DC Univerzumban játszódó FRPG


 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az Első lépések-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Latest topics
» Társalgó
Gotham Városi Rendőrség - Page 5 I_icon_minitimePént. Nov. 16, 2018 5:38 pm by Demolition Captain

» Diego Crown
Gotham Városi Rendőrség - Page 5 I_icon_minitimeCsüt. Júl. 02, 2015 10:54 pm by Diego Crown

» Rekviem
Gotham Városi Rendőrség - Page 5 I_icon_minitimeSzer. Júl. 01, 2015 8:09 pm by Madárijesztő

» A Robinson park
Gotham Városi Rendőrség - Page 5 I_icon_minitimeVas. Jún. 21, 2015 5:50 pm by Andrew Ramirez

» Csokit vagy csalunk!
Gotham Városi Rendőrség - Page 5 I_icon_minitimeVas. Jún. 21, 2015 4:52 pm by Andrew Ramirez

» Jess Kayle - A Sárkány Gyermeke
Gotham Városi Rendőrség - Page 5 I_icon_minitimeKedd Jún. 16, 2015 11:15 pm by Jess Kayle

» Jess Kayle
Gotham Városi Rendőrség - Page 5 I_icon_minitimeVas. Jún. 14, 2015 4:35 pm by Jess Kayle

» Amecchi Előtörténet
Gotham Városi Rendőrség - Page 5 I_icon_minitimeKedd Jún. 09, 2015 6:24 am by Madárijesztő

» Orvosi igazolások
Gotham Városi Rendőrség - Page 5 I_icon_minitimeKedd Jún. 02, 2015 9:13 pm by Ra's Al Ghul

» Smallville Állatkert
Gotham Városi Rendőrség - Page 5 I_icon_minitimeSzer. Május 20, 2015 11:13 pm by Cybergyík

Tükör
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span

Share
 

 Gotham Városi Rendőrség

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
SzerzőÜzenet
Michael White
Igazságosztó
Igazságosztó
Michael White

Hozzászólások száma : 300
Join date : 2011. Mar. 11.
Age : 29

Gotham Városi Rendőrség - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 5 I_icon_minitimeKedd Május 31, 2011 9:45 am

Nagyszerű, Villanykörte tényleg kilötte a poroltót. Ha számításaim helyesek és rákerül a hab, akkor ez legalább lelassítja, de le is szigetelheti csávókámat. Persze lehet, hogy ez a tervem nem válik be, s miközben cikázok az újabb csapásai elől, látom, hogy kigyulladt néhány asztal. Na, ez kell nekem!
Igen ám, de a főnököt nem tudtam elintézni és megjelent még egy csatlósa, akit utasít, hogy támadjon rám. Jaj de jó, már két ellenfél... Önkéntelenül elmosolyosom, "na-ez-érdekes-lesz"-elv alapon.
- Ó, dugulj már el - morgom oda az elektromos pasinak.
Reménykedem benne, hogy miközben ugrásokkal próbálok kitérni a csapások elől, a zöld ruhás nem tud közel kerülni hozzám. Ha sikerül így távol tartani magamtól, akkor igyekszem elérni az egyik égő asztalt, s ha ez megtörtént, felemelem, hogy beindíthassam a tűzcsapot. Ez tuti elintézné ezt a fazont. Ha viszont mégis közel kerülne, akkor megpróbálok odaszaltózni az egyik ilyen asztalhoz és elvégezni az előbbi műveletet, s ugrás közben megcélzom az állát lábaimmal.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hatred

Hatred

Hozzászólások száma : 101
Join date : 2011. Feb. 24.

Gotham Városi Rendőrség - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 5 I_icon_minitimeKedd Május 31, 2011 4:04 pm

Az ablakon csöndben, óvatosan mászok be, miközben a nyomokat nézem a kezembe veszem a lőfegyverem, aminek a tárcseréjére szánom magam, ahogy meglátom a megannyi fegyver nyomát. A zsebembe csúsztatom a gumilövedékes tárat és éles lövedékek kerülnek a pisztolyba. Lassan próbálok haladni, fejem mellett tartott jobb kezemben pihen a Röhm, készen arra, hogy tüzeljek vele. De ha nem muszáj nem használom. Minden útba eső helyiségbe óvatosan nézek be, akármi nyomát keresni a tettesnek vagy valami segítségnek azzal kapcsolatban. Lehetőleg hangtalan léptekkel haladok, feszülten figyelve. Ha az utamba kerül valami gyanús alak, de nem szúr ki akkor csak kilépek egyenlőre a látó teréből, de ha meglep kénytelen vagyok és vetődni és így is próbálok tenni, egy fedezék felé. Az előbbi még rendőrök esetén is fenn áll. A megfigyelés most a lényeg, egy ilyen mértékű rombolásnál minden eshetőséget beszámítok, árulok, álruhások. Bár ez utóbbit kis eséllyel. Nem hiszem, hogy valaki itt értelmét érzi valaki átverésének, mikor az egész kihaltnak tűnik.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Vadmacska

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

Gotham Városi Rendőrség - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 5 I_icon_minitimeKedd Május 31, 2011 4:44 pm

A tervek szépek, és hála a teremtőnek mindenkinek vannak. A probléma csak a kivitelezéssel van, és a hirtelen társakkal. Elektrominátor belelő a feléje repülő tárgyba, és mielőtt még bárki is beteljesíthetné célját ledönti a négy embert a nagynyomású készülék robbanása.
Elektrominátor van a legközelebb, és őt teríti be először a kiömlő hab. Mammon és társa IX, sikeresen meg tudják állni, hogy kirepüljenek az általuk kialakított falban lévő lyukon. A földön találva menedéket maguknak az emeletes repülés ellen. Maverick, így is a padlón volt, és nem is sikerül felállnia, csak annyit érzékel az egészből, hogy a mindent beterít a por. Szemük szájuk tele lesz a négyesnek, így kicsit máris nehezebb harcolni.
Eközben Sárkány felemeli a az égő asztalt, és kardja erejének köszönhetően ki is bírja a lökéshullámot. Megingás nélkül tartja a habzuhatag felett a nem könnyű tákolmányt, és be is indítja a tűzjelzőt. A plafonba szerelt csapokból elkezd ömleni a víz, és pillanatok alatt csuromvizesekké téve a társaságot. Ekkor ront neki a kérdőjeles csatlós. Egész testtel ugrik neki Sárkánynak, ami egy ilyen kiszolgáltatott helyzetben nem túl kecsegtető. Sárkány előre esik, elejtve az asztalt, és hosszan súrolva a padlót. A férfi a hátán van, és újra lecsapni készül.
Hatred elemzés közben tompa robbanást hall, utána pedig rá is elkezd hullani az égi áldás. Ekkor lép fel a harmadik emeletre a számára ismeretlen Rébusz. A férfi sétapálcájával támogatja járását, és mikor megpillantja az igazságosztót, egy pillanatra megtorpan.
- Kérdés: Hogy került fel egy maszkos a harmadik emeletre, anélkül hogy belefutott volna a lenti csetepatéba? Kérdés: Talán pont értem jött?

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Michael White
Igazságosztó
Igazságosztó
Michael White

Hozzászólások száma : 300
Join date : 2011. Mar. 11.
Age : 29

Gotham Városi Rendőrség - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 5 I_icon_minitimeKedd Május 31, 2011 11:33 pm

Hú, erre nem számítottam, de benne volt a pakliban. Sőt, talán ez még jobb is! A robbanás leterítette Árammant, sőt még a másik két újonc játékost is. Csodálkozom is, hogy meg tudok állni a lábamon, de úgy néz ki, ekkora távolsággal még elbírok. Jó tudni, ilyet még nem próbáltam, mondjuk lehetőségem sem volt robbanással kísérletezni.
Elérem a kiszemelt asztalt is és sikerül vele beindítani a védelmi berendezést. Szuper! Akkor ha a robbanás nem lett volna elég, remélem ez végleg kifekteti!
Ekkor érkezik hátulról a zöld krapek. Hátulról kap el, én meg vele együtt zanyálok, ki is esik a kezembő az asztal, de a kardot szerencsére sikerül megtartanom. A hátamon van, valószínűleg pillanatok kérdése és lecsap rám valahogy. Ki kell szabadulnom, nincs semmi kedvem maflást kapni. Főleg, hogy amilyen az én formám, ennek is lehet szuperereje, akkor meg képes lehet a kiterítésemre is.
- Szállj már le rólam, ne buzulj!
Ezután megpróbálok egy hirtelen mozdulattal megfordulni, remélve, hogy ezzel sikerül leráznom újdonsült ellenlábasom. Ha sikerül, akkor óvatosan körülnézek, hogy milyen a csatatér. Ha sikerült legalább két szupererejű személyt kifektetni, akkor a főnök után eredek, ráhagyva a többit Mave-re.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mammon
Huligán
Huligán
Mammon

Hozzászólások száma : 375
Join date : 2011. Apr. 17.

Gotham Városi Rendőrség - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 5 I_icon_minitimeSzer. Jún. 01, 2011 7:31 am

Már pedig olyannyira közel voltam ahhoz, hogy szolgámmá tétessem a létsít egyik legundorítóbb fajának egyik rákfenéjét. De erős lökéshullám zökkent ki a koncentrálásomból, és csak kevés hiányzik, hogy ki nem zuhanok ki azon a tátongó lyukon, amin érkeztünk. A padlóra esek, és vicsorogva dolgozom fel azon tényt, hogy öltözékem bekoszolódott. Zakóm és ingem a porban úszik. Dühödten kelek, fel és tekintek végig, hogy még is ki volt a felelős. Szemeim halvány vörösen kezdenek el izzani a dühtől, ami elkezd belülről marcangolni. Nem vagyok hajlandó elfogadni, hogy az eltervezett folyamat, ami sikerrel zárulhatott volna, egy szempillantásnyi idő alatt szeret foszlott. Ez nem elfogadható. Ökölbe szorul kezem és már-már olyan erővel mind ez, hogy körmeim vért serkentenek ki tenyeremből. Amint egy csepp vörös színezi be a padlót, megindulok a dühtől, és agressziótól feltüzelve, és az imént manipulálni próbált emberi csökevényt veszem célba. Boldog lehetett volna, ha a sötétség szolgálatába ál, és a kínokokat elkerüli. De most leküldöm a pokolba, ahol majd rádöbben arra, mennyivel jobb dolga lett volna nálam. Még mindig a földön fekszik. Ott is van a helye... Mikor megfelelő távolságba érek, magasba ugrok, térdemet előre helyezem, majd öklömet is, és testsúlyomat ebbe a két pontba összesítem, a lendületemmel együtt, és lecsapni készülök, minden erőmmel. Mikor belekezdek a folyamatba, csak akkor eszmélek fel, hogy nem nekem kellene most harcolni, és hogy mind ezt egy olyas valakiért teszem, aki nem több ezeknél. Ember... de muszáj segítenem neki, ha hatalomra van szükségem. Egyenlőre még én dolgozok neki, de a kocka fordulni fog igen hamar.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Maverick
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Maverick

Hozzászólások száma : 140
Join date : 2011. Feb. 27.
Age : 25

Gotham Városi Rendőrség - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 5 I_icon_minitimeSzer. Jún. 01, 2011 4:51 pm

Ellenfelem már közel jár, hogy átvegye fölöttem az uralmat, amikor hirtelen megszakad a delej. Egy hatalmas robbanás történik, és mindent beterít a por. Bár nem láttam, de úgy gondolom, hogy egy poroltó robbanhatott fel. Bár ellenfeleim elesnek, mivel én eddig is a földön voltam, nem viselt meg annyira, nem számítva a rengeteg port. A maszkom és a napszemüvegem valamennyire megvédett a szállongó portól, úgyhogy lehet, hogy némi előnybe tudok kerülni. Ledobom az átláthatatlanná porosodott szemüveget, megragadom a fegyveremet, és felpattanok. Egyértelmű, hogy két ellenfelem közül a mágus a veszedelmesebb, ezért neki rontok. Ha a csaj megpróbál feltartóztatni, akkor igyekszem kikerülni, vagy félrelökni az útból. A csávó fejére célzok egy szúrással, majd a botot megfordítva a másik végével elölről a homloka felé csapok.
Ha netán a támadása még a földön érne, akkor kigurulok arra, amerre több tér van, majd felpattanok, és megpróbálom kihasználni azt az időt, ameddig a földön van, és akkor sújtani le a koponyájára.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Demolition Captain
Huligán
Huligán
Demolition Captain

Hozzászólások száma : 289
Join date : 2011. Apr. 06.

Gotham Városi Rendőrség - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Mani háza   Gotham Városi Rendőrség - Page 5 I_icon_minitimeSzer. Jún. 01, 2011 6:28 pm

Víz! Na ez még aztán hiányzott. Felkászálódom és megpróbálok megszabadulni a rajtam lévő habmennyiség javától. Aztán körbenézek és felmérem a terepet. A fehér maszkost, akivel harcoltam épp lefoglalja Rébusz egyik embere. Aztán a másik figurára pillantok, aki épp harcra készül. Én a magam részéről köszöntem a részvételt. Kimászok az imént falba illesztett építészeti mesterműhöz hasonlítható gigantikus lyukon a szabadba, még mielőtt csurom vizes lehetnék és közben végig ügyelek rá, hogy ne alkalmazzam az erőmet, mert az bizony nem lenne jó hatással a képességeimre. Mondhatni a víz nincs rám jó hatással. Ha biztonságosan kijutottam, megszabadítom magam a portól és várok, hogy megszáradjak. Amint szárazabb lettem, remélhetőleg már fogom tudni használni a képességeimet. Addig is pedig remélem szerencsém lesz és lehetőleg senki nem jön majd utánam. Odakint próbálok eltűnni a látókörzetekből, hogy senki ne vehesse észre az igazságosztók közül, hogy megléptem kivárni a megfelelő pillanatot.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hatred

Hatred

Hozzászólások száma : 101
Join date : 2011. Feb. 24.

Gotham Városi Rendőrség - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 5 I_icon_minitimePént. Jún. 03, 2011 12:39 am

A robbanásra rögtön magam elé emelem a fegyvert, készen érezve magam a tüzelésre, de utána felmérem merről jöhetett a robbanás. Nem valami szimpatikus a szituáció. Azt se tudjuk kitől, de azt hiszem épp felszabadítjuk a rendőrséget... Gondolom én könnyedén, de ekkor az első alak betoppan a látó terembe. A megjelenése már sokat mond, de mikor maga is megszólal. Hamar biztos leszek benne, hogy Arkham doki valamelyik hibás diagnózisa járkál itt nekem kint. Bár lehet még csak majdani törzskártyás a tízes folyosó poker blokkjából. Nem mintha lenne időm ezen gondolkozni . Csak reflex szerűen emelem rá a fegyver csövét, történetesen a fejét célozva.
- Csáklya... - Jegyzem meg a rekedt hangomon, nemes egyszerűséggel. A mutató ujj már nagyon a ravaszon játszik. De ha valami hirtelen elkerülhetetlen fog történni akkor bevetődök a szobába.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Vadmacska

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

Gotham Városi Rendőrség - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 5 I_icon_minitimePént. Jún. 03, 2011 2:10 pm

A harc tovább hömpölyög minden szinten. Sárkány nem sokat teketóriázik, és hanyatt veti magát, ezzel nem sikerül lerázni magáról a támadóját, de legalább ő van felül most már. Mielőtt bármit is tehetnél megpillantod, ahogy a kérdőjel alakú fegyvere, a nyakadhoz közelít. Az egyik vége borotvaéles, így nem kis veszélybe kerültél.
Eközben Elektrominátor szárazba próbálja tenni magát. Kilép a lyukon, de meglepetésére talál ott valakit. Egy ököl repíti vissza a rendőrségre, és a tulajdonosa az ismeretlen megmentő követi is őt.
Gotham Városi Rendőrség - Page 5 406px-Drkdvl
Körülnézés nélkül, ront előre. Elsuhan IX mellett, és megragadj az ugró Mammont. A meglepetéstől a démon reagálni sem tud.
- Látom jókor érkeztem Mav..... - Ekkor látja meg mit is ragadott meg igazán. - MAMMON! Mit keresel itt te pokolfajzat? - A hangja a mélységekből hallatszik, akár egy életre kelt démon szólalna meg. Mammon gyorsan felismeri Drakeros-t az egyáltalán nem veszélytelen démont, igaz emberi alakban. Az alvilágban már találkoztak nem is egyszer, és mint általában a démonok nem atrocitás mentes volt a kapcsolat. Maverick is felismeri bűnüldöző társát Vörös Vadászt, szerencséjére rajta volt a gyűrű.
Elektrominátor IX mellett landol, aki jó társhoz híven, feltámogatja a férfit, és megpróbálja felmérni az új helyzetet. Eközben a harmadik emeleten Hatred ráfogja első látásra nem túl halálosnak tűnő fegyverét az idegenre, aki egy mozdulatot sem tesz. Csak fogja a botját, és farkasszemet néz a maszkossal, persze ha látná a szemét az alkalmatosság alatt.
- Kérdés: Mit szándékozik tenni a maszkos idegen? Kérdés: Tényleg komolyan gondolja, hogy egy olyan fegyverrel akar engem sakkban tartani?

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mammon
Huligán
Huligán
Mammon

Hozzászólások száma : 375
Join date : 2011. Apr. 17.

Gotham Városi Rendőrség - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 5 I_icon_minitimePént. Jún. 03, 2011 4:18 pm

Már elképzelem, amint az ember utolsó leheletét köpi ki, de valami meggátol. Vagy valaki. Megragad és a eltérít a célomtól. Ezt nem vagyok hajlandó eltűrni senkitől sem! Ahogy azt sem, hogy sem IX, sem az izzó férfi, Elektrominátor nem volt hajlandó megvédelmezni engem. Alkalmatlanok, bár nem meglepetés. Olyanok mint a többi ember. Szánalmasak, és semmire sem használható egyszerű eszközök, akik nem többek a férgeknél, akik a lábunk alatt túrják a földet. Mikor szembesülök azzal, ki magával ragadott, enyhe, alig észrevehető döbbenetet látni arcomon. Valóban csak azok képesek ezt felfedezni akik igen régóta ismerhetnek. Drakeros? Emberi testben? Igen, ez nem álca, mint nálam. Ez egy húsvér ember test.

-Mélyre süllyedtél.

Mondom érzelemmentes hangon. Mindig is tudtam, hogy Drakeros nem több a többi alantas démonnál az alvilágban, de többet néztem ki belőle, mint hogy egy emberrel köttessen szövetséget, és társuljon vele. Undorító. Szánalmas, és gusztustalan. Ráadásul még egy másik csökevény védelmére is kel. Nem úgy mint én, aki pusztán üzleti szempontokból cselekszik, hanem szívből teszi mind ezt. Ezt veszem ki szavaiból. Amint elhagyják a szavak számat, megpróbálom megragadni tekintetét, és megigézni őt. Most oda kerülsz, ahová való vagy Drakeros! Az én szolgálatomba. Izzó szemeimmel azon vagyok, hogy elméjét és gondolatait módosítva rávegyem, hogy az én talpnyalómmá váljon. Bármennyire is lenézem ezt az alsóbbrendű Ördög fattyút, hasznos társ lenne most. Ha netalántán nem lenne alkalmam megvalósítani tervem, próbálok kiszabadulni karjai közül, és egy lengő láb rúgással arcon vágni. Jobban örülnék, ha nem így lenne, és az első tervem valósulna meg.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Maverick
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Maverick

Hozzászólások száma : 140
Join date : 2011. Feb. 27.
Age : 25

Gotham Városi Rendőrség - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 5 I_icon_minitimePént. Jún. 03, 2011 5:21 pm

A csata intenzitás a poroltós baleset miatt egy kicsit lecsökkent, de most újra felpörögni látszanak az események. Ellenfelem már felém is veti magát, amikor az elektromos fickó nagy lendülettel berepül a lyukon, ahol az előbb észrevétlenül kilépett, ráadásul minden bizonnyal nem is magától. A következő pillanatban egy vörös villanás derékon ragadja a támadómat, és magával ragadja. Amikor felismerem az alakot, elönt a megkönnyebbülés.
-Vörös Vadász! El sem tudod képzelni, mennyire örülök, hogy látlak!- kiáltok oda vörös bőrű kollégámnak, de utána inkább hagyom, hogy hadd koncentráljon a harcra. Valószínűleg neki is minden erejére szüksége lesz, hogy legyőzze ezt a Mammon nevű alakot. Inkább a többi ellenfélre koncentrálok. A zöld hajú csajszi és a sugárzó pasas egy gyönyörű romantikus jelenetet mutatnak be a sarokban, tehát most rájuk koncentrálok. Sárkány eléggé el van foglalva a zöld ruhással, de talán boldogul.
-Hé srácok, beszállhatok én is?- kiáltok ellenfeleim felé, és fegyveremet szúrásra készítve egyenesen nekik rohanok, majd ha elég közel értem, el is rugaszkodom. A nő fejét támadom, mivel ő van harcképesebb állapotban. Mivel a társa már a menekülésre gondolt, valószínűleg ő lesz a könnyebb ellenfél. Azért nem tévesztem szem elől őt sem, ha támadna, talán félre tudok ugrani. Ha leterítettem a csajszit, egyből a bot másik végével egy köríves csapást indítok a társa fejére.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Michael White
Igazságosztó
Igazságosztó
Michael White

Hozzászólások száma : 300
Join date : 2011. Mar. 11.
Age : 29

Gotham Városi Rendőrség - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 5 I_icon_minitimePént. Jún. 03, 2011 11:00 pm

A fordulás nem jött be, a krapek továbbra is rajtam. Azaz, most már alattam. Kezd kényelmetlen lenni ez a helyzet, remélem nem meleg a csávó, hogy ennyire nem tudom levakarni.
Közben hallok egy-két foszlányt a körülöttem lévő dolgokból, de nem minden jut el a feldolgozási fázisig, mert eléggé leköt a pasi. Amit felfogok: új pofa, Mammon. Faja, de hogy ki kicsoda, az passz. Nem is igazán érdekel, mert látom közeledni ellenfelem kezét a nyakam felé, benne egy éles tárggyal. Az valahogy fontosabbnak tűnik, hogy életben maradjak, minthogy a párbeszédre figyeljek.
Megpróbálom elkapni a csuklójánál fogva a karját, majd kicsavarni a kezét, vagy addig szorítani, míg ki nem esik a kezéből a fegyver. Ezután fejemet hátravetem, hogy lefejelhessem. Remélem ennyi elég lesz, hogy elintézhessem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Demolition Captain
Huligán
Huligán
Demolition Captain

Hozzászólások száma : 289
Join date : 2011. Apr. 06.

Gotham Városi Rendőrség - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 5 I_icon_minitimeSzomb. Jún. 04, 2011 2:09 pm

Feltápászkodom, majd odaszólok IX-nek, aki az imént felsegített, miután bekaptam egy horgot és kiterültem.

- Kösz! Valahogy kint kell maradnom egy kis ideig, hogy megszáradhassak és újra használhassam az erőmet. Próbálj fedezni!


Még megvárom mit reagál IX, majd elindulok ismét a lyuk felé, onnan pedig tovább a szabadba, el a kíváncsi szemek elől és megpróbálok minél hamarabb megszáradni. Ha ez sikerült, akkor kintről küldök két villámcsapást Maverick felé, hogy addig is a csapat hasznára lehessek. Ha ezzel is megvagyok, akkor bemegyek és tovább folytatom a harcot. Akármelyik is esne nekem, megpróbálom elkerülni a támadásait és egy gömbvillámmal visszatámadni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hatred

Hatred

Hozzászólások száma : 101
Join date : 2011. Feb. 24.

Gotham Városi Rendőrség - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 5 I_icon_minitimeSzomb. Jún. 04, 2011 4:43 pm

A pisztolyom a kérdése után is rezzenéstelen próbálom a tagra tartani. Közben rájövök, hogy nagyon szeret kérdezni, de azt még nem tudom válaszokat adni hajlandó-e. Megmozgatom a pisztolyom az ujjaim, majd a másik kezemen is.
- Kérdés: Mit keres itt a kérdező flepnis és mi köze a rumlihoz a rendőrségen? - Kérdezem a játszott hangomon, több tekintélyt parancsolva így magamnak, határozottan. Közben a bal kezem a kabátom alá csúsztatom, hogy a teleszkópos botra tehessem a kezemet.
Ha hirtelen mozdul valószínű meglepetésemben tüzelni próbálok a testére és kimozdulni a lehetséges támadás elől, elhajlással vagy fedezékbe vetődéssel a támadás sebessége és mérete alapján. De ha nekem próbál rontani akkor csak elé lövök és a botot kapom elő aktiválva benne a teleszkópot, hogy teljes méretében tudhassam a kezemben védekező állást felvéve vele.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Vadmacska

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

Gotham Városi Rendőrség - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 5 I_icon_minitimeSzomb. Jún. 04, 2011 6:51 pm

Mammon beveti legnagyobb fegyverét, de nem az általa várt eredmény következik be. Vörös Vadász állja a pillantásodat, de észreveheti Mammon, hogy azért nem minden nehézség nélkül. Az is feltűnhet neki, hogy a Mav...-nek nevezett fiú kezén felizzik a gyűrű. Még mielőtt bármi komolyabb is történhetett volna, a grabancánál megfogott démont egy erőteljes karmozdulattal kidobja az egyik ablakon. Tehetetlenül repül, és egyre csak közeledik a szomszédos ház. A legnagyobb szerencséjének köszönheti, hogy az egyik ablakon repül be.
Vörös Vadász követi áldozatát, elrobog Ix mellett, aki meg sem próbálja megállítani, és egy ugrással át is érkezik a szomszédos ház szobájába.
- Na akkor beszéljünk Mammon. Mit keresel te itt? - Hangzik az egyszerű válasz, az éppen magát összeszedni próbáló fajtársának.
Eközben Sárkány megragadja a kést, de nem tudja teljesen kicsavarni ellenfele kezéből, a rossz helyzet miatt. A fejeléssel többet ér. Kemény fejének köszönhetően, vagy a szerencséjének, de az maszkost sikerül állcsúcson fejelni, aki azonnal elalél. A fegyver kihullik a kezéből, így a bűnüldöző újra fontosabb ellenfeleivel foglalkozhat.
Maverick szerencséjére Vörös Vadász jött, látott, és elvitt egy ellenfelet, a másiknak pedig elvonta annyira a figyelmét, hogy teljes erőből, és pontossággal tudjon ütni. A találat vitathatatlan, csak egy gond van a nő nem esett el. A másik gond, hogy látszólag komolyan megsérült.
Gotham Városi Rendőrség - Page 5 01_www.kepfeltoltes.hu_
Az arcából kiszakadt egy darab, és még csak meg sem nyikkan a fájdalomtól. A vér lassan csordogál a sebből, de mintha fel sem venné. A legszörnyűbb mégis az, hogy a csont helyett fémdarabok, és huzalok látszik ki. Mielőtt még Maverick nagyon belemerülhetne a dologba, a lány támad. Megpróbálja elkapni a vállait, és ugrani egyet, hogy teljes erőből állon tudja térdelni.
Eközben Elektrominátor sajgó fejjel, kibotorkál az általa rombolt lyukon, és újra elkezdi szárítani magát. A nap nem süt, így elég nehéz vállalkozásnak látszik, de ami késik nem múlik.
A harmadik szinten pedig folytatódik a kérdez felelek. Hatred a válasz helyett újabb kérdést tesz fel, aminek látszólag nagyon örül a kalapos férfi. Egyet lép balra, az egyik iroda felé, és megszólal.
- Kérdés... helyett most válasz. A rendőrséget megostromolták, és a társaimmal, megpróbáljuk kimenteni egy fontos tárgyat, csak hogy ne illetéktelenek kezébe kerüljön. Ezért vagyok én itt. - Válaszol önelégülten, úgy látszik az idegesítő kérdéseinél a válaszai még jobban azok.

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Michael White
Igazságosztó
Igazságosztó
Michael White

Hozzászólások száma : 300
Join date : 2011. Mar. 11.
Age : 29

Gotham Városi Rendőrség - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 5 I_icon_minitimeSzomb. Jún. 04, 2011 10:53 pm

A fegyvert nem tudtam teljesen kicsavarni, ebből a szögből nem esik kézre. Azonban a fejelés megtette a hatását, érzem, ahogy a férfi elernyed. Nekem meg a nagy bummtól megfájdul a fejem kissé.
Miközben felállok, próbálom a plafonból hulló vízzel csitítani kis fejfájásomat és gyorsan felmérem a terepet. Az öltönyös és az új pofa eltűnt, ahogy a főnök is, valószínűleg felbaktatott az emeletre. Maverick éppen a zöld hajú nővel küzd, akine az arcából valami huzalok állnak ki. Bakker, ez valami robot??? Áramman meg meg akar lógni a víz elől. Tehát ez tényleg hat rá, király!
Remélem, Mave elbánik a mi kis T-X-ünkkel, Hatred meg talán feltartja a flúgost, mert azt hiszem, nekem Villanykörtével kell foglalkoznom. Ártalmatlanítani kell, amíg van még rá esély.
Megpróbálok utána menni, s ha nem tartóztatnak fel, akkor kiérvén kardomat magam elé tartva lassan lépdelek felé, hogy ne érjen meglepetésként, ha esetleg már tudná használni az erejét. Eközben próbálom felmérni a környezetet, hogy van-e valahol valami, amiből vizet tudnék csinálni valamilyen formában. Ha már tudna lövöldözni, akkor próbálok kitérni előle.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mammon
Huligán
Huligán
Mammon

Hozzászólások száma : 375
Join date : 2011. Apr. 17.

Gotham Városi Rendőrség - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 5 I_icon_minitimeVas. Jún. 05, 2011 10:17 am

Hatástalannak bizonyul a hipnózisom. Drakeros túl erősnek bizonyul... sejthettem volna, hogy állni fogja a megpróbáltatást. Roppantul kár. Bármennyire is egy alsóbb rendű démonként tekintek rá, el kell ismernem, hogy erős. Morogni kezdek orrom alatt, mikor mind ezt tudomásul kell vennem. Megragad, és áthajít a szomszédos épületre, de még ez előtt megláttam valamit az ellenfelemen, és a haragom enyhül. Az a gyűrű... Mikor ablakot törve talajt fogok a szomszéd épületben, Drakeros is megérkezik, és úgy fest hivatásának érzi, hogy velem foglalkozzon. Fel vagyok háborodva azon, hogy egy emberrel osztozik a testen. Szánalmas, de még is most nem tudok dühtől ittas lenni. Sokkal inkább mosolyra húzom a számat. Amint feltevődik a kérdés, egyet értek vele. Beszélnünk kell.

-Mit keres a Lélekkufár az ember ujján?

Kérdésére kérdéssel válaszolok, és látok némi reményt, hogy habár undorodom attól, hogy démonként egy emberi testen osztozik Drakeros, még is... nem vesztettem el benne a reményt, hogy még talán tud úgy gondolkodni, ahogy a pokolhoz illik. Bár most lanyhul ingerültségem, óvakodjon az a két féreg, ha vissza térek, mert egyikük sem védett meg. Keserű sors fog rájuk várni, amint elintéztem régi "barátomat".
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hatred

Hatred

Hozzászólások száma : 101
Join date : 2011. Feb. 24.

Gotham Városi Rendőrség - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 5 I_icon_minitimeVas. Jún. 05, 2011 10:01 pm

Az alak válaszára elfordítom a kezemben tartott pisztolyt, fenn tartva a képet, hogy komolyan gondolom a dolgot. Közben a kezem megpihentettem a bot markolatán, de nem veszem ki a kabátom alól, jó az ott. Egy pillanatig nézem csak csöndben az alakot. Rögtön próbálok válaszolni.
- Kik ostromolták meg? És önökben kit tisztelhetek? - Próbálom kicsit nyájasabbra venni, de a hang marad és a kedvesség is csupán a cél érdekében. A válasza alapján úgy sejtem nincs híján az egóból, ha ápolgatom talán többre megyek vele, mintha az alaknak rontanék. Ennek ellenére megakarom tartani a fenyegető képet magamról és fülelek, figyelek. Nem kívánok most egy kis meglepetést se a nyakamba. Az eddigiekben tervezett védekezéssel reagálok a behatásokra, marad a paranoia.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Maverick
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Maverick

Hozzászólások száma : 140
Join date : 2011. Feb. 27.
Age : 25

Gotham Városi Rendőrség - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 5 I_icon_minitimeHétf. Jún. 06, 2011 3:16 pm

Bár az elektromos fickó meglógott, a csajszi még mindig ott maradt ellenfél gyanánt. Úgy tűnik nincs annyira a helyzet magaslatán, mivel másodszor is sikerül eltalálnom, ezúttal sokkal keményebben, mint először. Egy igazán nagy döfést küldök az arcára, de annyira mégsem hatja meg a dolog. Megdöbbenve látom, hogy tele van vassal. Nem semmi ez a nő, máris újból támadásba lendül. A vállamat megragadva az arcomba próbál térdelni. Ez eléggé fájna, úgyhogy ösztönösen cselekszem. Felrántom a könyökömet, és lesújtok vele a combjának a felső részére. Csak a szerencsén múlik, hogy sikerül-e szövetet eltalálnom, de ha igen, ez nagyon fájdalmas lesz, nem igazán tudja majd folytatni a mozdulatot. Ha összeesik, a botommal újból a fejére támadok.
Ha viszont nem jönne össze a támadás, a könyökömmel a belső oldalról próbálom meg eltéríteni a lábát, feltéve persze, hogy van rá időm.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Vadmacska

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

Gotham Városi Rendőrség - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 5 I_icon_minitimeSzer. Jún. 08, 2011 6:46 pm

Sárkány semmivel sem törődve, megrohamozza az épület párkányán álló Elektrominátort, aki még mindig szárítgatja magát. Eközben a másik házban éppen démoni eszmecsere folytatódik. Vörös Vadász nem lepődik meg Mammon kérdésén, csak elmosolyodik. Már ismerik egymást évszázadok óta, így ismerik nagyrészt minden praktikáját a másiknak.
- Tudod te azt. Mi mást csinálnék, mint sereget gyűjtök. Úgy látom a szemeid még szuperálnak, és hasonló dolgon jártatod azt a gusztustalan agyadat. - A hangja még mindig pokoli, és érződik is benne, a fenyegetés. Már évtizedek óta vadássza a fajtáját, de most mégsem fog harcra kerülni a sor kettejük között.
- Nekem is megvannak a terveim, hogy gátat szabjak a hívatlanoknak. Te most nem zavarsz engem, és nem tudom mit tervezel, de ne keresztezd az ügyeimet, mert kitépem a szíved! Ja igen és kerüld el a kiválasztottjaimat, a védelmem alatt állnak. A szánalmas kis praktikáid nem fognak hatni rájuk. - A fenyegetés fizikailag megnyilvánul. Vörös Vadász megböki a mutatóujjával a démont, csak figyelmeztetésképpen.
Maverick-nek sikerül IX formás térdét megállítani, nem túl messzire a fejétől. A lendülettől még így is megtántorodsz és hátra kell lépned kettőt, csak hogy el ne ess. Az ellenfeled már újra támadásba lendül. Kezeit védekezőleg maga előtt tartja, és jobb lábábal egy egyenes rúgást indít meg a gyomrod felé.
Végül a harmadikon Hatred továbbra is játssza a kérdez feleleket, Rébusz legnagyobb örömére, és megelégedettségére.
- A becses nevem Rébusz, és felbéreltek hogy itt legyek a csapatommal. Meg kell szereznünk a mielőtt más teszi rá mocskos mancsát. De akkor ha már itt tartunk, maga nem néz ki túl bizalomgerjesztően. Egyből ráfogja a fegyverét egy emberre, akinél még az sincs, és magyarázat nélkül csak kérdezget és kérdezget. Ahelyett, hogy a feltételezhetően lent küzdő társainak segítene.


//Késés miatt nehezítek Vájár/Elektrominátor kalandján.//

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mammon
Huligán
Huligán
Mammon

Hozzászólások száma : 375
Join date : 2011. Apr. 17.

Gotham Városi Rendőrség - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 5 I_icon_minitimeCsüt. Jún. 09, 2011 1:10 pm

Drakeros magyarázatát csak gonosz mosollyal nyugtázom, és ez nem csak a Lélekkufár miatt ül ki arcomra, hanem a szánalomra sem méltó fenyegetése miatt. Ne nevettessen ki engem holmi tizedrangú csökevényes alvilági poronty, aki még fele akkora hatalom birtokában sincs, mint azt hiszi. Amint ujjával megbök hirtelen komorra váltom arcom. Ez az amit nem kellet volna. A tőlem telhető leggyorsabban próbálom meg elkapni az ujját, majd egy azt követő pillanatban azonnal eltörni úgy, hogy csuklóját is megragadva, hozzá szorítom azt a féreg nyúlványát, amit ujjnak hív. Remélem demonstrációm sikert arat, és egyben mihez tartást is. De miközben tervemet próbálom kivitelezni, az is megfordul fejemben, hogy mire vagy kire gondolt, mikor a hívatlanokat említette? Majd rákérdezek, de előtte ha sikerült a csonttörés, egy lábrúgással távolítom el magamtól Drakerost és felállva szót ragadok magamnak.

-Ezzel tartoztam az előbbi miatt. -majd kis szünet után folytatom. -Kik lennének a hívatlanok? -kérdem talán kicsit érdektelen hangon.


A hozzászólást Mammon összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Jún. 12, 2011 2:00 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Michael White
Igazságosztó
Igazságosztó
Michael White

Hozzászólások száma : 300
Join date : 2011. Mar. 11.
Age : 29

Gotham Városi Rendőrség - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 5 I_icon_minitimeCsüt. Jún. 09, 2011 10:26 pm

Csávókám a párkányra megy szárítkozni. Hát, hogy ennek nincs tériszonya... Jópofa. Bevallom őszintén, egy pici van nekem is, még ha ilyen magasságokban ugrálok is, de már megszoktam.
Na, de itt az alkalom, hogy elbánjak végre vele! Ha karnyújtásnyira van, akkor a ruhájáért nyúlok, hogy visszarántsam az épület belsejébe, a víz alá. A mozdulat mellé egy gyomorrúgás is jár térdemmel, hogy ne tudjon támadni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Maverick
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Maverick

Hozzászólások száma : 140
Join date : 2011. Feb. 27.
Age : 25

Gotham Városi Rendőrség - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 5 I_icon_minitimeSzomb. Jún. 11, 2011 1:02 pm

Az hosszú távon nem lesz jó megoldás, hogy nekem csak a védekezés jut, valami mást kell kipróbálnom. A botomat, amit eddig csak jobb kézzel tartottam, megragadom a tetejénél ballal, és megrántom, hogy elüssem vele ellenfelem lábát. Ha sikerül kiviteleznem a mozdulatot, akkor ugyan ezzel a végével körívesen a fejére indítok egy csapást. Ha viszont nem sikerül elütni, csak megtartani a lábát, akkor ballal indítok egy köríves rúgást a felsőteste magasságába. Ha viszont nem tudom feltartóztatni sem, akkor egy hátragurulással próbálok kitérni a támadás elől.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hatred

Hatred

Hozzászólások száma : 101
Join date : 2011. Feb. 24.

Gotham Városi Rendőrség - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 5 I_icon_minitimeSzomb. Jún. 11, 2011 6:28 pm

~ Rébusz...~ Jegyzem rögtön az egyértelmű álnevet. Próbálom elemezni az alakot, de nem hiszem, hogy társadalmunk hivatalos tagja lenne egy mentális téren végzett felülvizsgálat után is. De ahelyett, hogy ezen filóznék inkább a válaszaira összpontosítok. Majd elemzés után a legkifizetőbbnek tűnő reakcióval válaszolok. Lejjebb emelem a fegyverem a szövege végén, de csak harminc fokot eresztek a dőlés szögén karjaimnak és csak akkor kezdek bele a válaszomba...
- Nincsenek társaim, Rébusz. Viszont ha megenged egy kérdést: Mit kell maguknak megszerezniük, ami annyira fontos lehet valakinek? Aki felbérelte önöket. Apropó, a munka adó neve köztünk maradhatna, ha hajlandó megosztani velem. - Fejezem be kicsit lágyítottabb hangon. Minél inkább bizalom gerjesztő akarok vele szemben lenni, fenn tartva a távolságot is, a remélhetőleg felépített tekintély féleséget. De a bal kezem még mindig a boton, hárításra készen, ha offenzívát indítanak. Fülelni is próbálok nem elfelejtkezni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Demolition Captain
Huligán
Huligán
Demolition Captain

Hozzászólások száma : 289
Join date : 2011. Apr. 06.

Gotham Városi Rendőrség - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Vájár küzdelem   Gotham Városi Rendőrség - Page 5 I_icon_minitimeVas. Jún. 12, 2011 1:44 pm

Ez a fehér maszkos férfi eléggé kezdi tépni az idegeimet. Mily udvariatlanok ma már az emberek, még szárítkozni sem hagynak. Mindig csak a bunyó kell nekik. De hát ha már ennyire erőszakoskodik, akkor hadd kapja meg, amit akar a fafejűje.

- Látom nem nagyon akarsz innen épségben távozni, de ne aggódj, teszünk érte, mert már igen csak rázogatod a pofonfát!


Azzal egy ugrással elé termek és reménykedve abban, hogy már eléggé felszáradt a rajtam lévő víz, mindenfelé elektromos töltetű villámcsapásokat küldök, majd egy jól célzott dobással megajándékozom eme úriembert egy gömbvillámmal is.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
Gotham Városi Rendőrség - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 5 I_icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
Gotham Városi Rendőrség
Vissza az elejére 
5 / 10 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Univerzumban játszódó FRPG :: Játéktér :: Gotham város és környéke :: Hármassarok-
Ugrás: