| A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az Első lépések-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
|
Legutóbbi témák | » Társalgó Csüt. Aug. 26, 2021 3:05 pm by Demolition Captain» Diego CrownCsüt. Júl. 02, 2015 10:54 pm by Diego Crown » Rekviem Szer. Júl. 01, 2015 8:09 pm by Madárijesztő» A Robinson parkVas. Jún. 21, 2015 5:50 pm by Andrew Ramirez» Csokit vagy csalunk!Vas. Jún. 21, 2015 4:52 pm by Andrew Ramirez» Jess Kayle - A Sárkány GyermekeKedd Jún. 16, 2015 11:15 pm by Jess Kayle» Jess KayleVas. Jún. 14, 2015 4:35 pm by Jess Kayle» Amecchi ElőtörténetKedd Jún. 09, 2015 6:24 am by Madárijesztő» Orvosi igazolásokKedd Jún. 02, 2015 9:13 pm by Ra's Al Ghul» Smallville ÁllatkertSzer. Május 20, 2015 11:13 pm by Cybergyík |
|
| A Brown rezidencia | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Kétarc
Hozzászólások száma : 803 Join date : 2011. Feb. 22.
| Tárgy: A Brown rezidencia Hétf. Ápr. 18, 2011 2:21 pm | |
| A Divat kerület egyik legnagyobb lakása, a Brown család tulajdonában. | |
| | | Demolition Captain Huligán
Hozzászólások száma : 290 Join date : 2011. Apr. 06.
| Tárgy: Találkozó Hétf. Ápr. 18, 2011 2:52 pm | |
| Atyám, el sem hiszem, hogy tényleg itt vagyok. Pedig eleinte komolyan fontolóra vettem, hogy jöjjek e és nem volt sok kedvem jönni ám. Aztán eszembe jutott, hogy ez a nő képes volt felbérelni ellenem két őrült és megszállott démonfazont meg egy megkergült szörnysereget, amiket ők idéztek meg és amik csak úgy mellesleg feldúlták az otthonomat és rám támadtak, mondván, hogy ez csak tesztelés, hogy mikre vagyok képes. Mindez csak azért, mert ezt a bizonyos és rejtélyes "gazdag kis p***a" nőt (csak, hogy az erősebbik fivér szavaival éljek, akitől a címet szereztem némi nehézségek árán) érdekli, hogy én mit tudok. Azóta se nagyon tudok rájönni, hogy mit akarhat tőlem, de mivel az üzenet, amit hagyott, nekem szólt, nyilván már vár rám. De most jól megszívta, mert a kis megbízottjai már halottak, legalábbis jól kámforrá váltak azóta. Kevin nem maradt sokáig, már pár nappal a történtek után ellépett tőlem, mondván, hogy mivel csak most érkezett Gotham - be, nem nagyon akar részt venni valami kétes balhéban. Meg eleve, állítólag más dolga is akadt. Hiába faggattam, nem nagyon akarta elmondani, hogy mi az. Szóval ő most nem tartott velem, kénytelen voltam egyedül jönni. A különös támadást követő napok csöndesek voltak. Nem történt semmi izgalmas. Bár én így is feszült voltam a "randi" miatt. Nem tudom még, mire számíthatok. Akár egy jó nagy átverés vagy még egy jó kis csapda is lehet ez az egész és én meg majd szépen, engedelmesen, mit sem sejtve belesétálok. De ha már ekkora fáradságot vett a nő, hogy megismerjen engem, hát akkor majd most meg fog. El is jött a péntek és én itt is volnék, pont a megbeszélt időben. Kíváncsian várom mi fog kisülni ebből az egész dologból. Arra meg még inkább, hogy ki ez a hölgyemény. Hmmm... szép háza van azt azért meg kell adni neki. Elindulok fel a lépcsőn és becsöngetem. Közben próbálom megtartani a hidegvérem, ugyanakkor az óvatosságomat is segítségül kell hívnom. Amint csapdát vagy gondot érzek a történések során, már változom is át és szétcsapok mindenki között. | |
| | | Kétarc
| Tárgy: Re: A Brown rezidencia Hétf. Ápr. 18, 2011 3:23 pm | |
| Az ajtót egy magas, középkorú, fekete hajú, bajszos férfi nyitja ki, aki öltönyt visel:
- Köszöntöm a Brown család rezidenciáján! Én Joseph vagyok, a kisasszony legrégibb szolgája! Ön bizonyára a testőr, akiről az ifjúhölgy beszélt! Kérem fáradjon beljebb! Parancsol egy italt?
Mondja, majd félreáll, és láthatod, hogy az ajtó közelében egy asztal van, ami meg van terítve, tele kajával, amiknek már az illata is csodálatos. | |
| Tárgy: Találkozó Hétf. Ápr. 18, 2011 3:34 pm | |
| - Köszönöm nem kérek semmit.
Úgy érzem jobb lenne megőrizni a józanságomat. Vajon miféle testőrről beszélt ez a muksó? Elvállaltam volna valami munkát anélkül, hogy azt észrevettem volna? Azt meg mire véljem, hogy itt ez a sok kaja? Most tényleg le kell ezekkel ülnöm vacsorázni? Öregem, azért ha valamire, akkor erre pont nem számítottam. Vajon ezért volt a teszt? Hogy felvehessen testőrnek? Bár azért tény, hogy nem jönne rosszul valami jól fizető meló. Na erre kíváncsi leszek. Azért egy próbát megér beszélni a hölggyel. Leülök és megvárom, hogy beérjen. Érdekel a mondanivalója. | |
| | | Kétarc
| Tárgy: Re: A Brown rezidencia Hétf. Ápr. 18, 2011 7:07 pm | |
| - Ha bármire szüksége lenne, csak szóljon, uram!
Mondja az inas, majd odasétál az asztalhoz, és kihúz egy széket, arra várva, hogy leülj. Ekkor azt hallod, hogy a veled szembe lévő lépcsőről valaki jön le. Egy gyönyörű, kb 25 éves szőke nő jön le, köntösben:
- Jó napot! Nyílván maga Vájár úr! Gratulálok a korábbi sikereihez. Kérem, egyen, és közben elmesélem önnek, hogy mi is folyik itt, bizonyára már kiváncsi! | |
| Tárgy: Találkozó Kedd Ápr. 19, 2011 12:53 pm | |
| - Nos igen! Igazán érdekelne, hogy miért is küldte rám az a Rémkommandó szerű bandát, akik majdnem kinyírtak, arról már nem is beszélve, hogy feldúlták az otthonomat! Szóval igen, mondhatjuk, hogy már kíváncsi vagyok mit is akar tőlem.
Miközben ezt odamondom a nőnek, leülök az inas által kihúzott székre, megvárom míg a nő is leül és végighallgatom a mondandóját. Azt azért megállapítom magamban, hogy roppant csinos a nő. Meghallgatom miért is akart velem még egy ekkora procedúra árán is találkozni velem. Ha végzett meglátom, hogyan adják magukat a dolgok és hogy, hogyan alakulnak majd az események és annak függvényében cselekszem. | |
| | | Kétarc
| Tárgy: Re: A Brown rezidencia Kedd Ápr. 19, 2011 3:16 pm | |
| - Elnézést kérek minden korábbiért! Az a két őrült túljátszotta a szerepét! Én azt kértem tőlük, hogy teszteljék le önt, nem azt, hogy rombolják szét az otthonát, és próbálják megölni! A károkat természetesen megfizetjük! Nemsokára még többet elmondok, de előtte, kérem kóstolja meg az ételt!
Mondja, majd összecsapja a két kezét, és erre Joseph, az inas azonnal ott terem, egy tányérral a kezében, amit eléd is rak. | |
| Tárgy: Társalgás Kedd Ápr. 19, 2011 6:05 pm | |
| Nem bízom a nőben. Akár meg is mérgezhette a kajámat. Bár úgy fest, hogy valami melót akar rám sózni. Akkor csak nem fog kinyíni. Bár még mindig gyanús személyiség a számomra. Na de mindegy. Megkóstolom az ételt aztán függetlenül az ízétől illedelmesen megdicsérem a finomságát. Lehet, hogy ő is csak egy a bűnözők között vagy csak egy álszent kis hazudozó liba, de azért normálisan fogadott, akármit is akar és azért én nem vagyok bunkó. Csinos a nő. Szívesen megismerném őt "közelebbről". Jó közelről. Még nem bánnám, ha lenne közöttünk valami. Ó, az a mocskos elmém... na de halljuk mit akarhat. | |
| | | Kétarc
| Tárgy: Re: A Brown rezidencia Szer. Ápr. 20, 2011 2:33 pm | |
| Vájár megdicséri a kaját, aminek isteni íze van. Úgy érzi, hogy ilyen finomat még soha életében nem evett. A lány mosolyogva néz rá, majd ő is enni kezd, de a második - harmadik falat után rátér a tárgyra:
- Nos! Lara Brown vagyok. Még egyszer elnézést kérek, a korábbiakért, de muszáj volt megtudnom, hogy ön-e az én emberem. Lenne egy munkám az ön számára. Van egy barátom, Paul, aki elég érdekes ügybe keveredett, és most egy banda az életét akarja! A feladata az lenne, hogy holnap este elmenjen Paulhoz. Oda én is magával megyek. Ott fog várni minket egy másik fickó is, aki tudja, hogy hol bujkál a banda. Ezután az önök feladata lenne, hogy elintézzenek egy pár tagok, hogy azok leszálljanak a barátokról. Nagyon hálás lennék, és megfizetném érte! Benne van?
Kérdezi, lenyel még egy falatot a húsból. | |
| Tárgy: Társalgás Szer. Ápr. 20, 2011 4:38 pm | |
| Tényleg megtetszett a nő. Jó lenne jobban megismerni. De most mit mondjak erre az ajánlatra? Elég csábító ajánlat, hát még a nő, de hát fura és rázós dolognak tűnik, hogy egy banda ki akarja nyírni a barátját. Vajon mit akarhatnak? Miféle banda lehet ez? Meg kell tudnom még többet a dologról. Nem fogok vakon fejest ugrani egy koporsóba csak azért, mert belezúgtam a nőbe. Megkérem, hogy meséljen még a dologról:
- Kérem, mondjon még valamit a dologról. Ha azt akarja, hogy segítsek, akkor minél több információ van a birtokomban a helyzetről, annál jobb. Remélem megérti. Mondjuk kezdhetnénk azzal, hogy milyen bandáról is van szó pontosan.
Ha mond még többet talán belemegyek, ha nem akkor is megfontolom, de azért ez így elég rizikós. | |
| | | Kétarc
| Tárgy: Re: A Brown rezidencia Csüt. Ápr. 21, 2011 10:52 am | |
| A nő mélyen a szemedbe néz, és elmosolyodik:
- Nagyon kíváncsi, nem fél, hogy hamar megöregszik? A bandáról nem tudok túl sokat, szerencsére nekem semmi közöm az ügyhöz, egyenlőre! Annyit tudok, hogy Kínai negyedben tartózkodnak, sokan vannak, és nem éri meg velük szarakodni, holott nem túl ismert csoport. Ha a segítségünkre lesz, biztos eltüntetjük őket a Földről!
Mondja, majd kinyújtja a kezét, és a tiédre rakja. | |
| Tárgy: Társalgás Csüt. Ápr. 21, 2011 11:00 am | |
| Öregedés??? Hát még ha tudná a tényleges koromat. Én is beleborzongok néha. Kínai negyed. Akkor 100 %, hogy maffia ügyről van szó. Ez emlékeket ébreszt bennem, még abból az időből, amikor még jómagam is maffiózó voltam. Mindig is szerettem én eltussolni az összeütközéseinket és úgysem nagyon csípem a kínaiakat, szóval nem hiszem, hogy nemet fogok mondani. Főleg, ha még fizetne is érte a csaj. No és ki tudja, mennyire lesz hálás a dologért. Akár még össze is melegedhetünk. Ám legyen!:
- Nos, legyen! Benne vagyok. Mennyit adna és mennyire végezzek véres munkát? | |
| | | Kétarc
| Tárgy: Re: A Brown rezidencia Csüt. Ápr. 21, 2011 12:53 pm | |
| - A jutalmat nem pénzben adnám, ha nem bánja, azt maga bármikor tud szerezni magának, hiszen olyan erős! Van az ön számára egy ajándékom, amit a munka után adnék át! Az, hogy kivel és hogyan bánik el, az ön dolga! Ezek undorító patkányférgek, nem fogom sajnálni őket! Igaz, jobban örülnék, ha életük végéig szenvednének...
Itt megáll, és egyik még egy falatot. Úgy látszik, hogy ideges lett, a keze is remeg a tiéden. | |
| Tárgy: Társalgás Csüt. Ápr. 21, 2011 5:02 pm | |
| Kiveszem a kezem az övé alól és ezúttal én teszem az övére és végigsimítok a kézfején.
- Nyugodjon meg! Megfogom találni őket!
Aztán én is eszek tovább. Jó ízű a vacsora. Közben azon töprengek, hogy én miért vonzom szinte mágnesként a piszkos feladatokat. | |
| | | Kétarc
| Tárgy: Re: A Brown rezidencia Csüt. Ápr. 21, 2011 5:19 pm | |
| - Köszönöm szépen! Tudja, már késő van, jó lenne nyugovóra térni! Tudom, hogy messze lakik innen, ezért bátorkodtam megágyazni önnek a vendégszobában. Remélem, hogy elfogadja! Így holnap reggel körbenézhetünk a terepen, bemutatnám önnek Pault, és azokat, akik segíteni fogják a harcban. Nagyon örülnék neki, ha itt töltené az éjszakát!
Néz rád mosolyogva. | |
| Tárgy: Társalgás Pént. Ápr. 22, 2011 9:28 am | |
| Nocsak, nocsak! Esetleg még be is jöhetek nála. Remélem nem külön szobákban fogunk aludni... na tessék, megint elkalandoztam.
- Köszönöm a szívélyes vendéglátást. Akkor itt maradok, de csak ha nem zavarom önt és a barátját, mert gondolom van valaki, aki udvarol magának.
| |
| | | Kétarc
| Tárgy: Re: A Brown rezidencia Pént. Ápr. 22, 2011 1:35 pm | |
| - Nincs, sajnos jelenleg senkim sincs! A pasim itt hagyott, mert túl sokat foglalkoztam ezzel az üggyel... nem is érdemelt meg engem! Én most lefekszem! Joseph! Mutassa meg az úrnak a szobáját! Jó éjszakát!
Mondja, majd befordul az egyik sarkon. Ekkor megjelenik Joseph, és azt mondja:
- Erre tessék!
Pár másodperc múlva egy hatalmas szobához érsz. A szoba körülbelül akkora, mint a te házad. Van ott franciaágy, vízágy, jakuzzi, egy hatalmas TV, asztal, ami meg van terítve, és egy csomó hús van rajta, olyan, amilyet vacsorára ettél. Egy csomó kondigép, és egy csengő:
- Úgy vélem, minden itt van, amire szüksége lehet, de ha nem, akkor csak csengessen, uram, én pedig már jövök is, és hozom, amit kért! Ha most nem óhajt semmit, én is lefeküdnék!
Mondja, és kérdőn néz rád. | |
| Tárgy: Lefekvés Pént. Ápr. 22, 2011 1:43 pm | |
| - Nem, most nem kell semmi, csak nyugodtan feküdjön le! Köszönöm és jó éjt!
Megvárom míg elmegy az inas, aztán beülök a jakuzzi - ba és végiggondolom a dolgokat. Épp most vállaltam el egy piszkos megbízást egy olyan nőtől, akit alig ismerek és holnap el kell vernem, véleményem szerint egy kínai maffiózó bandát, akik rászálltak a csaj barátjára. Mindezt csak azért, mert a nő meghívott vacsorára a házába és én meg teljesen belezúgtam. Miért érzem én úgy, hogy ennek rossz vége lesz? | |
| | | Kétarc
| Tárgy: Re: A Brown rezidencia Szomb. Ápr. 23, 2011 12:07 am | |
| A jakuzziban ellazulhatsz, a víz tökéletes, nyugtató hatású az egész. Egyszer csak lehunyod a szemed, és elalszol...
Aztán hirtelen felébredsz: felkiabáltak. Egy női hang sikoltását hallod, pár szobával arrébb, és léptek zaját. Ha kinézel, láthatod, hogy a hang három szobával arrébb történt... | |
| Tárgy: Re: A Brown rezidencia Szer. Ápr. 27, 2011 5:11 pm | |
| Elindulok a kérdéses szoba felé. Megpróbálok benyitni a szobába. Ha sikerül, akkor körbenézek a zaj forrását keresve. Ha az ajtó zárva és nem tudok bejutni, akkor már ott átalakulok és betöröm az ajtót. Lehet, hogy valaki betört és megtámadta a nőt? Ha így van, akkor elméletileg a behatolónak még bent kell lennie. Ha így van, akkor átváltozom Vájárrá és bemosok egyet a fickó arcába egy jobbossal. Na akkor lássuk mi történt. | |
| | | Kétarc
| Tárgy: Re: A Brown rezidencia Szer. Ápr. 27, 2011 6:16 pm | |
| Az ajtó csukva van, és nehéz kinyitni, de Vájárnak nem kellett átalakulnia ahhoz, hogy kinyissa, mindössze egy pici lökés elég volt, az ajtó pedig betört. A szobában nincs senki, csak Lara, aki a televíziót bámulja az ágyból, és már az a köntös sincs rajta, ami még az asztalnál volt. Amikor belépsz, azonnal magára rántja a takarót, és kérdőn néz rád:
- Valami gond van? Elnézést, ha hangos volt a film, tudja, nem tudok elaludni! | |
| Tárgy: Éjszaka Csüt. Ápr. 28, 2011 5:50 pm | |
| Közelebb megyek az ágyhoz és a nő vállára teszem a kezemet és miközben beszélek, folyamatosan közelítek az arca felé, az ajkai felé, tekintetemet mélyen a nő szemébe fúrva.
- Segíthetek valamiben hölgyem? Amúgy bocs, hogy magára törtem, de furcsák voltak ezek a zajok és siettem, mert megijedtem, hogy valami baja esett. Tudja, igazán megkedveltem. Nem bírnám elviselni, ha valami baja lett volna amiatt, mert én nem tettem semmit! | |
| | | Kétarc
| Tárgy: Re: A Brown rezidencia Pént. Ápr. 29, 2011 3:44 pm | |
| A nő egy ideig engedi, hogy közelíts felé, ám az utolsó pillanatokban eltol magától:
- Tudja, késő van, én is lekapcsolom a TV-t, és alszom. Szerintem maga is pihenje ki magát, hogy holnap tudja teljesíteni a megbízást! Az ajtó miatt ne aggódjon, és miattam sem, nem kell félteni, nagy lány vagyok!
Mondja, majd lekapcsolja a tévét, és becsukja a szemeit. | |
| Tárgy: alvás Szomb. Május 07, 2011 5:08 pm | |
| Otthagyom a nőt, majd visszasétálok a szobámba és lefekszem az ágyba. Bekapcsolom a TV-t és keresek valami jó filmet. Várok valamire, bár magam se nagyon tudom, hogy mire, mindenesetre még nem alszom el és szerintem a nő sem. Ekkor megformázódik bennem a kép, hogy arra várok, hátha ő feljön. Istenem, teljesen belebolondultam. Csuda jól néz ki. Így nézegetem a TV-t és várok a csodára. | |
| | | Kétarc
| Tárgy: Re: A Brown rezidencia Szer. Május 11, 2011 1:50 pm | |
| A nőre több mint két órát vársz, pontosan éjfélig nézel egy filmet, de nem jön be... ezután a szemhéjaid elnehezülnek, téged pedig elnyom az álom. Reggel Lara hangja kelt fel. Ha ránézel az órára, látod, hogy öt óra van:
- Bocsánat, hogy felébresztem, de háromnegyed hatra oda kell érnünk! Fél óra múlva legyen kész, kérem! Én addig letusolok!
Mondja, majd kimegy a szobából, és bemegy a szemben lévő fürdőszobába. | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: A Brown rezidencia | |
| |
| | | | A Brown rezidencia | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |