DC Univerzumban játszódó FRPG


 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az Első lépések-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Latest topics
» Társalgó
Gotham Városi Rendőrség - Page 10 I_icon_minitimePént. Nov. 16, 2018 5:38 pm by Demolition Captain

» Diego Crown
Gotham Városi Rendőrség - Page 10 I_icon_minitimeCsüt. Júl. 02, 2015 10:54 pm by Diego Crown

» Rekviem
Gotham Városi Rendőrség - Page 10 I_icon_minitimeSzer. Júl. 01, 2015 8:09 pm by Madárijesztő

» A Robinson park
Gotham Városi Rendőrség - Page 10 I_icon_minitimeVas. Jún. 21, 2015 5:50 pm by Andrew Ramirez

» Csokit vagy csalunk!
Gotham Városi Rendőrség - Page 10 I_icon_minitimeVas. Jún. 21, 2015 4:52 pm by Andrew Ramirez

» Jess Kayle - A Sárkány Gyermeke
Gotham Városi Rendőrség - Page 10 I_icon_minitimeKedd Jún. 16, 2015 11:15 pm by Jess Kayle

» Jess Kayle
Gotham Városi Rendőrség - Page 10 I_icon_minitimeVas. Jún. 14, 2015 4:35 pm by Jess Kayle

» Amecchi Előtörténet
Gotham Városi Rendőrség - Page 10 I_icon_minitimeKedd Jún. 09, 2015 6:24 am by Madárijesztő

» Orvosi igazolások
Gotham Városi Rendőrség - Page 10 I_icon_minitimeKedd Jún. 02, 2015 9:13 pm by Ra's Al Ghul

» Smallville Állatkert
Gotham Városi Rendőrség - Page 10 I_icon_minitimeSzer. Május 20, 2015 11:13 pm by Cybergyík

Tükör
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span

Share
 

 Gotham Városi Rendőrség

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
SzerzőÜzenet
Sasszem
Bűnüldöző
Bűnüldöző
Sasszem

Hozzászólások száma : 51
Join date : 2012. Oct. 03.

Gotham Városi Rendőrség - Page 10 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 10 I_icon_minitimeSzomb. Szept. 07, 2013 11:20 am

Miután kiléptem a portából, Montoya márt ott várt a kocsinál. Miután átadta a kulcsot és az aktát adtam a kezébe, majd elindultunk az iskola felé.
Az iskola a Déli szigeten van, a régi Gotham leghírhedtebb környékén. Az iskola nem épp a legjobb hírnévvel rendelkezik. Tipikus nyomornegyedi épület, ahol bűnözés szinte mindennapos.
Miután megérkeztünk a parkolóba, könnyedén megtudtunk állni, hisz a tanulóknak éppen órájuk volt. Amint leállítottam a motort kiszálltunk és elindultunk a bejárat felé.
Az bejáratnál rendőrök voltak, illetve egy nagy fémkereső kapu. Amint beérek előveszem az igazolványomat és megkérdezem a portást, hogy épp merre találom a keresett, hölgyet, majd utána felmegyek a terméhez, és kicsengetéskor kikérdezem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Vadmacska

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

Gotham Városi Rendőrség - Page 10 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 10 I_icon_minitimeVas. Szept. 08, 2013 9:57 am

A biztonsági őr, csak egy vállrándítással fogadja érkezéseteket. Úgy látszik szinte mindennapos dolog, hogy testületbeli tagok látogatják meg az intézményt.
- Regina Stamford ilyenkor az osztályával szokott lenni a második emeleten, hármas terem, ha minden igaz. - És egy mozdulattal el is kobozza a besurranni vágyó diáktól a pillangókését.
A termet könnyedén megtaláljátok, és még éppen időben is érkeztek, mert kicsengetés határán álltok. Csak pár percet kell várnotok, hogy a kölykök kitörjenek a negyvenöt perc béklyójából, és magatokévá tehessétek a tanárnőt egészen.
- Jó napot biztosurak miben segíthetek? Remélem nem megint Brianről van szó! Pedig ő egy olyan jó gyerek, csak tudják nehéz élet áll mögötte, és nehezen illeszkedik be. - Előttetek egy középkorú nő áll, ruhája pont olyan, mint amilyennek egy átlag tanárnőt el tudnátok képzelni. Hosszú szürkésnek kinéző szoknya, fehérnek kinéző, de már rég sárgába váltott felöltő, egy sállal átkötve a nyaka, na meg az elmaradhatatlan szemüveg. Vastag és fekete, ehhez pedig egy olyan nő alakja, aki már rég lemondott a sportról, és inkább a csoki, na meg a romantikus filmek bűvöletében él. Előttetek áll az elhunyt egyetlen rokona.

[/color][/font][/justify]

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sasszem
Bűnüldöző
Bűnüldöző
Sasszem

Hozzászólások száma : 51
Join date : 2012. Oct. 03.

Gotham Városi Rendőrség - Page 10 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 10 I_icon_minitimeKedd Szept. 10, 2013 2:39 pm

Az épületbe belépve, nem keltettem fel túl nagy figyelmet, a rendőrségi igazolványommal, ebből is látszott, hogy ez nem egy jó hírű iskola.
Szerencsénkre Regina Stamford még bent volt az épületbe, így nem jöttünk be feleslegesen. Épp órája volt a második emelet, hármas számú termében.
Így hát elindultunk a terem felé. Nem kellett sokat várnunk, hamar megszólalt a kicsengő. A folyosón várakozva, látszott, hogy rég nem nyúltak hozzá. A vakolat néhol omladozott, néhol pedig az egyszerű falfestéket a grafiti egészítette ki.
Mikor végre kimentek a gyerekek a teremből, mi is bementünk. Regina ott állt egymagában a tanári asztal környékén. Öltözete és külselye egy tipikus tanárt jellemezte. Fekete kopott ruha, illetve kissé elhízott test.
- Jó napot, kedves Regina Staford, elnézést a zavarásért és a nem éppen várt érkezéshez, de hát tudja ez a kötelességünk.- majd egy halk mozdulattal becsuktam magam mögött az ajtót, jelezve, hogy a terem foglalt- a nevem Alonzo és a társam pedig Montoya. A gothami rendőrségtől jöttünk és pár kérdést szeretnénk feltenni, remélem nem gond. Nem vártam meg, hogy bármit is reagáljon, megvártam míg visszaül a székre, majd én is előhúztam két széket a teremből és leültünk rájuk.
- Tehát még egyszer elnézést a kellemetlenségért, de a most elhunyt testvéréről van szó. Kérem mondjon el mindent amit csak tud róla, illetve a fegyverboltjáról.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Vadmacska

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

Gotham Városi Rendőrség - Page 10 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 10 I_icon_minitimeKedd Szept. 17, 2013 7:47 am

A nő miután rájön nem éppen az egyik csintalan diákjáról van szó, azonnal hellyel kínál titeket, majd maga is leül. Csak meresztgeti a szemét a felvezető hallatán. Mikor utolsó mondatodat intézed a nőnek, Montoya megpróbál megállítani, de már nem sikerül…
- TESSÉK?!? Adam meghalt? – Pattan fel a székéből és a tábláig hátrál. Nem törődik vele, hogy a ruhájával törli le. Csak a hitetlenség rajzolódik ki az arcára, ahogy egyre jobban kezd nedvesedni a szemei. Végül már patakokban folyik a könnye.
Társadtól megrovóan öklözik válladba, és odasiet a nőhöz. Kedves hangján csitítja, és újra sikerül leültetnie. Kissé szúrósan néz feléd, és kiküld teáért. Közben próbál a nő lelkére beszélni, és mire visszaérsz, ha visszaérsz a nő már eléggé felfogta a helyzetet, és most kissé könnyes szemekkel, de próbál mindenre válaszolni amire csak akarod.
- A boltját pár éve nyitotta meg. Tudják nem tudta teljesen túltenni magát a seregben történt dolgokon, így valahogy vezekelni akart. Ahol tudott segített. Még ha nem is mindig a legjobb módszerrel. Ezért is volt összetűzése a szervekkel. Mindent legálisan intézett, ha erre kíváncsiak. Valahogy örült hogy fegyverek közelében van, és védelmet biztosíthat azoknak akik rászorulnak. Nem tudom mit mondhatnék még el. Rég óta egyedül élt. Leszerelése óta, nem hiszem hogy lett volna valakije. Ismerősei voltak, néha le is ment velük, de nekem nem nagyon mutatta be őket. Hát tudják régen még elég közel álltunk egymáshoz, de mostanára ez megváltozott. Újra csak elkezd pityeregni, és néz nagy könnyes szemekkel téged, és társadat, hogy mit is tudhatna elmondani még. Úgy látszik Montoya jó munkát végzett, és sikerül együttműködésre bírnia.


_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sasszem
Bűnüldöző
Bűnüldöző
Sasszem

Hozzászólások száma : 51
Join date : 2012. Oct. 03.

Gotham Városi Rendőrség - Page 10 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 10 I_icon_minitimeSzomb. Szept. 21, 2013 11:36 am

Miután beléptem az immáron üres terembe, a nő gyanúsan nyugodt volt.
Amint helyet foglaltam Montoya is leült és el is kezdődött a kihallgatás. Sajnos most nem úgy történt ahogy általában lenni szokott. A nő egyáltalán nem tudta, hogy testvére meghalt. Én személy szerint csak a fejemet fogtam, míg Montoya hirtelen felpattanva, próbálja vigasztalni a kétségbe esett személyt. Társam intő szóval küld ki valami teáért, hátha megnyugszik tőle. Így ki is lépek a teremből és elmegyek a közeli automatához és egy kevés apró segítségével, már a kezemben is van a forró gyümölcsízű tea. Amint visszatérek lerakom a immáron megnyugodott nő elé, és várom hogy elkezdjen mesélni testvéréről. Megtudtam, hogy az áldozat még csak most nyitotta ki a boltot és az egész bolt illegálisan működött. Ellenségei voltak, mivel nem mindent a legjobb módszerrel csinált. Szerettei nem igen voltak és csak pár barátja volt.
- Köszönöm hölgyem, tudom hogy most nehéz de a testvére egy nem akármilyen gyilkosság áldozata lett, így lenne még egy pár kérdésem.
1.Mi történt vele a katonaságban amin nem tudta túl tenni magát?
2.Esetleg ismer valamilyen szervezetet, vagy személyt aki különösen nem kedvelte?
3. Nem tudja esetleg, hogy merre szoktak lejárni szórakozni, vagy esetleg volt e valami törzshelyük?
4.Miért változott meg a jó viszonyuk egymással?

Montoya jó munkát végzett és büszke vagyok rá. Remélem még ezekre a kérdésekre is tud válaszolni a nő.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Vadmacska

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

Gotham Városi Rendőrség - Page 10 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 10 I_icon_minitimeSzer. Szept. 25, 2013 6:31 am

//Fúj gyümölcs tea Very Happy, amúgy honnan szűrted le, hogy „most nyitotta meg”, és hogy „illegálisan müködött”? Én mintha nem pont ezt írtam volna. //

A nő minden türelmetlenséget félretéve próbál válaszolni a kérdéseitekre. Kint a zsivaj újra feltámadt, csengettek a következő órára, ezért hát Montoya szépen kisajátítja a termet nektek, és a tanárnőt is. Most a legfontosabb utánajárni a dolgoknak. Kissé baggadozva, és sokat szipákolva de elmondja amit tud.
- Tudják a két bátyám egyszerre vonult be a seregbe. Mindketten jó katonák voltak, fényes jövő állt előttük, csak hát a szívük mindig is túlságosan jó volt. Bryan a legidősebb közülük és csapata, amibe benne volt Adam is, valami szörnyen veszélyes küldetésben vettek részt. A részleteket soha nem tudtam meg, csak annyi tudok hogy Bryan feláldozta magát a társaiért, és a testvéréért. Adam elmondta az ellenségnek rohant egy nagy adag robbanószerrel, és ezzel megfordította a csata menetét. Így élhette túl a szakasza, több mint tíz ember életét mentette meg. Hősi érmet is kapott. Hazahozták a holtestét, és így sikerült valami kis vigasztalódást találnunk Adammal a sírnál. De én nem éltem át azt a sok borzalmat amit ő. – Újabb szipogások, és már majdnem sír, a régi seb feltépése miatt.
- Tudják a környék rettegte… mármint a suhancok, és bűnözők. Nem egyet saját kezűleg kapott el, és ezért is került összetűzésbe a rendőrökkel. Igaz mostanában már ez sem volt jellemző. Mióta azokkal barátkozott nem nagyon került bajba. Ennek az elején örültem is, de utána egyre gondterheltebb, és fáradtabb volt. Keveset találkoztunk, és hát ezért nem is tudok róluk túl sokat. Azt tudom hogy sokat találkoztak a Szórakoztató Mérföldben (Amusment Mile) található kis színháznál. A La Scala-ban. És egy fura alakkal láttam egyszer a Gotham Katedrálisnál is, de csak egyszer. – miközben beszél, mutogatja is a mondandóját, és próbálja elmutatni azt, amit szavakba nem tud foglalni. A fura alak 180cm magas lehet, eléggé kigyúrt, és egyenes a tartása.
- Nem tudom, csak elsodort minket az élet. Ő egyre kevesebbet keresett engem, nekem is megvan a saját életem és gondjaim. És csak néha tudtunk összeegyeztetni időt, hogy végre beszélgethessünk is. Most már nem is fogunk tudni. - Szipog nagyokat, és látszik nemsokára újra eltörik a mécses.


_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sasszem
Bűnüldöző
Bűnüldöző
Sasszem

Hozzászólások száma : 51
Join date : 2012. Oct. 03.

Gotham Városi Rendőrség - Page 10 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 10 I_icon_minitimeSzomb. Okt. 05, 2013 10:42 am

// igazából nem tudom, nagy valószínűséggel félreolvastam. Bocsi :d///

Amint feltettem a kérdéseimet a nő szép sorjában elkezdett rá válaszolni. Szerencsémre elég sok információt megtudtam, de még mindig nem eleget.
A testvére a háborúba halt meg, miután feláldozta saját életét, a társai megmentése érdekében. Ezért érdemkeresztet is kapott. Miután Adam leszerelt és hazajött, megpróbált rendet teremteni a bűnözök között, amiért sokszor viszályba került a rendőr oldallal. De ez mostanság már abba maradt, barátokra tett szert akikkel a La Scala-ban találkozott. A nő elmondta, hogy egyszer egy fura alakkal találkozott a Katedrálisnál. Erre még jobban felkaptam a fejem.
- Hölgyem kérem nyugodjon meg, most nagyon nagy szükségem lenne a képmemóriájára, hogy megtudjuk találni a testvére gyilkosát.
Kérem gondoljon erősen arra a férfira akit előbb írt le és mondja el még egyszer amit látott.

Itt az ideje, hogy használjam a gondolat olvasó képességemet. Mivel ezt még Montoya sem ismeri és szeretném is titokba tartani, így megkérem őt, hogy írjon le minden adatot a férfiról amíg én a nő elméjébe kutatok. Azáltal, hogy a nő maga előtt látja a férfit én is látni fogom és így eg y képet fogok kapni.
Miután ha sikerült belenézni az agyába és megszerezni az információkat a következő kérdéssel fordulok a tanárnőhöz.
- Tudja miután megtaláltuk Adam holtestét egy nagyon különös dolgot tapasztaltunk. A testvére bőre akár olyan kemény volt mint a gyémánt, és nem tudjuk, hogy mitől. Esetleg tudna erről nekünk valamit mondani? -tettem fel nagy valószínűséggel az utolsó kérdést a nőnek.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Vadmacska

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

Gotham Városi Rendőrség - Page 10 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 10 I_icon_minitimeKedd Okt. 08, 2013 10:31 am

A nő gondolkodni kezd. Az elméjében a káosz, és a testvére iránti aggodalom gyorsan váltja egymást. Emlékeibe menekül, egy poros utca Gotham City-ben, a székesegyház, magas tornyai, hegyes csúcsa, na meg a sok-sok ember kik ott járkálnak.
- Hát ha jól emlékeszem sötét barna, vagy fekete haja volt. Jó kiállású sportos férfi, kissé furcsa öltözetben. Mintha valami régi ruha lett volna rajta. Sötét alaknak tűnt, de mégis valamennyire jóképűnek mondanám. Ja igen fehér férfi volt, olyan közép magas, talán egy kicsit magasabb, és amikor beszélt sokat gesztikulált. Mármint a kezével, integetett, mintha mérges lenne. – A nő szavai nem teljesen fedik azt amit látott. Vagy azt hiszi hogy látott. A férfi egészen magas, majdnem két méter lehet, tényleg sportos, erős testalkatú. A ruházata régies, mintha egy középkori filmből lépett volna elő, a haja sötét barna, bőre színe fehér, szeme kék, az arca karakteres. Úgy látszik jól megnézte a nő, mert tényleg kívánatosnak találta. Eléggé jó leírást kaptál róla.
Ekkor tereled a témát a testvérére. A nő kissé megrémül a dolog hallatán, és amennyire csak emberileg lehetséges ingatja a fejét. Ám még mindig az elméjében vagy, és látod, hogy egy erőteljes férfi tűnik fel elméjében. Félelmetesnek tűnteti fel, és veszélyesnek, ám ő mégis az apa figura, és a mögött a rettegő kép mögött a védelmet lehet felfedezni, ahogy megvédi gyermekeit a világtól.
- Nem tudok róla semmi. Ilyen képtelenséget még csak nem is hallottam. Még hogy bőre kemény legyen… Hahahhha – A hangja nem kissé erőltetett, de úgy látszik nem túl jó színész. Tud valamit, csak nem akarja elárulni semmi áron. Úgy látszik főleg nem a rendőrségnek.


_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sasszem
Bűnüldöző
Bűnüldöző
Sasszem

Hozzászólások száma : 51
Join date : 2012. Oct. 03.

Gotham Városi Rendőrség - Page 10 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 10 I_icon_minitimeVas. Okt. 13, 2013 10:05 am

Amint megkérem a nőt, hogy meséljen még a férfiről akit egyszer látott a testvérével.
Miközben a gondolataiban turkálok, a nő apró részlettel meséli a férfi külső tulajdonságait. Fekete haj, sportos testalkat, furcsa régies öltözet, és magas, nagyon magas fickó.
Terelve a szót még mindig az elméjében vagyok és egy fura erőteljes férfi tűnik fel, aki az apa szerepét töltheti be. Erős de mégis elrettentő. A nő nem nagyon érti, hogy miről beszélek és tagad. Persze látszik rajta, hogy nem tud hazudni, és csak nem akar erről a dologról beszélni. Tud valamit.
Mivel én sem most jöttem le a falvédőről, így egy másik oldalról közelítettem meg a nőt.
- Kérem ha nem tud erről a dologról semmit, akkor meséljen a szüleiről, de inkább az apjáról. Persze e közben ugyan-úgy bent vagyok az elméjébe és minél pontosabban keresem az elrejtett információkat.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Vadmacska

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

Gotham Városi Rendőrség - Page 10 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 10 I_icon_minitimeKedd Okt. 29, 2013 7:16 pm

A szerencse újra melléd áll, vagy inkább a körmönfontság. A nő minden egyes szavadra egyre jobban megzavarodik. Úgy látszik még a testvéréről is szívesebben beszél, mint az apjáról. Ezt pedig nem túl jól titkolni akarja. Talán idegességének köszönhetően, vagy csak mert nem tud kitérni a válasz elől elkezd beszélni.
- Hát rendes családban nőttünk fel. Nem volt semmi különös, csak tudja rend volt és fegyelem. Anyám otthon volt velünk legtöbbet, míg apám katona volt. Úgy mint a testvéreim. Nem sokat volt otthon, és inkább tartottunk tőle mint szerettük. De ez nem jelenti azt, hogy nem szerettük, cvsak hát tudja hogy van ez. Gyerekek voltunk, tiszteltük és féltünk is tőle egyszerre. Na meg volt azaz idő is, mikor egyre többet volt távol, mert előléptették. És ez addig folytatódott míg végül nem tért vissza többet. Hát igen, így van ez a családunkkal, a hazáért adjuk életünket. - Újabb síróroham, és míg az apjáról na meg a családjáról beszél. Emlékei között van szerencséd kutakodni. EGy rendes családi ház, otthon melege, na meg szeretet is van. És minden felett ott van az apja, hatalmas, erős, és sebezhetetlen, ahogy a gyerek nézi a szüleit. Ám ebben van egy kicsit más is, talán tényleg egy óriás volt az apja. A kép túl valóságos hogy csak egy eltúlzott érzelem legyen

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sasszem
Bűnüldöző
Bűnüldöző
Sasszem

Hozzászólások száma : 51
Join date : 2012. Oct. 03.

Gotham Városi Rendőrség - Page 10 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 10 I_icon_minitimeSzomb. Nov. 02, 2013 8:18 pm

Amint megkérem, hogy meséljen a család főről, vagyis az apjáról, el is kezd róla mesélni. Nem gondoltam volna, hogy ilyen könnyen fog menni, azt hittem, hogy csak zokogni fog tovább és elküld minket. Habár nekem még az még mindig nagyon gyanús, hogy nem tud semmit a testvére különös erejéről, de legalább az apjáról mesél valamit.
A fater egy tipikus családfő, erős, nagy hatalommal bír, és a gyerekek büszkén tekintenek rá, persze a szívükben félelemmel. Ő is katona volt, úgy mint a két fiú testvér, és ahogy egyre több csillagot kapott a váll lapján annyival kevesebbszer látták, míg végül soha többé nem tért vissza.
Elméjében hasonlót tapasztalok, csak egy kicsit felnagyítva. Egyenlőre nem tudtam mire vélni, ezt a nagyságot, de tudtam ,hogy most itt az ideje tovább lépnünk.
- Köszönöm tanárnő az eddigi segítséget, de most tovább kell lépnünk.
Montoya esetleg van valami kérdése még? Vagy továbbmehetünk?

Amennyibe van itt maradunk még és tovább beszélgetünk, ha nincs fejaljálom Montoyának, hogy menük el abba a szórakozó helyre ahol az áldozatt kapcsolódott ki. Az útközben felhívjuk az őrsöt és megkérjük hogy keressenek minél több adatott az apjáról.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Vadmacska

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

Gotham Városi Rendőrség - Page 10 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 10 I_icon_minitimeSzer. Nov. 06, 2013 10:25 pm

A nő még mindig kicsit könnyezik, így hát társad int, hogy ideje nektek is menni. Mindent megtudtatok talán amit emberileg lehetséges volt. Hát most ideje megfogni azoknak a képzeletbeli szálaknak a végét, hogy valamerre eljussatok ebben a nyomozásban.
Montoya még egyszer elköszön, és mikor kiléptek a teremből a tanárnő is elindul csak ő a másik oldalon. Elég rémítő volt amit most megtudott, hát nem is csoda, hogy mára elege volt a tanításból, és a gyerekekből. Kiléptek az épületből, és máris beszólsz a központba a lehetséges információkért.
A szórakozóhely egy eléggé kopottas kocsma. Mármint már rég volt, hogy kocsmának lehetett hívni, mostanában már inkább egy underground pub, ami egy bizonyos kört szolgál ki. Úgymond azokat, akik nem nagyon tudnak beilleszkedni a társadalomba, és szeretnek a legtöbbször a törvénykezés alatt megbújni.
Mire odaértek megjön az a bizonyos információ is az apáról. Mármint az a kevés, ami nem titkosított. Híres, vagyis inkább hírhedt katona volt. Sokszor volt büntetve, ettől függetlenül annyi kitüntetése volt az öregnek, mind kevés tábornagynak. Pedig még csak meg sem közelítette ezt a rangot. Az összes tűzfészekben ahol az amerikai hadsereg megfordult Adam apja is ott volt. Különleges kommandónál, majd a házassága előtt egy bizonyos még különlegesebb ügyosztályba rakták, ahol átlag katonák erősítésével foglalkoztak. A kísérlet kudarcba fulladt, és egy időre lenyugdíjazták az apát. Ekkor alapította a családot, és születtek meg gyerekei, míg a következő háborúba vonuláskor reaktiválták az apát, ám ezzel együtt el is tűnt. Még elhagyta a családi házat, de már nem érkezett meg oda, ahova kihelyezték. Szőrén-szálán eltűnt, és soha senki nem hallott róla soha többet.

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sasszem
Bűnüldöző
Bűnüldöző
Sasszem

Hozzászólások száma : 51
Join date : 2012. Oct. 03.

Gotham Városi Rendőrség - Page 10 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 10 I_icon_minitimeKedd Nov. 12, 2013 2:04 pm

Az iskolai padban, lassan elbúcsúzunk a kedves tanárnőtől, majd közös erővel elhagyjuk a termet. Elég sok információt tudtunk meg az áldozatról, de még mindig nem eleget. A továbbiakban megkeressük azt a szórakozóhelyet, ahová a fiú járt, a barátaival. A kocsiban még beszólok az őrsre, az apjával kapcsolatban, majd mikor megérkezünk arra a bizonyos helyre már kapom is a választ.
Az apa hírhedt katona volt. Sokszor volt büntetve, ettől függetlenül rengetek kitüntetése volt. Az összes helyszínen ahol az amerikai hadsereg megfordult Adam apja is ott volt. Különleges kommandónál, majd a házassága előtt egy bizonyos még különlegesebb ügyosztályba rakták, ahol átlag katonák erősítésével foglalkoztak. A kísérlet kudarcba fulladt, és egy időre lenyugdíjazták az apát. Ekkor alapította a családot, és születtek meg gyerekei, míg a következő háborúba vonuláskor reaktiválták az apát, ám ezzel együtt el is tűnt. Még elhagyta a családi házat, de már nem érkezett meg oda, ahova kihelyezték. Szőrén-szálán eltűnt, és soha senki nem hallott róla soha többet.
A szállak kezdenek össze kapcsolódni. Még mielőtt kiszálltunk volna a civil járműből egy gondolat menete vezettem le Montoyának.
- Te mit gondolsz erről az apáról? Nem gyanús itt valami? Egy különös hadosztály ahol, a katonákat erősítették meg? Nem emlékszel Adamnak olyan kemény volt a bőre mint a gyémánt? Nagyon gyanús ez nekem, szerintem az apja elég rendesen benne van Adam különleges erejébe, és szerintem még él az öreg, sőt nagyon is jól van, és biztos vagyok benne, hogy köze van Adam eltűnéséhez.
Majd ezt követően megvártam Montoya válaszát, és együtt beléptünk a kocsmámba és elkezdtük a körbekérdezés, persze egy fotóval könnyebbítve a helyzetünket.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Vadmacska

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

Gotham Városi Rendőrség - Page 10 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 10 I_icon_minitimeKedd Nov. 19, 2013 8:24 pm

Montoya először megütközik, hogy máris elméleteket gyártasz, ám a hatalmas nagy ugrásnak köszönhetően, amit elméleted hajlaltai között van, azonban ahogy gondolkodása egyre hosszabbra nyúlik, úgy látod te is, hogy van benne ráció.
- Eléggé érdekes nyomozási formát fojtatsz. A dolog elég extrém, és még finom voltam, de talán pont ezért a látásmódért választott téged Gordon. Minden gyilkossághoz három dolog kell, az első a hulla, amit már megtaláltunk, még ha darabokban is, a második a lehetőség, hogy végezhessen, elméletedet követve ez is megadatik az apának, mert halottnak lett nyilvánítva, és nem tudjuk hol van, vagyis bármikor bármit megtehet., de egy kis bökkenő van, miért is ölte volna meg a fiát? Ezt nem tudom hogy magyaráznád... - Engedi át újra csak neked a lehetőséget, hogy brillírozz. A vérrokon miért ölne meg egy állítólag hasonló képességekkel rendelkező családtagot?

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sasszem
Bűnüldöző
Bűnüldöző
Sasszem

Hozzászólások száma : 51
Join date : 2012. Oct. 03.

Gotham Városi Rendőrség - Page 10 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 10 I_icon_minitimeHétf. Nov. 25, 2013 3:24 pm

Amint a kocsiban elmondtam Montoyának a véleményemet az egész ügyről, egyből reagált is rá. Szerencsére mindent értet, amit elmostam csak, hát egy dolog szúrta a szemét, méghozzá az apa szerepe. Miért is akarná megölni a saját fiát?
- Na látja ez a nagyon jó kérdés, és azért tart itt a nyomozás ahol tart. Nagyon kevés információt tudunk az apáról. Személyem szerint a következő állomás a katonai intézmény lenne, ahol kérdezősködni kéne.
Maga szerint Montoya?
Majd ezt követően megvártam Montoya válaszát, és együtt beléptünk a kocsmámba és elkezdtük a körbekérdezés, persze egy fotóval könnyebbítve a helyzetünket.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Vadmacska

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

Gotham Városi Rendőrség - Page 10 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 10 I_icon_minitimeSzomb. Nov. 30, 2013 3:52 pm

Montoya újra csak hümmög, rendőröknek katonai ügyekbe ütni az orrukat soha nem jó dolog. Bármennyire is mindkét szervezet célja a rend fenntartása, igen csak ferde szemmel néztek egymásra.
- Rendben van, legközelebb a katonai támaszpontra menjünk ám, most még itt kérdezősködjünk körbe, ha már eljöttünk ebbe a pöcegödörbe. - Szavai nem tudják leírni azt a felettébb higiéniailag megkérdőjelezhető környezetet, mit a kocsma elétek tár. Ám ti nem az egészségügytől vagytok, úgyhogy nem szóltok a dologba bele. Talán.
A kép láttán, nem sokat mondanak nektek, még a jelvény is eléggé elijeszti az embereket. Ám mivel ti nem abból a fából faragott rendőrök vagytok, akik ártatlanokat szívesen testi fenyítésben részesítenek, kissé nehezen tudtok értelmes információforrást találni. Ám ami késik nem múlik, mármint a fáradságos munka tényleg meghozza gyümölcsét, és egy eléggé kétes kinézetű alkoholista küllemű nő végre beszélni kezd.
- Igen láttam őt többször is. És mit kapok ha beszélek? - Anyagi javakat, vagy talán valami mást remél a dologtól. EZ egy ilyen romlott világ senkit sem érdekel egy ember halála, csak a saját boldogulása.

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sasszem
Bűnüldöző
Bűnüldöző
Sasszem

Hozzászólások száma : 51
Join date : 2012. Oct. 03.

Gotham Városi Rendőrség - Page 10 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 10 I_icon_minitimeSzomb. Dec. 07, 2013 7:13 pm

Miután felvetettem Montoyának az ötletemet, vagyis, hogy menjünk a katonai bázisra és, hogy nézzünk körbe eleinte kissé hümmögőt, de aztán belegyezett.
De mindenek előtt itt kell körbenéznünk.
Így hát beléptünk a kicsit lepukkant kocsmába, hogy körbenézzünk.
Sajnos a jelvény láttára az emberek szép sorjában hagyták el a helyet és nem nagyon akartak válaszolni, gondolom nem akartak bajba kerülni. De hát ez a mi munkánk. Ahogy körbekérdeztünk, senki nem akart válaszolni, de egyszer csak megtört a jég és egy alkoholista eléggé lerokkant nő azt állította, hogy többször is látta őt, de persze ingyen nem beszél.
- Jólvan hölgyem értem mire céloz, majd miután leültem mellé az asztalhoz, egy 50 dolláros vettem elő(kb 15ezer Ft). Na mit szólna ahhoz ha én ezt magának odaadnám, az információért cserébe?
Nem nagyon hiszek az ilyen alakoknak, szóval néha bele kukucskálok a fejébe, ha úgy érzem valami nem stimmel.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Vadmacska

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

Gotham Városi Rendőrség - Page 10 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 10 I_icon_minitimeHétf. Dec. 09, 2013 5:07 pm

//Majd ne felejtsd el lehúzni az adatlapodról//

Mohón kap a papír után, és már süllyeszti is el a ruhájának abba a szegletébe, amit egy jó érzésű férfi bármennyire is be legyen rúgva soha nem akarna feltárni. Foghíjas vigyort ereszt meg felétek, és már bele is kezd a mondandójába. Már az első gondolatfoszlányokból tudod hogy teljesen bizonyos magában, meg abban amit mond. Igaz a gondolatai elég ziláltak életviteléhez képest elég értelmesnek néz ki.
- Ide szokott járni pár cimorájáva. Nem tom én hogy kik lehetnek, de hogy van zsé a bőrük alatt az bizzonyos. A fickó a képen három haverjáva szok itt lennie. Valami magas harapni való fenekű, meg egy széles vállú fazon. Elég mogorva mindig, na meg a nyiszlett sokat beszélő. Néha mind a négyen vannak itt, néha meg nem. Sokat beszélnek, mindig csak jönnek és eltűnnek, de többet nem tudok. - A gondolatai is hasonlóról árulkodnak. A széles vállú a már "ismert" fura öltözetű alak lesz. Akit az áldozat testvére is említett. A magas férfi talán két métert is meghaladhatja, szikár, hosszú sötét haja van, és elég látványos öltözködést produkál. Ahhoz képest is, amilyen társai. A negyedik alak, nem túl magas, de jó kiállású, látszik rajta, nem sok fizikai munkát végzett életében. Szintén barna haj, jellegzetes nőies arc, és öltönyt visel. Ám nem úgy mint minden normális ember, sötét vagy valamilyen árnyalt színekben. Az ő öltözete inkább egy bohócra hajaz, legalábbis a színválasztásnál. A férfi elég ismerős, de nem tudod honnan. A többiekkel pedig bizonyos vagy, soha nem láttad. - Na kell még valami bittosúr? Szívesen mesélek mééég. - Tovább vigyorog, még egy kis jatt reményében. De látod, ez nem is nektek szól, hanem a pénztárcádnak.

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sasszem
Bűnüldöző
Bűnüldöző
Sasszem

Hozzászólások száma : 51
Join date : 2012. Oct. 03.

Gotham Városi Rendőrség - Page 10 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 10 I_icon_minitimePént. Dec. 13, 2013 12:37 pm

Amint elővettem a tárcám tartalmából a zöld papirost, a nő úgy elkezdett dalolni, mint a kismadár a kalitkába. Elmondta, hogy ide szokott járni barátaival, akikről elég pontos leírást adott. A négyből ismételten megjelent a kopasz férfi, akiről a tevére kezdett beszélni. Illetve még rajta kívül kettő. Ez egyik egy igen magas, szikár férfi, jellegzetes öltözködéssel. És végül az utolsó pedig egy nem túl magas, de jó kiállású, látszik rajta, nem sok fizikai munkát végzett életében. Szintén barna haj, jellegzetes nőies arc, és öltönyt visel. Az ő öltözete inkább egy bohócra hajaz.
A férfi ismerős, de még nem jöttem rá, hogy honnan. A nő igazat mondott, hisz gondolatai is ezt mutatják.
-Igen hölgyem, lenne még pár kérdésem.
-Esetleg nem tudja, hogy mikor látta őket utoljára, illetve nincs olyan időpont amikor általában lent szoktak lenni, mint például péntek esete, vagy valamikor?

Most viszont nem fizetek, hanem helyette egy italt rendelek neki, ami talán jobban elindítja a beszélőkéjét.
- Kérem mondjon el bármit, amit csak tud.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Vadmacska

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

Gotham Városi Rendőrség - Page 10 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 10 I_icon_minitimeHétf. Dec. 16, 2013 1:54 pm

A kocsmáros egyetlen jelzésedre máris tölti a töményet. Úgy látszik angyon rég lehet a szakmájában, már az emberek gondolsatait is képes kitalálni. Mármint ha egy ilyen lebujban nehéz kitalálni az emberek kívánságait.
A nő nem sokat teketóriázik, azonnal felhajtja, és kedélyesen megtörli a száját. Nagyot cuppogva közben, ahogy a tömény ital végigmelegíti belsőjét.
- Háá tujja, én ezt már nem monhatom meg. Nagyrész késő este jönnek ide, de nem sokat isznak, úgyhogy nem foglalkozom velük. Utoljára talán két hete voltak itt egxyütt, azzal mukival akit mutattak. - Mondja és a szavait gonodlatai is alátámasztják. Az igazat monjda, vagy csak azt hiszi hogy az igazat mondja. Ebben már nem lehetsz biztos, csak annyibna hogy rátapintottál a nő gyenge potnjára. Úgyhogy könnyedén tudod beszéltetni.

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sasszem
Bűnüldöző
Bűnüldöző
Sasszem

Hozzászólások száma : 51
Join date : 2012. Oct. 03.

Gotham Városi Rendőrség - Page 10 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 10 I_icon_minitimeCsüt. Dec. 19, 2013 4:24 pm

Amint, jelzésszerűen megrendeltem a rövidet a hölgynek, egye több információt közöl felénk. Körülbelül két hete látta őt és barátját. Egyre nehezebben ez az ügy.
Ekkor enyhén lehajtom a fejemet, majd a tenyereimet az arcomra helyezem és gondolkodásba kezdek. Na most hogyan is legyen tovább? Nem tudom, hogy mi tévő legyek. Maradjak e itt ezzel az alkoholista nővel, vagy kezdjem el a keresgélésemet a katonai bázison. Egyszerűen nem tudom. Majd fejemet ismét felemelem és Montoya felé fordulok és halkan a fülébe súgóm a következő szavakat.
- Montoya úgy érzem, hogy egy kissé elakadtunk, vagyis, hogy pontosabban fogalmazzak, azt gondolom, hogy nem találtuk még azt az arany utat, amin eltudnánk indulni. Vagy kevés információ birtokában vagyunk, vagy teljesen másfele kéne kapirgálnunk. Mit gondolsz, neked mi a véleményed az egészről? Várjunk még egy kicsit itt a kocsmába, vagy esetleg van valami kérdésed még a nő számára, vagy kezdjünk el kutakodni a katonai laborba? Én nem tudom kicsit kezdek belebonyolódni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Vadmacska

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

Gotham Városi Rendőrség - Page 10 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 10 I_icon_minitimeSzer. Dec. 25, 2013 6:16 pm

Montoya egy kissé arrébb húz. A kocsma egyik sarkába ahol kevesebb kíváncsi fül hallgatózhat. Az ügyetek még folyik, úgyhogy másnak nem szabadna róla tudni.
- Hát jó kérdéseid vannak... - Előveszi a jegyzeteit, gyorsan átlapozza őket, és összegzi neked amit megtudtatok. - Adam Stamfordra a fegyverboltjában találtunk rá. A bolt felrobbant, és szinte semmit nem találtunk meg épen, csak az áldozat testét. Boncolás rámutatott hogy szupersűrű bőre van a fickónak, ezért a legtöbb sérüléstől megvédte. Egyetlen élő rokona van már csak, aki egy tanárnő. Apja híres katona, titkos kísérletben vett elvileg részt, és ott tett szert a fiához hasonló képességekre. De ez csak feltételezés. Küldetés közben tűnt el. Volt még egy testvére egy bátyja. Akivel a hadsereghez együtt mentek, a bátyja követte apja nyomdokait, és feláldozta magát a csapattársaiért. A teste soha nem került elő, ami nem meglepő annyi robbanástól. Az elhunyt visszatért a testvére halála után a civil életbe, fegyverboltot nyitott. Többször is összetűzésbe került a törvénnyel, legtöbbször valamilyen önbíráskodó tevékenység miatt. A férfiak akikkel együtt látták őket, egy igen csak furcsa öltözködésű, és színválasztású öltönyös férfi, kissé ismerős, de nem lehet tudni honnan. A másik egy magas vézna, hosszú fekete hajú férfi. A harmadik egy alacsonyabb jó testfelépítésű alak, eléggé régies öltözködésű. Az alkoholista nő szerint ebben a kocsmában szoktak összegyűlni, a testvér szerint az izmos fazonnal a Gotham Katedrálisnál is találkozott. - Zárja össze a kis szerkezetet. Majd rád néz, ez így összefoglalva elég kusza, és tényleg nem ad túl sok támpontot az embernek.
- Hát csak ismételni tudom magam, jó kérdéseid vannak. Szerintem a katonai támaszponthoz el kell menni, de hogy mennyit fogunk tudni kiszedni belőlük, az már kérdéses. Valahogy a fickók nyomára kellene jutni. Biztos van valami, vagy valaki aki látta, vagy felvette. Esetleg valami másik helyszínen keresgélni. Nem hiszem hogy mostanában ide jönnek, meghalt az egyik haverjuk, ha tényleg valami titkos társaságról van szó, nem hiszem hogy ide jönnek vissza. - Újra csak rád néz, a végső választ tőled várja. Merre is legyen a következő lépésetek.

//Ha tényleg elakadtál akkor nyugodtan szólj, szívesen tovább lendítelek.//

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sasszem
Bűnüldöző
Bűnüldöző
Sasszem

Hozzászólások száma : 51
Join date : 2012. Oct. 03.

Gotham Városi Rendőrség - Page 10 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 10 I_icon_minitimeCsüt. Jan. 02, 2014 6:52 pm

Szerencsére Montoya, valóban egy nagyon jó társ, és segítőkész. Jegyzetei segítségével újra visszatudtam lendülni az eddigi kerékvágásba. Nagyon sokat segített, hogy összegezte az egészet, mert már ott tartottam hogy rég elfelejtettem, amit az elején kiderítettem. habár semmi ujjat nem tett hozzá, mégis sokat segített. Ekkor felálltam az asztaltól és a pult felé vettem az irányt. 
Elsőnek is kifizettem a nő számláját, majd Montoya felé fordultam.
- Köszönöm az eddigi segítségét, akkor irány a katonai bázis, maga nem jön?, vagy mire vár- kérdeztem tőle kis gúnnyal, persze végig mosolygós arccal. 
Majd miután kiléptem a dohos kocsma ajtaján, az autóm felé vettem az irányt, és amint beültem, a kezembe fogtam az örsi telefont majd betelefonáltam az őrsre.
- Haló, a nevem Alonzo és pár személy iránt érdeklődnék. A következő férfiakat együtt látták az áldozattal elég sűrűn, az egyik igen csak furcsa öltözködésű, és színválasztású öltönyös férfi, kissé ismerős, de nem lehet tudni honnan. A másik egy magas vézna, hosszú fekete hajú férfi. A harmadik egy alacsonyabb jó testfelépítésű alak, eléggé régies öltözködésű. Amennyiben bármit megtudnak róluk azonnal hívjanak!
Majd megvártam, hogy Montoya is beszálljon mellém, és elindultunk a katonai bázis felé.

// köszönöm egyenlőre még nincs szükségem a segítségre, megpróbálok egyedül, vagy Montoyával boldogulni, ha nagyon elvesztem akkor szólok, de remélem, hogy eddig jó fele kapirgálok Very Happy  Very Happy //
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Vadmacska

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

Gotham Városi Rendőrség - Page 10 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 10 I_icon_minitimeSzomb. Jan. 04, 2014 9:21 pm

//Nem gond azért vagy, elég ideje, elég jól játszunk, néha kell egy kis visszatekintés.//

Montoya csak rázza a fejét, és nem akar válaszolni. Úgyhogy csak rágyújt egy koporsószögre, és utánad indul. A kocsiba bepattan, és hallgatja miket is mondasz a diszpécsernek.
- Hát te aztán jól ki tudtad hüvelyezni a nő szavaiból, mit is akart mondani. - Teljesen őszintén teljesen elismerően szólt. Ha nem lenne meg a különleges képességed, akkor nem tudtad volna leírni ilyen pontosan őket. Telepátiának köszönhetően nem csak a mondott dolgokat, de a kimondatlanokat is tudod. Hogyan is néznek ki pontosan, és a legkisebb jellemvonásaikat is ki tudtad szedni az emlékekből.
A kocsi megindul, és a városból kifelé veszitek az irányt. A városiak nem nagyon szokták elhagyni a szigeteket, mintha csak idegenkednének a kontinenstől. Az utolsó hidat is elhagyjátok és nekiindultok a hatalmas hadikomplexusnak.

Folytatás: Katonai Komplexus

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégGotham Városi Rendőrség - Page 10 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 10 I_icon_minitimeSzomb. Jún. 14, 2014 4:37 pm

//Brian Marque magánkaland folytatása//

Miután visszaértél a stadionból, első dolgod volt, előszedni az aktuális, illetve az előző áldozatok aktáit, és tüzetesen átnézni. Eleinte semmi komoly összefüggést nem veszel észre, nincs közös program, nincs még csak egy közös ismerősük sem, sőt, még csak nem is egy étterembe jártak. Mikor már vagy ötödjére nézed át az aktákat, meg akad a szemed valamin: az első áldozat nyomozó volt, a második veterán, a harmadik tengerészgyalogos, a mostani pedig egy leszerelt katona. Rájöhetsz, hogy minden áldozat valamiféle "harcos" lehetett, és ha az interneten kezdesz keresgélni, rátalálsz egy legendára, miszerint egyes indián törzsek megskalpolták az áldozataikat, hogy utána kabátot varrjanak belőle, amivel átvehetik az erejét, ezzel erősítve magukat. Marhaság, ilyesmi nem létezik, csak a rézbőrűek egy újabb morbid és barbár hiedelme, vélekedhetsz róla, ahogy jellemed engedi.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
Gotham Városi Rendőrség - Page 10 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 10 I_icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
Gotham Városi Rendőrség
Vissza az elejére 
10 / 10 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Univerzumban játszódó FRPG :: Játéktér :: Gotham város és környéke :: Hármassarok-
Ugrás: