| A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az Első lépések-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
|
Legutóbbi témák | » Társalgó Csüt. Aug. 26, 2021 3:05 pm by Demolition Captain» Diego CrownCsüt. Júl. 02, 2015 10:54 pm by Diego Crown » Rekviem Szer. Júl. 01, 2015 8:09 pm by Madárijesztő» A Robinson parkVas. Jún. 21, 2015 5:50 pm by Andrew Ramirez» Csokit vagy csalunk!Vas. Jún. 21, 2015 4:52 pm by Andrew Ramirez» Jess Kayle - A Sárkány GyermekeKedd Jún. 16, 2015 11:15 pm by Jess Kayle» Jess KayleVas. Jún. 14, 2015 4:35 pm by Jess Kayle» Amecchi ElőtörténetKedd Jún. 09, 2015 6:24 am by Madárijesztő» Orvosi igazolásokKedd Jún. 02, 2015 9:13 pm by Ra's Al Ghul» Smallville ÁllatkertSzer. Május 20, 2015 11:13 pm by Cybergyík |
|
| Gyémánt kerület sikátorai | |
|
+9Madárijesztő Kétarc Keisha Zöld Íjász Merry Winter Batman Vadmacska Teodor Black Adam Stamford 13 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Adam Stamford
Hozzászólások száma : 34 Join date : 2011. Feb. 22.
| Tárgy: Gyémánt kerület sikátorai Szomb. Márc. 19, 2011 9:19 pm | |
| A Gyémánt kerület sötét sikátorai ... | |
| | | Adam Stamford
| Tárgy: Re: Gyémánt kerület sikátorai Szomb. Márc. 19, 2011 9:27 pm | |
| //Adam Stamford, Teodor Black kaland kezdő reagálás// A TV-ben láttam a hírekben... Harminc körüli lehet a faszi... Hét nőt már megerőszakolt, ebből ötöt megölt. Mindig ugyanabban a sikátorban teszi. A rendőrség miért nem küld őrködni pár embert?! Miért ilyen lusták?! Ezért kell a szakadó esőben, este tízkor itt álldogálnom?! Még vacsorázni sem volt időm... éhes vagyok, kicsit messzebb megyek, és előkapom a zsebemből a szendvicsemet, amit Daisy csomagolt. Azonban nincs időm megenni, persze... miért is lenne?! Egy ismerős hangot hallok a sikátorból, majd egy pisztolylövést. Eldobom a kajám, majd a revolvert a kezembe csúsztatom, és kiugrom a fal mögül. Tőlem 10 méterre van egy fekvő férfi, és felette egy másik, pisztollyal a kezében. Nem tudom ki ő, de ismerős volt a hangja, feltéve, ha ő volt az. Rá fogom a revolvereimet:
- Ki a tököm vagy?! Dobd a pisztolyt, vagy elintézem, hogy már csak keresztapa lehess!
Kiáltom oda, majd a fickó lába közé célzok. | |
| | | Teodor Black
Hozzászólások száma : 185 Join date : 2011. Feb. 22. Age : 34 Tartózkodási hely : Pécel
| Tárgy: Re: Gyémánt kerület sikátorai Vas. Márc. 20, 2011 6:18 pm | |
| -Én a helyedben nem dobálóznék üres szavakkal, Szikla!- vigyorogva mondom, miközben ránézek. A hangom kemény, a maszk miatt meg nem láthatja arcom kifejezését. Már régóta nyomozom a gyilkos után. Ennek a szemétnek a nők a gyengéi. Olyannyira, hogy 5-öt megerőszakolt. Csak reménykedni tudok benne, hogy már halottak voltak addigra. A 2 másik túlélő életét örökre hazavágta. A TV vele volt tele, de úgy látszik, senki sem mozdult rá. Kivéve Sziklát. Ez meglepett, hogy őt itt találom. | |
| | | Adam Stamford
| Tárgy: Re: Gyémánt kerület sikátorai Vas. Márc. 20, 2011 6:30 pm | |
| Csak két ember tudja a nevemet: Sárkány, és Messiás. Előbbi nem lehet, az ő hangja más, olyan gyerekes. Akkor ez Messiás:
- Sosem gondoltam volna, hogy van még egy ember rajtam kívül, aki hajlandó felkelni a székből az igazság érdekében! - mondom, majd elnevetem magam, és odasétálok. Ránézek a földön fetrengő féregre, majd belerúgok egyet, és folytatom - megölöd, vagy öljem meg én? Egyébként ha jól emlékszem, elfelejtettem megköszönni, hogy a múltkor megmentettél! Mint egy igazi katona... jól sejtem, hogy te is szolgáltál a seregben?
Kérdezem, majd a kezemet nyújtom. Messiás jelen pillanatban az egyetlen ember, aki megérdemli, hogy a kezemet nyújtsam felé. | |
| | | Teodor Black
Hozzászólások száma : 185 Join date : 2011. Feb. 22. Age : 34 Tartózkodási hely : Pécel
| Tárgy: Re: Gyémánt kerület sikátorai Vas. Márc. 20, 2011 6:44 pm | |
| -Nem, nem szolgáltam sehol. Nekem az élet mutatott egy-s-mást. De ezekszerint egy harcedzett zsoldosféleséget tisztelhetek benned?- barátságosan elfogadom Szikla jobbját, és kezetrázok vele. Erős keze van, nem kérnék tőle egy pofont. -Épp pont most lőttem át a térdét. Ha megölnénk ezt a kis nyomorultat, akkor semmi értelme nem lenne. Meg akkor törvénytelenül járnánk el, a törvény üldözne minket. A börtönben úgysem szeretik a nemi erőszaktevőket. És a beteg embert hamarabb utolérik, ha sánta...Ne köszönj semmit, teszem amit tennem kell. De ez Rád is igaz, hiszen itt vagy. Megfogom a földön fekvő csóka lábát, és végighúzom a porban. Valami látványos helyre akarom felhúzni, hogy ámuljanak a rendőrök, amikor megtalálják
| |
| | | Adam Stamford
| Tárgy: Re: Gyémánt kerület sikátorai Vas. Márc. 20, 2011 7:09 pm | |
| Messiás nem akarja megölni a fickót! Ez tetszik, látom benne is ott van azért az emberség. Én sem szeretek egyből ölni, de ha eszembe jut, hogy akár Daisyt is bánthatta volna.. De ha nem, hát nem... had éljen! Az, hogy Messiás azt hiszi, hogy zsoldos voltam, nem tetszik, de most nem ez a fontos:
- Kezd elszaporodni a mocsok ebben a városban. Próbálom őket megfékezni, de nagyon nehéz dolgom van! Örülök, hogy van még néhány ember, aki képes valamit tenni, ha már a rendőrség is csak terhet jelent!
Mondom, majd még egyet rúgok a bűnözőbe. | |
| | | Teodor Black
| Tárgy: Re: Gyémánt kerület sikátorai Vas. Márc. 20, 2011 7:18 pm | |
| -A bűnözők sokan vannak, a bűnüldözők meg kevesen. A rendőrökről meg ne beszéljünk, ha nem nyújtanánk nekik tálcán az áldozatokat, sosem telne meg a börtön. Az ember könnyen válhat halottá az utcán, ha nem vigyáz magára. Halott ember meg ugye nem beszél.- amikor belerúg az áldozatba, szúrósan nézek rá, nem hogy inkáább segítene az ipse. De a vége csak egy alig hallható nevetés lesz részemről. -És Te hogy vélekedsz erről, Szikla? Ha van szervezett bűnözés, nem kéne szervezett bűnüldözésnek is lennie? | |
| | | Adam Stamford
| Tárgy: Re: Gyémánt kerület sikátorai Vas. Márc. 20, 2011 7:26 pm | |
| Messiás megint rávilágított a lényegre:
- Nem vagyok nagy csapatjátékos. Sok a kislány, aki nem tűri el a módszereimet. Többek között ezért vagy szimpatikus nekem: hasonlóan gondolkodunk. A többiek próbálkozzanak csak a gyenge módszerekkel, az én fegyverem a hideg acél, amit nem félek bevetni, és leszarom, hogy a rendőrség vagy a polgárok mit gondolnak! A hősöket, mint például Batman tudják piszkálni, de a bűnözőket szabadon hagyják. Én a saját módszereimet használom, és megtisztelő lenne, ha melletted harcolhatnék!
Mondom, majd leguggolok Messiás áldozatával szembe, és a szemébe mondom:
- Mondd: mi legyen a sorsod?! | |
| | | Teodor Black
| Tárgy: Re: Gyémánt kerület sikátorai Vas. Márc. 20, 2011 7:36 pm | |
| -Nyilván többen elejét vehetnénk a bűnöldözésnek. A kérdés csak az, hogy milyen módszerekkel?- fegyveremet megpörgetem, és markolatát átnyújtom neki.- Példát akarunk statuálni, de te hogyan tennéd? A jó, vagy a rossz utat választanád, hős lennél, vagy üldözött? Mutasd meg nekem, kérlek! De ne feledd: ha lelövöd, te is olyaná válsz, mint Ő! | |
| | | Adam Stamford
| Tárgy: Re: Gyémánt kerület sikátorai Vas. Márc. 20, 2011 7:45 pm | |
| A fegyvert gondolkodás nélkül átveszem:
- Desert Eagle! Szép, és hatásos, bár nem szeretem. Nem válogatok az eszközökben: előbb lövök, aztán kérdezek! Nem szeretek embert ölni, de ha ellenkezik, akkor meghal! A hősködés a többiek dolga, ők szép lassan kitisztíthatnák a várost... de mint mondtam, a mocsok nő Gothamben, és ők nem elég jók ahhoz, hogy kitisztítsák. Ez a hozzánk hasonlók feladata!
Ezután a fickó fejére célzok. Öt nőt megölt, két nő életét tönkretette, és ki tudja, miket csinált még az életében... Leengedem a kezem, és a pisztoly markolatával tarkón csapom a fickót, hogy elájuljon.
- Pusztuljon meg a börtönben! Járni már nem fog tudni, és soha nem fogja elfelejteni az arcunkat!
Mondom, majd leveszem az álarcom, és férfira nézek. Még nem ájult el... láthatja az arcomat:
- Nézd meg az arcom, te féreg! Jegyezd meg ezt az arcot! Gothamet meg fogom szabadítani tőletek!
Kiáltom, majd visszadobom a fegyvert Teonak. | |
| | | Teodor Black
| Tárgy: Re: Gyémánt kerület sikátorai Vas. Márc. 20, 2011 7:55 pm | |
| Ez kemény volt. Főleg a maszklevetős dolog, nem jó, ha az ellen ismeri a kilétünket. Mindenesetre ez a féreg sosem meri elmonani senkinek, hogy mit látott. Erre mérget veszek. -Helyes, látom helyén van az eszed! Kettőnkre kemény jövő vár, de szerintem képes leszel tartani az iramot! Vagy tévednék? - megint mosolygok, de jobb, ha ezt csak én tudom. | |
| | | Adam Stamford
| Tárgy: Re: Gyémánt kerület sikátorai Vas. Márc. 20, 2011 8:01 pm | |
| - Furcsa jövő vár ránk, de büszke lennék, ha melletted küzdhetnék a gonosz ellen! - mondom, majd felnézek. Az eső elállt, így már Messiás is láthatja az arcomat - Adam Stamford, ex-katona és a Sörét fegyverbolt vezetője. Nem kérem, hogy te is fedd fel a kiléted, ez a te döntésed, ezzel csak meg akartam mutatni, hogy bízom benned... remélem, hogy te is így vagy ezzel!
Mondom, majd ismét kezet nyújtok. | |
| | | Teodor Black
| Tárgy: Re: Gyémánt kerület sikátorai Vas. Márc. 20, 2011 10:32 pm | |
| -Jó a szó,tesó!- mosolyodok el, kezemet nyújtva Adamnak- A Messiás, egyszerű munkás, aki szabadidejében a Külvárost tisztítja a gonosztól. A maszk marad, remélem nincs baj! Adamot most veszem szemügyre alaposabban: egy 40 éves csávó tele erővel, és túlbuzgó elszántsággal. Ilyen szövetségest nem találhat az ember minden bokorban. Ha mi ketten összefogunk, féljenek a bűnözők, mert mi mindenhol ott leszünk.
| |
| | | Adam Stamford
| Tárgy: Re: Gyémánt kerület sikátorai Hétf. Márc. 21, 2011 3:24 pm | |
| Hm, szóval Messiás a Külvárosban tevékenykedik! Ez nem rossz, mert én főleg Newtownban dolgozom, és így együtt könnyen felügyelhetjük a várost.
- Nem gond! Gyere, segíts!
Mondom, majd odamegyek a félholt áldozatunkhoz, megfogom a szíját, és összekötözöm vele. Ezután körülnézek, és láss csodát: egy kötelet találok! Szorosan hozzákötöm a szíjhoz, majd Messiással együtt felakasztjuk a fickót a mellettünk lévő ház tűzlétrájára, úgy, hogy ne essen baja. Előkapom a zsebemből a tollat és a papírt, amit a zsebembe tettem indulás előtt, majd felírom a papírra:
" Így jár minden gonosztevő!
A Szikla"
És a elhelyezem a szíj alá, hogy ne csússzon ki. | |
| | | Vadmacska Önbíráskodó
Hozzászólások száma : 2487 Join date : 2011. Feb. 22.
| Tárgy: Re: Gyémánt kerület sikátorai Hétf. Márc. 21, 2011 3:34 pm | |
| A művelet végrehajtásához precizitás, és óvatosságra lenne szükségetek, ha nem akarnátok hogy az áldozatnak fájjon bármi is, de mivel ilyen korlátokat nem állíttatok magatok elé, így hamar a levegőbe kerül. Már éppen a jól végzett nyugalmával örülnétek egymás sikerének, és újdonsült szövetségetek megalapításának, de a távolból rendőrszirénák zajára lesztek figyelmesek. Biztos valaki kihívta a rendőrséget a lövöldözés zajára. sikátorban álltok, nem sok választási lehetőségetek van, merre is kéne eltűnni a zsaruk elől. Még nem vagytok biztosak benne, de amit leműveltetek a Knights Stadionban biztos kaptatok egy szép kis körözést a fejetekre.
| |
| | | Teodor Black
| Tárgy: Re: Gyémánt kerület sikátorai Hétf. Márc. 21, 2011 3:50 pm | |
| Rendőrök! Tálcán nyújtjuk nekik az elkövetőt, de tuti elmennek mellette. Két maszkos "bűnözőjelölt" nekik jobban megéri, mint egy körözött gyilkos. Miért is? Mert bevannak ilyedve, hogy elvesszük az állásaikat. Elindulok az egyik kisebb utcán, de még hátrafordulok: - Én nem várom meg, míg ezek bekasztniznak. Gyere, húzzunk el innen!- a tervem, hogy keresünk egy tűzlétrát, és felmászunk a házak tetejére. Majd ott eltűnünk valahogyan. | |
| | | Adam Stamford
| Tárgy: Re: Gyémánt kerület sikátorai Hétf. Márc. 21, 2011 4:09 pm | |
| Persze, hogy jönnek a zsaruk! Csodálatos! Legszívesebben kilyukasztanám néhánynak a fejét! De akkor, Messiás szavaival élve, "olyan lennék, mint a bűnözők" . Messiásnak sincs kedve harcolni velük, ő futni kezd, úgy néz ki, hogy nem tud angyali képességeimről! . "Kicsatolom" a szárnyaimat, majd szabadjára engedem őket, és felkapom Messiást, és messze elrepülök, egy ház tetején szállok le. Leteszem a szövetségesemet, és azt mondom.
- Ja! Elfelejtettem szólni, hogy angyal vagyok!
Mondom, majd elmosolyodom... | |
| | | Vadmacska Önbíráskodó
Hozzászólások száma : 2487 Join date : 2011. Feb. 22.
| Tárgy: Re: Gyémánt kerület sikátorai Hétf. Márc. 21, 2011 10:52 pm | |
| Egy kecses szárnycsapással a levegőbe emelkedik az angyal, és felragadja a tűzlépcsővel szenvedő társát. A szárnyak csak hébe-hóba csapnak le, de még így is könnyedén fennmarad a két megtermett férfi a levegőben. A sebességetek csak Adamon múlik, és már a háztetők felett vagytok jócskán, mikor a rendőrök megérkeznek és körbeveszik az ajándékotokat. Ebből a magasságból csak a villogó fényeket, és a kék zubbonyos emberek mozgását látjátok, de már nem törődtök vele. Kart karba tett kézzel repültök el a naplementébe, egy szebb jövő felé, míg le nem szálltok. | |
| | | Teodor Black
| Tárgy: Re: Gyémánt kerület sikátorai Kedd Márc. 22, 2011 3:12 pm | |
| -Micsoda? Angyal vagy? Még sose hallottam igazi angyalokról, de a szárnyaidat nézve nem kételkedem. Úgy érzem, várnak még rám meglepetések.- mondom, miközben a ház szélein nézem az utcarészleteket. Ha leakarok lépni, nem várhatom meg a napfelkeltét, vagy hogy az emberek munkába induljanak. - Ha keresnél, keresd a jelet a Külváros falain! Megtaláljuk egymást, ezt garantálom! | |
| | | Adam Stamford
| Tárgy: Re: Gyémánt kerület sikátorai Kedd Márc. 22, 2011 7:25 pm | |
| Minden erőmet bevetve suhantam, szálltam Meglepte a Messiást hófehér szárnyam S nézett rám, értetlen arccal nem hitte el, hogy új társa egy angyal.
Társam "az elérhetőségét is megadta" De rólam többet kell tudnia, hogy készen álljunk a harcra! Így hát előveszek egy névjegykártyát a zsebemből Melyben olvashat az én elérhetőségemről: A Sörét fegyverbolt címe van rajta Nem adom meg az igazi címemet, hogy ne kerülhessek szarba.
Bízom Messiásba is, meg minden De a házban van Daisy, az egyetlen kincsem. Ha valami történne vele, Messiás hibája volna És levágnám az ujjait, szépen sorba!
Elég lesz a fegyverbolt címe //basszus, nehéz Adammel írni, így rímbe! // A kezemet nyújtom Messiásnak, és mosolygok egyet, de ezt már maszkban S elrepülök... eltűnök a hajnalban!//Kaland véget ért.// | |
| | | Batman Szuperhős
Hozzászólások száma : 99 Join date : 2011. Feb. 28.
| Tárgy: Re: Gyémánt kerület sikátorai Vas. Jún. 05, 2011 2:51 pm | |
| Merry Winter magánkalandja
Az idő késő délutánba fordul, ahogy a motorodon száguldozol a kerület kissé elhagyatott utcáin. Persze itt azért van rendesen forgalom még a késői időpont ellenére is. Végeztél a suliban, egyéb riasztást nem kaptál így csak fejtisztítás céljából pattantál motorra. Az eddig vele történtekről elmélkedsz mikor, ki fordulva a fő utcára hatalmas csődületet pillantasz meg. Az egyik leghíresebb, legdrágább és legforgalmasabb ékszerüzlet előtt számtalan rendőr autó látsz. Persze az elmaradhatatlan szemlélők is itt tobzódnak. Ki tudsz szűrni néhány szót, a rablásról és túszokról is szó esik. A maszkod nálad van, már csak rajtad múlik használod-e és ha igen akkor hogy látsz neki a feladatnak ami előtted termett. | |
| | | Merry Winter
Hozzászólások száma : 8 Join date : 2011. Jun. 01.
| Tárgy: Re: Gyémánt kerület sikátorai Vas. Jún. 05, 2011 3:17 pm | |
| Élvezem, ahogy a szél belekap a hajamba, ahogy néhány tincs kiszabadulva a sisak alól repdes a szélben... A hideg átmossa a testem, de engem nem zavar. Más talán már megfagyott volna, ha csak egy vékonyka pulcsiban motorozik ilyen nyaktörő sebességgel, de én nem éreztem a hideget, én magam voltam a fagyos dermedtség. Aztán valami csődületre figyeltem fel. Kissé távolabb megálltam a gyülekezőtől és letámasztottam a motort. Nem kötöttem ki, nem lehetett se szétszerelni, se beindítani, ráadásul ha kulcs nélkül nyúltak hozzá úgy kezdett el szirénázni, mintha az angyalok kürtjei zengenének. Csak a maszkom kaptam föl, meg kibontottam a hajam, ami ezüstös-búzaszín zuhatagként omlott a vállamra. A fehér garbó és fehér bőrnadrág a hosszú fehér csizmával kissé talán még szuperhősösnek is tűnt. Fölvetem a maszkot, és amint megérintettem, érezem, ahogy a képességem kinyílik, akár egy virág, amit meglocsoltak. Elindultam a csetepaté felé. Ha találok valahol egy rendőrt, esetleg Nat itt lenne valahol, akkor egy szimpatikusabb alakhoz megyek. - Jó napot, esetleg segíthetek valamiben? Remélem nem küldenek el, vagy hogy esetleg megtalálom Natet valahol. | |
| | | Batman Szuperhős
| Tárgy: Re: Gyémánt kerület sikátorai Vas. Jún. 05, 2011 8:54 pm | |
| Átnyomakodsz a tömegen, a szavaid egy fiatalabb rendőr hallja meg. Aki amint rá pillantasz, nem tudja elfojtani az arckifejezését, miszerint nem vagy teljesen épelméjű ebben a maszkban. -Sajnálom hölgyem de nem, maradjon inkább hátul....- Mondja elég lenéző hangon, majd egy idősebb tiszt is odalép hozzátok. -Tűnjön el kislány, ez itt nem álarcos bál! Menjen vagy bevitettem!- Süvölti feléd, némi nyál záporral kísérve. Itt bizony nem jutsz be, s kezdesz feltűnést is kelteni. A szemed sarkából egy ismerős gyereket pillantasz meg, az épület sarkától nem messze. Intenzíven integet neked, a ahogy sétálsz felé megismered. Nem rég menteted meg egy csapatnyi huligántól. -Erre be tudsz jutni....- Suttogja halkan, ahogy közelebb érsz hozzá. Int hogy kövesd. | |
| | | Merry Winter
Hozzászólások száma : 8 Join date : 2011. Jun. 01.
| Tárgy: Re: Gyémánt kerület sikátorai Hétf. Jún. 06, 2011 4:45 pm | |
| Milyen jellemző, a hatóságok egy csapatnyi magatehetetlen fánkzabáló idióta gyülekezete. Egy pillanatra lenne kedvem a nyálat a rendőr szájába fagyasztani, hogy tudja hol a helye, de az nem lenne illő, én segíteni jöttem, nem pedig ártani. Csak dühös pillantást küldök felé, megrázva ezüstszőke tincseim, majd felfigyelve az ismerős hangra megindulok abba az irányba.
Amikor közelebb érek, már felismerem a gyereket, az emlék még egészen friss, de érzem hogy elmosolyodom amikor meglátom. Segítettem valakin, ez mindig annyira felszabadító volt, ez volt az egyetlen, amiért megérte csinálni. Tudom önző dolog, de nem tehetek róla, szerettem a tudatot, hogy az emberek mosolya azért ragyoghat fel az arcukon, mert én ott voltam, és nem hagytam, hogy bántsák őket.
Amikor odaértem a gyerekhez rámosolyogtam. - Szia, örülök, hogy látlak. Hogyan tovább? Ha megindul követem, megbízok benne, hiszen miért akarna csapdába csalni? | |
| | | Batman Szuperhős
| Tárgy: Re: Gyémánt kerület sikátorai Hétf. Jún. 06, 2011 5:16 pm | |
| A kiskölyök bólint feléd mosolyogva, int még egyszer majd elindul az épületet megkerülve. Hátra-hátra pillant, hogy tényleg követed-e. Percekbe sem telik és az épület mögött találod magad. A hátsó rész régebbinek tűnik, a többit valószínűleg ehhez építették. Egy alagsori ablaknál áll meg, mi be van törve. Büszkén mutat rá. -Itt be tudsz jutni könnyedén. Nem is értem hogy azok a betörők miért nem itt jöttek be....- Félszegen pillant rád, majd újra a nyílásra mutat, hol éppen, de beférsz. -Köszönöm, hogy múltkor kihúztál a csávából...- Kicsit elvörösödik. Ha bemászol egy dohos üres helységbe jutsz ahonnan fölfelé rögtön vezet egy rozoga lépcső. | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Gyémánt kerület sikátorai | |
| |
| | | | Gyémánt kerület sikátorai | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |