DC Univerzumban játszódó FRPG


 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az Első lépések-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Latest topics
» Társalgó
Gotham Városi Rendőrség - Page 3 I_icon_minitimePént. Nov. 16, 2018 5:38 pm by Demolition Captain

» Diego Crown
Gotham Városi Rendőrség - Page 3 I_icon_minitimeCsüt. Júl. 02, 2015 10:54 pm by Diego Crown

» Rekviem
Gotham Városi Rendőrség - Page 3 I_icon_minitimeSzer. Júl. 01, 2015 8:09 pm by Madárijesztő

» A Robinson park
Gotham Városi Rendőrség - Page 3 I_icon_minitimeVas. Jún. 21, 2015 5:50 pm by Andrew Ramirez

» Csokit vagy csalunk!
Gotham Városi Rendőrség - Page 3 I_icon_minitimeVas. Jún. 21, 2015 4:52 pm by Andrew Ramirez

» Jess Kayle - A Sárkány Gyermeke
Gotham Városi Rendőrség - Page 3 I_icon_minitimeKedd Jún. 16, 2015 11:15 pm by Jess Kayle

» Jess Kayle
Gotham Városi Rendőrség - Page 3 I_icon_minitimeVas. Jún. 14, 2015 4:35 pm by Jess Kayle

» Amecchi Előtörténet
Gotham Városi Rendőrség - Page 3 I_icon_minitimeKedd Jún. 09, 2015 6:24 am by Madárijesztő

» Orvosi igazolások
Gotham Városi Rendőrség - Page 3 I_icon_minitimeKedd Jún. 02, 2015 9:13 pm by Ra's Al Ghul

» Smallville Állatkert
Gotham Városi Rendőrség - Page 3 I_icon_minitimeSzer. Május 20, 2015 11:13 pm by Cybergyík

Tükör
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span

Share
 

 Gotham Városi Rendőrség

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
SzerzőÜzenet
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Vadmacska

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

Gotham Városi Rendőrség - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 3 I_icon_minitimeSzer. Ápr. 20, 2011 11:02 pm

A szájadat rátapasztod a kollégádéra, és két mély fújás után már tör is fel az életet jelentő köhögőroham. Nem tudod, hogy lehetséges, de gyanítod hogy csak újraindítottad a légzési ingert, és ez mentette meg. A másik férfival már kicsit nehezebb helyzetben vagy, de végül őt is sikerül újraélesztened. Az éltető levegő hörgések, és köhögések közepette tölti meg a tüdejüket a kollégáidnak. Fellélegzel, megmentettél két ember életét, ez nagyon jó hír.
Minden rendbe tettél velük kapcsolatban, és csatlakozol a társaidhoz, akik láthatóan leterítették az egyik ostromlót. Éppen a nyöszörgő nő felett állnak a két harcra képes társad, mikor odaérsz hozzájuk. Még egy szót sem tudsz szólni, mikor a zöld ruhás nő felől hangokra lesztek figyelmesek.
- Krhhh ...ne jól vagy? Khhr Mi történt? - Végül el is hallgat. Egy kis kutakodás után, megtaláljátok az adóvevőt nála. Már nem szólal meg többet, ezért valami rosszat sejtetek nem is véletlenül. A képességed kiengeded, de már nem kell keresni újabb ellenfelet. Három férfi tűnik fel a raktár felől.
Gotham Városi Rendőrség - Page 3 5d2a8z
Minden ellenfeletek feltűnik a keménykalaposon kívül. Az automata fegyverekkel felszerelt gondolkodás nélkül elkezd tüzelni felétek. Annyi időtök van már csak, hogy visszaugorjatok, de nem hagynak felkészülési időt. A két közelharci fegyverrel rendelkező máris a nyakatokon van, már csak egy ugrásnyira vannak attól, hogy rátok tehessék a kezüket.

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Zoey Redbird

Zoey Redbird

Hozzászólások száma : 30
Join date : 2011. Mar. 15.

Gotham Városi Rendőrség - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 3 I_icon_minitimeSzomb. Ápr. 23, 2011 10:51 pm

Ahogy meghallom a két férfi borzalmas köhögését, ahogy levegő jut a tüdejébe elönt a boldogság. Az elviselhetetlen bűntudat egy pillanatra enyhül, de ahogy megpillantom az élettelen testet ismét megragadja a szívem a kínzó vasmarok, de hamar el kell hessegetnem az önmarcangoló gondolatokat, mert amint visszatérek a társaimhoz megpillantom a földön fekvő nőt. Amint megpillantom a vért elönt a rossz érzés, de határozottan megkönnyebbülök, amikor látom, hogy csak a vállán találta el a golyó. Ám nincs sok időm mások miatt aggódni, mert hamarosan egy recsegő hang zavar meg, ami mint később kiderül egy adóvevőből jön.
Amint megkísérlem megtalálni a további behatolókat azonnal előkerülnek... jellemző. Csak egy levegővételnyi időnk marad, hogy fedezékbe húzódjunk, de szerencsére ez éppen elég. A nagy kérdés az, mit is tegyünk most, mivel a két férfi közeledik és hátulról is igen erősen támogatja őket a társuk. Ki-ki bújva életmentő menedékem mögül leadok egy-egy lövést. Ha nem sikerül eltalálni őket, akkor bevetem a képességem. Az egyetlen probléma, hogy ott van a hadnagy és még egy tiszt és elég kicsi az esélye, hogy nem sikerül felfogniuk mi is történik az orruk előtt. Ám amikor alaposan átgondolom rá kell jöjjek, hogy ha nem intézzük el őket hamarosan akkor a kalapos megszerzi amit akar és meglép, ráadásul minél tovább húzzuk a dolgok annál tovább nő az esélye, hogy még valaki megsérül. Ezt átgondolva elönt a magabiztosság és cselekszem. A képességem használva megpróbálom felemelni az egyik közeledő férfit, majd azzal a lendülettel elhajítani tüzelő társa irányába.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Vadmacska

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

Gotham Városi Rendőrség - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 3 I_icon_minitimeVas. Ápr. 24, 2011 9:10 am

Zoey még a folyamatos lövések mellett is hallja a közeledő férfiak trappolását. Kipislant a fedezéke mögül, és meglátja, hogy már csak pár méter kell, hogy elérjék őket. Azonnal vissza is kell húznia a fejét, nehogy kapjon bele egy csinos kis golyót. Nagy levegőt vesz, és most már célra tartott fegyverrel bújik ki a fedezék mögül, még láthatja, hogy két társa is ugyanígy cselekszik. Össztüzet zúdíttatok a támadókra, a két közelharci férfi, versenytornászokat megszégyenítő ugrással teremnek fedezék mögött, és még a lőfegyveres is behúzódik a fal mögé. A képességedet most nem kell használnod legalábbis ebben a pillanatban. Ekkor jön a meglepetés, a kollégáid egyike beleordít a a füledbe.
- Azonnal segítséget kell hívnunk! Az utcára nem mehetünk ki, és telefonok sem működnek. Valamit tennünk kell! - Az átbeszélt tűzszünetnek hamar vége szakadt, újra felhangzanak a sortüzek. Golyók csapódnak a fedezéketekbe, és úgy tűnik a közelharciak is megindulnak újra. - A reflektor, be kell kapcsolni a reflektort! Zoey te menj, mi majd feltartjuk őket amennyire tudjuk! - Ezzel lök rajtad egy kicsit, csak hogy irányba állj, utána még Zack is bólint egyet bátorítóan. Te elkezdesz rohanni lélekszakadva a tető felé, és hallod ahogy két kollégád, újra tüzet nyitnak. Te már a felfelé tartó lépcsőn tartasz, mikor melletted a falba egy sorozat csapódik. Úgy látszik a fegyveres téged követ, de a két közelharcit lekoptatták rólad.

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Zoey Redbird

Zoey Redbird

Hozzászólások száma : 30
Join date : 2011. Mar. 15.

Gotham Városi Rendőrség - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 3 I_icon_minitimeVas. Ápr. 24, 2011 10:09 pm

Hiába vagyok gyakorlott a lövésben a két férfi azonnal fedezékbe bújik esélyt sem hagyva, hogy eltaláljuk őket. Ahogy minden idegszálammal koncentrálok a társam hangja meglepetésként ér és ugrok egyet ijedtemben. A felismerés éles késként hasít tudatomba és csak épp egy levegővételnyi időm van rá, hogy felfogjam mit is mondott. Már éppen ellenkeznék, amikor süvítő golyók zápora hatol bele a menedéket nyújtó asztalok oldalába. Ám mikor kiadja az utasítást tudatosul csak bennem, hogy mi lehet ennek a következménye, de hiába próbálnék ellenkezni nem hagynak rá esélyt. A gyenge lökés után egy pillanatra megtántorodok és hátra pillantok. Ahogy a hadnagy bátorítása elér hozzám rájövök, hogy nincs időm tétovázni, minden perc számít. Azonnal megiramodok és hiába lihegek és érzem úgy, hogy majd kilyukad a tüdőm kettesével veszem a fokokat. Ám hiába az én lelkesedésem van, aki nem osztja a véleményem, hogy minél előbb segítséget kell hívni. Ez a valaki pedig az egyik betolakodó. Ahogy a golyók a falba csapódnak megtorpanok, nem kell hátra pillantanom, hogy tudjam ki követ. Azonnal fedezékbe vetem magam. Úgy érzem az agyam a fülemben dobog, a szívem csak úgy zakatol és csak azon jár az eszem, hogyan tudnám lerázni magamról ezt a mamlaszt. Csak pár pillanatba telik, míg belém hasít a felismerés. Hiába próbálkoznék tűzharcba bocsátkozni vele, ő sokkal nagyobb munícióval és nagyobb tűzerővel bír. Az egyetlen előnyömet kell kihasználnom és ez nem más, mint a képességem. Mivel az emberek száma is lecsökkent a lehető legminimálisabbra nem kell aggódnom, hogy lelepleződöm, ráadásul ha elég ügyes vagyok akkor elég hamar el tudom intézni a fickót. Már csak egy egyszerű terv kell és utána cselekedhetek is. Lázasan töröm a fejem és az adrenalinnak hála be is ugrik egy egész használható ötlet. Első lépésként megpróbálom az erőmmel kiszedni a a golyókat a falból, majd a támadó felé küldeni, ezután én is leadok egy két lövést hátha a meghökkenés, amit a különös esemény vált ki lassítja a reflexeit. Ha ez nem jönne be, akkor megpróbálkozom a nehezebb úttal és minden erőm latba vetve megkísérlem felemelni a férfi, majd a falhoz vágni. Akár sikerül valamelyik akcióm akár ne, amint az utolsó mozzanatokat véghez viszem futásnak eredek. Lélekszakadva rohanok, miközben megpróbálom kikerülni az életem kiontására irányuló golyókat. Remélhetőleg épségben sikerül elérnem a tetőre vezető lépcsőket és hiába érzem úgy, a tüdőm majd szét szakad, a vér pedig úgy dobol a fülemben, mint egy hangos tűzoltó zenekar kettesével veszem a fokokat egészen a legfelsőig, ahol kicsapom a lépcsőházat és a tető elválasztó ajtót, majd az üldözőm által lőtt golyókat kerülgetve megpróbálom elérni a reflektort majd megnyomni a gombot. Amint ez sikerül elrejtőzőm az eszköz mögött, hogy védve legyek a felém repülő golyóktól és várom Gotham hősét, az én hősömet.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Vadmacska

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

Gotham Városi Rendőrség - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 3 I_icon_minitimeSzer. Ápr. 27, 2011 12:49 pm

Két emeletet rohansz felfele, a tüdőd már sípol az erőkifejtéstől. Ez még nem lenne elég az erődet is folyamatosan használod, néha tudatosan néha nem. A lövöldözés, és a falakból kitépett töltények eléggé meglepik a zaklatódat, hogy a harmadik emeleten elérd a tetőre érő lépcsősort. A fegyveredből ekkor fogy el az utolsó töltényed is. A tetőn alig van fedezék és isteni csodának tartod, hogy nem talált el az őrült maszkos. Pedig ez nem az volt, az egyedi képességednek köszönhetően tudat alatt eltérítetted a golyókat, még ha csak annyira is, hogy ne találjanak el téged. Egy kétségbeesett ugrással rávetődsz a reflektor bekapcsoló gombjára, és egy bukfencet követően eltűnsz a szerkezet mögött. Éppen időben, mert golyók csapódnak oda, ahol egy pillanattal előbb voltál. A tüdőd, majd ki ugrik a helyéből. Nem láttad, hol az ellenfeled, de tudod hogy közelít. Az övedben még van kettő tartaléktárad, talán a képességeddel együtt elég lesz, hogy legyőzd.

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Zoey Redbird

Zoey Redbird

Hozzászólások száma : 30
Join date : 2011. Mar. 15.

Gotham Városi Rendőrség - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 3 I_icon_minitimeSzer. Ápr. 27, 2011 11:10 pm

Egy megkönnyebbült sóhaj hagyja el a szám, ahogy megláttam a reflektor fényét az égen, de hamar rájövök, hogy ez nem a legmegfelelőbb idő arra, hogy ellazuljak, neki dőljek a falnak és olvasgassak. Erre néhány becsapódó golyó emlékeztet. megpróbálom kizárni a lüktető tüdőm és a folyamatosan belé hasító fájdalmat és felmérem a helyzetem. Persze ezt lehet két szóval is jellemezni: Szarban vagyok..., de általában szeretem kifejteni a dolgokat. A helyzet az, hogy egy őrült folyamatosan tüzel rám, én pedig egy reflektor mögött kuporgok. Oké... ez eddig tiszta csak nem épp fényes. A helyzetem jó illetve enyhítő körülményei közé tartozik, hogy van még két táram és a képességem is elég jól működik. Ahogy ezt végig gondolom megpróbálok gyorsan, precízen, lehetőleg bénázás nélkül tárat cserélni. Amint ez sikerül akcióba lendülök. Tekintetemmel végig mérem a tetőt, mivel eddig nem volt rá lehetőségem és amint látok valamit, amit képes vagyok elmozdítani a képességemmel. Amint rá akadok erre a tárgyra összpontosítok és megpróbálom a férfi felé hajítani. Ha ez kellőképp eltereli a figyelmét, akkor kibújok a fedezékem mögül és leadok két lövést, egyet a férfi combjára a másikat pedig a válla irányába. Ha a férfi a nyitott ajtó elé kerül, ami a lépcsőházba vezet megpróbálom az elmém segítségével "belökni" az ajtón.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Vadmacska

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

Gotham Városi Rendőrség - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 3 I_icon_minitimeCsüt. Ápr. 28, 2011 6:19 pm

Gyakorlott mozdulattal tárat cserélsz, és felkészülsz a következő támadásodra. Kilesel a fedezéked mögül, de legnagyobb megdöbbenésedre nem látod ellenfeled. A megdöbbenéstől leesik az állad. Az előbb még lőtt rád, most meg kámfort játszik.
A keresésed eredménye ettől függetlenül, egy szép formájú szellőzőkivezetést. A tárgy elég nagy ahhoz, hogy kárt okozzon, de mégsem olyan nagy hogy ne tudd tökéletesen mozgatni. Legalábbis annyira amennyire tőled, és a képességeidtől telik. A fegyveredet pedig célra tartanád, de nincs mire.

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Zoey Redbird

Zoey Redbird

Hozzászólások száma : 30
Join date : 2011. Mar. 15.

Gotham Városi Rendőrség - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 3 I_icon_minitimeSzomb. Ápr. 30, 2011 12:27 am

A tár néhány számomra fülsüketítően hangos kattanás után a helyére kerül. Mikor egy pillanatra kidugom a fejem a biztonságot nyújtó menedék mögül rá kell ébrednem, hogy a férfi eltűnt. Persze nem ringatom magam abba a hitbe, hogy egyszerűen elsétált. Csak abban a pillanatban ugrott be, hogy miért is olyan nehéz leszedni ezeket a fickókat, amikor a fegyveremmel nem volt kire célozzak. Gyorsan visszabújok a reflektor mögé és próbálom lenyugtatni a vészesen zakatoló szívem, miközben arra koncentrálok, hogy kitaláljak valami használható tervet. Ám akármennyire erőlködöm, az agyam leblokkolt és csak az jár a fejemben, hogy ha nem csinálok valamit akkor biztosan ki leszek luggatva és valljuk be az nem áll jól sok embernek. Már éppen hatalmába kerítene a pánik, amikor magamra parancsolok. Mély levegőt veszek, benn tartom majd lassan kifújom. Megpróbálom leküzdeni a pánikom, a félelmem és arra koncentrálni hogyan találhatom meg az ellenfelem. Az első ötlet ami eszembe jut, hogy ismét a képességemhez fordulok hiába rossz a siker és kudarc arányom ezen a téren. Minden idegszálammal a férfira koncentrálok és megpróbálom kifürkészni a gondolatait, meghatározni a helyét vagy bármilyen jelet keresni, ami elárulhatja merre bujkál. Ha minden igyekezetem ellenére ez nem jön be, akkor nem tudok mást tenni, mint figyelni, hogy ne tudjon észrevétlenül a közelembe kerülni és megvárni, amíg elárulja magát valamivel.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Vadmacska

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

Gotham Városi Rendőrség - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 3 I_icon_minitimeSzomb. Ápr. 30, 2011 12:20 pm

Újra koncentrálni kezdesz tudatodat kitágítód, és pszichikus csápjaidat útjukra engeded. Az útjuk nem túl hosszú, egyből megtalálják a keresett személy. Először még boldogság jár át, hogy ilyen jól működik a képességed, de utánra rájössz nem éppen a te érdemed.
A férfi gondolata arról árulkodnak, hogy fut. Teljes erejéből, és mikor a is leesik merre, máris eltűnik a hirtelen jött érzés. A gondolatai arról árulkodnak, hogy a reflektor mellett rohan el, és még magadat is meglátod a szemeiben, ami először ijesztően hat rád, később még jobban azzá válik. Abbahagyod a gondolatok olvasását, és már a saját szemeiddel is látod, ami van körülötted.
A maszkos férfi melletted van, és éppen az ötvenkettes bakancsa talpával nézel farkasszemet, ahogy egyre közeledik a csinos kis orrod felé. Csak azért, hogy elcsúfítsa a gyönyörű arcodat.

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Zoey Redbird

Zoey Redbird

Hozzászólások száma : 30
Join date : 2011. Mar. 15.

Gotham Városi Rendőrség - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 3 I_icon_minitimeSzomb. Ápr. 30, 2011 12:55 pm

Teljesen meglepődöm, amikor ilyen iramban és ilyen tisztán megrohannak a férfi gondolatai, mintha csak az enyémek lennének, de mégis egy kicsit más. Ám amint felfogom mit is jelentenek a férfi gondolatai lefolyik a mosoly az arcomról, eltűnik az elégedettség érzése és felváltja a komorság. Ahogy elhalad a reflektor mellett, bár nem látom mégis tudom és az, hogy egyre közelebb és közelebb jön megrémít. Az pedig, hogy valaki más szemén keresztül látom magam csak tetézi, hiába bujkál bennem némi kíváncsiság és meglepettség, ezeket az érzéseket teljesen elnyomja az adrenalin és a félelem. Ahogy az érzések kavarognak bennem nehezebb koncentrálni és egy kicsit úgy érzem, mintha beszippantana a férfi agya, mint egy hatalmas örvény, de végül sikerül úrrá lennem rajta és visszatérek önmagamhoz. Bár lehetséges ezzel nem jártam olyan jól, mert amikor feleszmélek a férfi alakja fenyegetően bukkan fel mellettem és azonnal támadásba lendül. meg se próbálom megállítani vagy blokkolni a támadást. megpróbálok jobbra gurulni, majd amint stabilan állok a lábamon célba veszem a férfi bal combját és tüzelek, majd leadok még egy lövést a jobb vállát célozva.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Vadmacska

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

Gotham Városi Rendőrség - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 3 I_icon_minitimeSzomb. Ápr. 30, 2011 1:14 pm

Gondolatokat tett követi. A rúgás elől elgurulsz sikeresen, és még a fegyveredet is célra tudod tartani, de lőni már nem marad időd. Stabilan állsz a lábadon fegyverrel a kezedben, és a lövés hangját is hallod, csak nem a te fegyvered adja ki. A maszkos két automata fegyvere újra felbőg, és csak úgy ontja magából a töltényeket. Eddig kettő húzott el a fejed mellett, és egy horzsolta elég mélyen a combodat, de még életben vagy. A reflexeid mentettek meg eddig, vagy tán a képességed. Minden egyes lövéskor érzed, hogy a golyó hasítja a levegőt, de ahogy ezt érzed, úgy azt is, hogy egyre jobban fáradsz. AZ agyad lüktet, mintha egy vonat zakatolna benne, és a testedet egyre nehezebb súlyok húzzák le. A fáradság mérhetetlen kövei ezek.

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Zoey Redbird

Zoey Redbird

Hozzászólások száma : 30
Join date : 2011. Mar. 15.

Gotham Városi Rendőrség - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 3 I_icon_minitimeSzomb. Ápr. 30, 2011 5:15 pm

Egy pár pillanatig olyan határozott örömöt érzek, hogy elnyomja minden rossz érzésem, félelmem és a lassan hatalmába kerítő fáradtságot, annak a ténynek hála, hogy sikerült elkerülnöm az ingyen plasztikai műtétet. Ám a maszkos "barátom" hamar lelohasztja a kedvem. Ahogy a fegyverek fülsüketítő zaja eljut hozzám azonnal elfog az idegesség. Ahogy két golyó elsüvít a fejem mellett a szívem elkezd zakatolni és egy pillanatra leblokkolok, aminek meg is lesz a következménye. A combomba hasító fájdalomra egy hangos és erőteljes szisszenéssel reagálok és bár tudom, hogy csak a szerencsének és talán a reflexeimnek köszönhetem, hogy még mindig életben vagyok egy pillanatra eluralkodik rajtam a tehetetlenség és a kétségbeesés. De csak egy pillanatra. Hiába lüktet a fejem, mintha belülről egy harangot kongatnának, a testem pedig olyan nehéz, mintha több száz kilós súlyok lennének ráakasztva a tudat, hogy ha nem teszek semmit meghalok erősebb a fájdalomnál és a kimerültségnél... legalábbis nagyon remélem. Próbálok mozogni, hogy ne legyen annyira könnyű célpont, közben pedig én is leadok néhány lövést bízva a szerencsémben és a célzó képességemben. Hiába merített le az elmúlt fél óra megpróbálom ismét kihasználni a képességem adta előnyöm. Megpróbálom megváltoztatni a puskák irányát, hogy ha a golyók a férfi lábába csapódjanak és még ha nem is sikerül teljesen irányba állítani reményeim szerint legalább azt elérem, hogy a fegyverekből kilőtt golyók ne felém száguldozzanak. Ha valamennyire is sikeres az akcióm és a férfi védelmén marad egy kis rés, azt megpróbálom kihasználni. Becélzom a vállát és lövök.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Vadmacska

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

Gotham Városi Rendőrség - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 3 I_icon_minitimeSzomb. Ápr. 30, 2011 5:51 pm

Mint egy rossz akciófilmben, öt centiről lövitek egymást, de egyikőtök sem talál. Te a képességednek köszönhetően, megpróbálsz eltéríteni minden golyót, több kevesebb sikerrel. Míg ő a kiképzésének, ahogy látod. Úgy mozog mintha egy kígyó, és egy macska keresztezéséből jött volna létre. A teste rugalmas, mint egy gumi. Mindent elkerül, és csak néha sikerül megközelítenie az általad kilőtt golyóknak. Végül a fegyvereket akarod elgondolásod szerint mozgatni, ami már használhatóbb ötletnek tűnik.
A fegyvereket a lába felé irányítod, ami lehetetlen vállalkozásnak tűnik. Végül egy erős lökéssel megszabadítod őt tőlük. Sajnos még így is kerepelnek, és az eltévedt golyók eltalálják a reflektort. Az pedig szikrázás, és üvegcsörömpölés közepette kialszik. Úgy néz ki pontosabban is koncentrálhattál volna. A jó hír, hogy már nincsenek fegyverei, így elkezdel tüzelni. A férfi gyors léptekkel eltűnik a reflektor mögött, és már fedezék mögött is van, mire újra célkereszted elé tudnád fogni.

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Zoey Redbird

Zoey Redbird

Hozzászólások száma : 30
Join date : 2011. Mar. 15.

Gotham Városi Rendőrség - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 3 I_icon_minitimeHétf. Május 02, 2011 11:13 pm

Elképedve döbbenek rá, hogy egy lövésem sem talált célba. Ahogy ez eljut az egyemig két lehetőség jöhet számításba. Az egyik, hogy borzalmasan rosszul célzom a másik pedig, hogy az ellenfelem nem egy egyszerű ember. Ha bár mind a kettő állítás elég hihető ám én még is afelé hajlok, hogy egy metahumánnal állok szembe és ez valahogy nem vidít fel túlzottan. persze ezzel még nincs vége a pech sorozatnak. Bár sikeresen megszabadítom a fegyvereitől a férfit, a reflektor ami olyan erős fénnyel világított eddig néhány villanással és szikrával kialszik meghagyva az eget a holdnak és a csillagoknak. Miközben az eget és magamat szidom folyamatosan tüzelek a férfira, aki, mint eddig egyfolytában kikerüli a golyókat és menedékbe húzódik. mivel jobb ötletem nincs első lépésként megpróbálom minél hamarabb felvenni a férfi fegyvereit, majd elkezdek távolodni egészen addig, amíg a hátammal meg nem érintem a falat. Mivel a lövéseket kikerüli és ahhoz, hogy a képességemet használjam nem füllik a fogam a lüktető fájdalom miatt. így mivel jobb ötletem nincs egyenlőre várok, amíg ő lép, ám ha sokáig nem történik semmi megpróbálok belehallgatni a fejébe, hogy megtudjam mit tervez. Ezen kívül egyenlőre csak reménykedek, hogy Batman meglátta a reflektort és ide tart.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Vadmacska

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

Gotham Városi Rendőrség - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 3 I_icon_minitimeKedd Május 03, 2011 12:27 pm

A további lövéseknek már nem sok értelme lett, de legalább megnyugodsz attól, hogy már nem látod az ellenfeled. Legalább egy pillanatra. A fegyvered üresen kattan, és már csak egy plusz tárad van. Megközelíted a fegyvereit, és gyorsan felkapod őket, nehogy túl sokáig legyél fedezék nélkül. Falnak veted a hátad, és már elkezdenél újra a gondolataiban kutakodni, mikor vészjósló fény villan fel a fegyveren. Veszélyt nem feltételezel, de mikor elolvasod a villogó feliratot is, elkékül a szájad a meglepetéstől.

"Illetéktelen használó! Védelem bekapcsolva!"
A fegyver csöve először felizzik, már dobnád el, mikor elektromos szikrák vágódnak ki belőle. A kezed görcsbe rándul az áramütés alatt, így már eldobni sem tudod, csak a fájdalmat és a tehetetlenséget érzed. Az egész nem tart fél percig sem, csak eldőlsz a földön, és vonaglasz. Végül ez is abbamarad. Még az eszméletlenség sötétsége nem vetül rád, mikor újra meglátod a bakancsokat látómeződben. Egy férfi hangját hallod, majd a jobb oldali meglendül és irgalmatlanul eltalál téged. Ezt követően már csak sötétség vesz körül, de nem csak ez ölel magához, öntudatlanul érzed, ahogy valaki vállára kap és elindul veled.
Nem tudod mennyi idő telik el, mire újra eljut a tudatodig a külvilág. Férfiak beszélnek egymással. A szemeid még alig bírsz parancsolni, de mindent hallasz. Az egyik hang azt mondja.
- Hogy állunk főnök?
- Egész jól, egész jól. Már csak a fegyvert kell megkeresnünk, és mehetünk is.
- Túl sokáig maradunk, nem lesz gond? Talán ránk fognak törni, már csak hárman vagyunk, elegen leszünk a tudja ki megfékezésére? -
Válasz nem érkezik még, csak egy suhintás hallasz és egy csattanást. Mintha egy kemény tárgyal vertek volna fejbe egy embert.
- Kinek képzelsz te engem mi?

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Zoey Redbird

Zoey Redbird

Hozzászólások száma : 30
Join date : 2011. Mar. 15.

Gotham Városi Rendőrség - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 3 I_icon_minitimeCsüt. Május 05, 2011 7:11 pm

Ahogy megpillantom a villogó fényt tudom, hogy megint baj lesz. Ahogy kicsit hunyorítva összerakom a szavakat egy mondatba egy pillanatra nem kapok levegőt és ez az egy pillanat pont az, amire szükségem lett volna, hogy ne csapjon meg az áram. Az esélyem egy másodperc alatt elszáll, ahogy a kezem görcsbe rándul. A fájdalom áthatja minden porcikámat és a szokottól eltérően a tehetetlenség nem gerjeszt bennem haragot. Ahogy eldőlök, mint valami élettelen bábu bár még magamnál vagyok, de a vonagláson kívül semmilyen mozgásra nem vagyok képes. Csak pár másodpercnyi időm van azon mérgelődni, hogy nem vagyok képes uralni a testemet, mert a nem olyan rég látott most már ismerős lábbelik hangja, amihez hamarosan kép is társul megállnak előttem. A tudatomig még eljut, hogy egy férfi beszél, de arra már nem vagyok képes rájönni mint mond. Valószínűleg valami szerinte frappáns beszólással rukkolt elő mielőtt a méretes lábbelije és ha jól éreztem a hasam találkoznak. Mielőtt teljesen elnyel a sötétség még egy lélegzetvételnyi időre érzem a hirtelen belém hasító fájdalmat, majd csak annyi jut el az eszméletlen tudatomig, hogy valaki elkezd cipelni. Amikor ismét magamhoz térek az első, ami fogad az két férfi érdekfeszítő cseveje. Ha helyes a gondolatmenetem, akkor az egyik a csapat főnöke, a másik pedig az, aki jól elbánt velem nem olyan rég. Kíváncsian hallgatom, hogy miről beszélgetnek és amikor a fegyver szóba jön hosszas gondolkodásba kezdek, de csalódnom kell. Semmi nem jut eszembe azzal kapcsolatban, hogy van-e olyan fegyver a kapitányságon, ami számukra hasznos lenne. De mivel k itt vannak én pedig nem vagyok túlzottan beavatva a kapitányság ügyeibe így erősen megalapozott a gyanúm, hogy attól, hogy én nem tudok róla még itt lehet egy valószínűleg elsöprő erejű fegyver. A következő ami kizökkent, hogy a férfi, akivel nem rég harcoltam mintha lassan hatalmába keríteni a pánik elkezdi kérdésekkel bombázni a főnökét. Ezt persze, mint tipikus főgonossz nem tűri és ha jól halottam, akkor a góré egy hatalmasat lekevert a botjával a kíváncsi férfinak. Mivel elég rossz helyzetben vagyok, így nem foglalkozom tovább a két férfival. A szemem még mindig nem nyitom ki, arra koncentrálok, hogy kiderítsem eltört-e valamim, hogy mennyire vagyok lezsibbadva és hogy mivel és hogyan vagyok megkötözve. Persze ezt reményeim szerint úgy próbálom megtudni, hogy közben a két férfi nem veszi észre, hogy magamnál vagyok. Annak fényében, amit megtudok elkezdek tervet kovácsolni, hogyan is tudnék megszökni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Vadmacska

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

Gotham Városi Rendőrség - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 3 I_icon_minitimeCsüt. Május 05, 2011 11:39 pm

Érzed tested minden porcikáját és rezdülését. Szerencsére arról árulkodnak, hogy semmilyen törésed nincs, csak egy nem is kicsi gyomortájéki zúzódás, és a menekülés közben beszerzett sérülések. Túléled a dolgot, legalábbis ha nem rontasz el többet. Az álcázásod, hogy nem mutatod az éberségedet sikerül. Egyáltalán nem tűnik úgy, hogy figyelnének rád.
- Főnök megtaláltam a fegyvereket, de ebben a kupacban nehéz lesz rábukkanni, arra amit keresünk. - Szólal meg egy harmadik férfi hang. Eddig még csak egy csatakiáltás szerűt hallottál tőle.
- Ne töketlenkedjetek. A legújabb gyilkossági ügy. A gothami maffia egyik prominens személyét tették el láb alól vele, még szép, hogy kiemelt helyen van. - Szólal meg újra a főnöknek hangzó.
- Talán segítséget kérhetnénk tőle... - Elhangzik a mondat, amitől összeszorul a gyomrod. - a rendőrnő biztos tudja melyik a Viti gyilkosságban használt fegyver. -Léptek zaját hallod, feléd közelednek. Összesen négy láb, és egy koppanós tárgy az. Beszélgetés közben te serénykedtél, és megtudtad, hogy a kezeid, és a lábaid is a székhez vannak kötve, amin ülsz. Mozdulni sem tudsz, de telepátiával körbetapogatva, megtudod hogy ilyen görcsöt még nem láttál, nem hogy még ki is tudnád bogozni.

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Zoey Redbird

Zoey Redbird

Hozzászólások száma : 30
Join date : 2011. Mar. 15.

Gotham Városi Rendőrség - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 3 I_icon_minitimeVas. Május 08, 2011 11:31 pm

Hatalmas megkönnyebbülés, hogy nem tört el semmim. Így talán még sikerül élve kikerülnöm a kapitányságról. A remény apró szikrája kicsit feltölt lelkesedéssel. Mivel a mozgolódásomra senki nem reagál kicsit megnyugszom, hogy a színlelt alvás bejön és tovább hallgatom az immáron háromra bővült csapatot. A fickó aki az imént érkezett kezdi el a beszélgetést és az a a bizonyos fegyver ismét szóba kerül. Most, hogy egy kicsit kitisztult a tudatom és új erőre kaptam hirtelen rájövök, hogy miről beszélnek. Beugrik, hogy a legutóbbi ügyben egy maffia főnöket megöltek és a fegyver a helyszínen maradt, de a gyilkost nem találták meg. A kalapos főnök haragos hangja ismét felcsendül és igazolja az elméletem. Kezd formálódni egy kép a fejemben, hogy mit is kereshetnek itt, de a gondolatmenetem megzavarja a harmadik férfi megdöbbentő felvetése. A szívem egy hatalmasat döbben és az amúgy lüktető gyomrom összeszorul. Legszívesebben elüvölteném magam és némi káromkodással kiereszteném a gőzt, de sajnos a helyzetem ezt nem engedi. Átkozom az eget és magamat, hogy nem intéztem el ezt a fajankót a tetőn. Akkor nem lennék ebben a nyomorult helyzetben és nem fájna ennyire mindenem. Ha elég hülye lennék talán még azzal a képtelenséggel hitegetném magam, hogy biztos egy másik rendőrnőre gondolnak, de mivel legjobb tudásom szerint nem vagyok agyilag zokni így nem bízom ilyen képtelenségekben. Miközben ők traccsolnak én nem vesztegetem az időt és szerencsére sikerül kitalálnom, hogy a székhez van kötözve mindkét lábam és kezem, ami kevésbé szerencsés. Már éppen a csomó kibogozását latolgatom, amikor eszembe jut, hogy mielőtt ilyesmibe fogok ellenőriznem kéne mennyire erős a csomó. Sajnálatomra egy lehetetlen vállalkozásba kezdenék, így le is teszek a dologról. Arra jutok, hogy megpróbálom elérni, hogy oldozzanak el, de nincs időm kitalálni, hogy miként, mivel a közeledő léptek zaja megzavar. Arról az átkozott pálcáról nem is beszélve, ami így csukott szemmel azt a tévképzetet ébreszti bennem, hogy az egyik közeledő férfi egy kalóz. Mivel az az érzésem, hogy ha tovább színlelem az alvást a három férfi nem reggelivel és kedves szóval fog ébreszteni így lassan kinyitom a szemem, mintha éppen akkor ébrednék - legalábbis ezt a látszatot próbálom kelteni - majd elkezdek mozgolódni, mintha nem tudnám, hogy meg vagyok kötözve. Ezután csak az marad, hogy hunyorogva fölnézek és miután körül néztem a tekintetem megállapodik a három férfin.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Vadmacska

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

Gotham Városi Rendőrség - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 3 I_icon_minitimeHétf. Május 09, 2011 12:53 pm

Már éppen előadnád az ébredési színjátékodat, a szemed már résnyire nyitva, mikor egy irdatlan erejű pofont kapsz. A szék megbillen veled, két lábon egyensúlyozol egy ideig, mikor mégis csak sikerül visszatenned stabil helyzetbe. Érzed ahogy a forró véred elindul az orrodból, és az ajkaidat vérvörösre festi. A vas ízt érzel a szádban, és nyelved tapogatásával, megállapítod hogy talán még egy fogad is meglazult az atrocitástól. Az újbóli saját egészségfelmérésedet a kalapos beszéde, és egy újabb ütés szakítja félbe. Igaz ezt már nem te kapod.
- Hát így kell bánni a foglyunkkal? Arra tanított az édesanyád, hogy a hölgyekkel így bánj? - Az eddigi ellenfeled lehajtott fejjel sétál a sarokba. Jól gondoltad hárman vannak a helyiségben. Az ellenfeled, az egyik közelharcos fickó akivel elvileg Zack-éknek kellett volna elbánni. Talán ők is olyan sikerrel hajtották végre a feladatukat, mint te. Végül a vezetőjük a kalapos. - Jól érzi magát rendőrnő? Kérdezhetek öntől? Ugye nem fog hazudni egy ilyen helyzetben? - A kérdéseket neked szegezi. A szemeidet körbejáratva megállapítod, hogy a bizonyítékraktárban vagy.
Gotham Városi Rendőrség - Page 3 D46rr
Sok száz, sőt ezer papírdobozba rejtett ügy van itt. Számolatlanul állnak a fém polcokon, csak arra várva, hogy a testület tagjai kibogozzák a bennük lévő talányokat. Nem csoda, hogy ez a maszkos őrült nem találta meg a keresett dobozt. Egyrészt az irattáros nélkül még neked is órákba kerülne, megtalálni a keresett irathalmot. Másrészt viszont az ügy kiemeltsége miatt a felügyelői irodában van minden. Ott helyeztétek el az operációs bázist. Az őrsön mindenki tudja, hogy ha a gyilkost nem találjátok meg az utcákon vér fog folyni, ki más is akarhatta volna eltenni láb alól, Falcone rokonát, mint Maróni család. Ők nyerik a legtöbbet ha a rivális és versenytárs meggyengül.

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Zoey Redbird

Zoey Redbird

Hozzászólások száma : 30
Join date : 2011. Mar. 15.

Gotham Városi Rendőrség - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 3 I_icon_minitimeKedd Május 10, 2011 11:52 pm

Annyira rákészültem a hiteles előadásra, de persze az élet vagyis inkább egy keménykedő férfi beleköpött a levesembe. Még szinte el sem kezdhettem a színjátékot, amikor egy hatalmas tenyér "szolid" érintését érzem az arcomon. Elsőre csak a szolid csípős érzés, azután jön az égető fájdalom. Hát igen, tapasztaltam már párszor, volt, hogy nevelő jelleggel, de az esetek többségében egy-egy indulatos beszólásom eredményeként virított az arcomon a pofon pirosló helye. Már éppen gondolkozom mikor zuhanok hátra, amikor megnyugtató koppanással találkozik a szék első két lába a földel. Ahogy a nyelvem és a számból csordogáló vér találkozik elfintorodom, amikor pedig a mozgolódó fogam is kitapintom a határára kerülök, hogy elküldjem a jelenlévőket a francba. Sajnos vagy épp szerencsére a józan eszem közbe szól és aránylag megőrzöm az önuralmam. Csak egy gyors szájhúzást engedek meg magamnak és az elsuhanó gondolatot, hogy ha ezt túlélem, akkor már megint mehetek fogorvoshoz.
~ A fogorvos szívás. Erre a munkára is felveszik a sok hozzá nem értő gyökeret, akik elcseszik a fogaid aztán még csodálkoznak ha heti látogatást teszek náluk. A sok birka... ~ kalandozok el egy pillanatra, de sajnos utálkozásomnak véget vet egy erőteljes férfi hang. Majdhogynem vigyorogva nézem végig, ahogy a kalapos tenyerének felülete és a férfi otromba arca találkozik. Nagy önuralomra van szükségem, de végül sikerül megállnom, hogy elnevessem magam. Miután a főnök leteremti beosztottját, az megszégyenülve a sarokba kullog, szerény személyem hatalmas örömére. Már ha ebben a helyzetben létezik olyan, hogy hatalmas öröm. Ahogy tekintetemmel végig követtem a férfi útját sajnálkozva ismerem fel személyében a hadnagy és a társaim ellenségét, akit nekik kellett volna lekapcsolni. Ez vagy azt jelenti, hogy őket is elkapták vagy azt, hogy valahogy sikerült egér utat nyerniük. Mivel a realista kategóriába sorolom magam, így hamar elvetem a második lehetőséget és gyorsan körbe pillantok hátha őket is meglátom valamerre. Csalódnom kell, mivel a társaim sehol, egyedül vagyok a bizonyíték raktárban. A sétapálcával hadonászó férfi emelem állhatatos tekintetem, de mielőtt megszólalok alaposan átgondolom, hogy mit is mondok.
~ Az eddigiek alapján a pasas felsőbbrendűnek érzi magát és illedelmes stílusa arra enged következtetni, hogy egy rossz szó az agressziójából kiindulva egy újabb pofonnal végződne. Jól meg kell gondolom mit mondok és milyen hangnemben ~ vonom le a végső következtetést, majd bele is kezdek mondandómba egy aránylag kedélyes - persze teljesen hamis - mosoly kíséretében.
- Meg kell mondanom, hogy a sajgó gyomor és az égő arc nem épp az a két jellemző, amit az ember megemlít ha mennyire kicsattanó formában van. Persze ez nem az ön hibája így nem is panaszkodom tovább. Ha hazudnék is az magának biztosan feltűnne, így nem terveztem. Bár nem épp kicsattanó örömmel, de állok elébe a kérdéseknek - mondom még mindig mosolyogva.
Nem pazarlom az időt és elkezdek információt szerezni ahogyan csak tudok. Első lépésként körbe tekintek a raktárban, hogy hátha felismerem melyik részén is vagyunk és megpróbálom meghatározva a távolságot az ajtótól. Ám nem engedhetem meg magamnak, hogy csak egy dologra koncentráljak így miközben el-el tekintgetek a férfiról látszólag a környezetem tanulmányozva megpróbálom bele hallgatni az elméjébe, de ha ez túl nagy feladatnak bizonyul a társait veszem célpontul. Ha sikerül valamit megtudnom és úgy vélem hasztalan tovább kutakodnom pihentetem kicsit a dolgot.
~ Megvan az előnyöm, hogy én tudom miért van a doboz ott ahol így ezt kell kihasználnom, de óvatosan kell majd válaszolnom minden kérdésre nehogy eláruljam magam, ami persze azt jelentené, hogy egy újabb fájó ponttal gyarapodnék, meg persze az előnyöm is elúszna. Remélem sikerül valahogy kijutnom innen önerőből, mert ahogy nézem másra nem nagyon számíthatok ~ gondolom át a helyzetem kicsit csalódottan.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Vadmacska

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

Gotham Városi Rendőrség - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 3 I_icon_minitimeSzer. Május 11, 2011 12:14 pm

A válaszod igen csak kielégítő volt számukra. A főnök rábólint, majd közelebb hajol hozzád. Szinte érzed a leheletét az arcodon, ahogy a maszkos képét a tiédhez közelíti. Egy pillanatig vár majd felteszi a kérdést. Úgy látszik szereti a színpadias dolgokat.
- Hol van a fegyver, ami megölte Johnny Vitti-t Carmine unokaöccsét? - Utána nem is szól többet, úgy néz ki egyetlen egy dolog foglalkoztatja az urat.
A közbeni gondolatolvasás nem sok sikerrel kecsegtetett, és az eredmény sem sokkal jobb. A főnök gondolataiba való benézés, hihetetlen fájdalommal járt. Ahogy megérezted a gondolatok, kérdések, és ötletek sokaságát, mintha az agyad túlterhelődött volna. Gyorsan át is tértél másra, de az sem hozott túl sok megnyugvást. A fájdalom igaz múlt, de más sokkal szörnyűbb érzés vette át a helyét. A lőfegyveres ellenfeled gondolataiban szintén nem tudtál kutakodni, vagyis inkább undorodva fordultál tőle el azonnal. A gondolatai nagy részét a vágyai szülték, és legtöbben te voltál benne. Igaz nem a mostani formában, hanem sokkal lengébb vagy éppen latexesebb viseletben. És azok a gondolatok, amikben még csináltál is valamit. Elborzasztóak. A harmadik férfivel szerencséd van, az ő gondolatai nem olyan összetettek, mint a főnökéé, vagy olyan egyszerű mint a társáé. Legjobban a félelem dominál egy bizonyos személytől. Elég homályos a gondolat, mert a félelem mindent ural, de még ki tudod venni a zöldes, lilás ruháját, és a fenyegető ábrázatát. Még a hangjából is találsz egy lenyomatot, ami még téged is elborzaszt. A céljaikról annyit ki tudsz venni, hogy tényleg a fegyverért jöttek a Maróni család megbízásából, hogy saját kezükbe vegyék a nyomozást.

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Zoey Redbird

Zoey Redbird

Hozzászólások száma : 30
Join date : 2011. Mar. 15.

Gotham Városi Rendőrség - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 3 I_icon_minitimeVas. Május 15, 2011 2:34 pm

Megkönnyebbülök, hogy nem kapok még egy pofont, ami arra enged következtetni, hogy sikerült számukra elfogadható választ adnom. Bár most megúsztam a fenyítést, de még korán sincs vége a dolognak. Még mindig egy székhez vagyok kötözve, még mindig hárman vannak az egy ellen és még mindig meghalhatok egy másodperc alatt. Végül ismét arra a következtetésre jutok, hogy nagy szarban vagyok. Már éppen egy terven törném a fejem amikor ráébredek, hogy a kalapos egyre közelebb hajol. Legszívesebben elfordítanám a fejem, de inkább megpróbálok a szemébe nézni és erősnek és nyugodtnak mutatkozik, akkor is ha ezek közül semelyik nem igaz. Mielőtt kimondaná a kérdést, már tudom, hogy mit akar tudni, de ezt ő nem tudhatja így amikor befejezi megpróbálok meglepődést színlelni.
~ Na a főnök fejében sem kutakodom többet. Nem tudom elképzelni hogy járhat valakinek ennyi mindenen az esze, de még mindig jobb, mintha csak egy téma felé irányulnának a gondolatai ráadásul ilyen gusztustalan módon. Azért mégis megérte kutakodni mert megtudtam ki a munka adó és most már biztosra tudom mi a céljuk. Remélem nem lesz szerencsém megismerkedni azzal az ízléstelenül öltözködő szörnyeteggel... valahogy nem túl bizalom gerjesztő a hangja ~ gondolom át magamban az információkat, amiket az imént sikerült gyűjtenem.
Remélhetőleg amíg ezen töprengek sikerül gondolkodó arckifejezést felvennem, ami azt sugallja a fogva tartóimnak, hogy a kérdésen gondolkozom.
~ Mi a francot kéne mondanom neki? Az igazat semmiképp ez egyértelmű, de mégis milyen hihető hazugságot találjak ki? Ha rossz választ adok akkor az fájni fog... de ha sokáig húzom a dolgot akkor egyszerűen kinyírnak.... ~ végül úgy döntök, hogy a külvilágra fordítom a figyelmem attól félve, hogy ha túl sokáig csöndben maradok még a végén azt gondolják megint elaludtam.
- Sajnos még újoncnak számítok így a nagyobb ügyekben nem veszek részt. Hallottam néhány részletet a dologról, de semmi konkrétat. Ráadásul nem vagyok túlzottan járatos a raktárban és mindig az irattáros segítségét kérem ha szükségem van valamire, de lehetséges, hogy ha körbe járom a bizonyítékraktárt megtalálhatom, amit keresnek - fejezem be végül a választ és reménykedek, hogy a pasas nem vesz észre semmit a hangomon vagy az arc kifejezésemen.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Vadmacska

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

Gotham Városi Rendőrség - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 3 I_icon_minitimeVas. Május 15, 2011 10:40 pm

A válaszodra a reakció nem várat magára, a maszkos főnök lebiggyeszti az alsó ajkát, majd kiegyenesedik, és elfordul tőled. Már nem látod az arcát, de úgy néz ki nem ezt a választ vártál tőled.
- Rendőrnő, maga szerint ez elfogadható? - Még válaszolni sem tudsz, mikor a harmadik közelebb lép, és megadja a saját válaszát a kérdésre. Talán a főnök jelzett neki, vagy csak túl ambiciózus a tag. Az ütés ugyanazt az oldaladat éri, mint az előző. Magadban megállapítod, hogy a lőfegyveres sokkal gyengédebben bánt veled, mint társa. Az ököllel bekapott ütéstől a meglazult fogad, úgy gondolta hogy nyelved alatt keres menedéket, a további atrocitások elől. Nem is törődve azzal, hogy nem éppen a szokott állapota az ott tartózkodás. Hamar megtelik vérrel a szád, és a fájdalom is átjár teljesen. Úgy néz ki értenek a szakmájukhoz, mert ha akarnál sem tudnál az ájulás megnyugtató menedékébe rejtőzni. Végül visszafordul hozzád a főnök, és újra teljes figyelmét élvezed.
- Még egyszer megkérdezem. Hol van a fegyver? - A hangja most már fenyegető éllel vágódik neked, és tudod hogy ez lesz az utolsó esélyed. Nem fogja többet feltenni a kérdést.

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Zoey Redbird

Zoey Redbird

Hozzászólások száma : 30
Join date : 2011. Mar. 15.

Gotham Városi Rendőrség - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 3 I_icon_minitimeSzomb. Május 21, 2011 10:23 pm

Valahogy sejtettem, hogy a férfi nem ezt a választ várja és nem lehet ilyen könnyen átverni, de muszáj volt megpróbálnom. A főnök kérdése biztos megerősítés, hogy nem repes az örömtől a válaszom miatt és akkor jönnek a következmények a harmadik férfi személyében. A határozott ütése után megérzem, ahogy a fogam, ami már így is veszélyesen közel volt a kieséshez végleg elhagyja megszokott helyét, de ebben a pillanatban ez a legkisebb gondom, így nem tulajdonítok neki nagy jelentőséget, csak megjegyzem magamnak, hogy nincs túl sok értelme ennyire béna hazugsággal próbálkozni.
Ahogy a vér megtölti a számat és éles fájdalom járja át minden porcikámat egyre elkeseredettebben próbálom kigondolni valami értelmes tervet, de bevallom elmondhatatlanul félek. Kiköpöm a vért és valószínűleg a fogamat is, de előtte leküzdöm az erős késztetést és elfordulok, ahelyett, hogy a férfin állnék sekélyes bosszút, ami csak egy újabb ütést váltana ki belőle.
~ Össze vagyok zárva három elmebeteggel, akiknek fegyvere vagyok és bármelyik pillanatban kinyírhatnak... jobb esetben. Ráadásul senki nem fog segíteni. Mégis mi a francot tudok csinálni? ~ mélyedek bele kicsit a helyzetem elemzésébe, ami igazából csak még több félelmet és elkeseredettséget szül.
Ám nincs sok időm gondolkozni, mert hamarosan ismét farkasszemet nézek a kalapossal és a vádló hangja jelzi, hogy nagyon türelmes volt... eddig. Ahogy tudatosul bennem, hogy nem lesz több esélyem, végül meghozom a döntést.
- Rendben van. A felügyelői irodában. Megmutatom, hogy hol van ha kell - mondom a férfi szemébe az igazságot és nagyon remélem, hogy elég határozott a hangom annak ellenére mennyire félek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Vadmacska

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

Gotham Városi Rendőrség - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 3 I_icon_minitimeSzomb. Május 21, 2011 10:51 pm

A kalapos elismerő, és talán egy kicsit bátorító mosolyt enged feléd. Legalábbis ezt hiszed, mert elég nehéz eldönteni, egy ilyen jelmezes őrültnél. Még válasza előtt kiegyedesedik, megropogtatja a hátát. A botját maga elé veszi, és kényelmesen rátámaszkodik.
- Tudja, hogy megkímélhette volna magát a fájdalomtól, ha egyből az igazat mondja? Akár hiszi akár nem meg találom egyedül is a legfontosabb beosztásban lévő személy irodáját ebben az épületben. - Ezzel Chaplint utánozva belerúg a botba, és egy pörgetés utána a hóna alá kapja. Már nem fűz hozzád semmit, csak foghegyről szól oda a beosztottjainak. - Intézzétek el. - Két szó, alig öt szótag, és mégis baljóslatúak. A férfi eltűnik a látómeződből, és a fegyveres eléd áll.
- Na kislány ha kedvesebb lettél volna hozzám, akkor talán megúszhattad volna. De még nincs veszve semmi, bepótolhatod a dolgot. - A dolgok kezdenek eldurvulni, a férfi ki akarja élni alantas vágyait, és a baj csak az, hogy rajtad. A fegyvert rád emeli, és vár, talán hogy ellenkezz, vagy a beleegyezésed. Hirtelen a társa megfogja a vállát.
- Nincs időnk erre, nyírd ki utána húzzunk! - Talán kicsit túl parancsoló hangnemet ütött meg, így ellenkezésre talált.
- Ha nem tetszik menj ki, a csajt meg hagyd rám! Ugye szépségem, jól elszórakozunk együtt? - Mocskos kezével végigsimítja az arcodat, és célirányosan lefele haladva tapogat végig.


//Második késés miatt nehezítek Zoey Redbird kalandján.//

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
Gotham Városi Rendőrség - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 3 I_icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
Gotham Városi Rendőrség
Vissza az elejére 
3 / 10 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Univerzumban játszódó FRPG :: Játéktér :: Gotham város és környéke :: Hármassarok-
Ugrás: