DC Univerzumban játszódó FRPG


 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az Első lépések-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Latest topics
» Társalgó
Gotham Városi Rendőrség - Page 2 I_icon_minitimePént. Nov. 16, 2018 5:38 pm by Demolition Captain

» Diego Crown
Gotham Városi Rendőrség - Page 2 I_icon_minitimeCsüt. Júl. 02, 2015 10:54 pm by Diego Crown

» Rekviem
Gotham Városi Rendőrség - Page 2 I_icon_minitimeSzer. Júl. 01, 2015 8:09 pm by Madárijesztő

» A Robinson park
Gotham Városi Rendőrség - Page 2 I_icon_minitimeVas. Jún. 21, 2015 5:50 pm by Andrew Ramirez

» Csokit vagy csalunk!
Gotham Városi Rendőrség - Page 2 I_icon_minitimeVas. Jún. 21, 2015 4:52 pm by Andrew Ramirez

» Jess Kayle - A Sárkány Gyermeke
Gotham Városi Rendőrség - Page 2 I_icon_minitimeKedd Jún. 16, 2015 11:15 pm by Jess Kayle

» Jess Kayle
Gotham Városi Rendőrség - Page 2 I_icon_minitimeVas. Jún. 14, 2015 4:35 pm by Jess Kayle

» Amecchi Előtörténet
Gotham Városi Rendőrség - Page 2 I_icon_minitimeKedd Jún. 09, 2015 6:24 am by Madárijesztő

» Orvosi igazolások
Gotham Városi Rendőrség - Page 2 I_icon_minitimeKedd Jún. 02, 2015 9:13 pm by Ra's Al Ghul

» Smallville Állatkert
Gotham Városi Rendőrség - Page 2 I_icon_minitimeSzer. Május 20, 2015 11:13 pm by Cybergyík

Tükör
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span

Share
 

 Gotham Városi Rendőrség

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
SzerzőÜzenet
Zoey Redbird

Zoey Redbird

Hozzászólások száma : 30
Join date : 2011. Mar. 15.

Gotham Városi Rendőrség - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 2 I_icon_minitimeKedd Márc. 29, 2011 8:38 pm

Amennyire van időm egy pillantást vetek az érkező kollégákra és bár nem ugrik be a nevük vagy hogy ismernénk egymást, de látásra ismerősek. Ennyivel nyugtázom is a dolgot és minden figyelmem a feladatra fordítom. Amikor megpillantom a káoszt, ami a földszinten uralkodik hirtelen úgy érzem valami megragadja torkom és nem akarja elereszteni. Igaz, hogy eddig úgy éreztem, hogy mindenre fel vagyok készülve, de a lelkem mélyén bujdosó kétségek lassan előtörnek, amikor a borzalmas kép elém tárul. Még mindig nagyon fiatal és tapasztalan vagyok és be kell, hogy valljam még nem sokat láttam az életből. Főleg nem ezen részét. Ahogy végig siklik a tekintetem a halottakon és a sérültek úgy érzem lassan, de biztosan hatalmába kerít a kétségbeesés és a félelem. A térdeim alig észrevehetően remegni kezdenek én pedig csak állok a lépcsőtől pár méterre. Azonban egy pillanat múlva belém hasít a felismerés.
~ Mi a francot csinálok én... hova tűnt az a megrendíthetetlen elhatározásom, hogy jó és felelősség teljes rendőr leszek és segítek az embereknek? Ebben a pillanatban inkább olyan vagyok, mint valami szerencsétlen balfék. Szedd össze magad!! ~ öntök magamba lelket.
Szerencsére saját magam lecseszése igen jól sikerült és a remegés abba maradt. Össze szedem magam, majd gyors léptekkel elkezdek cikázni a testek között hátha találok olyan, aki magánál van és kicsit is olyan állapotban van, hogy beszélni tudjon. Hamar találok is valakit és így kihasználva az alkalmat oda futok hozzá. Még utolsó erejével hörgő hangon és akadozva kinyög valamit, amit bár értek, de nem tudom elképzelni kikre gondolhat. Egy belső hang ismét csak annyit mond mennyire tapasztalatlan vagyok, de hamar elhessegetem és a feladatomra koncentrálok.
Amikor meghallom a fegyverek dörgő hangját felpattanok és a lépcső felé veszem az irányt. Csak ekkor pillantom meg a férfit, aki komoly és határozott arccal osztogatja a parancsokat. Megjelenése tiszteletet ébreszt bennem és kisugárzása parancsoló. Csöndben végig hallgatom, amint kiosztja a feladatokat és amint meghallom, hogy önkéntesekre van szüksége azonnal megszületik bennem az elhatározás magja, gyökeret ver és kivirágzik. Bár amikor beléptem a terembe letaglózott a látvány, de mostanra megjött a bátorságom és régi elszántságom ismét visszatért még pedig szikla szilárdan. Oda lépek a férfi elé, majd tömören bemutatkozom.
- A nevem Zoey Redbird. A rangom rendőrszint és önként jelentkezem, hogy önnel tartsak - mondom elhadarva, majd várok valamilyen reakcióra, a másik önkéntesre és, hogy elinduljunk.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Vadmacska

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

Gotham Városi Rendőrség - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 2 I_icon_minitimeKedd Márc. 29, 2011 9:56 pm

Az egyetlen erős hang hatékonyságra ösztönzi a kollégákat. A fele ember egyből elindul a raktárak felé. A ketten a telefonokkal bíbelődnek, és szörnyű hírt mondanak.
- Az összes telefon süket, a vezetékes és a mobilok is egyaránt. Valami zavarójuk lehet, nem tudunk mit tenni. - Lemondóan néz rátok. Tudjátok mindannyian ez már nem csak egy drogos csapat, őrült betörése, ez meg volt tervezve, túlságosan is jól.
Így hatan vagytok, akik araszolva haladtok a lépcsőn. Lépcsőfokról-lépcsőfokra lépegettek, míg el nem éritek a lépcsőfordulót. Felpillantva a második szintre szörnyű látvány fogad titeket.
Gotham Városi Rendőrség - Page 2 2nkt9w4
Egy csapat jelmezes fickó, és egy nő tört be a rendőrkapitányságra. Hogyan is képzelhették, hogy egy ilyen paprikajancsikból álló csapat bármi ilyet is tervezhetett volna. A fegyvereik változatosak, és fogalmatok sincs ki is lehet a főnökük. A legnagyobb sajnálatokra túszuk is van. Elkapták az egyik kollégátokat, így eléggé be van korlátolva a működési területetek.

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Duncan MacFarlane
Törvényen kívüli
Törvényen kívüli
Duncan MacFarlane

Hozzászólások száma : 129
Join date : 2011. Mar. 13.

Gotham Városi Rendőrség - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 2 I_icon_minitimeKedd Márc. 29, 2011 10:35 pm

Sikerült összeszednem néhány embert, ám sajnos erősítés nem várható, nem működnek a telefonok. Elsőként egy fiatal lány jelentkezik. Ránézésre most jöhetett az akadémiáról. Jobban örülnék tapasztalt veteránoknak, de azért még megvárom, mit tud mutatni a kislány.

Odafent ijesztő látvány fogad minket. Egy csapat jelmezes dilinyós tört be az épületbe. Kik lehetnek? És mit akarnak? Remélem nem vettek észre minket. Talán eltudjuk őket intézni őket. A francba, túszuk is van, a támadás nem jó ötlet. Közelebb intem magamhoz a társaimat, majd suttogni kezdek.

-Valakinek meg kellene próbálni a túsz közelébe settenkedni, addig én a többiekkel megpróbálom elterelni a figyelmüket. Van valakinek esetleg jobb ötlete?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Zoey Redbird

Zoey Redbird

Hozzászólások száma : 30
Join date : 2011. Mar. 15.

Gotham Városi Rendőrség - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 2 I_icon_minitimeCsüt. Márc. 31, 2011 12:01 am

Ahogy meghallom a hírt már nem is sóhajtozom vagy átkozódom. Felesleges energia pocsékolás. Az agyam csak úgy zakatol, de sajnos nem tudok rájönni, hogyan is értesíthetnénk bárkit. Csak magunkra számíthatunk az ellenséggel szemben, aki valószínűleg jobban felkészült és felfegyverzett, mint mi. Magamban keresem az okokat és a miérteket, de sajnos nem jönnek a válaszok.
~ Kik lehetnek azok az elmebeteg, magabiztos bűnözők, akik képesek voltak betörni a rendőrségre... és mi lehet az okuk? Hiszen ha le akarnak számolni a rendőrséggel azt sokkal könnyebb az utcán tenni ~ kalandozik el a figyelmem egy pillanatra, de hamar visszatérek a valóságba.
Mivel mindenki elfoglalja a helyét elindulok a lépcsőházban haladva a második szint felé. Belül úgy érzem a szívem olyan, mint egy hatalmas dob, amit egyfolytában püfölnek. Így hát tiszta fejjel, de izgatottan haladok a többiekkel felfelé. Ahogy megérkezünk a lépcsőfordulóba és szembe találjuk magunkat az ellenséggel elakad a lélegzetem egy pillanatra. Gyorsan felmérem a terepet és arra jutok, hogy életünk égboltján még sokáig ott maradnak a fekete felhők. Ahogy végig mérem az alakokat az undor, a félelem, a düh és izgatottság keveredik bennem.
~ Elég érdekes társaság az biztos... nem hiszem el, hogy pont ilyen alakok voltak képesek betörni ~ dühöngök magamban.
Ahogy megpillantom az egyik kollégánkat ismét visszatér az erős szorítás a mellkasomba és végre teljesen megbizonyosodom róla, hogy ez nem lesz egyszerű menet.
Amikor a vezetőnk közelebb int minket figyelmesen meghallgatom a tervét és bár nagyon kezdetleges a dolog és kockázatos is, mivel nekem jobb nem jut eszembe így csak csöndben figyelem az eseményeket.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Vadmacska

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

Gotham Városi Rendőrség - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 2 I_icon_minitimeCsüt. Márc. 31, 2011 5:28 pm

Hadnagy pattogó hangjára araszolva elindul a társaság felé. Még nem vettek észre eddig, de legnagyobb sajnálatotokra, ami késik nem múlik. A két automata fegyverrel felszerelt maszkos férfi, hirtelen hátrafordul és már fel is búg a kezében a gyilkoló eszköz. A kollégátok nem veszi elég hamar észre, és már rohanna fedezékbe, mikor három golyó találja bal lábon. Fájdalmasan felnyög, de még az egyik asztal mögé tudja húzni magát, mielőtt halálos találatot is kaphatna.
Az akciónak volt egy jó oldala is megtudtátok ki a főnök a csapatban. A keménykalapos fazon megfordul, egyenesen rátok néz, és őrült mosolyt vet rátok.
- Ó a rend további őrei is tiszteletüket teszik nálunk. Mily öröm is ez. Kitalálom két gondolat jár a fejükben, "Mit keresek itt?", és "Hogyan tudnak megállítani?", csak az másodikra kapnak tőlem választ. Sehogy sem. A második kérdésre maguknak kell rájönni, hát nem csodálatos talány is ez? - A mondat végén nyomatékosításként rátok fogja a botját. Nektek kell rájönni a megoldásra, a rébusz nyitjára.

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Duncan MacFarlane
Törvényen kívüli
Törvényen kívüli
Duncan MacFarlane

Hozzászólások száma : 129
Join date : 2011. Mar. 13.

Gotham Városi Rendőrség - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 2 I_icon_minitimeCsüt. Márc. 31, 2011 9:28 pm

Amíg mi a terven törjük a fejünket, a maskarás bohócok észrevesznek minket. Automata fegyverekkel tüzelni kezdenek ránk, el is találják az egyik társunkat, szerencsére nem komoly a seb. Ennyit a meglepetésről. Most mi a fenét csináljak? Időt kell nyernünk, hogy a fegyvertárba küldött rendőrök ideérjenek.
Közben az egyik fickó gúnyosan köszönt minket. Hogy én hogy utálom az ilyen paprikajancsikat. Abban igaza van, hogy azon töröm a fejem, mi a jó büdös francot keresnek itt. Gondolkodjunk. Sokáig nem állhatunk így, egymásra fogott fegyverekkel. Előbb-utóbb valaki lőni fog. Megpróbálom felmérni, hogy hányan vannak. Ha többen mint mi, akkor mindenképp meg kell várnunk az erősítést.
Közben a főnök úgy tartja ránk a botját, mintha választ várna a kérdésére. Lehet hogy ez valami rébusz akar lenni? Hát ez se normális, az biztos. Nem vagyok én gondolatolvasó, honnan tudjam hogy mit keres itt.

-Adjon egy kis gondolkodási időt. - mondom neki. Ezzel is megy az idő.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Zoey Redbird

Zoey Redbird

Hozzászólások száma : 30
Join date : 2011. Mar. 15.

Gotham Városi Rendőrség - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 2 I_icon_minitimeVas. Ápr. 03, 2011 11:37 pm

Hiába akarunk időt szánni a terv kovácsolásra hívatlan vendégeink ezt nem nézik jó szemmel és ennek hangot is adnak. Szerencsére időben kapcsolok és fedezékbe vonulok, ám van aki nem volt ilyen éber a társain közül. Szerencsére nem olyan súlyos a sérülése és sikerül neki is biztonságos helyre húzódnia. Bár az ember nem nagyon érezheti magát biztonságban egy olyan épületben, ahol ha jól láttam hat fegyveres elmebeteg garázdálkodik. Az egyik kérdésünkre a választ megkapjuk, hogy ki is a vezérük, ám a fickó két újabb talánnyal állít elénk. Persze mind a kettőre nagyon nehezemre esne válaszolni így csak csöndben töröm a fejem. A fő kérdés számomra hogyan is állíthatnánk meg őket. Arra, hogy miért jöttek ide ráérünk rájönni miután szét rúgtuk a seggüket. Az, hogy ide tolták a képüket, megsebesítettek egy kollégát és ilyen lenézőek teljesen felidegesít. Az csak még jobban felnyomja bennem a pumpát, hogy idegesítő ráadásul az anyukája nem tanította meg neki, hogy másokra mutogatni illetlenség. Ahogy a fejemben forognak az enyhén rozsdás fogaskerekek azon töröm a fejem mit is kéne tenni, de az egyetlen, ami most az eszembe jut, hogy egyszerűen tüzet nyitok, annak ellenére, hogy tudom ez mekkora baromság lenne. Így leküzdöm gyorsan az indulataimat és leteszek az ötletről más kiutat keresve. Mivel mi kevesebben vagyunk és kisebb tűzerővel rendelkezünk az egyetlen, amit tehetünk az-az, hogy húzzuk az időt és megvárjuk a többieket. Ezt pedig csak úgy tudjuk elérni ha belemegyünk a kalapos játékába. Amikor a hadnagy több időt kér két dolog azonnal átjön. Az egyik, hogy neki sincs ötlete miért is vannak itt a másik pedig az, hogy az egyetlen esélyünk a túlélésre a remény, hogy a többiek hamar ideérnek. Csak remélni tudom, hogy a hadnagy le tudjak foglalni egy időre a kalapos figurát és addig talán ki tudom találni a kérdésre a választ.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Vadmacska

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

Gotham Városi Rendőrség - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 2 I_icon_minitimeHétf. Ápr. 04, 2011 6:31 pm

A kis csapat helyzetfelmérését, és a kérdésekre adott választ egy előre nem jelezhető dolog szakítja meg. A rátok mutató botból egy szilvamagra emlékeztető tárgy röpül ki, és homlokon találja az egyik önként jelentkezőt. A férfi mint egy sózsák hanyatt vágja magát, és lassan elkezd legurulni a lépcsőn. A kis golyó nem volt halálos erejű legalábbis eddig, lekoppan a földre, és átható fehér füst kezd el kiszállni belőle. A jelenetet csak nézni lehet, és mindegyikőtök nyílt szemekkel mered az új jelenségre. Eközben szemetek sarkából láthatjátok, hogy a zöld ruhások nevetve hátrálnak tőletek, vagy éppen a gázhoz nem akarnak közel kerülni?

// A látottak teljesen megegyeznek a képpel. Öten vannak. Egy kemény kalapos, aki a szószólójuk volt. Két automata fegyverrel felszerelt maszkos fickó. Egy a háttérben meghúzódó nő, és két közelharci fegyveres tag. Ebből áll a csapat, a túsz pedig legelöl van, az egyik kérdőjelekkel felfegyverzett karmai között. //

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Duncan MacFarlane
Törvényen kívüli
Törvényen kívüli
Duncan MacFarlane

Hozzászólások száma : 129
Join date : 2011. Mar. 13.

Gotham Városi Rendőrség - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 2 I_icon_minitimeKedd Ápr. 05, 2011 5:40 pm

Az időhúzási kísérletem kudarcba fulladt, a "Főnök" kilőtt valamit az egyik társunkra. Szerencsére nem szenvedett súlyos sérülést, de a golyóból valami gáz kezd szivárogni. A maskarások hátrálni kezdenek, valszeg kiakarnak kerülni a gáz hatósugarából. Követni kellene a példájukat. Nem veszíthetjük őket szem elől, sajnos előbb-utóbb muszáj lesz támadnunk. Nincs más megoldás. Becélzom annak a fickónak a fejét, aki fogva tartja a rendőrt. Bízom annyira a célzótudományomban, hogy megkockáztassam a lövést. Remélem a rendőrnek lesz annyi esze, hogy fogva tartójával együtt a földre essen, és ne is kelljen fel.

-Hogy mit kerestek itt? Bajt! És megtaláltátok!- rálövök a túszejtőre, közben elkiáltom magam:

-TŰZ!!!- remélem társaim is cselekednek.
A lövés után igyekszem valami fedezéket keresni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Zoey Redbird

Zoey Redbird

Hozzászólások száma : 30
Join date : 2011. Mar. 15.

Gotham Városi Rendőrség - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 2 I_icon_minitimeKedd Ápr. 05, 2011 11:09 pm

Nagy megdöbbenésemre a kalapos fickó botjával egy apró golyó találja homlokon egyik társunkat, majd fokozva ámulatomat fehér gáz kezd el szállni belőle. Apró méretét tekintve nem is tűnik olyan ártalmasnak, de ahogy megpillantom a távolodó ellenséget rájövök, hogy nagyon el vagyok tájolva. Miközben a hadnagyot figyelem néhány árulkodó jelre leszek figyelmes, ami a következő mozdulatait árulja el. Amikor gyanúm beigazolódik és felcsendül az első lövés hangja azonnal rájövök mit kell tennem. Ahogy a hadnagy elkiáltja magát remélhetőleg a többiek tüzelni kezdenek én pedig kihasználom a felfordulást és én is akcióba lépek. Bár elég kicsi esélyt látok a tervem sikerére, de próba szerencse. A képességemet felhasználva megpróbálom a kis golyót az egyik ellenség szájába juttatni, ha már úgy is annyira jó kedvük van. A fő célpontom a főnök, de a helyzetet felmérve úgy célzok, hogy a legnagyobb eséllyel találjak célba. Remélhetőleg sikerrel járok vagy legalább eltalálom a célpontot és hasonló hatást érek el nála, mint ellenfeleink főnöke pár perccel ezelőtt. Akár sikerrel járok, akár nem, a golyóbis elmozdítása után kivárom az alkalmas időpontot és tüzet nyitok, majd ha leadok néhány lövést ismét fedezék után nézek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Vadmacska

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

Gotham Városi Rendőrség - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 2 I_icon_minitimeSzer. Ápr. 06, 2011 5:13 pm

Rendőrök gyakorlott mozdulattal emelik célra a fegyvereiket, és húzzák meg a ravaszt. Úgy látszik a cselekedetek nem érte meglepetésként őket. Zackary minden erőfeszítése ellenére, nem találja el a fogva tartót. A golyó tökéletes ívet ír le, és már el is találná a célpontot, mikor emberfeletti gyorsasággal a golyó elé kapja a túszt. A találat után egyből el kezd patakokban ömleni a vér a kollégátok hasából.
Eközben Zoey minden agyi kapacitását, és célzóképességét összeszedi. A kis gázgránátot könnyedén megmozdítja az elméje erejével. A gránát gyorsan elhagyja a környezeteteket, és a betörők felé repül. Ez már egy olyan dolog, amivel sikerül meglepni őket. A természetellenes szögben szálló gránáttól, és a közben történő tűzpárbajtól, elkezdenek tőletek távolodni. Így nem sikerül a gránátot a támadó szájába juttatni, de nem sokkal távolabb esik le előttetek. A sűrű fehér gáz, miatt nehezen láttok, de ők is így érezhetnek.
A kilőtt golyók, össze-vissza csapodnak a falakba, és egyik sem talál. A füst gyorsan terjed, és beteríti a sérült társatokat is. Az iroda átellenes részében még látjátok az elmosódott mozgó alakokat, akik mintha a bizonyíték raktár felé haladnának.

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Duncan MacFarlane
Törvényen kívüli
Törvényen kívüli
Duncan MacFarlane

Hozzászólások száma : 129
Join date : 2011. Mar. 13.

Gotham Városi Rendőrség - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 2 I_icon_minitimeCsüt. Ápr. 07, 2011 4:57 pm

Magabiztosan becélzom az emberrablót, szinte már látom magam előtt, ahogy összeesik a rohadék. Mi a fene? Ez lehetetlen! A fickó villámgyorsan maga elé kapja a testet, így a túszt találom el. Dühösen és csalódottan felüvöltők, majd rálövök a távolodó alakokra. Nem sikerül eltalálnom őket. Remek, már csak kb. 10 golyó van a tárban. A fenébe, a végén még meglógnak! Közben valaki visszadobta a füstgránátot a maskarásoknak. Ki lehetett az? És hogy kapta fel ilyen villámgyorsan? Nincs időm ezen töprengeni, el kell kapni a gazfickókat!
Jelzek két rendőrnek, hogy vigyék a sérültet a gáz hatósugarából, majd intek a maradék társaimnak, hogy induljunk a szemetek után. Mély levegőt veszek, majd megpróbálom visszatartani a lélegzetem, míg kiérek a gázfelhőből. Közben óvatosan, lopakodva megindulok a bizonyíték raktár felé. Fegyveremet készenlétbe tartom, lövésre készen haladok a maskarások felé. Vajon vannak még itt rendőrök? Óvatosnak kell lennem, nehogy még egy társamat lelőjem. Ha felbukkan valaki, először fedezékbe vetődök, majd megbizonyosodom róla, hogy nem rendőr. Ha a maskarások közé tartozik, akkor lelövöm.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Zoey Redbird

Zoey Redbird

Hozzászólások száma : 30
Join date : 2011. Mar. 15.

Gotham Városi Rendőrség - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 2 I_icon_minitimePént. Ápr. 08, 2011 3:07 pm

Sajnos a tervem nem sikerült és bár tudtam, hogy elég kicsi esélyem volt, mégis csalódottság jár át. A nagyobb probléma, hogy a támadók ellen irányuló golyó egyenese a fogvahtartott társunk hasában landol, aminek következtében az amúgy hanyagul felsikált padlót vér lepi be. Miután eleresztek egy ingerült anyázást ismét a feladatra fordítom figyelmem. Reményeim szerint kábult társunkat hamar fedezékbe viszik mi pedig a betolakodók után tudunk menni. Mély lélegzetet veszek majd követem Zackary hadnagyot a bizonyíték raktár felé. Mivel nem túl jók a látásviszonyok figyelnem kell mikor és kire lövök és bár némi biztonságérzettel tölt el, hogy a füst nem csak őket, de minket is eltakar a bújkáló idegesség fel-fel kúszik tudatom mélyéről. Meg kell magam erőltetni, hogy ne kezdjem el harapdálni a szám, ahogy azt általában szoktam ha stresszes helyzetben vagyok. Zavaró dolog, főleg ha az ember a rendőri hivatást választotta és minden napja kész stresszbomba. Ha biztonságban átérünk a bizonyítékraktárba fedezéket keresek, majd megpróbálok keresni egy biztonságos utat, ami az ellenség háta mögé vezet. Amennyiben sikerül egy felfedeznem egyet lopakodva indulok el rajta és megpróbálok mögéjük kerülni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Vadmacska

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

Gotham Városi Rendőrség - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 2 I_icon_minitimePént. Ápr. 08, 2011 3:39 pm

A két rendőr az intésre odasiet az erősen vérző társukhoz, már emelik is fel, mikor mindkettőre erős köhögőroham vesz erőt. Ahogy közeledtek a sérült társatokat jobban szemügyre tudjátok venni, a szájából vastag vérfolyam bugyog ki. Köhögésre emlékeztető mozdulatokkal öklendezi ki a megalvadni látszó bordó vért. A két társatok a köhögéstől már nincs annyi erejük, hogy a sérültet felemeljék. Csak térdre rogynak, és próbálnak négykézláb mászni a földön.
A bizonyíték raktár felőli ajtót veszitek célba, és óvatosan fedezékről fedezékre haladtok. Most adtok hálát az állami megszorításokért, hogy nem bővítették az épületet, hanem az asztalok számát növelték. Ami eddig idegesített titeket a zsúfoltság miatt, most az életeteket menti meg. Már éppen rátérnétek az összekötő folyosóra, mikor a semmiből egy lövés süvít el Zoey feje mellett, és csapódik az egyik asztal oldalába. Előttetek csak a puszta fal van, nem láttok senkit, és mégis tudjátok, hogy onnan jött a lövés. Fedezék mögé húzódtok, és próbáltok kikémlelni, minden eredmény nélkül.

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Duncan MacFarlane
Törvényen kívüli
Törvényen kívüli
Duncan MacFarlane

Hozzászólások száma : 129
Join date : 2011. Mar. 13.

Gotham Városi Rendőrség - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 2 I_icon_minitimePént. Ápr. 08, 2011 4:43 pm

Semmi sem sikerül ezen az átokverte napon! A többiek nem tudják biztonságba helyezni a sérült rendőrt. Valószínűleg meg fog halni. És mindez az én hibám. Ha nem lövök rá a gazemberre... Kár ezen tépelődni, most a feladatra kell koncentrálni. Az asztalok mögött és alatt lopakodunk a rohadékok felé. Hirtelen az egyik asztalba egy lövedék csapódik. Gyorsan fedezékbe húzódok. Ez meg honnan a fa**ból jött? Nem látok mást csak a falt. Lehet hogy az egyikük képes láthatatlanná válni? Elég sok efféle alakról olvasni mostanában az újságokban. Áh, marhaság. Biztos csak jól elbújt valahova. A legvalószínűbb, hogy a fal mögül lőtt vaktában. A nagyobb kaliberek átviszik a falat, néhány helyen még a 9mm-es is. Lehet hogy elég vékony, hogy átvigye az én fegyverem is? Megnézem a falat, látok-e rajta valahol lövés okozta lyukat.
Ha igen, akkor megeresztek két lövést először mellkas, majd térd, végül boka magasságban. Talán sikerül eltalálnom.
Ha nem látok semmit sem a falon, akkor keresek valami tárgyat, amit hozzávágok egy másik asztalhoz. A dobás hatására az asztal elvileg mozogni fog, így talán a támadó azt hiszi, ott bujkálok, és megereszt egy lövést. Ekkor megpróbálom betájolni, hogy honnan lőtt. Ha nem lő, akkor mást kell kitalálnom.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Zoey Redbird

Zoey Redbird

Hozzászólások száma : 30
Join date : 2011. Mar. 15.

Gotham Városi Rendőrség - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 2 I_icon_minitimePént. Ápr. 08, 2011 6:14 pm

Fél szemmel észreveszem, hogy a két kolléga nem tud mit kezdeni sebesült társunkkal és ez egy újabb kör káromkodást idéz elő, annak ellenére, hogy nem szoktam és szüleim mindig is megdorgáltak érte, de vissza térve a valóságba, ha össze kéne egy mondatban foglalnom a helyzetünk, akkor csak annyit mondanék... szarban vagyunk. Éppen ezen járt az agyam, amikor a golyó elsüvítettem mellettem. Ebben a pillanatban olyan érzésem van, mintha a szívem épp az imént állt volna meg egy egy másodpercre. Miután sikerül össze szednem magam a lövés okozta sokkból megpróbálom kitalálni mit is tehetnénk, amikor hirtelen beugrik. Nincs más választásom a képességem kell használjam, hogy kiderítsem hol rejtőznek. Reményekkel telve, hogy sikerül a tervem és, hogy nem sejt meg senki semmit bele is vágok. Összpontosítok és megpróbálom a társaim gondolatait teljesen kizárni csak a betolakodókra koncentrálni. Ha minden jól megy, akkor némi "belső" útmutatást kapok ellenfeleimtől hollétükkel kapcsolatban. Megpróbálom az összes betolakodó rejtekhelyét kifürkészni, de már sikerül kettőt vagy hármat felfedeznem akcióba lendülök. Amennyiben olyan helyzetben vannak, hogy képes vagyok eltalálni őket megpróbálkozom eltalálni őket.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Vadmacska

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

Gotham Városi Rendőrség - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 2 I_icon_minitimePént. Ápr. 08, 2011 6:54 pm

A trió mint egy nyúl lapul a védelmet nyújtó faasztalok mögött, és szemeiteket meresztitek hátha megláttok valamit. Az előttetek lévő falon egyetlen egy lyuk sem árulkodik róla, hogy a vastag kőfal másik oldaláról jött volna a lövés. Így csak egyetlen egy gondolat fészkeli be fejetekbe magát, épp ott van ahol elsőre is gondoltátok. Előttetek van, de akárhogy is meresztitek a szemeteket nem látjátok.
Zoey a konklúzió levonása után elkezd koncentrálni, gyorsan kiszűri a mögötte haldoklók, és a mellette lévő kollégái gondolatai, és természetesen a magáét is. A legközelebbi elmét sikerül megérintened. Első felfedezésed, hogy nem is olyan idegenek a gondolatok. Egy nő az áldozatod, vagy ha más szemszögből nézzük a vadászod. A hallottak pedig csak pár erős gondolat körül forognak. Legtöbbször a mozdulatlanságot érted ki, és hogy nem szabad tovább engedni senki, de semmilyen gyilkossági vágyat nem érzékelsz.

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Duncan MacFarlane
Törvényen kívüli
Törvényen kívüli
Duncan MacFarlane

Hozzászólások száma : 129
Join date : 2011. Mar. 13.

Gotham Városi Rendőrség - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 2 I_icon_minitimeSzomb. Ápr. 09, 2011 5:41 pm

Vizsgálgatom a falat, semmi nyomát nem látom annak, hogy átlőttek volna rajta. A dobálózásomra se reagál. Hol a fenében lehet? Lehet hogy tényleg láthatatlan? Vagy valami high-tech álcázója van? Rég hordtam már össze ennyi marhaságot. Valahol itt kell lennie! Na de hol? Gyerünk Zack, találj ki valamit. Na jó, lehet hogy lőszer pazarlás, de jobb ötletem nincs. Meg csinálom az eredeti tervemet, azaz leadok a falra két-két lövést, mellkas, térd, majd boka magasságban. Aztán majd meglátom, mi történik.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Zoey Redbird

Zoey Redbird

Hozzászólások száma : 30
Join date : 2011. Mar. 15.

Gotham Városi Rendőrség - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 2 I_icon_minitimeVas. Ápr. 10, 2011 6:04 pm

Amikor az ismeretlen nő gondolatai "megérintenek" szomorúan konstatálom, hogy még bőven van mit fejlesztenem a képességemen, mivel az elkapott gondolat foszlányok nem árulnak el túl sokat a célszemély helyzetéről. A tehetetlenségtől küszködve arra jutok, hogy egyenlőre a hadnagyra bízom a rejtély megfejtését én pedig megpróbálom biztonságba helyezni a három társamat akik mögöttünk szenvednek. Araszolva próbálok meg eljutni hozzájuk miközben végig keresem a fedezéket. A kihallott gondolatok alapján nem fognak rám lőni, de jobb elővigyázatosnak lenni. Ahogy a két fuldoklóra pillantok egyszerűen nem tudom kitalálni mi is okozhatta a hirtelen köhögő rohamot így úgy döntök ismét némi segítséget veszek igénybe. Ismét használom a képességem és az egyik fuldokló társam veszem célba hátha az ő gondolatai között megtalálom a választ a kérdésemre. Amennyiben sikerül is az akcióm megpróbálom megszüntetni a probléma forrását, majd közelebb jutni a sérülthöz. Ha sikerül megpróbálom eltávolítani a golyót kézzel vagy valamilyen eszközzel, majd keresek körül nézek hátha találok valamit, amivel fertőtleníthetem a seb környékét. Megpróbálom feltalálni magam és keresni valamit amivel helyettesíteni tudom a gézlapot és a gézt, majd ha sikerült akkor ellátom a sebet.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Vadmacska

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

Gotham Városi Rendőrség - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 2 I_icon_minitimeVas. Ápr. 10, 2011 10:34 pm

Zackhary elkezd vaktában tüzelni a szembe lévő falra, a torkolattűz, és a füst mögött mintha megmozdult volna a fal. Még nem biztos benne, de mintha egy emberi alak lett volna, ami megijedt a lövésektől, és elhúzódozódott volna. Most, hogy megint a szemeit meregeti nem látja, az ellenséget.
Zoey távolodik a tűzvonalból, de mégis összerezzen a lövések zajára. A kollégája lőtt a nem látott ellenségre, ezzel esélyt adva önkénytelenül is arra, hogy megmenthesse az előtte lévőket. Újra kinyújtod tudati csápjaidat a köhögő rohamban szenvedők felé. Az első gondolatok a rettegés és a halálfélelem. Ebbe te is elveszel majdnem, a pánik vasmarokként szorítja össze szívedet, de a sok évnyi gyakorlás eredményeként meg tudod őrizni magadat. Ahogy megpróbálod elnyomni a fő gondolatsort, kihallod a levegőért való öntudatlan fohászokat, és a szúrós levegő utáni torokkaparással járó érzelmeket.
Telepatikus képességedet bevetve újra levegőbe emeled, és egyik nyitott ablakon kidobod a gránátot. A füst lassan feloszlik a teremben, és kollégáid a padlóra rogynak, míg újra levegőhöz nem jutnak. A meglőtt társatok nagyon rossz bőrben van, mivel nem végeztél orvosit, és csak az általános egészségnyújtás oktatásában volt részed, nem tudod pontosan mit is kellene tenned. Kutatásodnak köszönhetően azért találsz egy borotvaéles kést, egy csomó zsebkendőt, és celluxot , és egy tiszta inget. Talán ezekkel tudnál valamit kezdeni. Ha van elég merszed hozzá.


_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Duncan MacFarlane
Törvényen kívüli
Törvényen kívüli
Duncan MacFarlane

Hozzászólások száma : 129
Join date : 2011. Mar. 13.

Gotham Városi Rendőrség - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 2 I_icon_minitimeHétf. Ápr. 11, 2011 1:55 pm

Mint sejtettem, lőszer pazarlás volt az egész, senkit sem találtam el. Várjunk csak, mint ha valaki megmozdult volna? Vagy csak a szemem káprázott? Most megint nem látok senkit. Mi a fene történik itt? Hol a francban van? A társai már biztos behatoltak a bizonyíték raktárba. Valamit sürgősen ki kell találnom! De mit? És hol késlekednek már a többiek? Ha lenne egy sorozatlövő fegyverem, akkor be tudnám lőni az egész folyosót. De nincs. Viszont támad egy ötletem. Magamhoz intem az összes társamat, közel, hogy a halk beszédet is meghallják.

-Figyeljenek, valahol ott van előttünk a célpont, csak valami miatt nem látjuk. Be kell lőnünk a területet, fejenként legalább 10 golyót kell ellőnünk. Előbb-utóbb csak eltaláljuk, vagy rákényszerítjük, hogy fedezékbe húzódjon, így közel kerülhetünk hozzá. Ha van valakinek jobb ötlete, szívesen hallanám.

Ha senki sem áll elő jobb tervvel, akkor újratöltöm a fegyverem, most a tárban van 15 golyó, az előző táramból származó 4 töltény zsebre vágom.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Vadmacska

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

Gotham Városi Rendőrség - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 2 I_icon_minitimePént. Ápr. 15, 2011 2:26 pm

Zackary mellett lévő kolléga rábólint a tervre, ő is betárazza revolverét, és célra tart. Mindketten elkezdetek lövöldözni, és ahogy vártad az elmosódott árnyalak megint megmozdul. Csak a vak szerencsének, vagy valami felsőbb hatalomnak köszönhetően, oldalra kapod a fegyvered. A mozgást igaz csak fél szemmel láttad, de reflexeidben bízva, meghúzod a ravaszt, a válasz pedig rá egy elfojtott női sikoly.
A gázfelhő előtt látott nő, kiborul a fal mellől. A megtévesztésig hasonlító ruhája volt eddig, ami eltakarta, de most már egy egyre növő vörös folt, mutatja tökéletesen a helyét. A lövés a vállát találta el, de úgy látszik már ez a fájdalom is elég volt ahhoz, hogy harcképtelen legyen. Csak ott fekszik a padlón és nyöszörög.

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Zoey Redbird

Zoey Redbird

Hozzászólások száma : 30
Join date : 2011. Mar. 15.

Gotham Városi Rendőrség - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 2 I_icon_minitimeHétf. Ápr. 18, 2011 6:49 pm

Sikerül kidobni a gránátot az ablakon, ami jelentősen javít a helyzetemen, de most már csak remélni tudom, hogy fuldokló társaim jobban lesznek. Abban viszont teljesen biztos vagyok, hogy ha a sebesültön nem segít valaki, akkor biztosan meghal. A legrosszabb pedig az egész helyzetben, hogy akárhogy nézem az a valaki én kell, hogy legyek. Kicsit remegő kézzel megérintem a férfi vállát és megkérdem hogy van. Várok egy kicsit, majd ha nem válaszol ismét felteszem a kérdést. Ha válaszol akkor elmondom neki, hogy megpróbálom kiszedni a golyót és ellátni a sebét. Megkérem, hogy helyezkedjen olyan pozícióba, hogy hozzá férjek a sebéhez. Ha ez megtörténik akkor elkezdem kiszedni a golyót és közben elmondom mit is csinálok. Először megpróbálom kiszedni a golyót a kés hegyével miközben figyelek rá, hogy az éle ne érjen hozzá a seb széléhez. Ha sikerül kiszednem a golyót, akkor amennyire lehet kitisztítom a sebet, ezután néhány zsebkendővel helyettesítem a géz lapot, amit celluxszal rögzítek, ezután jön a géz, vagyis az ing, amivel elfedem az egészet és ezt is rögzítem. Ha sikerül megoldanom és a férfi képes felállni vagy legalább mozogni valamilyen módon, akkor egy aránylag biztonságosabb és kényelmesebb helyre segítem, majd vissza térek a hadnagyhoz. Felmérem, hogy mi történt és csak akkor esik le mit hallottam, amikor megpillantom a vért.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Vadmacska

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

Gotham Városi Rendőrség - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 2 I_icon_minitimeHétf. Ápr. 18, 2011 7:08 pm

A férfi eszméletlen, talán sokkos, vagy valami szörnyűbb baja van, amit nem vettél még észre. A keltegetési próbálkozásod, nem jár sikerrel. A pulzusa nagyon gyenge, úgyhogy sietsz.
A próbálkozásod siker koronázza, legalábbis ha azt vesszük figyelembe, hogy megszerezted a golyót. Legalábbis a nagy részét. Kipiszkálni nem volt egyszerű, ahogy a késsel a sebbe nyúltál egyre több vér tört a felszínre. Mindent megteszel hogy elállítsd a vérzést, belenyomod a sebbe az összes zsebkendőt leragasztod, és még az inget is rárakod, csak hogy legyen mi felszívja a csomó vért. Már nem is tehetnél többet, a férfi teste elernyed, és minden emberi mellékterméke kijön a megfelelő nyílásain. A pulzusát már nem érzed, vége van.
A két eszméletlen kolléga még ott fekszik mellette. Talán őket még meg tudnád menteni valahogy, csak rá kellene jönnöd mi is a bajuk.

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Zoey Redbird

Zoey Redbird

Hozzászólások száma : 30
Join date : 2011. Mar. 15.

Gotham Városi Rendőrség - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 2 I_icon_minitimeSzer. Ápr. 20, 2011 8:37 pm

Beletelik némi időbe mire ráeszmélek, hogy mi is történik az orrom előtt. Ahogy a férfi teste elernyed és ott fekszik a saját testnedveiben eljut a tudatomig, hogy mit is tettem, hogy mi lett a következménye a hozzá nem értésemnek. A helyzet olyan sokkos állapotot vált ki belőlem, hogy egy ideig csak ülök némán az élettelen test mellett remegő kézzel és csak bámulok magam elé. Amikor észbe kapok a könnyeim már végig folytak az arcomon, az államig onnan pedig mind az egyenruhámon landol. Azonnal megrohannak a gondolatok, felteszek magamnak millió kérdés, elképzelem mi lett volna ha, de rá kell jöjjek, hogy ezzel semmire nem megyek. Bár a tudatom lassan darabokra hasad, de az agyam egy aprócska része mintha csak pofán csapna és elkezdene velem ordibálni, hogy ezzel a szánalmas viselkedéssel nem megyek semmire és arra később is ráérek, hogy beledögöljek az önmarcangolásba, de most van két ember, akinek szüksége van rám és bár szomorú, de én vagyok az egyetlen aki tenni tud valamit a túlélésük érdekében. Az a kis belső hang amint kioszt lecsendesedik én pedig ismét képes vagyok aránylag tisztán gondolkodni. Elfordulok az előttem fekvő hullától és kiiktatok minden gondolatot, ami körülötte forog. A két fuldoklóra összpontosítok és megpróbálom kitalálni, hogy mit is tehetnék a túlélésük érdekében. Lázasan jár az agyam a problémán, amikor hirtelen beugrik, hogy biztosan a gáz miatt nem kaptak levegőt. Oda sietek az egyik eszméletlen férfihoz, majd a hátára fordítom. Először leellenőrzöm, hogy lélegzik-e, majd ha megbizonyosodom az ellenkezőjéről a fejét enyhén hátra, az állát pedig előre hajtom, majd az egyik kezemmel befogom az orrcimpákat és elkezdem a szájból szájba lélegeztetést. Ha a férfi mellkasa ezután sem emelkedik, akkor ellenőrzöm a pulzusát. Amennyiben a pulzusa gyenge elkezdem felváltva a szájból szájba való lélegeztetést, valamint a szívmasszást. Remélhetőleg ez beválik. Ha a próbálkozásom sikeres és a pulzusa megint érezhető a légzése pedig helyre áll, akkor az oldalára fektetem, majd a műveletet megismétlem a másik eszméletlen kollégán. Amennyiben mind a két férfi állapota stabil ránézek, a többi társamra. Amikor leesik, hogy mi történt egy terven kezdek gondolkodni. Valószínűleg a kanyar után többen is várnak ránk, ráadásul a szobákban is lehetnek. Úgy döntök, hogy előre megyek és miután ezt közlöm a társaimmal is elindulok. A kanyar előtt megállok és óvatosan kinézek, de megpróbálok figyelni arra, hogy ne lógjak ki nagyon a fal takarásából. Ha nem látok semmit ismét a képességemet hívom segítségül. megpróbálom kideríteni hányak vannak még a folyosón és, hogy hol.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
Gotham Városi Rendőrség - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 2 I_icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
Gotham Városi Rendőrség
Vissza az elejére 
2 / 10 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Univerzumban játszódó FRPG :: Játéktér :: Gotham város és környéke :: Hármassarok-
Ugrás: