Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
DC Univerzumban játszódó FRPG
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az Első lépések-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Legutóbbi témák
» Társalgó Csüt. Aug. 26, 2021 3:05 pm by Demolition Captain
» Diego Crown Csüt. Júl. 02, 2015 10:54 pm by Diego Crown
» Rekviem Szer. Júl. 01, 2015 8:09 pm by Madárijesztő
» A Robinson park Vas. Jún. 21, 2015 5:50 pm by Andrew Ramirez
Hozzászólások száma : 67 Join date : 2012. Jul. 10. Age : 26 Tartózkodási hely : Kecskemét
Tárgy: Japánul sorozat :) Vas. Júl. 15, 2012 11:44 am
Gondoltam elkezdem nézni az x-men animációs sorozatot, erre meg japánul beszének benne. Szerintem már sokaknak ismerős, hogy a kedvenc sorozatuk egyszer csak átvált japánba.
Halálcsapás Huligán
Hozzászólások száma : 93 Join date : 2011. Aug. 17.
Tárgy: Re: Filmek, sorozatok Szer. Aug. 01, 2012 12:24 am
A Sötét Lovag Felemelkedés! (ez nem egy teszt vagy ilyesmi)
Ugye a DC talin megnéztük közösen ezt a filmet és én lehet új időszámítást fogok kezdeni, a premier dátummal, olyan jó lett. Szerény magánvéleményem szerint túlszárnyalja a két elődöt, jobb azoknál. Ami érdekes mert nem gondoltam volna, hogy ezt fogom mondani, mivel hatalmas nagy Joker és Heath Ledger fan is vagyok így számomra a 2. rész volt a megtestesült álom. De mégis a felemelkedés valahogy jobban átjött. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Na de azért volt egy két dolog ami zavart.
Bane olyan dolgokról tud, amikről nem szabadna tudnia, egyszerűen túl ügyes néha. És neki nincs a háta mögött a maffia mint pl Jokernél se semmilyen más kiemelt informátor. Ez mondjuk nem is lenne baj, megszerezheti máshonnan az infókat, de van egy-két eset amikor már tényleg csak 10. szintű elmetrükkel tudná kideríteni azt amit felhasznál egy-egy akciójához
Nincs új soundtrack, pontosabban van három-négy újnak mondható elem, rész, szám, vagy ilyesmi, de alig halhatóak (kivétel trailerekben is hallható tömegkiabálás). Engem zavart, hogy ugyanazt a ritmus hallom mikor Bane felrobbant valamit mint mikor Joker tette ezt.
Szerintem sokszor jött elő ez a "pokolban született és ott is nőtt fel" szöveg.
De ezek az apró hibák senkit ne tántorítsanak el, nézzétek meg bátran, megéri.
Vadmacska Önbíráskodó
Hozzászólások száma : 2487 Join date : 2011. Feb. 22.
Tárgy: Re: Filmek, sorozatok Szer. Aug. 01, 2012 9:02 am
Na akkor itt az ellenvélemény. Lehet egyedül vagyok vele, de a kezdetek jó volt, a szint attól kezdve csak lefele épült. A bajom a mostanival, végig olyan érzésem volt, mintha csak újra felmelegített lett volna. Jön a nagy gonosz megállíthatatlan, és olyan terve van hogy csak csuda. Látványos volt a film nem erről van szó, de hát akkora nagy blődségek voltak benne, hogy csak na. A legnagyobb baromság azaz öt hónapos átfutás. (nem SPOILEREZEK remélem). Ennyi idő alatt senki nem csinált semmit? Ez piszok sok idő, még ha csak annyira is jövök rá, hogy mi lenne ha hülyére verném Bane-t meg az embereit, csak azért mert náluk van a fegyver, és miért ne lehetne inkább nálam????? Ezen kívül még egypár, de az már SPOILER lenne. Másik nagy dolog, ami kifejezetten irritáló volt. A rövidség. Tudom hogy így is elég hosszú filmnek számít, de amennyi ötletet próbáltak meg belezsúfolni, ahhoz igen csak kevés. Mintha egy asztalnál ülő társaság, dobálna be ötleteket, meg látványos dolgokat, és akkor végül a nagy katyvasz lesz belőle. Csak úgy jönnek, mint egy jobb bokszmeccsnél a jobb horgok, és mire megérteném az elsőm már jön is a második, és még csak ki sem tudtam élvezni az előzőt. Ugyan ez volt a bajom Kétarc feltűnésével a Dark Kngight-ban. Csak egy fél óra, és semmi értelme nem volt. A hideg is kiráz az ilyentől.
Madárijesztő Admin
Hozzászólások száma : 1325 Join date : 2011. Feb. 21. Age : 33
Tárgy: Re: Filmek, sorozatok Szomb. Aug. 04, 2012 4:18 pm
Amerika Kapitány vs Batman fan házivideó, elég jól meg lett csinálva, de Amerika Kapitány kicsit girhes.
Andrew Ramirez Törvényen kívüli
Hozzászólások száma : 413 Join date : 2012. Mar. 17. Age : 28 Tartózkodási hely : Gotham
Tárgy: Re: Filmek, sorozatok Szomb. Aug. 04, 2012 6:23 pm
Tetszett, "Marvel versus DC"-t nagyon nagyon szeretem plusz a két karakter is jó küzdelmet hozott, a jelmezek is nagyjából rendben voltak ahogy a harc menete is, HD minőség is jó volt. De azért lássuk be, Batman nyert volna, mert a Kapitány kezébe ugyan mitől jött volna vissza a pajzs ha már a földön hevert?
A Karmester Gaztevő
Hozzászólások száma : 248 Join date : 2011. Apr. 06. Age : 30
Tárgy: Re: Filmek, sorozatok Szomb. Aug. 04, 2012 7:06 pm
A videonak két vége van, de gondolom észre vetted Bis
Andrew Ramirez Törvényen kívüli
Hozzászólások száma : 413 Join date : 2012. Mar. 17. Age : 28 Tartózkodási hely : Gotham
Tárgy: Re: Filmek, sorozatok Szomb. Aug. 04, 2012 7:30 pm
Igen észrevettem, és mindkettőt megnéztem, az alapján mondom.
A Karmester Gaztevő
Hozzászólások száma : 248 Join date : 2011. Apr. 06. Age : 30
Tárgy: Re: Filmek, sorozatok Szomb. Aug. 04, 2012 9:19 pm
értem
Mobster Önbíráskodó
Hozzászólások száma : 67 Join date : 2012. Jul. 10. Age : 26 Tartózkodási hely : Kecskemét
Tárgy: Re: Filmek, sorozatok Vas. Aug. 05, 2012 8:59 pm
Egy kicsit furcsa a mozgásuk a videóban, de attól függően le a kalappal, jó kis videó
Alfred Pennyworth
Hozzászólások száma : 201 Join date : 2011. May. 04. Age : 86 Tartózkodási hely : Wayne prezidencia
Tárgy: Re: Filmek, sorozatok Pént. Aug. 17, 2012 1:25 pm
Hozzászólások száma : 1325 Join date : 2011. Feb. 21. Age : 33
Tárgy: Re: Filmek, sorozatok Vas. Ápr. 26, 2015 4:41 am
Na gyerekek, folyamatosan jönnek a hírmorzsák a BvS és egyéb DC produkció kapcsán. A minap látott napvilágot a Suicide Squad egyik szereplője, Jared Leto által megformált Joker kinézete. Kép spoilerben:
Spoiler:
Vélemény: Vad, beteg, zseniális, és én nagyon várom. Az a klasszikus Joker vigyor tetkó és a sok HAHA... nagyon kemény, és ha megnézitek műfogai vannak. Valószínű Batman (Ben Affleck) szépen kiverte neki anno, és így oldotta meg.
Marcoca
Hozzászólások száma : 14 Join date : 2015. May. 09.
Tárgy: Re: Filmek, sorozatok Kedd Május 19, 2015 5:25 pm
Láttam, hogy készülget egy új Batman film melyben egy csomó újszereplő lesz mint pl.Harley <3
Ra's Al Ghul Admin
Hozzászólások száma : 206 Join date : 2013. Sep. 07. Tartózkodási hely : Mind1 csak legyen Lázár verem közelében
Tárgy: Re: Filmek, sorozatok Kedd Május 19, 2015 10:44 pm
Az nem Batman film lesz. Suicide Squad egy szuperbűnözőkből álló csapat, akik vagy hősködnek, vagy felrobban a fejük. Róluk szól majd a film.