DC Univerzumban játszódó FRPG


 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az Első lépések-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Latest topics
» Társalgó
Gotham Városi Rendőrség - Page 8 I_icon_minitimePént. Nov. 16, 2018 5:38 pm by Demolition Captain

» Diego Crown
Gotham Városi Rendőrség - Page 8 I_icon_minitimeCsüt. Júl. 02, 2015 10:54 pm by Diego Crown

» Rekviem
Gotham Városi Rendőrség - Page 8 I_icon_minitimeSzer. Júl. 01, 2015 8:09 pm by Madárijesztő

» A Robinson park
Gotham Városi Rendőrség - Page 8 I_icon_minitimeVas. Jún. 21, 2015 5:50 pm by Andrew Ramirez

» Csokit vagy csalunk!
Gotham Városi Rendőrség - Page 8 I_icon_minitimeVas. Jún. 21, 2015 4:52 pm by Andrew Ramirez

» Jess Kayle - A Sárkány Gyermeke
Gotham Városi Rendőrség - Page 8 I_icon_minitimeKedd Jún. 16, 2015 11:15 pm by Jess Kayle

» Jess Kayle
Gotham Városi Rendőrség - Page 8 I_icon_minitimeVas. Jún. 14, 2015 4:35 pm by Jess Kayle

» Amecchi Előtörténet
Gotham Városi Rendőrség - Page 8 I_icon_minitimeKedd Jún. 09, 2015 6:24 am by Madárijesztő

» Orvosi igazolások
Gotham Városi Rendőrség - Page 8 I_icon_minitimeKedd Jún. 02, 2015 9:13 pm by Ra's Al Ghul

» Smallville Állatkert
Gotham Városi Rendőrség - Page 8 I_icon_minitimeSzer. Május 20, 2015 11:13 pm by Cybergyík

Tükör
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span

Share
 

 Gotham Városi Rendőrség

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
SzerzőÜzenet
Duncan MacFarlane
Törvényen kívüli
Törvényen kívüli
Duncan MacFarlane

Hozzászólások száma : 129
Join date : 2011. Mar. 13.

Gotham Városi Rendőrség - Page 8 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 8 I_icon_minitimeSzer. Aug. 17, 2011 12:02 am

A két maszkos vitája közben meghallok pár érdekes infót is. Méregcsók az egész rendőrséget a hatalmába kerítette, de nem ő a főkolompos. Még Batman sem kapta el a főnököt. Aranyszem "megkér", hogy a társaim egyelőre maradjanak Méregcsók bábjai. -Amúgy sem tudnék mi tenni ellene, a nálam lévő gyógyszer csak arra elég, hogy én ne essek vissza.-válaszolom az igazságosztónak.
Remélem minél hamarabb odaérünk, még Falcone emberei előtt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Michael White
Igazságosztó
Igazságosztó
Michael White

Hozzászólások száma : 300
Join date : 2011. Mar. 11.
Age : 29

Gotham Városi Rendőrség - Page 8 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 8 I_icon_minitimeSzer. Aug. 17, 2011 8:10 am

Végighallgatom a válaszát. A dühöm kezd elpárologni végre, bár még mindig mereven nézem társam. Nem tudom, ez annak a hatása-e, hogy kiadtam magamból, vagy hogy normálisan válaszolt, de nem is érdekel. Bár még mindig cikáznak bennem a gyötrelmesebbnél gyötrelmesebb érzéseim, kissé tompultak a hangjaik.
- Oké - bólintok és próbálok lágyítani a hangomon és a tekintetemen. - De légy szíves, ha van még valami hasonlóan fontos dolog, amiről tudsz, szólj, hogy ne utólag kelljen magyarázkodnod, rendben? Én meg kimosom a számat szappannal - azzal kezet nyújtok.
A humort csak a feszültségoldásért nyögtem be. Talán még tetszeni is fog neki, bár nem hinném. Ki tudja? Ő is szokott humorizálni hülye helyzetekben.
És csak most tudatosul bennem... beszóltam Aranyszemnek... Aranyszemnek! Nem vagyok normális. Még ha ez nem is az eredeti... Marha vagyok.
Egyre halkulnak bennem a dolgok és már egy kis szégyenkezést is érzek. Nem amiatt, hogy kinek szóltam be, hanem a viselkedésem miatt. Utálok így viselkedni. Majd ha lesz alkalmam, bocsánatot kérek a hangnemért.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Vadmacska

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

Gotham Városi Rendőrség - Page 8 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 8 I_icon_minitimeSzer. Aug. 17, 2011 11:07 pm

Aranyszem csak leinti Sárkányt, nincs szükség magyarázkodásra. Egyrészt ez nem is a megfelelő idő rá, másrészt meg ilyen helyzetben bizalommal kell lenne egymás felé, és az ilyen kis galibákon át kell lépni.
- Nem arra céloztam hadnagy, hogy a társai állapotát hagyja meg, az ellen most úgyse tudna tenni semmit. Azt mondtam, hogy próbálja meg továbbra is játszani a megszálltat. Nem tudom mit tennének maga ellen, ha rájönnének már nem Méregcsók hatása alatt áll. A gyógyszere miatt meg ne aggódjon, mire kifogyna a készlete elküldöm a következő adagot. - A kocsi már rég a külváros utcáit rója, és végül megáll egy kapualjban. Hatalmas kapu és házcsoport magasodik a távolban.


Folytatás: A külváros

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kétarc

Kétarc

Hozzászólások száma : 803
Join date : 2011. Feb. 22.

Gotham Városi Rendőrség - Page 8 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 8 I_icon_minitimePént. Aug. 19, 2011 1:36 pm

// Gorgiasz magánkalandja //

Nehéz, és hosszú nap után veszed magadhoz cuccaidat, fegyvered, zárod le íróasztalod fiókját, és fáradtan köszönsz el társaidtól. Véget ért a munkaidőd, mehetsz haza pihenni, esetleg az egyik közeli kocsmába legurítani pár üveg sört.
Az éjszaka további menete rajtad áll, mindenesetre egyik kolléganőd is ekkor végzett, és szinte ujjongva jelent meg melletted, ahol átlépted az épület küszöbét.

Gotham Városi Rendőrség - Page 8 1232287-liza_large

Lisa mindig is tele volt izgalommal, szinte sosem merült ki, mindig optimista, és jókedvű lány volt, néha már zavaróan is izgága. Mind ezek ellenében sokszor jó beszélgetőtársnak bizonyult, és azért a külsejének mivolta sem elvetendő a férfiak számára.

- Mizu Robert, vége mára? - Kérdezte utol érve téged, akkora mosolyt biggyesztve arcára, hogy szinte a füléig ért.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Gorgiasz

Gorgiasz

Hozzászólások száma : 28
Join date : 2011. Aug. 13.

Gotham Városi Rendőrség - Page 8 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 8 I_icon_minitimePént. Aug. 19, 2011 3:00 pm

Fhhu. Vége ennek a napnak is. Nem gondoltam volna ennyire fárasztó lesz a rendőri munka, de legalább Katie és a kis Juliet közelében lehetek. Végül is miattuk kerestem itt munkát. Holnap fel is hívóm őket, azonban most most irány egy bár és egy jó hideg sör. Húú...Ki a...?
-Ahogy a gondolatimba mélyedek nem veszem észre a mellém lépő Lisat így egy pillanatra megijeszt a lány. Zavaromat megpróbálom leplezni és gyorsan köszönök neki.-
-Szia Lisa, a szívbajt hoztad rám. Mindenesetre örülök, hogy látlak.
Vajon hogy lehet képes ez a lány állandóan mosolyogni és ez a kirobbanó energia...
-Látom jó kedved van. Esetleg volna kedved egy ital mellet elmesélni az okát?
-Kérdezem tőle és egy fél mosollyal az arcomon várom a válaszát.-
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kétarc

Kétarc

Hozzászólások száma : 803
Join date : 2011. Feb. 22.

Gotham Városi Rendőrség - Page 8 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 8 I_icon_minitimePént. Aug. 19, 2011 3:37 pm

Lisa a meglepetésre, mit ő okozott számodra, kislányos kacajjal jelezte, hogy megint túl van pörögve, de utána már csak mosollyal díjazza a meghívást.
- Miért ne nagyfiú, de te fizetsz, és figyelmeztetlek, nagy ivó vagyok ám. - Nevette el ismét a mondat végét a fiatal lány, majd úgy ment melletted, mint egy veterán katona, ki megjárta Vietnamot. Hiába a pörgés, és az állandó mosoly, azért ő is el tud fáradni az állandó papírmunkától, és járőrözéstől,így minden bizonnyal örömmel tölti el a meghívás.
Az idő kellemes, nincs az a tikkasztó hőség, hiszen olykor, olykor a lágy, gyenge szellő átsuhan rajtatok ezzel is hűsítve titeket, és ösztönözve szervezeteteket a nagy meleg elviselésére. Este nyolc óra tájban hagytátok el az irodát, és mindketten igen fáradtak lehettek, több mint 24 órás szolgálatban teljesítettétek munkátokat, hiszen most kész őrültek háza van az őrsön. Annyi bizonyos, hogy hosszú egy nap volt.
A nap is lemenőben van már, ahogy elindultok kedvenc kocsmád felé, jobban mondva mióta ide jelentkeztél a rendőrségre, a közelben lévő Sarok Pub ivóba jársz kikapcsolódni.

- Na és milyen volt a napod? Hova megyünk? - Tette fel kérdéseit szinte golyózáporban rohamozva meg téged a pár perces csendet megtörve, mit sétálással töltöttetek.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Gorgiasz

Gorgiasz

Hozzászólások száma : 28
Join date : 2011. Aug. 13.

Gotham Városi Rendőrség - Page 8 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 8 I_icon_minitimePént. Aug. 19, 2011 4:49 pm

- Természetes, hogy én fizetek, ha már én ajánlottam fel a dolgot. Viszont attól nem félek, hogy kiinnál a fizetésemből.
- Mondom neki most már teljes mosollyal az arcomon és szép lassan elindulok a közeli pub felé, odafigyelve arra, hogy felvegyem Lisa sétálási tempóját. Közben azon jár az agyam, hogy tényleg jó ötlet volt e az esti ivászat egy ilyen kemény műszak után...
Szerencsére nincs túl nagy meleg így egy vagy két korsó belefér mielőtt teljesen kidőlök. A francba is. Pár évvel ezelőtt ez nem jelentet volna gondot.Mit év? Pár hónappal ezelőtt se.... Ha... Na ez szép. Egy nem akármilyen nő sétál melletted te meg azon nyavalyogsz, hogy mit bírtál pár éve és mit bírsz most? Öreg nem kellene hallgatni, mint egy faszent. Szed már össze magad. Ez a hallgatás kezd kicsit kínos lenni nem?
-Ekkor szerencsére pár percnyi csend után Lisa átveszi a kezdeményezést amiért nem tudok elég hallás lenni neki.-
-Arra gondoltam, hogy a közeli Sarok Puba mehetnénk, ha neked megfelel?! Egész finom import holland sört hoztak a hét elején és nem tudom, hogy te miként vagy vele, de én falnék pár falatot is. Ott pedig elég kellemes Pepperoni rollt tud készíteni a szakács.
-Bízva abban, hogy a társnőmnek is megfelel az ajánlott hely, tovább sétálok a pub felé miközben válaszolok a másik kérdésére is.-
-Mit ne mondjak elég kemény volt ez a műszak. Nem hittem volna, hogy ennyire fárasztó tud lenni a 24 órás rendőri szolgálat, pedig Kirkuk közelében is volt pár húzós napom. Igaz most elég nagy a felfordulás bent. És neked milyen napod volt? Történt bármi szokatlan vagy váratlan? Ha jól tudom, te is 24 órásat teljesítettél most.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kétarc

Kétarc

Hozzászólások száma : 803
Join date : 2011. Feb. 22.

Gotham Városi Rendőrség - Page 8 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 8 I_icon_minitimePént. Aug. 19, 2011 7:51 pm

A lány magabiztos megszólalásodon csak sokat sejtetően felhúzza szemöldökét, majd megrázza a fejét.
- Nagyon biztos vagy a dolgodban Robert, mint mindig. - Mondta mosolyogva az ivászat témájához visszatérve, miközben nyugodtan, gond nélkül gyalogoltok a megbeszélt helyszín felé.
- Hm...voltam ott párszor, jó kis hely. Benne vagyok, de vigyáznom kell az alakomra. - Kacsintott feléd, nem félreértően csábosan, inkább huncut kislány módjára, ami érthető, hiszen Lisa szinte tökéletesen karcsú, férfiak szívét megdobogtató külsővel rendelkezik.
- Nekem is húzós volt a munka, de már beleszoktam. Sokszor volt már ilyen zsúfolt munkanapom, csak meg kell tanulni kezelni a benn lévő stresszhelyzeteket. Amiket én a jókedvemmel, és a már sokszor zavaró optimizmusommal csinálok. - Magyarázta most kivételesen nem mosollyal az arcán, de utána, hogy nehogy azt hidd megváltozik egy pillanatra is, arcára erőltet egy hamiskás vigyort.
Miközben sétáltok, és beszélgettek, a távolban a kocsmától már nem messzire egy kisebb utcarészben mi a főútról nyílik egy sikátorba zajokra leszel figyelmes. Nem is zajokra, hiszen ahogy közeledtek, felismered az üvöltő punkzene hangját, és a ott lévő srácok ordenáré stílusát, és hangos nevetését.


Folytatás: Sarok Pub és környéke
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégGotham Városi Rendőrség - Page 8 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 8 I_icon_minitimeVas. Okt. 16, 2011 4:35 pm

Előzmény:Gothami szónok

Amint beléptek a rendőrségre, egyből a recepció fel veszitek az irányt. A késői óra ellenére elég sokan vannak bent. Többnyire részegekből és prostituáltakból áll a társaság, egy rendőr pedig épp mellettetek vezet el egy megbilincselt, női-ruhás férfit. Nem mindennapi társaság.

A pultnál egy pocakos, bajuszos őrmester rendezget mindenféle papírokat.

-Miről lenne szó?-kérdezi, miközben fel sem néz az iratokból.
Vissza az elejére Go down
Bridget Greenfire
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Bridget Greenfire

Hozzászólások száma : 27
Join date : 2011. Aug. 29.
Age : 29

Gotham Városi Rendőrség - Page 8 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 8 I_icon_minitimeKedd Okt. 18, 2011 9:03 pm

- Rendben - bólintok. Igaza van, előbb útba esik, ráadásul az talán fontosabb is, hogy a hatóságok mielőbb tudomást szerezzenek a történtekről. Bár az sem kizárt, hogy mire oda érünk, felfedezik a három hulla egyikét, akiket Igor hagyott maga után. Ez életem legborzalmasabb éjszakája, és még koránt sincs vége. Az orosztól megszabadultam, de még órákig nem kerülhetek ágyba... nem mintha ezek után egy percre is le tudnám hunyni a szemem.
- Igen, jó lesz. Köszönöm - hálálkodok ismét. Felveszem Dean kabátját, ami kicsit lóg rajtam, de már ez a legkevesebb. Szinte megriadok a látványtól, amikor a tükörben megpillantom a másomat. Sebesen igazgatni kezdem a hajam, hogy kevésbé nyújtson "elhagyott madárfészek" látványt. De a beleszáradt vérrel sajnos nem tudok mit kezdeni. Az arcomról is próbálom letörölni, amit lehet. De inkább megmosdanom kéne. És egy orvosnak mindenképpen látnia kell.

Belépve meglepődök, hogy milyen forgalom van itt éjnek évadján is. Megemelt szemöldökkel "gyönyörködöm" női ruhába bújt férfin, akit elvezetnek mellettem, és kissé kezdem kellemetlenül érezni magam itt. Nem mintha eddig minden olyan szép és jó lett volna. De akárha valami idióta filmbe csöppentem volna. A recepciós még csak rám sem néz, ettől meg teljesen elbizonytalanodok. Hátra pillantok, hogy Dean követett-e. Végül is a kocsija miatt már ő is érintett. Aztán sóhajtok, és belekezdek.
- Jó estét! Három gyilkosságot és egy gyilkossági kísérletet szeretnék bejelenteni - remélem ez az egy mondat elég lesz ahhoz, hogy legalább felnézzen a pasas. Nem szeretek a levegőbe beszélni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://vampiresnight.forumuae.net/
Vendég
VendégGotham Városi Rendőrség - Page 8 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 8 I_icon_minitimeSzer. Okt. 19, 2011 4:40 pm

A zsaru döbbenten néz fel a papírokból. Döbbenete csak fokozódik, amikor végigpillant zilált külsődön. Egy pillanatra zavartan néz rád, majd a mögötted álló Dean-re, majd ismét rád.

-Nos töltse ki ezeket a nyomtatványokat! Aztán várják meg Martinez nyomozót. Ő majd felveszi a vallomásukat. Üljenek le oda!

A papírokon az adataidat kell csak megadnod, úgy látszik a történéseket szóban kel majd előadnod.

Dean kissé türelmetlenül fészkelődik a széken. Látszik, hogy nem szereti az egy helyben ücsörgést.

-Ne aggódjon Bridget, minden rendben lesz.-biztatóan rád mosolyog, majd megveregeti a vállad.-Amúgy hogy keveredett ebbe az egészbe?
Vissza az elejére Go down
Bridget Greenfire
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Bridget Greenfire

Hozzászólások száma : 27
Join date : 2011. Aug. 29.
Age : 29

Gotham Városi Rendőrség - Page 8 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 8 I_icon_minitimePént. Okt. 21, 2011 1:15 am

Papírok? Hát mit ne mondjak, jól haladunk. Persze gondolhattam volna, hogy nem fog gyorsan és egyszerűen menni a dolog. De még sosem keveredtem ilyesmibe, nem kellett bejelentenem semmilyen bűntényt szerencsére.
Leülök a kijelölt helyre, és már írom is az adataimat. Szerencsére nem tart sokáig. Észreveszem, hogy Dean elég kényelmetlenül érzi magát. Mondjuk ez nem meglepő, de ettől csak még rosszabbul érzem magam én is, amiért belevontam ebbe. Halvány mosolyt küldök felé válaszul, amikor rám mosolyog. Ennyire futja most tőlem.
- Öhm... hát tudja, újságíró vagyok a Szónoknál - kezdek bele, bár én sem tudnám már pontosan elmesélni, hogyan jutottam el odáig, hogy egy őrült minden áron meg akarjon ölni.
- Az orosz maffiáról cikkeztem, amivel eléggé magamra haragítottam őket. Először lefizetni akartak, aztán zsarolni, fenyegetni... de már hiába ígértem meg, hogy visszavonulok, Igor az életemet akarja... - tekintetemben rémület tükröződik, ahogy felpillantok Deanre.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://vampiresnight.forumuae.net/
Vendég
VendégGotham Városi Rendőrség - Page 8 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 8 I_icon_minitimeSzomb. Okt. 22, 2011 11:16 pm


-Szerintem már nem kell tartania Igortól, a vallomása alapján biztos hűvösre kerül.
-Szóval újságíró! Micsoda véletlen én meg...-Dean nem tudja befejezni a mondatot, mert közben megérkezik hozzátok egy férfi.

-Üdvözlöm önöket. A nevem Hernando Martinez. Én fogok foglalkozni az ügyükkel, kérem fáradjanak velem.

A nyomozó egy asztalhoz navigál bennetek, majd int két székre, hogy foglaljatok helyet.

-Nos Ms....-gyorsan belenéz az általad kitöltött papírokba.-...Greenfire. Kérem mondja el mi történt. Azzal kirak az asztalra egy diktafont, hogy abba beszélj.
Vissza az elejére Go down
Bridget Greenfire
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Bridget Greenfire

Hozzászólások száma : 27
Join date : 2011. Aug. 29.
Age : 29

Gotham Városi Rendőrség - Page 8 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 8 I_icon_minitimeSzer. Dec. 21, 2011 6:38 pm

- Hűvösre kerül... ha egyáltalán elkapják. Az az alak... komolyan mondom, olyan, akár egy terminátor - sóhajtok, és próbálok kifújni, lenyugodni, de nem olyan egyszerű ez egy ilyen éjszaka után.
Kíváncsi lennék, hogy Dean mivel foglalkozik, úgy tűnik, valami hasonlóval, mint én, de már nincs ideje elárulni, mert egy nyomozó csatlakozik hozzánk, aki az irodájába invitál. Egy diktafont dug az orrunk alá, ami nem idegen tőlem, hiszem riporter vagyok, magam is gyakran használok ilyet. Most mégis feszélyez egy kicsit, hisz sokkal komolyabb dologról van szó, mint egy egyszerű cikk a Szónokban.
- Szóval... hol is kezdjem? Épp az irodában voltam... a Szónoknál, mivel ott dolgozom. Utoljára maradtam, és akkor beállított egy nagy darab orosz férfi. Előbb meg akarta fizetni a hallgatásomat, hogy ne cikkezzek többet az orosz maffiáról, de nem fogadtam el a pénzt. Aztán úton hazafelé megtámadott. Megpróbáltam elszökni, majd elbújni, de nem sikerült. Aztán előkerült a főnöke is, és megfenyegetett. Aztán... - levegőt veszek, és kifújom, mielőtt hadarásba kezdenék. - Szóval ott hagyott Igorral, mint kiderült, így hívják a nagy darabot, aki meg akart erőszakolni. De egy tollat döftem a szemébe, aztán elszaladtam. - A hangom, és én magam is egyre jobban remegek, ezért pár pillanatra elhallgatok.
- Útközben belebotlottam pár részeg srácba. Igor megölte őket. És a taxisofőrt is, miután taxit hívtam. Végül Dean mentett meg... - A végét akarva-akaratlanul is elhadarom. Csak minél előbb túl akarok lenni ezen.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://vampiresnight.forumuae.net/
Vendég
VendégGotham Városi Rendőrség - Page 8 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 8 I_icon_minitimeVas. Dec. 25, 2011 2:03 pm

//Üdv újra köztünk. Smile//

Martinez nyomozó rezzenéstelen arccal hallgatja történeted, néha leír magának valamit a jegyzetfüzetébe.
-És ön, Mr. Walker? Hogyan keveredett bele, ebbe az egészbe?-fordul Dean felé a nyomozó.-Épp hazafelé tartottam, amikor a hölgy kétségbeesetten az autóm elé állt. Miután elmondta, hogy üldözik, kinyitottam neki az ajtót, és elmenekültünk. A pasas ráugrott az autómra, de végül sikerült lerázni. Aztán egyből idejöttünk.

Martinez pötyög még egy darabig a számítógépen, majd feláll a székéről.
-Nos mára végeztünk. Körözést adunk ki, ez ellen az Igor ellen. Engedjék meg, hogy kikísérjem önöket.

Mikor kiléptek az épület ajtaján, két férfi lép oda hozzátok. Kezükben pisztolyt tartanak, amivel épp rátok céloznak.
-Megkérem önöket, hogy fáradjanak velünk.-mondja udvariasan az egyikük. Martinez nyomozó is előveszi a fegyverét, ám nem a bűnözőkre fogja rá, hanem felétek fordul a fegyvercső.
-Induljunk, egy-kettő. A főnök már türelmetlen.-szavait egy lökéssel toldja meg a korrupt zsaru.
Vissza az elejére Go down
Kétarc

Kétarc

Hozzászólások száma : 803
Join date : 2011. Feb. 22.

Gotham Városi Rendőrség - Page 8 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 8 I_icon_minitimeSzomb. Ápr. 28, 2012 3:09 pm

Kevin Chase magánkalandja - Pókjárással a ranglétrán felfelé

Új nap virradt rád, jobban mondva már éppen nyugszik le, ahogyan a többiekkel dolgoztok egy ügyön, mit régi jó kollégátok hagyott rátok.
Robert Bishop emléke a Fang bandájával, kik már rég óta garázdálkodnak a környéken, és összességében egész Gotham cityben. Piti rablásokat intéznek, és leverik a konkurenciát, nem rég azonban a Rendőrség környékére vetette őket a sors, és míg egy másik bűnbanda kirabolta a környékbeli üzleteket, Fang és csapata végzett velük, elvéve tőlük zsákmányukat. Ide lettetek kirendelve, szinte emlékszel az éjszakára, még rémlenek az emlékképek, mikor Lisa sérülését ápolták, Bishop társáét, őt pedig a parancsnok teremtette le parancsmegtagadásért.
Azóta három alkalommal kellett közbeavatkoznotok, a város több részén, és már igen csak izgatja a főnökötök idegeit, hogy mindig kicsúszik a kezeitek közül.
Téged is nyugtalanít a tudat, bár nem igen félsz a bandától, újdonsült erőddel olyan képzeletet nyújtasz magadnak, hogy semmi nem állíthat meg, amiben lehet valami, de tudod csak a szer képzelteti ezt veled abban a pillanatban, amikor használod.
A mendemonda úgy tartja, hogy Fang, egy ember testű, pókfejű lény, s a pókfejből egy kifejlett pók folytatódik, olyan érzést kelt, mintha egy hatalmas nyolclábú bekapta volna egy ember fejét. Te magad még nem láttad, így nem tudod elképzelni a dolgot, de hát hogy ne hihetnél ezeknek a képzelt dolgoknak, mikor csövek lógnak ki a testedből, várva az alkalomra, hogy kétszeresre növelje testtömeged, és erődet.
- Hogy halad őrmester? - Ébresztett fel már zombi üzemmódból egy jól ismert hang, Zoey Redbird tizedes. Jó zsaru. Nagyszájú és indulatos. Sokszor nehezére esik türtőztetni magát, de ha életbevágó a dolog nagy erőfeszítések árán képes megőrizni a nyugalmát. Próbál túlélni a férfiak uralta osztályon, és a főnöke által meghatározott korlátokon belül. Azzal a pár társnőjével éppen hogy csak el tudják viselni főnökük sovinizmusát. Te azon kevesek egyike vagy, akikkel nincs komolyabb baja, főleg, ha bírod türtőztetni férfi éned kivetüléseid, szépsége ellenére.


Gotham Városi Rendőrség - Page 8 15nk9av
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kevin Chase
Alvilági alak
Alvilági alak
Kevin Chase

Hozzászólások száma : 296
Join date : 2011. Dec. 04.

Gotham Városi Rendőrség - Page 8 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 8 I_icon_minitimeSzomb. Ápr. 28, 2012 3:43 pm

Egy újabb nap virradt, majd áldozott le. Egy régi ügyet vettünk elő, és folyamatosan az adatbázist lapozgatom, és határán vagyok annak, hogy kifollyon a szemem a monitortól. Folyamatosan pörgetem az aktákat, a gyanusítottak listáját és a többit, amit át kell néznem. Az ablakon beszűrődik a lenyugvó nap narancs színű fénye, és még érzem a kezemen a melegét. Kicsot odébb húzom, és ekkor ismét megérzem a csövek mozgását, és ahogy helyezkednek. Lassan két hete, talán három, hogy ez az izé rám került. Emlékszem még, hogy milyen volt használni. Mikor a doki belém nyomta, az érzés, ami átjárt, nem fogható semmihez. Végig simítottam a finom szerkezeten. Fémes tapintása, és a gomb érzése, ami befecskendezi a szert, szinte hív magához, és könyörög, hogy nyomjam le, és használjam. A figyelmemet visszarángatom az ügyre. Fang. Azt rebesgetik, hogy egy pokoli szörnyeteg, emberi testtel, pók fejjel, ami egy kifejlett pókban végződik. Képtelen vagyok elképzelni, hogy hogyan nézhet ki egy ilyen szörnyeteg, vagy hogy egyáltalán létezik-e, és hogy igaz-e, amit mondanak róla. A kezemen lévő szerkezetre nézve viszont tudom, hogy ha nem is teljesen, de megközelítőleg létezhet ilyen lény valahol Gotham-ben. Ez a város akkora, hogy bőven van helye elrejtőzni, nem beszélve a csatorna rendszerről, ahol tökéletes rejtekhelyre lelhet. Egy ismerős hang ránt ki a gondolataimból, amitől már lassan úgy néztem ki, mint egy zombi. Zoey Redbird tizedes lép oda hozzám, és teszi fel kérdését.
- Sehogy. Ugyanazt pörgetem újra meg újra, de nincs semmi, ami anno elkerülhette volna a figyelmünket. Semmi rejtett jelzés, semmi kódolt üzenet. Csak a színtiszta jelentések és hírek. Még a gyanusítottak listájában sincs változás. - válaszoltam a tizedesnek, majd lazán hátra dőltem a székben és a kezeimet a tarkómra helyeztem. A nőre emeltem tekintetem. A klasszikus nőideál jelenik meg benne, ezt mindneki tudja.
[color/sienna]- És maga hogy halad tizedes?[/color] - kérdeztem vissza, bár fogalmam sem volt, hogy pontosan milyen feladatot kapott.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kétarc

Kétarc

Hozzászólások száma : 803
Join date : 2011. Feb. 22.

Gotham Városi Rendőrség - Page 8 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 8 I_icon_minitimeSzomb. Ápr. 28, 2012 4:55 pm

Te jelenleg, //S, ha már leírtad// a gyanúsítottak listáját nézted, mindegyik egyszerű piti tolvaj, garázdaságért, kocsilopásért voltak jegyezve a rendőri aktákban. Semmi közös nincs a kikérdezettek között, ráadásul remek alibijük van a rablások, és fosztogatásuk időpontjának napján, remekül ki vannak segítve, hiszen megdönthetetlen tanúi vannak arról, hogy éppen máshol tartózkodtak. Természetesen csak gyanúsítottak, lehet tényleg nincs közük Fanghoz, de Bishop által megmentett rabló, a Sarki Pub egykori pincére, erről másképp nyilatkozott. Viszont bizonyítékok hiányában szabadon kellett őket bocsátanotok.
- Jelenleg a rablások, fosztogatások helyszíneit, és a tanúk vallomásait ellenőriztem, de semmi hasonlóság, mindenki máshogy írja le ezt a Fang nevezetű bandavezért. Valaki azt mondja, hogy pókjelmezben volt, valaki szerint egy hatalmas pók, emberi kezekkel. Ráadásul sem nyomot, sem bizonyítékot nem hagytak, a halottakból akiket Bishop kollégánk hagyott a helyszínen, már semmit nem fogunk megtudni. Nincs más hátra, várnunk kell, amíg újra lecsapnak, már ha addig valaki nem talál valamit. - Közölte veled szinte közönnyel az arcán, bár látszik rajta, nem is nagyon bánja, hogy eddig sikertelen a nyomozásotok. Húzós napjaitok voltak, bár az is igaz, mire ki értetek a helyszínre, már csak helyszínt biztosítani kellett, de ez ismerős lehet számodra, a cirkuszi esetnél is már fájhatott a tudat, hogy GYRE-s tisztként ilyen munkát kaptál.
- Kevin! A főnök vár téged! - Hangzott egy számodra ismerős kolléga hangja, aki épp kifelé igyekezett a főnök irodájából, ráadásul igen morcos arckifejezéssel.
- Ne számíts semmi jóra... - Ütögette meg a vállad, majd Zoey is sajnálatát kifejezve pillantott rád.
- Akkor sok sikert, és majd találkozunk, ha élve kijutsz onnan. - Érintette meg ő is, s mint az előző érintésnél az adrenalin a testedben, az egekbe szökött. Az ilyen cselekedetek merőben növelhetik a lebukásod esélyét, de szerencsére, nem vették észre a jeleket.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kevin Chase
Alvilági alak
Alvilági alak
Kevin Chase

Hozzászólások száma : 296
Join date : 2011. Dec. 04.

Gotham Városi Rendőrség - Page 8 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 8 I_icon_minitimeVas. Ápr. 29, 2012 2:02 am

Semmi, zéró, nuku, nyista. Ezekben az aktákban nincsen semmi, és még annál is kevesebb. Az eddigiek csak kis halak, piti bűnözők, akik egy-két alkalommal kapcsolatba kerülhettek Fang-gal. Semmi több. Sajnos Redbird sem tud újat mondani, az ő feladata a helyszínek és betörések, valamint a beszámolókról készült jelentéseket, jegyzeteket nézte át, de ugyanúgy nem talált semmit.
- Én ezt nem értem. Ennyire nem lehetnek profik, hogy ilyen szinten képesek eltüntetni a nyomaikat. Valahol hiábzniuk kell. Mert végeredményben mindig hibáznak valahol. - mondom magam el, rá sem nézek a nőre, a mondandóm mégis neki címzem. Végül ráemelem a tekintetem. Az arcán csak közöny látszik, amit teljes mértékben megértek. Az utóbbi időben, mire kiértünk jószerivel már semmi dolgunk nem volt, csupán a területet kellett biztosítani és lezárni a megfelelő körzetet. És még így sem kapott értelmet. Tőlem biztos nem, mert vaksötétben tapogatózunk. Egyébként meg miért én kapom ezeket? Tudtommal vannak nyomozóink erre a feladatra. Mióta a cirkuszi eset jól sült el, folyamatosan ilyen dolgokkal bombáznak. Épphogy felállnék az asztaltól, mikor egy másik hang kiáltja a nevem. És nem szolgál jó hírrel: a főnök hivat. Nos, ez két dolgot jelenthet, amik a következők: vagy nagyon elcsesztem valamit, vagy nagyon jól csináltam valamit. Más lehetőséget egyelőre nem látok. Zoey még megveregeti a vállam és sok szerencsét kíván. Rámosolygok, kénytelen kelletlen, majd fogom magam és szépen lassan, méltóságteljes léptekkel indulok a halálba. Amint odaérek, kopogok, majd egy pillanattal később benyitok az irodába.
- Hívatott, főnök? - tettem fel a kérdésem, bár ez volt most, a jelen helyzetben a legfeleslegesebb kérdés, amit valaha feltettem életem során.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kétarc

Kétarc

Hozzászólások száma : 803
Join date : 2011. Feb. 22.

Gotham Városi Rendőrség - Page 8 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 8 I_icon_minitimeVas. Ápr. 29, 2012 11:33 am

- Üljön le Chase. - Válaszol a főnököd ki éppen hátat fordít neked, az ablakon keresztül bámulva a sötétséget, s az azt néhol megvilágító város fényeit.
Kellemetlen a környezet, csak a füst fújása az mi néha a csendet megtöri, hiszen, mint tudjátok a GYRE parancsnoka dohányzik, és az előző kollégád arcáról ítélve, biztos nem jókedvében teszi, pláne, hogy az előtte lévő hamutartó már szinte egy sünt formál a rajta elnyomott csikkekből.

Gotham Városi Rendőrség - Page 8 130px-0%2C244%2C0%2C216-Jackson_Davies_001

- Nem állunk valami jól Chase, de ezt gondolom maga is tudja. - Kezdte meg az előadást, s bár költői kérdésnek hatott, hiszen az imént te is ezen gondolkoztál.
- Nem a mi tisztünk a nyomozás, de a rendőrség tehetetlen, így a vezetőség tőlünk is elvárja a közreműködést. Ráadásul már a média is csúfot űz belőlünk, és semmi. Egy piti banda, hogy tudja magát így rejtegetni. - Gondolkozott szinte magában, megosztva veled is gondolatmenetét.
- Gondolom maga sem talált semmit. - Tette még hozzá, bár érzed, nem ezért a kérdésért vagy itt igazából.
- Hogy érzi magát? - Jön is a várva várt kérdés, ami szinte szíven üt, hiszen nyílt titok az elrablásod, és az hogy még csak pár hét telt el az eset óta.
- Úgy hallottam, hogy mostanában elég levert. Ha pihenésre van szüksége vegyen ki pár nap szabadságot. Nincs szükségem egy tehetetlen rendőrre. - Mondta, végül megfordulva, és olyan szigorúan tekintett rád, amennyire erejéből, és arcmimikájából tellett. Tudtad, hogy nem hülyéskedik, nem cukkolni akar ezzel, ő mindig nyersen, őszintén ki mondja amit gondol, s szavaira megszólal benned valami.
~ Nyomd meg a gombot...nyomd meg...Ez a senkiházi nem űzhet bolondot belőled...mutasd meg ki igazából a tehetetlen...nyomd meg... ~ Visszhangoznak agyadban a hangok, s egy fejrázással el is hessegeted a Venom szérum agyra káros hatásait.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kevin Chase
Alvilági alak
Alvilági alak
Kevin Chase

Hozzászólások száma : 296
Join date : 2011. Dec. 04.

Gotham Városi Rendőrség - Page 8 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 8 I_icon_minitimeKedd Május 01, 2012 9:19 pm

A főnök sokkal jobban ki van, mint ahogy azt én gondoltam. Amihez nem tudok hozzászólni, arra serényen bólogatok, vagy épp nem csinálok semmit, és a "ne szólj szám, nem fáj fejem" elvet alkalmazom.
- Nem uram, mindig ugyanaz. Még csak új gyanúsított sem kerül fel a listára. - válaszolom a kérdésére. Ismét azon töprengek, hogy hogyan képesek így eltüntetni a nyomaikat, és előállok egy merész ötlettel.
- Van valakijük a rendőrségnél. Így érthető lenne, miért nem találunk új nyomot róluk. - vetem fel, és nem tudom, hogy mennyire veszi figyelembe a főnök az ötleteimet. Aztán jön a várva várt kérdés, amit jobban szerettem volna elkerülni.
- Jól vagyok, uram! Nincs semmi bajom, a szabadságot pedig inkább hanyagolnám. A végére akarok járni ennek az ügynek. - a fejemben a hangok mást mondanak.
~"Tehetetlen"? Nem vagyok tehetetlen, és be is tudnám bizonyítani. Amint megnyomnám a gombot, elkapnám a torkánál és a felhoz nyomnám. - kezem végig simít a szerkezeteken, de végül sikerül elhessegetnem a gondolatokat egy enyje fejrázással, remélve, hogy ezt nem látta.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kétarc

Kétarc

Hozzászólások száma : 803
Join date : 2011. Feb. 22.

Gotham Városi Rendőrség - Page 8 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 8 I_icon_minitimeKedd Május 01, 2012 10:25 pm

A főnök ötletedre krákog egyet, majd int flegmán.
- Még ha igaza is van Chase Őrmester. Hogy tudták volna eltüntetni a nyomokat a GYRE és a rendőrség érkezése előtt? - Válaszolt, ismét rágyújtott egy cigarettára.
- Ha egészségesnek érzi magát, és ha ilyen jó ötlete támadt talán menjen ki az egyik helyszínre. Hátha talál valamit. A rendőrségi helyszínelők tehetetlenek voltak, de hogy ne rugdossák a seggem, lássák, hogy mi is teszünk valami hasznosat. - Mondta ismét elfordulva tőled.
- Jut eszembe, vigye magával Redbird Tizedest is. Ráfér a tiszta levegő. Elmehet. - Tette még hozzá, majd kezével intett, ezzel is letudva a köszönés formalitását.
Sok kérdés merül fel, csupán össze kell rakni a szálakat, amihez igen, kellene legalább egy nyom amin elindulhatsz. A lehetőséget megkaptad, bár ez sem a te feladatköröd, a főnök úgy néz ki már tényleg el van keseredve, talán neki kellene pár nap szabi, ez mutatja is az elszívott cigi mennyisége is.
Mindenesetre Redbird Tizedes sem valami tiszta, már ami a szabadnapjai számát illeti, bár az is igaz, hogy jót fog tenni neki néhány szexista kan nélkül eltöltött óra. Leszámítva téged, és azt a valamit rád szerelve.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kevin Chase
Alvilági alak
Alvilági alak
Kevin Chase

Hozzászólások száma : 296
Join date : 2011. Dec. 04.

Gotham Városi Rendőrség - Page 8 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 8 I_icon_minitimeKedd Május 01, 2012 10:34 pm

- Nem tudom, főnök. De már el is indultam kideríteni. - felálltam a székből, majd vetettem egy utolsó pillantást a főnökre. Nem tesz neki jót a stressz. Már a második cigarettáját szívja, mióta itt vagyok, és a hamutál is inkább hasonlít egy sündisznóra, semmint hamutálre. Mielőtt végleg távozom, még a főnök hozzáteszi, hogy vigyem magammal a tizedest is. Nincs mit tennem, a felsőbb utasítás az felsőbb utasítás. Kilépek az irodából, majd rögtön felkeresem Zoey-t. Amint megtalálom közlöm vele a tényállást.
- Terepre megyünk. A főnök külön kérése, hogy vigyelek téged is friss levegőre, mert a végén még itt fogsz megsavanyodni, és a bőröd is hófehér lesz. - viccelem el a végét, majd intek neki, hogy a lehető leghamarabb készüljön el, én kint a kocsinál megvárom.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kétarc

Kétarc

Hozzászólások száma : 803
Join date : 2011. Feb. 22.

Gotham Városi Rendőrség - Page 8 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 8 I_icon_minitimeHétf. Május 07, 2012 11:56 pm

- Helyes. Bízom benned Chase, húzz ki a sz*rból. - Vetette még oda neked, s többet már nem kívánt szólni. Lenéző ez az osztályra nézve, hiszen nem ez a dolgotok, amúgy is van elég tennivaló, főleg hogy Gotham sosem alszik, és most még a felügyelő is piszkálja a főnöködet, amiből adódik, hogy a főnök is piszkál titeket, hiszen valakin le kell vezetnie a felgyülemlett stresszt.
Redbird tizedes asztalánál ült, mikor odaértél hozzá, már messziről kiszúrt téged, úgy néz ki, nagyon "benne volt az ügyben".
- Na miújság? Látom megvan még a feje. - Mosolygott a lány, bár inkább mondanád gúnyosan, mint kedvesnek az arcán végighúzódó kislányos vigyort.
- Óh ne már...pedig úgy élveztem idebenn az irodában, ezzel a sok besavanyodott szexista zombival. Na de ha a főnök ezt akarja, hát legyen... - Játsza el a mártírt, persze egyből leesik neked, hogy örömmel követ téged akár a világ végére is, csak legyen minél távolabb az irodától.
- Ön vezet Őrmester. - Kacsintott rád, majd karon fogva sietett a kijárat felé.


Folytatás itt!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alfred Pennyworth

Alfred Pennyworth

Hozzászólások száma : 201
Join date : 2011. May. 04.
Age : 81
Tartózkodási hely : Wayne prezidencia

Gotham Városi Rendőrség - Page 8 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 8 I_icon_minitimeKedd Jún. 19, 2012 10:06 pm

Előzmény: Utcák, lakókerület

// Kevin Chase magánkalandja folytatás//

Késő este van. A kihallgatások javában folynak az erre alkalmatos helyeken. A te embered kicsit késve érkezik, ugyan is valami savas anyag mart bele az arcába. Mentősök látták el, mielőtt kezeid közé kaphatnád, hogy megszorongathasd a golyóit, ám csak is lelki értelemben. Nem mutatna jól egy jelentésben sem, hogy kihallgatás közben, szexuálisan zaklattak egy rabot. A sajtó rákapna, de ez nem a rendőrség ingere. Egy kollégád jön ki az egyik teremből. Név szerint Mike. – Kemény csávóknak hiszik magukat ezek az idióták, de már töredeznek, mint a volt csajom hajvégei. Még pár fenyegetés és a legsötétebb titkaikat is kitálalják. – A kezében kávés bögrét látsz amit neked nyújt át.
– Tessék. A te éjszakád is hosszú lesz. Jut eszembe Zoey hívott az előbb. Azt mondta siet vissza. Talán a kihallgatásra még visszatér vagy utána. – Elveszed a kávét, és kortyolgatva hallgatod a jó hírt Zoey-ról. Valaki vállon markol és hátra fordulva a főnököd veszed észre.
– Chase, mehet a 2-es tárgyalóba. Az embere már ott várja. – Szótlanul bólintasz és a kávéval együtt bevonulsz a kivilágított terembe. Nem fogad ismeretlen látvány. A terem nem túl nagy. Középen fémasztal két oldalán egy-egy székkel, amin az egyik hely már foglalt. Oldalt a falon pedig egy hatalmas tükörszerű ablak, melynek másik végében titeket figyelnek. Most már rajtad áll minden.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
Gotham Városi Rendőrség - Page 8 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 8 I_icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
Gotham Városi Rendőrség
Vissza az elejére 
8 / 10 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Univerzumban játszódó FRPG :: Játéktér :: Gotham város és környéke :: Hármassarok-
Ugrás: