| Magán kaland | |
|
+58Lucy Connor Árnyvadász Dante Libraio Kapucnis Aiden Carter Queen Tartana Sid Barret Alexander Haeger Devon Artheis Evans Joquinn Daniel Allen Justin Williams Lupin Vash Aileen Crusad Tigra Hood Airie Night-hunter Védelmező David Kiss Friedrich Hollowitz Lángnyelv Mobster Kurt Bozek / Griff Abakura Ryuu Madárijesztő Daren Shadhon Fehér Villám Kevin Chase Andrew Ottway Zöld Íjász Kassidy Alex Mercer Tyson Chandler Keisha Demolition Captain Lidérc Halálcsapás Kártyás ember Kétarc Gorgiasz Greed Alfred Pennyworth Ruby Bailey Sylvian Kervin Robin Bruce Bendingfield Cybergyík Éjdémon Mammon Batman Gid Lucione Amethysta Teodor Black Maverick Vadmacska 62 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Vadmacska Önbíráskodó
Hozzászólások száma : 2487 Join date : 2011. Feb. 22.
| Tárgy: Magán kaland Pént. Márc. 11, 2011 4:45 pm | |
| Minden játékos kérhet magának magánkalandot, ha épp nincs aktuális tömegkaland, vagy lemaradt róla, esetleg nem tapasztalt fórumozó, ezért szeretne belerázkódni a DC világába. A magán kaland egy a kizárólag a játékos köré épülő történet, aki persze megmondhatja a mesélőnek, hogy mit várna el a mesében, persze ésszerű határok között. A továbbiakban, itt lehet jelezni a szándékát a játékosnak, ha szeretne magának egy kalandot.
A játékosok itt azt is jelezhetik, ha egy másik karakterrel szívesen elcsevegnének, és a mesélőt kívül hagynák. | |
|
| |
Maverick Önbíráskodó
Hozzászólások száma : 140 Join date : 2011. Feb. 27. Age : 31
| Tárgy: Re: Magán kaland Szomb. Márc. 12, 2011 1:24 pm | |
| Én szívesen elkezdenék egy kalandot. Mivel még kezdő vagyok, a körülményeket teljesen a mesélőre bíznám. | |
|
| |
Vadmacska Önbíráskodó
| |
| |
Maverick Önbíráskodó
Hozzászólások száma : 140 Join date : 2011. Feb. 27. Age : 31
| Tárgy: Re: Magán kaland Vas. Márc. 13, 2011 3:57 pm | |
| Köszönöm | |
|
| |
Teodor Black
Hozzászólások száma : 185 Join date : 2011. Feb. 22. Age : 34 Tartózkodási hely : Pécel
| Tárgy: Re: Magán kaland Szer. Márc. 16, 2011 10:38 am | |
| Adam és Teo az előző történetben megismerték egymást. A chaten volt szó arról, hogy kéne egy közös csapatot alakítanunk. A Gothami Enyészet kezdéséig nem akarunk megalakulni? | |
|
| |
Teodor Black
Hozzászólások száma : 185 Join date : 2011. Feb. 22. Age : 34 Tartózkodási hely : Pécel
| Tárgy: Re: Magán kaland Csüt. Márc. 17, 2011 9:19 pm | |
| Szeretnék egy magánkalandot, ami a korszak kaland kezdete előtt befejeződik. Mindegy nekem, hogy ki meséli, csak izgalmas legyen, pörgős, az elejétől a végéig. A story mindegy, azt a képzeletre bízom. | |
|
| |
Vadmacska Önbíráskodó
| Tárgy: Re: Magán kaland Csüt. Márc. 17, 2011 11:03 pm | |
| Na akkor ez az éned is az enyém. Kapsz egy rövidet, amit be is fejezünk a korszak kaland kezdetéig. Holnap kezdünk is. | |
|
| |
Amethysta Huligán
Hozzászólások száma : 253 Join date : 2011. Mar. 20.
| |
| |
Vadmacska Önbíráskodó
| Tárgy: Re: Magán kaland Szer. Márc. 23, 2011 4:16 pm | |
| Jól van akkor elvállallak, ha elfogadod az ajánlatomat. A kalandod nemsokára kezdetét veszi. | |
|
| |
Gid Lucione Huligán
Hozzászólások száma : 93 Join date : 2011. Apr. 08. Tartózkodási hely : Ott
| Tárgy: Re: Magán kaland Kedd Ápr. 12, 2011 6:42 pm | |
| Egy friss gonosz csonti jelentkezne magán kalandra. A témát a mesélőre bízom. | |
|
| |
Batman Szuperhős
Hozzászólások száma : 99 Join date : 2011. Feb. 28.
| Tárgy: Re: Magán kaland Szer. Ápr. 13, 2011 9:49 am | |
| Ha gondolod mesélek neked. Feltéve ha nem sietsz, mert rajtam kívűl álló okokból(munka stb...) hol vagyok, hol nem:) | |
|
| |
Gid Lucione Huligán
| Tárgy: Re: Magán kaland Szer. Ápr. 13, 2011 3:34 pm | |
| Egyetlen kérdésem, hogy egy héten hány postot bírsz leadni? | |
|
| |
Batman Szuperhős
Hozzászólások száma : 99 Join date : 2011. Feb. 28.
| Tárgy: Re: Magán kaland Szer. Ápr. 13, 2011 4:21 pm | |
| 2-3, ha jól jön ki minden, ha nem akkor kevesebb. S bizony elég gyakran rosszul jön ki. | |
|
| |
Gid Lucione Huligán
| Tárgy: Re: Magán kaland Szer. Ápr. 13, 2011 4:27 pm | |
| akkor jó, majd írj kezdő postot lécci. | |
|
| |
Mammon Huligán
Hozzászólások száma : 375 Join date : 2011. Apr. 17.
| Tárgy: Re: Magán kaland Hétf. Ápr. 18, 2011 10:56 am | |
| Nem akartam szét postolni mindent, ezért gondoltam ez a legcélszerűbb. Remélem nem gond. Nem tudom lehet-e csatlakozni még valamelyik kalandba (nem alter), ezért ide írok, hogy ha igen, akkor az NJK-al szívesen részt vennék valamelyikbe, ha ez nem jelent túl nagy gondot. ellenben ha még is, akkor kérnék egy magánkalandot Mammonnak, és testőrének (NJK-m) egyaránt amint elfogadásra kerül az utóbbi.
Ha valahová csatlakozhatok, akkor csak Mammonnak kénék magánkalandot ha lehetséges és megoldható. | |
|
| |
Éjdémon Huligán
Hozzászólások száma : 21 Join date : 2011. Apr. 18.
| Tárgy: Re: Magán kaland Vas. Május 08, 2011 2:47 pm | |
| Szeretnék kérni én is egy rövid magánkalandot.
| |
|
| |
Cybergyík Bűnüldöző
Hozzászólások száma : 434 Join date : 2011. May. 08.
| Tárgy: Re: Magán kaland Hétf. Május 09, 2011 4:52 pm | |
| | |
|
| |
Vadmacska Önbíráskodó
| Tárgy: Re: Magán kaland Vas. Május 15, 2011 10:55 pm | |
| Na akkor úgy néz ki a mesélőink lustasága miatt nem jelentkezett még nálatok senki. Cybergyík kalandja már sínen van, éjdémon neked pedig küldtem üzentet, hogy mikor is kezdhetnénk a kalandot. | |
|
| |
Bruce Bendingfield
Hozzászólások száma : 111 Join date : 2011. Mar. 07.
| Tárgy: Re: Magán kaland Hétf. Május 23, 2011 2:00 pm | |
| Fekete Maszk, szeretnék egy magánkalandot, ahol mind a kettő NJK-mat kitudom használni. A történetet rád bzom, csak legyen reális ( lehet benne fantasztikus hűhó is, de kevés). Bármi kérdésed van, írj ide/pm-be, ha nekem is van, én is ugyanezt teszem. | |
|
| |
Robin
Hozzászólások száma : 355 Join date : 2011. May. 03. Age : 33 Tartózkodási hely : Gotham City
| Tárgy: Re: Magán kaland Hétf. Május 23, 2011 2:33 pm | |
| Kalandodat már elkezdtem itt. | |
|
| |
Sylvian Kervin
Hozzászólások száma : 80 Join date : 2011. May. 25.
| Tárgy: Re: Magán kaland Csüt. Május 26, 2011 8:49 pm | |
| Helló, magánkalandoznék, ha lenne egy kedves mesélő aki szőné sorsom fonalát... | |
|
| |
Robin
Hozzászólások száma : 355 Join date : 2011. May. 03. Age : 33 Tartózkodási hely : Gotham City
| Tárgy: Re: Magán kaland Pént. Május 27, 2011 2:01 pm | |
| Én meg elvállallak téged. Valamikor gyere fel chatre és megbeszéljük a részleteket. | |
|
| |
Sylvian Kervin
Hozzászólások száma : 80 Join date : 2011. May. 25.
| Tárgy: Re: Magán kaland Pént. Május 27, 2011 4:30 pm | |
| Ma leszek egész sokat, biztos összefutunk Egyébként köszönöm a vállalást | |
|
| |
Ruby Bailey Civil
Hozzászólások száma : 58 Join date : 2011. May. 26.
| |
| |
Alfred Pennyworth
Hozzászólások száma : 201 Join date : 2011. May. 04. Age : 86 Tartózkodási hely : Wayne prezidencia
| Tárgy: Re: Magán kaland Szomb. Május 28, 2011 6:06 pm | |
| Szia Ruby, üdv az oldalon. Én leszek az a kedves mesélő aki elvállal téged. Ha van bármiféle elképzelésed mit szeretnél akkor írj kérlek a PM-et, ha nincs akkor is, hogy legalább hol kalandozunk. | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Magán kaland | |
| |
|
| |
| Magán kaland | |
|