, mert hát a saját életem az első. Vagy legalábbis a második, de a másoknak való pénzadásnál egy kicsivel előrébb való az biztos.
Szóval meglendítem szárnyaimat, egy méretes ugráshoz készülődök, miközben bal karmaimban egyik pénzes zsák, bal karmaimat, pedig a bank teteje felé próbálom lőni. Egy olyan kiszögellésbe, ahol ha elemelkedek a földről, megkapaszkodott karmaimat felhúzva, minél gyorsabban tudjak minél nagyobb utat megtenni, valamilyen magaslati pozíció felé. Végül pedig egyik lábkarmaimmal, az egyik földön hagyott pénzeszsákot próbálom felragadni, két jól megtömött zsáknak már elégnek kell lenni, hogy elszórhassam.
A célom a tető, és ott is egy védett hely. Mindent megpróbálok bevetni, sajnos a sikolyom ilyenkor nem használható, mert hát közel s távol senki nincs, de elég felszerelés van rajtam remélem, hogy ki tudjam védeni, vagy szárnyaimmal csapkodva, ki tudjam kerülni a felém tartó nekem rosszat akaró tárgyakat és embereket. Bármilyen akadály is jön velem szembe, megpróbálok keresztül törni rajta, vagy nem foglalkozni vele, amelyik előnyösebbnek tűnik. A fedezékbe jutás az elsődleges, lehetőleg a bank tetején.


Kiméra/Faust övéhez nyúl egy újabb dobótőrt akar megszerezni. A cél újra a mesterlövész, és a fájdalom. Nem csak a vele szemben lévő lövészé, hanem a sajátja is. Most már a karját sem tudja mozgatni, ez pedig elég élvezetet nyújt neki, hogy újabbat is akarjon. Mint a villám úgy próbálja meg mellkason dobni többször is ellenfelét, és mint egy villámmal keresztezett bika, úgy próbál nekirohanni, hogy felborítsa, és földön folytathassák, test-test elleni küzdelemben.
Ha már csak pár méterre van akkor átvált Méregfogra. Hát csak az a tökéletes fegyver, egy olyan előadónak mint ő. Stílusosan akarja befejezni a harcot. De úgy hogy sokat szenvedjen. Persze ez csak a szenvedésre igaz, a halál már nem játszik bele a történetbe, így fél szemmel azért figyeli a másik mesterlövészt, hátha társa segítségére akar sietni, és leszedni őt. Ha lehetséges, akkor úgy mozog, hogy a másik házról nehezen láthassák, és ne tudja könnyedén leszedni.


Gorgon látja mire készül Griff, így megpróbálja fedezni. Bárki is emelné rá a fegyverét, vagy próbálná megakadályozni a menekülési útvonalát. Persze csak azokat, akiket úgy lát, hogy nem kell teljesen felfedni helyét. Ha már úgy látszik, hogy úgy ahogy tud magára vigyázni Griff, akkor leszedni a GYRE akciócsoport vezetőjét. Ha levágja a fejet, akkor talán, könnyebben tudnak majd olajra lépni. A koordinálatlanság, még ha csak percekre is elég időt adhat, hogy előnyre tegyenek szert. Ha meg van, akkor feltételezi, hogy már tudják merre is van, vagy merről is jöhetett a lövés. Így hát a tetőn lévő mesterlövész is vehette a bátorságot, hogy lejöjjön.
Meglepő menekülési útvonalat kell gyártani. A fegyvert legnagyobb szélességű töltényre állítja, és páncél törőre. A padlót veszi célba, és egyet beleereszt. Remélhetőleg elég erős, hogy lyukat üssön rajta, és az alatta lakók is felfogják, nem érdemes közelben tartózkodni. Ha ez megvan, akkor egy szép kört lő maga köré, hogy egy emelettel lejjebb kerüljön. Majd ugyanezt eljátssza még egy szinttel, így talán a rá törő kommandósokat meg tudja lepni annyira, hogy kikerüljön bekerítési akciójukból. Ha sikeresen megvan, akkor cikázva a folyosón lefelé veszi az irányt, és közben megpróbál megszabadulni a GYRE ruházattól eldobálva azt a folyosón. Lehetőleg az épület hátsó részén lévő sikátor a cél, és ott egy kevéske ronggyal betekeri a fegyvert, és mintha csak sima járókelő lenne elsétál az utcán.
Ha bármiféle baj, vagy veszélyre utaló jel van, akkor első az egészség. Fedezékbe húzódik, és fegyverét kábítóra állítva, viszonozza a tüzet ha kell, vagy visszaszorítja a rátörőket, és új menekülő utat keres magának.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kétarc

avatar

Hozzászólások száma : 803
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Gotham Nemzeti Bank   Szomb. Ápr. 28, 2012 5:38 pm

Griff

Az emberek többsége már tőled nincs karnyújtásnyira, de akinek a zsebébe belepasszírozod a pénzt, azok is elfutnak. Őket a kordon mögött várják a rendőrök, úgy néz ki mindenki biztonságban van, így szabad utat kapnak a lövészek. Irdatlan erejű sortűz a jutalmad, bár az öv ismét remekül működik, te is tudod, hogy csak addig, míg le nem merül. Annyira még viszont maradt ereje, hogy felugorhass a tetőre, sőt még a pénzt is magaddal tudtad rántani. //Off: Ennek tudjuk be, hogy a lövések nem kerültek el. //
Éppen mikor fedezékbe húzódsz, pattan egy lövés a válladon, ezzel le is tudtad az öv erejét, legalábbis egy kis időre, míg újra fel nem töltődik. Viszont folyamatos tűz alatt tartják a búvóhelyed, és ki tudja, hogy az épület tetején átvették-e a mesterlövészek szerepét. Egyet elintézett Kiméra, egyet Gorgon, és maradt még egy, akit kábítólövés ért. De utána még valaki rátüzelt Kimérára, így valószínűleg maradt még belőlük, kérdés az, hogy hol.

Kiméra

Második dobásod is telitalálatot ért, bár nem volt nehéz egy megsebesített mesterlövészt ártalmatlanítani, s mikor már földharcba keverednél vele, rájössz, túlzásba estél, ugyan nem halt meg, de földharcot vívni veled már nem fog.
Viszont lépések zaja üti meg a füled a feljáró felől, úgy tűnik megérkezett az erősítés, bár igazából lehet valamelyik társad igyekszik feléd, már ha optimista jellemmel vagy ellátva.

Gorgon

Szemtanúja vagy Griff menekülésének, s most nem igen foglalkoznak veled, őt veszik tűz alá, némelyik számodra látható, így nem is késlekedsz a segítségében, gyorsan le is szedsz kettőt.
Viszont ezután valóban lebuktál, néhányan lentről rád kezdenek mutogatni, majd egy a kordon mögül jövő csapat rohan az épület felé, ahol tartózkodsz.
Viszont te fifikásabb vagy, gondolod megleped őket, és a talapzat folytonos lövésével próbálsz két emelettel lejjebb kerülni, az első emeleten mindenki megretten, ordibálnak, és távolodnak a helyiségtől, a következő emelet azonban nem várt fordulatot hoz, egy televízió tetején landolsz, az természetesen megadja magát a ránehezedő súlynak, te viszont a fotelra huppansz, s a fegyvered több méterre pattan tőled, nem beszélve a sérülésről, amit összeszedsz, pillanatnyi fájdalom, talán zúzódás. (Igen, tudsz tőle mozogni)
Ekkor egy fegyver kibisztosítását hallod a hátad mögül.
- Ne mozdulj! Az én házamat te nem fosztod ki! Megvárjuk a rendőrséget! - Hallod a férfihangot a hátad mögül, eközben pedig egyre közelebb érnek a rendőrök is.
Gyorsan ki kell találnod valamit, és valószínűleg a férfi már nem olyan hülye, hogy bevegye a jelvényedről, hogy te a jó oldalon állsz, ha már ilyen módszerekkel próbáltál meg emeletekkel lejjebb jutni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kurt Bozek / Griff
Alvilági alak
Alvilági alak
avatar

Hozzászólások száma : 359
Join date : 2011. Feb. 22.
Age : 30
Tartózkodási hely : Gotham City

TémanyitásTárgy: Re: Gotham Nemzeti Bank   Hétf. Ápr. 30, 2012 6:17 pm

Na úgy látszik a fedezék megvan, igaz a terveim nem jöttek be, és fogalmam sincs merre lehet a helikopter, de hát ez van. Akkor magamnak kell elintéznem a dolgokat. Elérkezett a tervem utolsó fázisa. Mielőtt még cafatokra tudnának lőni, vagy megsemmisíthetnék a fedezékemet kinyitom az egyik zsákot.
Gyorsan a pénz felét, ha kötegekben van, akkor a rajtuk lévő összefogópapírt felvágom, és mintha csak egy esküvőn lennénk, és a rizst szórnánk a boldog párra elkezdem leszórni az épületről. Remélem eléri a kívánt hatást, és a felfordulásban elég időm lesz meglépni.
A pénzeső talán fedezéknek is elég, a kapzsi emberek meg még jobb esélyt nyújtanak a menekülésre. Ha tényleg így van, és remélem már eltelt annyi idő, hogy az övem is újra használható állapotban legyen. És nekiindulok, a bank hátsó része felé, sebesség növelése érdekében szárnyaimat is bevetem, és háztetőről-háztetőre ugrálok, hogy minél távolabb legyek a rendőrök tömegétől. Megpróbálok meglépni minél hamarabb a pénz nagy részével.


Kiméra új elhatározásra jut. A három flakonból még van másfél, így az egyik megkezdettet használja fel. A mesterlövész puskáját az ajtó felé löki, majd meggyújtja a folyadékot, és azt is utána dobja, mint egy molotov koktélt. Gyorsan övére akasztja a kését, és rohan a ház másik felé. Ahol szerelme Gorgon foglalt el lőállást. Úgy látszik a három mesterlövészből négy lett, vagy felébredt az egy. Így azt kell újra kiiktatni.
Természetesen amennyire csak lehet fedezékben halad, és ha kell akkor újra késeit veszi igénybe akár könnyebb kapaszkodásra, akár támadásra. Még van elég naftája, hogy beleköthessen bárkibe, így még nem aggódik nagyon. Azért ha lőnek rá, akkor fedezékben próbál továbbjutni.


Gorgon patt helyzetben van, nem tud merre lépni, nem golyóálló, és a szeretett fegyvere is messze van tőle. Így hát előéletét veszi célba. A férfiak mind egyre gondolnak, és hát egy dologgal lehet őket lefegyverezni.
- Rendben van, de ha nem zavarja a ruhám kicsit feszes. - Ezzel pedig a GYRE ruhát/utcai ruhát szép lassan elkezdi lecipzározni, és kivillantja női bájait, igaz vett bájak, de attól még emberi kézzel tökéletesítettek.
Ha meglepő a hatás, legalább annyira amennyire lehet gondolni, akkor az első adandó alkalommal elég közel lép, hogy elvehesse a fegyverét. Nem akar nagy kárt okozni, csak a fegyvert elirányítani magáról, akár egy szép rúgással ha az tűnik esélyesebbnek, majd egy ütéssel a állcsúcsra, talán elég lesz a civil kifektetésére. Ha nem elég, akkor egy rúgás gyomor tájékra, taccsra teheti. Ha megvan akkor az első dolga a Medúzaszemének visszaszerzése, és ha be akarnak törni, vagy csak kísérletet tesznek rá, megpróbálja visszaszorítani a őket kábító lövések sokaságával.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kétarc

avatar

Hozzászólások száma : 803
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Gotham Nemzeti Bank   Hétf. Május 07, 2012 10:42 pm

Griff

Kartonból készült papír kötegeli össze a jó nagy bankjegyeket, így nem nehéz ketté szelni azt, de ahogy szétszeded, valami leesik a földre. Ahogy megnézed előéletedből kifolyólag egyből rájössz, hogy az nyomkövető, amiket véletlenszerűen helyeznek a kötegek közé. Szinte észrevehetetlenek, apró poloskaszerű chipek ezek, ki tudja mennyi van még belehelyezve a táskákba.
A tömeg azonban a pénzszórásodra bolond lenne elindulni, hiszen a tűzharc még mindig folyik, úgy pattognak a téged takaró falon a golyók, mintha soha nem akarnának kifogyni a tárak.

Kiméra

A fegyver elhajítása annyiban segített, hogy a lépések zajai elhaltak az ajtóban, s a molotov koktél már hátrálásra késztette a valószínűsíthető rendőröket. El is indulsz a másik ház felé, hol szerelmed helyét valószínűsíted, mikor ismét egy lövés éri a vállad, szinte majdnem a másik seb mellett suhan el, viszont ez csak súrolt. A lendület mégis leránt, épp hogy meg tudsz kapaszkodni a tetőn. //Off: Nem tudom honnan vetted, hogy azon a tetőn van a mesterlövész, aki meglőtt.//
A magasság nem igen elenyésző, valószínűleg lábad törne, ha leesnél, viszont az is kérdés, hogy egy kézzel meg tudod-e tartani magad.
Ha lenézel, alattad nemsokkal ott egy erkély, ami talán megmenthet, főleg, hogy kiáltások hangját hallod a tetőről, ahol eddig fenn voltál.
A mesterlövész a utca másik oldaláról tüzelt rád, a bank jobboldali épületének egyik ablakából, azt nem láttad melyikből, mert akkor már lefelé vetted az irányt.

Gorgon

Mivel a férfi háttal van neked, nem igen foglalkozik a bájaiddal, na meg elég nagy perverznek is kellene lennie, ha egy ilyen trükknek bedőlne, miután tönkretetted a tv-jét, a mennyezetét, a kanapéját, ráadásul veszélye sodortad a családját, kik a sarokban gubbasztanak.
- Menjetek és szóljatok a rendőrségnek! Gyerünk! - Kiáltott szeretteire, míg neked esélyt sem adott arra, hogy megfordulhass.
- Még a börtönben milyen melege lesz, tartogassa a bájolgást oda, ott biztos díjazni fogják, nem érdekel, hogyha maga tényleg rendőr, FEL FOGOM JELENTENI! Azt hiszik, bármit megtehetnek?! - Mondta, majd hogy érezd mennyire nem érdekli a trükköd, meglökte a tarkód a fegyver csövével. Látszik rajta, hogy nem képzett fegyverforgató, hanem családját és értékeit féltő szegény alak, aki ilyen közelből biztos nem tévedne. A rendőrök sem lehetnek messze, ráadásul a család is elindult, hogy értesítse őket.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Nemzeti Bank   

Vissza az elejére Go down
 
Gotham Nemzeti Bank
Vissza az elejére 
2 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Univerzumban játszódó FRPG :: Játéktér :: Gotham város és környéke :: Város Háza és Pénzügyi kerület-
Ugrás: