DC Univerzumban játszódó FRPG


 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az Első lépések-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Latest topics
» Társalgó
Gotham Városi Rendőrség - Page 4 I_icon_minitimePént. Nov. 16, 2018 5:38 pm by Demolition Captain

» Diego Crown
Gotham Városi Rendőrség - Page 4 I_icon_minitimeCsüt. Júl. 02, 2015 10:54 pm by Diego Crown

» Rekviem
Gotham Városi Rendőrség - Page 4 I_icon_minitimeSzer. Júl. 01, 2015 8:09 pm by Madárijesztő

» A Robinson park
Gotham Városi Rendőrség - Page 4 I_icon_minitimeVas. Jún. 21, 2015 5:50 pm by Andrew Ramirez

» Csokit vagy csalunk!
Gotham Városi Rendőrség - Page 4 I_icon_minitimeVas. Jún. 21, 2015 4:52 pm by Andrew Ramirez

» Jess Kayle - A Sárkány Gyermeke
Gotham Városi Rendőrség - Page 4 I_icon_minitimeKedd Jún. 16, 2015 11:15 pm by Jess Kayle

» Jess Kayle
Gotham Városi Rendőrség - Page 4 I_icon_minitimeVas. Jún. 14, 2015 4:35 pm by Jess Kayle

» Amecchi Előtörténet
Gotham Városi Rendőrség - Page 4 I_icon_minitimeKedd Jún. 09, 2015 6:24 am by Madárijesztő

» Orvosi igazolások
Gotham Városi Rendőrség - Page 4 I_icon_minitimeKedd Jún. 02, 2015 9:13 pm by Ra's Al Ghul

» Smallville Állatkert
Gotham Városi Rendőrség - Page 4 I_icon_minitimeSzer. Május 20, 2015 11:13 pm by Cybergyík

Tükör
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span

Share
 

 Gotham Városi Rendőrség

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
SzerzőÜzenet
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Vadmacska

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

Gotham Városi Rendőrség - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 4 I_icon_minitimeVas. Május 22, 2011 1:44 pm

Előzmény: The One True Bean

Befordultok az utolsó sarkon, és szemetekbe tűnik a rendőrség egyedi épülete, és még más is. Az utca úgy néz ki, mint egy háborús övezet. Batman jó okkal küldött ide titeket. Kiégett rendőrautók mindenfele, és sérültek tömkelege gyarapítja az elborzasztó látványt. A legvisszataszítóbb, hogy az égő autók tüzének pattogás az egyetlen hang, amit hallatok. Sem sérültek nyöszörgése sem, Gotham éjszakai zajait nem halljátok.
A rendőrségig minden gond nélkül eljuttok, nem ütnek rajtatok, és el sem tudjátok képzelni, mi is tehette ezt. De még nem tűntetek fel neki, vagy nekik, így minden esélyetek megvan, hogy tehessetek valamit. Bármilyen kicsit is legyen az. A rendőrség bejáratánál álltok, és csak a betört bejárati ajtó áll előttetek.

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Maverick
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Maverick

Hozzászólások száma : 140
Join date : 2011. Feb. 27.
Age : 25

Gotham Városi Rendőrség - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 4 I_icon_minitimeHétf. Május 23, 2011 5:36 pm

Ahogy befordulok a kapitánysághoz, egy pillanatra elakad a lélegzetem. Úgy látszik tényleg nem hiába küldött minket ide Batman. Egy egész hadsereg kellhetett ehhez a pusztításhoz. Leállítom a motort, gondosan elteszem a kulcsot, majd kiszállok azt autóból. Megvárom a többieket, majd a bejárathoz lépek. Mielőtt bemennék, előveszem a tonfáimat, és benézek az ajtón. ha nem látok semmi gyanúsat, belépek, és elindulok az előcsarnokban, minden apró jelre figyelve. Ha hangokat hallok, arra indulok el.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Michael White
Igazságosztó
Igazságosztó
Michael White

Hozzászólások száma : 300
Join date : 2011. Mar. 11.
Age : 29

Gotham Városi Rendőrség - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 4 I_icon_minitimeKedd Május 24, 2011 4:13 pm

Szerencsére nem kellett kutyagolnom, mert Hatred talált egy motort, így Mave-vel elkocsikázhattunk a rendőrségre. Hát, mit mondjak, nem egy mindennapi látvány: mintha nem is tudom, mi pusztított volna... Mikor megláttam, először Racoon city jutott eszembe, de nem hiszem, hogy zombik lennének. Inkább valaki vagy valami megtámadta a kapitányságot. És ez a sok halott és sérült... úgy tűnik, nincsenek is sérültek, csak halottak, semmilyen hangot nem hallani, csak a kocsik pattogását. Rémisztő ez a látvány.
Túl sok test hever idekint, nem tudom, hogy van-e egyáltalán élő ember. Sajnos nem tudok most velük foglalkozni, akármennyire is szeretnék. Egyenként őrültség lenne elszállítani őket, bármikor kiszúrhatnának. Azt hiszem, az a legnagyobb esélyük a túlélésre - ha él még valaki egyáltalán -, ha először elintézzük azt, ami ezt az egészet okozta - ha még itt van egyáltalán - és utána hívjuk a mentőt. Tényleg, hol vannak a mentősök és a tűzoltók...? Lehet, nem mertek kijönni...? Vagy őket is megtámadták...?
Kissé remegő lábbal szállok ki a kocsiból. Lehet, hogy aki vagy ami ezt csinálta, itt van kint és figyel. Még azt is el tudom képzelni, hogy egy páncélököllel fognak ránk lőni. Na, de vissza a valóságba, ez a lehetőség egyelőre még nem áll fent.
Amint megjön Hatred, odafordulok hozzá:
- Na, mi legyen, bölcs vezírem? - próbálok viccelődni, hogy ezzel is megpróbáljam leplezni idegességemet. Csak reménykedem benne, hogy nem hallatszódott a hangom remegése.
Ezután azt teszem, amit ő mond, kivéve, ha kispályásként kezel és elküldene melegebb éghajlatra. Ha így tesz, akkor kivonom a kardomat és lopakodva lépek be az épületbe, a fegyveremet pedig védekezőállásba helyezem arra az esetre, ha lőnének és nem tudnék fedezékbe ugrani. Közben figyelek minden zajra, próbálom felmérni a terepet, hátha látok valami fontosat vagy különöset.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hatred

Hatred

Hozzászólások száma : 101
Join date : 2011. Feb. 24.

Gotham Városi Rendőrség - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 4 I_icon_minitimeKedd Május 24, 2011 7:47 pm

Mikor beérünk a rendőrség közelébe és meglátom a környéket, így leamortizálva először csak bambulni tudok. Utána jön csak az, hogy lekapcsolom a motort és csak gurulok egészen a bejáratig, kihúzom a lendületből, majd egy kis fékkel megállok, leteszem a lábam és miközben a terepet pásztázom halkan letámasztom a motort, hogy egyből indulhassak is az ajtó felé. ~ Valószínűleg tudták, hogy jönnek... Az ajtót még volt idejük bezárni a jelek szerint, különben nem kell betörni. ~ Az ajtót nézem pár másodpercig, de utána besorolnak a többiek, az egyik rögtön egy kérdéssel.
- Behatolunk, takarítunk, te leszel Alfa, ő meg Omega vagy mi... - Jegyzem meg a szokásosan elváltoztatott hangomon. De közben az ablakokat nézem és kiguberálom a csákányos pisztolyt. Amint végeztem a szöveggel becélzom az egyik ablakot ahol tutira nem láttam mozgást. Kilövöm a csáklyát, ha megvan ellenőrzöm, hogy stabil-e.
- Legyen szerencsénk! - Jegyzem még gyorsan az eredeti hangomon, majd megpróbálok a puska használatával bejutni gyorsan az ablakon. Feszült figyelemmel minden offenzívára velem szemben. Főleg mikor behatolok. Bent viszont elteszem a puskát ha van időm és előkészítem a fém botot a jobb kezembe.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Zoey Redbird

Zoey Redbird

Hozzászólások száma : 30
Join date : 2011. Mar. 15.

Gotham Városi Rendőrség - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 4 I_icon_minitimeKedd Május 24, 2011 9:40 pm

Felkavarodik a gyomrom és rossz érzés kerít hatalmába miközben a kalapos kioktató hangnemben magyaráz és az arcán az furcsa, kiismerhetetlen mosoly ül. Legszívesebben behúznék neki egy hatalmasat, de, mint az már kiderült sajnos a székhez vagyok kötözve. Amikor megfordul és elsétál megfordul a fejemben, hogy talán nem öl meg, de a sors egy pillanatnyi reményt éppen elégnek talál, meg a főnök két szóval romba dönti az amúgy is ingatag lábon álló lelki világom. Ahogy lejátszódik előttem, hogy egy golyó beleszáguld a fejembe összeszorul a gyomrom, de sajnos a képzeletem nem enged nyugtot és az is előkerül lehetőségként, hogy a hasamba kapok egy golyót, ami lassú és keserves halálhoz vezet. Ahogy tudatosul bennem, hogy hamarosan meghalok legszívesebben sikoltanék és segítségért kiáltoznék, de valaki fenn az égben még jobban ki akarsz szúrni velem.
Amint meghallom a fegyveres férfi hangját kizökkenek egy kicsit és felpillantok az arcára. Mély, szívből jövő undor kerít hatalmába és ez csak fokozódik, miközben a szavak elhagyják a száját. Azonnal leesik mi a mögöttes tartalom a mondandója mögött és miközben farkas szemet nézek a puska csövével elsuhannak a szemem előtt a férfi gondolatai, amit nem olyan rég fürkésztem ki és emiatt lassan, de biztosan a halál egyre hívogatóbb.
~ Nem hiszem el, hogy ilyen elbaszott helyzetbe kerültem. Meghalni nem akarok, de ez a mocsok még annál is rosszabb. Mi a francot csináljak... ~ töröm a fejem valamilyen terven, miközben a két ellenségem összetűzésbe kerül.
Amikor tudatosul bennem mit mondott a másik hapsi egy pillanatra felcsillan a remény egy gyors és egyszerű halálra, de ismét csalódnom kell. Amint a férfi keze hozzáér az arcomhoz kiráz a hideg és hányinger kezd el a hatalmába keríteni, ami pánikkal keveredik.
~ Na jó... ez gusztustalan és visszataszító, de le kell nyugodnom különben nem fogok kijutni ebből a helyzetből.. ~ miközben próbálok lenyugodni egy terv körvonalazódik a fejemben.
Bármennyire is nehezemre esik megpróbálok küzdeni a férfi ellen és közben keresek valami nehezebb tárgyat, amit még képes vagyok felemelni a képességemmel, de kárt tud okozni és megpróbálom a férfi feje fölé irányítani majd ráejteni. Ha nincs semmilyen tárgy a közelben, akkor őt magát próbálom neki lökni valaminek hátha ezzel időt nyerek és sikerül kiszabadítanom magam a kötelek béklyójából.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Vadmacska

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

Gotham Városi Rendőrség - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 4 I_icon_minitimeKedd Május 24, 2011 11:35 pm

A trió behatol az épületbe. Hatrednek sikerül a harmadik emelet egyik ablakpárkányába. Hála a gothami építészetnek, a kemény kő kibírja a súlyod és minden akadály nélkül feljutsz a magasba. AZ ablakon benézve csak egy csapat üvegezett irodát látsz, ami mégis rontja a látványt, hogy néhol fel van borítva egy-egy asztal, és szék. Ez még a rendetlenség számlájára is lehetne írni, de azt a golyó ütötte lyukat az ablaküvegen már nem.
Az ablaknak kell egy kis biztatás, hogy "kinyíljon", de a tapasztalatoddal ez már könnyedén megy. Semmilyen jelét nem látod ki tehette ez a sok szörnyűséget, de találsz a padlón pár tucatnyi töltényhüvelyt. Meg természetesen a falban lévő golyó ütötte nyomokat. Az emelet teljesen üres.
Sárkány és Maverick már több szerencsével jár. Mármint ha szerencsének lehet mondani ha az ember vérző rendőröket, és furcsa halott zöld maszkos idegent talál. A hallban vagytok, a recepciós pult, és a várakozóknak fenntartott ülőhelyek foglalják el az egész emeletet. Az egyik rendőr a pulton fekszik hanyatt, és már csak hálni jár benne az élet. A másik az egyik széksor között piheg. Hangyányival jobb állapotban van, de nem sokkal. Eszméletét még nem vesztette el, de látszik hogy sokkos állapotban van. A maszkos idegen pedig a lépcsősoron található. Több golyó ütötte nyom van a mellkasán, és már teljesen halott.
Eközben a bizonyíték raktárban a dolgok eldurvulnak. Az ajtót támasztó férfi, akitől Zoey a megváltást várta, elsétál főnöke után. Így már csak kettesben maradtatok. A férfi új domborulatokat simít végig a kezével, amitől alig tudsz koncentrálni. Mégis megtalálsz képességeidnek hála, egy súlyosabb dobozt, lassan emeled, hogy ne vegye észre, és megpróbálod felé mozgatni. Közben csak félig hallgatod, mit is mond neked a férfi.
- Először szétb*szom a szádat, és te semmit sem fogsz tenni ellene, de ez még csak a kezdet lesz. Haladok szépen lefelé. Tudod, már rég meg akartam tenni, de minden k*rva ellenkezik. Te is ilyen vagy? - Teszi fel a költői kérdést, majd választ sem várva folytatja. A hangjában már őrület hangzik fel. - Nem, te bírod a fájdalmat. Utána a melleidet, majd a p*nádat. Végül, hogy minden lyukadat kiélvezzek a s*ggedet dugom meg. Muhahahahahaha - A nevetés hangos, és fülsértő. Végül hirtelen abbamarad, a férfinek egy vastag könnycsepp gördül végig az arcán. Majd haragos szemekkel rád néz. Az elméje már nem emberé, csak egy őrült, akit a vágyai vezetnek. - Tudod mit, sohasem tudtam élő nőkre felizgulni. - A meglepetéstől semmit sem tudsz tenni, a fegyver megmozdul és mielőtt tehetnél valamit szinte közvetlen közelről meghúzza a ravaszt. Csak összeszorított szemmel várod a megváltó halált. Először istentelen fájdalom hasít a fejedbe, majd békítő sötétség váltja fel. A sötétség, ami mindent eltakar, és megbékít. Nem is érzed, mi fog történni porhüvelyeddel.
E trió tagjai ekkor hallják meg a lövés hangját. A csendben egy ágyúlövés erejével hangzik fel. A második emeletről jött, és mindannyian be tudták azonosítani. Talán még van akin segíteni lehet.

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Maverick
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Maverick

Hozzászólások száma : 140
Join date : 2011. Feb. 27.
Age : 25

Gotham Városi Rendőrség - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 4 I_icon_minitimeSzer. Május 25, 2011 5:36 pm

Úgy néz ki Hatred jobban rászolgált a Maverick //(gyengébbek kedvéért: önfejű Very Happy// névre, mint én, már megint külön utakon jár. Amíg ő a tetőablakot választja, Sárkány és én a főbejáraton hatolunk be. Semmi gond nincsen, eltekintve a haldokló zsaruktól.Ahhoz lépek, amelyik még beszámíthatóbb állapotban van, hogy kérdezősködjek a helyzetről. Ám éppen amikor kinyitnám a számat, egy lövés dördül az emeleten. Gondolkodás nélkül felpattanok, és rohanni kezdek a hang irányába. Nincs idő a lopakodásra és a körülnézésre. csak reménykedhetek abban, hogy még senki nem halt meg. Hátranézek, hogy Sárkány követ-e. Ha nem, visszakiáltok neki, de nem állok meg. Ha megtalálom a hang forrását, akkor kicsit lefékezek, és belesek a terembe vagy szobába.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Michael White
Igazságosztó
Igazságosztó
Michael White

Hozzászólások száma : 300
Join date : 2011. Mar. 11.
Age : 29

Gotham Városi Rendőrség - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 4 I_icon_minitimeCsüt. Május 26, 2011 2:17 pm

Oké, szóval hatoljunk be. Ő megy felülről, mi alulról. Egész jó taktika, legalább két helyről tudunk támadni.
Belépve az épületbe egy csatateret látunk. Mintha itt forgatták volna a Rambo 628-at. A rendőrökön kívül még egy feltűnően furán öltözött hullát látunk a lépcsőknél. Mave az egyik még életben lévő zsaruhoz lép kérdezősködni, de úgy látom, nincs sok értelme, nem igazán van már magánál. Ráhagyom, hátha tévedek és megtud valamit. Én inkább a zöld ruhás halottat szemlélem. Közelebbről még furábban néz ki, mint messziről, és nem az ementálivá válása miatt gondolom így. Hol kaphatott ilyen hülye ruhát? Meg, bár kihalt minden, nem lehetett egyedül. Ekkora pusztítást nem vihetett véghez egy ember. De akkor hol van...
Egy lövés. Felülről. Távolabbról jött, így nem az elsőről, talán a másodikról vagy a harmadikról jött, de az túl messze van, így inkább az első variáció. Gyorsan előkapom a fegyveremet, majd Maverick-kel felsietünk a másodikra, a lépcsőket véve pedig mondom neki, hogyha felérünk a folyosóra, akkor ő menjen balra, én jobbra indulok, hogy nagyobb teret lássunk át. Abban pedig csak bízhatok, hogy nincs senki a folyosón, hanem egy szobából jött a hang. Ha pedig mégis van valaki, akkor remélem nem hallja a közeledésünket. Miközben sietünk fel, érzem, hogy feltámad bennem a harci kedv. Vane egy sejtésem, hogy most aztán lesz részem ebben a tevékenységben, de nem hagyom, hogy eluralkodjon rajtam a vérszomj.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Vadmacska

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

Gotham Városi Rendőrség - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 4 I_icon_minitimePént. Május 27, 2011 4:00 pm

A második emelet is hasonlatos. Attól eltekintve, hogy itt az irodák, és rengeteg asztal található. Gyorsan körülnéztek, de szörnyű halált halt férfin, és két fejbe lőtt társán kívül nem találtok más emberre hasonlítót a helyiségben. A csata nyomai itt is meglátszanak, golyó ütötte nyomok, és a véres lábak nyomai mindenfele.
Halkan haladtok legalábbis amennyire tőletek telik, az egyik benyílóból női nyöszörgést hallatok. Amikor keresésére indultok a hang forrásának, egy hasonló zöld ruhába maszkos nőt találtok, mint a lenti halott férfi. Még életbe van, de őt is meglőtték. Ha még ez mindig nem lenne elég a friss benyomásokból, egy harmadik zöld ruhás maszkos férfit is megpillantatok.
A beugróból jön, ahol a nő fekszik, de látszólag nincs semmi baja. A sétapálcájával ütemesen sétál, és fütyörészik, mintha egy délutáni sétán lenne a Robinson Parkban. Amikor meglát titeket, egy kicsit sincs meglepődve, csak kényelmesen megtámaszkodik a botján, és rátok néz.
- Kit látnak szemeim? Csak tán nem igazságosztók futottak be? Mielőtt belekezdenének a szokásos csihi-puhiba, feltehetek egy kérdést? Minek az anagrammája a "efelé kerget mert metsz peng"? - A feltehetőleg bolond fickó, mégis félelmet keltő. A beszédstílusa, és a mozgása is arról árulkodik, hogy veszélyes.

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Maverick
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Maverick

Hozzászólások száma : 140
Join date : 2011. Feb. 27.
Age : 25

Gotham Városi Rendőrség - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 4 I_icon_minitimePént. Május 27, 2011 6:40 pm

Ahogy rohanok fölfelé, hallom, hogy Sárkány is a nyomomba eredt. Hamarosan meg is látjuk a valószínű áldozatot. Úgy tűnik, még nem halt meg, és ez megkönnyebbüléssel tölt el. Azonban nincs túl sok nyugodt percem, mivel felbukkan egy zöld ruhás, maszkos fickó. A csajtól jön, tehát minden bizonnyal ő adta le a lövést. A viselkedése is táplálja a gyanúmat, ugyan is már-már annyira nyugodt, hogy ezt csak őrülettel lehet magyarázni. A helyett, hogy ránk támadna, inkább egy anagrammát kérdez tőlünk. Ráadásul a mondatnak önmagában is elég értelmetlen, a megoldás meg minden bizonnyal valami olyasmi, hogy meg fogunk dögleni, tehát nem szívesen futnám le ezt a kört. Ráadásul a lány haldoklik, nincs veszteni való időnk.
- Bocs öreg, de van két rossz hírem: az első , hogy nem tudom a választ a kérdésedre, de ami még rosszabb, hogy rohadtul nem is érdekel. Szóval szerintem térjünk inkább egyből a lényegre!- mondom neki, majd intek Sárkánynak, hogy balról induljon, én pedig jobbról lendülök támadásba. A jobb kezemen levő tonfával a fejére támadok. Ha sikerül hárítania, akkor kihasználom, hogy megtámasztott, és egy villámgyors balos rúgással a gyomrára támadok.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Michael White
Igazságosztó
Igazságosztó
Michael White

Hozzászólások száma : 300
Join date : 2011. Mar. 11.
Age : 29

Gotham Városi Rendőrség - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 4 I_icon_minitimePént. Május 27, 2011 7:27 pm

Felérve látom, nem kellett szétválnunk, mert nem folyosóra értünk. Megnyugtat a tudat, hogy még együtt vagyunk, több esélyünk van így, akármi is ez az egész.
Az emeleten is halottakat találunk. Zsaruk, és... fura zöld ruhások, mint amilyen lent is volt. Legalábbis egy halott, egy ugyanilyen hacukás nő pedig lőtt sebbel fekszik zihálva.
Egy beugróból jön még egy zöldike, miközben valami dallamot fütyül. Mintha valami vicc lenne az egész, úgy mászkál itt. Ki a franc ez? Egyáltalán nem tetszik nekem.
- Kit látnak szemeim? Csak tán nem igazságosztók futottak be? Mielőtt belekezdenének a szokásos csihi-puhiba, feltehetek egy kérdést? Minek az anagrammája a "efelé kerget mert metsz peng"?
Mi van? Most tényleg játszani akar? Hiszen valaki éppen most lőtt egyet! Ez tuti, valami őrült. Viszont eléggé fenyegető. Biztos nem állna le itt ökörködni, ha nem lenne valami csel az egészben. Azt hiszem, bele kell menni a játékba.
Nézzük csak. Ilyenben sosem voltam jó. Tekereg... Francba, miért van benne ennyi e betű? Egeret kerget... Élete felett...
Na jó, elég volt és Mave is erre a következtetsére jutott. A szavaira bólintok, s balra oldalazok. A kardot védekező állásba emelem, lassan közelítek felé. Kivárom, Maverick mire jut, ennek fényében próbálok meg eldönteni a következő lépésemet. Muszáj felmérni, mit tud a kiscsávó, s ha társam már önként vállalkozott, hajrá. Hiába húz harcba a szívem és szeretnék segíteni, hiszem, hogy most helyesen cselekszem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Vadmacska

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

Gotham Városi Rendőrség - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 4 I_icon_minitimeSzomb. Május 28, 2011 11:19 am

//Most vettem észre, hogy az anagramma szótár nem értelmezte az "ő" betűt, úgyhogy bocsánat.//

A férfi nem reagál semmit Maverick megjegyzésére, sőt még akkor sem veszti el az önuralmát mikor látványosan támadó szándékkal megrohamozzátok az ismeretlent. Biztos egy hatodik érzéknek engedelmeskedtek, mert fogalmatok sincs ki is ő, vagy mit is keres a rendőrségen. Végül mielőtt elérhetnétek, megszólal.
- Akkor szabad a gazda? - Tart egy kis hatásszünetet, majd az egyik ujja elindul a botján lévő rejtett gomb felé, és megnyomja. - Felmentősereg megérkezett! - Mondja ki az első mondatot, ami nem kérdés volt. Legnagyobb sajnálatotokra. A mellettetek lévő falalt egy robbanás darabjaira tépi, a lökéshullám levisz titeket a lábatokról, és már tápászkodnátok fel, mikor a porfelhőből kilép három alak. Egy meglepően jól öltözött férfi, egy világítóbőri feltehetőleg férfi, és egy meglepően attraktív kinézetű nő, és az sem csökkenti szépségét, hogy zöld a haja.
A keménykalapos férfi leporolja zöld öltönyét, megtörli az arcát egy zsebéből előhalászott kendővel, és újra megszólal.
- Foglalkoznátok a vendégeinkkel? - Láthatóan együtt vannak, a legnagyobb szerencsétlenségetekre.

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mammon
Huligán
Huligán
Mammon

Hozzászólások száma : 375
Join date : 2011. Apr. 17.

Gotham Városi Rendőrség - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 4 I_icon_minitimeSzomb. Május 28, 2011 11:55 am

Robban a fal, és ideje belépni. Mellettem egy nő, meg egy fura vibráló lény, akiről nehezen tudnám megállapítani, hogy miféle teremtmény. De engem nem is ez érdekel. Mindössze csak az, hogy meghallom a bűvös varázs szót. Most még hallgatok az emberi csökevények hangjára, de idővel még a könyörgésüket sem fogom akarni felfogni. Bármennyire is nincs ellenemre, jó arcot kell vágnom hozzá, és ebben nincs hiány. Ha kell, megvezetem az embereket. Öltönyömet kicsit megigazgatom, és leporolom, majd csak akkor lépek előrébb, ha kicsit leült a porfelhő. Némán fa arccal, rezzenéstelenül mérem végig a két földön fekvő alakot. Nem az én kenyerem az erőszak. Ahogy a fénylő úriemberre, és a nőre nézek, ők minden bizonnyal hatásosabban alkalmazzák a fizikai erőt.

-Természetesen.

Hangzik el a számból röviden a válasz, és pár pillanat után csak kicsit hátrébb lépek, és engedem, hogy a két társam végezze a végezni valót. Persze csak miután én elmondom ajánlatomat.

-Mondják, uraim. Nem lenne egyszerűbb hátat fordítani és elfelejteni a történteket? Minden bizonnyal egy puha ágyban ébrednének, komplikációk, és kellemetlen élmények nélkül. Mit mondanak?

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Demolition Captain
Huligán
Huligán
Demolition Captain

Hozzászólások száma : 289
Join date : 2011. Apr. 06.

Gotham Városi Rendőrség - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: betörés a házba   Gotham Városi Rendőrség - Page 4 I_icon_minitimeSzomb. Május 28, 2011 12:10 pm

Belépek a falban beomlott lyukon és várok kicsit, hogy megszűnjön a porfelhő, de nem várok sokat, nehogy ellenfeleinken túl sok idejük legyen összekapni magukat. Amint beléptem, végignézek társaimon. Egy jól öltözött férfi és egy érdekes kinézetű nő. Ekkor a kalapos fazon felénk fordul egy kérdéssel, mire én csak szűkszavúan válaszolok:

- Hogyne!

Azzal megindulok a fehér maszkos felé és még félúton megteremtek egy elektromos töltetű gömbvillámot, amit ellenfelem felé hajítok. Ha pedig valami gyors reflex vagy egyéb folytán ő is támadna, megpróbálok jobbra kitérni előle.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Michael White
Igazságosztó
Igazságosztó
Michael White

Hozzászólások száma : 300
Join date : 2011. Mar. 11.
Age : 29

Gotham Városi Rendőrség - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 4 I_icon_minitimeSzomb. Május 28, 2011 8:23 pm

Mielőtt elérnénk a fazont, egy robbanás hatására eldőlünk mind a ketten, mint a féltégla. Franc, ez meglepett. Hát még akkor mekkorát nézek, mikor három ismeretlen alakot pillantok meg. Egy elég dögös csaj fura hajszínnel (bakker, itt mindenki zöld fan?), egy villanykörte, meg egy üzletember kinézetű fószer. Ez még rá is akar beszélni, hogy menjek haza aludni.
- Kösz, de nem vagyok álmos. Hát te nem akarsz alukálni? Egyszerűbb lenne - vetem vissza.
Villanykörte ekkor lő rám valami elektromos izét. Valahogy nem akarom kipróbálni, milyen az, ha ez eltalál, úgyhogy megpróbálom kikerülni egy oldalszaltóval a lövést. Ha ez sikerül, megpróbálom a további támadásait cikázva kikerülni és ezzel közelkerülni hozzá, hogy gyomorszájon vághassam. Persze közben figyelek a másik kettőre is, ha ők is támadnának valami lövéssel, igyekszem az elől is kitérni. Ha pedig valamelyikük közelharccal próbálkozna, próbálok úgy helyezkedni, hogy őt veszélyeztessék az elektromos csapások, míg védekezem és próbálok visszatámadni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Maverick
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Maverick

Hozzászólások száma : 140
Join date : 2011. Feb. 27.
Age : 25

Gotham Városi Rendőrség - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 4 I_icon_minitimeSzomb. Május 28, 2011 10:23 pm

Éppen a zöld ruhás különcöt rohamozom meg, amikor váratlanul berobban a folyosó fala, és mindketten a földre zuhanunk. Amikor éppen feltápászkodom, három fura alak lép elénk. Egy zöld hajú csajszi meglehetősen jó adottságokkal, egy öltönyös fickó, valamint egy harmadik, aki "sugárzó" megjelenése alapján egyenesen Csernobilból érkezett. Mivel az emberünk utasításait teljesítik, a helyzetünk nem túl rózsás. Öröm az ürömben, hogy az anagrammával kapcsolatban nem lőttem túlságosan mellé. A világító fickó Sárkányra támad, így hát nekem marad a másik kettő. Mivel a csajjal nem szívesen verekszem, inkább a jól öltözött alak felé fordulok. Jó lenne ezt gyorsan elintézni, hogy el tudjuk kapni a főnököt. Az izgalom legkisebb jelét sem mutatva elteszem a tonfákat, majd így szólok:
-Bocs Főnök, de nincs kedvem lelépni. Inkább te mehetnél, az a sok porszívó és aloe verás csodakoncentrátum nem fogja eladni magát! De ha nincs kedved, akár bunyózhatunk is!- vágok vissza az ajánlatára, azzal a szándékkal, hogy kicsit felidegesítsem. Leveszem a hátamról a jo-mat. A kb 130 centi hosszú botot valamivel a közepe fölött fogom meg jobb kézzel, és várom a támadást. Nem lenne okos úgy megrohamozni, hogy nem vagyok tisztában a képességeivel. Ha elég közel jön, néhány lépéssel én is felé ugrom, és bal kézzel megfogom a bot felső részét, és a végével, egy köríves csapást próbálok mérni ellenfelem fejére. Ha talált, akkor gyorsan még egy gyomorrúgást is indítok bal lábbal. Viszont ha valami különleges képességről tesz tanúbizonyságot, akkor a földre vetődőm, és elgurulok a támadással ellentétes irányba úgy, hogy mellé érkezzek. Mindeközben arra is igyekszem odafigyelni, hogy ha a nő esetleg támadna, az se érjen váratlanul.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Vadmacska

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

Gotham Városi Rendőrség - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 4 I_icon_minitimeVas. Május 29, 2011 1:16 pm

A két bűnüldöző azonnal támad, de még nem tudják miért csak az ösztöneikre hagyatkoznak. Elektrominátor lövését Sárkány kikerüli, és már rohan is tovább küzdeni. Tudja ő is, hogy minél közelebb ér, annákl biztosabb hogy eltalálja ellenfele. Maverick egy hangyányival gyorsabb, így már csak egy pillanat választja el, hogy meg tudja ütni Mammon-t mikor IX megakasztja az ütést. Mozgásából láthatja a bűnüldöző, hogy képzett harcos. Nehéz dolga lesz.
Eközben a kalapos fickó olyan könnyed léptekkel, ahogy megpillantottátok, szépen lassan, halad a harmadik emelet felé. Egy gyerekdalt fütyül, és sétapálcája ütemes kopogás, mutatja hogy távolodik a harcolóktól.

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mammon
Huligán
Huligán
Mammon

Hozzászólások száma : 375
Join date : 2011. Apr. 17.

Gotham Városi Rendőrség - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 4 I_icon_minitimeVas. Május 29, 2011 1:26 pm

-Kár...

Szóval senki nem hajlandó távozni. Hmm.... akkor ideje rádöbbenteni a delikvenseket azon tényre, mi szerint a pokol kínjait fogják átélni. Az egyikük már támad is, én mind végig rezzenéstelen arccal várom őt. Látszik, nem fogok a csapás elől kitérni. Nem is kell, mert van egy eszköz a kezemben. IX. Csak gúnyos mosolyra húzom a szám, mikor a nő cselekszik. Nincs szükségem arra, hogy én magam harcolja, ha vannak akik megteszik helyettem. A sakkban is a paraszt lép elsőként. Hagyom tehát, hogy végezze a dolgát a két alattvaló. Hátrébb lépek, majd leveszem fehér öltönyömet, amit a bal kezemre terítek, és várok pár pillanatot, míg kialakulnak az erőviszonyok. Szemre vételezem a két célpont képességeit, hogy mire is képesek. Mivel számolhatok. Láthatóan egyikük sem tapasztalatlan. Amint a vibráló alak, és a nő leteszteli ellenfeleink képességét, én magam is közbe lépek.

Valószínűleg nem nézik ki belőlem, de a meglepetések ereje jól jöhet. Öltönyömre ügyelve, támadásba lendülök. Besegítek a hölgynek, ki előbb meggátolta az ellenséget. Egy a lábszárára mért pörgő gáncs talán elég lesz. Hiszen ha nem is találom el, és megpróbálja kikerülni, IX-nek teret nyújtva ő még támadhat, és csapdába csalhatja az alakot. Remélhetőleg az emberi csökevény nem képes két támadást egy időben kikerülni. A lépésemet megtéve ügyelek saját épségemre is, és figyelek magam mögé, vagy éppen a célszemélyre, aki talán válasz támadásba lendülhet. Alkarom jól szolgálhat, ha egy felém irányuló ütés, vagy rúgás megcélozna.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Demolition Captain
Huligán
Huligán
Demolition Captain

Hozzászólások száma : 289
Join date : 2011. Apr. 06.

Gotham Városi Rendőrség - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Vájár küzdelem   Gotham Városi Rendőrség - Page 4 I_icon_minitimeVas. Május 29, 2011 3:13 pm

Koncentrálok és mind a két kezembe feltöltök egy-egy villámcsapást, amit aztán sugárként vetek ki a közeledő ellenfelem mellkasa felé mind a kettőt. Közben figyelem, nehogy túl közel érjen, ezért elugrok egy kicsit hátra, hogy ne kerülhessen ütéstávolságon belülre és így indítom meg útjára a két elektromos töltetű sugárnyalábot a maszkos harcos felé, majd, hogy összezavarjam, majd keresek egy közeli áramforrást, amiből magamba szívom az elektromos energiát utánpótlás gyanánt és abból feltöltöm az erőmet. Ha ezzel is megvagyok, akkor ismét az ellenfelemre irányítom figyelmem.

- Ugyan már! Most minek ez a csihipuhi kifáradásig? Miért nem adjátok csak egyszerűen fel?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Maverick
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Maverick

Hozzászólások száma : 140
Join date : 2011. Feb. 27.
Age : 25

Gotham Városi Rendőrség - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 4 I_icon_minitimeVas. Május 29, 2011 3:14 pm

Már csak pár centire vagyok az öltönyös csávótól, amikor a csaj hirtelen beugrik elém, és blokkolja a támadásomat. A rohadt életbe, úgy éreztem, hogy vele kell verekedjek! Mindenesetre nem ártana gyorsan végezni, mert a zöld ruhás éppen menekülőre fogta. Pedig ha őt nem kapjuk el, sosem tudjuk meg, mi ez az egész. A csajszi viszont elég képzett lehet, nem vagyok túl jó helyzetben. Gyorsan cselekszem, elengedem a bot végét a bal kezemmel, és átfogok az aljára, majd egy erőteljes mozdulattal megrántom, ami így egyenesen a hölgyike arcába küldi a bot másik végét. Akár eltalálom, akár nem, ha az öltönyös alak besegítene egy gánccsal, felugrok a levegőbe, és a jobb lábammal az arca felé rúgok. E közben csak a nőhöz közelebb eső kezemmel fogom a botot, és egy erőteljes döfést küldök az arca felé. Talán végre tudom hajtani ezt a két mozdulatot egyszerre, mivel az idegrendszerem fejlettebb az átlagnál.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Michael White
Igazságosztó
Igazságosztó
Michael White

Hozzászólások száma : 300
Join date : 2011. Mar. 11.
Age : 29

Gotham Városi Rendőrség - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 4 I_icon_minitimeVas. Május 29, 2011 5:00 pm

Ahogy közelebb kerülök Villanykörtéhez, úgy menekül hátrafele, valamint záporoz tovább a lövedékeivel.Az újabb csapásai elől próbálok újra félreugrani. Franc, ez így elég idegesítő. Hogy a fenébe győzzem le ezt az izét? Mindenesetre érdekes a harc, az tuti.
Ekkor látom, hogy a vezetőjük próbál lelépni. Elég lassan halad, úgyhogy talán utolérhetném. Azonban nem kockáztathatom meg, hogy hátulról seggbe pörköljenek, úgyhogy mást kell kitalálni. Ha van a közelemben valami, mondjuk egy asztal, akkor megpróbálom odadobni a zöld ruhás közelébe, lehetőleg elé. Ha kisebb méretű, mint egy szék, akkor őt próbálom meg eltalálni. A lényeg, hogy ne tudjon meglógni. Persze, csak futólag pillantok oda, mivel ide is figyelnem kell, így lehetséges, hogy nem jön össze a dolog.
Eközben ellenfelem feltölti magát, mint egy mobiltelefon. Mi a...? Talán úgy működik, mint a normál áram? Lehet, hogy valami szigetelővel lecsaphatnám? Hüm... Pókember mivel próbálta már legyűrni Elektrót...? ... azt hiszem, van egy ötletem.
- Jó ötlet. Igazán feladhatnátok! - vetem vissza.
Eközben körülnézek a teremben, hátha találok valahol egy poroltót, jobb eetben egy tűzcsapot. Ha látok, akkor megpróbálok odakerülni hozzá majd hozzávágni, hátha nem tér ki előle és belelő. Ha tűzcsapot találok (ha mindkettőt, inkább ezt használom) megpróbálom kiereszteni belőle a vizet ráirányítva ellenfelemre. Remélem valamelyik takarékra állítja. Ha nincs semmi, akkor megpróbálok a vezérükhöz ugrani és elkapni, hátha ezzel sakkban tarthatom őket. Persze ügyelek minden mozdulatára neki is, nem szeretnék semmilyen meglepetést.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Vadmacska

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

Gotham Városi Rendőrség - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 4 I_icon_minitimeVas. Május 29, 2011 6:47 pm

Mammon lába démoni erővel csap le, de mielőtt még elérhetné Mavericek, IX kap egy akkorát az arcába, csoda hogy még eszméleténél van. A lány hátra lép önkénytelenül, így nem tud támadni még egy ideig. Szerencséjére Mavericknek, mert a rúgás ,betalál, és a földre kerül.
Eközben Elektrominátor elereszti a villámait, és Sárkány egy reflexszerű dobással, megindítja a vészterhes útjára egy tömör fa széket. Csak fél szemmel pillant oda, de látja, hogy jó irányt vett az élete. Ekkor már ugrasz a erős lábaiddal, és sikerül elkerülni a feléd irányuló támadásokat is. A gömbvillámok, egy-egy asztalt találtak el, amik nem vezetik az elektromosságot, de kigyújtották az fabútort. A poroltót kezeidbe kaparintod, és hozzávágod Elektrominátorhoz. A vörös tárgy gyorsan halad a levegőben. Eközben Elektrominátor kinézett magának egy kívánatos konnektort, és a fel mellé áll, hogy ki tudja elégíteni, minden vágyát vele.
A csapat még láthatja, hogy Rébusz, nem riad meg a felé száguldó széktől. Sőt. A botját megragadja, és előkap belőle egy kardot. A pengével és egy mozdulattal, kettészeli az ülőalkalmatosságot, majd a folyosóra néz, ahonnan kilépett. Egy újabb zöld ruhás fazon lép ki rajta, kérdőjelekkel felfegyverkezve. A hovatartozása nem is hagy kétségeket. A főnöknek csak egy bólintásába kerül, hogy hátba támadja Sárkányt.

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mammon
Huligán
Huligán
Mammon

Hozzászólások száma : 375
Join date : 2011. Apr. 17.

Gotham Városi Rendőrség - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 4 I_icon_minitimeHétf. Május 30, 2011 6:59 am

Mennyire sajnálatos IX eltántorodása. De nem veszteség, hiszen amire eszközként hivatott volt, bevégezte. Elterelte az emberi csökevény figyelmét, és leterítettem. Gúnyos kacagás köröz meg, és csak arra vár, hogy felkacagjak. De még nem. Nem most. Még várat magára, mert ideje bevégeznie ennek a szégyentelen élőlénynek a dolgát. Biztos távolságba húzódok, ám nem olyan messzire, hogy a szemkontaktus ne alakuljon ki kettőnk között. Akkora teret biztosítok, hogy egy esetleges támadást képes legyek elhárítani azzal, hogy felkészülök rá a kialakult méterek miatt. Majd pedig most jöhet a terv utolsó fázisa. Ha sikerül, a feladatomat bevégeztem. Tekintetébe meredek, mire szemem megigézővé válik. Zöldes árnyalatban kezd játszani, és egyre hívogatóbbá színeződik. Ha a pokol lényei most figyelnek, és csak egy kicsit segítik meg a sorsomat, a földön fekvő alak számára elérkezik a vég. Ideje, hogy szolgámmá tetessem. Nem veszem le róla a szemem, és földöntúli hatalmamat szugerálva próbálom megbabonázni az ellenséget.

-Nincs értelme ellenkezned halandó... időd megszámláltatott, és a gonosz iránti szolgavágyad eluralkodik primitív agyadon. Az ellenállásod értelmetlen, és haszontalan. Könnyítsd meg a folyamatot, đ*]"+@]ŁS!>¤

Mondom szavaimat, amik egyre karcosabb élt kapnak, és szójárásom, hangsúlyom minden pillanatban pokolibb lesz. Egy túlvilági szó is kicsúszik végén ekkor már teljesen átszellemülten az alvilági mibenlétemnek. Kissé védtelenné válok, míg a folyamatra koncentrálok, de csak néhány másodperc szükséges ahhoz, hogy sikert arassak. Remélem IX kellőképpen vissza tér önmagához, hogy megvédjen, ha valaki más, kire most nem számítok rám rontana. Ha érzékelem, hogy képességem kezdi uralma alá vonni az emberi lényt, egyre közelebb és közelebb kezdek felé lépdelni, míg nem a folyamat végbe nem megy és egy tudattalan bábbá nem változik. Ami az én kezemre játszik majd...

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Demolition Captain
Huligán
Huligán
Demolition Captain

Hozzászólások száma : 289
Join date : 2011. Apr. 06.

Gotham Városi Rendőrség - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Harc   Gotham Városi Rendőrség - Page 4 I_icon_minitimeHétf. Május 30, 2011 3:19 pm

Amint feltöltődtem, neki lövök egy villámcsapást a poroltónak, hogy szétrobbantsam. Aztán küldök két ugyanilyen villámcsapást a maszkos ellenfelem felé. Aztán elhajítok egy gömbvillámot a másik fickó felé is, aki IX-el küzd, hogy összezavarhassam őket. Közben figyelek erre a másik fehér maszkosra is, így amint közel juthatna hozzám, hogy megtámadjon egy ellentétes irányba félreugrok előle és bemosok egyet a gyomra felé, hátha sikerül.

- Én nem vagyok az erőszak híve. Miért nem adjátok csak meg egyszerűen magatokat? Felőlem folytathatjuk, de akkor az esetleges és minden bizonnyal bekövetkező sérülésekért az elkövetkezendő percekben, nem vállalok felelősséget.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Maverick
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Maverick

Hozzászólások száma : 140
Join date : 2011. Feb. 27.
Age : 25

Gotham Városi Rendőrség - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 4 I_icon_minitimeHétf. Május 30, 2011 4:30 pm

A csajt sikerül pofán vágnom, de ekkor egy emberfeletti erejű rúgás kisöpri a lábamat. Ez a fickó biztos nem emberi lény, vagy legalábbis hozzám hasonlóan módosult. Mindenesetre nem ártana vigyázni vele. Nem fetrengek egy pillanatig sem, hanem hátrafelé gurulva, hogy ne egy új támadás hatósugarába kerüljek, talpra pattanok. Ám amit látok, az cseppet sem boldogító. Ellenfelem is éppen hátrál, majd valami varázslatba kezd. A szemei mágnesként vonzzák a tekintetemet, és a fejemben hallom a hangját, ami arra szólít fel, hogy adjam át magam az uralmának. Kellemes fáradtság fog el. Olyan jó lenne behunyni a szemem, elengedni magam, és mély álomba merülni. De nem tehetem! Ha én elbukom, Sárkány és Hatred meghalnak. Emberek százai fognak meghalni a kirobbanó maffiaháborúban, ha a küldetésünk kudarcba fullad! Bár az agyamat egyre jobban borítja be a köd, minden egyes idegszálammal arra koncentrálok, hogy megtartsam az önuralmam. Ha sikerül más felé néznem, és elszakadni a bűvöletből, akkor azonnal, lesütött szemmel a mágus elé ugrom, beletérdelek a gyomrába, ha összerogyik, küldök egy ugyan ilyet a fejébe is.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
Gotham Városi Rendőrség - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 4 I_icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
Gotham Városi Rendőrség
Vissza az elejére 
4 / 10 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Univerzumban játszódó FRPG :: Játéktér :: Gotham város és környéke :: Hármassarok-
Ugrás: