DC Univerzumban játszódó FRPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DC Univerzumban játszódó FRPG

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az Első lépések-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Legutóbbi témák
» Társalgó
Falcone kúria - Page 2 I_icon_minitimeCsüt. Aug. 26, 2021 3:05 pm by Demolition Captain

» Diego Crown
Falcone kúria - Page 2 I_icon_minitimeCsüt. Júl. 02, 2015 10:54 pm by Diego Crown

» Rekviem
Falcone kúria - Page 2 I_icon_minitimeSzer. Júl. 01, 2015 8:09 pm by Madárijesztő

» A Robinson park
Falcone kúria - Page 2 I_icon_minitimeVas. Jún. 21, 2015 5:50 pm by Andrew Ramirez

» Csokit vagy csalunk!
Falcone kúria - Page 2 I_icon_minitimeVas. Jún. 21, 2015 4:52 pm by Andrew Ramirez

» Jess Kayle - A Sárkány Gyermeke
Falcone kúria - Page 2 I_icon_minitimeKedd Jún. 16, 2015 11:15 pm by Jess Kayle

» Jess Kayle
Falcone kúria - Page 2 I_icon_minitimeVas. Jún. 14, 2015 4:35 pm by Jess Kayle

» Amecchi Előtörténet
Falcone kúria - Page 2 I_icon_minitimeKedd Jún. 09, 2015 6:24 am by Madárijesztő

» Orvosi igazolások
Falcone kúria - Page 2 I_icon_minitimeKedd Jún. 02, 2015 9:13 pm by Ra's Al Ghul

» Smallville Állatkert
Falcone kúria - Page 2 I_icon_minitimeSzer. Május 20, 2015 11:13 pm by Cybergyík

Tükör
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span

Falcone kúria

Go down 
+5
Cybergyík
Amethysta
Michelle Sinistresang
Bisur
Vadmacska
9 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 8 ... 14  Next
SzerzőÜzenet
Bisur
Törvényen kívüli
Törvényen kívüli
Bisur

Hozzászólások száma : 343

Falcone kúria - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Falcone kúria   Falcone kúria - Page 2 I_icon_minitimePént. Ápr. 01, 2011 5:05 pm

Elérek a házhoz és benézek, egy konyhát látok, de semmi nem tűnik fel benne... Hamarosan felmászok a második szintre.
~ Egyre kevésbé hiszem, hogy itt lesz valami. Vagy talán mégse? Pont ezt akarják elhitetni. Valószínűleg, huh azért körülnézek.
Visszanézek a társaimra, Stalker ismét Michelle melett áll, akinek kezében valami fura, érezhető sötétség van. Egy pillanatig bámulva nézek.
~ Mi a fene?! Fog még meglepetéseket tartogatni ez a lány. De legalább Stalker észhez tért, gyorsabban is mint számítottam rá.
Kicsit még feljebb mászok, majd minden ablakon benézek, megnézem a bent lévő szobát és, hogy csukva van-e az ajtó, vagy hogy vannak-e odabent. Abba a szobába megyek be ahol lehetőleg nincs egy ember se, és az ajtó is csukva van. Megpróbálom szépen kinyitni az ablakot, ha ez nem megy, jobban meg támasztom magam és karmaim segítségével feszítem fel. Ezután szépen csendbe bemászok, majd az ablakból adok le egy kézjelzést Stalkernek.
~ Remélem megismeri, régi katonai jelzés ugyan, de minden fegyverhasználónak ismernie kéne.
A jelzés azt jelenti, hogy álljanak készen, várjanak. Ezután megindulok szépen halkan lefele, már nincs szükség a képességemre ezért deaktiválom, de a ruhám marad. Ha valakivel váratlanul találkoznék egy gyors torokra mért csapással próbálom kivégezni.
Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Falcone kúria   Falcone kúria - Page 2 I_icon_minitimePént. Ápr. 01, 2011 8:53 pm

Látom, ahogy Bisurnak sikerül behatolnia a házba, de még nem mozdulok az ajtó felé. Várok egy kicsit, mire a ninja jelzi, hogy várjunk kint. Felőlem... Legalább majd kinyitja nekünk az ajtót.

- Bisur azt mondja, hogy várjunk. Szerintem jobb ötlet lenne az ajtónál várni, hátha valamilyen komplikáció adódik. Velem tart? - kérdezem üres hangon Michelle-től.

Michelle-l vagy nélküle, de oda osonok a ház ajtajához. Ha lövöldözést hallok odabentről, akkor berúgom az ajtót és behatolok. Ha meglátok egy Marónit, akkor próbálok a lábára és a vállára célozni a M4A1-GM-el, nem akarok halálos áldozatok egyenlőre.
Michelle Sinistresang
Huligán
Huligán
Michelle Sinistresang

Hozzászólások száma : 76

TémanyitásTárgy: Re: Falcone kúria   Falcone kúria - Page 2 I_icon_minitimeSzomb. Ápr. 02, 2011 10:43 am

Kissé kóvályog körülöttem a világ, az árnyak őrült táncba kezdenek körülöttem és csak suttognak és suttognak.. amúgy is beszélnek, de ha egyszer én kérdezem őket a hangjuk elviselhetetlenül erős és átható lesz, mintha egymással versengve igyekeznének a segítségemre sietni, ez az erő nekem azonban túl sok, még nem járom olyan régóta az éjszaka ösvényét, hogy teljes egészében be tudjam fogadni az árnyakat.
Kissé megszédülök, de azért felfogom, amit a Stalker nevezetű motyog nekem.

- Ne! Várj! A labor a ház alatt van, ez az a hely. - suttogom síron túli hangon, a szavaim talán az árnyak suttogásához hasonlítanak, csak ezt éppen a többiek is hallhatják.

A férfi felé nyúlok, hogy ne menjen még oda, nem tudom miért. Csak éppen a rossz kezemet nyújtom ki. A karom nem áll másból, csak árnyakból, így amikor megpróbálom elkapni a kezét az egész massza ráfolyik és beborítja a kezét. Tudom milyen érzés, hideg, mint a halál. Elkapom a kezem, az árnyak, vagyis a kezem lefolyik az ő karjáról.

- Elnézést. - igyekszem összeszedni magam kicsit, de az árnyak még mindig sutyorognak. - A labor a ház alatt van. - ismétlem meg újra kissé tisztább hangon.
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Vadmacska

Hozzászólások száma : 2487

TémanyitásTárgy: Re: Falcone kúria   Falcone kúria - Page 2 I_icon_minitimeSzomb. Ápr. 02, 2011 10:35 pm

Bisur benéz az ablakon, és egy padlásszobát talál. Az ajtó zárva, és nincs benn senki. Kifeszíteni nem tudja az ablakot, de a karmaival könnyedén beengedi magát. Semmi nem jelzi, hogy megszólalt volna-e egy riasztó, vagy hogy a háziak észrevették volna a jelenléted. Semmi más nem akadályozza meg, hogy bemássz a szobába, miközben két társa közvetlen társalgást folytat a kocsiban. Persze feszülten figyelve, mit is tesz, és mutogat a nindzsa. Hangtalanul lemész a földszintre, és a konyha és a nappali közötti kis helyiségbe jutsz. A nappaliból két ember mozgására, és beszélgetésére figyelsz fel.
Bisur
Törvényen kívüli
Törvényen kívüli
Bisur

TémanyitásTárgy: Re: Falcone kúria   Falcone kúria - Page 2 I_icon_minitimeSzomb. Ápr. 02, 2011 11:10 pm

Karmaim segítségével könnyedén bejutok a házba.
~ Mázli, hogy nem szólalt meg semmilyen riasztó, mondjuk vannak itt, de attól még lehetne-e de ha nem az ablakot figyeli, hanem például a benti mozgást, nem is lenne baj. De ezzel most nem kéne foglalkoznom, inkább az akcióval.
Hamarosan egészen a földszintig jutok gond nélkül, amint leérek emberi neszeket hallok, gyorsan a falhoz lapulok.
~ Remek. Gyanús nekem ez a helyzet. Nem mehet minden simán.
Egy kis ideig hallgatózok a falnál, majd egyre közelebb megyek a helységhez, lehetőleg a fal közelében maradok. Próbálok hallgatózni és megtudni, van-e náluk fegyver. Ha esetleg az egyik kijönne és észrevenne, lehetőleg egy torokra mért csapással próbálom elintézni majd fedezékbe húzódni.
~ Imádom az ilyen részeket
Meghúzom magam, hogy lehetőleg ne vehessenek észre.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Falcone kúria   Falcone kúria - Page 2 I_icon_minitimeKedd Ápr. 05, 2011 8:37 pm

Vissza nézek, ahogy érzem, hogy valami jeges dolog folyik le a karomról és látom, hogy Michellen árnyékok folynak végig. Szóval ez a képessége, képes irányítani az árnyékokat. De honnan tudja, hogy itt van a labor? Talán beszélget is velük?

- Kösz az infót, de én bevárom Bisurt az ajtónál, hátha valami gáz történik. - odalopakodok az ajtóhoz és bekapcsolom a szemüvegemet.

Ha valami gond történik Bisurral, akkor berúgom az ajtót és megpróbálom leszedni a rossz fiúkat (mármint a maróniakat) a géppuskámmal. Főleg lábra és kézre célzok, csak végszükség esetén ölök.
Michelle Sinistresang
Huligán
Huligán
Michelle Sinistresang

TémanyitásTárgy: Re: Falcone kúria   Falcone kúria - Page 2 I_icon_minitimeKedd Ápr. 05, 2011 8:45 pm

Megszilárdítom a kezem és igyekszem kizárni az idegesítően suttogó árnyakat. Egyre csak azt ismétlik amit az imént elmondtak.. hogy a labor odalent van... Kezd kissé zúgni a fejem, de igyekszem másra koncentrálni.

Próbálgatom a kardom súlyát, majd odaállok Stalker mögé. Elvégre mi a fenének menjek én be először, hogyha másokat is küldhetek magam előtt? Ha a fickót levágják majd jobban fel tudok készülni arra ami odabent van, amíg vele vacakolnak.

Az árnyak végigsimítanak az arcomon, azt akarják, hogy velük is foglalkozzak, hogy használjam fel őket is. Most nem kedveskéim, még nincs itt annak az ideje...
- Mit csinál még odabent az a fickó? - kérdezem kis idő után, ha ott állunk Bisurra várva. Várom, hogy történjen valami, hogy a néma alak bentről nyisson, vagy a Stalker nevű berontson és tökéletes élő pajzsom legyen.
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Vadmacska

TémanyitásTárgy: Re: Falcone kúria   Falcone kúria - Page 2 I_icon_minitimeKedd Ápr. 05, 2011 9:24 pm

Bisur hallgatózása eredménnyel jár, ahogy közeledsz a szobához, először a halkan pattogó tűz hangját hallod meg, majd meg is látod a kandallót és a benne villódzó máglyát. A kandalló előtt két fotelt pillantasz meg, és belőlük elfojtott rekedt suttogást.
Egyik férfire, a másik női hangra emlékeztet, legalábbis egy nagyon-nagyon vén férfiére, és nőjére. Már szinte be kell lépned a szobába, hogy meghallhasd miről is folyik a diskurzus. A szoba a 70-es évek stílusában berendezett kis helyiség. A szobában a kandalló a legnagyobb attrakció, két fotel körülötte, a falakon ocsmány giccses képek fiatal és öreg emberekről egyaránt, és a mindent beborító szőttesek. A padlón, a falakon, a bútorokon, és még a plafonon is látsz néhányat felakasztva, aki felakasztotta őket, vagy elmebeteg, vagy csak nem tud mit kezdeni a szabad idejével.
Végül csak meghallod, mit is beszélnek. A bal oldali fotelből egy rekedtes női hang szólal meg.
- Apus, ez te voltál? - Erre a válasz. - He? - Újra a női hang. - Tudom, hogy te voltál, te ettél vacsorára füstölt csülköt. És ne "He?"-zz itt nekem úgyis tudom, hogy hallasz csak nem akarsz rendesen válaszolni. - Ezt egy kis hatásszünet követi. - Akkor legalább már az ablakot nyisd ki ne kelljen itt szagolnunk! - Ezt a jelenetet persze a két kint észrevétlenül álldogáló zsoldos nem hallja. Az egyik a szemüvegét bekapcsolva ugyanaz a látványt tárul elé, mint eddig. Egy "apró" kivétellel, mert most már látja a társáról visszaverődő hangokat is.
Bisur
Törvényen kívüli
Törvényen kívüli
Bisur

TémanyitásTárgy: Re: Falcone kúria   Falcone kúria - Page 2 I_icon_minitimeSzer. Ápr. 06, 2011 7:36 am

Ahogy settenkedtem egyre több információ jutott a birtokomba.
~ Ahá, egy öreg házaspár, gratulálok. És még gáz veszély is van, valószínű vagy elterelés vagy riasztó, az öregeket lehet riasztónak használni elég könnyen. Na de azért remélem, hogy eltompultak annyira az érzékeik, hogy ne halljanak meg, amúgy se hallanának meg... És most a terv, a fény a kandallóból jön, árnyékomat nem igazán láthatják. A bújócska pedig kifárasztana és felesleges is. Remélem azért nem gépfegyveres öregek ezek. Teljesen mindegy!
Lassan, megindulok a fotelek felé, figyelve az árnyékomra meg ne lássanak. Kicsit oldalról közelítem meg azt amelyikben feltételezhetően a férfi ül. Ha elég közel érek, megpróbálom a lehető leggyorsabban elintézni, a nyakánál próbálom belevájni a karmaim, hogy utána ne is kiálthasson. Ha ez sikerül, akkor a másik (feltételezhetően menekülő) egyén mögé kerülök, egyik kezemmel befogom a száját, másikkal a bal oldalt belehasítok, pontosan a bordák alatt, fölfelé, egyenesen a szív felé.
Ha a két fotel egymáshoz nagyon közel van akkor, hátulról odalopakodok, kicsit előre hajolok, hogy lássam őket, utána mind két kezemet az arcukra tapasztom és a karmaimmal beszakítsam a koponyájukat.
Abban az esetben ha valamelyikük felállna kinyitni az ablakot, akkor, előbb azzal végzek, elé rohanok, egyet ütök a gyomrába, utána a koponyáját célzom meg a karmaimmal. És ezután veszem kezelésbe a másik egyént, a már említett módon.
~ Csak most ne, törjenek be Stalkerék, akkor elrontanák ezt a szép családi jelenetet.
Arcomra ördögi vigyor ül ki, még ha ez nem is látható.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Falcone kúria   Falcone kúria - Page 2 I_icon_minitimeSzer. Ápr. 06, 2011 5:48 pm

Túlságosan sokáig van bent. Talán baj van? Közben a nő feltesz egy kérdést, nagy nehezen visszafogom magamat, nem akarok megint összeveszni vele.

- Valószínűleg ellenállásba ütközött, bár nem látok semmi harcot. Feltudod törni az árnyaiddal a zárat? - nézek rá a nőre, majd vissza házra.

Mekkora lehet ez a labor? Gondolom nem valami hatalmas föld alatti hálózat, mert akkor inkább a Gotham kerüli területre tették volna. Mindegy... Jöhetne már Bisur...

Ha Michelle kitudja nyitni a zárat, remélhetőleg halkan, akkor belopakodok a házba és körbenézek.
Michelle Sinistresang
Huligán
Huligán
Michelle Sinistresang

TémanyitásTárgy: Re: Falcone kúria   Falcone kúria - Page 2 I_icon_minitimeSzer. Ápr. 06, 2011 6:28 pm

A férfi szavaira csak egy apród bólintok, majd a kérdését hallva könnyed léptekkel elsétálok mellette. A kezem hangtalanul a zárra tapasztom és kintről néhány árnyat magamhoz hívok, majd a zárba küldöm őket. Odabent megszilárdítom őket, hogy vegyék föl a megfelelő formát, majd megpróbálom úgy mozgatni őket, hogy kinyíljon a zár. Ha sikerül kinyitni nem lököm be, csak hátrébb lépek és Stalkerre nézek.
- Elvileg sikerült, megvárjuk a kis fickót, vagy a kezünkbe vegyük a dolgot? - kérdem halkan.
Rápillantok a házra, majd egy kicsit a kotyogó árnyakra figyelek, hátha végre nem a labor helyét szajkózzák, hanem valami mást is képesek kinyögni.

Ha a zár nem nyílik ki, csak megvonom a vállam és hátrébb lépek és ezt mondom:
- Ez nem az én napom, de ha a finomkodás nem sikerült próbálkozhatunk mással is. Majd az árnyakat beküldöm a repedéseken és hálószerűen ráfuttatom őket az ajtóra, aztán megmerevítem és magam felé húzom őket, megpróbálva tövestül tépni ki az ajtót.
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Vadmacska

TémanyitásTárgy: Re: Falcone kúria   Falcone kúria - Page 2 I_icon_minitimeSzer. Ápr. 06, 2011 7:53 pm

Bisur hangtalanul oson a fotelekhez, a karmaival villámgyorsan kinyúl és elmetszi az egyik öreg nyakát. A vér csak úgy spriccel a friss sebből, és egy gyönyörű vörös szivárványra emlékeztető motívum jelenik meg a kandalló előtti. A csodálatos és egyben elborzasztó látvány nem azt a hatást váltja ki, amit szerettél volna. A látszólag hatvanan túli nőszemély, aszott öreg, és még a szemei is vizenyősek, mindent el lehet mondani, amit a korabeli idősekről, akik nem rendelkeznek a te előéleteddel. Egy dolgot kivéve, hogy a kétcsövű sörétes puska, amit hirtelen húzott elő a fotelből, remeg a kezében. A feltételezhető párjának brutális halálával nem is törődve meghúzza egyszerre a két ravaszt.
Éj Hölgye árnyai engedelmeskednek az akaratának, behatolnak a zár minden nyílásába, és nem történik semmi. Belehallgatsz a mondandójukba és azt ordítják a fejedbe, hogy - Nyitva, nyitva, nyitva, nyitva, nyitva, nyitva, nyitva, nyitva! - Ez hamar abbamarad, egy előre nem látott eseménynek köszönhetően. Stalker a szemüvegén keresztül még láthatja a bent történteket, és Éj Hölgye árnyékai is új mondókába kezdenek - Veszély, veszély, veszély, veszély, veszély, veszély! -
Bisur
Törvényen kívüli
Törvényen kívüli
Bisur

TémanyitásTárgy: Re: Falcone kúria   Falcone kúria - Page 2 I_icon_minitimeCsüt. Ápr. 07, 2011 7:35 am

Akcióm részben sikerrel járt, az egyik fotel mögé lopakodtam, majd elvágtam a papa nyakát amiből ömleni kezdett a vér.
~ Könnyen ment, pont úgy ahogy terveztem, miért is ne ment volna könnyen?
Majd oldalra nézek és meglehetősen meglepődik, a nagyi előhúzott egy dupla csövű sörétest és most rám tarja, egy kicsit még gondolkozok, hogy ez valami vicc-e. Azonban hamarosan rá kellett jönnöm, hogy nem, mert hallok két kattanást, ami a két ravasz meghúzását jelenti.
Azonnal hátra dőlök, térdeim berogyasztom, fejem és a felső testem hátra vetem, hogy hátrazuhanjak, és ne érjenek annyira a sörétek, már ha ez egyáltalán lehetséges. De én bízom a reflexeimben, végül is ez az volt, és talán csak akkor van időm gondolkodni, hogyha a földre értem, élve.
~ Mi a fene?! Szuper nagyi?! Egyszerre lőtt, most tölt.
Ezután megpróbálok felállni, de vigyázva, nehogy az esés miatt meghúzzam valamim. Ha ez is sikerült behúzódok fedezékbe az egyik fotel mögé és onnan meglesem mit csinál az öreg, tölti-e a puskát. Ha igen, akkor megpróbálkozok még egy támadással. Nem cicózok egy hirtelen karmos ütést próbálok bevinni az arcába, de most óvatosabb próbálok lenni, a másik karommal blokkolok ha kell.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Falcone kúria   Falcone kúria - Page 2 I_icon_minitimeCsüt. Ápr. 07, 2011 4:13 pm

Dörrenést hallok bentről és látom is, ahogy Bisurra fogja az egyik a alak a fegyvert, míg a másik holtan esik össze. Nem tudom, hogy Michelle-nek sikerült-e kinyitni a zárat, de ha nincs ott a keze vagy az árnyai, akkor megpróbálom a kilincset, ha nem működik, akkor berúgom az ajtót. Előbb még a kezembe veszem a géppuskámat.

- Fedezz! - mondom Michelle-nek, ha sikerül bejutnom az ajtón.

Óvatosan haladok a fegyveres felé, környezetemet folyamatosan figyelem, mikor elérek abba a szobába, ahol a fegyveres van, visszaállítom a szemüveget normál üzemmódba. A géppuskával rácélzok a puskát szorongató emberre. Előbb leadok egy lövést a lába felé, majd a fejére célzok.

- Fegyvert eldobni! - remélhetőleg hallgat is rám és nem lő agyon...
Michelle Sinistresang
Huligán
Huligán
Michelle Sinistresang

TémanyitásTárgy: Re: Falcone kúria   Falcone kúria - Page 2 I_icon_minitimeCsüt. Ápr. 07, 2011 5:32 pm

Csak megvonom a vállam, ahogy a fickó elrobog mellettem. Szinte feltépi a mint kiderült nyitott ajtót és berobog a szobába. Hogy fedezzem? Na persze... előbb körül kéne nézni és csak utána rontani ajtóstul a házba... egyszerűen hihetetlen milyen meggondolatlan alakokkal hozott össze a sors, na persze, mondjuk nem várhatom el hogy felismerjék a dolgok mélyebb értelmét, no de holmi tervezést véleményem szerint még szabadna elvárnom..

Aprót sóhajtok, majd megszorítom a kardom és magam köré vonzom az árnyakat. Érzem ahogy végigfolynak a bőrömön és mint valami élő burok körbe ölelnek. A világ megváltozik, elvégre nem azt látom amit a szemeim súgnak, hanem amit az árnyak. Az egész világ festményszerű lesz, az emberek sötét pontok mindössze, de ez az árnyburok a kisebb támadásoktól véd és ha sötétebb van jól el is rejt. Csak amikor kész vagyok, akkor lépek be a házba és próbálom valami menedékből megfigyelni a benti helyzetet. Túl gyanús az egész.. a nyitott ajtó és az egész helyzet nekem bűzlik. Tehát beosonok és próbálok elrejtőzni valahol. Ha látom mi a helyzet a többiekkel nem zavargok, ha ezt sem tudják megoldani egyedül, hát megérdemlik a lyukakat a hátsójukba.
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Vadmacska

TémanyitásTárgy: Re: Falcone kúria   Falcone kúria - Page 2 I_icon_minitimeCsüt. Ápr. 07, 2011 6:05 pm

Bisur farkasszemet néz a kétfejű szörnyeteggel, a vénasszony pontosan a fejéra céloz. A ravasz meghúzásával egy időben, hátraveted magadat, és csak milliméterekre kerül el a sörétzápor. Ha ez eltalál a száztizenegy éved legszörnyűbb migrénjével néztél volna szembe. Padlóról pillanatok alatt felállsz, és a fotel mögött keresel menedéket. Amikor kinézel a takarásból meglátod, hogy egy pisztolyt szorongat, és a puska a földön van. A ravaszt eszeveszett gyorsasággal rángatja.
Stalker keze alatt minden akadály nélkül kinyílik az ajtó, talán eredetileg is nyitva volt, vagy már társad intézte el a dolgot? Berontasz az épületbe, átrohansz az előszobába, és éppen megpillantod, a fegyvert ahogy a tárát beleengedi a fotelba. Célzásra emeled a fegyvered, és két tökéletes találattal a földre küldöd az ellenfeledet. Nem is számított az érkezésedre, sikerült precízen fejen lőnöd, még mielőtt összeesett volna a láblövéstől. Az ezt követő felszólítást mindenki nagy meglepetéssel fogadja, a halottakon kívül. A csapat női tagja kényelmes sebességgel belép a szobába és végigméri mit vittetek véghez. Éppen, hogy csak megúsztátok sebesülés nélkül, a két hetvenes éveiben járó öreg legyilkolását.
Bisur
Törvényen kívüli
Törvényen kívüli
Bisur

TémanyitásTárgy: Re: Falcone kúria   Falcone kúria - Page 2 I_icon_minitimePént. Ápr. 08, 2011 3:09 pm

Sikerült túl élnem a lövést, és a földre esnem.
~ Ez egy kisebb csoda volt... közel volt, nagyon. De a sörétes nem szokott szórakozni. Talán most mégis kicsit hamarabb sült el? Ha le lett volna fűrészelve az eleje biztos nem élénk már... De nem adja fel egy ilyen!
Gyorsan be is húzódtam az egyik fotel mögé, ahogy kinézek látom, hogy a nagyi előkap egy pisztolyt és lő, hamarosan halottam, ahogy a a társaim is megjönnek. Oldalról kiléptem a fotel mögül, és láttam ahogy Stalker lábon majd fejen lövi az öreget. Ezután felszólítja, hogy dobja el a fegyverét.
~ Nah végre, mégse olyan haszontalan ez a fickó, előbb lő aztán kérdez. Jól jött a segítsége.
Szótlanul oda megyek az öreg férfihez, ellenőrzöm tényleg meghalt-e majd a nőhöz megyek és megnézem még mennyi fegyver és lőszer van nála.
- Gondolom azzal nem mondok, újat, hogy ez az a hely...
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Falcone kúria   Falcone kúria - Page 2 I_icon_minitimeVas. Ápr. 10, 2011 3:25 pm

Hmmm, biztos az idegesség... Mindegy.

- Michelle szerint a labor a ház alatt van, talán jobb lenne még körbenézni ezen a szinten. Fent van valaki, Bisur? - közben leeresztem a fegyvert.

Bekapcsolom a szemüveget és körbenézek, ha van még valaki, az emeleten (vagyis a földszinten), akkor szólok a többieknek. Ha meglátom a lejáratot, elindulok arra és jelzem a többieknek, hogy kövessenek.

Mi a francot keresett itt két ilyen öreg ember? Talán életben kellett volna őket hagynunk és nem agyonlőnünk. Legközelebb, majd óvatosabb leszek.
Michelle Sinistresang
Huligán
Huligán
Michelle Sinistresang

TémanyitásTárgy: Re: Falcone kúria   Falcone kúria - Page 2 I_icon_minitimeVas. Ápr. 10, 2011 5:09 pm

Amikor a Stalker nevezetű megismétli az információimat, csak egy aprót biccentek. Az árnyak itt kevesebben vannak, de azok ragaszkodóbban táncolnak a hajamban. Kissé közelebb sétálok a többiekhez, de még mindig jó néhány kartávolságra maradok tőlük. Na nem mintha félnék, egyszerűen csak jobb az óvatosság, elvégre az ördög soha nem alszik, igaz?

Elkezdek én is nézelődni, hátha meglátom azt a helyet, ahol a laborba le lehet menni, mert hiába tudom hogy lent van valahol, oda le is kell jutni... persze sokkal egyszerűbb lenne, ha már képes lennék teljesen egybe olvadni az árnyakkal és akkor egyszerűen lefolynék a padlón át. De ez talán nem is olyan rossz ötlet! Elküldök néhány árnyacskát, hogy nézzenek körül.

- Keressétek a labor lejáratát.
- üzenem nekik gondolatban. Néhány látható tintaszerű feketeség végigvitorlázik a szobán, majd eltűnnek. Nem tudom találnak-e valamit, de részemről én megpróbáltam.
- Nos emberek, hogyan tovább? - nézek a társaimra addig is felvont szemöldökkel.
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Vadmacska

TémanyitásTárgy: Re: Falcone kúria   Falcone kúria - Page 2 I_icon_minitimeVas. Ápr. 10, 2011 10:23 pm

Gyorsan elkezditek kutatni a házat, de se felszereléssel se szabad szemmel nem jártok sikerrel. Éj Hölgye kiengedi az árnyait, amik mintha tudnák hova is mennek, megállapodnak a könyves szekrénynél. Körülfonják, és összegyűlnek rajta. Úgy látszik megtaláltátok a bejáratot. Még mielőtt a kinyitásával bajlódnátok, elkezd félre húzódni. Teljesen kinyílik, de mögötte nem láttok embert, csak egy lefele vezető lépcsőt. Talán az árnyak voltak túlbuzgóak.
Bisur
Törvényen kívüli
Törvényen kívüli
Bisur

TémanyitásTárgy: Re: Falcone kúria   Falcone kúria - Page 2 I_icon_minitimeHétf. Ápr. 11, 2011 10:31 am

- Fent nem találtam senkit.
Miután válaszoltam Stalkernek, elkezdtem az átkutatást, de nem sok sikerrel, nem találtam a két öregnél semmi használhatót. Körbenéztem, de nem tudtam, merre lehet a lejárat.
~ Vajon hol? Vajon hol? Én hova tennék egy droglabort. Stalker nyilván már keresi a kütyüivel. De aki ennél is hatásosabb...
Ekkor pillantom meg, hogy Michelle árnyai az egyik könyvespolcot arrébb lökik és mögötte van egy lépcső. Egy kis ideig kivárok, hátha történik valami, hogy tudjak védekezni. De ha semmi, akkor válaszolok Michelle kérdésére.
- Azt kéne kideríteni vannak-e odalent, azután megyek én előre.
Megvárom, hátha a többiek ki tudják deríteni, mi van odalent, anélkül, hogy előre kelljen menniük. Ha nincs fenyegetés akkor elindulok lefele, de "bújócskázva", nehogy véletlen, valami biztonsági kamerán meglássanak.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Falcone kúria   Falcone kúria - Page 2 I_icon_minitimeKedd Ápr. 12, 2011 4:16 pm

Könyvespolc... Kicsit sablonos, de drogkészítőkről van szó és nem kísértet kastély gyártóktól, nem várhatom el tőlük az eredetiséget, legalább a dolgunkat könnyítik, bár mi voltunk olyan hülyék, hogy nem ott kerestük elsőre. Egy bólintással nyugtázom Bisur "jelentését" és figyelem, ahogy bemegy a kinyílt lejáratba.

- Látom az árnyaid hasznosabbak, mint az én felszerelésem. Megtudnád kérdezni tőlük, hogy van-e lent valaki? - Michelle eddig hasznosnak bizonyult, hátha most is az lesz.

Megvárom a választ, majd én is bemegyek a lejáratba és én is lopakodósra veszem a figurát, annak függvényében, amit Michelle árnyai mondtak.
Michelle Sinistresang
Huligán
Huligán
Michelle Sinistresang

TémanyitásTárgy: Re: Falcone kúria   Falcone kúria - Page 2 I_icon_minitimeKedd Ápr. 12, 2011 8:58 pm

- Jól van ügyes gyerekek...
Az ajkam enyhe mosolyra húzódik, majd végigpillantok a társaimon akik a szorgosan pakolászó árnyacskákat nézik. Hát igen az én kis drágaságaim igencsak ügyesek ma...

Nem igazán tetszik, hogy a fickó tolmácsnak használ, de hát nem lehet minden a sötétség kegyeibe férkőzve.
- Láttok valakit a házban? Van odalent valaki? - kérdezem az árnyakat halkan. Nem tudom mit válaszolnak, annak függvényében megindulok lefelé, amit mondanak. Ha igenlő a válasz azt tovább adom a társaimnak, majd utánuk indulok. A nemről is tudatom őket, majd mindenképp utánuk megyek, habár a kardom készenlétben tartom.
- Nézzük csak, mint tartogat nekünk az éjszaka...
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Vadmacska

TémanyitásTárgy: Re: Falcone kúria   Falcone kúria - Page 2 I_icon_minitimeKedd Ápr. 12, 2011 11:24 pm

Az árnyak Éj Hölgye tudatába férkőznek és elmondják a szörnyű igazságot. Lent több, mint egy tucat ember van. Ez még nem minden, öten éppen felfele haladnak meglepően gyorsan a lépcsőn.
Ezeket tolmácsolja a társainak az árnyakba burkolózó nő, amire a válaszuk a megtorpanás. Úgy néz ki meghallották a lövéseket, vagy egy riasztót sikerült beindítaniuk azzal, hogy betörtek a lakásba. Talán ezért nem érte meglepetésként a vénasszonyt sem Bisur jelenléte. Még van pár másodpercetek megtenni az előkészületeket mire megérkezik a lovasság, ezzel csak az a probléma hogy itt ti az indiánok szerepét játsszátok.
Bisur
Törvényen kívüli
Törvényen kívüli
Bisur

TémanyitásTárgy: Re: Falcone kúria   Falcone kúria - Page 2 I_icon_minitimeSzer. Ápr. 13, 2011 5:53 pm

El is indultam lefele, amíg Michelle megkezdte a felderítést, inkább az árnyaik kezdték meg, de ez most nem számít. Egy darabig eljutottam, mögöttem volt Stalker aki tudott fedezni.
~ Most kell ügyesnek lenni, hogy fogunk mi itt rajtuk ütni... Szerintem már rég tudják, hogy itt vagyunk. A lövéseket biztos hallották, nyilván kameráik is vannak.
Sajnos gyanúm beigazolódott, amikor Michelle tudatta velünk, hogy megindult felénk néhány felfegyverzett őr.
~ Mindjárt ideérnek, nincs túl sok időnk, le nem lőhetnek, meg kell őket lepni. Mit használjak ki? Áhh a környezetet.
Karmaim, gyorsan használhatóvá teszem, majd ezek után a lehető leggyorsabban felmászok a falra, onnan a plafonra, majd ott megtámasztom magam, összegubózok, lábaim magam alá húzom. Bízom benne, hogy futnak és azért haladnak olyan gyorsan, amikor megpillantom az elsőt, egy kicsit kivárok, hátha nem vesz észre, de ezt kétlem. Ha felém kapja a fejét, elrugaszkodok és karmaimmal előre megindulok az első felé, remélem a többit is ledöntöm. Ha ez megvolt és nem esett bajom, akkor a kezembe akadó fickót felkapom, magam elé tartom élő pajzsként, közben a hasába vagy hátába vájom a karmaim.
Ha nem lenne időm az akcióra, de még nem szegeznek rám fegyvert, akkor is folytatom a taktikám, csak más helyről, rugaszkodok el, ahol állok onnan. Ha célra tartanak, akkor hátra ugrok, bele a nagy feketeségbe, amiről remélem megvéd.
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Falcone kúria   Falcone kúria - Page 2 I_icon_minitime

Falcone kúria
Vissza az elejére 
2 / 14 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 8 ... 14  Next
 Similar topics
-
» Falcone birtoka

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Univerzumban játszódó FRPG :: Játéktér :: Gotham város és környéke :: Gyémánt kerület-
Ugrás: