| A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az Első lépések-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
|
Legutóbbi témák | » Társalgó Csüt. Aug. 26, 2021 3:05 pm by Demolition Captain» Diego CrownCsüt. Júl. 02, 2015 10:54 pm by Diego Crown » Rekviem Szer. Júl. 01, 2015 8:09 pm by Madárijesztő» A Robinson parkVas. Jún. 21, 2015 5:50 pm by Andrew Ramirez» Csokit vagy csalunk!Vas. Jún. 21, 2015 4:52 pm by Andrew Ramirez» Jess Kayle - A Sárkány GyermekeKedd Jún. 16, 2015 11:15 pm by Jess Kayle» Jess KayleVas. Jún. 14, 2015 4:35 pm by Jess Kayle» Amecchi ElőtörténetKedd Jún. 09, 2015 6:24 am by Madárijesztő» Orvosi igazolásokKedd Jún. 02, 2015 9:13 pm by Ra's Al Ghul» Smallville ÁllatkertSzer. Május 20, 2015 11:13 pm by Cybergyík |
|
| Finnigan Bár | |
|
+3Teodor Black Maverick Vadmacska 7 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Tigra Önbíráskodó
Hozzászólások száma : 284 Join date : 2011. Jun. 11. Age : 29
| Tárgy: Re: Finnigan Bár Csüt. Aug. 18, 2011 11:31 am | |
| Bemegyek a bárba, amit szinte már teljesen kipucoltak, sérülteknek nyomuk sincs, senkinek, kivéve a hullák, akik még a halottszállítót várják. A táncéren vagyok, mikor meghallom Luka és Claire lépteit. Hát már nekik sincs sok tennivalójuk. Ekkor pillantok meg egy őszes női alakot, fehér köpenye elárulja mesterségét. Aztán eszembe villan a gondolat, hogy Dr. Thompkins lehet az, akit felhívtam. A hullákat nézi, ránk nem fordít túl sok figyelmet. Valamit szeretnék mondani, hogy elűzzem ezt a kísérteties csendet, de semmi érdekes vagy figyelemfelkelő szöveg nem jut az eszembe, így hát csak megkérdem a doktornőt: - Elnézést, ön miért nem ment el a többiekkel? - szólok finoman, kis érdeklődést csempészve bele. | |
| | | Teodor Black
Hozzászólások száma : 185 Join date : 2011. Feb. 22. Age : 34 Tartózkodási hely : Pécel
| Tárgy: Re: Finnigan Bár Pént. Aug. 19, 2011 12:00 am | |
| Geronimo! Az autó elektronikája megadta magát, mostmár úgy táncol, ahogy én fütyülök. Mikor szikrát kap a két rézkábel, hirtelen elhallgat a riasztó, és felbőg a motor. Zene füleimnek. Nem is tétovázom tovább, sebességbe teszem az autót, és gurulok is el a Finnigan bár mellett. Dixon dokk. Ez jár a fejemben, miközben csak gyorsítok. Vajon mi fogad ott? Egyáltalán, odamentek a többiek is? Vagy az infó alapvetően hibás? Ezt csak egyféleképpen tudhatjuk meg. Könyököm sajogásával mit sem törődve több gázt adok, és már száguldok is. | |
| | | Vadmacska Önbíráskodó
Hozzászólások száma : 2487 Join date : 2011. Feb. 22.
| Tárgy: Re: Finnigan Bár Pént. Aug. 19, 2011 9:56 am | |
| A doktornő meglepődve néz rád, hogy ilyen közvetlenül kezdesz el hozzá beszélni. Sőt még inkább azon, hogy még sohasem találkoztatok, legalábbis az emlékezeted szerint, és csak így bemutatkozás nélkül leszólítod. - Öhm és pontosan ki is kérdezi? A ruhája alapján mentőorvos, és nem is a legrendezettebb formában. Mivel nem az én csapatommal jött, ezért nem alaptalan a kérdésem. - Luka és Claire elsomfordálnak melletted, és csak félszeg pillantásokat vetnek a doktornőre. Látod, hogy amikor az ápolód és a doktornő szeme találkozik, gondok redőzik mindkettő homlokát, de csak egy pillanatig. - A kérdésére pedig idegen, csak egy kérdéssel tudok felelni. Milyen többiek? - A két "társad" eltűnik a bejárati ajtóban, és így egyedül maradsz a szúrós szemű nőstényördöggel, aki kora ellenére is, túl sokat tudna tenni veled, ami ellen még védekezni sem tudnál. A kocsi száguld, igaz amennyire csak a telik a motorház alatt szunnyadó lovaktól. A dixon dokkok nincs messze, sőt talán még túl közel is van. A megfelelő épületet már nehezebb megtalálni, és ebben a pontos cím se segít sokat. A leglepukkantabb környékre jöttél a közelben, így aligha van könnyű dolgod. Teodor Black kalandfolytatás: Dixon Dokk | |
| | | Tigra Önbíráskodó
| Tárgy: Re: Finnigan Bár Pént. Aug. 19, 2011 11:50 am | |
| Nah, ezt jól megcsináltam. Úgy akartam kérdezni, mintha nem tudnám, kicsoda, hiszen nem is voltam benne biztos, de most már kétség kívül ő Dr. Thompkins, és jobb lett volna mással kezdeni a beszélgetést. - Ó, elnézést, nem tudtam, hogy ön az, a nevem Felicia Cardas. Igen, rohammentős vagyok - közben magamra maradok az idős hölggyel, úgy tűnik, nagyon is félik a nevét. - A Központi Kórházból vagyok. Én hívtam erősítést. Őket értettem a többiek alatt.
| |
| | | Robin
Hozzászólások száma : 355 Join date : 2011. May. 03. Age : 33 Tartózkodási hely : Gotham City
| Tárgy: Re: Finnigan Bár Hétf. Aug. 22, 2011 7:04 pm | |
| A doktor végigmustrál téged és hagyja, hagy lógjon az utolsó mondatod a levegőben, reméli, hogy eszedbe jut, hogy miért is maradt ő hátra.
- Maga szerint miért maradtam hátra? Mert lusta vagyok? Mert nem törődöm a betegeimmel? Hát elárulom magának ifjú hölgy! - hangja ingerült - Mert valakinek itt kellett maradnia, aki ért is a beteg ellátáshoz, mert Isten se tudja, hogy még hány sérültet hoznak ide ma éjjel. De maga meg mit keres itt?
A doktornő türelmetlenül várja a válaszodat. | |
| | | Tigra Önbíráskodó
| Tárgy: Re: Finnigan Bár Hétf. Aug. 22, 2011 9:29 pm | |
| Ajaj, körülmér. Rosszul kezdtem bemutatkozást. És talán nem szereti a meta-humánokat. És nem tudom leplezni magam, hogy az vagyok, tekintve macskaszerű alakomat. Erőt veszek magamon, és felelek: - Én hívtam az erősítést a bárhoz, ugyanis hárman aligha tudtuk volna ellátni az összes sebesültet. A mai nap elég kemény volt, ezért olyan a ruhám, amilyen, átöltözni nincs idő ilyenkor, elnézést kérem - mondom, ugyanis már megjegyezte korábban a megjelenésem megkérdőjelezhetőségét, és szerettem volna közölni vele, hogy nem hanyagságból tettem. | |
| | | Robin
Hozzászólások száma : 355 Join date : 2011. May. 03. Age : 33 Tartózkodási hely : Gotham City
| Tárgy: Re: Finnigan Bár Pént. Aug. 26, 2011 5:21 pm | |
| A doktornő megint csak néz téged egy kicsit, úgy látszik imádja a hatás szüneteket. Tekintete most már nem gyilkos, hanem csak szimplán jeges. Végül megszólal.
- A nevem Dr. Leslie Thompkins, de gondolom már kitalálta, hogy ki is vagyok, ifjú hölgy. Amit ma tett az mondhatni kiemelkedő. Mesélje el, hogy konkrétan mit is tett addig, míg mi megérkeztünk erre a helyre.
Időközben Luka és visszajön a szobába. Némán megvárja a válaszodat a doktornő kérdésére, aztán megszólal.
- Mindenkit elvittek innen, már a holtesteket is. Viszont a kórházban most egy kisebb felfordulás van, szóval jó lenne, ha bemennénk. Velünk tart a hölgy is? | |
| | | Tigra Önbíráskodó
| Tárgy: Re: Finnigan Bár Pént. Aug. 26, 2011 5:49 pm | |
| Rendben, most már nem annyira feszült a helyzet, azt kéri, hogy meséljem el, mi is történt amíg meg nem érkezett. Belekezdek. - Egy utcai lövöldözéshez hívtak ki bennünket, én és az ápolóm, Luka, elláttuk az ottani sérülteket. A lövöldözést kezdeményező két embert követve jutottunk ide, a bárhoz. A tűzharc alatt a sérülteket húztuk fedezékbe, a legsúlyosabbakat láttuk el először, és ha volt idő, akkor a kevésbé komolyakat is. Miután a macskanők bejutottak a bárba, odabent is tudtunk dolgozni, ekkor hívtam az erősítést. Amíg meg nem érkeztek, addig az emeleten is ellátunk pár embert, akiknek a közelében egy bomba robbanhatott. Luka közben ismét felbukkant, és türelmesen végighallgatta a "jelentésemet", amit megpróbáltam minél katonásabban és határozottan mondani. Csak eztán szólal meg, mire én válaszolok, de ügyelek rá, hogy ne fordítsak hátat a doktornőnek, ezzel is megadva a tiszteletet. - Rendben, hacsak nincs ránk itt szükség - fordulok Dr. Thompkinshoz. - Melyik kórházban vannak a sérültek, mert nem a központiban, nem annak az egységeit hívtam. | |
| | | Robin
| Tárgy: Re: Finnigan Bár Hétf. Aug. 29, 2011 6:17 pm | |
| A doktornő türelmesen végig hallgat, Luka szavaira szimplán csak bólint.
- Maga szerint honnan szalajtottak engem? A keleti oldalon lévő kórházról van szó. Ne kérdezze, hogy mért onnan küldték az erősítést, úgy látszik Gothamben is a csúcson van a kommunikáció. - válaszolja a kérdésedre, majd kimegy a teremből.
- Jobb, ha vele tartunk. - mondja Luka, majd ő is kisétál a doki után.
A döntés most Rajtad áll. Elmész-e velük, vagy itt maradsz és magad döntöd el a sorsod, ez csak rajtad múlik. | |
| | | Tigra Önbíráskodó
| Tárgy: Re: Finnigan Bár Hétf. Aug. 29, 2011 9:58 pm | |
| Miután befejezi a mondandóját a doktornő, elindul, ki a teremből. Luka közli velem, hogy szerinte követni kéne, ezzel véleményéhez híven indul is. Nem is kérdés, megyek-e. Ha már eddig belemerültem az eseményekbe, nincs kiút, látni akarom hogyan is végződik, még ha az a kórház is. Szóval Luka és a doktornő nyomába eredek. Ez talán még egy jó pont is lehet, hogy alávetem magam Dr. Thompkinsnak és követem. Vagy megint sértésnek veszi? Hát nem tudom. Annyi dolog történt már ma, hogy nem tudom, tisztán gondolkodom-e, vagy racionálisan. | |
| | | Robin
| Tárgy: Re: Finnigan Bár Csüt. Szept. 01, 2011 7:22 pm | |
| Ahogy kilépsz a bárból a mentőautód áll kint, Luka épp beszáll és Thompkins hátra mászik be.
- Gyere siessünk! - szól hozzád a kocsiból Luka.
Az utcán nincsen senki. Úgy látszik a bárban történtek elijesztették a környéken lévőket.// Folytatás: Saint Luke Kórház // | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Finnigan Bár | |
| |
| | | | Finnigan Bár | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |