DC Univerzumban játszódó FRPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DC Univerzumban játszódó FRPG

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az Első lépések-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Legutóbbi témák
» Társalgó
Filmek, sorozatok - Page 2 I_icon_minitimeCsüt. Aug. 26, 2021 3:05 pm by Demolition Captain

» Diego Crown
Filmek, sorozatok - Page 2 I_icon_minitimeCsüt. Júl. 02, 2015 10:54 pm by Diego Crown

» Rekviem
Filmek, sorozatok - Page 2 I_icon_minitimeSzer. Júl. 01, 2015 8:09 pm by Madárijesztő

» A Robinson park
Filmek, sorozatok - Page 2 I_icon_minitimeVas. Jún. 21, 2015 5:50 pm by Andrew Ramirez

» Csokit vagy csalunk!
Filmek, sorozatok - Page 2 I_icon_minitimeVas. Jún. 21, 2015 4:52 pm by Andrew Ramirez

» Jess Kayle - A Sárkány Gyermeke
Filmek, sorozatok - Page 2 I_icon_minitimeKedd Jún. 16, 2015 11:15 pm by Jess Kayle

» Jess Kayle
Filmek, sorozatok - Page 2 I_icon_minitimeVas. Jún. 14, 2015 4:35 pm by Jess Kayle

» Amecchi Előtörténet
Filmek, sorozatok - Page 2 I_icon_minitimeKedd Jún. 09, 2015 6:24 am by Madárijesztő

» Orvosi igazolások
Filmek, sorozatok - Page 2 I_icon_minitimeKedd Jún. 02, 2015 9:13 pm by Ra's Al Ghul

» Smallville Állatkert
Filmek, sorozatok - Page 2 I_icon_minitimeSzer. Május 20, 2015 11:13 pm by Cybergyík

Tükör
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span

Filmek, sorozatok

Go down 
+17
A Karmester
Andrew Ramirez
Madárijesztő
Halálcsapás
Mobster
Kevin Chase
Kétarc
Robin
Alix O'Flanagan
Mammon
Ruby Bailey
Demolition Captain
Maverick
Kurt Bozek / Griff
Vadmacska
Michael White
Teodor Black
21 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
SzerzőÜzenet
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Vadmacska

Hozzászólások száma : 2487

Filmek, sorozatok - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Filmek, sorozatok   Filmek, sorozatok - Page 2 I_icon_minitimeHétf. Dec. 05, 2011 10:58 am

Na akkor egy kis leendő előretekintés. Egy talán jó játék, ami egy jó képregényből készült, amit majd az oldalon is lejátszatunk. Very Happy (huh szép mondat. Na szóval tessék előre képezni magatokat:
https://www.youtube.com/watch?v=dnzhYHKuDUw
https://www.youtube.com/watch?v=JeKHy7aaTBk&feature=related
Vissza az elejére Go down
Kétarc

Kétarc

Hozzászólások száma : 803

TémanyitásTárgy: Re: Filmek, sorozatok   Filmek, sorozatok - Page 2 I_icon_minitimeHétf. Dec. 19, 2011 12:10 pm

Egy újabb DC gyöngyszem, nem tudom ki talált már rá erre, nekem újdonság.:

Jonah Hex

Filmek, sorozatok - Page 2 JonahHexdvd
Michael White
Igazságosztó
Igazságosztó
Michael White

Hozzászólások száma : 300

TémanyitásTárgy: Re: Filmek, sorozatok   Filmek, sorozatok - Page 2 I_icon_minitimeKedd Dec. 20, 2011 7:08 pm

Gondolom ez mindenkit érdekel. Very Happy

v=DKKFDVN0sKY
Mammon
Huligán
Huligán
Mammon

Hozzászólások száma : 375

TémanyitásTárgy: Re: Filmek, sorozatok   Filmek, sorozatok - Page 2 I_icon_minitimeSzer. Dec. 21, 2011 9:49 am

Nagyon vagány kabátja van Bane-nek Smile
Kevin Chase
Alvilági alak
Alvilági alak
Kevin Chase

Hozzászólások száma : 296

TémanyitásTárgy: Re: Filmek, sorozatok   Filmek, sorozatok - Page 2 I_icon_minitimeSzer. Márc. 28, 2012 12:13 pm

Kár azért a pályáért... Very Happy
Mobster
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Mobster

Hozzászólások száma : 67

TémanyitásTárgy: Japánul sorozat :)   Filmek, sorozatok - Page 2 I_icon_minitimeVas. Júl. 15, 2012 11:44 am

Gondoltam elkezdem nézni az x-men animációs sorozatot, erre meg japánul beszének benne. bom Szerintem már sokaknak ismerős, hogy a kedvenc sorozatuk egyszer csak átvált japánba.
Halálcsapás
Huligán
Huligán

Hozzászólások száma : 93

TémanyitásTárgy: Re: Filmek, sorozatok   Filmek, sorozatok - Page 2 I_icon_minitimeSzer. Aug. 01, 2012 12:24 am

A Sötét Lovag Felemelkedés!
(ez nem egy teszt vagy ilyesmi)

Ugye a DC talin megnéztük közösen ezt a filmet és én lehet új időszámítást fogok kezdeni, a premier dátummal, olyan jó lett. Szerény magánvéleményem szerint túlszárnyalja a két elődöt, jobb azoknál. Ami érdekes mert nem gondoltam volna, hogy ezt fogom mondani, mivel hatalmas nagy Joker és Heath Ledger fan is vagyok így számomra a 2. rész volt a megtestesült álom. De mégis a felemelkedés valahogy jobban átjött. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Na de azért volt egy két dolog ami zavart.

• Bane olyan dolgokról tud, amikről nem szabadna tudnia, egyszerűen túl ügyes néha. És neki nincs a háta mögött a maffia mint pl Jokernél se semmilyen más kiemelt informátor. Ez mondjuk nem is lenne baj, megszerezheti máshonnan az infókat, de van egy-két eset amikor már tényleg csak 10. szintű elmetrükkel tudná kideríteni azt amit felhasznál egy-egy akciójához
  • Nincs új soundtrack, pontosabban van három-négy újnak mondható elem, rész, szám, vagy ilyesmi, de alig halhatóak (kivétel trailerekben is hallható tömegkiabálás). Engem zavart, hogy ugyanazt a ritmus hallom mikor Bane felrobbant valamit mint mikor Joker tette ezt.
  • Szerintem sokszor jött elő ez a "pokolban született és ott is nőtt fel" szöveg.

De ezek az apró hibák senkit ne tántorítsanak el, nézzétek meg bátran, megéri.
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Vadmacska

Hozzászólások száma : 2487

TémanyitásTárgy: Re: Filmek, sorozatok   Filmek, sorozatok - Page 2 I_icon_minitimeSzer. Aug. 01, 2012 9:02 am

Na akkor itt az ellenvélemény. Lehet egyedül vagyok vele, de a kezdetek jó volt, a szint attól kezdve csak lefele épült. A bajom a mostanival, végig olyan érzésem volt, mintha csak újra felmelegített lett volna. Jön a nagy gonosz megállíthatatlan, és olyan terve van hogy csak csuda. Látványos volt a film nem erről van szó, de hát akkora nagy blődségek voltak benne, hogy csak na. A legnagyobb baromság azaz öt hónapos átfutás. (nem SPOILEREZEK remélem). Ennyi idő alatt senki nem csinált semmit? Ez piszok sok idő, még ha csak annyira is jövök rá, hogy mi lenne ha hülyére verném Bane-t meg az embereit, csak azért mert náluk van a fegyver, és miért ne lehetne inkább nálam????? Ezen kívül még egypár, de az már SPOILER lenne.
Másik nagy dolog, ami kifejezetten irritáló volt. A rövidség. Tudom hogy így is elég hosszú filmnek számít, de amennyi ötletet próbáltak meg belezsúfolni, ahhoz igen csak kevés. Mintha egy asztalnál ülő társaság, dobálna be ötleteket, meg látványos dolgokat, és akkor végül a nagy katyvasz lesz belőle. Csak úgy jönnek, mint egy jobb bokszmeccsnél a jobb horgok, és mire megérteném az elsőm már jön is a második, és még csak ki sem tudtam élvezni az előzőt. Ugyan ez volt a bajom Kétarc feltűnésével a Dark Kngight-ban. Csak egy fél óra, és semmi értelme nem volt. A hideg is kiráz az ilyentől.
Madárijesztő
Admin
Admin
Madárijesztő

Hozzászólások száma : 1325

TémanyitásTárgy: Re: Filmek, sorozatok   Filmek, sorozatok - Page 2 I_icon_minitimeSzomb. Aug. 04, 2012 4:18 pm

https://www.youtube.com/watch?v=i_BVqa4gpdM&feature=player_embedded

Amerika Kapitány vs Batman fan házivideó, elég jól meg lett csinálva, de Amerika Kapitány kicsit girhes. Very Happy
https://dcuniversefrpg.hungarianforum.net
Andrew Ramirez
Törvényen kívüli
Törvényen kívüli
Andrew Ramirez

Hozzászólások száma : 413

TémanyitásTárgy: Re: Filmek, sorozatok   Filmek, sorozatok - Page 2 I_icon_minitimeSzomb. Aug. 04, 2012 6:23 pm

Tetszett, "Marvel versus DC"-t nagyon nagyon szeretem plusz a két karakter is jó küzdelmet hozott, a jelmezek is nagyjából rendben voltak ahogy a harc menete is, HD minőség is jó volt. De azért lássuk be, Batman nyert volna, mert a Kapitány kezébe ugyan mitől jött volna vissza a pajzs ha már a földön hevert?
A Karmester
Gaztevő
Gaztevő
A Karmester

Hozzászólások száma : 248

TémanyitásTárgy: Re: Filmek, sorozatok   Filmek, sorozatok - Page 2 I_icon_minitimeSzomb. Aug. 04, 2012 7:06 pm

A videonak két vége van, de gondolom észre vetted Bis
Andrew Ramirez
Törvényen kívüli
Törvényen kívüli
Andrew Ramirez

Hozzászólások száma : 413

TémanyitásTárgy: Re: Filmek, sorozatok   Filmek, sorozatok - Page 2 I_icon_minitimeSzomb. Aug. 04, 2012 7:30 pm

Igen észrevettem, és mindkettőt megnéztem, az alapján mondom.
A Karmester
Gaztevő
Gaztevő
A Karmester

Hozzászólások száma : 248

TémanyitásTárgy: Re: Filmek, sorozatok   Filmek, sorozatok - Page 2 I_icon_minitimeSzomb. Aug. 04, 2012 9:19 pm

értem
Mobster
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Mobster

Hozzászólások száma : 67

TémanyitásTárgy: Re: Filmek, sorozatok   Filmek, sorozatok - Page 2 I_icon_minitimeVas. Aug. 05, 2012 8:59 pm

Egy kicsit furcsa a mozgásuk a videóban, de attól függően le a kalappal, jó kis videó Very Happy
Alfred Pennyworth

Alfred Pennyworth

Hozzászólások száma : 201

TémanyitásTárgy: Re: Filmek, sorozatok   Filmek, sorozatok - Page 2 I_icon_minitimePént. Aug. 17, 2012 1:25 pm

Penny Danvolt
Civil
Civil
Penny Danvolt

Hozzászólások száma : 313

TémanyitásTárgy: Re: Filmek, sorozatok   Filmek, sorozatok - Page 2 I_icon_minitimeCsüt. Aug. 07, 2014 1:29 pm

Madárijesztő
Admin
Admin
Madárijesztő

Hozzászólások száma : 1325

TémanyitásTárgy: Re: Filmek, sorozatok   Filmek, sorozatok - Page 2 I_icon_minitimeVas. Ápr. 26, 2015 4:41 am

Na gyerekek, folyamatosan jönnek a hírmorzsák a BvS és egyéb DC produkció kapcsán. A minap látott napvilágot a Suicide Squad egyik szereplője, Jared Leto által megformált Joker kinézete. Kép spoilerben:

Spoiler:

Vélemény: Vad, beteg, zseniális, és én nagyon várom. Az a klasszikus Joker vigyor tetkó és a sok HAHA... nagyon kemény, és ha megnézitek műfogai vannak. Valószínű Batman (Ben Affleck) szépen kiverte neki anno, és így oldotta meg.
https://dcuniversefrpg.hungarianforum.net
Marcoca

Marcoca

Hozzászólások száma : 14

TémanyitásTárgy: Re: Filmek, sorozatok   Filmek, sorozatok - Page 2 I_icon_minitimeKedd Május 19, 2015 5:25 pm

Láttam, hogy készülget egy új Batman film melyben egy csomó újszereplő lesz mint pl.Harley <3
Ra's Al Ghul
Admin
Admin
Ra's Al Ghul

Hozzászólások száma : 206

TémanyitásTárgy: Re: Filmek, sorozatok   Filmek, sorozatok - Page 2 I_icon_minitimeKedd Május 19, 2015 10:44 pm

Az nem Batman film lesz. Suicide Squad egy szuperbűnözőkből álló csapat, akik vagy hősködnek, vagy felrobban a fejük. Róluk szól majd a film.
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Filmek, sorozatok   Filmek, sorozatok - Page 2 I_icon_minitime

Filmek, sorozatok
Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Filmek, Sorozatok, Animációk
» Filmek-Vajon ki mondta?

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Univerzumban játszódó FRPG :: Off Részleg :: Társalgó-
Ugrás: