DC Univerzumban játszódó FRPG


 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az Első lépések-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Latest topics
» Társalgó
Szer. Jún. 22, 2016 9:41 am by Lois Lane

» Diego Crown
Csüt. Júl. 02, 2015 10:54 pm by Diego Crown

» Rekviem
Szer. Júl. 01, 2015 8:09 pm by Madárijesztő

» A Robinson park
Vas. Jún. 21, 2015 5:50 pm by Andrew Ramirez

» Csokit vagy csalunk!
Vas. Jún. 21, 2015 4:52 pm by Andrew Ramirez

» Jess Kayle - A Sárkány Gyermeke
Kedd Jún. 16, 2015 11:15 pm by Jess Kayle

» Jess Kayle
Vas. Jún. 14, 2015 4:35 pm by Jess Kayle

» Amecchi Előtörténet
Kedd Jún. 09, 2015 6:24 am by Madárijesztő

» Orvosi igazolások
Kedd Jún. 02, 2015 9:13 pm by Ra's Al Ghul

» Smallville Állatkert
Szer. Május 20, 2015 11:13 pm by Cybergyík

Tükör
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span

Share | 
 

 Gotham Nemzeti Bank

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3
SzerzőÜzenet
Kurt Bozek / Griff
Alvilági alak
Alvilági alak
avatar

Hozzászólások száma : 359
Join date : 2011. Feb. 22.
Age : 30
Tartózkodási hely : Gotham City

TémanyitásTárgy: Re: Gotham Nemzeti Bank   Csüt. Május 10, 2012 2:15 pm

Mivel ha jól érzem az épület tetejének egyik végén vagyok, és az övem is eléggé feltöltődött már, így mint a villám kezdek el rohanni elfelé az utcától, ahonnan lőnek engem. Magammal cipelem a táskákat is, fedeznek is, meg hát a pénzzel még tervezek egy-két dolgot.
A bank mögötti utcácskákat célzom meg, és lehetőleg úgy közlekedek, hogy a feltételezhető mesterlövészek se tudjanak eltalálni. Cikázok jobbra-balra, majd ha eljutottam odáig levetem magam az épületről, és a mögötte lévőbe próbálok bejutni. Akár ablak, tűzlépcső, vagy bármi szóba jöhet, ami segítségemre lehet a célom elérésében.
Ha sikerül, akkor megpróbálom a lehető leggyorsabban megsemmisíteni csőrlézeremmel a nyomkövetőket a pénz mellett, majd újabb helyváltoztatással próbálkozok, még egy házzal arrébb, ugyanúgy belsejébe akarok érkezni. Ha plusz sebesség kellene, mert a lábaim nem visznek elég gyorsan, akkor négykézlábra váltok, és bevetem a kinyújtható karmaimat, meg néha csapok egyet-egyet szárnyaimmal csak a biztonság kedvéért.


Kiméra minden akrobatikus tudományát, amit a cirkuszi élete alatt szedett fel, beveti, hogy a párkányra érkezzen. Nem húzza fel magát, nem lenne értelme. Nem az a mesterlövész kelt fel, akire gondolt. Így lett egy Sierra 4-e is a GYRE-nek. Újból elvégzi a hajcihőt a felforrósított pengével, meg a lőtt sebével. Nem akar sem nyomot hagyni, sem elvérezni.
Ha egy lakásba érkezik, akkor a civileket megijesztve és ha kell tőrével lefegyverezve, azonnal mozgásba lendül. Egy ruhát akar szerezni magának, hogy az eddigi színeket amit visel elfedje, így el tudjon rejtőzni. Nem az ajtó akar távozni, ha volt egy balkon, akkor többnek is kell lennie. Így mielőtt távozás mezejére lépne, körülnéz, nem-e figyeli valaki őt, vagy éppen, hogy nem hiszik-e azt, hogy leesett a tetőről, és halálra zúzta magát.
Ha senki sem figyel, vagy biztonságosabbnak tűnik, nem az ajtón távozni, akkor a lehető legprecízebb ugrással próbálja venni a szinteket.


Gorgon A legjobb pillanatban félre kapja a fejét, bal könyökével megpróbálja feltolni a puska csövét, hogy ha elsülne akkor is a plafonba kerüljön még egy lyuk és ne a fejébe. Ezt követően pedig egy egyenes rúgással gyomron akarja találni a férfit. Bal keze addig rákulcsolódik a puskára, és megpróbálja kirántani a férfi kezéből. Ha már a fejelhúzás sem sikerül, akkor csak annyit közöl szerelmével, mielőtt füst és hamuvá válik a feje, hogy "Szeretlek", és kész.
Ha mégis netalántán sikerülne a terv, akkor egy párat az ajtó félfába lő, csak hogy visszatartsa a betolakodókat, mert hát a lövöldözés mi másra is lenne jó. Majd a lehető leggyorsabban megkaparintja a Medúzaszemét, és újabb saját maga által alkotott lifttel próbál még egy emeletet lejjebb ereszkedni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kétarc

avatar

Hozzászólások száma : 803
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Gotham Nemzeti Bank   Hétf. Május 14, 2012 11:43 pm

A lődözések és kiabálások zaját magad mögött hagyod, a mesterlövész pedig úgy tűnik, éppen mással van elfoglalva. Megúsztad a balhét, ráadásul a nyomkövetőket is kinyírtad. Társaidat hátrahagyva menekülsz, és úgy tűnik, semmi nem állít meg.

//Griff kalandja véget ért, jutalmad a zsákban található tíz ezer dollár, és a körözési szinted nem kevesebb mint két, ismétlem két szintet ugrott. Gratulálok. A Bőröndös fickót őrizetbe vették, miután megtalálták nála a jelmezed hasonmását. //

Kiméra

Sikeres a műveleted, habár egy kézzel azért kicsit hajmeresztő mutatvány volt a párkányra érkezésed, alig bírtad magad megtartani. Viszont a bal kezed immáron használhatatlan, hiába tüzeskedsz vele, nem igen tudod mozgatni, valószínűleg megroncsolhatott a golyó egy ideget.
A megrémisztés olyannyira jól sikerül, hogy könyörögve az életükért, ki rohannak a lakásból, tárva nyitva hagyva az ajtót, így zavartalanul öltözködhetsz, amilyen ruhákba akarsz.
A tűzlétra is ott áll az ablak alatt, könnyen lerohansz rajta, és szabad az út. A rendőrök már eltűntek a tetőről, a mesterlövész pedig nem lát be a szűk sikátorba.

//Kiméra kalandja véget ért, jutalma szintlépés a gonoszok listáján//

Gorgon váratlant lép és hátra próbál ütni ezzel gondolván, hogy meglepi a férfit. Viszont mivel háttal állt, nem láthatta, hogy a családapa majd besz*rik a félelemtől, így ahogy már lendült a lány keze, elsült a fegyver, szerencséjére még időben félrerántotta a fejét, így a szemközti falat találta el. Sikeres a fegyverkirántás is, így most van egy stukkered, melyet a fickótól vettél el, meg persze a sajátod. A fickónak a rúgás csak grátisz volt, hiszen a félelem úrrá lett rajta, összeesett a rúgás, csak lendületet adott neki. Éppen lődöznéd ismételten a plafont, mikor beront a GYRE, körülbelül öten, és mindannyian fegyvert tartanak rád. Lehetőségeid. Megadod magad, és dutyi. Kiugrasz az ablakon, bízva a szerencsében. Felveszed a harcot, és valószínű meghalsz. Természetesen több lehetőséged is van, de ezek az ésszerűek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kurt Bozek / Griff
Alvilági alak
Alvilági alak
avatar

Hozzászólások száma : 359
Join date : 2011. Feb. 22.
Age : 30
Tartózkodási hely : Gotham City

TémanyitásTárgy: Re: Gotham Nemzeti Bank   Szer. Május 16, 2012 6:38 pm

Gorgon nem ijed meg, volt már dolga rendőrséggel, és tudja mi ilyenkor a szokás. Csak egy rossz mozdulat, és több ólom lesz benne, mint műtétjekor. A headseten hallja, hogy társai már megléptek, így már mindent megtett, amire erejéből tellett.
Griff meglépett, és halad útja felé. Szerelme szintén megmenekült, így már csak magára kell vigyázni. Ez pedig nem nagy dolog, vagy él vagy hal, már mindegy. Teljesítette feladatát.
Így lassan semmi fenyegetőt nem téve felemeli kezét, természetesen Medúzaszemével együtt. Lassan lép hátra, ahogy közelítenek a GYRE emberei, természetesen az ablak felé hátrál. A magasság nem olyan szörnyű, talán csak lábát töri, vagy még azt sem. Esetleg a nyakát, de hát az sem túl nagy baj.
Ekkor összefacsarodik a szíve, a gondolattól, hogy Idris-t nem láthatja többet. Ám a kötelesség, és a fogadalom többet ér. Soha nem megy börtönbe, és ez így is fog maradni. Ellépked az ablakig, és kiveti magát. Ha ablak van rajta, akkor is. Hanyatt löki magát, és élvezettel veszi tudomásul, ha az aszfalt hihetetlen gyorsan közeledik hozzá.
- Szasztok pancserek - Amennyire csak tud, úgy irányítja magát, hogy a talpa legyen lent, és a landolás erejét, megpróbálja kiforogni. Talán elég lenne ennyi is, hogy nem törje össze teljesen magát, ám még van egy trükk a tarsolyába. A fegyverét a föld felé irányítja, és egyetlen gombnyomásra kiveszi a "töltények" sűrítését, és így a levegő simán átáramlik a fegyveren. A ravasz húzogatásával, pedig talán ad annyi felhajtó erőt, hogy csökkentse a becsapódást.
Akár tört akár, nem csont, és ha még menni is tud utána, akkor a legközelebbi sikátor felé veszi az irányt. Sajnos a ruháját már látták, így valamilyen göncöt próbál meg kukázni, ami eltakarja, és mint egy hajléktalan tűnne el az utca rengetegében.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kétarc

avatar

Hozzászólások száma : 803
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Gotham Nemzeti Bank   Csüt. Május 17, 2012 10:37 am

Ahogy felemelt kézzel hátrálsz, úgy a rendőrök is lépkednek közelebb, persze hangjukat is hallatják elég keményen, nehogy megfeledkezz arról, mi lenne most számodra a legideálisabb megoldás.
- Maradjon ott ahol van hölgyem, több emelet magasan vagyunk, nem élné túl a zuhanást! Maradjon különben tüzet nyitunk! - Üvöltötték többen, de te ezzel nem törődtél a mondat végére úgy ugrottál ki az ablakon, mintha egyenesen a szabadság friss illatát érezted volna, de a halál szaga erősebbnek tűnt. A GYRE-sek nem is késlekedtek tüzet nyitni, már mikor lendültél megindult a golyózápor. Egy golyó súrolta a lábad, a másik pedig //csak, hogy változatosak legyünk// a fenekedet találta el. Az érkezés egy meglepően jó ötletnek köszönhetően sima ügy volt, na de a lövések igencsak megnehezítették a menekülésed, ahogy a sikátor felé próbálsz sántikálni, már felülről kapod is az áldást, de szerencsére nem történt komolyabb probléma.
Az első csövestől kit meglátsz, "elkértél" egy kabátot, ki a "legnagyobb örömmel odaadta neked", így már azzal sikeresen megtudtál lépni, egy csatorna lejárón keresztül. Bottal üthetik a nyomodat.


//Gorgon kalandja is véget ért, jutalma szintlépés a bűnözői ranglétrán, körözés a fejére (Persze a csapat összes tagjára vonatkozik), és egy kis ólom a sejhajába.
A játék véget ért, remélem élvezted, próbáltam megnehezíteni a dolgod, ami szerintem sikerült, a bővítésben ne felejtsd el megemlíteni, hogy gyógyultak meg a csapattársak. A jutalmat használd egészséggel. //
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Madárijesztő
Admin
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 1325
Join date : 2011. Feb. 21.
Age : 27

TémanyitásTárgy: Re: Gotham Nemzeti Bank   Szomb. Feb. 21, 2015 10:11 pm

Penny magánkaland kezdő reagja


A gotham-i nemzeti bank mindig is a gazfickók kedvelt célpontja volt, ha gyorsan és egyszerűen akartak pénzhez jutni. (A Provident-nél mindenképp jobb Very Happy )
Az őrségváltás zajlott éppen, mikor a felhőket átszelő léghajók a bank irányába fordultak, mintha valami érdekesség történne ott éppen. És történt is; egy furgon száguldott, nem törődve a közlekedési szabályokkal, és a lámpákkal, így többek között komoly balesetek is kialakultak, ám az igazi célpont a bank volt. Mielőtt a jármű odaért volna, a bank közelében lévő építkezésen a zúzó daru megmozdult, és egy lendítéssel lebontotta a bank főbejáratának nagy részét. Egy igen méretes lyuk keletkezett ott, a furgon pedig egyenesen felhajtott a lépcsőn, majd megállt a törmelék egy vékonyabb gátjánál. A kocsiból négy alak ugrott ki, a sofőr pedig ott várakozott. A kora esti órákban alig-alig voltak már odabent, a zárás előtti herce-hurca zajlott, így is kitört a pánik bent is, és a környező területeken is. A négy fickó gépfegyverekkel és füstgránátokkal felvértezve hatolt be a bankba, és látszatra jól volt megszervezve az akció, de koránt sem volt az. Még mielőtt a füst betöltötte volna a termet, egy banki pénztáros megnyomta a néma riasztó gombját, ami megküldte a jelet a rendőrségnek; és még egy jelet, amelyről csak kevés ember tudott. A Bat-barlang monitorján megjelent a vészjelzés, valamint az utcai kamerák képe.

Te éppen két sarokkal vagy lejjebb a banktól, így a zűrzavar hamar elér hozzád. Az emberek próbálnak menekülni a vész elől, az autósok pedig veszettül nyomják a dudát, egynémelyik pedig nekicsapódik egy-egy lámpaoszlopnak, vagy útmenti újságos-, vagy postás konténernek. Teljes a káosz, ám az égen hamar megjelenik egy jel, amely sokak nyugalmát hozza meg. Egy óriási fehér kör, benne egy fekete denevér sziluettje. Mindenki tudja mi az, és mi következik ez után.

//Az első postban nem lesz sok dolgod, reagáld le a fent leírtakat, és ott fejezd be, hogy megérkezel a bankhoz. Sok sikert, és csak ügyesen.//

_________________
"How many more bones will you crush? How many lives will you destroy in the pursuit of what you call justice? You are the product of everything you fear: violence, darkness, helplessness. All that remains is for you to watch, as I drag your beloved Gotham into oblivion."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://dcuniversefrpg.hungarianforum.net
Penny Danvolt
Civil
Civil
avatar

Hozzászólások száma : 313
Join date : 2012. Aug. 09.
Age : 15

TémanyitásTárgy: Re: Gotham Nemzeti Bank   Vas. Feb. 22, 2015 10:00 am

Ma este úgy döntöttem, hogy megint járőrözök, így megint felvettem azt a fekete ruhát, amit múltkor is viseltem és az íjamat is magamhoz vettem. Elhagytam a házat, majd elindultam keresztül a Robinson parkon. Eleinte csak köröztem a tetőkön, majd továbbhaladtam más utcák felé. Néha lenéztem az utcára és minden rendben volt. A következő háztetőn végighaladva elértem az utcasarkot. Épp csak szétnéztem ezen az utcán, máris néhány kocsi csapódott lámpaoszlopoknak és konténereknek. Többen pedig futva menekülnek.
- Mi történhetett? - kérdeztem.
Ekkor jelent meg a jól ismert jel, ami Batmant hívja. Csak egy pillanatra néztem oda, aztán elindultam arra, amerről a menekülők érkeztek. Pár perc múltán odaértem a nemzeti bankhoz. A bejárat helyén egy méretes lyuk volt, a lépcső tetején pedig a furgon.
- Bankrablás. Veszélyes lesz a sok fegyver miatt, de nem érdekel.
Ránéztem a furgonra és elhatároztam, hogy kilyukasztom a gumikat. Leugrottam a tetőről és biztonságosan földet értem. Átfutottam az utcán, odaérve a lépcsőhöz felmentem, a furgon mögé.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Madárijesztő
Admin
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 1325
Join date : 2011. Feb. 21.
Age : 27

TémanyitásTárgy: Re: Gotham Nemzeti Bank   Vas. Feb. 22, 2015 8:31 pm

Ahogy közelebb kerülsz a berobbantott bankhoz, és a furgonhoz, a tömeg egyre csökken, már mindenki elmenekült onnan, akinek van egy cseppnyi esze. A furgonhoz közeledve egy halom törmeléken kell átverekedned magad, ugyanis a bontógolyó folyamatosan leng ide-oda, ezzel megnehezítve mindenki dolgát, köztük a tiédet is. Melletted nem sokkal egy szerencsétlen nőt sodort el, akinek a kezéből kihullott egy szatyor, és a benne lévő étel szanaszét szóródott a földön. Hűlt helye maradt csupán, de végül nagy nehézségek árán sikerül elérnek a kocsit, majd a kerekek közelébe férkőznöd. Ahogy kilyukasztod az első kereket, egy pillanatig örülhetsz, de aztán ez az öröm, ahogy jött, úgy el is illan, ugyanis biztonsági kerék van a kocsin, ami annyit tesz, hogy bár kiszúrtad, egy pillanattal később egy szilikonhabbal felfújja magát belülről, és olyan, mintha semmi baja nem lenne. A sofőr kinyitja az ajtót, és hátranéz rád.
- Te! Mégis mi a fenét képzelsz magadról, kislány? Nem kéne otthon a leckédet írnod, ahelyett, hogy a nagyok dolgába avatkozol bele? - nem tétovázik, kiszáll a járműből, kezében pedig egy feszítővas villan. - Itt a pályafutásod vége, remélem anyukádék felismernek majd ezután. - párszor, lazán megcsapkodja a tenyerét a szerszámmal, és lassan feléd indul.

//Nem kérek most sokat, ezeket reagáld le, illetve írd le, hogy a bontógolyó okozta nehézségeket - és mik azok - hogyan gyűröd le, míg a furgonból előjön a fickó.//

_________________
"How many more bones will you crush? How many lives will you destroy in the pursuit of what you call justice? You are the product of everything you fear: violence, darkness, helplessness. All that remains is for you to watch, as I drag your beloved Gotham into oblivion."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://dcuniversefrpg.hungarianforum.net
Penny Danvolt
Civil
Civil
avatar

Hozzászólások száma : 313
Join date : 2012. Aug. 09.
Age : 15

TémanyitásTárgy: Re: Gotham Nemzeti Bank   Vas. Feb. 22, 2015 9:01 pm

Ahogy odaértem a törmelékhez, az ott álló nőt akartam félrerántani a golyó útjából de elkéstem és elsodorta. Keserű érzés töltött el emiatt. Elérve a furgont, kilyukasztottam az első kereket és kissé csalódottan láttam, hogy nem sikerült. Az ide-oda lengő golyó ellen pedig úgy igyekeztem védekezni, hogy egészen a kocsi mellett hasaltam.
~ Ez olyan önfelfújós kerék, amilyen a filmekben is van.
A sofőr észrevett engem, majd pár szót intézve hozzám, megfenyegetett. A sál alatt lekonyult a szám. Miközben jött felém, az erőmmel egy kis löketet küldtem felé, ami azt eredményezte, hogy a kocsiajtónak essen. Óvatosan felálltam.
- Ha jót akar, akkor nem most fog hadakozni azzal a vassal. - mondtam. - De ha annyira ki akar állni, nem engem fog eltalálni a golyó.
Valójában, már ki is találtam, hogy szabaduljak meg a golyótól, de abban biztos voltam, hogy nem fog sikerülni elsőre. Bal kezembe létrehoztam egy nagyobb gömböt, majd pár másodperc várakozás után el is dobtam azt, a golyó kábele felé.
- Remélem eltalálja. Elég erősnek kell lennie, hogy elszakítsa.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Nemzeti Bank   

Vissza az elejére Go down
 
Gotham Nemzeti Bank
Vissza az elejére 
3 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Univerzumban játszódó FRPG :: Játéktér :: Gotham város és környéke :: Város Háza és Pénzügyi kerület-
Ugrás: