DC Univerzumban játszódó FRPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DC Univerzumban játszódó FRPG

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az Első lépések-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Legutóbbi témák
» Társalgó
A Brown rezidencia - Page 2 I_icon_minitimeCsüt. Aug. 26, 2021 3:05 pm by Demolition Captain

» Diego Crown
A Brown rezidencia - Page 2 I_icon_minitimeCsüt. Júl. 02, 2015 10:54 pm by Diego Crown

» Rekviem
A Brown rezidencia - Page 2 I_icon_minitimeSzer. Júl. 01, 2015 8:09 pm by Madárijesztő

» A Robinson park
A Brown rezidencia - Page 2 I_icon_minitimeVas. Jún. 21, 2015 5:50 pm by Andrew Ramirez

» Csokit vagy csalunk!
A Brown rezidencia - Page 2 I_icon_minitimeVas. Jún. 21, 2015 4:52 pm by Andrew Ramirez

» Jess Kayle - A Sárkány Gyermeke
A Brown rezidencia - Page 2 I_icon_minitimeKedd Jún. 16, 2015 11:15 pm by Jess Kayle

» Jess Kayle
A Brown rezidencia - Page 2 I_icon_minitimeVas. Jún. 14, 2015 4:35 pm by Jess Kayle

» Amecchi Előtörténet
A Brown rezidencia - Page 2 I_icon_minitimeKedd Jún. 09, 2015 6:24 am by Madárijesztő

» Orvosi igazolások
A Brown rezidencia - Page 2 I_icon_minitimeKedd Jún. 02, 2015 9:13 pm by Ra's Al Ghul

» Smallville Állatkert
A Brown rezidencia - Page 2 I_icon_minitimeSzer. Május 20, 2015 11:13 pm by Cybergyík

Tükör
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span

A Brown rezidencia

Go down 
5 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
SzerzőÜzenet
Demolition Captain
Huligán
Huligán
Demolition Captain

Hozzászólások száma : 290

A Brown rezidencia - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Társalgás   A Brown rezidencia - Page 2 I_icon_minitimeCsüt. Május 12, 2011 6:47 pm

A nő közli velem, hogy nemsokára indulunk. Kissé lelombozott a tegnap este, de még mindig bitangul vonzódom a nőhöz, nem tehetek róla. Lassan összekapom magam, elvégre már indul a buli.

- Rendben, kösz, hogy szólt. Amúgy nyugodtan szólítson csak Viktornak.

Elkezdek készülődni és végiggondolom, mi minden várhat ma rám. Amint kész vagyok, kilépek a szobából és a hallban várakozom a többiekre. Az elmúlt hetem elég mozgalmas volt. Kétlem, hogy pont a mai nap lenne más.
Vissza az elejére Go down
Alfred Pennyworth

Alfred Pennyworth

Hozzászólások száma : 201

TémanyitásTárgy: Re: A Brown rezidencia   A Brown rezidencia - Page 2 I_icon_minitimeCsüt. Május 12, 2011 7:01 pm

Nem kell túl sokat várnod mire a nő is megjelenik. Egy bőrdzsekit visel, farmernadrágot, a hátán egy tegez van tele nyilakkal, bal kezében egy sportíj és a jobb combján egy pisztolytokban egy hatlövetű. Enyhén ledöbbensz mikor meglátod, de hamar úrrá leszel magadon és elrejted meglepődésed. Mikor a lány odaér mellé rád mosolyog és megszólal:
- Akkor indulhatunk?
A válaszodra nem is várva elindul, majd megáll a kapuban téged várva. Látszik rajta, hogy kicsit izgul, de nem úgy mint egy kezdő, csak a szokásos fellépés előtti izgulás, amit minden ember átszokott élni.

A Brown rezidencia - Page 2 Images?q=tbn:ANd9GcTqP3D0VhGJ69Bul3Fzx9y1g8l2qS3wHfCJ2B8SUW_YXHFRfewA&t=1
A csaj
Demolition Captain
Huligán
Huligán
Demolition Captain

Hozzászólások száma : 290

TémanyitásTárgy: Társalgás   A Brown rezidencia - Page 2 I_icon_minitimePént. Május 13, 2011 5:22 pm

Kis várakozás után akkor végre indulhatunk is. Nem tudom miért, de nagyon furcsa érzésem van ezzel az egész akcióval kapcsolatban. Valamiért nem tetszik ez az egész. Lehet, bele sem kellett volna mennem. A nő eléggé meglep, de nem tétovázok sokat, hanem szinte rögtön megyek is utána, hogy végre útra kelhessünk. Mihamarabb túl akarok lenni ezen az ügyön. Mikor kiérek a nőhöz és elindulunk szóba elegyek vele:

- Amúgy milyen bandáról is van szó pontosan?

Alfred Pennyworth

Alfred Pennyworth

Hozzászólások száma : 201

TémanyitásTárgy: Re: A Brown rezidencia   A Brown rezidencia - Page 2 I_icon_minitimePént. Május 13, 2011 5:34 pm

Kimentek a hatalmas házból, és a ház előtt az úton már vár is titeket egy autó. Egy csinos sport autó, nem túl hétköznapi, de nem is túl feltűnő. A lány behuppan a sofőr ülésre, neked pedig az anyósülésen jut hely. Miután becsuktad az ajtót már fel is bőg a motor és a kerekek felől jövő hangokból ítélve elindultatok.

Folyt. Köv.
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Vadmacska

Hozzászólások száma : 2487

TémanyitásTárgy: Re: A Brown rezidencia   A Brown rezidencia - Page 2 I_icon_minitimeHétf. Aug. 06, 2012 12:13 pm

Előzmények: Főutak, utcák, sikátorok, hidak

Nem mentek túl messzire, még mindig a déli szigeten vagytok. És nem is akármelyik épületnél. A Brown família kúriája magasodik előttetek. Régi család, és nagy hatalmú, vagy legalábbis ezt hallottad eddig róluk. A vagyonukat nem tudod, honnan is szerezték, de abban biztos, vagy hogy mint mindenki Gotham City-be nem teljesen legálisan.
A rendőrautók a bejárati ajtónál farolnak be, úgyhogy senki sem tudjon be vagy kijönni. A ház szinte teljesen sötét, csak a harmadik emelet környékén van egy-egy villanás. Hangokat nem hallotok, de a gyors felvillanások, és újra sötét nem enged másra következtetni, mint hogy tűzharc van éppen.
A rendőrök összesen hatan, kipattannak a kocsikból, és halálmegvető bátorsággal rohannak a ház felé. Talán ez is Méregcsók hatása, és az életüket már nem féltik annyira a rendőrök. Mintha nem is lenne gyakorlatuk, csak nekirontanak az ajtónak, és mikor megadja magát az emberi erőszak előtt, már torlódnak is befelé.
- Na úgy látszik valami nem túl jól alakult itt. Megkérhetnélek? - Teszi fel a költői kérdést, és a sofőrötök elkezdi tekergetni a rádiót a kocsiban. Az egy kevéske zúgás után máris beáll a megfelelő csatornára. Az pedig nem más mint a rendőrségi adó.
Recseg-ropog, de halljátok mi is ez a nagy felhajtás. Az épületbe ismeretlenek betörtek, senki nem tudja hogy vagy miként, de csak a szerencsén múlott, hogy észrevették őket. Az egyik komorna futott beléjük, és szerencséjére sikerült megnyomni a riasztó. A ház biztonsági személyzete pedig azonnal lépett, és a helyzet úgy látszik eszkalálódott, és most már emberi életek is veszélyben vannak.
Night-hunter
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Night-hunter

Hozzászólások száma : 60

TémanyitásTárgy: Re: A Brown rezidencia   A Brown rezidencia - Page 2 I_icon_minitimeSzer. Aug. 08, 2012 1:23 pm

Aranyszemnek szerencsére tetszett az ötletem és egy gyors jelzéssel mutatott a sofőrnek, hogy kövesse azokat a kocsikat. Hogy merre mennyünk az még mind a hármunknak kérdéses, de remélem, hogy nem fogjuk megbánni. Az út nem tarot sokáig, még mindig a déli szigeten vagyunk. Viszont a cél nem volt akármilyen, a Brown család hatalmas épülete ragyogott fel a sötétben. Igazából azon kívül, hogy nagyon nagy vagyonnal rendelkeznek, nem sokat tudok róluk. Mire odaértünk addigra a rendőrök márt a behatolásra készültek. Az a hat kommandós mintha teljesen elveszették volna a fejüket és az összes rendőri tapasztalatukat, amit idáig szereztek berohantak abba a hatalmas épületbe. A megdöbbenéstől nem tudtam mit szólni, csak vártam, hogy Aranyszem mit fog csinálni a továbbiakban. Ekkor a sofőrnő elkezdte csavargatni a rádió állomásait és így sikeresen befogta a rendőrségi adót, ahol elmondták, hogy ismeretlenek törtek be a Brown rezidenciába, de a személyzet sikeresen tudott jelezni a kapitányságra. Így márt teljesen összeállt a kép. Márt csak az a kérdés, hogy hogyan is tovább. Ekkor aranyszemre néztem és így szóltam:
Mit gondolsz hogyan tovább? Ha most itt maradunk, akkor valószínűleg vér fog ott bent folyni és semmit nem fogunk meg tudni. Én amondó vagyok, hogy menjünk be és intézkedjünk, és ha még elég jók leszünk, akkor talán a rendőrökkel is tudunk valamit kezdeni.
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Vadmacska

Hozzászólások száma : 2487

TémanyitásTárgy: Re: A Brown rezidencia   A Brown rezidencia - Page 2 I_icon_minitimeCsüt. Aug. 09, 2012 11:28 am

Aranyszem megropogtatja nyakát, és felnéz az épületre. Úgy látszik a lustaság, vagy ha egyáltalán ennek lehet hívni, újra erőt vett rajta, de végül egy fenyegető krákogástól, a sofőrülésben, leküzdi a tétlenség kényszerét.
- Huhh rendben van menjünk. - Ezzel kinyit egy rejtett rekeszt az ülésből, és kivesz belőle egy érdekes fegyvert. És egy tucatnyit az ellenszerből, amit már adott neked. - Nem vagyok nagy lopakodó, de akkor itt a terv. Bemegyünk a rendőrök mögött, amiben tudunk segítünk nekik, majd mielőtt még kijöhetnének szépen elkábítjuk, és beadjuk az ellenszert. Hogy tetszik? - Válaszod után kiszáll a kocsiból, és mint egy teljesen kezdő, aki nem sokat mozgott még terepen, vagy mozgott már, de nincs nagyon hozzászokva a halk járáshoz, elindul a bejárat felé.
A sofőrnő még odaszól nektek, csak megnyugtatásképpen, hogy fedez titeket, bármi baj van, odaér, mire veszélyesen közel kerülnétek hozzá.
Night-hunter
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Night-hunter

TémanyitásTárgy: Re: A Brown rezidencia   A Brown rezidencia - Page 2 I_icon_minitimeVas. Aug. 12, 2012 4:04 pm

Aranyszem ismét támogatta az ötletemet.Tehát bemegyünk. Ezek után viszont tovább vázolta a tervet. A terv teljesen egyszerű és érthető volt. Eleinte a rendőröknek fogunk segíteni majd miután elkaptuk a betolakodókat, a rendőröket fogjuk elkábítani.
- Nekem teljesen megfelel az ötleted- válaszoltam vissza, és miután kiszállt a kocsiból én is utána mentem. Még mielőtt behatoltunk volna abba a hatalmas épületbe én is felkészültem a harcra. Ízületeimet kicsit átmozgattam, pajzsomat levettem a hátamról és a másik kezembe pedig az egyik félautomata pisztolyomat tettem. Ha bármi történne nem nagyon fogok senkinek kegyelmezni. Majd végül a titkos fegyveremet is elővettem ami derekamból van kinőve, ami nem más mint a csontfarkam. Eddig még a nagybátyámon és a szüleimen kívül senki nem látta. A "támadás" előtt még egyszer Aranyszemre néztem, és egy kacsintással jeleztem neki hogy teljesen készen állok a behatolásra.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: A Brown rezidencia   A Brown rezidencia - Page 2 I_icon_minitimeHétf. Szept. 24, 2012 10:23 pm

//Innentől átveszlek, és elnézésed kérem a várakozásért//

Aranyszem kivár, és ahogy a rendőrök betörik az ajtót a faltörő kosukkal, egy villanó gránátot dobnak be. Bevett módszer az ilyen akcióknál. A rendőrök mindegyikén teljes felszerelés van, golyó álló mellény, roham sisak, alkar és lábszár védők, egyes tagokon még roham pajzsok is fellelhető, ők indulnak meg először befele, így fedezéket nyújtva a mögöttük haladóknak. Ahogy az megszokott tőlük, gyors egymásutánban átfésülik az összes helyiséget, és mint a sáskák a földeken, haladnak is tovább.
- Tiszta! Tiszta! - értesítik egymást, és ez ki is hallatszik, főleg, hogy ti is egyre közelebb értek az épülethez. Aranyszem rád néz, és épp elkapja, amint jelzed, hogy készen állsz.
- Mire várunk még? - és már a rendőrök után is veti magát. Látszólag ügyet sem vet a plusz végtagodra.
Night-hunter
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Night-hunter

TémanyitásTárgy: Re: A Brown rezidencia   A Brown rezidencia - Page 2 I_icon_minitimeKedd Szept. 25, 2012 3:34 pm

// Nem gond, és köszi ,hogy elvállaltál.//

Miután a rendőrök felsorakoztak és betörték a ház bejárati ajtaját, mi is felkészültünk az összecsapásra. Ahogy betörtek a házba, tudtam , hogy márt nem lesz vissza út. Nekünk is utánunk kell mennünk. Mivel nem akartunk nagy feltűnést kelteni, így vártunk egy pár másodpercnyit , hogy mégse rögtön a kommandósok sarkába legyünk. Az idő leteltével Aranyszem rögtön mozgásba is lendült és belépett a hatalmas ház betört ajtaján. Még egy utolsó jelzésként egy fejbólintást adtam le a sofőrnek aki megígérte , ha bármi baj lenne majd kiment minket, és végül én is beléptem az ajtón , Aranyszem után.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: A Brown rezidencia   A Brown rezidencia - Page 2 I_icon_minitimeVas. Okt. 21, 2012 12:11 am

Üzenet:

Amint behatoltok a lakásba, egy hétköznapi ember szeme csak a totális káoszt látja. A rendőrök rendezetten, szobáról szobára vizsgálják át a házat, míg ti mögöttük, alaposabban is szemügyre vehetitek, amit már ott hagytak, de nem ártana vigyázni, nehogy a rendőrök észrevegyenek, mert még nem békélt meg mindegyik a maszkos hősökkel, és nem tudni, hogy ki korrupt és ki nem. A házban folyamatosan hallani, ahogy parancsok repkednek a GYRE tagjai között, és hamarosan az első lövések is eldörrennek.. Az egyik szobába, ha benyitsz, a láthatod, hogy a szőnyeg fel van gyűrve, és alatta a padló burkolata túlságosan is ép. Mintha frissen cserélték volna ki. Ám ekkor néhány alak jelenik meg az ajtóban, kezeikben vascsövek és láncok, egyiknél másiknál gumibotot is látsz, amit valószínű, hogy a rendőröktől vehettek el. Mind Méregcsók fogdmegjei, fertőzöttek, így a fegyvereken kívül még a növényeket is képesek manipulálni.
Hogy mit teszel velük, te döntöd el, aképpen megyünk tovább.
Night-hunter
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Night-hunter

TémanyitásTárgy: Re: A Brown rezidencia   A Brown rezidencia - Page 2 I_icon_minitimeKedd Okt. 23, 2012 8:52 pm

Ahogy beléptem a házba az adrenalin szintem szinte az egekbe nőtt. A levegőt egyre hevesebben vettem és a szívem pedig úgy járt, mintha egy kakukkos óra lenne.
A feladat nem volt könnyű mind a rendőrökre, mind a betörőkre egyaránt oda kellett figyelnünk. Én Aranyszem után loholtam, ő pedig a rendőröket követte, szépen lemaradva, nehogy valami feltűnést keltsünk. Ahogy a szobákat vizsgáltuk át egyre jobban dobogott a szívem, de mihelyst Aranyszemem megállt az egyiknél,hogy benyisson néhány alak a bűnöző fajtából keresztezte az utunkat.
Hogy Aranyszem mit csinál azt igazából nem tudom de én viszont egyből cselekedtem a hátamról levettem a pajzsomat és a katanámat.
-Ha harc hát legyen harc- bólintottam Aranyszemre majd nekik rontottam. Mindent beleadok és nem fogok kegyelmezni senkinek.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: A Brown rezidencia   A Brown rezidencia - Page 2 I_icon_minitimeVas. Okt. 28, 2012 7:03 am

Az egyik alak rendesen végig mér, egy igen méretes vascsövet tart a kezében, majd megszólal:
- Nézd csak, egy maszkos! Tudod, pajti, hogy hány hozzád hasonlót intéztünk már el? - költői kérdésnek szánta, majd amint rárontottál a katanáddal, a vascsővel blokkolja félre, és egy erőteljes bal horog közelít feléd. Közben a másik két tag egyelőre hátrébb állt meg, nem igen akarnak beavatkozni, de lehet, hogy csak várnak valamire?
Night-hunter
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Night-hunter

TémanyitásTárgy: Re: A Brown rezidencia   A Brown rezidencia - Page 2 I_icon_minitimeHétf. Okt. 29, 2012 2:07 pm

Három idegen alakkal állok szemben, hogy megtámadom az egyiket az nem is kérdéses. Nagy valószínűleg ők a betörök. Az egyik a három közül nagyon méreget és úgy döntöttem, hogy ő lesz a célpontom. Katanámat hirtelen kirántottam a hátamból, majd felé vettem az irányt és egy gyors felütéssel támadtam ellenfelem felé, de sajnos nem jártam sikerrel. Kivédte a vascsővel. Ekkor hirtelen egy ellentámadásban indul és egy bal horoggal próbál visszatámadni. Mivel nem akarok nagy sérülést szenvedni így megpróbálom kivédeni a horgot méghozzá a csont farkam segítségével. A farkamat közvetlenül a keze felé irányítom és megpróbálom blokkolni az ütését. Ha sikerül akkor a farkam hegyes végével megpróbálok egy nagyobb sebet ejteni az arcán, vagy a torkán , ahol éppenséggel eltalálom. Ha nem akkor egy gyors elhajlással próbálom kikerülni az ütést.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: A Brown rezidencia   A Brown rezidencia - Page 2 I_icon_minitimeSzomb. Nov. 03, 2012 6:30 pm

Támadód meglepődik, amikor előbukkan az "ötödik végtagod", és eleve elvéti az ütést a meglepetéstől, ám így a te csontfarkad vége, pont az ő öklébe áll bele, majd onnan felrántva, a szeme vonalát vágod végig így gyakorlatilag megvakítva őt. Ordít fájdalmában, mire a másik kettő egyszerre veti rá magát, ám Aranyszem egy lövéssel leteríti az egyiket, a másik pedig egy lánccal támad jobb oldalról.
Night-hunter
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Night-hunter

TémanyitásTárgy: Re: A Brown rezidencia   A Brown rezidencia - Page 2 I_icon_minitimeVas. Nov. 04, 2012 6:23 pm

Ahogy sejtettem ellenfelem nem sejtette az én kis titkomat, és könnyedén meg tudtam sebesíteni, nem öltem meg ami nagyon fontos, hisz még emberünkre nagy szükség lesz a vallatás során. Amint a fájdalomtól összeesett a másik kettő támadott rám, de Aranyszem , szerencsére gyorsan le is lövi a másodikat, így márt csak egy maradt ,aki egy rossz lánccal próbál megtámadni. A továbbiakban katanámal és a csontfarkammal próbálom hárítani az ütéseit és valahogy fegyverképtelené tenni, de őt sem akarom meg sebezni, hátha még szükségünk lesz rájuk a továbbiakban.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: A Brown rezidencia   A Brown rezidencia - Page 2 I_icon_minitimeKedd Nov. 06, 2012 10:41 pm

A pasas meglendíti a láncát, te pedig reflex szerűen védekező helyzetbe emeled a fegyvered, amire a lánc könnyedén rátekeredik. Egy darabig húzzátok-vonjátok, mintha egy kötélhúzó versenyen lennétek, végül a fickó erősebbnek bizonyul és kirántja a kezedből a katana-t, ami hangos csörömpölés közepette a földre zuhan. A fickó hátra ugrik, és újra meglendíti a láncot, ami a csont farkaddal ütközik össze, ezek viszont már sokkal jobban összegabalyodnak. Ezzel nincs vége, a pasas dobbant egyet, mire jobb és bal oldalról tüskés indák törnek elő a talajból, amik végén egy fejszerű képződmény formálódik. Húsevő növények mindketten, és igencsak rád akarják vetni magukat, illetve csak az egyik, a másik Aranyszemet szemelte ki magának. Hiába, mindhárom pasas Méregcsók bandájába tartozik, így fertőzöttek és mind képes irányítani a növényeket.
Night-hunter
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Night-hunter

TémanyitásTárgy: Re: A Brown rezidencia   A Brown rezidencia - Page 2 I_icon_minitimePént. Nov. 09, 2012 7:48 pm

A pasas lánccsapkodásba kezdet , de ahogy a katanámal felvettem a védő pozíciót
a lánc könnyedén rá is tekeredett. Mind a ketten megpróbáltuk kihúzni egymás kezéből a fegyvert de sajnos most nem jártam sikerrel, ő érőssebnek bizonyult, és kirántotta a kardomat a kezemből. Ekkor a farkammal próbáltam, de a lánc és a plusz végtagom olyan szinte összegabalyodott, hogy egyikünk sem tudott mit lépni. Ám ezzel azonban nincs még vége, a fickó egy erős láb dobbantással jobb és bal oldal húsevő növények bújtak ki a talajból. Tehát ők is Méregcsók emberei. Szerencsémre Aranyszem itt van mellettem és ő letud foglalni egy növényt így csak eggyel kell elbánnom. A farkam és az ellenfelem lánca teljesen össze van akadva így mozgásom eléggé korlátozott. Gyorsan kell cselekedni, így hirtelen előveszem a pajzsomat és az egyik fél-automata pisztolyomat, amivel pontos célsást mérek a növényre, ha sikerül egy kicsit is csökkentenem a sebességét vagy akár szét tudom lőni utána a kezemben lévő dórkilövővel célba veszem ellenfelem lábait és megpróbálom azokat úgy eltalálni, hogy összeessen és ne tudjon tovább mozogni.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: A Brown rezidencia   A Brown rezidencia - Page 2 I_icon_minitimeVas. Dec. 02, 2012 9:59 pm

Aranyszem rögtön ráveti magát a hozzá közelebb álló növényre, és mint egy profi intézte a gyomirtást. Te eközben a növényre lősz, aminek nem igen kottyannak meg a golyók, fel-felveszi a lövések energiáját, de komolyabb baja, mintha nem lenne tőle. Lassul, lassul, de nem az igazi, és fel is dühödik, feléd kap oltári nagy "szájával", amiben simán elférsz keresztben is. Eközben a növényt létrehozó pasasnak sikerült kiszabadítania a láncát, és felugrott a növény fejére, hogy onnan vezényeljen.
Night-hunter
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Night-hunter

TémanyitásTárgy: Re: A Brown rezidencia   A Brown rezidencia - Page 2 I_icon_minitimeSzer. Dec. 12, 2012 2:45 pm

A helyzet kezd egy súlyosabbá és veszélyesebbé válni. Igaz Aranyszem sikeresen le tudta foglalni azt a hatalmas növényt. Az én terveim nem jöttek össze. Hiába lőttem azt a nagy növényt szinte meg se kottyant neki és az ellenfelem is könnyedén kiszabadult a csapdából. Nem maradt más tervem , a fegyvereim nem használtak ezekre a fickókra és a kardom is túl messze volt tőlem , így kénytelen vagyok használni azt a szert amit még Aranyszem adott. Farsebemből gyorsan elővettem az inyekciót és felszereltem a karpántomra, ahonnan majd kiakarom lőni egyenes az ellenfelemre, aki a növény tetején helyezkedik el. Gyorsan felkészültem a támadásra és célba vettem az emberem. Ennek most már tényleg működnie kell.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: A Brown rezidencia   A Brown rezidencia - Page 2 I_icon_minitimeVas. Dec. 16, 2012 10:51 pm

A szer, amit kilőni készültél, gyakorlatilag gond nélkül szeli át a levegőt, mint kés a vajat, majd hajszálpontosan a fickó nyakába áll bele. Próbálja kihúzni, de a balga csak árt ezzel, erről pedig mit sem tud. A befecskendezés, megtörtént, és a szer kifejtette hatását, ennek hamarosan te is látod eredményét, ugyanis a növények mintha pokoli fájdalmakat élnének át, majd egyszerűen eldőlnek, és nem mozdulnak többé. A férfi, aki a növény tetején állt eléd gurul, és levegő után kapkod. Fejét elfordítja tőled, és csak egyetlen szót présel ki, mint utolsó szó:
- Méreg...csók... - majd végleg elszáll belőle az élet. Néhány növény felkúszik és "elszállítják a testet", majd kiderül, hogy nem volt olyan alaptalan amit mondott, ugyanis a nő megjelent előttetek a nagy felfordulásban.
- Kár érte, nagyon jó katonám volt. - mondja nektek, majd a kidőlt virágokra néz.
- Ezért viszont, meg kell, hogy fizessetek. - bár hangja nyájas és szinte már kedveskedő, szemei összeszűkülnek. Egy kevés feromont bocsájt ki, amitől émelyegni kezdtek, de épp csak annyira, mint mikor beteg az ember.
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: A Brown rezidencia   A Brown rezidencia - Page 2 I_icon_minitime

A Brown rezidencia
Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Univerzumban játszódó FRPG :: Játéktér :: Gotham város és környéke :: Divat kerület-
Ugrás: