| A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az Első lépések-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
|
Legutóbbi témák | » Társalgó Csüt. Aug. 26, 2021 3:05 pm by Demolition Captain» Diego CrownCsüt. Júl. 02, 2015 10:54 pm by Diego Crown » Rekviem Szer. Júl. 01, 2015 8:09 pm by Madárijesztő» A Robinson parkVas. Jún. 21, 2015 5:50 pm by Andrew Ramirez» Csokit vagy csalunk!Vas. Jún. 21, 2015 4:52 pm by Andrew Ramirez» Jess Kayle - A Sárkány GyermekeKedd Jún. 16, 2015 11:15 pm by Jess Kayle» Jess KayleVas. Jún. 14, 2015 4:35 pm by Jess Kayle» Amecchi ElőtörténetKedd Jún. 09, 2015 6:24 am by Madárijesztő» Orvosi igazolásokKedd Jún. 02, 2015 9:13 pm by Ra's Al Ghul» Smallville ÁllatkertSzer. Május 20, 2015 11:13 pm by Cybergyík |
|
| Gotham Enyészet - Divide et impera! | |
|
+22Gid Lucione Kártyás ember Amethysta Védelmező Greed Michael White Sylvian Kervin Robin Tigra Merry Winter Mammon Demolition Captain Zoey Redbird Bisur Michelle Sinistresang Duncan MacFarlane Kétarc Teodor Black Adam Stamford Maverick Hatred Vadmacska 26 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vadmacska Önbíráskodó
Hozzászólások száma : 2487 Join date : 2011. Feb. 22.
| Tárgy: Re: Gotham Enyészet - Divide et impera! Szomb. Márc. 26, 2011 9:32 am | |
| Michelle, Bisur ti is el vagytok fogadva. Na mielőtt elkezdenénk jöjjön pár jó tanács. A következő korszakkaland nem lesz rövid, így sokáig le lesznek foglalva a karaktereitek, de mivel gondoltam azokra is, akik egy kis pihenőt is akarnak tartani a terrorom alól, így négy fejezetre bontottam. A fejezetek között jöhettek-mehettek, és ha még akarjátok akkor másik karaktereteket is behozhatjátok. Úgyhogy nem kell megijedni, nem fogtok évekig alattam szolgálni. Másik dolog ez Korszak Kaland, itt már minden élesben megy, úgyhogy ha nem dolgozik bennetek eléggé a túlélési ösztön könnyen elveszthettek egy végtagot, vagy a játékosotokat is. Szóval nem kérnék olyat, hogy golyózáporban rohanás, meg hogy egyedül nekiugratok egy tucat fegyvernek. Itt már nem fogom annyival elintézni a dolgokat, hogy szétlövetem a térdeteket. Úgyhogy figyelni és vigyázni az életetekre. Még annyit, hogy a kalandban sok csata lesz. Lesz lehetőségetek egymás ellen is harcolni, úgyhogy csak óvatosan mit írtok. Legyetek reálisak nem mindenki tudja a kilőtt golyót elkapni, vagy kettévágni egy karddal. Az egymás elleni harcokban még fontos megjegyeznem, hogy ti szuperhősök/gonoszok vagytok, tehát tessék csevegni! Gondoljatok csak Pókemberre, vagy Jokerre, vagy bárkire akire szeretnétek, mindenki beszélget a nagy csaták közben, és nem csak annyit ordít, hogy "ÁÁÁÁRGHHH" meg "HALÁL RÁD". A kalandban a harc mellett fontos szerep jut, majd a saját gondolatoknak is. Mindig meg lesz adva a feladat, de ha szerinted a karaktered nem úgy cselekedne, vagy nem értene egyet a dolgokkal akkor tedd azt, amit "helyesnek" tartasz. Tessék kreatív lenni nem vagy te egy ész nélküli barom. A játékosokat három csoportra osztom: 1. Hatred, Maverick, Sárkány - Batman 2. Messiás, Szikla, Duncan - Macskanő 3. Bisur, Árnylány, Stalker - Falcone A kaland kezdetét veszi itt: Prológus | |
| | | Zoey Redbird
Hozzászólások száma : 30 Join date : 2011. Mar. 15.
| Tárgy: Re: Gotham Enyészet - Divide et impera! Szomb. Márc. 26, 2011 8:46 pm | |
| Mivel végre lement ez a hét kicsit fellélegezhetek és ezzel az erővel be is adnám jelentkezésemet, bár kicsit késve, de Rébuszn engedélyével támogatva. Remélem nem probléma | |
| | | Vadmacska Önbíráskodó
| Tárgy: Re: Gotham Enyészet - Divide et impera! Vas. Márc. 27, 2011 11:27 am | |
| Még szép, hogy jöhetsz te is. Akkor meg van a negyedik csapat is, vagy egyszemélyes társaság. Hol máshol is kezdenéd a kalandodat, mint a Gotham Városi Rendőrségen. | |
| | | Demolition Captain Huligán
Hozzászólások száma : 290 Join date : 2011. Apr. 06.
| Tárgy: jelentkezés Vas. Ápr. 10, 2011 2:27 pm | |
| Jó kalandnak ígérkezik! Én is jelentkeznék és Elektrominátorral jönnék. Itt az ideje őt is megmozgatni. | |
| Tárgy: Re: Gotham Enyészet - Divide et impera! Szomb. Május 28, 2011 11:24 am | |
| Na akkor elérkeztünk a kaland csúcspontjához, innen már be tudom mesélni a következő csapatot is. Vájár, azaz Elektrominátor, és Mammon jelentkezését elfogadom az első fejezetetek nem lesz túl hosszú, de annál mozgalmasabb. Ti vagytok a negyedik csapat, Maróni család szolgálata alatt, a kalandotok pedig ITT kezdődik. | |
| | | Mammon Huligán
Hozzászólások száma : 375 Join date : 2011. Apr. 17.
| Tárgy: Re: Gotham Enyészet - Divide et impera! Szomb. Május 28, 2011 11:41 am | |
| Ahwwww Yeeeeaaaaaahhhh! Király, köszönöm! | |
| Tárgy: Társalgás Szomb. Május 28, 2011 11:45 am | |
| Én is köszönöm! | |
| Tárgy: Re: Gotham Enyészet - Divide et impera! Szomb. Május 28, 2011 1:02 pm | |
| Na először is szívesen, másodikra pedig körbeírom a helyzeteteket. Eddig kint foglaltátok le a rendőröket, de szigorú parancsba volt adva, hogy nem ölhetitek meg. Mammon a kis triótok parancsnoka, és a harmadik tagotok IX. A feladatotok Rébusz csapat támogatása, és ha kell Rébusz védelme. Mint, például most, amíg kimenti a fegyvert, amiért jöttetek. U.I. Ja igen örülök, hogy már írtatok | |
| | | Merry Winter
Hozzászólások száma : 8 Join date : 2011. Jun. 01.
| Tárgy: Re: Gotham Enyészet - Divide et impera! Vas. Jún. 05, 2011 2:02 pm | |
| | |
| Tárgy: Re: Gotham Enyészet - Divide et impera! Csüt. Jún. 16, 2011 1:23 pm | |
| Na akkor gratulálok mindenkinek, és magamnak is, hogy sikerült úgy, ahogy időre befejezni a kalandot. A számunk igaz megfogyatkozott, remélem azért majd visszatér egyszer Duncan, és Adam is, de ha jól értesültem új tagjainkkal többen leszünk mint valaha. Az epilógus megíródott, ezzel hivatalosan is vége az első fejezetnek, és talán már bepillantást nyerhettek, a háttérben meghúzódó szálak közé, talán már sejtitek ki mozgat mindent. Akkor a következő fejezetről. Fegyverkezés címen fog futni, és a városi bandák felkészüléséről fog szólni, mint a címből sejthető. A pénz elégetésével kényes helyzet alakult ki, és Falcone meggyengült, de még mindig ő családja a vezető. Így marad a négy darab csapat, Batman, Macskanő, Falcone család, és Maróni család vezetésével. A Kövesd a pénzt! kaland Március 26.-án este játszódott, azóta eltelt bő két hónap. Ha az eddigi játékosok kívánják folytatni a kalandot, és úgy gondolják, hogy ez idő alatt is a "vezetőjük" alatt szolgáltak, és még talán bővítést is szándékoznak írni, akkor kérem a bővítésbe beleírni, hogy a két hónap alatt folyamatosan tettek az ügyük érdekében. Természetesen, mint a 3 hónapos bővítésben itt sem kérek túl nagy dolgokat. Pár fej beverése, és nyomozás ennyi. A II. fejezetet most vasárnap Június 19.-én fogom elkezdeni, hogy aki még magánkalandba ragadt, annak is legyen ideje befejezni, hogy kezdésre befusson. Akkor a játékban nyújtott teljesítményetekkel mindenkinek meg vagyok elégedve, természetesen kivétel a késők, akik nem tudtak írni időben. Ezért kérném, akik folytatnák a kalandot azok írjanak egy postot ez után, hogy jelentkeznek, és hogy milyen aktívak. Az általuk ígért postolási idő alapján fogom megint belőni a körváltásokat. Aki nem tud elég aktív lenni az ne jöjjön, nem akarhatja ő sem, hogy lassítsuk a kalandot. Végül a teljesítményekért, amit nyújtottatok Duncan MacFarlene, Adam Stamford, és Teodor Black átkerültek a Kivülállók közé, Stalker, és Bisur pedig a Gaztevők sorait fogják mostantól erősíteni. Gratulálok nekik, ha ezt akarták elérni. Végül ha tényleg objektíven nézném a dolgot, akkor csak szépítettem a "meg vagyok elégedve" a teljesítményetekkel. Aki valóságos értékelést kíván a játékáról az szóljon és elküldöm neki pm-ben. Nem akarok senkit nyilvánosan porig alázni, annyi azért mindenkire igaz volt, hogy csak követtétek a parancsokat, és nem tetteket a karakteretek érdekében. NA és akkor még egy kiegészítés. Nem csak ti kértek visszajelzést a kalandról, én nekem is szükségem lenne rá. A fejezetek hossza körülbelül hasonlók, és a stílusuk is ilyen akciódús. Ezért kérnék véleményt, hogy hosszabbakat akartok, vagy rövidebbeket, esetleg kevesebb vérengzést, vagy éppen kevesebb gondolkodást.
A hozzászólást Vadmacska összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Jún. 17, 2011 12:28 am-kor. | |
| | | Mammon Huligán
Hozzászólások száma : 375 Join date : 2011. Apr. 17.
| Tárgy: Re: Gotham Enyészet - Divide et impera! Csüt. Jún. 16, 2011 2:25 pm | |
| Én jelentkeznék. Hogy kivel, azt még nem tudom (tekintve hogy gyártok-e NJK-t, vagy Stolidus szabaddá válik-e), de mindenképpen részt vennék a következő felvonásban. Szerintem aktívan, max 2 napot kések a reaggal. Ha annál többet, minden bizonnyal meghaltam. Viszont örülnék értékelésnek, már amennyire lehet mit értékelni a játékomon. Nekem pedig édes mindegy, hogy PM-ben vagy nyilvánosan vagyok megalázva. Utóbbit is felvállalom hogy mások is tanuljanak hibáimból . | |
| Tárgy: Re: Gotham Enyészet - Divide et impera! Csüt. Jún. 16, 2011 5:44 pm | |
| Én is szeretném még folytatni. Szívesen benne lennék a következő felvonásban. Hogy kivel jövök az majdnem egyértelmű, hogy marad ugyanaz, vagyis Elektró, az NJK-m, mivel a másik kari most nem szalonképes (mert hát ezt hogy lehetne nevezni? ). Amúgy én naponta tudok majd postolni. Értékelést küldhetsz nekem is. Mindegy hol okítasz ki. Nem árt kicsit fejlődnöm. | |
| | | Tigra Önbíráskodó
Hozzászólások száma : 284 Join date : 2011. Jun. 11. Age : 29
| Tárgy: Re: Gotham Enyészet - Divide et impera! Csüt. Jún. 16, 2011 6:20 pm | |
| Én is jelentkeznék, és természetesen Felinával Naponta tudnék is szerintem írni, csak talán szombaton nem. | |
| | | Bisur Törvényen kívüli
Hozzászólások száma : 343 Join date : 2011. Feb. 26. Age : 28 Tartózkodási hely : Gotham
| Tárgy: Re: Gotham Enyészet - Divide et impera! Csüt. Jún. 16, 2011 11:43 pm | |
| Folytatom. Általában 48 órán belül tudok írni, de becsúszhat ez-az, akkor jelzem majd. Vállalom a nyilvános megalázást, küld a képembe Kurt. | |
| | | Robin
Hozzászólások száma : 355 Join date : 2011. May. 03. Age : 33 Tartózkodási hely : Gotham City
| Tárgy: Re: Gotham Enyészet - Divide et impera! Pént. Jún. 17, 2011 9:26 pm | |
| Én is jönnék Stalkerrel. Maximum 3 napon belül írok. Hétvégék azok, amik nem biztosak, de akkor úgyis kiíratom magamat. Ami meg az értékelést illeti jöhet ide is, vagy PM-ben egyre megy. | |
| | | Sylvian Kervin
Hozzászólások száma : 80 Join date : 2011. May. 25.
| Tárgy: Re: Gotham Enyészet - Divide et impera! Pént. Jún. 17, 2011 9:47 pm | |
| Ha már ennyire rábeszéltek, jönnék én is. Általában tudok írni naponta, a hétvégéken ez nem biztos. | |
| | | Hatred
Hozzászólások száma : 101 Join date : 2011. Feb. 24.
| Tárgy: Re: Gotham Enyészet - Divide et impera! Pént. Jún. 17, 2011 11:53 pm | |
| Hát én ezt a részt kihagyom ellenben: Kérnék értékelést és... A kaland tetszett, bár kicsit hirtelen jött a rendőrségre rohanós rész és furcsák voltak a fémes csengésű ajtónállók, de egyébként jó volt és várom a nagy konklúziót már a végén, de ugye az még arrébb lesz. | |
| | | Teodor Black
Hozzászólások száma : 185 Join date : 2011. Feb. 22. Age : 34 Tartózkodási hely : Pécel
| Tárgy: Re: Gotham Enyészet - Divide et impera! Szomb. Jún. 18, 2011 10:37 am | |
| Én is jelentkezem, naponta tudok írni. | |
| | | Michael White Igazságosztó
Hozzászólások száma : 300 Join date : 2011. Mar. 11. Age : 35
| Tárgy: Re: Gotham Enyészet - Divide et impera! Szomb. Jún. 18, 2011 6:38 pm | |
| Én is jönnék most is. Szerintem tudok naponta is posztolni, legrosszabb esetben két naponta. Kimaradás persze elképzelhető, akkor fogok szólni előre. | |
| Tárgy: Re: Gotham Enyészet - Divide et impera! Vas. Jún. 19, 2011 12:00 pm | |
| Akkor az összes jelentkezőt elfogadom. A gonoszok számának úgy ahogy örülök, de ne aggódjanak a jók nem lesz hátrányuk a számukból. Akkor most bemásolhatnám a tanácsokat újra, de nem fogom, aki nem olvasta el az egy oldallal ezelőtt megteheti. Annyi azért megjegyeznék, hogy tessék jobban figyelni a saját célokra, és a harc közbeni beszélgetésre. Eddig csak Mammon és Vájár tette meg nekem, aminek örülök is. A többiek vegyenek róluk példát. A csapatok változtak, úgyhogy nézzétek meg, hova is tartoztok. A körváltások maradnak három naponként, a késések és nehezítések újra kezdődtek. Aki késik annak megnehezítem az életét. Aki háromszor késik az elhalálozik.
A csapatok: Michael White - Batman Teodor Black - Macskanő Bisur, Stalker - A Római Birodalom Mammon, Vájár, Rongybaba - Maróni család és a két kívülálló: Cardas Sylvian Kervin
Folytatás: Prológus | |
| | | Duncan MacFarlane Törvényen kívüli
Hozzászólások száma : 129 Join date : 2011. Mar. 13.
| Tárgy: Re: Gotham Enyészet - Divide et impera! Pént. Jún. 24, 2011 12:24 pm | |
| Üdv mindenkinek!
Visszatérésem alkalmából szeretnék jelentkezni a kalandra, ha még lehet. Elvileg naponta tudok írni, hétvégén lehet hogy kimaradok, de ezt jelzem előre. | |
| Tárgy: Re: Gotham Enyészet - Divide et impera! Szomb. Jún. 25, 2011 4:47 pm | |
| A jelentkezésedet elfogadom, sőt jobban örülök, mint bárkinek aki tegnap jelentkezett korszakra. Küldtem Pm-et a részletekért. Kalandod kezdete pedig nem máshol van mint : Gotham Központi KórházElőzménye pedig: már megkaptad a feladatot, hogy rájöjjetek mi is akar lenni Maróni nagy dobása. Ezért Ginával újra összefogva nekiindultatok a városnak megritkítani információt szerezni a maffiavezér embereitől. | |
| | | Michelle Sinistresang Huligán
Hozzászólások száma : 76 Join date : 2011. Feb. 27. Age : 30 Tartózkodási hely : Az árnyak között....
| Tárgy: Re: Gotham Enyészet - Divide et impera! Hétf. Jún. 27, 2011 8:10 pm | |
| Folytatnám én is a macska-egér játékot köz és önkívánatra. | |
| Tárgy: Re: Gotham Enyészet - Divide et impera! Hétf. Jún. 27, 2011 10:15 pm | |
| A kaland fonalát felveheted, a Falcone családnál Stalker és Bisur mellett, de azért olvasd el az előzményét is. | |
| | | Greed
Hozzászólások száma : 13 Join date : 2011. Jun. 26. Age : 35
| Tárgy: Re: Gotham Enyészet - Divide et impera! Kedd Jún. 28, 2011 1:16 pm | |
| Akkor amint megbeszéltük, én is szeretnék csatlakozni erre a küldetésre. | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Gotham Enyészet - Divide et impera! | |
| |
| | | | Gotham Enyészet - Divide et impera! | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |