DC Univerzumban játszódó FRPG


 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az Első lépések-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Latest topics
» Társalgó
Szer. Jún. 22, 2016 9:41 am by Lois Lane

» Diego Crown
Csüt. Júl. 02, 2015 10:54 pm by Diego Crown

» Rekviem
Szer. Júl. 01, 2015 8:09 pm by Madárijesztő

» A Robinson park
Vas. Jún. 21, 2015 5:50 pm by Andrew Ramirez

» Csokit vagy csalunk!
Vas. Jún. 21, 2015 4:52 pm by Andrew Ramirez

» Jess Kayle - A Sárkány Gyermeke
Kedd Jún. 16, 2015 11:15 pm by Jess Kayle

» Jess Kayle
Vas. Jún. 14, 2015 4:35 pm by Jess Kayle

» Amecchi Előtörténet
Kedd Jún. 09, 2015 6:24 am by Madárijesztő

» Orvosi igazolások
Kedd Jún. 02, 2015 9:13 pm by Ra's Al Ghul

» Smallville Állatkert
Szer. Május 20, 2015 11:13 pm by Cybergyík

Tükör
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span

Share | 
 

 Gotham Városi Rendőrség

Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
SzerzőÜzenet
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Csüt. Márc. 24, 2011 11:46 pm

A támadás hirtelen jött, senki sem számított rá még talán te sem. Egy erős ütés a felügyelő tarkójára még nem lenne elég, de egy pontos ütéssel már ki is tudod vonni a forgalomból, hála a több évnyi kiképzésednek.
A falnál álló tag, először nem hisz a szemében, másodjára meg már nem marad ideje cselekedni. Az oldalán lévő fegyveréért nyúl, de te addigra már előtte állsz. Lefogod a kezét, és egy irdatlan erejűt fejelsz belé. Szerencsére most nem volt rajta a szokásos sisak, csak egy kis gurgulázó hang kíséretében, amit a törött orra okoz, összeesik, és mire már a földön koppanna a feje eszméletét is vesztette. Két mozdulat, két eszméletlen áldozat, úgy látszik még nem jöttél ki a gyakorlatból.

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Pént. Márc. 25, 2011 2:24 pm

Hiába, akit egyszer a kormány kiképzett, annak megmaradnak a reflexei. Puhányak ezek a rendőrök, gáz, ha egy GYRE-s gyerekkel két ütésből eltud bánni valaki. A biztonság kedvéért azért ütök még egyet a képébe, csak ájultan marad még az elkövetkező két órában.

Előveszem a láncot a táskából és elkezdem vele feldekorálni szobát, miközben a Loebel-t is egyre jobba körbe fonom vele, mígnem szépen megtartják a láncok, pont az irodája közepén. Előkotrom a táskából a kanalat és az üzenetet, először kiterítem az levelet és megnézem, hogy mi van rajta. „Érinthetetlennek” érdekes üzenet, nem értem, de én csak a postás vagyok. A kanállal csak a bal felső sarkát tudom feltűzni, de pár ceruzával megoldom a többit is. Legutoljára a fagyit nyomom bele a szájába. Mikor végzek pár lépést hátrálok, óvatosan, hogy ne akadjak bele a láncba és üzennek Vladnak. Ujjaim gyorsan pörögnek, ahogy írom az üzenetet.


- Munka elvégezve. Esetleges további utasítások? – „gépelem”
- Táskában találsz egy telefont, fotózd le vele Loebelt! Szeretnék egy képet a hálószobám falára, arról, hogy hogyan lóg ott az a dög! – jön a válasz úgy egy perc múlva.

Áttapogatom a táskát, nem bízok Vladban, lehet, hogy csak szívatni akar engem, de tényleg találok egy telefont belevarva a bélésbe. Felszakítom a bélést és előveszem a telefont, bekapcsolom rajta a kamerát és lefotózom a dagadékot, ahogy ott lóg rajta Vlad üzenete. Jobb lesz mostmár lelépni innen, átkutattom a GYRE-st, találok nála N 5-7-t meg egy MP5-öt, berakom ezeket a most már üres táskába, majd elkezdek nézni valami potenciális menekülő útvonalt. A szellőzőnyílás pont optimálisnak tűnik erre a célra.

Bemászok a szelőző nyílásba, majd jó néhány eltévedéssel később kikötök a rendőrség parkolójába. Odamegyek az egyik kocsihoz, sajnos az ajtó zárva van ezért betöröm az ablakát, mire beindul a riasztó és ezzel párhuzamosan a riadó is, valószínűleg megtalálták a hullát. Gyorsan beindítom a kocsit, két vezeték összeérintésével. Eddigre már jó pár rendőr lent van a parkolóban és elég egyértelműen felém kezdenek tartani. Gázt adok a kocsinak, majd mit sem törődve a sorompóval kiszáguldok az utcákra.

Öt rendőr autó üldöz engem és még egy helikoptert is a nyakamra küldtek. Nehéz dolgom lesz a meneküléssel, de nem lehetetlen, először a helikoptert kéne kivonnom a forgalomból. Mit sem törődve a többi autóval váltok sávot és száguldozok az utakon, jó vezető vagyok, de a rendőröket kiképezték ilyen esetre. Először egy alagutat nézek ki magamnak, behajtok, majd félúton egy hajtűkanyarral megfordulok és elkezdek a forgalommal szemben száguldozni, a rendőrök meg elhajtanak mellettem, kettő már meg is fordult. Én kihajtok ott ahol behajtottam és örömmel veszem észre, hogy a helikopter zaja eltűnt, valszeg az alagút másik oldalán várakozik rám.

Elkezdek kihajtani a belvárosból és inkább a raktár területek felé veszem az irányt. Nyomomban még mindig ott van az az öt rendőr autó. Látom, hogy elkezdtek taktikázni, a „dobozt” próbálják megcsinálni. Bevág elém egy autó majd mellém is jön kettő, végül a negyedik beáll mögém, majd elkezdenek egyre jobban közeledni. Előkapom a stukit a táskából és kilövöm a bal oldalt lévő kerekét, arrébb lököm az autót, majd beállok az előttem haladó bal hátsó kerekéhez, majd meglököm az autót, ami erre tesz egy 180 fokos fordulatot és az eddig mögöttem lévő belehajt, magukkal ragadva a jobb oldal halód autót is. Az utolsó rendőrautó megússza az „balesetet” és elkezd felzárkózni mellém, az ablakából már lóg ki a rendőr, hogy agyon lőjön engem, de nekem még mindig a kezem ügyében van a pisztoly és előbb én lövöm le őt, majd a vezetővel is végzek. Gyorsan a folyó mellé hajtok, kiszedem a táskából a telefont, valamint a saját cuccaimat tartalmazó málhazsákot és kiugrok mielőtt az autó eléri a folyót.

Üzennek Vladnak, hogy leráztam a rendőröket és úton vagyok az Imperialba.

- Fél kettő, már ideje volt... - csak ennyit írt.

Keresek egy kihaltabb környéket, ahol átöltözhettek ismét a civil ruháimba. Miután átöltöztem tömegközlekedéssel megyek el az Imperialba.


A hozzászólást Stalker összesen 4 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Márc. 25, 2011 9:42 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Pént. Márc. 25, 2011 2:59 pm

Visszasétálsz a főnöködhöz, ledobod az asztalára telefont a képekkel, és csak állsz némán a reakciójára várva. Vlad lassan felveszi a telefont, és sokáig nézi a képet, majd elfintorodik.
- Gyorsabb munkára számítottam, de látom csak ennyi telik tőled. Talán adjak egy kis ösztönzést a munkádhoz? Esetleg egy gyerek bal fülét, vagy az asszonykád kívánatosabb testrészeiből kérnél valamit? - A szavak hallatán szívedben fellángol a gyűlölet. Csak egy hajszál választ el tőle, hogy torkának ugorj, és puszta kézzel tépd szét. De tudod hogy semmi esélyed nem lenne, pont erre számít az átkozott, a testőrök nem véletlenül vannak itt. A legkisebb gyanús mozdulatodra ólommal töltenek tele.
A kéjes és véres gondolataidból Vlad újabb mondata ráz fel. Eléd dob egy papírost, amire egy cím van felírva.
- A következő munkád a fejesektől jött, nem lesz piskóta azt megígérhetem. Szerelkezz fel, nem akarnám elveszteni a legjobb emberemet. Ott a cím. Holnap kezdődik a mulatság, és nem lepődj meg különös társaság fogad majd....


//Kalandod véget ért, sajnálom hogy nem volt időnk végigjátszani, és így kellett befejeznünk. Jutalmad az ismertség lesz, amit a munkádnak köszönhetsz.//

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Szomb. Márc. 26, 2011 10:41 am

Prológus-Divide et impera!


Három férfi egy sötét füstös irodában. Egy cél vezérli őket, hogy megmentsék szeretett városukat. Különböző életeket élnek, amit arra tettek fel hogy megtisztítsák a várost az olyanoktól, mint A Római. Most mégis azért gyűltek össze, hogy megállítsák a birodalmának összeomlását.
Gondterhelten hajolnak az asztal fölé. Tudják hogy szörnyű dolgok jönnek, és megint csak az ártatlanok fognak szenvedni ha nem cselekednek.
- Loeb halott. Ez tudjátok mit jelent. - Mondja a középen ülő.
- Falcone fizetett neki, hogy szemet hunyjon minden tevékenysége felett. - Válaszolja a maszkos idegen. - Ez hadüzenet volt, nem véletlenül tűzték ki rá azt az üzenetet.
- De az orosz maffia bérelte fel azt a bérgyilkost, legalábbis ezt mondta, ők pedig A Rómainak dolgoznak. - Vágja rá az államügyész. Hosszú csend követi a kijelentést. Mindannyian tudják ez mit jelenthez.
- Puccsot terveznek. - Mondja ki mindannyiukban megfogalmazott gondolatot a rendőr.
- Nem, az túl egyszerű lenne. Nem terveztek volna ennyire körmönfontan, ha csak el akarnák távolítani a keresztapát. Itt vért akarnak. - Szólal meg az árnyékok közül a bűnüldöző.
- Akkor ki mozgatja a szálakat Batman? - Kérdezi az államügyész.
- Már elment Harvey. - Fordulnak hátra a szobában maradottak, de az igazságosztó már eltűnt.
- Ez mindig a frászt hozza rám Jim. - Öklözik bele az asztalba, és kisétál az irodából.

Folytatás: Falcone kúria

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Vas. Márc. 27, 2011 11:26 am

Újabb éjszakai műszakra lettél beosztva, ez már a harmadik nap. Tudod, hogy szerencsésnek mondhatod magad, mert csak az irodában ülsz, de azért csak jobb ha az ember nappal dolgozik. Az utóbbi két éjszakád könnyű volt, és semmi különös nem történt. Egyedül voltál a papírmunkáddal, amit szorgalmadnak köszönhetően, majdnem teljesen be is fejeztél.
Balszerencsédre Loeb rendőrfelügyelőt brutálisan meggyilkolták szabadnapodon, és az egész őrs felbolydult. Mindenki el akarta kapni a tettest, akiről még kép is készült, de kicsúszott a kezeitek közül. A fejetlenséget csak tetézte, hogy a különálló szerveket senki sem koordinálja össze, és nincs remény hogy ez hamar megoldódjon.
Nehéz szívvel, és fejjel veszed fel a munkát és leülsz az asztalodhoz, tudod hogy még órák múlva is itt leszel. Most ez sem zavar, ha ma is úgy fogsz haladni, mint az elmúlt napokban, akkor utoléred magad a papírmunkával és újra mehetsz terepre.

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Zoey Redbird

avatar

Hozzászólások száma : 30
Join date : 2011. Mar. 15.

TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Vas. Márc. 27, 2011 4:41 pm

Ahogy az asztalom mellett ülök előttem a papírból készült tornyokkal semmi nem jár a fejemben, csak gépiesen körmölök betűt betű után. Már nagyon unom a papír munkát és mostanra kezdem magam úgy érezni, mint valami rossz titkárnő. Nem is értem hogyan képesek elviselni azt a rengeteg ülést. Én már a második nap felénél úgy éreztem szék formájúra ültem a hátsó felem. Ahogy ez a pár gondolat foszlány végig suhan rajtam rájövök mennyire fáradt vagyok így beiktatok egy gyors szünetet és kinyújtóztatom a tagjaimat. Kinyitom az ablakot, hogy némi levegőhöz jussak, majd egy ideig csak figyelem a várost hátha a hűvös éjszakai szél segít kicsit kitisztítani a fejemet. Az elmúlt napokban történt gyilkosság nem könnyítette meg az amúgy is nehéz helyzetben lévő rendőrség dolgát és ezt még csak tetézte, hogy nem kapták el a tettest. Persze én nem mondhatok semmit, mivel nem is voltam a kapitányság közelében, de nagyon dühít a dolog, hogy az a mocsok ott sétálgat kint.
Sóhajtok egyet, majd bár kedvetlenül, de visszaülök az asztalomhoz és a tornyosuló feladatokhoz, amihez újult erővel kezdek neki. Csak az lebeg a szemem előtt, hogy ha ezzel végzek, akkor én is részt vehetek az igazi akciókban és bár ezzel kapcsolatban még mindig vegyes érzelmek keringenek bennem, mint félelem, bizonyítási vágy, izgatottság és ehhez hasonlók az a legfőbb vágyam, hogy tehessek a közösségért, amiben élek. Mielőtt teljesen beletemetkezem a munkába az órára pillantok és szomorúan konstatálom, hogy az otthoniak már mind alszanak. Édesapám ezen a héten nappali műszakban dolgozik, így már ő is biztosan pihen. Bár kicsit szomorkásan, de folytatom a munkámat. Miközben a mély csöndben ülök a székemen és az egyetlen hang forrása a ceruza apró neszei, ahogy a papírhoz ér érzem, hogy a hús éjszakai szellő simogatja a tarkómat, amit most copfban hordott hajam nem takar. Egyszerre nyugtat meg és tölt fel energiával így egy pillanatra becsukom a szemem és kiélvezem a helyzetet, majd teljesen belemerülök a munkámba.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Vas. Márc. 27, 2011 10:27 pm

A harmadik emeleti asztalodról lassan elkopik a papírhalom, és egy hosszú nyújtózást követően jössz rá, hogy elmúlt éjfél. A felismerés megdöbbent, és elégedettséggel is eltölt egyszerre. Már csak hat óra van a munkaidődből, és csak fél hogy befejezz minden munkádat. Már valami aprócska ünneplésre is rávennéd magad, de csak egy kávé mellett döntesz.
A kávé automata nem messze van, és még nem alszol el addig, amíg eléred. Igaz a világ legrosszabb löttyét kotyvasztja, de hát akkor is koffein. A koffein az egyetlen dolog, ami elválasztja az éjszakai műszakot, az alvás miatti kirúgástól.
Szörcsögve, és hörpötölve fő a fekete nedű, és szerencsésnek érzed magad, hogy még a pénzed felét sem nyelte el ez az átok üveges óriáskocka. A szádhoz emeled a forró pokolként bugyogó lét, és már az első hörpintésnél tartanál, mikor kiesik a kezedből a pohár. Ezt nem önhibádból érted el, hanem hogy megremegett az épület. Ez nem földrengés volt, a földszintről érkezett egy robbanásszerű zaj, és mintha lövöldözést is hallasz.

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Zoey Redbird

avatar

Hozzászólások száma : 30
Join date : 2011. Mar. 15.

TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Vas. Márc. 27, 2011 11:14 pm

Ahogy fáradtan, nyújtózkodva hátra dőlök a székemben az órára pillantok és egyszerre érzem magam boldognak, hogy már csak hat órát kell elviselnem ébren és csalódottnak, hogy még hat órát kell elviselnem. Ám az, hogy csupán fél óra és végzek a papírmunkával egy csekélyke remény sugár az éjszaka sötétjében. Erre gondolva némi erőt gyűjtök és elgémberedett végtagjaimba némi életet erőltetek, majd világbajnok sportolókat megszégyenítő mozdulatokkal feltornázom magam a székemből és elindulok a kihalt, gyéren világított folyosón. A csöndet csak a cipőm kopogása és a neoncsövek halk búgása zavarja meg. Mindig is utáltam a neon világítást. Idegesítő a hangja ráadásul semmire sem jó. Világításnak nem elég, de a szememet pont irritálja. Mintha csak arra találták volna ki, hogy idegesítse az embereket. Magamban sopánkodva elérek az automatához és miután sikerül kikotorásznom némi aprót a zsebemből reflexszerűen benyomom a gépbe, amit akarok, majd némi várakozás után a kezembe kapom a kávémat. Persze ez a kávé nem alkalmas fogyasztásra és ennek nem az az egyetlen oka, hogy az íze olyan, mintha vízbe trágyát tettek volna. A másik ok, hogy amikor az ember megkapja még túl forró, ahhoz, hogy meg lehessen inni, de egy pár pillanat múlva már túl hideg hozzá. Persze az alacsony hő fokozza az amúgy is szar ízt és ezzel még ihatatlanabbá válik a kávénak titulált förtelem. Ám mivel a rossz ízt sokkal kevésbé bírom, mint a forróságot így kicsit bátortalanul ám, de neki kezdek a koffein bombámnak.
Ám mielőtt még hozzá jutna a szervezetem az életmentő koffeint a pohár a földön landol és a tartalma szint úgy. Szerencsére nem magamra öntöttem és bár ez a legkisebb problémám mégis ez az első, ami megfordul a fejemben. Amint túl jutok ezen ráeszmélek, hogy valami nincs rendjén. Némi időbe telik, mire a kótyagos elmémmel rájövök mi is történt. Amint eljut az agyamig, hogy a földszinten bizony bajok vannak. Kicsit felrázom magam, majd futva indulok a lépcső felé, hogy lejussak a földszintre. Közben előveszem a fegyverem a tokjából, ami eddig békésen pihent az oldalamon és felkészülök a legrosszabbra.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Hétf. Márc. 28, 2011 10:57 am

Kettesével veszed a lépcsőfokokat, és útkörben a kollégáid is melletted teremnek. Úgy látszik nem csak neked hívta fel a figyelmedet a zajok, és a földrengésre emlékeztető mozgása az épületnek. Az épületben két átellenes pontján egy-egy lépcsősor van, hozzád legközelebbit használod, és mindenre felkészülsz, amire csak emberileg lehetséges, de erre nem számítottál.
Az egész földszint teljesen romokban van. A főbejáratot mintha rakétával robbantották volna be, és az itt dolgozók mindegyike a földön hever. A munkatársaid gyorsan biztosítják a környéket, és úgy néz ki a földszint most már tiszta, így foglalkozhattok a sérültekkel. A legváltozatosabb sérülések vannak rajtuk, lövésnyom, zúzódás, vágás, és mintha valamilyen vegyszer is okozta bőrnekrózis, de szerencsére nem mindenki halt meg. Egy sérültet még találtok eszméleténél is. Odaszaladsz, és valami információt próbálsz kihúzni belőle, több-kevesebb sikerrel, sokkos állapotban van, ezért csak összefüggéstelenül beszél.
- Zöld .... zöld ... maszkosok, őrült.... - A többi válaszát már nem érted ki, de nem is kell tovább gondolkodnod hova tűntek el. A felettetek lévő emeletről, újra felhangzik a fegyverek szava. Úgy néz ki ők a másik lépcsőt választották.

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Duncan MacFarlane
Törvényen kívüli
Törvényen kívüli
avatar

Hozzászólások száma : 129
Join date : 2011. Mar. 13.

TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Hétf. Márc. 28, 2011 11:52 pm

Nem elég a rengeteg papírmunka, most még Duncan is engem zargat. Mi a fenét tervez már megint? Mindegy, nekilátok a keresésnek. Nézzük az ismert Falcone cégek listáját. Elég hosszú lista, persze mind csak arra szolgál, hogy legyen hol tisztára mosnia a pénzét. Épp nekilátnék a kutatásnak, amikor megremeg az egész épület. Ez meg mi volt? Mintha valami robbanás lett volna. És lövéseket is hallok. Megtámadták az épületet? Előkapom a fiókból a Berettámat, majd elindulok a földszint felé. Ez már tényleg sok a jóból. Először kinyírják Loeb felügylőt, most meg frontális támadás a rendőrség ellen. Loholok a lépcsőn lefele, több kollégát is látok. Megérkezem a földszintre. Döbbenetes látvány fogad. Mindenhol törmelék darabok és sérültek hevernek. És néhány holttest is. Ezért még elkapom valakinek a tökeit. Épp kipihenném a lépcsőzés fáradalmait, amikor újabb lövéseket hallok fentről. Remek, indulhatok vissza. Zack hadnagy, ez nem a te napod.

-Emberek figyelem! Valaki menjen a rádiószobába, hívjanak erősítést, és mentőket! Kérek két önkéntest, akik velem tartanak, hogy lelassítsuk a támadókat. Hárman maradjanak itt a sebesültekkel. A többiek menjenek a fegyvertárba és szerelkezzenek fel, majd jöjjenek utánunk amilyen gyorsan csak tudnak! Aki esetleg nem ismerne, Zack Zaan hadnagy vagyok, a közrendvédelemtől.

Remélem hallgatnak rám, bár hadnagyként valószínűleg az egyik legmagasabb rangú tiszt vagyok a jelenlévők között.
Ha meg vannak az önkéntesek, elindulok velük óvatosan a lépcsőn. Megpróbálok lopakodva haladni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Zoey Redbird

avatar

Hozzászólások száma : 30
Join date : 2011. Mar. 15.

TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Kedd Márc. 29, 2011 8:38 pm

Amennyire van időm egy pillantást vetek az érkező kollégákra és bár nem ugrik be a nevük vagy hogy ismernénk egymást, de látásra ismerősek. Ennyivel nyugtázom is a dolgot és minden figyelmem a feladatra fordítom. Amikor megpillantom a káoszt, ami a földszinten uralkodik hirtelen úgy érzem valami megragadja torkom és nem akarja elereszteni. Igaz, hogy eddig úgy éreztem, hogy mindenre fel vagyok készülve, de a lelkem mélyén bujdosó kétségek lassan előtörnek, amikor a borzalmas kép elém tárul. Még mindig nagyon fiatal és tapasztalan vagyok és be kell, hogy valljam még nem sokat láttam az életből. Főleg nem ezen részét. Ahogy végig siklik a tekintetem a halottakon és a sérültek úgy érzem lassan, de biztosan hatalmába kerít a kétségbeesés és a félelem. A térdeim alig észrevehetően remegni kezdenek én pedig csak állok a lépcsőtől pár méterre. Azonban egy pillanat múlva belém hasít a felismerés.
~ Mi a francot csinálok én... hova tűnt az a megrendíthetetlen elhatározásom, hogy jó és felelősség teljes rendőr leszek és segítek az embereknek? Ebben a pillanatban inkább olyan vagyok, mint valami szerencsétlen balfék. Szedd össze magad!! ~ öntök magamba lelket.
Szerencsére saját magam lecseszése igen jól sikerült és a remegés abba maradt. Össze szedem magam, majd gyors léptekkel elkezdek cikázni a testek között hátha találok olyan, aki magánál van és kicsit is olyan állapotban van, hogy beszélni tudjon. Hamar találok is valakit és így kihasználva az alkalmat oda futok hozzá. Még utolsó erejével hörgő hangon és akadozva kinyög valamit, amit bár értek, de nem tudom elképzelni kikre gondolhat. Egy belső hang ismét csak annyit mond mennyire tapasztalatlan vagyok, de hamar elhessegetem és a feladatomra koncentrálok.
Amikor meghallom a fegyverek dörgő hangját felpattanok és a lépcső felé veszem az irányt. Csak ekkor pillantom meg a férfit, aki komoly és határozott arccal osztogatja a parancsokat. Megjelenése tiszteletet ébreszt bennem és kisugárzása parancsoló. Csöndben végig hallgatom, amint kiosztja a feladatokat és amint meghallom, hogy önkéntesekre van szüksége azonnal megszületik bennem az elhatározás magja, gyökeret ver és kivirágzik. Bár amikor beléptem a terembe letaglózott a látvány, de mostanra megjött a bátorságom és régi elszántságom ismét visszatért még pedig szikla szilárdan. Oda lépek a férfi elé, majd tömören bemutatkozom.
- A nevem Zoey Redbird. A rangom rendőrszint és önként jelentkezem, hogy önnel tartsak - mondom elhadarva, majd várok valamilyen reakcióra, a másik önkéntesre és, hogy elinduljunk.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Kedd Márc. 29, 2011 9:56 pm

Az egyetlen erős hang hatékonyságra ösztönzi a kollégákat. A fele ember egyből elindul a raktárak felé. A ketten a telefonokkal bíbelődnek, és szörnyű hírt mondanak.
- Az összes telefon süket, a vezetékes és a mobilok is egyaránt. Valami zavarójuk lehet, nem tudunk mit tenni. - Lemondóan néz rátok. Tudjátok mindannyian ez már nem csak egy drogos csapat, őrült betörése, ez meg volt tervezve, túlságosan is jól.
Így hatan vagytok, akik araszolva haladtok a lépcsőn. Lépcsőfokról-lépcsőfokra lépegettek, míg el nem éritek a lépcsőfordulót. Felpillantva a második szintre szörnyű látvány fogad titeket.
Egy csapat jelmezes fickó, és egy nő tört be a rendőrkapitányságra. Hogyan is képzelhették, hogy egy ilyen paprikajancsikból álló csapat bármi ilyet is tervezhetett volna. A fegyvereik változatosak, és fogalmatok sincs ki is lehet a főnökük. A legnagyobb sajnálatokra túszuk is van. Elkapták az egyik kollégátokat, így eléggé be van korlátolva a működési területetek.

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Duncan MacFarlane
Törvényen kívüli
Törvényen kívüli
avatar

Hozzászólások száma : 129
Join date : 2011. Mar. 13.

TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Kedd Márc. 29, 2011 10:35 pm

Sikerült összeszednem néhány embert, ám sajnos erősítés nem várható, nem működnek a telefonok. Elsőként egy fiatal lány jelentkezik. Ránézésre most jöhetett az akadémiáról. Jobban örülnék tapasztalt veteránoknak, de azért még megvárom, mit tud mutatni a kislány.

Odafent ijesztő látvány fogad minket. Egy csapat jelmezes dilinyós tört be az épületbe. Kik lehetnek? És mit akarnak? Remélem nem vettek észre minket. Talán eltudjuk őket intézni őket. A francba, túszuk is van, a támadás nem jó ötlet. Közelebb intem magamhoz a társaimat, majd suttogni kezdek.

-Valakinek meg kellene próbálni a túsz közelébe settenkedni, addig én a többiekkel megpróbálom elterelni a figyelmüket. Van valakinek esetleg jobb ötlete?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Zoey Redbird

avatar

Hozzászólások száma : 30
Join date : 2011. Mar. 15.

TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Csüt. Márc. 31, 2011 12:01 am

Ahogy meghallom a hírt már nem is sóhajtozom vagy átkozódom. Felesleges energia pocsékolás. Az agyam csak úgy zakatol, de sajnos nem tudok rájönni, hogyan is értesíthetnénk bárkit. Csak magunkra számíthatunk az ellenséggel szemben, aki valószínűleg jobban felkészült és felfegyverzett, mint mi. Magamban keresem az okokat és a miérteket, de sajnos nem jönnek a válaszok.
~ Kik lehetnek azok az elmebeteg, magabiztos bűnözők, akik képesek voltak betörni a rendőrségre... és mi lehet az okuk? Hiszen ha le akarnak számolni a rendőrséggel azt sokkal könnyebb az utcán tenni ~ kalandozik el a figyelmem egy pillanatra, de hamar visszatérek a valóságba.
Mivel mindenki elfoglalja a helyét elindulok a lépcsőházban haladva a második szint felé. Belül úgy érzem a szívem olyan, mint egy hatalmas dob, amit egyfolytában püfölnek. Így hát tiszta fejjel, de izgatottan haladok a többiekkel felfelé. Ahogy megérkezünk a lépcsőfordulóba és szembe találjuk magunkat az ellenséggel elakad a lélegzetem egy pillanatra. Gyorsan felmérem a terepet és arra jutok, hogy életünk égboltján még sokáig ott maradnak a fekete felhők. Ahogy végig mérem az alakokat az undor, a félelem, a düh és izgatottság keveredik bennem.
~ Elég érdekes társaság az biztos... nem hiszem el, hogy pont ilyen alakok voltak képesek betörni ~ dühöngök magamban.
Ahogy megpillantom az egyik kollégánkat ismét visszatér az erős szorítás a mellkasomba és végre teljesen megbizonyosodom róla, hogy ez nem lesz egyszerű menet.
Amikor a vezetőnk közelebb int minket figyelmesen meghallgatom a tervét és bár nagyon kezdetleges a dolog és kockázatos is, mivel nekem jobb nem jut eszembe így csak csöndben figyelem az eseményeket.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Csüt. Márc. 31, 2011 5:28 pm

Hadnagy pattogó hangjára araszolva elindul a társaság felé. Még nem vettek észre eddig, de legnagyobb sajnálatotokra, ami késik nem múlik. A két automata fegyverrel felszerelt maszkos férfi, hirtelen hátrafordul és már fel is búg a kezében a gyilkoló eszköz. A kollégátok nem veszi elég hamar észre, és már rohanna fedezékbe, mikor három golyó találja bal lábon. Fájdalmasan felnyög, de még az egyik asztal mögé tudja húzni magát, mielőtt halálos találatot is kaphatna.
Az akciónak volt egy jó oldala is megtudtátok ki a főnök a csapatban. A keménykalapos fazon megfordul, egyenesen rátok néz, és őrült mosolyt vet rátok.
- Ó a rend további őrei is tiszteletüket teszik nálunk. Mily öröm is ez. Kitalálom két gondolat jár a fejükben, "Mit keresek itt?", és "Hogyan tudnak megállítani?", csak az másodikra kapnak tőlem választ. Sehogy sem. A második kérdésre maguknak kell rájönni, hát nem csodálatos talány is ez? - A mondat végén nyomatékosításként rátok fogja a botját. Nektek kell rájönni a megoldásra, a rébusz nyitjára.

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Duncan MacFarlane
Törvényen kívüli
Törvényen kívüli
avatar

Hozzászólások száma : 129
Join date : 2011. Mar. 13.

TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Csüt. Márc. 31, 2011 9:28 pm

Amíg mi a terven törjük a fejünket, a maskarás bohócok észrevesznek minket. Automata fegyverekkel tüzelni kezdenek ránk, el is találják az egyik társunkat, szerencsére nem komoly a seb. Ennyit a meglepetésről. Most mi a fenét csináljak? Időt kell nyernünk, hogy a fegyvertárba küldött rendőrök ideérjenek.
Közben az egyik fickó gúnyosan köszönt minket. Hogy én hogy utálom az ilyen paprikajancsikat. Abban igaza van, hogy azon töröm a fejem, mi a jó büdös francot keresnek itt. Gondolkodjunk. Sokáig nem állhatunk így, egymásra fogott fegyverekkel. Előbb-utóbb valaki lőni fog. Megpróbálom felmérni, hogy hányan vannak. Ha többen mint mi, akkor mindenképp meg kell várnunk az erősítést.
Közben a főnök úgy tartja ránk a botját, mintha választ várna a kérdésére. Lehet hogy ez valami rébusz akar lenni? Hát ez se normális, az biztos. Nem vagyok én gondolatolvasó, honnan tudjam hogy mit keres itt.

-Adjon egy kis gondolkodási időt. - mondom neki. Ezzel is megy az idő.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Zoey Redbird

avatar

Hozzászólások száma : 30
Join date : 2011. Mar. 15.

TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Vas. Ápr. 03, 2011 11:37 pm

Hiába akarunk időt szánni a terv kovácsolásra hívatlan vendégeink ezt nem nézik jó szemmel és ennek hangot is adnak. Szerencsére időben kapcsolok és fedezékbe vonulok, ám van aki nem volt ilyen éber a társain közül. Szerencsére nem olyan súlyos a sérülése és sikerül neki is biztonságos helyre húzódnia. Bár az ember nem nagyon érezheti magát biztonságban egy olyan épületben, ahol ha jól láttam hat fegyveres elmebeteg garázdálkodik. Az egyik kérdésünkre a választ megkapjuk, hogy ki is a vezérük, ám a fickó két újabb talánnyal állít elénk. Persze mind a kettőre nagyon nehezemre esne válaszolni így csak csöndben töröm a fejem. A fő kérdés számomra hogyan is állíthatnánk meg őket. Arra, hogy miért jöttek ide ráérünk rájönni miután szét rúgtuk a seggüket. Az, hogy ide tolták a képüket, megsebesítettek egy kollégát és ilyen lenézőek teljesen felidegesít. Az csak még jobban felnyomja bennem a pumpát, hogy idegesítő ráadásul az anyukája nem tanította meg neki, hogy másokra mutogatni illetlenség. Ahogy a fejemben forognak az enyhén rozsdás fogaskerekek azon töröm a fejem mit is kéne tenni, de az egyetlen, ami most az eszembe jut, hogy egyszerűen tüzet nyitok, annak ellenére, hogy tudom ez mekkora baromság lenne. Így leküzdöm gyorsan az indulataimat és leteszek az ötletről más kiutat keresve. Mivel mi kevesebben vagyunk és kisebb tűzerővel rendelkezünk az egyetlen, amit tehetünk az-az, hogy húzzuk az időt és megvárjuk a többieket. Ezt pedig csak úgy tudjuk elérni ha belemegyünk a kalapos játékába. Amikor a hadnagy több időt kér két dolog azonnal átjön. Az egyik, hogy neki sincs ötlete miért is vannak itt a másik pedig az, hogy az egyetlen esélyünk a túlélésre a remény, hogy a többiek hamar ideérnek. Csak remélni tudom, hogy a hadnagy le tudjak foglalni egy időre a kalapos figurát és addig talán ki tudom találni a kérdésre a választ.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Hétf. Ápr. 04, 2011 6:31 pm

A kis csapat helyzetfelmérését, és a kérdésekre adott választ egy előre nem jelezhető dolog szakítja meg. A rátok mutató botból egy szilvamagra emlékeztető tárgy röpül ki, és homlokon találja az egyik önként jelentkezőt. A férfi mint egy sózsák hanyatt vágja magát, és lassan elkezd legurulni a lépcsőn. A kis golyó nem volt halálos erejű legalábbis eddig, lekoppan a földre, és átható fehér füst kezd el kiszállni belőle. A jelenetet csak nézni lehet, és mindegyikőtök nyílt szemekkel mered az új jelenségre. Eközben szemetek sarkából láthatjátok, hogy a zöld ruhások nevetve hátrálnak tőletek, vagy éppen a gázhoz nem akarnak közel kerülni?

// A látottak teljesen megegyeznek a képpel. Öten vannak. Egy kemény kalapos, aki a szószólójuk volt. Két automata fegyverrel felszerelt maszkos fickó. Egy a háttérben meghúzódó nő, és két közelharci fegyveres tag. Ebből áll a csapat, a túsz pedig legelöl van, az egyik kérdőjelekkel felfegyverzett karmai között. //

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Duncan MacFarlane
Törvényen kívüli
Törvényen kívüli
avatar

Hozzászólások száma : 129
Join date : 2011. Mar. 13.

TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Kedd Ápr. 05, 2011 5:40 pm

Az időhúzási kísérletem kudarcba fulladt, a "Főnök" kilőtt valamit az egyik társunkra. Szerencsére nem szenvedett súlyos sérülést, de a golyóból valami gáz kezd szivárogni. A maskarások hátrálni kezdenek, valszeg kiakarnak kerülni a gáz hatósugarából. Követni kellene a példájukat. Nem veszíthetjük őket szem elől, sajnos előbb-utóbb muszáj lesz támadnunk. Nincs más megoldás. Becélzom annak a fickónak a fejét, aki fogva tartja a rendőrt. Bízom annyira a célzótudományomban, hogy megkockáztassam a lövést. Remélem a rendőrnek lesz annyi esze, hogy fogva tartójával együtt a földre essen, és ne is kelljen fel.

-Hogy mit kerestek itt? Bajt! És megtaláltátok!- rálövök a túszejtőre, közben elkiáltom magam:

-TŰZ!!!- remélem társaim is cselekednek.
A lövés után igyekszem valami fedezéket keresni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Zoey Redbird

avatar

Hozzászólások száma : 30
Join date : 2011. Mar. 15.

TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Kedd Ápr. 05, 2011 11:09 pm

Nagy megdöbbenésemre a kalapos fickó botjával egy apró golyó találja homlokon egyik társunkat, majd fokozva ámulatomat fehér gáz kezd el szállni belőle. Apró méretét tekintve nem is tűnik olyan ártalmasnak, de ahogy megpillantom a távolodó ellenséget rájövök, hogy nagyon el vagyok tájolva. Miközben a hadnagyot figyelem néhány árulkodó jelre leszek figyelmes, ami a következő mozdulatait árulja el. Amikor gyanúm beigazolódik és felcsendül az első lövés hangja azonnal rájövök mit kell tennem. Ahogy a hadnagy elkiáltja magát remélhetőleg a többiek tüzelni kezdenek én pedig kihasználom a felfordulást és én is akcióba lépek. Bár elég kicsi esélyt látok a tervem sikerére, de próba szerencse. A képességemet felhasználva megpróbálom a kis golyót az egyik ellenség szájába juttatni, ha már úgy is annyira jó kedvük van. A fő célpontom a főnök, de a helyzetet felmérve úgy célzok, hogy a legnagyobb eséllyel találjak célba. Remélhetőleg sikerrel járok vagy legalább eltalálom a célpontot és hasonló hatást érek el nála, mint ellenfeleink főnöke pár perccel ezelőtt. Akár sikerrel járok, akár nem, a golyóbis elmozdítása után kivárom az alkalmas időpontot és tüzet nyitok, majd ha leadok néhány lövést ismét fedezék után nézek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Szer. Ápr. 06, 2011 5:13 pm

Rendőrök gyakorlott mozdulattal emelik célra a fegyvereiket, és húzzák meg a ravaszt. Úgy látszik a cselekedetek nem érte meglepetésként őket. Zackary minden erőfeszítése ellenére, nem találja el a fogva tartót. A golyó tökéletes ívet ír le, és már el is találná a célpontot, mikor emberfeletti gyorsasággal a golyó elé kapja a túszt. A találat után egyből el kezd patakokban ömleni a vér a kollégátok hasából.
Eközben Zoey minden agyi kapacitását, és célzóképességét összeszedi. A kis gázgránátot könnyedén megmozdítja az elméje erejével. A gránát gyorsan elhagyja a környezeteteket, és a betörők felé repül. Ez már egy olyan dolog, amivel sikerül meglepni őket. A természetellenes szögben szálló gránáttól, és a közben történő tűzpárbajtól, elkezdenek tőletek távolodni. Így nem sikerül a gránátot a támadó szájába juttatni, de nem sokkal távolabb esik le előttetek. A sűrű fehér gáz, miatt nehezen láttok, de ők is így érezhetnek.
A kilőtt golyók, össze-vissza csapodnak a falakba, és egyik sem talál. A füst gyorsan terjed, és beteríti a sérült társatokat is. Az iroda átellenes részében még látjátok az elmosódott mozgó alakokat, akik mintha a bizonyíték raktár felé haladnának.

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Duncan MacFarlane
Törvényen kívüli
Törvényen kívüli
avatar

Hozzászólások száma : 129
Join date : 2011. Mar. 13.

TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Csüt. Ápr. 07, 2011 4:57 pm

Magabiztosan becélzom az emberrablót, szinte már látom magam előtt, ahogy összeesik a rohadék. Mi a fene? Ez lehetetlen! A fickó villámgyorsan maga elé kapja a testet, így a túszt találom el. Dühösen és csalódottan felüvöltők, majd rálövök a távolodó alakokra. Nem sikerül eltalálnom őket. Remek, már csak kb. 10 golyó van a tárban. A fenébe, a végén még meglógnak! Közben valaki visszadobta a füstgránátot a maskarásoknak. Ki lehetett az? És hogy kapta fel ilyen villámgyorsan? Nincs időm ezen töprengeni, el kell kapni a gazfickókat!
Jelzek két rendőrnek, hogy vigyék a sérültet a gáz hatósugarából, majd intek a maradék társaimnak, hogy induljunk a szemetek után. Mély levegőt veszek, majd megpróbálom visszatartani a lélegzetem, míg kiérek a gázfelhőből. Közben óvatosan, lopakodva megindulok a bizonyíték raktár felé. Fegyveremet készenlétbe tartom, lövésre készen haladok a maskarások felé. Vajon vannak még itt rendőrök? Óvatosnak kell lennem, nehogy még egy társamat lelőjem. Ha felbukkan valaki, először fedezékbe vetődök, majd megbizonyosodom róla, hogy nem rendőr. Ha a maskarások közé tartozik, akkor lelövöm.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Zoey Redbird

avatar

Hozzászólások száma : 30
Join date : 2011. Mar. 15.

TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Pént. Ápr. 08, 2011 3:07 pm

Sajnos a tervem nem sikerült és bár tudtam, hogy elég kicsi esélyem volt, mégis csalódottság jár át. A nagyobb probléma, hogy a támadók ellen irányuló golyó egyenese a fogvahtartott társunk hasában landol, aminek következtében az amúgy hanyagul felsikált padlót vér lepi be. Miután eleresztek egy ingerült anyázást ismét a feladatra fordítom figyelmem. Reményeim szerint kábult társunkat hamar fedezékbe viszik mi pedig a betolakodók után tudunk menni. Mély lélegzetet veszek majd követem Zackary hadnagyot a bizonyíték raktár felé. Mivel nem túl jók a látásviszonyok figyelnem kell mikor és kire lövök és bár némi biztonságérzettel tölt el, hogy a füst nem csak őket, de minket is eltakar a bújkáló idegesség fel-fel kúszik tudatom mélyéről. Meg kell magam erőltetni, hogy ne kezdjem el harapdálni a szám, ahogy azt általában szoktam ha stresszes helyzetben vagyok. Zavaró dolog, főleg ha az ember a rendőri hivatást választotta és minden napja kész stresszbomba. Ha biztonságban átérünk a bizonyítékraktárba fedezéket keresek, majd megpróbálok keresni egy biztonságos utat, ami az ellenség háta mögé vezet. Amennyiben sikerül egy felfedeznem egyet lopakodva indulok el rajta és megpróbálok mögéjük kerülni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Pént. Ápr. 08, 2011 3:39 pm

A két rendőr az intésre odasiet az erősen vérző társukhoz, már emelik is fel, mikor mindkettőre erős köhögőroham vesz erőt. Ahogy közeledtek a sérült társatokat jobban szemügyre tudjátok venni, a szájából vastag vérfolyam bugyog ki. Köhögésre emlékeztető mozdulatokkal öklendezi ki a megalvadni látszó bordó vért. A két társatok a köhögéstől már nincs annyi erejük, hogy a sérültet felemeljék. Csak térdre rogynak, és próbálnak négykézláb mászni a földön.
A bizonyíték raktár felőli ajtót veszitek célba, és óvatosan fedezékről fedezékre haladtok. Most adtok hálát az állami megszorításokért, hogy nem bővítették az épületet, hanem az asztalok számát növelték. Ami eddig idegesített titeket a zsúfoltság miatt, most az életeteket menti meg. Már éppen rátérnétek az összekötő folyosóra, mikor a semmiből egy lövés süvít el Zoey feje mellett, és csapódik az egyik asztal oldalába. Előttetek csak a puszta fal van, nem láttok senkit, és mégis tudjátok, hogy onnan jött a lövés. Fedezék mögé húzódtok, és próbáltok kikémlelni, minden eredmény nélkül.

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Duncan MacFarlane
Törvényen kívüli
Törvényen kívüli
avatar

Hozzászólások száma : 129
Join date : 2011. Mar. 13.

TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Pént. Ápr. 08, 2011 4:43 pm

Semmi sem sikerül ezen az átokverte napon! A többiek nem tudják biztonságba helyezni a sérült rendőrt. Valószínűleg meg fog halni. És mindez az én hibám. Ha nem lövök rá a gazemberre... Kár ezen tépelődni, most a feladatra kell koncentrálni. Az asztalok mögött és alatt lopakodunk a rohadékok felé. Hirtelen az egyik asztalba egy lövedék csapódik. Gyorsan fedezékbe húzódok. Ez meg honnan a fa**ból jött? Nem látok mást csak a falt. Lehet hogy az egyikük képes láthatatlanná válni? Elég sok efféle alakról olvasni mostanában az újságokban. Áh, marhaság. Biztos csak jól elbújt valahova. A legvalószínűbb, hogy a fal mögül lőtt vaktában. A nagyobb kaliberek átviszik a falat, néhány helyen még a 9mm-es is. Lehet hogy elég vékony, hogy átvigye az én fegyverem is? Megnézem a falat, látok-e rajta valahol lövés okozta lyukat.
Ha igen, akkor megeresztek két lövést először mellkas, majd térd, végül boka magasságban. Talán sikerül eltalálnom.
Ha nem látok semmit sem a falon, akkor keresek valami tárgyat, amit hozzávágok egy másik asztalhoz. A dobás hatására az asztal elvileg mozogni fog, így talán a támadó azt hiszi, ott bujkálok, és megereszt egy lövést. Ekkor megpróbálom betájolni, hogy honnan lőtt. Ha nem lő, akkor mást kell kitalálnom.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sponsored content
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   

Vissza az elejére Go down
 
Gotham Városi Rendőrség
Vissza az elejére 
1 / 10 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
 Similar topics
-
» A hírszerzés
» rendőrségi fogda

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Univerzumban játszódó FRPG :: Játéktér :: Gotham város és környéke :: Hármassarok-
Ugrás: