| Magán kaland | |
|
+58Lucy Connor Árnyvadász Dante Libraio Kapucnis Aiden Carter Queen Tartana Sid Barret Alexander Haeger Devon Artheis Evans Joquinn Daniel Allen Justin Williams Lupin Vash Aileen Crusad Tigra Hood Airie Night-hunter Védelmező David Kiss Friedrich Hollowitz Lángnyelv Mobster Kurt Bozek / Griff Abakura Ryuu Madárijesztő Daren Shadhon Fehér Villám Kevin Chase Andrew Ottway Zöld Íjász Kassidy Alex Mercer Tyson Chandler Keisha Demolition Captain Lidérc Halálcsapás Kártyás ember Kétarc Gorgiasz Greed Alfred Pennyworth Ruby Bailey Sylvian Kervin Robin Bruce Bendingfield Cybergyík Éjdémon Mammon Batman Gid Lucione Amethysta Teodor Black Maverick Vadmacska 62 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Magán kaland Csüt. Márc. 28, 2013 6:08 pm | |
| Ember-állat vigye az ember-állatot. Szóval ha küldesz egy ötletet nagy vonalakban, hogy mit akarsz, hova akarsz eljutni és PM-ben megbeszéljük. |
|
| |
Vash Önbíráskodó
Hozzászólások száma : 85 Join date : 2013. Jun. 05. Age : 33
| Tárgy: Re: Magán kaland Kedd Jún. 25, 2013 5:20 pm | |
| jelentkeznék magán kalandra | |
|
| |
Lupin Huligán
Hozzászólások száma : 306 Join date : 2013. Jun. 30. Age : 31 Tartózkodási hely : Gotham -> Metropolis
| Tárgy: Re: Magán kaland Szer. Júl. 03, 2013 12:00 pm | |
| Szeretnék kérni egy Kegyetlen Mulatságok típusú. Ám storyban izgalmas magánkalandot Ha valaki csatlakozna, örülnék neki Szívesen megismerkednék másokkal és szeretnék Lupinnak egy nemezist. | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Magán kaland Szer. Júl. 03, 2013 9:22 pm | |
| Elvilszlek, és azt hiszem meg is oldottam a problémát. Megy neked egy PM ezzel kapcsolatban. |
|
| |
Justin Williams Huligán
Hozzászólások száma : 138 Join date : 2013. Jul. 12.
| Tárgy: Re: Magán kaland Vas. Júl. 14, 2013 9:45 am | |
| Szeretnék kérni egy kalandot, amiben a munkámat teljesítem (lehetőleg olyat, ahol sok vért lehet inni). Postolni nagy eséllyel tudok akár naponta többször is. | |
|
| |
Daniel Allen Civil
Hozzászólások száma : 11 Join date : 2013. Jul. 15.
| Tárgy: Re: Magán kaland Szer. Júl. 17, 2013 11:07 am | |
| Mágusomnak szeretnék kérni egy jó kis kalandot a kaland részleteit majd pm-be írnám meg :DDD | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Magán kaland Szer. Júl. 17, 2013 5:00 pm | |
| Akkor nekem már írhatod is |
|
| |
Joquinn Civil
Hozzászólások száma : 68 Join date : 2012. Dec. 25.
| Tárgy: Re: Magán kaland Csüt. Júl. 18, 2013 2:00 pm | |
| Kérvényeznék egy magán kalandot amiben a gothami vízművek tervrajzait próbálnám megszerezni.
| |
|
| |
Vadmacska Önbíráskodó
Hozzászólások száma : 2487 Join date : 2011. Feb. 22.
| Tárgy: Re: Magán kaland Csüt. Júl. 18, 2013 2:34 pm | |
| Na akkor én ragadlak magamhoz. De előbb te mesélj nekem miről is szeretnél pontosan kalandot. | |
|
| |
Evans
Hozzászólások száma : 20 Join date : 2013. Jul. 17. Age : 28 Tartózkodási hely : Metropolis
| Tárgy: Re: Magán kaland Szomb. Júl. 20, 2013 1:46 am | |
| Hipp-hopp itt vagyok, már is kalandot foglalok. Szeretnék kérni egy nagyon kedves mesélőt, aki elkezd nekem egy magánkalandot. Talán Metropolisban, néhány hőssel meg nem túl őrült gonosztevővel, legyen náluk mindenféle látványos képesség, lehessen mit használni. | |
|
| |
Devon Artheis Önbíráskodó
Hozzászólások száma : 50 Join date : 2013. Jun. 03. Tartózkodási hely : Gotham
| Tárgy: Re: Magán kaland Szomb. Júl. 20, 2013 11:12 pm | |
| Evans, ha nem gond csatlakoznék hozzád. Eggyel több hős mindig jól jön. Bár én Gothamban tartózkodok. | |
|
| |
Evans
Hozzászólások száma : 20 Join date : 2013. Jul. 17. Age : 28 Tartózkodási hely : Metropolis
| Tárgy: Re: Magán kaland Szomb. Júl. 20, 2013 11:47 pm | |
| Rendben-rendben. Akkor már két jófiú néz szembe a gonosszal. Hogy melyik városban az nekem mindegy, ott volt az előbb az a talán. Már csak akkor egy mesélő kell. | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Magán kaland Vas. Júl. 21, 2013 7:13 am | |
| Oké srácok, akkor mindenki küldjön nekem egy PM-et, hogy ki csatlakozik Evans-höz, és hogy miféle kalandot szeretnétek, van-e valami elképzelés? |
|
| |
Vash Önbíráskodó
Hozzászólások száma : 85 Join date : 2013. Jun. 05. Age : 33
| Tárgy: Re: Magán kaland Vas. Júl. 21, 2013 10:05 am | |
| csatlakoznék én is mint harmadik jó fiú | |
|
| |
Kevin Chase Alvilági alak
Hozzászólások száma : 296 Join date : 2011. Dec. 04.
| Tárgy: Re: Magán kaland Csüt. Szept. 05, 2013 10:24 am | |
| Okkay eljött az ideje egy újabb magánkalandnak. Ha akar valaki és van szabad helye, felőlem csatlakozhat. A kaland lényege pedig Kevin mágiaérzékenységének megszerzése lenne. Részleteket az elvállaló mesélőnek PM-ben megírom. | |
|
| |
Lupin Huligán
Hozzászólások száma : 306 Join date : 2013. Jun. 30. Age : 31 Tartózkodási hely : Gotham -> Metropolis
| Tárgy: Re: Magán kaland Csüt. Szept. 05, 2013 10:56 am | |
| Nemsoká vége a Vash-os kalandnak, s így én is csatlakoznék. Lupinnak ugyan van mágia érzékelése, de hivatalosan nincs meg a homo magi kaszt. (mondjuk 2 kredit még kéne hozzá) Mindenesetre én is jövök, már csak azért hogy Kevint szekáljam | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Magán kaland Pént. Szept. 06, 2013 1:03 am | |
| Lecsapok rátok, a macskák úgy is szeretnek játszani az egérkékkel (igen, azok ti lesztek ). |
|
| |
Alexander Haeger Civil
Hozzászólások száma : 19 Join date : 2013. Sep. 14. Age : 27 Tartózkodási hely : Gotham
| Tárgy: Re: Magán kaland Csüt. Szept. 19, 2013 5:17 pm | |
| Első kalandomra szeretnék jelentkezni | |
|
| |
Sid Barret Civil
Hozzászólások száma : 53 Join date : 2013. Sep. 04.
| Tárgy: Re: Magán kaland Szomb. Szept. 21, 2013 2:51 am | |
| Ookkay...szóval én is elindulnék egy kalandon. Ne terheljük le nagyon a mesélőt, ha Alexander megtűr maga mellett egy földönkívülit, és nem leszek a terhére a magán kalandjában, akkor mennék vele. Ha solozni akar, nem gond, akkor megyek saját magán kalandra. | |
|
| |
Alexander Haeger Civil
Hozzászólások száma : 19 Join date : 2013. Sep. 14. Age : 27 Tartózkodási hely : Gotham
| Tárgy: Re: Magán kaland Hétf. Szept. 23, 2013 5:47 pm | |
| persze, nem gond, két ember többet pusztít mint egy egyedül(bár ez egy Kryptoni esetében nem feltétlen igaz) | |
|
| |
Queen Tartana Huligán
Hozzászólások száma : 25 Join date : 2013. Sep. 10.
| |
| |
Alfred Pennyworth
Hozzászólások száma : 201 Join date : 2011. May. 04. Age : 86 Tartózkodási hely : Wayne prezidencia
| Tárgy: Re: Magán kaland Kedd Szept. 24, 2013 8:13 pm | |
| Sziasztok!
Mindhárman el vagytok vállalva (Queen Tartana, Alexander Haeger, Sid Barret) kérlek írjatok egy Pm-et, mit szeretnétek csinálni, addigra mindenki előtörténetét átnyálazom és pontosan Szeptember 26.-án délelőtt kezdünk! | |
|
| |
Aiden Carter Önbíráskodó
Hozzászólások száma : 8 Join date : 2013. Oct. 12. Tartózkodási hely : Metropolis
| Tárgy: Re: Magán kaland Szomb. Okt. 12, 2013 6:00 pm | |
| Játékra készen állok, már csak egy kedves mesélőre lenne szükségem, aki elviselne egy magán kaland erejéig. A többit letárgyalhatjuk szerintem PM-ben vagy akárhol. | |
|
| |
Madárijesztő Admin
Hozzászólások száma : 1325 Join date : 2011. Feb. 21. Age : 33
| Tárgy: Re: Magán kaland Vas. Okt. 13, 2013 12:26 pm | |
| Hát én akkor el is vinnélek egyet magánkalandozni ^^ PM-ben kérném a részleteket ha van valamilyen kaland ötleted hogy mit szerentél csinálni | |
|
| |
Kapucnis Civil
Hozzászólások száma : 55 Join date : 2013. Oct. 13. Age : 35
| Tárgy: Re: Magán kaland Szomb. Okt. 19, 2013 6:52 pm | |
| Üdv! Magán kalandra jelentkeznék, hogy megkeressem Dr Thomast, a pulcsim egykori tulajdonosát. | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Magán kaland | |
| |
|
| |
| Magán kaland | |
|